نمره دهي ليسنينگ تافل
آزمـون تافل هوم اديشن تضميني
هر سوالي درباره نحوه ثبت نام و نمره دهي به ليسنينگ تافل داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و درباره نحوه نمره دهي و قبولي در آزمون تافل مشاوره بگيري
آزمون تافل (TOEFL)
براي اطلاع از نحوه نمره دهي ليسنينگ تافل تا انتهاي مطلب با ما باشيد.
آزمون تافل (TOEFL) يكي از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران برگزار مي شود. شركت در آزمون تافل و اخذ مدرك آن با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي در مقاطع مختلف در دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان است.
در حال حاضر آزمون تافل در بيش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود و مدرك آزمون تافل مورد پذيرش بسياري از دانشگاه ها، مراكز آموزشي و علمي، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورهاي مختلف مي باشد و افراد مي توانند از مدرك تافل علاوه بر اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر براي مهاجرت شغلي به كشورهاي انگليسي زبان، دريافت پيشنهاد كاري و اخذ ويزاي كاري نيز استفاده كنند.
براي دريافت راهنمايي و مشاوره در مورد آزمون تافل تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و مشاوره رايگان دريافت كن.
انواع آزمون تافل
موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه هاي مختلفي ارائه كرده است و داوطلبان مي توانند با توجه به نياز و اهداف خود در يكي از انواع آزمون تافل شركت كنند و مدرك تمام انواع تافل از اعتبار بالايي برخوردارند و در بسياري از كشورهاي جهان به رسميت شناخته مي شوند.
انواع آزمون تافل عبارتند از:
آزمون تافل آنلاين يا تافل IBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و در محل هاي برگزاري كه از سوي ETS تعيين شده، برگزار مي شود.
آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition): نسخه ديگري از تافل آنلاين (IBT) است، اما اين آزمون در خانه و تحت نظارت يك ناظر تعيين شده برگزار مي شود.
آزمون تافل كاغذي (كتبي) يا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل هاي برگزاري آزمون به صورت كتبي و كاغذي انجام مي شود و تافل كتبي فقط در جايي برگزار مي شود كه شركت در تافل آنلاين امكانپذير نباشد.
آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل را به نام تافل اسنشيالز ارائه كرده است. اين آزمون به صورت آنلاين و مبتني بر كامپيوتر است.
آزمون تافل ITP: تافل ITP جهت استفاده داخلي مراكز آموزشي، سازمان ها، دانشگاه ها و… طراحي شده است.
آزمون تافل جونيور (JUNIOR): تافل جونيور براي نوجوانان 11 تا 16 سال طراحي شده است.
آزمون تافل پريمير (PRIMARY): تافل پريمير براي كودكان 8 تا 11 سال طراحي شده است.
آزمون تافل مگوش (magoosh): تافل مگوش يك نسخه داخلي و غير رسمي از آزمون تافل به صورت كاغذي و با قلم و كاغذ است.
ساختار آزمون تافل IBT
آزمون تافل IBT مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن (درك مطلب)، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند.
بخش هاي مختلف آزمون تافل عبارتند از:
1- بخش درك مطلب (Reading): بخش درك مطلب يا ريدينگ تافل IBT، از 3 يا 4 متن تشكيل شده است و داوطلبان براي هر متن به 10 سوال جواب مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 54 تا 72 دقيقه است. براي اطلاع از نحوه نمره دهي ريدينگ تافل كليك كن.
2- بخش شنيداري (Listening): بخش شنيداري يا لسينينگ تافل آي بي تي شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان براي هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات اين بخش 41 تا 57 دقيقه است.
3- بخش گفتاري (Speaking): بخش گفتاري آزمون تافل IBT پس از يك استراحت ۱۰ دقيقه اي آغاز مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 17 دقيقه مي باشد. در بخش اسپيكينگ تافل داوطلبان بايد به 4 سوال پاسخ بدهند.
4- بخش نوشتاري (Writing): چهارمين بخش آزمون تافل IBT بخش نوشتاري است. در بخش رايتينگ تافل داوطلبان بايد به دو سوال مختلف در مدت 50 دقيقه پاسخ دهند.
طي سال هاي اخير تغييرات آزمون تافل موجب شده ساعت انجام آزمون تافل كوتاه تر شود و از 3 ساعت و 30 دقيقه به 3 ساعت كاهش پيدا كرده است.
بخش ليسنينگ تافل IBT
پيش از آخرين تغييرات آزمون تافل در سال 2019 بخش ليسنينگ تافل IBT شامل 34 تا 51 سوال بود و مدت زمان انجام آن 60 تا 90 دقيقه مي باشد. در اين بخش داوطلبان به 6 تا 9 فايل صوتي گوش مي كنند و براساس آنچه شنيده اند به سوالات پاسخ مي دادند، اما پس از اعمال تغييرات در حال حاضر بخش شنيداري تافل لسينينگ تافل آي بي تي شامل 6 تا 7 فايل است و داوطلبان براي هر فايل صوتي به 5 تا 6 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات اين بخش 41 تا 57 دقيقه است.
بخش شنيداري يا ليسنينگ تافلIBT با هدف ارزيابي درك مكالمات و سخنراني ها و مهارت شنيداري زبان انگليسي طراحي شده است. بخش listening شامل ۲ يا ۳ قسمت است كه براي پاسخگويي به هر بخش مدت زمان خاصي تعيين شده است. در اين قسمت چند مكالمه و سخنراني در سطح آكادميك براي داوطلبان پخش مي شود و داوطلبان فقط يك بار فرصت دارند تا به فايل هاي صوتي گوش دهند و فايل هاي صوتي فقط يك بار پخش مي شود. بيشتر سوالات ليسنينگ تافل چهار گزينه اي هستند و داوطلب بايد پاسخ درست را از بين پاسخ هاي غلط پيدا كند.
سطح بندي نمره ليسنينگ تافل IBT
نمره دهي آزمون تافل از 0 تا 120 است و هر يك از بخش هاي تافل از 0 تا 30 نمره دارد. نمره ليسنينگ تافل در 4 سطح از پيشرفته تا پايين تر از سطح متوسط طبقه بندي مي شود:
1- سطح پيشرفته (Advanced)
نمره 22 تا 30: داوطلباني كه نمره بخش شنيداري يا ليسنينگ آنها 22 تا 30 است، يعني مكالمات و سخنراني هاي پيچيده ي آكادميك را به راحتي درك مي كند. ايده هاي مهم و جزيياتي كه به شكل واضح و روشن بيان مي شوند، حتي اگر توضيحات اضافي براي آنها ارائه نشود را متوجه مي شود، همچنين ايده هاي مهم و غيرمهم را از هم تشخيص مي دهد. نحوه استفاده از اطلاعات و مثال ها مي داند و ارتباط ميان اطلاعات مختلف را متوجه مي شود و مي تواند اطلاعات را تركيب و از آنها نتيجه گيري كند. همچنين داوطلب مي تواند نكات پنهان در لا به لاي اطلاعات ارائه شده را متوجه شود.
2- سطح بالاتر از متوسط (High-Intermediate)
نمره 17 تا 21: اين سطح نشان مي دهد داوطلب داراي درك صحيح ايده هاي اصلي و جزييات مهم سخنراني ها و مكالمات آكادميك است، اما ممكن است فهم مواردي كه شامل توضيحات بيشتر و مثال ها نمي باشند برايش دشوار شود. در اين سطح ايده هاي اصلي و مهم را از بقيه موارد تشخيص مي دهد وداوطلب مي تواند اطلاعات را تركيب و از آنها نتيجه گيري كند.
3- سطح پايين تر از متوسط (Low-Intermediate)
نمره 9 تا 16: كسب اين نمره توسط داوطلب نشان مي دهد، وقتي در يك سخنراني ايده به صورت گسترده و مكرر مطرح مي شود او مي تواند ايده ها و نكات را درك كند. در واقع داوطلب در اين سطح متوجه ايده هاي اصلي و بعضي از جزييات مهم در مباحث آكادميك مي شود، اما فقط در صورتي ساختارهاي پيچيده را مي فهمد كه بسيار تكرار شوند و مثال هاي زيادي ارائه شود. همچنين داوطلب مي تواند از اطلاعاتي كه در يك يا دو جمله بيان مي شوند، نتيجه گيري كند.
4- پايين ترين سطح (Below Low-Intermediate)
نمره 0 تا 8: اگر داوطلب در بخش ليسنينگ تافل نمره كمتر از 9 كسب كند، يعني مهارت زبان او در بخش شنيداري از سطح متوسط پايين تر است و توانايي خاصي در مهارت شنيداري زبان انگليسي ندارد.
به دليل اهميت مدرك آزمون تافل براي اپلاي تحصيلي بهتره براي شركت در آزمون تافل (TOEFL test) با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند.
سطح بندي ليسنينگ تافل براساس CEFR
CEFR كه يك استاندارد اروپايي براي زبان انگليسي است و به عنوان اصلي ترين استاندارد زبان انگليسي و ساير زبان ها در دنيا شناخته مي شود. براساس CEFR مهارت هاي زباني به 6 سطح تقسيم بندي مي شود. اين سطوح شامل سه سطح پايه، متوسط و پيشرفته است.
نمره دهي بخش ليسنينگ تافل طبق استاندارد CEFR به صورت زير مي باشد:
1- نمره 28 تا 30: سطح C2
2- نمره 22 تا 27: سطح C1
3- نمره 17 تا 21: سطح B2
4- نمره 9 تا 16: سطح B1
كارشناسان ما در شركت مهاجرتي هومان ويزا با ارائه بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون تافل تضميني، به شما كمك مي كنند تا بتوني بهترين نتيجه رو در آزمون تافل تضميني بگيري.
تبديل نمره خام ليسنينگ تافل IBT
بخش ليسنينگ تافل 0 تا 30 نمره دارد و با توجه به نوع سوال به ازاي هر پاسخ صحيح براي هر سوال يك امتياز يا بيشتر نمره داده مي شود. به تعداد كل سوالاتي كه داوطلبان در ليسينينگ پاسخ درست مي دهند، نمره خام تافل مي گويند.
محاسبه نمره تافل در بخش ليسنينگ مانند نمره دهي اسپيكينگ، رايتينگ و ريدينگ با آنچه در واقعيت مشاهده مي شود متفاوت است، چرا كه نمرات اين بخش با توجه به عملكرد ساير داوطلبان در همان دوره ارزيابي مي شود. به طور مثال اگر شما به 80 درصد سوالات ليسنينگ پاسخ صحيح بدهيد، اما اكثر داوطلبان پايين تر از 80 درصد پاسخ صحيح داده باشند، در اين صورت نمره مقياس بندي شده (scaled) بيشتر خواهد بود و بلعكس اگر شما به 80 درصد سوالات پاسخ درست بدهيد و اكثر شركت كنندگان بالاي 90 درصد پاسخ درست بدهند، در اين صورت از امتياز شما كاسته خواهد شد.
اگر سوالي درباره ووچر(Voucher) و خريد اكانت آزمون تافل (تافل هوم اديشن) و ساير آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي داري، حتما با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا، تماس بگير تا مشاوره رايگان درباره اين موضوع بگيري.
پرداخت هزينه آزمون هاي زبان از طريق كارتهاي اعتباري بينالمللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارتها توسط بانكهاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم ميتوانند براي پرداخت هزينههاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.
از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت
جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.
مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب