شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

بيانيه هدف يا SOP چيست؟

بيانيه هدف يا SOP، نامه اي است كه دانشجو مي نويسد و در آن انگيزه و هدف خود را از تحصيل در رشته و در دانشگاه مورد نظر توضيح مي دهد، در واقع دانشجو با نوشتن بيانيه هدف يا انگيزه نامه، توانايي خود را براي پيگيري برنامه تحصيلي و تكميل آن به دانشگاه نشان مي دهد.

بيانيه هدف يا انگيزه نامه براي اپلاي چيست؟

دانشجوياني كه قصد ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري را دارند، يكي از مدارك مهمي كه براي اپلاي تحصيلي و پذيرش تحصيلي بايد ارائه دهند. بيانيه هدف (SOP) يا هدف نامه و يا انگيزه نامه است.

بيانيه هدف، نامه اي است كه دانشجو مي نويسد و در آن انگيزه و هدف خود را از تحصيل در رشته و در دانشگاه مورد نظر توضيح مي دهد، در واقع دانشجو با نوشتن بيانيه هدف يا انگيزه نامه، توانايي خود را براي پيگيري برنامه تحصيلي و تكميل آن به دانشگاه نشان مي دهد.

به طور كلي بيانيه هدف يا هدف نامه توانايي ها، تجربيات، انگيزه و اهداف دانشجو از تحصيل در رشته ي مورد نظر را مشخص مي كند.

دانشجو در نوشتن بيانيه هدف به سوالاتي پاسخ مي دهد و دانشگاه با بررسي و تجزيه و تحليل اين پاسخ ها نسبت به دانشجو و اهداف و توانايي هاي او از تحصيل در رشته اي كه انتخاب كرده است به شناخت مي رسد و كميته پذيرش دانشگاه با خواندن بيانيه هدف به نقاط قوت و ضعف دانشجو پي برده و در مي يابد كه آيا او براي موقعيت تحصيلي كه درخواست كرده است شايستگي دارد يا خير.

دانشجو در نوشتن بيانيه هدف بايد اشتياق خود را براي تحصيل در رشته ي مورد نظر خود نشان دهد، چرا كه تنها زماني مي تواند موفق شود كه در مسير و هدفي كه انتخاب كرده است واقعا علاقه و اشتياق داشته باشد تا بتواند برنامه هاي تحصيلي خود را با جديت پيگيري كند تا به هدف خود برسد.

دانشجو بايد در بيانيه هدف خود از دستاوردهاي علمي و موفقيت هاي تحصيلي خود صحبت كند، در واقع اين نامه به دانشگاه اثبات مي كند كه شما براي برنامه ي تحصيلي آمادگي داريد و در اين مسير بسيار مصمم و جدي هستيد.

اگر براي اطلاع از شرايط و مدارك لازم براي اپلاي تحصيلي نياز به مشاوره و راهنمايي داري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

نكته: براي اينكه متقاضي موفق به اخذ پذيرش تحصيلي شود بايد بتواند مدارك لازم براي اپلاي را ارائه نمايد. توصيه نامه تحصيلي، برنامه تحصيلي يا استادي پلن، نداشتن گپ تحصيلي غيرمجاز، مدرك زبان با نمره قابل قبول، كاورلتر و… از جمله مدارك لازم براي اپلاي تحصيلي هستند.

چرا براي اپلاي تحصيلي بايد بيانيه هدف بنويسيم؟

براي درخواست پذيرش تحصيلي در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري يكي از مدارك مهمي كه دانشگاه از متقاضيان درخواست مي كند بيانه هدف است. نوشتن بيانيه هدف براي اپلاي تحصيلي از اهميت ويژه اي برخوردار است. در واقع نوشتن يك هدف نامه ي قوي كه دانشجو بتواند اهداف و توانايي هاي خود را نشان دهد، شانس قبول شدن درخواست پذيرش او توسط دانشگاه را افزايش خواهد داد. دانشجو بايد بتواند نقاط قوت خود را برجسته نمايد تا توانايي هاي او مورد توجه كميته پذيرش دانشگاه قرار بگيرد.

اما سوال اين است كه چرا نگارش هدف نامه يا بيانيه هدف به منظور اپلاي تحصيلي براي دانشگاه بسيار حائز اهميت است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري خصوصا براي دانشجويان خارجي كه متقاضي بورسيه و كمك هزينه تي حصيلي هستند نيازمند اراده، تمركز و انگيزه ي قوي دانشجو است و او با نوشتن بيانيه هدف، انگيزه و اهداف و توانايي هاي خود را در مورد برنامه تحصيلي در رشته ي مورد نظر مشخص مي كند و كميته ي دانشگاه را توجيه مي كند كه واقعا فرد مناسبي براي موقعيت تحصيلي مورد نظر است و از توانايي و انگيزه ي لازم براي پيگيري برنامه تحصيل (استادي پلن) برخوردار مي باشد.

بنابراين نوشتن بيانيه هدف در روند پذيرش تحصيل دانشگاه هاي خارجي بسيار اهميت دارد و در صورتي كه دانشجو در نوشتن بيانيه هدف نتواند تصويري واضح، مصمم و با اراده براي رسيدن به هدف تحصيلي خود نشان دهد، امكان رد درخواست وي از سوي كميته ي پذيرش دانشگاه افزايش مي يابد و ممكن است با درخواست تحصيلي وي موافقت نشود. بنابراين دانشجو بايد با دقت و تمركز هدف نامه ي خود را بنويسد و براي اين كار از اساتيد و افراد با تجربه كمك بگيرد.

متقاضي براي اخذ ويزاي تحصيلي كه به او اجازه ي ورود، اقامت و تحصيل در كشور مقصد را مي دهد بايد ابتدا بتواند موفق به اخذ ويزاي تحصيلي شود، از اين رو اگر سوالي در مورد شرايط اخذ پذيرش تحصيلي داري مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و راهنمايي كامل را در اين زمينه دريافت كني.

براي نوشتن بيانيه هدف بايد به چه سوالاتي پاسخ داد؟

همان طور كه گفته شد دانشجو براي نوشتن بيانيه هدف بايد به سوالاتي پاسخ دهد و در واقع پاسخ به اين سوالات در قبول يا رد شدن درخواست پذيرش تحصيلي بسيار اهميت دارد. سوالاتي مانند:

* چرا براي تحصيل اين رشته ي تحصيلي را انتخاب كرده ايد؟

* چرا اين دانشگاه را براي تحصيل انتخاب كرده ايد؟

* چه چيزي باعث شده تا تحصيل در كشور مقصد را انتخاب كنيد؟

* چه تجربه اي در خصوص رشته ي مورد نظر داريد؟

* تحصيل در اين رشته چگونه در دستيابي به اهداف شغلي تان كمك خواهد كرد؟

* اهداف شغلي تان چيست؟

* پس از فارغ التحصيلي چه برنامه اي داريد؟

* چگونه استعداد لازم براي تحصيل در اين رشته را در خود پيدا كرديد؟

* انتظارات شما از دانشگاهي كه انتخاب كرده ايد چيست؟

* چطور مي توانيد با دانشگاه همكاري كنيد و چه مهارت هايي داريد؟

* علاوه بر كار و تحصيل به چه چيزهاي ديگري علاقه داريد؟

براي نوشتن بيانيه هدف چه نكاتي را بايد رعايت كنيم؟

با توجه به آنچه در خصوص اهميت هدف نامه براي اپلاي تحصيلي گفته شد، دانشجو بايد براي نوشتن آن به اندازه ي كافي زمان صرف كند و نكاتي را در نگارش آن رعايت كند.

* در نوشتن بيانيه هدف يا انگيزه نامه نبايد سوابق تحصيلي و شغلي نوشته شود. سوابق كاري و شغلي بايد در رزومه درج شود نه هدف نامه.

* براي نوشتن هدف نامه از به كار بردن عبارت هاي اغراق آميز در خصوص دانشگاه، اساتيد و توانايي هاي خود جدا خودداري كنيد.

* در هدف نامه فقط بايد موارد مرتبط با انتخاب رشته ي تحصيلي مورد نظر نوشته شود و از نوشتن هر گونه مطالب غيرضروري و نا مرتبط با موضوع تحصيلي بايد خودداري كرد.

* متن هدف نامه بايد فاقد اشتباهات املايي و دستوري باشد.

* هدف نامه بايد به زبان رسمي كشور مقصد نوشته شود.

* متن هدف نامه نبايد خيلي طولاني باشد و بيشتر از 4000 كلمه نباشد. در صورت طولاني بودن خواندن آن بسيار زمان بر مي شود.

* هدف نامه ممكن است توسط افراد غير متخصص با رشته ي مورد نظر نيز مطالعه شود، پس بايد در به كار بردن اختصارات دقت كنيد.

* متن هدف نامه نبايد خسته كننده باشد و بايد در مورد تجربيات و توانايي هاي دانشجو نوشته شود، اما بسياري از دانشجويان به نوشتن هدف نامه اهميت چنداني نمي دهند، در حالي كه دانشگاه براي پذيرش تحصيلي به متن و ساختار و مطالب هدف نامه بسيار اهميت مي دهد و از مطالب نوشته شده در هدف نامه براي شناخت و ارزيابي تحصيلي و علمي و اهداف دانشجو استفاده مي كند.

اگر در مورد ديفر كردن يا تعويق پذيرش تحصيلي نمي دوني، كليك كن.

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان جنرال مانند gmat ، آيلتس ، تولك … و آزمون هاي اختصاصي مانند LSAT , OET … ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي ، قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 هم چنين يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، مشاوره سرمايه گذاري خارجي، اخذ ويزاي شينگن تضميني، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۱۰:۰۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

اعلام نتايج FCE

در ادامه مطلب آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت بايد بدانيد كه ..

اعلام نتايج آزمون FCE

داوطلبان مي توانند نتايج آزمون كتبي را 4 تا 6 هفته و آزمون كامپيوتري 2 تا 3 هفته پس از برگزاري آزمون به صورت آنلاين مشاهده كنند و از نتايج آزمون مطلع شوند. مدرك آزمون نيز سه هفته پس از اعلام نتايج صادر و براي داوطلبان ارسال خواهد شد.

همچنين اعتبار مدرك آزمون FCE مانند آزمون هاي CPE و CAE دائمي است و اعتبار آن مادام العمر خواهد بود و گذشت زمان تاثيري در ميزان اعتبار اين آزمون نخواهد داشت.

اگر براي مهاجرت نياز به اخذ مدرك زبان انگليسي معتبر با نمره ي بالا داري و نميدوني براي شركت در آزمون از كجا بايد شروع كني، بهتره براي دريافت مشاوره و راهنمايي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و هر سوالي داري بپرسي.

آزمون زبان انگليسي OET ويژه مهاجرت كادر درمان

آزمون OET آزمون تخصصي زبان انگليسي ويژه مشاغل علوم پزشكي و مهاجرت شغلي كادر درمان است، كه توسط مركز آزمون ‌هاي بين ‌المللي دانشگاه كمبريج برگزار مي شود.

افرادي كه در مشاغل حوزه سلامت فعاليت مي كنند مانند پزشكان، پرستاران، دندانپزشكان و غيره براي مهاجرت كاري به كشورهاي انگليسي زبان و اشتغال در زمينه تخصصي خود بايد براي اثبات توانايي زبان انگليسي براي برقراري ارتباط موثر با مخاطبان در محيط كار در سطح تخصصي، در اين آزمون شركت كنند.

در واقع مدرك آزمون OET يكي از مدارك مهم براي اخذ مجوز كار در حوزه درمان و ويزاي كاري كشور مقصد است.

آزمون OET براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي شاغلان كادر درمان در 12 تخصص علوم پزشكي برگزار مي ‌شود كه عبارتند از:

OET پزشكي، OET دندانپزشكي، OET پا پزشكي، OET كاردرماني، OET رژيم درماني، OET اپتومتري (بينايي سنج)، OET راديوگرافي، OET داروسازي، OET گفتار درماني، OET پرستاري، OET فيزيوتراپي، OET دامپزشكي.

ساختار آزمون OET

همان طور كه گفته شد بسياري از آزمون هاي زبان انلگيسي براي ارزيابي چهار مهارت اصلي زبان انگليسي (خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش كردن) برگزار مي شود و داوطلبان با تقويت اين چهار مهارت مي توانند با مخاطبان ارتباط برقرار كنند. همچنين مدت زمان انجام اين آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است.

چهار بخش اصلي آزمون OET عبارتند از:

* بخش Listening (شنيداري)

* بخش Reading (درك مطلب)

* بخش Writing (نوشتاري)

* بخش Speaking (گفتاري)

مزاياي آزمون OET براي مهاجرت كادر درمان

همچنين ساختار آزمون OET براي هر 12 تخصص يكسان است. سوالات آزمون در بخش هاي درك مطلب و شنيداري براي تمام تخصص ها مشابه است و بخش هاي گفتاري و نوشتاري براي هر يك از تخصص ها براساس رشته تخصصي داوطلبان جداگانه طراحي شده است.

بيشتر بخوانيد: كدام مراكز در استراليا آزمون OET را به رسميت مي شناسند؟

آزمون OET مانند آزمون تافل و آيلتس داراي نمره رد يا قبولي نمي ‌باشد، اما اغلب نمره ي قابل قبول از سوي مراكز درماني و بيمارستان ها حداقل نمره 350 مي باشد.

از سال 2018 سيستم نمره دهي جديد، نمره ي آزمون داوطلبان را از 0 تا 500 در پنج سطح مشخص مي كند و در سيستم نمره دهي قديمي نمره آزمون او اي تي به صورت A تا E مشخص مي شد.

1- نمره 450 تا 500 (سطح A)

2- نمره 350 تا 440 (سطح B)

3- نمره 200 تا 340 (سطح C)

4- نمره 100 تا 190 (سطح D)

5- نمره 0 تا90 (سطح E)

* نكته: در صورتي كه داوطلب نتواند نمره قابل قبول كسب كند، مي تواند دوباره در آزمون شركت كند. همچنين داوطلبان مي توانند با مطالعه منابع معتبر آزمون OET، نمره قابل قبول را در آزمون كسب كنند.

اعلام نتايج آزمون OET

نتايج آزمون او اي تي تقريباً 16 روز كاري پس از برگزاري آزمون، از طريق صفحه شخصي داوطلبان در سايت OET اعلام مي شود. همچنين مدرك آزمون OET داراي اعتبار موقتي است و مدت اعتبار آن فقط دو سال است و پس از پايان دو سال در صورتي كه داوطلب براي مهاجرت به مدرك اين آزمون نياز داشته باشد، بايد دوباره در آزمون شركت كند و مدرك جديدي دريافت كند.

همچنين مدرك اين آزمون در بسياري از كشورها از جمله انگلستان، استراليا، ايرلند، نيوزيلند، آمريكا، كانادا، امارات، قطر و غيره به رسميت شناخته مي شود و مورد تاييد شوراهاي مراقبت‌ هاي بهداشتي، دولت ‌ها و دانشگاه‌ ها مي باشد.

آزمون زبان انگليسي PTE

آزمون زبان PTE يا پيرسون يكي از آزمون ‌هاي معتبر زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون در بسياري از كشورهاي جهان برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است.

علي‌ رغم اعتبار مدرك PTE برخي كشورها و يا دانشگاه ‌ها ممكن است براي اپلاي تحصيلي آن را نپذيرند، بنابراين داوطلبان قبل از شركت در اين آزمون بايد به سايت دانشگاه مورد نظر مراجعه كنند و از پذيرفتن مدرك آزمون پي تي اي براي اپلاي تحصيلي مطمئن شوند، سپس در آزمون شركت كنند.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE در دو نوع جنرال و آكادميك توسط موسسه پيرسون برگزار مي شود. كه اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند.

  • * نمره آزمون پي تي اي آكادميك از 10 تا 90 امتياز است و نمره آزمون پي تي اي جنرال از 1 تا 5 است.
  • * داوطلبان براي تحصيل به زبان انگليسي بايد در آزمون PTE آكادميك شركت كنند.
  • * مدرك آزمون PTE آكادميك 2 سال اعتبار دارد و مدرك PTE جنرال اعتبار دائمي دارد كه با گذشت زمان اعتبار آن منقضي نمي شود.
  • * آزمون PTE آكادميك شامل 4 بخش درك مطلب، شنيداري، نوشتاري و گفتاري است، اما آزمونPTE جنرال داراي دو بخش كتبي و شفاهي كه داراي 6 بخش است كه بخش كتبي شامل ارزيابي مهارت هاي شنيداري، درك مطلب و نوشتاري است.
  • * آزمون جنرال سه بار در سال برگزار مي شود، ولي آزمون آكادميك 360 روز در سال توسط 200 مركز در كشورهاي مختلف برگزار مي شود.

اعلام نتايج آزمون PTE

نتابج آزمون PTE زودتر از ساير آزمون هاي زبان مانند آيلتس و تافل اعلام مي شود و داوطلبان مي توانند نتيجه آزمون را پنج روز كاري پس از برگزاري آزمون دريافت كنند. اين در حالي است كه نتايج آزمون آيلتس 13 روز و تافل 10 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شوند.

اگر تصميم داري براي اپلاي تحصيلي در آزمون PTE شركت كني، ابتدا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشورت كن و پس از دريافت راهنمايي هاي لازم در اين آزمون ثبت نام كن.

آزمون زبان انگليسي دولينگو (Duolingo)

آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون زبان انگليسي است كه براي ارزيابي مهارت زبان داوطلبان و به صورت آنلاين برگزار مي شود. داوطلبان مي توانند بدون هيچ گونه محدوديتي در زمان و مكان در هر ساعت از شبانه روز و همه ي روزهاي سال در هر مكاني كه باشند در اين آزمون شركت كنند

طي دو سال اخير به دليل شيوع بيماري كرونا و عدم برگزاري آزمون هاي زبان حضوري، ارائه ي مدرك زبان دولينگو يكي از شرايط پذيرش دانشگاه ها و مراكز آموزشي در سراسر دنيا است و 1500 دانشگاه، كالج و مراكز معتبر مدرك اين آزمون را به رسميت شناخته و آن را مي پذيرند.

ساختار آزمون دولينگو

آزمون دولينگو داراي دو بخش كلي است كه يك بخش آن شامل ارزيابي مهارت هاي درك مطلب (خواندن)، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن مي باشد و بخش دوم براي دانشگاه مقصد ارسال مي شود و شامل يك مصاحبه ي ويديويي و يك Writing است.

آزمون دولينگو يك آزمون زبان تطبيقي است، يعني سوالات بخش هاي بعدي به نحوه پاسخگويي داوطلب در بخش هاي قبلي بستگي دارد و هر چه داوطلب سوالات ابتدايي را بهتر پاسخ دهد، سوالات بخش هاي بعدي سخت تر خواهد بود.

بخش ارزيابي چهار مهارت اصلي زبان انگليسي 45 دقيقه است و بخش مصاحبه ي ويديويي نيز 10 دقيقه است و قبل از پاسخگويي به سوالات اصلي، داوطلبان در مدت 5 دقيقه با قوانين آزمون آشنا مي شوند.

يكي از مزاياي آزمون دولينگو اين است كه داوطلبان مي توانند هر چند مرتبه كه بخواهند بدون محدوديت براي كسب نمره بالاتر در آزمون شركت كنند، اما حداكثر دفعات مجاز براي شركت در آزمون دو مرتبه در يك ماه است.

نمره دهي آزمون دولينگو

نتايج آزمون دولينگو 5 روز كاري پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود و نمره آزمون دولينگو 10 تا 160 است. نمراتي كه داوطلبان دريافت مي كنند، شامل چهار نمره جداگانه است:

1- LITERACY: توانايي داوطلبان در مهارت خواندن (درك مطلب) و نوشتن را نشان مي دهد.

2- COMPREHENSION: توانايي داوطلبان را در مهارت هاي خواندن و شنيدن را نشان مي دهد.

3- CONVERSATION: توانايي داوطلبان را در مهارت هاي شنيدن و صحبت كردن را نشان مي دهد.

4- PRODUCTION: توانايي داوطلبان را در مهارت هاي صحبت كردن و نوشتن را نشان مي دهد.

همچنين مدت اعتبار مدرك اين آزمون دو سال پس از تاريخ صدور آن است و پس از آن ديگر معتبر نخواهد بود.

آزمون آزمايشي دولينگو

آزمون آزمايشي دولينگو براي اولين بار توسط مركز ايران بريتانيا به صورت آنلاين در سايت ايران بريتانيا و زير نظر مركز دولينگو در ايران برگزار مي شود. به دليل اينكه آزمون دولينگو نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي مانند تافل، آيلتس، PTE و غيره منابع كمتري براي آمادگي در آزمون دارد، از اين رو داوطلبان مي توانند با شركت در آزمون آزمايشي دولينگو براي آزمون اصلي آمادگي لازم را پيدا كنند تا بتوانند نمره بالايي در آزمون دولينگو كسب كنند. همچنين نمره ي اين آزمون 85 تا 110 است.

آزمون آزمايشي دولينگو در 24 ساعت شبانه روز و تمام روزهاي سال برگزار مي شود و محدوديتي در تعداد دفعات شركت در آزمون آزمايشي وجود ندارد. همچنين شركت در اين آزمون رايگان است و داوطلبان فقط براي تصحيح سوالات هزينه اي را پرداخت مي كنند.

داوطلبان مي توانند پس از شركت در آزمون آزمايشي دولينگو از منوي كاربري، درخواست دانلود سوالات آزمون را بدهند و سوالات به صورت رايگان در اختيار آنها قرار مي گيرد.

آزمون ناتي (NAATI) ويژه مهاجرت به استراليا

سازمان ناتي كه مرجع اعتبار بخشي ملي به مترجمان كتبي و شفاهي است، در سال 2018 آزمون زبان CCL را طراحي نموده است. آزمون ناتي CCL يك آزمون معتبر زبان انگليسي براي ارزيابي مهارت زبان افرادي است كه قصد مهاجرت به استراليا را دارند كه با شركت در اين آزمون و كسب امتياز قابل قبول (63) مي توانند 5 امتياز براي اخذ ويزاي استراليا طبق جدول امتيازبندي به دست آورند.

اگر تصميم داري به استراليا مهاجرت كني، اما نمي دوني بايد در كدوم آزمون زبان معتبر شركت كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير تا راهنمايي هاي لازم در اين زمينه را دريافت كني.

ساختار آزمون ناتي

آزمون NAATI به صورت شفاهي و در مدت زمان 20 دقيقه برگزار مي شود و از دو مكالمه 300 كلمه اي به زبان انگليسي تشكيل شده است و داوطلبان بايد تمام بخش ها مكالمات را ترجمه كنند. هر مكالمه نيز از چند قسمت تشكيل شده است و هر قسمت تقريبا 35 كلمه دارد و داوطلبان پس از گوش دادن به هر مكالمه بايد بلافاصله پس از شنيدن صداي زنگ آن را ترجمه كنند.

* نكته: شركت در آزمون NAATI CCL براي دريافت ويزاي كاري استراليا اجباري نيست و فقط براي كسب 5 امتياز در سيستم اسكيل وركر استراليا است.

نمره دهي به آزمون ناتي

نمره دهي به آزمون ناتي به اين صورت است كه هر مكالمه 45 نمره دارد و نمره نهايي آزمون 90 نمره خواهد بود و داوطلب براي هر بخش بايد حداقل نمره 29 از 45 را كسب كند تا بتواند حداقل امتياز قابل قبول در آزمون را كه 63 نمره است به دست آورد. البته لازم به ذكر است اگر نمره داوطلب در يك بخش بالاتر از 29 و در بخش ديگر كمتر از 29 شود به طوري كه مجموع آنها بالاتر از 63 باشد، اين نمره قابل قبول نخواهد بود، چرا كه حداقل نمره براي هر بخش بايد كمتر از 29 نباشد.

در صورتي كه نمره ي داوطلب 58 تا 62.5 باشد، بايد در آزمون تكميلي شركت كند و اگر نمره داوطلب كمتر از 58 باشد، در آزمون NAATI رد خواهد شد.

اعلام نتايج آزمون ناتي

 نتايج آزمون ناتي 4 تا 6 هفته پس از برگزاري آزمون از طريق ايميل به داوطلبان اعلام مي شود. همچنين اعتبار مدرك اين آزمون سه سال پس از صدور مدرك آن است و پس از پايان سه سال فاقد اعتبار خواهد بود.

حالا كه با اهميت آزمون ناتي CCL براي مهاجرت كاري به استراليا آشنا شدي، براي انتخاب بهترين كشور براي شركت در آزمون ناتي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشورت كن تا در انتخاب مناسب ترين كشور اشتباه نكني.

آزمون زبان انگليسي BEC

آزمون BEC يكي از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي است كه مانند آزمون FCE و OET و بسياري از آزمون هاي ديگر توسط دانشگاه كمبريج برگزار مي شود.

آزمون BEC به منظور ارزيابي مهارت زبان انگليسي داوطلبان در زمينه تجارت بين المللي برگزار مي شود و مدرك آن مورد تاييد بسياري از سازمان ها و مراكز تجاري معتبر در سراسر دنيا است.

آزمون BEC در 2800 مركز در بيش از 130 كشور جهان برگزار مي شود، اما مانند ساير آزمون هاي زبان كمبريج در ايران برگزار نمي شود و كساني كه براي مهاجرت به مدرك آزمون بي اي سي نياز داشته باشند، بايد براي شركت در اين آزمون به كشورهاي ديگر سفر كنند.

اگر براي ثبت نام در آزمون BEC نياز به راهنمايي داري، از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كمك بگير.

ساختار آزمون BEC

آزمون BEC در سه سطح مقدماتي (B1)، متوسط (B2) و پيشرفته (C1) برگزار مي شود و ساختار آن براي هر سه سطح آزمون شامل چهار بخش درك مطلب (Reading)، شنيداري (Listening)، گفتاري (Speaking) و نوشتاري (Writing) است، كه مانند ساير آزمون هاي زبان چهار مهارت اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

مدت زمان انجام آزمون BEC براي بخش درك مطلب و نوشتاري يك ساعت و نيم و براي بخش شنيداري 40 دقيقه و بخش گفتاري 12 دقيقه است و همچنين به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود.

نمره دهي به آزمون BEC

نمره داوطلبان در هر يك از سه سطح آزمون BEC به شرح زير مي باشد:

نمره سطح مقدماتي (B1) آزمون BEC

نمره آزمون در سطح مقدماتي در سه درجه طبقه بندي مي شود:

1- نمره 140 تا 152 (سطح B1)

2- نمره 153 تا 159 (سطح B1)

3- نمره 160 تا 170 (سطح B2)

داوطلب با كسب نمره 120 تا 139 (درجه A2) مدرك آزمون را دريافت نخواهد كرد و فقط نتيجه آزمون را دريافت مي كند.

نمره سطح متوسط (B2) آزمون BEC

نمره آزمون در سطح متوسط نيز در سه درجه طبقه بندي مي شود:

1- نمره 160 تا 172 سطح B2 (درجه C)

2- نمره 173 تا 179 سطح B2 (درجه B)

3- نمره 180 تا 190 سطح C1 (درجه A)

داوطلب با كسب نمره 140 تا 159 مدرك آزمون را دريافت نخواهد كرد و فقط نتيجه آزمون اعلام مي شود.

نمره سطح پيشرفته (C1) آزمون BEC

نمره آزمون BEC در سطح پيشرفته نيز در سه درجه طبقه بندي مي شود:

1- نمره 180 تا 192 سطح C1 (درجه C)

2- نمره 193 تا 199 سطح C1 (درجه B)

3- نمره 200 تا 210 سطح C2 (درجه A)

داوطلب كه نمره 160 تا 179 را در آزمون كسب كرده است، فقط مي تواند نتيجه آزمون را دريافت كند، اما براي او مدرك آزمون صادر نمي شود.

كداميك از آزمون هاي زبان بين المللي در ايران برگزار مي شود؟

بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي بين المللي در ايران برگزار نمي شوند و فقط امكان برگزاري تعداد اندكي از آزمون ها در ايران وجود دارد. آزمون هاي آيلتس، تافل و دولينگو در ايران برگزار مي شوند و آزمون هاي OET، PTE، CPE، CAE، FCE، NAATI، BEC و برخي از آزمون هاي ديگر در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون ها بايد به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند. داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت ثبت نام آزمون ها از ليست كشورها و مراكز برگزار كننده آزمون مطلع شوند و يكي از كشورهاي همسايه را براي شركت در آزمون انتخاب كنند.

براي اينكه بتوني يك مهاجرت موفق داشته باشي، بايد بدوني متناسب با توانايي تحصيلي و شغلي مورد نظرت بايد در كدوم آزمون زبان شركت كني، براي دريافت راهنمايي و مشاوره در اين خصوص ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

پرداخت هزينه آزمون OET از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

براي كسب نمره دلخواه توي هر مهارت از آزمون هاي زبان عمومي و تخصصي ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي مي توني با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا مشاوره رايگان داشته باشي تا راحت و بي دردسر، در كوتاه ترين زمان بهترين نتيجه رو  بگيري.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزاي شينگن، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۵۰:۰۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت

اهميت آزمون هاي زبان براي مهاجرت

يكي از مدارك مهمي كه براي انواع مهاجرت مورد نياز است، مدرك آزمون زبان معتبر و بين المللي با نمره قابل قبول است كه از سوي مراكز و سازمان ها مورد تاييد مي باشد. امروزه به دليل افزايش مهاجرت تحصيلي و شغلي به كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، آمريكا، انگليس، كانادا، نيوزيلند و غيره، شركت در آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت بسيار افزايش پيدا كرده است و افراد بسياري در سراسر جهان از جمله ايرانيان در صدد كسب اطلاعات كامل در خصوص آزمون هاي زبان و نحوه ي ثبت نام و شركت در اين آزمون ها هستند. از اين رو در ادامه به معرفي چند آزمون مهم و معتبر بين المللي زبان انگليسي مي پردازيم.

آزمون آيلتس (IELTS)

آزمون آيلتس (IELTS) يك آزمون زبان انگليسي بين المللي است كه با همكاري دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا در بيش از ۲۷۰ مركز در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود. اخذ مدرك آيلتس براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها، اداره مهاجرت و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي سطح زبان انگلسي افراد است.

در مورد برگزاري آزمون آيلتس در ايران نيز بايد گفت: آزمون آيلتس در ايران برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند با انتخاب يكي از مراكز برگزار كننده آيلتس در شهرهاي مختلف مانند تهران، زنجان، شيراز و غيره چندين مرتبه در سال در اين آزمون شركت كنند.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس آكادميك

آزمون آيلتس آكادميك دانش زباني داوطلبان را در 4 مهارت اصلي زبان انگليسي يعني نوشتن، خواندن، صحبت كردن و گوش دادن ارزيابي مي كند. 

ساختار آزمون آيلتس از 4 بخش تشكيل شده است كه عبارتند از:

  1.  بخش شنيداري (Listening): بخش ليسنينگ آيلتس آكادميك شامل دو قسمت است و داوطلبان 30 دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات اين بخش مهلت دارند. قسمت اول شامل فايل هاي صوتي در خصوص مكالمات اجتماعي بين دو يا چند نفر است. قسمت دوم شامل فايل هاي صوتي در خصوص موضوعات آكادميك است.
  2.  بخش درك مطلب (Reading): در بخش ريدينگ آيلتس آكادميك داوطلبان بايد به 40 سوال در مدت زمان 60 دقيقه پاسخ بدهند. واژه هاي بخش درك مطلب از منابع مختلفي مانند مجلات، روزنامه ها و كتاب ها انتخاب مي شوند. در اين بخش سه متن در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد كه در مجموع شامل 2000 تا 2700 كلمه است.
  3.  بخش نوشتاري (Writing): در بخش رايتينگ آيلتس آكادميك داوطلبان بايد در مدت 60 دقيقه در مورد دو موضوع متني را بنويسند. در موضوع اول داوطلب بايد توضيحاتي در خصوص جدول يا نمودار داده شده ارائه نمايد و متن نوشته شده بايد حداقل داراي 150 كلمه باشد. در قسمت دوم آزمون نوشتاري، داوطلب بايد طي نامه اي كه داراي حداقل 250 كلمه است، نظر خود را نسبت به موضوعي اعلام كند. داوطلب براي نوشتن متن مورد نظر 40 دقيقه مهلت دارد.
  4.  بخش گفتاري (Speaking): بخش اسپيكينگ آيلتس آكادميك شامل سه قسمت است كه مدت زمان انجام آن در مجموع 11 تا 14 دقيقه است. در بخش اول داوطلب بايد در مدت 4 تا 5 دقيقه به سوالاتي در مورد زندگي شخصي خود پاسخ دهد. بخش دوم آزمون گفتاري داوطلب بايد در مورد موضوعي كه از او خواسته مي شود، به مدت 2 دقيقه صحبت كند. در بخش سوم داوطلب بايد با مصاحبه كننده در مورد موضوعي كه در قسمت دوم مطرح شده بود صحبت كند و مدت زمان انجام اين بخش 4 تا 5 دقيقه است.

نمره دهي آزمون آيلتس

در سيستم نمره دهي آزمون آيلتس (IELTS) نمره هر بخش جداگانه محاسبه مي شود و نمره كلي آزمون از ميانگين 4 بخش آيلتس در بازه 0 تا 9 مشخص مي شود. همچنين در مورد نمره منفي آيلتس بايد بدانيد اين آزمون نمره منفي ندارد و شما مي توانيد بدون نگراني از كاهش نمره به تمام سوالات پاسخ بدهيد.

آزمون آيلتس نمره ي رد يا قبولي ندارد و نمره قابل قبول از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود. به طور كلي سطح ۵ نمره ي متوسط و سطح ۶ به بالا نمره خوب محسوب مي‌ شود و براي اپلاي تحصيلي داوطلب در دانشگاه هاي معتبر و مقاطع تحصيلي كارشناسي ارشد و دكتري نمره ي آزمون آيلتس بايد حداقل سطح 7 باشد.

همچنين سطح صفر پايين ترين سطح است و در اين سطح داوطلب هيچ اطلاعات قابل ارزيابي ندارد و سطح 9 بالاترين سطح است و داوطلب در اين سطح مي تواند به خوبي از مهارت زبان انگليسي براي ارتباط موثر با مخاطبان استفاده كند.

مدت اعتبار آزمون آيلتس 

نتايج آزمون آيلتس، 13 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود و برخي مراكز برگزاري آزمون در ايران نتيجه را از طريق پيامك و ايميل نيز براي داوطلبان ارسال مي ‌كنند.

همچنين مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس دو سال است و پس از اين مدت، اعتبار گواهي نامه آيلتس به پايان مي رسد و داوطلبان در صورت نياز به مدرك آيلتس پس از دو سال بايد دوباره در اين آزمون شركت و مدرك جديدي دريافت كنند كه بايد نمره ي آن در سطح قابل قبول باشد.

نكته: امكان اعتراض به نتيجه ي آزمون آيلتس نيز براي داوطلبان وجود دارد.

آزمون تافـل (TOEFL)

پس از آزمون آيلتس، آزمون تافل (TOEFL) معتبرترين آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه EST برگزار مي شود. هر ساله افراد بسياري در سراسر دنيا به دليل مزاياي داشتن مدرك تافل با اهداف مختلفي براي مهاجرت در اين آزمون شركت مي كنند. مدرك آزمون تافل در بيش از نه هزار دانشگاه در سراسر جهان اعتبار دارد، به همين دليل اين آزمون يكي از معتبرترين آزمون هاي جهان محسوب شده و در تمام كشورهاي دنيا به رسميت شناخته مي شود.

آزمون تافل در ايران برگزار مي شود و برگزاري آزمون تافل در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون تافل براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود و داوطلبان مي توانند هر يك از مراكز برگزار كننده آزمون تافل در ايران را هنگام ثبت نام انتخاب كنند و به صورت حضوري در اين آزمون شركت كنند.

همچنين داوطلبان مي توانند بدون محدوديت هر 12 روز يك بار در يكي از تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در ايران در آزمون به صورت حضوري يا هوم اديشن شركت كنند.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در چند نسخه ارائه مي دهد، انواع آزمون تافل كه عبارتند از:

  • آزمون تافل آنلاين يا تافلIBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و حضوري در مراكز برگزار كننده تافل برگزار مي شود.
  • آزمون تافلIBT هوم اديشن (Home Edition): تافل هوم اديشن به صورت آنلاين و غيرحضوري برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني ديگري بدون مراجعه به مراكز برگزاري در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون تافل كاغذي يا تافلPBT: در حال حاضر آزمون تافل PBT فقط در صورتي كه دسترسي به تافل IBT امكانپذير نباشد برگزار مي شود.
  • آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): اين آزمون مانند تافل آنلاين مبتني بر كامپيوتر است و داوطلبان مي توانند با اتصال به اينترنت پرسرعت در خانه يا هر مكان ديگري در آزمون تافل اسنشيالز شركت كنند.
  • آزمون تافل ITP: آزمون تافل ITP به صورت كاغذي و در دو سطح متوسط تا پيشرفته (سطح 1) و سطح مقدماتي تا متوسط (سطح 2) برگزار مي شود.
  • آزمون تافل جونيور (Junior) يا تافل نوجوانان: آزمون تافل Junior براي زبان آموزان 11 تا 16 ساله ارائه مي شود و براي شركت در اين آزمون محدوديت سني وجود دارد.
  • آزمون تافل پريمير (Primary) يا تافل كودكان: آزمون تافل پريمير (Primary) نيز مانند تافل جونيور داراي محدوديت سني است و اين آزمون فقط براي زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار مي شود.

ساختار آزمون تافل

ساختار آزمون تافل (TOEFL) در هر سه نسخه شامل 4 بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي داوطلبان را ارزيابي مي كند.

ساختار آزمون تافل IBT

آزمون تافل IBT شامل 4 بخش درك مطلب، شنيداري، گفتاري و نوشتاري است كه چهار مهارت كليدي زبان انگليسي را كه خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است را ارزيابي مي كند و مدت زمان انجام اين آزمون سه ساعت و نيم تا چهار است.

ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن

آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition)، همان آزمون تافل IBT است، با اين تفاوت كه براي شركت در اين آزمون به جاي مراجعه حضوري به مراكز برگزاري آزمون، داوطلبان مي توانند آزمون تافل را به صورت آنلاين در منزل انجام دهند، از اين رو ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن همانند ساختار آزمون تافل IBT است و محتوا، قالب و نوع سوالات آن با آزمون تافل IBT يكسان است.

ساختار آزمون تافل PBT

آزمون تافل PBT شامل چهار بخش است، كه عبارتند از:

1- بخش درك مطلب (Reading)

2- بخش ساختاري (Structure)

3- بخش شنيداري ((Listening

4- بخش نوشتاري (Writting)

همچنين يكي از تفاوت هاي آزمون تافل IBT با تافل PBT اين است كه آزمون تافل پي بي تي به جاي بخش گفتاري كه در تافل آي بي تي وجود دارد، يك بخش ساختاري دارد كه سوالات آن در خصوص گرامر و Structure است.

نمره دهي آزمون تافل

نمره آزمون تافل آي بي تي از 0 تا 120 است و اين نمره از مجموع نمرات هر يك از چهار بخش آزمون به دست مي ‌آيد كه نمره هر بخش 0 تا 30 امتياز است و نمره آزمون كتبي تافل (PBT) 310 تا 677 امتياز است. مدرك آزمون تافل علاوه بر نمره نهايي آزمون، نمرات هر بخش را نيز جداگانه نشان مي دهد.

آزمون تافل نمره رد يا قبولي ندارد، اما به طور كلي نمره ي قابل قبول براي مراكز علمي، دانشگاه ها، اداره مهاجرت و غيره بين ۸۵ تا ۹۰ است.

براي دريافت راهنمايي و مشاوره در خصوص ثبت نام آزمون تافل IBT هوم اديشن با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مدت اعتبار آزمون تافل 

مدت اعتبار بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند تافل موقتي و داراي مدت محدودي است و مدت اعتبار آن دو سال پس از تاريخ صدور مدرك است و پس از دو سال اعتبار آن منقضي شده و ديگر معتبر نخواهد بود. همچنين نتايج آزمون تافل 10 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود و داوطلبان با مراجعه به حساب كاربري خود مي توانند نتيجه ي آزمون را مشاهده كنند.

آزمون زبان انگليسي CPE

آزمون CPE نيز همانند آزمون تافل و آيلتس يك آزمون زبان انگليسي است كه از اعتبار بالايي برخوردار است.

آزمون CPE در سطح فوق پيشرفته (C2) و توسط دانشگاه كمبريج در بسياري از كشورهاي جهان برگزار مي ‌شود. سطح اين آزمون از آزمون ‌هاي تافل و آيلتس بالاتر است و به همين دليل از اعتبار بيشتري نيز برخوردار است. اين آزمون چند مرتبه در سال و به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي ‌شود و مدرك آن براي اپلاي تحصيلي، مهاجرت شغلي و تحصيلي بسيار معتبر مي باشد، چرا كه مدرك آزمون سي پي اي مورد تاييد بسياري از كشورهاي جهان است و بالاترين سطح در سري آزمون‌ هاي ارزيابي مهارت زبان دانشگاه كمبريج مي باشد.

ساختار آزمون CPE

آزمون CPE هر ساله 7 مرتبه در مراكز بسياري در كشورهاي مختلف از جمله تركيه و امارات برگزار مي شود. اين آزمون شامل چهار بخش اصلي است كه مانند ساير آزمون هاي زبان، دانش زبان انگليسي داوطلبان را در مهارت هاي كليدي زبان يعني خواندن، نوشتن، شنيدن، صحبت كردن را ارزيابي مي كند و مدت زمان انجام آزمون 236 دقيقه است و داوطلبان بايد در اين مدت به هر چهار بخش درك مطلب، شنيداري، گفتاري و نوشتاري آزمون پاسخ دهند.

يكي از مزاياي آزمون سي پي اي نداشتن شرط سني براي شركت در آزمون است و داوطلبان در هر گروه سني مي توانند در اين آزمون شركت كنند. فقط داوطلبان زير 18 سال كه به سن قانوني نرسيده اند براي شركت در آزمون بايد رضايت ‌نامه‌ ي والدين خود را ارائه دهند.

اعلام نتايج آزمون CPE

اعلام نتايج آزمون كتبي سي پي اي، ۴ تا ۶ هفته پس از برگزاري آزمون و زمان صدور مدرك آن 7 تا 9 هفته پس از برگزاري آزمون خواهد بود و اعلام نتايج آزمون كامپيوتري نيز ۲ تا ۳ هفته پس از برگزاري آزمون است و مدرك آن 5 تا 6 هفته پس از برگزاري آزمون به داوطلبان ارائه مي شود. همچنين داوطلبان مي توانند در صورت عدم كسب نمره قبولي دوباره در آزمون شركت كنند و محدوديتي در تعداد دفعات شركت در آزمون وجود ندارد.

نمره دهي به آزمون CPE

نمره آزمون CPE از 1 تا 230 است. نمره 180 تا 199 نمره ي قبولي محسوب مي شود و داوطلبان براي دريافت مدرك بايد نمره ي بالاي 180 كسب كنند و نمره مطلوب براي آزمون CPE نمره ي بالاتر از 200 است. در صورتي كه نمره داوطلبان پايين باشد، براي آنها مدركي صادر نمي شود و فقط نتيجه ي آزمون به داوطلبان اعلام مي شود. همچنين مدت اعتبار مدرك آزمون سي پي اي دائمي است و با گذشت زمان اعتبار آن متقضي نمي شود و در صورتي كه داوطلبان در اين آزمون موفق به دريافت مدرك شوند، برخلاف برخي آزمون ها مانند تافل و آيلتس ديگر نيازي به شركت در اين آزمون نخواهد بود.

آزمون زبان انگليسي CAE

آزمون CAE مانند آزمون CPE يك آزمون زبان در سطح C است كه توسط دانشگاه كمبريج برگزار مي ‌شود. مدرك اين آزمون در سطح پيشرفته C1 است و داراي اعتبار جهاني بوده و در 6000 مركز و 20 هزار دانشگاه در 130 كشور دنيا مورد پذيرش مي‌ باشد. از اين رو مدرك آزمون CAE براي مهاجرت شغلي و تحصيلي و غيره بسيار معتبر مي باشد.

اگر تصميم داري براي تحصيل يا كار به كشور مورد علاقت مهاجرت كني، بدون داري قدم بزرگي براي آيندت برمي داري، پس بهتره قبل از هر اقدامي با مشاوران با تجربه در زمينه ي مهاجرت مشورت كني تا بتوني مناسب ترين مسير رو براي مهاجرت انتخاب كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

ساختار آزمون CAE

آزمون CAE از چهار بخش اصلي درك مطلب، نوشتاري، شنيداري و گفتاري تشكيل شده است كه مهارت هاي كليدي زبان انگليسي را يعني خواندن، نوشتن، گوش كردن و صحبت كردن را مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد. آزمون سي اِي اي در دو روز برگزار مي شود و مدت زمان انجام هر چهار بخش آزمون 4 ساعت طول مي كشد.

در صورتي كه داوطلبان بتوانند در اين آزمون موفق به كسب نمره ي قبولي شوند در واقع مهارت زبان خود را در سطح بالا و پيشرفته اثبات كرده اند و قادر به برقراري ارتباط موثر به زبان انگليسي خواهند بود و مي توانند در دانشگاه هاي معتبر، مراكز علمي و غيره به زبان انگليسي تحصيل كنند و يا به اشتغال بپردازند.

نمره ‌دهي آزمون CAE

نمره‌ داوطلبان در آزمون CAE از 160 تا 210 محاسبه مي شود و براي داوطلبان در سه سطح B2 و C1 و C2 مدرك صادر مي شود. اگر نمره داوطلب بين 160 تا 179 شود، مدرك سطح B2 دريافت مي كند. براي نمره 180 تا 199 مدرك C1 و نمره 200 تا 210 مدرك C2 صادر خواهد شد و براي نمره 142 تا 159 نيز مدركي صادر نمي شود و فقط نتيجه آزمون به داوطلب اعلام مي شود. همچنين داوطلبان براي اخذ نمره ي بالاتر و دريافت مدرك مي توانند مجددا در آزمون شركت كنند.

مدرك آزمون CAE معادل آزمون آيلتس با نمره‌ 7 تا 8 و آزمون تافل با نمره‌110 تا 120 است.

اعلام نتايج آزمون CAE

همان طور كه گفته شد آزمون CAE به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود. نتايج آزمون سي اِي اي ۲ تا ۳ هفته پس از برگزاري آزمون كامپيوتري و ۴ تا ۶ هفته پس از برگزاري آزمون كتبي، به‌ صورت آنلاين اعلام مي شود و در صورت كسب نمره ي قبولي در يكي از سه سطح B2 و C1 و C2 سه هفته بعد از اعلام نتايج براي داوطلبان مدرك زسمي صادر خواهد شد و داوطلبان مي توانند مدرك خود را از مراكز برگزاري دريافت كنند. همچنين مدرك آزمون سي اِي اي داراي اعتبار دائمي است و با گذشت زمان از اعتبار آن كاسته نمي شود و مدت اعتبار آن منقضي نخواهد شد.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت موفق را تجربه كن.

اهميت آزمون OET دامپزشكي براي مهاجرت دامپزشكان

آزمون زبان انگليسي FCE

آزمون زبان FCE مانند آزمون CPE و CAE توسط دانشگاه كمبريج برگزار مي شود و داراي سطح B2 يعني بالاتر از متوسط است. مدرك اين آزمون مانند ساير آزمون هاي زبان دانشگاه كمبريج داراي اعتبار جهاني است و افرادي كه قصد مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان را دارند مي توانند از مدرك اين آزمون براي اپلاي تحصيلي و يا اخذ ويزا استفاده كنند.

همچنين نوع ديگري از آزمون FCE به نام FCE for school برگزار مي شود كه براي ارزيابي سطح زبان دانش آموزان طراحي شده است.

ساختار آزمون FCE

آزمون FCE همانند بسياري از آزمون هاي زبان به دو روش كتبي و كامپيوتري برگزار مي ‌شود. در بخش هاي اصلي اين آزمون مهارت هاي خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن ارزيابي مي شود و داوطلبان سه ساعت و نيم فرصت دارند تا به سوالات هر چهار بخش آزمون پاسخ دهند.

بخش هاي اصلي آزمون FCE عبارتند از:

  • بخش شنيداري (Listening): بخش شنيداري شامل چهار قسمت و 30 سوال است و داوطلبان 40 دقيقه فرصت دارند به سوالات پاسخ دهند.
  • بخش گفتاري (Speaking): بخش گفتاري نيز شامل چهار قسمت است و مدت زمان انجام اين بخش 15 دقيقه است. بخش گفتاري با يك يا دو داوطلب ديگر انجام مي شود.
  • بخش درك مطلب (Reading): در بخش خواندن يا درك مطلب، داوطلب به 35 سوال در چهار قسمت پاسخ مي دهد و 75 دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات فرصت دارد.
  • بخش نوشتاري (Writing): بخش نوشتاري شامل نوشتن دو متن است كه نوشتن يك متن اجباري و متن ديگر اختياري خواهد بود و مدت زمان انجام آن 90 دقيقه است.

نمره ‌دهي به آزمون FCE

نمره دهي به آزمون اف سي اي به اين صورت است كه براي هر يك از بخش هاي آزمون يك نمره جداگانه داده مي ‌شود و ميانگين چهار بخش آزمون، نمره نهايي خواهد بود، كه به صورت زير طبقه بندي مي شود:

1- سطح C1: نمره 180 تا 190 (Grade A)

2- سطح B2: نمره 173 تا 179 (Grade B)

3- سطح B2: نمره 172 تا 160 (Grade C)

4- سطح B1نمره 140 تا 159

براي داوطلبان كه در يكي از اين 4 سطح، موفق به كسب نمره ي قبولي شده اند مدرك رسمي صادر مي شود و براي نمره پايين تر از 140 مدرك صادر نمي شود و فقط نتيجه آزمون به داوطلب اعلام مي شود و بهترين نمره در اين آزمون نمره 180 تا 190 (سطح A) است و بيشتر دانشگاه ها و مراكز علمي نمره A را براي پذيرش قبول مي كنند.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۴۶:۰۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

اپلاي تحصيلي چيست؟

اپلاي تحصيلي يا درخواست پذيرش تحصيلي به مجموعه اقداماتي مانند پيدا كردن دانشگاه مقصد و اساتيد، مكاتبه با اساتيد، آماده كردن مدارك و غيره گفته مي شود كه موجب مي شود، متقاضي موفق به دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد شود.

مهاجرت از طريق اپلاي تحصيلي

كساني كه قصد مهاجرت تحصيلي به يكي از كشورهاي خارجي را دارند، براي اخذ ويزاي تحصيلي كه به آنها اجازه ي ورود و اقامت به كشور مقصد را مي دهد، ابتدا بايد اقدام به اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد را بنمايند.

اپلاي تحصيلي يا درخواست پذيرش تحصيلي به مجموعه اقداماتي مانند پيدا كردن دانشگاه مقصد و اساتيد، مكاتبه با اساتيد، آماده كردن مدارك و غيره گفته مي شود كه موجب مي شود، متقاضي موفق به دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد شود.

بهترين راهكار براي بررسي شرايط و مدارك لازم براي اپلاي تحصيلي مراجعه به وب سايت دانشگاه مقصد و دريافت اطلاعات لازم است و متقاضيان مي توانند تمام مراحل اپلاي از جمله از آماده سازي مدارك مورد نياز، ترجمه ي مدارك تحصيلي، تكميل فرم درخواست پذيرش، مكاتبه با دانشگاه مقصد، ارسال مدارك و غيره را به طور شخصي انجام دهند. همچنين پروسه ي اپلاي تحصيلي براي دانشگاه ها، مقاطع تحصيلي و رشته هاي مختلف، متفاوت مي باشد.

همچنين لازم به ذكر است كه مراحل اپلاي كردن، شامل هزينه مي باشد كه بايد توسط متقاضي پرداخت شود.

اپلاي تحصيلي كشورهاي آمريكا، استراليا و كانادا

اگر قصد اپلاي و  مهاجرت تحصيلي به آمريكا، كانادا و استراليا را داريد، بايد بدانيد به دليل استاد محور بودن اين كشورها، قبل از اپلاي بايد با يك استاد با تجربه در زمينه ي تحصيلي خود مكاتبه كنيد و پس از پايان مكاتبات استاد تصميم نهايي در مورد رد يا قبولي درخواست پذيرش را مي گيرد.

اگر تصميم داري براي تحصيل در يكي از دانشگاه هاي معتبر دنيا مهاجرت كني، اما براي انتخاب بهترين كشور براي مهاجرت تحصيلي مشكل داري، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير تا كاملترين مشاوره و راهنمايي را در خصوص مهاجرت تحصيلي دريافت كني.

اپلاي تحصيلي كشورهاي اروپايي

برخلاف تحصيل در دانشگاه هاي استراليا، آمريكا و كانادا كه استاد محور هستند، در كشورهاي اروپايي به صورت كميته محور عمل مي‌ كنند و براي اپلاي و مهاجرت تحصيلي به اروپا نيازي به مكاتبه با استاد نمي باشد. در اين روش كميته پذيرش تحصيلي دانشگاه مقصد، اپليكيشن متقاضي را بررسي مي كنند و در صورت واجد شرايط بودن متقاضي درخواست تحصيلي او را تاييد مي كنند.

مدارك اپلاي تحصيلي چيست؟

مدارك اپلاي تحصيلي با توجه به قوانين مهاجرت كشور مقصد و دانشگاه و مقطع تحصيلي مورد نظر متفاوت مي باشد، اما به طور كلي مدارك اپلاي تحصيلي عبارتند از:

* متقاضي اپلاي بايد داراي مدرك زبان معتبر مانند تافل و آيلتس با نمره ي قابل قبول باشد، همچنين براي اپلاي برخي دانشگاه ها مانند دانشگاه هاي آمريكا ارائه مدرك آزمون GRE با نمره ي بالاي 320 نيز الزامي است.

* داشتن رزومه تحصيلي يا CV (سابقه تحصيلي و پژوهشي متقاضي)

* انتخاب دانشگاه مقصد كه رشته ي مورد نظر متقاضي در آن تدريس مي شود.

* يافتن يك استاد از اعضاي دانشگده ي مقصد (در رشته ي مورد نظر)

* مكاتبه با اساتيد كه در اولين مكاتبه بايد متقاضي رزومه ي تحصيلي خود را نيز ارائه نمايد.

* متقاضي بايد تمام ايميل هايي را كه دريافت مي كند، پاسخ دهد.

* كاورلتر (كاورلتر همراه رزومه ي تحصيلي براي دانشگاه مقصد و يا مكاتبه با استاد ارسال مي ‌شود.)

* انگيزه نامه (بيانيه هدف) يا SOP كه متقاضي بايد هدف خود را از ادامه ي تحصيل در دانشگاه و كشور مقصد بيان كند.

* مدارك اثبات تمكن مالي متقاضي براي پرداخت هزينه هاي زندگي و تحصيل در كشور مقصد

* نداشتن گپ تحصيلي

* متقاضي بايد با ارائه مداركي مانند عدم سوء پيشينه و مدارك سلامت جسمي وروحي صلاحيت خود را براي تحصيل در دانشگاه مقصد اثبات كند.

استادي پلن (برنامه تحصيلي)

* شرط سني

توصيه نامه تحصيلي

پس از آماده كردن مدارك لازم متقاضي بايد قبل از پايان مهلت اپلاي تحصيلي به سايت دانشگاه مقصد مراجعه كند و با تكميل فرم ها و بارگذاري مدارك، درخواست خود را ارائه دهد. سپس دانشگاه شرايط متقاضي را بررسي مي كند و پس از ارسال مدارك نتايج پذيرش تحصيلي 3 تا 4 ماه بعد روي سايت دانشگاه قرار مي گيرد و در صورت اخذ پذيرش تحصيلي، متقاضي مي تواند براي اخذ ويزاي تحصيلي اقدام نمايد.

اپليكيشن في چيست؟

اپليكيشن في (Application Fee) مبلغي است كه متقاضي پرداخت مي كند تا بتواند فرم اپليكيشن را ثبت نام كند و با اين روش دانشگاه مطمئن مي ‌شود كه هر كسي فرم درخواست پر نمي‌ كند.

با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرت هومان ويزا يك مهاجرت تحصيلي موفق را تجربه كن.

هزينه اپلاي تحصيلي چقدر است؟

متقاضي براي اپلاي تحصيلي از دانشگاه مقصد بايد هزينه هايي را پرداخت كند كه شامل:

هزينه آزاد سازي مدارك و ريز نمرات

 هزينه آزاد سازي مدارك با توجه به مقطع تحصيلي، دانشگاه، شهر و منطقه اي كه متقاضي مدرك خود را دريافت كرده متفاوت است.

 هزينه ي في

 في هزينه ي ثبت نام و ثبت درخواست پذيرش تحصيلي است كه دانشجو در زمان تكميل فرم درخواست آن را پرداخت مي كند و مبلغ آن در دانشگاه هاي مختلف، متفاوت است.

هزينه وثيقه ي سربازي

 چنانچه متقاضي اپلاي تحصيلي آقا باشد، يكي از مدارك لازم، كارت پايان خدمت يا معافيت است. در صورتي كه متقاضي هنوز به خدمت سربازي نرفته باشد بايد به جاي آن مبلغي را براي وثيقه در بانك تعيين شده بگذارد و متقاضي ملزم به تمديد وثيقه به مدت 6 سال است.

هزينه ي شركت در آزمون زبان انگليسي

از جمله مدارك لازم براي اپلاي تحصيلي داشتن مدرك آزمون زبان انگليسي معتبر مانند تافل و آزمون آيلتس  است و متقاضي بايد براي شركت در آزمون و دريافت نتايج آن هزينه اي را پرداخت نمايد.

هزينه ترجمه ي مدارك

تمام مدارك متقاضي بايد به انگليسي ترجمه شود، از اين رو يكي از هزينه هاي اپلاي تحصيلي هزينه ي ترجمه ي مدارك است.

هزينه ي اخذ ويزاي تحصيلي

پس از اپلاي تحصيلي و دريافت نامه ي پذيرش از دانشگاه مقصد، متقاضي بايد براي اخذ ويزاي تحصيلي اقدام نمايد و براي صدور ويزاي تحصيلي هزينه هاي آن را بپردازد.

نوشتن كاور لتر (Cover Letter) براي اپلاي تحصيلي

كاور لتر (Cover Letter) نوشته اي است كه به همراه رزومه ي تحصيلي متقاضي براي استاد و دانشگاه مقصد ارسال مي ‌شود. براي نوشتن كاور لتر جهت اپلاي تحصيلي متقاضي بايد هدف خود را از اپلاي كردن براي يك رشته ي خاص در دانشگاه مقصد توضيح دهد و همچنين در يك يا دو پاراگراف جزييات اهداف تحصيلي و حرفه اي خود را شرح دهد و همچنين توضيح دهد دانشگاه مقصد چگونه مي تواند به او در رسيدن به اهداف شغلي كمك كند. متقاضي بايد دليل محكمي در پاسخ به اين سوال كه چرا دانشگاه مقصد را انتخاب كردي و ساير دانشگاه ها را انتخاب نكردي؟ بدهد و بايد دليل اينكه چرا تحصيل در اين دانشگاه بهترين مسير شغلي و موفقيت حرفه اي ايجاد مي كند را بيان كند. در نهايت متقاضي اپلاي تحصيلي بايد كاور لتر را با يك نتيجه ي قوي به پايان ببرد.

اگر در مورد ديفر كردن يا تعويق پذيرش تحصيلي نمي دوني، كليك كن.

اهميت مدرك زبان بين المللي براي اپلاي تحصيلي

يكي از مهمترين مدارك اپلاي تحصيلي و اخذ پذيرش از دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان، داشتن مدرك زبان انگليسي بين المللي با نمره ي بالا است. مدرك تافل، آيلتس، آزمون زبان CAE (سطح C1) و آزمون CPE (سطح C2) و غيره از جمله مدارك مورد قبول دانشگاه ها براي پذيرش تحصيلي هستند خصوصا آزمون زبان CPE و CAE و كه داراي سطح پيشرفته و فوق پيشرفته هستند كه اثبات مي كند دارنده ي آن داراي مهارت زباني بسيار بالايي است. 

مطمئن باش با مهاجرت تحصيلي به كشورهاي پيشرفته، داري قدم بزرگي براي آيندت برمي داري، پس قبل از هر اقدامي اول با مشاوران مجرب در اين زمينه مشورت كن، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

آزمون هاي ورودي دانشگاه براي اپلاي

افرادي كه قصد دارند براي تحصيل در دانشگاه هاي معتبر دنيا مهاجرت كنند، بايد بدانند يكي از شرايطي كه بسياري از دانشگاه هاي معتبر براي ورود به دانشگاه مقرر كرده اند، شركت در آزمون هاي ورودي براي ارزيابي سطح علمي داوطلبان است و متقاضي تنها با كسب نمره قبولي در آزمون و همچنين دارا بودن ساير شرايط مي تواند موفق به اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه شود.

برخي آزمون هاي ورودي دانشگاه ها عبارتند از:

آزمون IMAT براي اپلاي تحصيلي رشته پزشكي و دندانپزشكي در ايتاليا

آزمون GMAT براي اپلاي تحصيلي رشته مديريت در آمريكا و كانادا

آزمونUCAT براي اپلاي تحصيلي در رشته پزشكي و دندانپزشكي در انگليس

آزمون ACT براي اپلاي تحصيلي در آمريكا

آزمون SAT براي اپلاي تحصيلي در برخي كشورها مانند تركيه، آمريكا، انگليس، كانادا و…

آزمون LSAT براي اپلاي رشته حقوق در دانشگاه هاي آمريكا و كانادا

آزمون يوس تركيه كه براي ورود به دانشگاه ها و مهاجرت تحصيلي به تركيه برگزار مي شود.

اگر سوالي درباره ووچر(Voucher) و خريد آزمون هاي زبان داري، حتما با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا، تماس بگير تا مشاوره رايگان درباره اين موضوع دريافت كني.

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزاي شينگن، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۴۰:۲۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون آزمايشي دولينگو (آزمون ماك دولينگو)

آزمون آزمايشي دولينگو (آزمون ماك دولينگو)

آزمون دولينگو صد در صد تضميني (دولينگو هوم اديشن تضميني) 

آزمون آزمايشي دولينگو براي اولين بار در ايران توسط مركز ايران بريتانيا به صورت آنلاين و منطبق با آزمون اصلي در سايت ايران بريتانيا و زير نظر مركز دولينگو برگزار مي شود.

آزمون دولينگو

آزمون دولينگو (Duolingo) يك آزمون بين ‌المللي زبان انگليسي است كه براي ارزيابي مهارت زبان و به صورت آنلاين برگزار مي شود و براي شركت در اين آزمون نياز به حضور داوطلبان در جلسه نمي باشد. از مزاياي شركت در آزمون دولينگو نداشتن محدوديت زماني براي شركت در آزمون است و داوطلب مي تواند به صورت آنلاين در هر ساعت از شبانه روز و در تمام روزهاي سال در هر مكاني كه باشد، در اين آزمون شركت كند. همچنين داوطلبان يك ساعت براي پاسخگويي به سوالات فرصت دارند و نتايج آزمون 48 ساعت پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود و همچنين مدت اعتبار آن دو سال است.

آزمون دولينگو از سال 1397 در ايران برگزار مي شود، اما تعداد كمي از زبان آموزان با اين آزمون آشنايي داشتند و هر ماه تعداد بسيار كمي از داوطلبان در ايران در آزمون دولينگو شركت مي كردند، اما با شيوع ويروس كرونا و توقف برگزاري آزمون هاي زبان انگليسي بين المللي مانند آزمون تافل و آيلتس كه به صورت حضوري و در مراكز معتبر برگزار مي شدند، بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي در سراسر دنيا مدرك آزمون دولينگو را براي اپلاي تحصيلي و ساير اهداف مهاجرتي پذيرفتند، از اين رو تعداد افرادي كه با آزمون دولينگو آشنا شده و براي دريافت مدرك دولينگو براي اهداف مختلف مهاجرتي در اين آزمون شركت كردند، بسيار افزايش يافت، به طوري كه هم اكنون روزانه 1500 الي 2000 كاربر در آزمون دولينگو از ايران شركت مي كنند.

امروزه داشتن مدرك دولينگو از اهميت ويژه اي برخوردار است و طي چند سال اخير ارائه ي مدرك زبان دولينگو يكي از شرايط پذيرش دانشگاه ها و مراكز آموزشي در سراسر دنيا است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون آيلتس، آزمون CAE، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون GRE تضميني، آزمون تافل، آزمون پرومتريك، آزمون دولينگو، آزمون OET تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ساختار آزمون دولينگو

آزمون دولينگو مانند آزمون تافل و آيلتس براي ارزيابي داوطلبان در خصوص چهار مهارت زبان انگليسي Listening (شنيدن)، Speaking (صحبت كردن)، Writing (نوشتن) و reading (خواندن) طراحي و از بخش هاي مختلفي تشكيل شده است، اما برخلاف آزمون تافل و آيلتس كه مهارت ها در بخش هاي جداگانه اي مطرح مي شود، در آزمون دولينگو مهارت ها در يك آزمون و بدون بخش بندي انجام مي شود.

آزمون دولينگو يك آزمون زبان تطبيقي است كه سوالات مطرح شده در بخش هاي بعدي به نحوه ي پاسخگويي و عملكرد داوطلب در بخش هاي قبلي بستگي دارد، يعني هر چه داوطلب به سوالات اول بهتر پاسخ دهد، سوالات بخش هاي بعدي سخت تر خواهد بود.

ساختار آزمون دولينگو (Duolingo) شامل سه بخش است و سوالات آزمون مهارت هاي اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كنند و مدت زمان انجام آزمون دولينگو 60 دقيقه است

براي آزمون دولينگو ۱۲ نوع سوال مختلف طراحي شده است كه ۱۰ نوع سوالات در بخش تطبيقي Adaptive بوده و دو نوع ديگر در انتهاي آزمون قرار دارند. تمامي سوالات در نمره دهي آزمون دولينگو موثر ولي دو بخش آخر در اختيار دانشگاه ها قرار مي گيرد.

در خصوص ساختار آزمون دولينگو بايد بدانيد پس از اعمال تغييرات جديد در آزمون دولينگو از 2 آوريل 2024، يك سوال تعاملي در بخش رايتينگ و يك سوال Fill in the Blanks (جاي خالي را پر كنيد) به سوالات آزمون دولينگو اضافه شده است و تغييراتي نيز در بخش Read and Select به وجود آمده است. براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

در سيستم نمره دهي در آزمون دولينگو نتيجه آزمون از 10 تا 160 نمره دارد و در بازه هاي 10 تا 55 (سطح پايه)، 60 تا 85 (سطح متوسط)، 90 تا 115 (سطح بالاي متوسط) و 120 تا 160 (سطح پيشرفته) طبقه بندي مي شود.

مزاياي شركت در آزمون آزمايشي دولينگو

آزمون آزمايشي دولينگو براي اولين بار در ايران توسط مركز ايران بريتانيا به صورت آنلاين و منطبق با آزمون اصلي در سايت ايران بريتانيا و زير نظر مركز دولينگو برگزار مي شود.

به دليل اينكه آزمون دولينگو منابع كمتري نسبت به ساير آزمون ها دارد، از اين رو شركت در آزمون آزمايشي دولينگو براي داوطلبان مزايايي دارد كه به آنها اشاره مي كنيم:

  • سوالات آزمون آزمايشي منطبق با سوالات آزمون اصلي است.
  • داوطلب با شركت در آزمون آزمايشي با ساختار و شرايط آزمون اصلي و نحوه ي نمره دهي نيز آشنا خواهد شد.

براي اطلاع از مهمترين نكات ليسنينگ دولينگو كليك كنيد.

  • تصحيح آزمون آزمايشي توسط يكي از باتجربه ترين استادان دولينگو انجام مي شود و نقاط قوت و ضعف داوطلب را مشخص كرده تا بتواند با تمركز بر نقاط ضعف خود نتيجه بالاتري در آزمون اصلي كسب كند.
  • مشاوره و پشتيباني داوطلبان به صورت آنلاين
  • تمام سوالات آزمون آزمايشي دولينگو به صورت اختصاصي توسط كارشناس بررسي مي شود و نتايج آن در پنل كاربري داوطلب قرار مي گيرد.
  • داوطلبان مي توانند به صورت مستقيم و رايگان با استاد دولينگو ارتباط برقرار كنند.
  • داوطلبان مي توانند بعد از شركت در آزمون آزمايشي دولينگو از منوي كاربري، درخواست دانلود سوالات آزمون را بدهند و سوالات آزمون به صورت رايگان در اختيار آنها قرار خواهد گرفت.

در واقع علاوه بر مطالعه منابع آزمون دولينگو، شركت در آزمون آزمايشي دولينگو نيز يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در بخش هاي مختلف دولينگو از جمله مهمترين نكات رايتينگ دولينگو و ساير بخش هاي آزمون بشمار مي رود.

براي اينكه يك مهاجرت شغلي و تحصيلي موفق رو تجربه كني، بايد بدوني متناسب با رشته و تخصص خود براي تحصيل يا اشتغال بايد در كدوم آزمون زبان بين المللي شركت كني. براي كسب اطلاعات كامل در اين خصوص ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

شرايط شركت در آزمون آزمايشي دولينگو

آزمون آزمايشي دولينگو همانند آزمون اصلي در تمام ساعات شبانه روز و همه ي روزهاي سال برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در هر زمان و مكاني در اين آزمون شركت كنند و محدوديتي در تعداد دفعات شركت در آزمون آزمايشي وجود ندارد.

در هنگام شركت در آزمون آزمايشي دولينگو داوطلبان بايد:

  • داوطلب بايد براي شركت در آزمون، مكاني آرام و روشن را انتخاب كند.
  • داوطلب براي شركت در آزمون به اينترنت پر سرعت نياز دارد كه در هنگام آزمون قطع نشود.
  • داوطلب بايد يك كامپيوتر كه مجهز به دوربين و ميكروفون است، تهيه كند.

هزينه شركت در آزمون آزمايشي دولينگو چقدر است؟

آزمون آزمايشي دولينگو كاملا رايگان برگزار مي شود و داوطلبان فقط هزينه ي كمي براي تصحيح سوالات و مشاوره در خصوص اشكالات داوطلب پرداخت مي كنند، البته آزمون اصلي دولينگو نيز نسبت به ساير آزمون هاي زبان مانند تافل و آيلتس هزينه ي بسيار كمتري دارد و به دليل صرفه ي اقتصادي از محبوبيت بيشتري نسبت به ساير آزمون ها برخوردار است.

تفاوت هاي آزمون آزمايشي دولينگو با آزمون اصلي

همان طور كه گفته شد آزمون آزمايشي دولينگو منطبق با آزمون اصلي است و از كيفيت بالايي برخوردار است و داوطلبان مي توانند با شركت در اين آزمون با نمونه سوالات و ساختار آزمون آشنا شوند و آمادگي لازم براي شركت در آزمون اصلي را به دست آورند و از اين رو احتمال موفقيت داوطلب و كسب امتياز بالاتر در آزمون اصلي بيشتر خواهد شد. اما با اين وجود آزمون آزمايشي دولينگو تفاوت هايي با آزمون اصلي دارد كه به شرح زير مي باشد:

  • آزمون آزمايشي دولينگو در 15 دقيقه برگزار مي شود، اما مدت زمان شركت در آزمون اصلي 1 ساعت است.
  • آزمون آزمايشي بر خلاف آزمون اصلي تطبيقي نيست. در آزمون اصلي سوالات مطرح شده در بخش هاي بعدي به پاسخ هاي داوطلب در بخش هاي قبلي بستگي دارد و هر چه داوطلب سوالات را بهتر جواب بدهد، سوالات بخش هاي بعدي سخت تر خواهد شد.
  • تعداد دفعات تكرار بخش‌ هاي مختلف در آزمون اصلي دولينگو با توجه به سطح داوطلب تغيير مي كند و حداكثر هفت بار تكرار مي ‌شود، اما در آزمون آزمايشي تعداد سوالات كمتر است.
  • آزمون اصلي داراي چهار بخش Speaking است كه دو بخش Speaking شنيداري و توصيف تصوير گفتاري در آزمون آزمايشي وجود ندارد.
  • امتياز آزمون آزمايشي دولينگو بين 85 تا 110 است، اما امتياز آزمون اصلي يك عدد مضرب 5 بين 10 تا 160 مي باشد و در آزمون اصلي چهار ريز نمره نيز ارائه مي شود.
  • در آزمون آزمايشي بخش هاي writing و speaking تصحيح نمي‌ شود و امتيازي براي آن در نظر گرفته نشده است.

تفاوت آزمون زبان دولينگو با آزمون تافل و آيلتس

  • ساختار و سوالات آزمون دولينگو آسان تر از آزمون هاي تافل و آيلتس است.
  • مدت زمان آزمون زبان دولينگو از آزمون تافل و آيلتس كمتر و حدود 1 ساعت است.
  • هزينه ي ثبت نام و شركت در آزمون دولينگو نسبت به آزمون هاي تافل و آيلتس مبلغ بسيار كمتري است.
  • آزمون دولينگو در تمام ساعات شبانه روز و همه ي روزهاي سال برگزار مي شود، اما آزمون تافل و آيلتس هر 10 روز يك بار برگزار مي شود.
  • نتيجه ي آزمون دولينگو دو روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود، اما اعلام نتايج آزمون هاي تافل و آيلتس 10 تا 13 روز است.
  • متقاضي مي تواند كارنامه ي آزمون دولينگو را به صورت رايگان به هر تعدادي به دانشگاه هاي مختلف ارسال كند، اما كارنامه ي آزمون تافل را فقط 4 مرتبه و آزمون آيلتس را 5 مرتبه مي تواند به دانشگاه ها ارسال كند و براي درخواست بيشتر بايد هزينه ي آن را پرداخت كند.
  • آزمون دولينگو به صورت كاملا آنلاين برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در هر مكاني در اين آزمون شركت كنند، اما آزمون هاي تافل و آيلتس به صورت حضوري برگزار مي شوند.

بيشتر بدانيد: آزمون آيلتس لايف اسكيلز چيست؟

اگر تصميم داري براي مهاجرت در يك آزمون زبان بين المللي شركت كني، اما اطلاعاتي در اين زمينه نداري و نمي دوني بايد از كجا شروع كني، براي دريافت مشاوره و راهنمايي هاي لازم براي ثبت نام و شركت در آزمون هاي زبان معتبر با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير، چرا كه تجربه ي زيادي در اين زمينه دارند و بهتر از هر كسي مي تونن راهنماييت كنن.

ووچـر آزمون دولينگو مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون دولينگو، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

پرداخت هزينه ثبت نام در آزمون دولينگو  از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزاي شينگن، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۳۷:۱۷ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون SAT چيست؟

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون SAT فعاليت ندارد.

آزمون SAT چيست؟

آزمون SAT يا Scholastic Aptitude Tes يك آزمون ورودي براي دريافت پذيرش دانشگاه هاي ايالات متحده آمريكا و برخي كشورهاي ديگر از جمله انگليس، تركيه، كانادا و غيره است و هر سه ماه يك بار توسط موسسه كالج برد آمريكا در كشورهاي مختلف در سراسر دنيا برگزار مي شود.

اهميت آزمون SAT براي اپلاي تحصيلي

آزمون SAT يا Scholastic Aptitude Test مانند آزمون ACT يك آزمون ورودي براي دريافت پذيرش دانشگاه هاي ايالات متحده آمريكا و برخي كشورهاي ديگر از جمله انگليس، تركيه، كانادا و غيره است و هر سه ماه يك بار توسط موسسه كالج برد آمريكا در كشورهاي مختلف در سراسر دنيا برگزار مي شود.

آزمون SAT دانش داوطلبان را در سه زمينه ي رياضيات، خواندن و نوشتن به زبان انگليسي ارزيابي مي كند.

اين آزمون اطلاعات و مهارت داوطلبان را در دروس مقطع دبيرستان براي ورود به دانشگاه مورد سنجش قرار مي دهد و شرط پذيرش دانشجويان در مقطع كارشناسي و كالج هاي آمريكا و برخي كشورهاي ديگر كسب نمره ي قبولي در اين آزمون است.

تعداد دفعات برگزاري اين آزمون در آمريكا ۷ مرتبه در سال و در كشورهاي ديگر 5 يا 6 مرتبه در سال مي باشد.

آزمون OET تضميني

يكي از مهمترين شرايط براي اپلاي تحصيلي، قبولي در آزمون ورودي دانشگاه هاي معتبر دنيا مانند آزمون SAT و آزمون IMAT است، پس اگر تصميم داري براي ادامه تحصيل در يك دانشگاه معتبر به كشور مورد علاقت مهاجرت كني، در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون ورودي دانشگاه مقصد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشورت كن.

انواع آزمون SAT

آزمون SAT داراي دو نوع General (عمومي) و Subject (موضوعي) مي باشد.

آزمون جنرال درك مطلب، نگارش و رياضي و آزمون موضوعي نيز دروس تخصصي مانند زيست، شيمي و غيره را ارزيابي مي كند. براي شركت در آزمون SAT محدوديت سني وجود ندارد اما سن اغلب داوطلبان بين 17 تا 21 سال است.

كسب نمره ي قبولي در آزمون SAT جنرال براي پذيرش بسياري از دانشگاه ها كافي است، اما براي اخذ پذيرش برخي دانشگاه ها، داوطلبان بايد در آزمون SAT موضوعي نيز شركت كنند و نمره ي قابل قبول را كسب كنند. شركت در آزمون جنرال يا سابجكت يا هر دو بستگي به دانشگاه و رشته اي دارد كه داوطلب انتخاب مي كند.

ساختار آزمون SAT جنرال

آزمون جنرال شامل 154 سوال تستي است و مدت زمان انجام آن سه ساعت است.

آزمون SAT جنرال از 4 بخش كلي تشكيل شده است:

بخش درك مطلب (Reading) آزمون SAT

در بخش درك مطلب (خواندن) دانش زبان انگليسي و مهارت درك مطلب و خواندن داوطلبان مورد ارزيابي قرار مي گيرد و 52 سوال دارد كه داوطلبان 65 دقيقه فرصت دارند تا به سوالات پاسخ دهند. در بخش Reading چند متن مختلف داده مي شود و داوطلبان بايد براساس اطلاعات متن ها به سوالات جواب دهند.

بخش رياضيات آزمون SAT

در بخش رياضيات، دانش رياضيات داوطلبان در سطح دبيرستان ارزيابي مي شود. بخش رياضي از سوالاتي در زمينه ي جبر، توانايي حل مساله، تجزيه و تحليل اطلاعات و در دو بخش 25 دقيقه و يك بخش 20 دقيقه تشكيل شده است. اين بخش شامل 58 سوال است. 20 سوال چهار گزينه اي كه داوطلبان 25 دقيقه فرصت دارند تا به سوالات پاسخ دهند و 38 سوال چهار گزينه اي ديگر كه مدت زمان پاسخگويي به سوالات 55 دقيقه مي باشد. داوطلبان براي پاسخ به 38 سوال مي توانند از ماشين حساب استفاده كنند و در بخش 20 سوال، نيازي به استفاده از ماشين حساب نمي باشد. در اين بخش نمره ي منفي براي سوالات 4 گزينه اي لحاظ نمي شود و ميانگين نمره 513 مي باشد.

بخش نوشتاري (Writing) آزمون SAT

در اين بخش از آزمون SAT مهارت نگارش ارزيابي مي شود و شامل 44 سوال و نوشتن يك انشاي كوتاه است و داوطلبان براي پاسخگويي به اين بخش 35 دقيقه فرصت دارند.

بخش مقاله نويسي آزمون SAT

انجام اين بخش اختياري است و مهارت داوطلبان در نوشتن مقاله به زبان انگليسي ارزيابي مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 50 دقيقه است. داوطلبان بايد در مورد موضوع درخواستي انشايي بنويسد. نمره اين بخش جدا از دو بخش ديگر محاسبه مي شود.

ساختار آزمون SAT موضوعي

آزمون SAT موضوعي، به صورت تستي و در پنج زمينه ي انگليسي، تاريخ، زبان، رياضي و علوم (زيست، شيمي و فيزيك) برگزار مي شود و مدت زمان پاسخگويي به هر يك از بخش ها 60 دقيقه است، همچنين در مورد سطح علمي سوالات آزمون موضوعي بايد گفت سطح علمي سوالات در حد دروس دبيرستان است.

نمره‌ دهي آزمون SAT

نمره‌ ي بخش هاي درك مطلب و رياضي، آزمون SAT هر كدام 200 تا ۸۰۰ است و نمره‌ ي نهايي بين ۴۰۰ تا ۱۶۰۰ خواهد بود و بخش انشاء نمره ي جدا بين ۱ تا ۶ دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به آمريكا از يك دانشگاه معتبر در آزمون SAT شركت كني، اما نمي دوني از كجا بايد شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و راهنمايي هاي لازم را در اين زمينه دريافت كن.

مدارك ثبت نام در آزمون SAT

داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت موسسه كالج برد آمريكا با ارائه مدارك زير براي شركت در آزمون SAT ثبت نام كنند:

* اصل و اسكن مدرك ديپلم

* اصل و اسكن گذرنامه

* اسكن عكس پرسنلي

* اسكن فيش پرداخت هزينه آزمون

همچنين داوطلبان براي شركت در آزمون SAT بايد 2 تا 4 هفته قبل از برگزاري آزمون ثبت نام كنند.

آيا آزمون SAT در ايران برگزار مي شود؟

آزمون SAT مانند ساير آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون UCAT ، آزمون IMAT، آزمونLSAT، آزمون GMAT در ايران برگزار نمي شود و داوطلباني كه قصد شركت در اين آزمون را دارند بايد به كشورهايي كه آزمون را برگزار مي كنند، سفر كنند. آزمون SAT در حال حاضر در خاورميانه در تمام كشورها به جز ايران و افغانستان برگزار مي شود و تركيه، امارات و آذربايجان كشورهاي پر طرفدار ايرانيان براي شركت در آزمون SAT مي باشند.

بهتره با مقايسه تحصيل در كشورهاي مختلف با كمك كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كشور را براي مهاجرت تحصيلي به اروپا براي ايرانيان انتخاب كني تا يك مهاجرت تحصيلي موفق را تجربه كني.

آزمون SAT تركيه چيست؟

آزمون SAT مانند آزمون يوس (yos) يك آزمون ورودي براي اپلاي تحصيلي به دانشگاه هاي معتبر تركيه است. افرادي كه قصد ادامه تحصيل در يكي از دانشگاه هاي انگليسي زبان تركيه در مقطع كارشناسي را دارند، بايد بدانند يكي از شرايط ضروري براي پذيرش در دانشگاه شركت در آزمون SAT و كسب نمره ي قبولي است. همان طور كه گفته شد اين آزمون توسط موسسه كالج برد برنامه مي شود و به طور همزمان در كشور تركيه در شهرهاي استانبول، ازمير و آنكارا برگزار مي شود.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت تحصيلي موفق به تركيه را تجربه كن.

مدت اعتبار آزمون SAT چقدر است؟

مدت اعتبار آزمون SAT مانند بسياري از آزمون هاي ورودي ويژه اپلاي تحصيلي مانند آزمون LSAT موقتي است. اعتبار آزمون SAT براي ورود به دانشگاه هاي تركيه 2 سال و براي ساير كشورها 5 سال است و در صورتي كه داوطلب در اين مدت نتواند موفق به اخذ پذيرش تحصيلي يا ويزا شود، ديگر نمي تواند از مدرك آزمون SAT براي اپلاي استفاده كند، چرا كه اعتبار آن منقضي شده است.

آمادگي براي شركت در آزمون SAT تركيه

داوطلبان مي توانند با كسب نمره ي قبولي در آزمون SAT در بهترين دانشگاه هاي تركيه پذيرش شوند، از اين رو آمادگي براي شركت در آزمون SAT اهميت زيادي دارد. داوطلبان مي توانند با شركت در كلاس هاي حضوري و آنلاين با نمونه سوالات آزمون و نحوه ي برگزاري آزمون آشنا شوند و آمادگي لازم را براي شركت در آزمون به دست آورند. داوطلبان با شركت در كلاس ها و كسب آمادگي شانس خود را براي قبولي در اين آزمون بيشتر مي كنند و با اخذ نمره ي بالاي 1400 احتمال پذيرش در رشته هاي پزشكي در دانشگاه هاي تركيه را خواهند داشت.

همچنين براي قبولي در آزمون استفاده از منابع معتبر اهميت بسزايي دارد. براي كسب نمره ي بالا در آزمون تهيه منابع كاپلان و بارونز بسيار اهميت دارد. موسسات كالج برد و كاپلان و بارونز نمونه سوالات مهم آزمون را منتشر مي كنند.

براي مهاجرت تحصيلي به تركيه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و راهنمايي هاي كامل در خصوص مهاجرت رو دريافت كن.

آزمون آيلتس تضميني

اگر سوالي درباره ووچر(Voucher) و خريد اكانت براي آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي داري، حتما با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا، تماس بگير تا مشاوره رايگان درباره اين موضوع بگيري.

پرداخت هزينه آزمون SAT از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۳۳:۵۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

بهترين كشورها براي مهاجرت پرستاران

بهترين كشورها براي مهاجرت پرستاران باتوجه به مهارت هاي عمومي و تخصصي، ساعت كاري، سختي كار، ميزان حقوق و اضافه كاري و ساير معيارها تعيين مي شود، كانادا، استراليا، آلمان، امارات متحده عربي مي توانند در صدر اين انتخاب باشند.

دلايل مهاجرت پرستاران

امروزه متخصصان كادر درمان به ويژه پزشكان و پرستاران از جمله مشاغلي هستند كه بيشترين تقاضا براي مهاجرت كاري به كشورهاي توسعه يافته را دارند. بسياري از كشورهاي صنعتي و پيشرفته به دليل كاهش جمعيت جوان و كمبود نيروي كار ماهر در بخش بهداشت و درمان اقدام به جذب نيروي كار در بخش درمان و پزشكي مي نمايند. از اين رو پرستاران بسياري در سراسر جهان براي برخورداري از مزاياي مهاجرت به كشورهاي پيشرفته و كار و اقامت، اقدام به اخذ ويزاي كاري و مهاجرت مي نمايند.

براي انتخاب بهترين كشورها براي مهاجرت پرستاران با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشورت كن.

اگر پرستار هستي و تصميم داري به يكي از كشورهاي عربي مهاجرت كني، بايد بدوني اولين قدم شركت در آزمون پرومتريك پرستاري براي تاييد علمي مدرك پرستاري از سوي سازمان هاي مربوطه است، به دليل اهميت نمره آزمون پرومتريك در پروسه مهاجرت كاري پرستاران، توصيه مي شود قبل از هر اقدامي با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

درباره مهاجرت شغلي پزشكان بهتره بدونيد كه…

هر سوالي درباره نحوه ثبت نام و شركت در آزمون هاي زبان عمومي و تخصصي ويژه مهاجرت تحصيلي و شغلي داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و درباره تضمين قبولي در آزمون و تسويه پس از قبولي مشاوره بگيري.

مهاجرت پرستاران به آلمان

چنانچه پرستاران قصد مهاجرت كاري به آلمان را داشته باشند و بخواهند در حوزه ي درمان و پزشكي فعاليت كنند، ابتدا بايد براي اخذ ويزاي كاري آلمان اقدام نمايند. ويزاي كار آلمان براي پرستاران و ساير تخصص هاي ديگر شامل دو نوع ويزاي جاب آفر و ويزاي جستجوي كار در آلمان است.

براي اخذ ويزاي كاري جاب آفر بايد متقاضي با يك كارفرماي آلماني قرارداد كاري منعقد كرده باشد و در صورتي كه متقاضي پيشنهاد كار از طرف كارفرماي آلماني نداشته باشد، مي تواند با اخذ ويزاي جستجوي كار آلمان به مدت 6 ماه در اين كشور اقدام به يافتن شغل مناسب بنمايد.

بهترين كشورها براي مهاجرت شغلي كادر درمان

دوره آوسبيلدونگ پرستاري آلمان

يكي از بهترين روش ها براي مهاجرت شغلي پرستاران به آلمان شركت در دوره آوسبيلدونگ پرستاري است. دوره ي آوسبيلدونگ پرستاري يك دوره كارآموزي در آلمان است و متقاضي مي تواند در زمينه ي پرستاري همزمان هم كار و هم تحصيل نمايد. در اين دوره متقاضي در يك بيمارستان در آلمان به عنوان كمك پرستار، دوره كارآموزي خود را سپري مي كند.

حداقل مدرك تحصيلي براي شركت در اين دوره مدرك ديپلم است و متقاضيان بايد به زبان آلماني در سطح B2 مسلط باشند و حداقل سن براي شركت در دوره آوسبيلدونگ پرستاري 18 سال و براي حداكثر شرايط سني، محدوديتي مشخص نشده است.

از جمله مزاياي مهاجرت پرستاران با اين روش رايگان بودن شركت در دوره آوسبيلدونگ پرستاري آلمان است و متقاضي در طول اين دوره حقوق كارآموزي نيز دريافت خواهد كرد.

مهاجرت پرستاران به كانادا

كشور كانادا يكي ديگر از مقاصد پرستاران براي مهاجرت است و پرستاران مي توانند با داشتن شرايط و با اخذ ويزاي كاري به عنوان پرستار در اين كشور مشغول به كار شوند.

پرستاران در اين كشور به چهار دسته تقسيم مي شوند كه عبارتند از: پرستاران معمولي (RN)، پرستاران روانپزشكي (RPN)، پرستاران LPN و پرستاران خانگي.

از جمله شرايط پرستاران براي مهاجرت به كانادا، ارائه مدرك تحصيلي پرستاري، مدارك شناسايي متقاضي و همراهان، تكميل فرم درخواست ويزاي كار پرستاري و مدارك سابقه ي حداقل 3 سال كار پرستاري و داشتن مدرك زبان معتبر است.

معادل سازي مدرك پزشكان در هلند با آزمون AKV

پرستاران RN ،LPN و RPN نياز به اخذ مدرك معتبر دانشگاهي دارند، اما پرستاران خانگي نياز به دريافت سرتيفيكيت كانادايي ندارند و متقاضي مي تواند با داشتن قرارداد كاري از سوي كارفرماي كانادايي، ويزاي جاب آفر دريافت كند. البته يكي از رايج ترين روش هاي مهاجرت پرستاران، شركت در دوره هاي دو ساله پرستار LPN است.

اگر پرستار هستي و تصميم داري به كانادا مهاجرت كني، مطمئن باش داري قدم بزرگي براي آيندت برمي داري، پس قبل از هر اقدامي اول با مشاوران با تجربه در زمينه مهاجرت مشورت كن، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

مهاجرت پرستاران به استراليا

پرستاري يكي از مشاغل مورد نياز در استراليا است، از اين رو براي پرستاران خارجي كه داراي مدرك معتبر پرستاري هستند، در صورت داشتن مهارت زباني و سابقه ي كار پرستاري، ويزاي موقت و دائم صادر مي شود.

در اين كشور مشاغل مرتبط با پرستاري بسيار متنوع است و متقاضيان مي توانند با توجه به شرايط و مهارت خود يكي از اين مشاغل را براي مهاجرت انتخاب كنند.

همچنين پرستاران خارجي براي كار به ‌عنوان پرستار در استراليا، بايد ابتدا از طريق آژانس تنظيم مقررات سلامت پزشكان استراليا ثبت نام كنند و براي ثبت نام بايد ويزاي كار استراليا، مدرك معتبر كار و مدرك معتبر زبان را ارائه نمايند.

اغلب پرستاران در استراليا به صورت تمام وقت كار مي كنند و ساعت كاري آنها در هفته حدود 42 تا 44 ساعت است.

طرح مهاجرت پرستاران با مهارت عمومي

يكي از طرح هايي كه دولت استراليا براي مهاجرت كاري پرستاران در نظر گرفته است، طرح مهاجرت با مهارت عمومي است. پرستاران مي توانند با استفاده از طرح مهاجرت با مهارت عمومي به اين كشور مهاجرت كرده و ويزاي كار دريافت كنند، در اين طرح، پرستاران براساس مهارتي كه دارند ارزيابي مي‌ شوند.

با توجه به اينكه پرستاران مي توانند با روش هاي مختلفي ويزاي كاري استراليا را دريافت كنند، اگر نمي دوني كدوم روش براي اخذ ويزا مناسب شماست، مي توني، با راهنمايي هاي كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين روش را انتخاب كني.

انواع ويزاي كار استراليا براي پرستاران

ويزاهاي كار استراليا براي پرستاران انواع متنوعي دارند، كه عبارتند از:

ويزاي ساب كلاس 189: ويزاي دائم و مستقل نيروي ماهر رايج ‌ترين روشي است كه پرستاران براي مهاجرت انتخاب مي‌ كنند. در اين روش با ارزيابي مهارت شغلي پرستار دعوت نامه ي Skill Select براي او صادر مي شود.

* ويزاي ساب كلاس 190: ويزاي 190 يك ويزاي دائم براي كار و تحصيل در اين كشور است، اگر پرستار ثبت نام شده در ليست مشاغل ايالتي باشد، با دارا بودن شرايط، مي تواند براي معرفي خود درخواست دهد.

* ويزاي ساب كلاس 191

* ويزاي ساب كلاس 491

* ويزاي ساب كلاس 482 يا ويزاي موقت كمبود مهارت

* ويزاي ساب كلاس 494 يا ويزاي منطقه اي با حمايت كارفرما

* ويزاي ساب كلاس 186

مهاجرت پرستاران به آمريكا

پرستاران در آمريكا از حقوق بالايي برخوردار هستند، از اين رو اين كشور به يكي از مقاصد پرستاران براي مهاجرت انتخاب مي شود. يكي از نكات مهم در خصوص مهاجرت پرستاران به آمريكا، امكان اخذ گرين كارت و در نهايت دريافت اقامت و تابعيت براي پرستاران در اين كشور مي باشد.

پرستاران خارجي براي مهاجرت كاري به آمريكا بايد ويزاي كار پرستاري آمريكا (H-C1) را دريافت نمايند.

 

شرايط اخذ ويزاي كار پرستاري در آمريكا

براي اخذ ويزاي كار پرستاري در آمريكا ابتدا شرايط و صلاحيت پذيرش پرستار از سوي وزارت امنيت داخلي آمريكا مورد بررسي قرار مي گيرد و اين سازمان با برگزاري آزمون (CGFNS) صلاحيت علمي و تخصصي پرستاران خارجي را كه قصد مهاجرت كاري به اين كشور را دارند ارزيابي مي كند.

پرستاران خارجي كه در آزمون (CGFNS) شركت مي كنند، در صورت كسب حداقل امتياز لازم در اين آزمون، دو سال فرصت دارند تا در آزمون زبان آيلتس يا تافل شركت كنند و نمره ي قابل قبول را كه براي آيلتس 6.5 و براي تافل 60 مي باشد را كسب كنند.

بعد از شركت در آزمون هاي فوق و اخذ امتيازات قابل قبول توسط متقاضي، مدرك ليسانس پرستاري آمريكا (CHFNC Certificat ) براي آنها صادر خواهد شد. همچنين پرستاران خارجي با داشتن تمام شرايط، ملزم به شركت در دوره ي آموزش پرستاري هستند، كه شامل 120 ساعت كلاس و 120 ساعت كار باليني (كلينيكي) تحت نظارت يك پرستار است.

شركت در آزمون USMLE براي اخذ جواز طبابت در آمريكا

ساعت كاري پرستاران در آمريكا اغلب شامل شيفت هاي روزانه هشت ساعته، از روز دوشنبه تا جمعه است. پرستاران تمام وقت بيمارستان ها معمولاً در سه شيفت 12 ساعته در هفته يا در پنج شيفت هشت ساعته كار مي كنند. بسياري از پرستاران بايد در روزهاي تعطيل نيز به صورت چرخشي كار كنند.

اخذ ويزا همراه پرستاران در آمريكا

پرستاراني كه قصد مهاجرت كاري و اقامت در آمريكا را دارند، در صورت تاهل مي توانند براي خانواده ي خود يعني همسر و فرزندان مجرد زير 21 سال، ويزاي همراه (H-4) نيز دريافت كنند. اخذ ويزاي همراه براي پرستاران مزايايي دارد، از جمله اينكه فرزندان آنها مي توانند در مدارس دولتي اين كشور به صورت رايگان تحصيل كنند.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير تا از شرايط و مدارك اخذ ويزاي همراه آمريكا براي خانواده ي خود براي مهاجرت پزشكان از ايران مطلع بشي.

مهاجرت پرستاران به انگليس

انگليس كشوري قدرتمند، صنعتي و توسعه يافته است و نظام سلامت در اين كشور در سطح بسيار مطلوبي قرار دارد و مجهز به مدرن ترين تجهيزات در حوزه ي بهداشت و درمان است و كادر درمان از جمله پزشكان و پرستاران در اين كشور از حقوق بالايي برخوردارند، از اين رو بسياري از پرستاران كه قصد مهاجرت دارند اين كشور را به عنوان مقصد خود مد نظر قرار مي دهند.

پرستاران خارجي براي اقامت و اخذ مجوز كار پرستاري در اين كشور ابتدا بايد اقدام به اخذ ويزاي كار انگليس بنمايد. طي سال هاي اخير به دليل كمبود نيروي كار ماهر در بخش بهداشت و درمان، اين كشور اقدام به جذب نيروي كار ماهر در اين زمينه نموده است و براي پرستاراني كه واجد شرايط اخذ ويزاي كاري و مجوز كار پرستاري هستند، ويزا و اجازه ي اقامت صادر مي كند.

معادل سازي مدرك پرستاري در انگليس

يكي از شرايط مهاجرت پرستاران به انگليس معادل سازي و تاييد مدرك پرستاري است، از اين رو پرستاران كه قصد انجام كار پرستاري را دارند، بايد در شواري پرستاري و مامايي (NMC) ثبت نام كنند.

پرستاراني كه مدرك خود را از انگليس و ساير كشورهاي اتحاديه اروپا دريافت نكرده باشند، با ثبت نام در NMC در دو آزمون شركت مي كنند:

1- آزمون چند گزينه اي كه كامپيوتري است و اين آزمون در بسياري از كشورها برگزار مي شود و متقاضيان مي توانند در كشور خود در اين آزمون شركت كنند.

2- بخش دوم، معاينه ي باليني ساختاري هدفمند عملي (OSCE) است كه در كشور انگليس برگزار مي شود.

مدرك زبان براي مهاجرت پرستاران به انگليس چيست؟

از مهمترين مدارك پرستاران خارجي براي اخذ ويزا و كار در انگليس، داشتن مهارت زبان انگليسي است كه مهارت زبان متقاضي در خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش كردن را مورد ارزيابي قرار مي دهد.

نمره ي آيلتس قابل قبول براي دريافت ويزاي پرستاري انگليس بايد ۷ باشد. همچنين آزمون زبان OET كه به طور مستقيم با شغل پرستاري مرتبط است. از سوي متخصصان مراقبت هاي بهداشتي ترجيح داده مي شود. نمره قابل قبول در آزمون OET پرستاري بايد حداقل نمره 350 يا سطح B باشد و هر چه نمره آزمون OET پرستاري بالاتر باشد، متقاضي شانس بيشتري براي دريافت پيشنهاد كار از سوي كارفرما خواهد داشت.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره از متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره اخذ اقامت، اخذ ويزاي تضميني، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۲۷:۱۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون MCCQE

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون MCCQE فعاليت ندارد

آزمون MCCQE يك آزمون معادل سازي مدرك پزشكي براي مهاجرت پزشكان به كشور كانادا است. داوطلبان مي توانند در آزمون MCCQE1 در خارج از كشور نيز شركت كنند، اما آزمون MCCQE2 در داخل كشور كانادا برگزار مي شود و داوطلب براي شركت در اين آزمون بايد در كشور كانادا حضور داشته باشد.

اهميت آزمون MCCQE براي مهاجرت پزشكان به كانادا

چنانچه پزشكان خارجي قصد مهاجرت كاري به كشور كانادا را داشته باشند، بايد مدرك پزشكي خود را از يكي از دانشگاه هاي معتبر دنيا دريافت كرده باشند و سپس اقدام به اخذ ليسانس انجمن پزشكي كانادا (MCC) نمايند كه شامل دو آزمون MCCQE1 و MCCQE2 است.

داوطلبان مي توانند در آزمون MCCQE1 در خارج از كشور نيز شركت كنند، اما آزمون MCCQE2 در داخل كشور كانادا برگزار مي شود و داوطلب براي شركت در اين آزمون بايد در كشور كانادا حضور داشته باشد.

آزمون MCCQE يك آزمون معادل سازي مدرك پزشكي براي مهاجرت شغلي پزشكان به كشور كانادا است.

هر سوالي درباره نحوه ثبت نام و شركت در آزمون هاي زبان عمومي و تخصصي ويژه مهاجرت تحصيلي و شغلي داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و درباره تضمين قبولي در آزمون و تسويه پس از قبولي مشاوره بگيري

پزشكاني كه قصد مهاجرت كاري به كانادا را دارند و مي خواهند در اين كشور در زمينه ي تخصص و مدرك پزشكي خود به كار مشغول باشند، براي دريافت مجوز كار پزشكي بايد ابتدا مدرك خود را معادل سازي نمايند تا به تاييد سازمان بهداشت اين كشور برسد و براي آنها مجوز كار پزشكي در اين كشور صادر شود. در واقع با معادل سازي مدرك پزشكان، دانش و تخصص آنان در زمينه ي تشخيص و درمان بيماري مورد ارزيابي و سنجش قرار مي گيرد.

آزمون MCCQE آزمون پاياني دوره ي پزشكي براي اخذ گواهينامه شوراي پزشكي كانادا است و مهارت پزشك را در خصوص دانش پزشكي ارزيابي مي كند.

مي توني درباره تضمين قبولي در آزمون هاي تخصصي و عمومي زبان ويژه مهاجرت با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري

ساختار آزمون MCCQE

آزمون MCCQE در دو بخش برگزار مي شود، يك بخش سوالات چهار گزينه ‌اي و بخش ديگر آزمون باليني است:

بخش اول آزمون MCCQE

داوطلب در اين بخش بايد به 210 سوال چند گزينه اي در مدت 4 ساعت پاسخ دهد. امتياز در بخش اول بين 100 تا 400 است و حداقل امتياز قابل قبول 226 است و داوطلب بايد موفق به كسب نمره ي 226 شود.

بخش دوم آزمون MCCQE

اين بخش از آزمون MCCQE به صورت عملي برگزار مي شود و يك معاينه باليني ساختار يافته و عيني است. اين بخش در دو روز برگزار مي شود و شامل 38 سوال باليني است كه داوطلب براي پاسخگويي به سوالات سه ساعت و نيم فرصت دارد و دانش پزشكان خارجي در خصوص مهارت هاي زير ارزيابي مي شود:

* به دست آوردن يك تاريخچه كلي از دانش پزشك

* معاينه ي كلامي و بدني بيمار توسط پزشك

* مديريت يك مشكل حاد در بيمار توسط پزشك

* رسيدگي به امور ترخيص بيمار

* نحوه ي برخورد پزشك با يك بيمار عصبي

* مشاوره دادن پزشك به بيمار

* نحوه ي رفتار پزشك با همكاران خود

همان طور كه گفتيم بخش دوم آزمون چندين مهارت را ارزيابي مي كند و شامل چند قسمت است كه داوطلب براي انجام هر قسمت ۶ تا ۱۴ دقيقه فرصت دارد. امتياز بخش دوم از 50 تا 250 است و حداقل نمره ي قابل قبول در اين بخش 138 است. 

مدت اعتبار آزمون MCCQE

آزمون MCCQE در بيش از 500 مركز و در 80 كشور دنيا برگزار مي شود و مدت اعتبار آن يك سال است و پس از يك سال اعتبار آن منقضي مي شود و متقاضي ديگر نمي تواند براي معادل سازي مدرك پزشكي خود از آن استفاده كند و بايد براي دريافت مدرك جديد دوباره در آزمون شركت كند.

براي شركت در آزمون MCCQE با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و از شرايط و مدارك لازم براي شركت در اين آزمون اطلاعات كامل را دريافت كن.

شرايط پزشكان براي شركت در آزمون MCCQE چيست؟

چنانچه پزشكي هستيد كه قصد مهاجرت شغلي به كانادا را داريد و مي خواهيد در اين حوزه كار كنيد، براي دريافت مجوز كار پزشكي و معادل سازي مدرك خود بايد در آزمون MCCQE شركت كنيد و براي ثبت نام بايد فارغ التحصيل يكي از رشته هاي پزشكي باشيد و مدرك پزشكي بايد تاييد شده باشد يا دانشجوي پزشكي باشيد كه 15 ماه تا پايان تحصيلات او باقي مانده است. اگر دانشجوي پزشكي هستيد براي ثبت نام در آزمون بايد واجد شرايط باشيد.

شرايط دانشجويان براي شركت در آزمون MCCQE

دانشجويان پزشكي براي شركت در آزمون MCCQE جهت معادل سازي مدرك خود بايد شرايط زير را داشته باشند:

* داوطلب بايد با تاييد كميته اعتباربخشي مدارس پزشكي كانادا (CACMS) دانشجوي يك دانشكده پزشكي معتبر باشد.

* داوطلب بايد دانشجوي يك دانشكده پزشكي باشد، كه در ليست راهنماي جهاني دانشكده ‌هاي پزشكي فهرست شده و يك دانشكده ي پزشكي مورد تاييد در كانادا است.

* داوطلب بايد دانشجوي يكي از دانشكده ‌هاي مورد تأييد ايالات ‌متحده آمريكا باشد.

مدارك ثبت‌ نام در آزمون MCCQE

داوطلب براي ثبت نام در آزمون معادل سازي مدرك پزشكي كانادا (MCCQE) بايد مدارك زير را ارائه نمايد:

* فرم تأييد هويت داوطلب

* كپي تاييد شده از گذرنامه ي معتبر

* اگر متقاضي براي اولين بار به ‌عنوان يك دانشجوي بين ‌المللي پزشكي، يك دانشجوي پزشكي ايالات ‌متحده يا يك دانشجو از دانشكده ي پزشكي استئوپاتيك ايالات‌ متحده قصد شركت در آزمون MCCQE را دارد، بايد فرم گواهي دانشجويي را ارسال نمايد.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت شغلي موفق را تجربه كن.

پرداخت هزينه آزمون MCCQE از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

مراحل ثبت ‌نام در آزمون MCCQE

داوطلب بايد يك حساب در physiciansapply.ca باز كند يا به حساب خود وارد شود. براي شروع درخواست روي گزينه ي Examinations  و سپس روي گزينه يApply for an Exam  كليك كند. در اين مرحله راهنماي سايت، داوطلب را راهنمايي مي‌ كند و مدارك لازم براي آپلود را نشان مي ‌دهد.

چنانچه شوراي پزشكي كانادا، مدارك داوطلب را بررسي كرده باشد، اطلاعيه سريعي براي پذيرش درخواست MCCQE ارسال مي شود، در غير اين صورت، بررسي مدارك ارسال شده توسط داوطلب 3 هفته طول مي كشد. پس از آنكه درخواست داوطلب براي شركت در آزمون پذيرفته شد. داوطلب يك سال فرصت دارد تا در آزمون در يك مركز تست (PROMERIC) شركت كند.

همچنين داوطلبان بايد كليه هزينه هاي آزمون را به دلار كانادا و با ويزا كارت (مستر كارت) و كارت هاي اعتباري پيش پرداخت يا ايمن پرداخت نمايند.

درخواست اقامت آزمايشي كانادا براي شركت در آزمون  MCCQE

اگر داوطلب براي شركت در آزمون MCCQE نياز به اسكان داشته باشد، مي تواند براي شركت در آزمون از تسهيلات اقامت آزمايشي استفاده كند. چنانچه داوطلب براي شركت در آزمون درخواست اقامت آزمايشي كرده باشد، زماني مي ‌تواند وقت آزمون را تعيين كند كه شرايط شركت در آزمون را داشته باشد و كميته ي بررسي داخلي اين درخواست را بررسي كرده و هماهنگي تسهيلات آزمايشي بين MCC و Prometric تكميل شده باشد.

داوطلبان چند مرتبه مي توانند در آزمون MCCQE شركت كنند؟

در صورتي كه داوطلب نتواند موفق به كسب نمره ي قابل قبول شود، اين فرصت را دارد كه مجددا در آزمون شركت كند و بار ديگر با افزايش مهارت و دانش خود بتواند نمره ي بالايي در آزمون كسب كند، اما براي تعداد دفعات شركت در آزمون محدوديت هايي وجود دارد. داوطلبان مي توانند حداكثر ۴ مرتبه در آزمون MCCQE شركت كنند و بايد يك دوره انتظار يك ‌ساله بين آزمون سوم و چهارم نيز سپري شود.

آيا آزمون MCCQE در ايران برگزار مي شود؟

آزمون MCCQE مانند بسياري از آزمون هاي ديگر در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي برگزار كننده سفر كنند.

براي انتخاب بهترين كشور براي شركت در آزمون MCCQE بهتره با كارشناسان مجرب در اين زمينه مشورت كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

پرداخت هزينه آزمون MCCQE

شركت در آزمون براي داوطلبان هزينه خواهد داشت كه بايد كليه هزينه ها را به دلار كانادا و با ويزا كارت (مستر كارت) و كارت هاي اعتباري پيش پرداخت يا ايمن پرداخت نمايند.

(مستر كارت يا ويزا كارت چيست؟ يك نوع كارت معتبر بين المللي جهت پرداخت هاي آنلاين ارزي است و دارندگان آن مي توانند به راحتي در سفرهاي خارجي از بانك پول دريافت كنند و هم به جاي پول نقد در دستگاه هاي پوز پرداخت نمايند.)

هر سوالي در مورد مهاجرت دندانپزشكان و پزشكان به كانادا داري، از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بپرس، چرا كه در زمينه مهاجرت تجربه ي زيادي دارند.

آزمون OET تضميني

آزمون TOLIMO براي تعيين سطح دانش زبان انگليسي است كه توسط سازمان سنجش آموزش كشور برگزار مي‌شود. اين آزمون مشابه آزمون‌هاي آيلتس و تافـل است.

آزمون توليمو به دو صورت الكترونيكي و كاغذي برگزار مي‌شود و به هر يك از داوطلبان  دو دفترچه سؤال داده مي‌شود. دفترچهٔ اول شامل يك سؤال تشريحي براي ارزيابي سطح دانش داوطلبان در زمينهٔ مهارت نوشتاري (writing) زبان انگليسي است. دفترچهٔ دوم شامل 140 سؤال تستي براي سنجش مهارت درك مطلب داوطلبان است.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۲۲:۲۶ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون DHA چيست؟

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه آزمون  DHA  فعاليت ندارد.

آزمون DHA چيست؟

آزمون DHA يك نوع از آزمون پرومتريك است كه توسط سازمان Prometric آمريكا برگزار مي ‌شود و پزشكان خارجي براي پذيرش مهاجرت كاري به امارات بايد مدرك پرومتريك را دريافت نمايند.

اهميت آزمون DHA براي مهاجرت شغلي كادر درمان به امارات

امارات متحده عربي يكي از مرفه ترين كشورهاي حوزه ي خليج فارس است و امكانات رفاهي بسياري براي شهروندان خود فراهم كرده است و وزارت بهداشت امارات سالانه بودجه ي قابل توجهي را در بخش بهداشت و درمان هزينه مي كند و كادر درمان خصوصا پزشكان از حقوق بالايي برخوردار هستند، از اين رو طي چند سال اخير اين كشور به يكي از مقاصد مهاجرت پزشكان و كادر درمان تبديل شده است.

پزشكان و تمام كساني كه در حوزه درمان و پزشكي فعاليت مي كنند و قصد مهاجرت كاري به كشور امارات متحده ي عربي را دارند بايد در آزمون DHA شركت كنند تا سازمان بهداشت و درمان كشور امارات براي پزشكان، پرستاران و پيراپزشكان خارجي مجوزي براي تاييد صلاحيت كاري و تخصصي صادر نمايد.

آزمون DHA يك نوع آزمون پرومتريك است كه توسط سازمان Prometric آمريكا برگزار مي ‌شود و پزشكان خارجي براي پذيرش مهاجرت كاري به امارات بايد مدرك پرومتريك را دريافت نمايند.

اداره ي بهداشت دبي (DHA) با برگزاري اين آزمون براي متقاضيان كادر درمان اقدام به جذب نيروي درماني متخصص براي برطرف كردن نياز داخلي امارات مي كند.

متقاضيان براي قبولي در اين آزمون بايد حداقل به 60 درصد از سوالات آزمون پاسخ درست بدهند.

اهميت آزمون MCCQE براي مهاجرت پزشكان

هر سوالي درباره نحوه ثبت نام و شركت در آزمون هاي زبان عمومي و تخصصي ويژه مهاجرت تحصيلي و شغلي داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و درباره تضمين قبولي در آزمون و تسويه پس از قبولي مشاوره بگيري.

مزاياي مهاجرت كادر درمان به امارات

همان طور كه گفته شد امارات يكي از توسعه يافته ترين كشورها در حوزه ي خليج فارس مي باشد، كه سالانه افراد بسياري متقاضي مهاجرت به اين كشور مي باشند، از جمله كادر درمان مانند پزشكان، پرستاران، دندانپزشكان، پيراپزشكان و غيره. افزايش تمايل كادر درمان براي مهاجرت كاري به امارات طي سال هاي اخير به دليل مزايايي است كه متقاضيان با مهاجرت كاري به اين كشور به دست مي آورند.

امكان مهاجرت كاري به اين كشور همراه خانواده و بدون نياز به اخذ مدرك زبان معتبر، امكان دريافت اقامت دائم امارات براي پزشكان و كادر درمان وجود دارد. پزشكان پس از مهاجرت كاري به امارات ابتدا اقامت 1 تا 2 ساله دريافت مي كنند و اين اقامت قابل تمديد است و چنانچه متقاضي شرايط لازم را داشته باشد، مي تواند اقدام به اخذ اقامت دائم نمايد و پاسپورت اين كشور را نيز دريافت كند.

از ديگر مزاياي مهاجرت شغلي پزشكان و كادر درمان به امارات معافيت مالياتي پزشكان و كادر درمان است، همچنين داشتن حقوق بالا و مزاياي شغلي، امكانات رفاهي، تفريحي و غيره همه از دلايلي هستند كه موجب شده است پزشكان و افراد متخصص در ساير رشته هاي كادر درمان اين كشور را به عنوان مقصد خود براي كار و داشتن زندگي بهتر انتخاب كنند.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در خصوص مهاجرت پزشكان از ايران يك مهاجرت شغلي موفق را تجربه كن.

مراحل مهاجرت پزشكان به امارات

1- دريافت تاييديه ديتا فلو(Data Flow)

ديتا فلو پروسه ي بررسي مدارك و سوابق كاري پزشكان براي مهاجرت كاري به اين كشور است و در اين سيستم مدارك تحصيلي پزشك، سابقه ي كار، مجوز و پروانه ي پزشكي و مجوز مطب تاييد مي شود كه اين پروسه 6 ماه زمان مي برد.

اخذ تاييديه ديتا فلو از مهمترين شرايط مهاجرت كاري پزشكان به امارات و برخي كشورهاي حوزه ي خليج فارس مانند قطر و عمان است. با اخذ تاييديه ديتا فلو پزشكان اجازه ي كار پزشكي را در اين كشور به دست مي آورند.

2- سابقه كار پزشك

پزشكان و متخصصان كادر درمان مانند پرستاران براي اخذ مجوز كار و اقامت بايد سابقه ي كار مرتبط با كادر درمان داشته باشند و ميزان سابقه ي كار با توجه به تخصص متقاضي بين 1 تا 4 سال متغير خواهد بود.

آزمون OET تضميني

3- شركت در آزمون DHA

 پزشكان و كادر درمان براي اخذ مجوز كار پزشكي در كشور امارات بايد در آزمون دي اچ اِي شركت كنند و با اخذ حداقل امتياز قابل قبول در اين آزمون مي توانند مجوز كار پزشكي را دريافت كنند.

4- دريافت نامه صلاحيت حرفه‌اي

پزشكان و متخصصان كادر درمان براي دريافت ويزاي كاري امارات بايد مجوز صلاحيت حرفه ‌اي خود را از نظام پزشكي امارات دريافت كنند. شايستگي‌ هاي علمي، انضباطي، اخلاقي، جسمي و رواني متقاضي، ملاك صدور نامه صلاحيت حرفه ‌اي يا Good Standing است.

5- دريافت تاييديه Eligibility Letter 

نامه ي تاييديه ي Eligibility Letter توسط سازمان بهداشت دبي (DHA) صادر مي‌ شود و به متقاضيان اجازه ي كار و فعاليت پزشكي را در اين كشور مي دهد.

ميدوني آزمون OET هم  مثل بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي مانند آزمون تافل شامل چهار مهارت مي باشد كه بر اساس مباحث پزشكي مي باشد.

_ مهارت Listening (شنيداري)

_ مهارت Reading (درك مطلب)

_ مهارت Writing (نوشتاري)

_  مهارت Speaking (گفتاري)

دوست داري بدوني ما چه جوري مي تونيم تو كسب اين مهارت هاي چهارگانه كمكت كنيم؟

تماس بگير تا درباره سوالاتت جواب درست بگيري

مدارك اخذ ويزاي كاري امارات براي پزشكان

* اسكن گذرنامه ي امضا شده و معتبر

* ارائه اصل و ترجمه ي مدرك تحصيلي متقاضي

* اصل و ترجمه ريزنمرات تحصيلي

* اصل و ترجمه شناسنامه

* اصل و ترجمه پروانه مطب يا پروانه دائم پزشكي

* اصل و ترجمه ي گواهي اشتغال

آزمون آيلتس تضميني

سابقه كار كادر درمان براي مهاجرت به امارات چقدر است؟

همان طور كه گفته شد يكي از شرايط اخذ مجوز كار براي كادر درمان براي مهاجرت كاري به امارات داشتن سابقه ي كار است و ميزان سابقه ي كار با توجه به تخصص متقاضي بين 1 تا 4 سال متغير است. سابقه ي كار مورد نياز برخي مشاغل پزشكي و پرستاري براي اخذ مجوز كار و اقامت در اين كشور به شرح زير مي باشد:

1- پزشك عمومي: 3 سال

2- دندانپزشك عمومي: 4 سال

3- پزشك متخصص: 3 سال

4- پرستار و ماما: 3 سال

5- داروشناس: 2 سال

6- فيزيوتراپيست: 2 سال

7- تكنسين زيبايي: 2 سال

8- تكنسين كاشت مو: 2 سال

9- تكنسين ليزر: 1 سال

10- تكنسين دندانپزشكي: 1 تا 4 سال

11- تكنسين بيهوشي: 2 سال

12- تكنسين راديولوژي: 1 تا 2 سال

آزمون USMLE براي مهاجرت پزشكان به آمريكا

آزمون DHA در كدام كشورها برگزار مي شود؟

آزمون DHA در كشور ايران برگزار نمي شود و متقاضيان براي شركت در اين آزمون بايد به يكي از كشورهاي برگزار كننده آزمون مانند ارمنستان، قطر، تركيه، گرجستان، امارات، بحرين، عمان و غيره سفر كنند.

آزمون دي اچ اِي هر ماه و در چند روز براي همه ي گروه هاي كادر درمان و پزشكي برگزار مي شود.

اگر تصميم داري در آزمون DHA دبي براي مهاجرت شغلي پرستاران شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ثبت نام در آزمون DHA

مراحل ثبت نام آزمون DHA به شرح زير مي باشد:

1- ساخت اكانت و ايجاد نام كاربري و دريافت پسورد در سايت DHA

2- تكميل فرم خود اظهاري توسط متقاضي كه شامل تاييد مليت، اطلاعات تحصيلي و شغلي مي باشد.

3- اخذ شناسه ي واجد شرايط بودن متقاضي كه در صورت واجد شرايط بودن سايت DHA شناسه ي ELIGIBILIY ID را جهت تاييد ارسال مي كند.

4- ثبت نام در آزمون دي اچ اِي: پس از پايان مراحل فوق، متقاضي مي تواند با ارسال ELIGIBILIY ID و پرداخت هزينه، در آزمون نام نويسي كند.

تفاوت آزمون DHA با پرومتريك چيست؟

همان طور كه گفته شد، آزمون DHA يك نوع آزمون پرومتريك است، اما با ساير آزمون هاي پرومتريك تفاوت هايي دارد.

تفاوت هاي اين دو آزمون در مراحل و هزينه ثبت نام آزمون و نحوه برگزاري مي باشد.

مراحل ثبت نام در آزمون DHA پيچيده تر از ساير آزمون هاي پرومتريك است و فرآيند ترتيب دادن گواهي ديتا فلو از تفاوت هاي آزمون پرومتريك و DHA در برآورد هزينه ها است.

داوطلبان براي شركت در آزمون DHA بايد قبل از ثبت نام نهايي تاييديه PSV را دريافت كنند، اما در ساير آزمون هاي پرومتريك داوطلبان مي توانند پس از آزمون نيز براي دريافت تاييديه آن اقدام كنند.

يكي ديگر از تفاوت هاي آزمون DHA با ساير آزمون هاي پرومتريك در حداقل نمره قبولي است كه در تخصص هاي مختلف آزمون DHA پنج تا ده درصد بيشتر است.

نتيجه آزمون DHA روز بعد از برگزاري آزمون اعلام مي شود، اما نتايج آزمون پرومتريك همان روز در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد.

بيشتر بخوانيد: تفاوت آزمون OET و DHA

اگر سوالي درباره ووچر(Voucher) و خريد اكانت براي آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي داري، حتما با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا، تماس بگير تا مشاوره رايگان درباره اين موضوع بگيري.

پرداخت هزينه آزمون هاي زبان از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزاي شينگن، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۱۱:۱۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون AKV چيست؟

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون AKV فعاليت ندارد.

آزمون AKV چيست؟

آزمون AKV يكي از آزمون هايي است كه پزشكان خارجي براي اخذ مجوز كار بايد در آن شركت كنند. آزمون اِي كي وي با هدف بررسي و ارزيابي مهارت و دانش عمومي پزشكان خارجي برگزار مي شود.

آزمون AKV ويژه مهاجرت شغلي پزشكان به هلند

چنانچه پزشكان و دندانپزشكان خارجي قصد مهاجرت كاري و يافتن كار در حوزه درمان و پزشكي را در كشور هلند داشته باشند، بايد در آزمون هاي مختلفي جهت تاييد دانش و مهارت خود شركت نمايند تا در صورت اخذ حداقل نمره ي قابل قبول در آزمون موفق به اخذ مجوز كار پزشكي در كشور هلند شوند.

آزمون AKV يكي از آزمون هايي است كه پزشكان خارجي براي اخذ مجوز كار بايد در آن شركت كنند. آزمون اِي كي وي با هدف بررسي و ارزيابي مهارت و دانش عمومي پزشكان خارجي برگزار مي شود.

آزمون OET ويژه مهاجرت كادر درمان 

هر سوالي درباره نحوه ثبت نام و شركت در آزمون هاي زبان عمومي و تخصصي ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و درباره تضمين قبولي در آزمون و تسويه پس از قبولي مشاوره بگيري

 مهاجرت پزشكان به هلند

هلند كشوري مرفه با درآمد سرانه ي بالا است كه در شمال غربي اروپا قرار دارد، از اين رو افرادي در سراسر جهان هر ساله براي داشتن زندگي بهتر و رفاه بيشتر با درآمد بالاتر قصد مهاجرت به اين كشور را دارند.

داشتن حقوق بالا و ساعت كاري كم براي پزشكان از جمله مزايايي است كه موجب مي شود، هلند يكي از بهترين گزينه ها براي مهاجرت پزشكان به اين كشور باشد.

هلند يكي از كشورهايي است كه در خصوص پذيرش پزشكان خارجي قوانين سختگيرانه اي دارد و اخذ مجوز كار پزشكي براي پزشكان خارجي كار چندان آساني نيست. اين كشور سال 2005 اقدام به صدور گواهينامه ي پزشكي كرد و به اين ترتيب پزشكان خارجي كه وارد هلند مي شوند بايد شاخص هاي بهداشتي را كسب كنند تا به آنها اجازه ي كار در اين كشور داده شود.

انجمن هاي KNMG و MSRC، مدارك تحصيلي پزشكان خارجي را كه قصد مهاجرت و اخذ مجوز كار پزشكي در هلند را دارند، مورد بررسي قرار مي دهند. سپس با توجه به شرايط تحصيلي، سوابق كاري پزشكان، براي آنها دوره هاي تكميلي تعيين مي شود. پزشكان ايراني كه قصد مهاجرت و ادامه تحصيل به اين كشور را دارند بايد 3 سال در دوره هاي تكميلي شركت كنند.

اخذ مجوز پزشكي در هلند بدون مدرك زبان

پزشكان و دندانپزشكان خارجي براي اخذ اجازه ي كار در كشور هلند بايد تسلط كافي به زبان رسمي اين كشور داشته باشند و حداقل سطح زبان پزشكان خارجي بايد B2 هلندي باشد، البته بهتر است مهارت زبان آنها در سطح C1 و C2 باشد. پزشكاني كه قصد مهاجرت كاري به هلند را دارند براي اثبات مهارت زبان هلندي و انگليسي بايد در آزمون AKV شركت كنند كه دانش و مهارت هاي عمومي متقاضي را ارزيابي مي كند.

اگر سوالي در مورد مهاجرت پزشكان از ايران داري، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مراحل اخذ ويزاي كاري هلند براي پزشكان

پزشكان خارجي براي مهاجرت و اخذ مجوز كار پزشكي در هلند بايد مدرك پزشكي خود را در اين كشور معادل سازي كنند و بدون تاييد مدرك پزشكي، قادر به اخذ ويزاي كار در حوزه ي پزشكي نخواهند بود. براي اينكه پزشكان خارجي موفق به اخذ اجازه ي كار پزشكي شوند بايد در آزمون ها و دوره هاي مختلف شركت كنند كه عبارتند از:

1- شركت در آزمون AKV و كسب امتياز قابل قبول در اين آزمون

2- شركت در آزمون BI و كسب نمره ي قبولي كه اين آزمون با هدف اثبات مطابق بودن سطح دانش پزشكي، داوطلب با استانداردهاي كشور هلند برگزار مي شود.

آزمون آيلتس تضميني

3- يادگيري زبان هلندي به‌ صورت رايگان در شهرداري‌ هاي شهرهاي هلند

4- دريافت ويزاي اقامت بلند مدت  در هلند براي طي كردن مراحل پذيرش داوطلب

5- شركت در دوره هاي كارآموزي در بيمارستان ها و مراكز درماني

6- ثبت نام در سايتBIG  براي يافتن كارفرما

همچنين پزشكان خارجي بايد در انجمن پزشكي سلطنتي هلند KNMG و كميته ثبت ‌نام متخصصان پزشكي MSRC نيز عضو شوند.

اخذ ويزاي كاري هلند براي پزشكان

همان طور كه گفته شد پزشكان خارجي براي مهاجرت و كار در كشور هلند بايد مدرك پزشكي خود را معادل سازي كنند و مهارت زباني خود را در سطح قابل قبول ارتقا دهد و به اين منظور بايد آزمون ها و دوره هاي مختلفي شركت كنند و موفق به اخذ حداقل نمرات قابل قبول شود، اما طي كردن مراحل فوق و كسب مدارك آنها به تنهايي براي اقامت و كار در اين كشور كافي نيست و پزشك علاوه بر مراحل فوق بايد براي اخذ ويزاي كار هلند نيز اقدام نمايد، در غير اين صورت اجازه ي كار و اقامت در اين كشور را نخواهد داشت.

مدارك اخذ ويزاي كاري هلند

مدارك اخذ ويزاي كاري هلند عبارتند از:

* مدارك شناسايي متقاضي

* پذيرش تحصيلي براي گذراندن دوره هاي كارآموزي

* مدارك بيمه درماني

* مدارك اثبات تمكن مالي

* مدارك تحصيلي و ريز نمرات متقاضي

* مدارك مربوط به سلامت جسمي و روحي متقاضي

شرايط اخذ اقامت دائم و تابعيت هلند براي پزشكان

با اخذ ويزاي كاري هلند براي پزشكان خارجي، آنها موفق به اقامت موقت در اين كشور مي شوند و در صورتي كه پزشك خارجي 5 سال پي در پي در اين كشور كار كند و هزينه هاي بيمه و ماليات خود را پرداخت كند مي تواند براي اخذ اقامت دائم خود، همسر و فرزندان زير 18 سالش اقدام كند و پس از 6 سال كار و زندگي و تسلط به زبان رسمي اين كشور مي توانند تابعيت كشور هلند را نيز دريافت كنند.

براي اينكه بتوني يك مهاجرت شغلي موفق رو تجربه كني، بايد بدوني متناسب با مهارت، تخصص و تحصيلات خود بايد در كدوم آزمون ها شركت كني، براي دريافت راهنمايي در اين باره ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

درباره آزمون AKV بيشتر بدانيد…

پزشكان و ساير شاغلان حوزه سلامت و درمان مانند پرستاران براي مهاجرت شغلي به كشورهاي ديگر بايد ابتدا مهارت علمي خود را در مورد رشته و تخصص خود به اثبات برسانند، از اين رو بايد در آزمون هايي براي تاييد صلاحيت علمي و معادلسازي مدرك خود شركت كنند. برخي از اين آزمون ها عبارتند از:

آزمون MCCQE و MCCEE براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در كانادا

آزمون CRNE براي مهاجرت پرستاران به كانادا

آزمون DHA براي مهاجرت كادر درمان به كشور امارات متحده عربي

آزمون AMC براي معادل سازي مدرك پزشكي در استراليا

آزمون پرومتريك براي مهاجرت كادر درمان به كشورهاي عربي مانند قطر، عمان و…

آزمون STS براي مهاجرت پرستاران به تركيه

آزمون ارزيابي CGFNS براي مهاجرت پرستاران به آمريكا

آزمون USMLE براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در آمريكا

آزمون PLAB براي معادل سازي مدرك پزشكي در انگليس

همچنين علاوه بر معادل سازي مدرك، متقاضيان براي مهاجرت شغلي بايد در آزمون هاي زبان معتبر نيز شركت كنند تا مهارت زبان خود را براي تسلط به زبان رسمي كشور مقصد اثبات نمايند.

اگر در مورد منابع آزمون DHA نمي دوني كليك كن.

آزمون OET تضميني

پرداخت هزينه آزمون AKV از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تافل و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۰۷:۱۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: