شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

معادل نمرات آيلتس با سطوح CEFR

معادل نمرات آيلتس با سطوح CEFR، كه يك استاندارد اروپايي براي زبان انگليسي مي باشد، به اين صورت است كه نمرات آيلتس طبق استاندارد CEFR، به 6 سطح كه شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است از مبتدي تا پيشرفته طبقه بندي مي شود.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي ريدينگ و رايتينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند و فاقد بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس است و مهارت هاي درك مطلب و نوشتاري را مورد ارزيابي قرار نمي دهد.

آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس مشابه و يكسان هستند.

براي اينكه بتوانيد نمره بالايي در آيلتس كسب كنيد، مي توانيد از راهكارهاي مختلفي براي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي استفاده كنيد، مانند شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس و… كه آمادگي شما را براي شركت در آزمون اصلي افزايش مي دهد.

استاندارد CEFR چيست؟

CEFR يا Common European Framework of Reference for Languages يك استاندارد بين ‌المللي براي ارزيابي سطح زبان انگليسي، زبان آموزان است كه توسط شوراي اروپا تدوين شده است. استاندارد، CEFR سطح زبان انگليسي افراد را در چهار مهارت اصلي زبان انگليسي كه شامل خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است را در 6 سطح از مبتدي تا پيشرفته كه شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است طبقه بندي مي كند و متشكل از توضيحاتي در مورد توانايي هاي مختلف سطوح زبان انگليسي است.

استاندارد CEFR، به عنوان يك معيار ارزيابي و اعتبار سنجي به زبان آموزان كمك مي كند تا به طور دقيق از سطح مهارت زبان انگليسي خود مطلع شوند.

همان طور كه گفتيم استاندارد CEFR براي ارزيابي سطح مهارت زبان آموزان براي زبان انگليسي تدوين شده است، اما در اكثر كشورهاي دنيا براي ارزيابي زبان هاي غير انگليسي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد، برخلاف معيار CLB كه تنها براي معادل سازي نمرات آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آيلتس و تافل كه مورد تاييد كانادا است، كاربرد دارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد CLB به مقاله مدرك CLB و معادل سازي آن با آيلتس مراجعه كنيد.

سطوح  CEFR

استاندارد CEFR مهارت زبان آموزان را در 3 سطح كلي يعني سطح پايه و مبتدي (A)، متوسط (B) و پيشرفته (C) و در 6 سطح كوچكتر كه شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است طبقه بندي مي كند.

مهارت زبان آموزان در سطوح مختلف CEFR به ترتيب زير تعريف مي شود:

  • سطح پايه (Elementary) يا (A1): در اين سطح، زبان آموز مي تواند از عبارات و جملات ساده در موقعيت‌ هاي روزمره استفاده كند. خود را معرفي كرده و اطلاعات شخصي را بيان كند.
  • سطح مبتدي (Pre-Intermediat) يا (A2): در سطح مبتدي زبان آموز قادر است از عبارات و جملات ساده و روزمره در موقعيت ‌هاي معمول استفاده كند و در بحث هاي ساده شركت كند.
  • سطح متوسط (Intermediate) يا (B1): زبان آموز در سطح B1 مي ‌توانند از عبارات و جملات با موضوعات رايج در كار، تحصيل و زندگي روزمره استفاده كند.
  • سطح فوق متوسط (Upper-Intermediate) يا (B2): زبان آمو در سطح فوق متوسط مي ‌تواند از عبارات و جملات با موضوعات پيچيده‌ در كار، تحصيل و زندگي روزمره استفاده كند و به ‌طور طبيعي با افراد بومي صحبت كند.
  • سطح پيشرفته (Advanced) يا (C1): در سطح پيشرفته زبان آموز مي تواند از عبارات و جملات پيچيده و تخصصي در موضوعات مختلف استفاده كند. مكالمات پيچيده را درك كند و مفاهيم دشوار را در موقعيت ‌هاي كاري و اجتماعي توضيح دهد.
  • سطح فوق پيشرفته (Proficiency) يا (C2): در سطح فوق پيشرفته زبان آموز مي تواند با سطح بالايي از دقت، درك و توانايي بيان، از زبان انگليسي استفاده كند.

سطوح آيلتس براساس استاندارد  CEFR

نمرات آزمون آيلتس از 1 تا 9 است كه معمولا از نمره 4.5 كه حداقل نمره قابل قبول است، شروع و تا 9 كه بالاترين نمره است، طبقه بندي مي شود.

  • سطح A1: نمره 2-1: زبان آموز اصطلاحات ساده را درك و از آنها استفاده مي كند.
  • سطح A2: نمره 3: زبان آموز مي ‌تواند از جملات و عبارات رايج در موضوعات روزمره مانند خريد و كار استفاده كند.
  • سطح B1: نمره 4.5-4: زبان آموز مي ‌تواند درباره خانواده، دوستان و كار خود صحبت كند.
  • سطح B2: نمره 6.5-6-5.5-5: زبان آموز مي تواند يادداشت ‌هايي با موضوعات مختلف بنويسد و مفاهيم اصلي را با استفاده از متون پيچيده درك كند.
  • سطح C1: نمره 8-7.5-7: زبان آموز به زبان انگليسي تسلط كامل دارد، اما ممكن است گاهي دچار اشتباهات پراكنده شود.
  • سطح C2: نمره 9-8.5: زبان آموز مي‌ تواند از زبان انگليسي به‌ طور مناسب، دقيق و روان استفاده كنيد.

مدت اعتبار مدرك آيلتس

مدت اعتبار آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

پس از اعلام نتايج آزمون، به درخواست متقاضي در هنگام ثبت نام، ريپورت آيلتس به صورت رايگان به 5 دانشگاه يا سازمان ارسال مي شود. 

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آيلتس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۵۱:۳۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مدرك CLB و نحوه معادل سازي آن با آيلتس

مدرك CLB و نحوه معادل سازي آن با آيلتس يكي از مهمترين موضوعاتي است كه در مهاجرت به كانادا مورد توجه قرار مي گيرد. CLB معياري براي ارزيابي نمرات آيلتس مهاجران يا ساير آزمون هاي زبان انگليسي است كه با استانداردهاي كانادايي تطبيق داده مي شود.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي ريدينگ و رايتينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند و فاقد بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس است و مهارت هاي درك مطلب و نوشتاري را مورد ارزيابي قرار نمي دهد.

آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس مشابه و يكسان هستند.

براي اينكه بتوانيد نمره بالايي در آيلتس كسب كنيد، مي توانيد از راهكارهاي مختلفي براي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي استفاده كنيد، مانند شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس و… كه آمادگي شما را براي شركت در آزمون اصلي افزايش مي دهد.

مدت اعتبار مدرك آيلتس

مدت اعتبار آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

پس از اعلام نتايج آزمون، به درخواست متقاضي در هنگام ثبت نام، ريپورت آيلتس به صورت رايگان به 5 دانشگاه يا سازمان ارسال مي شود. 

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آيلتس تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

CLB چيست؟

افرادي كه قصد دارند با اهداف مختلفي مانند تحصيل، كار، سرمايه گذاري و اقامت به كشور كانادا مهاجرت كنند بايد به زبان رسمي اين كشور تسلط داشته باشند، در واقع آشنايي و تسلط به زبان رسمي اين كشور كه زبان هاي انلگيسي و فرانسوي هستند يكي از مهمترين شرايط اخذ انواع ويزاي كانادا است.

در مورد مدرك CLB يا (Canadian Language Benchmark) بايد گفت CLB يك آزمون زبان انگليسي مانند آيلتس نيست، بلكه معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي افرادي است كه قصد مهاجرت به كانادا را دارند. در واقع CLB نمرات آزمون آيلتس و ساير آزمون هاي زبان انگليسي را با توجه به استاندارهاي كانادايي از 1 تا 12 نمره معادل سازي مي كند.

سطوح مقياس CLB

مقياس CLB مهارت هاي چهارگانه زبان انگليسي را در سه سطح طبقه بندي مي كند، كه عبارتند از:

  • سطح اول (سطح پايه): امتياز ۱ تا ۴: با كسب نمره آيلتس در سطح پايه CLB، متقاضي توانايي برقراري ارتباطات روزمره را دارد و مي تواند مكالمات ساده روزمره را انجام دهد.
  • سطح دوم (سطح متوسط): امتياز ۵ تا ۸: متقاضياني كه نمره آيلتس آنها در سطح متوسط CLB است، توانايي درك متون و مكالمات روزمره با كمي پيچيدگي را دارند.
  • سطح سوم (سطح پيشرفته): 9 تا 12: در سطح پيشرفته متقاضي بالاترين تسلط را به زبان انگليسي در هر چهار مهارت اصلي زبان دارد.

براي دريافت تابعيت و شهروندي كانادا كسب نمره 4 در بخش اسپيكينگ و نمره 4.5 در بخش ليسينگ الزامي است، همچنين اگر قصد داريد از طريق اسكيل وركر اقدام به اخذ ويزاي كاري نماييد، نمره CLB بايد 7 به بالا باشد كه معادل نمره 6 در آزمون آيلتس است.

معيار CLB و معادل سازي آن با آيلتس

Speaking

Listening

Witing

Reading

CLB level

1

1

1

1

1

2

2

2

1.5

2

3

3.5

3

2.5

3

4

4.5

4

3.5

4

5

5

5

4

5

5.5

5.5

5.5

5

6

6

6

6

6

7

6.5

7.5

6.5

6.5

8

7

8

7

7

9

7.5

8.5

7.5

8

10

8

9

8

8.5

11

9

9

9

9

12

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۸:۱۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال كه آزمون آيلتس براي چه كشورهاي مناسب است؟ بايد گفت، بسياري از دانشگاه‌ ها، سازمان ها و مراكز علمي، در كشورهاي انگليسي زبان مانند كانادا، آمريكا، انگلستان، نيوزيلند و استراليا مدرك آيلتس را به رسميت مي شناسند و اخذ مدرك آيلتس براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند الزامي است.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، صنايع دولتي و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي ريدينگ و رايتينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند.

آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس مشابه و يكسان هستند.

براي اينكه بتوانيد نمره بالايي در آيلتس كسب كنيد، مي توانيد از راهكارهاي مختلفي براي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي استفاده كنيد، مانند شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس و… كه آمادگي شما را براي شركت در آزمون اصلي افزايش مي دهد.

مدت اعتبار مدرك آيلتس

مدت اعتبار آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

پس از اعلام نتايج آزمون، به درخواست متقاضي در هنگام ثبت نام، ريپورت آيلتس به صورت رايگان به 5 دانشگاه يا سازمان ارسال مي شود. 

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آيلتس تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

اهميت مدرك آيلتس براي مهاجرت

بسياري از دانشگاه‌ هاي معتبر دنيا، سازمان ها و مراكز علمي، در كشورهاي انگليسي زبان مانند كانادا، آمريكا، انگلستان، نيوزيلند و استراليا مدرك آيلتس را به رسميت مي شناسند و اخذ مدرك آيلتس براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند الزامي است.

هر ساله افراد بسياري در سراسر دنيا براي اهداف مختلف مهاجرتي مانند تحصيل، كار و سرمايه گذاري غيره به كشورهاي انگليسي زبان پيشرفته و صنعتي مهاجرت مي كنند. يكي از مهمترين شرايط مهاجرت به اين كشورها تسلط بر زبان رسمي آنها يعني زبان انگليسي است، از اين رو متقاضي براي اثبات مهارت زبان انگليسي خود بايد در آزمون هاي معتبر بين المللي مانند آيلتس و تافل شركت كند و بتواند نمره قابل قبول را كسب كند.

در واقع با دريافت مدرك آيلتس با نمره بالا متقاضي ثابت مي كند، آمادگي تحصيل در مقاطع دانشگاهي و تحصيل به زبان انگليسي را دارد و يا مي تواند در موقعيت هاي كاري و اجتماعي به خوبي ارتباط برقرار كند.

چه كشورهايي مدرك آيلتس را مي پذيرند؟

علاوه بر كشورهاي انگليسي زبان كانادا، آمريكا، انگلستان، استراليا و نيوزيلند بسياري از كشورها در سراسر دنيا آزمون آيلتس را به رسميت مي شناسند و مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد مي پذيرند و آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي شود.

مدرك آيلتس براي مهاجرت به كانادا

تقريبا تمام كالج ها، دانشگاه هاي معتبر، مراكز علمي و سازمان هاي كانادايي مدرك آيلتس را به عنوان مدرك ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و نمره هيچ يك از چهار بخش آيلتس نبايد كمتر از 5 باشد و براي مهاجرت به كانادا بايد نمره آيلتس متقاضي كمتر از 6 نباشد و هر چه نمره آيلتس متقاضي بيشتر باشد شانس او براي مهاجرت به كانادا بيشتر خواهد بود.

اگر نمي دوني، آيلتس آكادميك يا جنرال براي مهاجرت به كانادا كدوم بهتره كليك كن.

مدرك آيلتس براي مهاجرت به آمريكا

بيش از 3000 موسسه آموزشي و دانشگاه در آمريكا، مدرك آيلتس را براي اپلاي تحصيلي مي پذيرند. براي مهاجرت به آمريكا متقاضي بايد بتواند حداقل نمره 6 يا 7 را كسب كند و نمره كمتر از 6 مورد پذيرش نخواهد بود. در صورتي كه متقاضي نتواند نمره قابل قبول را در آيلتس كسب كند موفق به اخذ ويزاي آمريكا نخواهد شد.

مدرك آيلتس براي مهاجرت به نيوزيلند

همان طور كه گفته شد اخذ مدرك آيلتس با نمره قابل قبول براي مهاجرت به نيوزيلند و اخذ ويزاي اين كشور الزامي است و حداقل نمره آيلتس 6.5 است و نمره هيچ يك از بخش هاي آيلتس نبايد كمتر از 5.5 باشد.

مدرك آيلتس براي مهاجرت به انگلستان

متقاضي براي مهاجرت به انگلستان با توجه به اهداف مهاجرتي خود بايد در يكي از آزمون هاي آيلتس آكادميك، جنرال و آيلتس لايف اسكيلز شركت كند و موفق به كسب حداقل نمره 7 در آزمون شود و حداقل نمره قابل قبول در هر يك از بخش هاي آيلتس 6.5 است.

مدرك آيلتس براي مهاجرت به استراليا

اخذ مدرك آيلتس براي مهاجرت به استراليا و اخذ ويزا الزامي است و متقاضي بايد حداقل نمره 5.5 را در هر يك از بخش هاي آيلتس كسب كند و متقاضي براي اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر استراليا بايد حداقل نمره 6.5 تا 8 كسب كنند. 

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۴:۴۶ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي آيلتس براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون ها بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه، ارمنستان، امارات و… سفر كنند.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه شامل:

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي ريدينگ و رايتينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند.

در واقع تفاوت در ساختار مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال است.

بخش هاي رايتينگ و اسپيكينگ توسط اگزمينر آيلتس تصحيح مي شود و بخش ليسنينگ و ريدينگ نيازي به ممتحن ندارد.

آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس يكسان هستند و نداشتن نمره منفي آيلتس نيز از شباهت هاي اين دو آزمون است.

براي اينكه بتوانيد نمره بالايي در آيلتس كسب كنيد، مي توانيد از راهكارهاي مختلفي براي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي استفاده كنيد، مانند شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس و… كه آمادگي شما را براي شركت در آزمون اصلي افزايش مي دهد.

مدت اعتبار مدرك آيلتس

مدت اعتبار آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

پس از اعلام نتايج آزمون، به درخواست متقاضي در هنگام ثبت نام، ريپورت آيلتس به صورت رايگان به 5 دانشگاه يا سازمان ارسال مي شود.

نكته اي كه در مورد زمان اعلام نتايج آزمون آيلتس بهتر است به آن اشاره كنيم در خصوص Withheld شدن در آيلتس است يعني ممكن است به دلايلي، اعلام نتايج آزمون با تعويق باشد و در زمان مقرر نتايج اعلام نشود.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آيلتس تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

مراكز برگزار كننده آزمون آيلتس

مراكزي كه آزمون آيلتس را در ايران برگزار مي كنند، داراي مجوز از موسسات بين المللي انگليس و استراليا هستند، همچنين سازمان سنجش نيز صلاحيت آنها را ارزيابي كرده و براي آنها مجوز فعاليت صادر كرده است.

موسسات برگزار كننده آيلتس بايد استانداردهاي ايمني و پروتكل هاي بهداشتي را رعايت كنند و همچنين موسسات برگزار كننده آزمون بايد شرايطي را فراهم كنند كه داوطلبان در هنگام حضور در جلسه آزمون آرامش داشته باشند و جايي كه قرار است فايل هاي صوتي آيلتس پخش شود، بايد مكاني باشد كه شنيدن فايل هاي صوتي براي داوطلبان راحت باشد.

موسسات برگزار كننده آيلتس بايد سابقه كار و مجوزهاي فعاليت خود را در معرض ديد عموم قرار دهند تا مراجعه كنندگان از قانوني بودن فعاليت موسسه و معتبر بودن مدرك زبان خود اطمينان حاصل كنند.

مراكز برگزاري آيلتس شعب مختلفي در تهران و ساير شهرهاي كشور دارند تا داوطلبان بتوانند در شهر محل زندگي خود به راحتي در آزمون آيلتس شركت كنند.

مراكز برگزار كننده آزمون آيلتس در ايران

جديدترين مراكز برگزار كننده آزمون آيلتس در ايران عبارتند از:

موسسه فرهنگي و هنري ايرسافام

  • پايگاه اطلاع رساني: www.irsafam.com
  • نشاني در تهران:تهران، خيابان دكتر شريعتي، بالاتر از پل صدر، انتهاي شهيد ميرزاپور(سهيل سابق)، قلندري شمالي، بن بست ساناز، پلاك ۳
  • شماره تماس:۰۲۱۷۵۲۹۲
  • نشاني رشت: آدرس آفسايت: خيابان لاكاني – نبش صندوق عدالت – ساختمان كادوس – موسسه فني و آموزشي كادوس
  • تلفن: ۳۳۲۳۲۳۲۳-۰۱۳

موسسه آيلتس تهران

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.ieltstehran.com
  • نشاني:تهران – خيابان فرمانيه غربي بين آقايي و آريا – بالاي بانك پاسارگاد پلاك ۱۱۸
  • شماره تماس: ۰۲۱۲۶۴۵۹۲۳۹ – ۰۲۱۲۲۶۹۲۸۳۳ – ۰۲۱۲۶۶۵۸۳۱۳
  • نشاني: جزيرهكيش – بلوار ميرمهنا – ابتداي نيايش – دانشگاه تهران – پرديس بين المللي كيش
  • شماره تماس: ۰۷۶۴۴۳۴۸۸۴

موسسه آموزش عالي عصر دين و دانش

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.ieltsadd.ir
  • نشاني: تهران، خيابان ولي عصر ، ضلع شمالي پارك ساعي،كوچه ساعي يكم، بن بست دانش،موسسه آموزش عالي عصر دين و دانش
  • شماره تماس:۰۲۱۸۸۶۴۴۶۹۰ و ۰۲۱۸۸۶۴۴۶۹۱

موسسه آموزش عالي آزاد پروشات نوين (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.proshotportal.com
  • نشاني: تهران – خيابان شريعتي (بين حسينه ارشاد و ميرداماد)، جنب داروخانه، پلاك ۱۱۰۷ ، ساختمان البرز، طبقه هفتم ، واحد ۱۲
  • شماره تماس: ۰۲۱۲۲۸۸۹۸۷۹ و ۰۲۱۲۲۸۸۹۰۷۶ و ۰۲۱۲۲۸۸۹۰۵۹

موسسه پارسيان (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.ielts-parsian.ir
  • نشاني:تهران، خيابان جنت آباد شمالي، نرسيده به اتوبان نيايش، جنب بانك سينا. پلاك ۲۶۸. طبقه ۳
  • شماره تماس: ۰۲۱۷۱۰۵۳۲۵۳

موسسه فرهنگي هنري مهر آريا دانش (Offsite موسسه آموزش عالي عصر دين و دانش)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.ieltsaria.com
  • نشاني:ساري، خيابان فرهنگ، نبش فرهنگ ۲۲، روبروي بانك ملي، جنب پاساژ تقوي
  • شماره تماس: ۰۱۱۳۳۳۱۳۶۴۱

موسسه آموزشي علوم و فنون پاراكس (Offsite موسسه آموزش عالي عصر دين و دانش)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.paraxielts.com
  • نشاني:مشهد، بلوار سجاد، خيابان بهارستان، بهارستان ۳، پلاك ۵۳
  • شماره تماس: ۰۵۱۳۷۶۲۰۱۴۳ و ۰۵۱۳۷۶۷۴۰۳۷ و ۰۵۱۳۷۶۴۶۶۲۰

موسسه آموزش عالي دانش پژوهان اصفهان (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • نشاني:اصفهان، خيابان چهارباغ بالا، چهار راه نيكبخت، كوچه سرور(اداره پست)، آكادمي زبان هاي خارجه
  • شماره تماس: ۰۳۱۳۶۶۵۱۵۳۱

موسسه فرهنگي و هنري فن آوران اطلاعات رهام (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.ieltskaraj.com
  • نشاني: كرج، ميدان شهدا، خيابان بهار (شهيد شرع پسند)، كوي ۱۳ آبان، پلاك ۳۶۰
  • شماره تماس: ۰۲۶۳۲۲۲۰۸۳۰ و ۰۲۶۳۲۲۳۴۹۲۳

موسسه فرهنگي هنري پژوهش سراي صدر (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.sadrielts.com
  • نشاني: شيراز، ميدان معلم. ابتداي بلوار فرهنگ شهر. بين كوچه ۳ و ۵. پلاك ۱۳. ساختمان آپساي. طبقه ۵. واحد۱۶
  • شماره تماس: ۰۷۱۳۶۳۱۰۰۴۶ و فكس: ۰۷۱۳۶۳۱۰۰۶۲

موسسه كلام اكسير آنديا (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • نشاني: زنجان – جاده شهرك – خيابان قائم – قائم ۶ – پلاك ۲۹۵۸
  • شماره تماس: ۰۲۴۳۳۴۴۲۶۶۱

موسسه فرهنگي آموزشي زبان آموزان كاسپين پارس (Offsite موسسه ايرسافام)

  • نشاني: شيراز –  بلوار شهيد چمران -نبش خيابان پنجم – ساختمان مهرسان- طبقه سوم و چهارم
  • شماره تماس: ۰۷۱۳۶۴۶۲۶۰۳

موسسه فرهنگي هنري زبانكده ملل هزاره سوم (Offsite موسسه ايرسافام)

  • نشاني: ساري – خيابان فرهنگ – كوچه فرهنگ ۱۳ – كوچه پيوندي ۳ (توكلي ۴) – پلاك۹
  • شماره تماس: ۰۵۱۳۵۰۹۶۱۴۶ و ۰۵۱۳۷۶۰۱۰۸۵

موسسه فرهنگي هنري ارسطو شمال (Offsite موسسه ايرسافام)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.arastuielts.ir
  • نشاني: مشهد، بولوار سجاد، بزرگمهر جنوبي ۱۲/۱، انتهاي جامي، پلاك ۶۲
  • شماره تماس: ۰۵۱۳۶۰۲۶۲۲۰ و ۰۵۱۳۶۰۲۶۲۱۸

موسسه علمي فرهنگي چيت سازان (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.chitsazan.online
  • نشاني: تبريز، باغ شمال. نرسيده به تقاطع حافظ. پلاك ۷۶
  • شماره تماس: ۰۴۱۳۵۵۵۵۵۴۱

موسسه فرهنگي آموزشي گويا بين الملل ايرانيان (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.gooyali.com
  • نشاني: اهواز، زيتون كارمندي. خيابان زمرد. نبش فياض. پلاك ۱۴۰
  • شماره تماس: ۰۶۱۳۴۴۴۶۰۹۹ و ۰۶۱۳۴۴۴۷۷۳۳

موسسه فرهنگي هنري بهجت آيات منتظران صافات (Offsite موسسه ايرسافام)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.parsfli.com
  • نشاني: اهواز، كيانپارس. خيابان ۱۳ شرقي. پلاك۴۶
  • شماره تماس: ۰۶۱۳۳۹۲۵۱۴۱ و ۰۶۱۳۳۹۲۵۱۴۲

موسسه فرهنگي هنري نويد كيهان بوتيا (Offsite موسسه ايرسافام)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.keyhanls.com
  • نشاني: كرمان، بولوار جمهوري اسلامي. بعد از چهار راه شفا. روبروي دانشگاه علوم پزشكي. موسسه نويد كيهان بوتيا
  • شماره تماس: ۰۳۴۳۲۱۱۹۹۹۳ و ۰۳۴۳۲۱۱۹۹۹۴

موسسه آموزشي گويش پيشرو علم و دانش (Offsite موسسه ايرسافام)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.gooyeshinstititute.com
  • نشاني: زنجان، خيابان صفا. روبروي كارخانه كبريت سابق. موسسه گويش. پلاك ۱۳۲
  • شماره تماس: ۰۲۴۳۳۴۴۱۱۷۸

موسسه آموزشي و فرهنگي حافظ قرن ارتباطات (Offsite موسسه آيلتس تهران)

  • پايگاه اطلاع رساني: http://www.hafez-li.ir
  • نشاني: مشهد، نبش هاشميه ۶. برج آبان پلازا. واحد اداري ۴۰۹
  • شماره تماس: ۰۵۱۹۱۰۰۶۰۵۵

موسسه فرهنگي، هنري پرديس گلديس (Offsite موسسه آموزش عالي عصر دين و دانش)

  • نشاني: تبريز، خ وليعصر(عج). خ پروين اعتصامي. جنب كوچه تعاون. پلاك۳۳
  • شماره تماس: ۰۴۱۳۳۳۳۳۲۳۳ و ۰۴۱۳۳۳۳۶۹۸۹

دانشگاه آزاد اسلامي

اگر مدرس آيلتس هستي، براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس در كلاس ها و دوره TTC آيلتس شركت كن. براي دريافت مشاوره در اين زمينه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۳۹:۲۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ريپورت نمره آيلتس

گزارش نمره يا ريپورت نمـره آيلتس تا 5 نسخه، به درخواست متقاضي در هنگام ثبت نام، به صورت رايگان به دانشگاه ها، مراكز علمي و سازمان ها ارسال مي شود و براي تعداد بيشتر از 5 ريپورت، متقاضي بايد هزينه اي را پرداخت كند.

آزمون آيلتس

درباره اهميت آيلتس بايد گفت آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون آيلتس آكادميك و جنرال

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند. در واقع تفاوت در ساختار و هدف برگزاري از جمله مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.

آزمون آيلتس در سه قالب كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس يكسان هستند و نداشتن نمره منفي آيلتس نيز از شباهت هاي اين دو آزمون است.

براي اينكه بتوانيد نمره بالايي در آيلتس كسب كنيد، مي توانيد از راهكارهاي مختلفي براي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي استفاده كنيد، مانند شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس و… كه آمادگي شما را براي شركت در آزمون اصلي افزايش مي دهد.

ارسال ريپورت آيلتس

ريپورت يا گزارش نمره آيلتس، به صورت الكترونيكي ارسال مي شود. موسساتي كه در بارگيري الكترونيكي ريپورت آيلتس اشتراك دارند، گزارش نمره آيلتس را به صورت الكترونيكي دريافت مي كنند.

در صورتي كه دانشگاه يا سازمان درخواست كننده ريپورت آيلتس، عضو سيستم دريافت الكترونيك نباشد، نسخه چاپي ريپورت آيلتس را درخواست مي كنند و نتايج الكترونيكي را نمي پذيرند، در اين صورت بايد ريپورت آيلتس را از طريق پست به سازمان يا دانشگاه مقصد ارسال كنيد. براي ارسال ريپورت آيلتس به سازمان ها و دانشگاه ها از طريق پست، چاپ 5 ريپورت تا يك ماه پس از صدور كارنامه رايگان است. هزينه صدور كارنامه بيش از اين تعداد يا بعد از يك ماه پس از صدور كارنامه، مبلغ 900.000 تومان مي باشد.

ريپورت آيلتس (TRF) داراي عكس داوطلب است، بنابراين امكان كپي ريپورت آيلتس وجود ندارد، همچنين برخي از دانشگاه ها اسكن گزارش نمره آيلتس را براي اپلاي تحصيلي مي پذيرند.

 براي كسب اطلاعات كامل و به روز درباره امكان تبديل نمره تافل به آيلتس و هچنين معادل نمرات آيلتس با سطوح CEFR مي توني از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين راهنمايي رو دريافت كني.

ارسال بيشتر از 5 ريپورت آيلتس

داوطلبان در هنگام ثبت نام آيلتس مي توانند ارسال گزارش نمره آيلتس به 5 دانشگاه، مركز علمي يا سازمان را درخواست نمايند. ارسال 5 ريپورت آيلتس به دانشگاه ها رايگان است و براي ارسال تعداد بيشتر ريپورت آيلتس متقاضي بايد هزينه آن را پرداخت كند. پس از اعلام نتايج آيلتس، نمرات داوطلبان براي دانشگاه هايي كه هنگام ثبت نام مشخص كرده است ارسال خواهد شد. بررسي درخواست ارسال نسخه اضافه ريپورت آيلتس حدود 3 روز طول مي كشد.

اعلام نتايج آزمون آيلتس

آزمون آيلتس به صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود. در صورتي كه در آزمون كتبي شركت كرده باشيد نتايج آزمون 13 روز كاري پس از برگزاري آيلتس اعلام مي شود. اما اگر در آيلتس كامپيوتري شركت كرده باشيد نتيجه آزمون 3 تا 5 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود.

نكته اي كه در مورد زمان اعلام نتايج آزمون آيلتس بهتر است به آن اشاره كنيم در خصوص Withheld شدن در آيلتس است، يعني ممكن است به دلايلي، اعلام نتايج آزمون با تعويق باشد و در زمان مقرر نتايج اعلام نشود

در صورتي كه داوطلب پس از دريافت نتيجه آيلتس از نمره آزمون خود راضي نباشد و احتمال دهد در تصحيح آزمون اشتباهي رخ داده است، مي توانند براي ارزيابي و تصحيح مجدد آزمون با پرداخت هزينه، درخواست اعتراض به نمره آيلتس را ثبت كند. در صورتي كه پس از تصحيح مجدد آزمون نمره داوطلب تغيير كرد و بيشتر شد، هزينه اي را كه جهت تصحيح مجدد آزمون پرداخت كرده است به او مسترد مي شود، اما در صورتي كه نمره وي تغيير نكرد هزينه اي به او بازگردانده نخواهد شد.

يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در آيلتس آكادميك و جنرال براي هر يك از بخش هاي آيلتس، شركت در آزمون ماك تك مهارتي آيلتس است. در آزمون ماك تك مهارتي سوالات فقط در مورد يكي از بخش هاي آيلتس مطرح مي شود.

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس

مدت اعتبار آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آيلتس تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس براي كسب نمره بالا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۳۶:۱۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس آكادميك و جنرال شامل چهار بخش ريدينگ، ليسنينگ، اسپيكينگ و رايتينگ است كه چهار مهارت اصلي زبان انگليسي يعني درك مطلب (خوانداري)، شنيداري، گفتاري و نوشتاري داوطلبان را ارزيابي مي كند.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

 

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

تفاوت در ساختار و هدف برگزاري از جمله مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه شامل:

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

يكي از پرسش هاي متداول درباره آزمون آيلتس در مورد شركت در انواع آيلتس است، اينكه با توجه به اهداف مهاجرتي در كدام نوع آيلتس بايد شركت كنيم. كه در توضيحات فوق به اين موضوع اشاره كرديم.

ساختار آزمون آيلتس آكادميك و جنرال

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند.

آزمون آيلتس در سه قالب كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس مشابه و يكسان هستند.

براي اينكه بتوانيد نمره بالايي در آيلتس كسب كنيد، مي توانيد از راهكارهاي مختلفي براي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي استفاده كنيد، مانند شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس ، شركت در دوره آيلتس اكسپرس و… كه آمادگي شما را براي شركت در آزمون اصلي افزايش مي دهد.

ريدينگ آيلتس آكادميك

در بخش ريدينگ آيلتس آكادميك نيز مانند بخش ريدينگ جنرال، دفترچه اي داراي سه متن كه جمعا 2000 تا 2700 كلمه دارند در اختيار داوطلب قرار مي گيرد كه بايد به 40 سوال در 60 دقيقه پاسخ دهد، در اين بخش سه متن با طول يكسان در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد و متون معمولا حقيقي، توصيف، تشريحي يا تحليلي هستند.

در بخش ريدينگ آيلتس آكادميك برخلاف بخش رايتينگ آيلتس زمان اضافه‌ اي براي انتقال جواب ها به پاسخنامه در نظر گرفته نشده است، داوطلبان بايد زمان خود را به خوبي مديريت كنند و زماني را براي انتقال جواب ها به پاسخ نامه اختصاص دهند تا با كمبود وقت مواجه نشوند. متن هاي به كار رفته در ريدينگ آيلتس آكادميك از مجلات علمي، جزوات، كتاب ها و ژورنال ها، روزنامه ها انتخاب مي شود.

متون ريدينگ آيلتس آكادميك جنبه علمي دارند و داوطلب بايد سطح بيشتري از لغات را بداند. حداقل يكي از سه متن نوشتاري، استدلالي است. متن سوم از متن اول و دوم سطح زبان بالاتري را نياز دارد.

در خصوص ريدينگ آزمون آيلتس جنرال و آيلتس آكادميك بايد گفت فرمت هر دو آزمون يكسان است، اما در قسمت محتوا در آزمون آكادميك داوطلبان با محتواهاي طولاني ‌تر و تخصصي روبرو مي شوند، ولي در آيلتس جنرال بيشتر با مباحث عمومي و كار آفريني و لغات ساده تري روبرو هستند.

براي گسترش دايره لغات انگليسي و موفقيت در بخش هاي مختلف آيلتس يكي از بهترين روش ها، يادگيري لغات آيلتس با روش كدينگ است. با استفاده از اين روش مي توانيد در مدت زمان كوتاهتري لغات بيشتري ياد بگيريد و به راحتي آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آوريد.

اگر مي خواهيد نمره بالايي در بخش ريدينگ كسب كنيد بايد به مهمترين نكات ريدينگ آيلتس توجه كنيد مانند درست شمردن اعداد و كلمات در پاسخ داده به سوالات، شناخت كلمات كليدي متن، دقت به املاي درست كلمات، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس و…

براي گسترش دايره لغات انگليسي و موفقيت در بخش هاي مختلف آيلتس يكي از بهترين روش ها، يادگيري لغات آيلتس به روش كدينگ است. با استفاده از اين روش مي توانيد در مدت زمان كوتاهتري لغات بيشتري ياد بگيريد و به راحتي آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آوريد.

ريدينگ آيلتس جنرال

در بخش ريدينگ آيلتس جنرال دفترچه اي داراي متن هايي كه در مجموع 2000 تا 2700 كلمه است را در اختيار داوطلب قرار مي دهند و او بايد به 40 سوال در 60 دقيقه پاسخ دهد. ريدينگ آيلتس جنرال شامل سه بخش است، در بخش اول 2 تا 3 متن حقيقي كه موضوع آنها در مورد زندگي روزمره است در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد و در بخش دوم، موضوع متن ها در مورد كار است و در بخش سوم يك متن يك متن پيچيده در مورد يك موضوع عمومي وجود دارد.

و در اين بخش زمان اضافه ‌اي براي انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه به داوطلب داده نمي شود.

متن هاي بكار رفته در ريدينگ آيلتس جنرال از منابعي گرفته مي شود كه زبان انگليسي كاربرد روزمره دارد و از كتاب ها ،مجلات و روزنامه ها، اعلاميه ها و اعلانات، تبليغات، هند بوك ها و… انتخاب مي شوند و مخاطب آن افراد غير متخصص مي باشند.

ليسنينگ آيلتس

در ليسنينگ آيلتس آكادميك و جنرال، 4 فايل صوتي پخش مي شود كه دو فايل صوتي اول در مورد موضوعات اجتماعي روزمره و متداول است و فايل صوتي سوم و چهارم در مورد موضوعات علمي و آكادميك است و پس از پخش هر فايل صوتي داوطلب بايد براساس آنچه شنيده است، به 10 سوال در مورد هر فايل صوتي پاسخ دهد و در اين بخش به 40 سوال جواب دهد.

فايل اول ليسنينگ

اولين فايل صوتي كه در بخش ليسنينگ آيلتس پخش مي شود، مكالمه بين دو نفر در زمينه اجتماعي و گپ روزانه است كه ممكن است به صورت حضوري يا تلفني باشد، در اين فايل گوينده آهسته صحبت مي‌كند و به اندازه كافي مكث دارد و اطلاعات كليدي اغلب تكرار مي ‌شود، بنابراين اين بخش ساده ترين قسمت ليسنينگ به شمار مي رود.

فايل دوم ليسنينگ

اين فايل يك مونولوگ (تك گويي) در زمينه اجتماعي روزمره، مانند يك سخنراني است. در اين مونولوگ نيز گوينده آهسته صحبت مي‌كند، اما نسبت به فايل صوتي اول، مكث كمتري در صحبت كردن دارد.

فايل سوم ليسنينگ

فايل صوتي سوم، گفتگو بين دو تا چهار نفر و در زمينه علمي و آكادميك است، مانند مكالمه يك استاد راهنما با يك دانشجو در مورد پايان نامه. در فايل صوتي اين بخش سخنرانان با سرعت بيشتري در مورد موضوعات صحبت مي كنند و از لغات پيچيده تري استفاده مي كنند به همين دليل اين بخش از دو بخش قبلي دشوارتر است.

فايل چهارم ليسنينگ

در اين بخش يك مونولوگ در مورد موضوعي آكادميك مانند سخنراني در مورد يك موضوع علمي است. در اين بخش گوينده وقفه ‌اي در صحبت كردن ندارد و خيلي سريع صحبت مي كند. در اين مونولوگ از لغات پيچيده تري استفاده مي شود و طيف وسيعي از لغات به كار رفته است، بنابراين گسترش دايره لغات انگليسي يكي از مهمترين نكات ليسنينگ آيلتس به شمار مي رود.

اسپيكينگ آيلتس

فرمت و محتواي سوالات بخش اسپيكينگ همانند ليسنينگ آيلتس در هر دو آزمون آيلتس آكادميك و جنرال يكسان است و هيچ تفاوتي با هم ندارند. سوالات بخش اسپيكينگ آيلتس مهارت گفتاري داوطلبان به زبان انگليسي در زمينه هاي مشخص شده را مورد ارزيابي قرار مي گيرد. اسپيكينگ آيلتس، شامل مصاحبه است كه زمان آن بين 11 الي 14 دقيقه است. مصاحبه بخش گفتاري (Speaking) شامل سه بخش است.

از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آيلتس اين است نبايد جواب ها را حفظ كنيد و لغات رسمي را در نوشتن به كار نبريد و از فيلرها استفاده كنيد تا بتوانند نمره بالايي در اسپيكينگ آيلتس كسب كنند.

بخش اول اسپيكينگ

شامل سوالات شخصي و عمومي در مورد وضعيت خانوادگي، شغلي و محل زندگي داوطلب است، همچنين سوالاتي در خصوص علايق وي پرسيده خواهد شد. در اين بخش 9 تا 12 سوال در سه فريم پرسيده مي شود. در فريم اول سوالاتي در مورد شغل، تحصيلات، خانواده، محله، خانه و كشور محل زندگي داوطلب پرسيده مي شود و در فريم دوم و سوم نيز سوالاتي در مورد موضوعات فريم اول پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخ دادن به بخش اول اسپيكينگ آيلتس 4 تا 5 دقيقه است. 

بخش دوم اسپيكينگ

در بخش دوم اسپيكينگ آيلتس، كارتي به داوطلب داده مي شود كه روي آن يك موضوع به همراه سوالاتي در مورد آن نوشته شده است و از داوطلب خواسته مي شود در مورد موضوع مورد نظر صحبت كند و نظر خود را در مورد آن بيان كند. قبل از پاسخ دادن به سوال و صحبت كردن درباره موضوع داده شده، يك دقيقه فرصت دارد تا خود را براي پاسخ دادن به سوال و صحبت كردن به مدت 2 دقيقه آماده كند و سپس از داوطلب خواسته مي شود به يك يا دو سوال در مورد همان موضوع پاسخ دهد. مدت زمان انجام بخش دوم اسپيكينگ آيلتس 3 تا 4 دقيقه است.

بخش سوم اسپيكينگ

در بخش سوم سوالاتي در مورد موضوعي كه در بخش دوم به داوطلب داده شده بود، پرسيده مي شود و داوطلب بايد در مورد ايده ها و موضوعات انتزاعي بيشتري بحث و تبادل نظر كند. در واقع بخش سوم اسپيكينگ آيلتس، توانايي بيان و توجيه نظرات و تجزيه و تحليل، بحث و تبادل نظر در مورد يك موضوع را ارزيابي مي كند. در اين بخش 6 تا 9 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي 4 تا 5 دقيقه است.

بخش هاي ليسنينگ، ريدينگ و رايتينگ آيلتس در يك روز برگزار مي شود، اما بخش اسپيكينگ ممكن است يك هفته قبل يا بعد از آزمون آيلتس برگزار مي شود.

براي اينكه بتوانيد در بخش رايتينگ و اسپيكنيگ نمره بالايي كسب كنيد بايد از مهارت پارافريزينگ در آيلتس استفاده كنيد اين مهارت به شما كمك مي كند تا بتوانيد جملات يا عبارات را بازنويسي كنيد و به اگزمينر آيلتس نشان دهيد دامنه لغات وسيعي داريد و نمره بهتري كسب كنيد. همچنين استفاده از كالوكيشن هاي آيلتس بسيار ضروري است و موجب مي شود شما روان، دقيق و قابل فهم صحبت كنيد يا بنويسيد.

رايتينگ آيلتس آكادميك

سوالات رايتينگ آيلتس آكادميك و جنرال با هم متفاوت است، اما مدت زمان پاسخ به سوالات بخش نوشتاري براي آيلتس جنرال و آكادميك 60 دقيقه است و هر كدام از آزمون ها شامل دو task مي باشد، در آيلتس آكادميك،Task1  نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غيره است. و Task2 در مورد نوشتن يك مقاله مي باشد و براي آزمون آيلتس جنرال،Task1  نوشتن نامه و Task2 نوشتن يك مقاله است.

كساني كه مي خواهند براي اپلاي تحصيلي و دريافت پذيرش تحصيلي در آزمون آيلتس شركت كنند بايد در آزمون آيلتس آكادميك شركت كنند.

بخش رايتينگ آيلتس آكادميك شامل دو تسك است:

  • تسك 1: تسك 1 در رايتينگ آيلتس آكادميك شامل يك نمودار يا جدول است و داوطلب بايد با حداقل 150 كلمه آن را توصيف كند و براي پاسخ دادن به اين سوال 20 دقيقه در نظر گرفته شده است.
  • تسك 2: تسك 2 شامل نوشتن يك مقاله است و داوطلب بايد در مورد يك ديدگاه، استدلال يا مشكل بنويسد و تعداد كلمات مقاله بايد كمتر از 250 كلمه نباشد و داوطلب 40 دقيقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنويسد و به پاسخ نامه منتقل كند. نوشتن در دو تسك رايتينگ بايد به صورت رسمي باشد.
  • داوطلب بايد بتواند به درستي زمان خود را مديريت كند تا بتواند نوشته هاي خود را به پاسخنامه منتقل كند در صورتي كه وقت كافي نداشته باشد تا پاسخ ها را در پاسخ نامه وارد كند، نمره اين بخش را از دست خواهد داد.

شناخت اشتباهات رايج در آيلتس در بخش رايتينگ و رفع آنها يكي از مهمترين نكات رايتينگ آيلتس براي جواب دادن به سوالات اين بخش است و شما مي توانيد با تمركز بر اشتباهات رايج در اين بخش و برطرف كردن آنها نمره بهتري در آيلتس كسب كنيد.

رايتينگ آيلتس جنرال

افرادي كه تصميم دارند براي اهداف غير تحصيلي مانند كار يا سرمايه گذاري به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند بايد در آيلتس جنرال شركت كنند. در رايتينگ آيلتس جنرال نيز مانند رايتينگ آيلتس آكادميك شامل نوشتن دو تسك اما سوالات رايتينگ جنرال با رايتينگ آكادميك متفاوت است و بيشتر در مورد موضوعات روزمره در محيط هاي كاري و اجتماعي است.

  • تسك 1: در تسك 1 آيلتس جنرال داوطلب بايد در مورد موضوعي كه به آنها داده مي شود يك نامه بنويسد. در اين نامه اطلاعاتي را درخواست كند و يا يك وضعيت را توضيح دهد و تعداد كلمات اين نامه بايد كمتر از 150 كلمه نباشد و براي نوشتن آن 20 دقيقه زمان در نظر گرفته شده است.
  • تسك 2: در تسك 2 داوطلب بايد يك مقاله در پاسخ به يك ديدگاه، استدلال يا مشكل بنويسد. تعداد كلمات مقاله بايد كمتر از 250 كلمه نباشد و داوطلب 40 دقيقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنويسد.

در رايتينگ جنرال نيز مانند رايتينگ آكادميك بايد پاسخ ها به پاسخ نامه منتقل شود و داوطلب بايد زماني را براي انتقال پاسخ به پاسخ نامه در نظر بگيرد.

براي اينكه بتوانيد در تسك 2 رايتينگ آيلتس آكادميك و جنرال نمره بالايي بگيرد بايد بتوانيد نكات Writing Conclusion در آزمون آيلتس (پاراگراف نتيجه گيري) را رعايت كنيد و يك Conclusion قوي بنويسيد.

يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در آيلتس آكادميك و جنرال براي هر يك از بخش هاي آيلتس، شركت در آزمون ماك تك مهارتي آيلتس است. در آزمون ماك تك مهارتي سوالات فقط در مورد يكي از بخش هاي آيلتس مطرح مي شود.

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس

مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

داوطلبان مي توانند در هنگام ثبت نام در آزمون براي ارسال گزارش نمره يا ريپورت آيلتس به صورت رايگان 5 دانشگاه و يا سازمان را معرفي كنند تا پس از اعلام نتايج آزمون، ريپورت آيلتس براي سازمان يا دانشگاه هاي مقصد ارسال شود.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

اگر مدرس آيلتس هستي، براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس در كلاس ها و دوره TTC آيلتس شركت كن. براي دريافت مشاوره در اين زمينه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۳۲:۴۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

شرايط كنسل كردن آزمون آيلتس

در مورد شرايط كنسل كردن آزمون آيلتس بايد گفت، داوطلبان مي توانند تا 37 روز پيش از تاريخ برگزاري آزمون، درخواست كنسل كردن آيلتس را ثبت كنند و در اين صورت، هزينه اي كه براي شركت در آيلتس از سوي داوطلب پرداخت شده است، با كسر 25 درصد به وي مسترد مي شود.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آزمون آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند و فاقد بخش هاي ريدينگ و رايتنيگ آيلتس است.

بخش هاي رايتينگ و اسپيكينگ توسط اگزمينر آيلتس تصحيح مي شود و بخش ليسنينگ و ريدينگ نيازي به ممتحن ندارد.

يكي از پرسش هاي متداول درباره آزمون آيلتس در مورد قالب هاي برگزاري آزمون است. اينكه آيلتس با چه روش هايي برگزار مي شود.

آزمون آيلتس در سه قالب كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس يكسان هستند و نداشتن نمره منفي آيلتس نيز از شباهت هاي اين دو آزمون است.

كنسل كردن آزمون آيلتس

آزمون آيلتس در هر ماه 4 مرتبه (48 مرتبه در سال) برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند با توجه به شرايط خود براي شركت در آيلتس يكي از تاريخ هاي برگزاري آيلتس را براي ثبت نام انتخاب كنند، اما گاهي ممكن است داوطلب پس از ثبت نام در آيلتس به دلايلي بخواهد از شركت در آزمون انصراف دهد و در آزمون شركت نكند.

يكي از سوالات متداول در خصوص آزمون آيلتس، شرايط كنسل كردن آيلتس است و اينكه در صورت كنسل كردن آيلتس آيا هزينه اي كه داوطلب براي ثبت نام در آزمون پرداخت كرده است به آنها مسترد مي شود يا خير؟

استرداد هزينه با كنسل كردن آيلتس

در صورتي كه داوطلب بخواهد از شركت در آزمون آيلتس انصراف دهد، بايد تا 37 روز پيش از برگزاري آزمون براي كنسل كردن آزمون آيلتس اقدام كند. در صورتي كه داوطلب در تاريخ مقرر براي انصراف از شركت در آزمون آيلتس اقدام كند، هزينه اي كه براي ثبت نام در آيلتس پرداخت كرده است به وي مسترد مي شود و فقط 25 درصد بابت هزينه هاي اداري كسر خواهد شد و مابقي به حساب داوطلب واريز مي شود، اما در صورتي كه داوطلب پس از پايان تاريخ مقرر (37 روز پيش از برگزاري آزمون) براي شركت در آيلتس انصراف دهد، هيچ هزينه اي به وي مسترد نخواهد شد.

داوطلباني كه 37 روز پيش از برگزاري آزمون از شركت در آيلتس انصراف دهند و درخواست كنسل كردن آزمون را ثبت كنند، اغلب پيش از برگزاري آيلتس، هزينه اي را كه براي ثبت نام پرداخت كرده اند را پس از كسر 25 درصد دريافت مي كنند.

همچنين اگر داوطلب با دليل موجهي در جلسه آزمون حاضر نشود، حداكثر 10 روز پس از برگزاري آيلتس هزينه ثبت نام را با كسر 25 درصد دريافت خواهد كرد.

عدم حضور در جلسه آيلتس

ممكن است داوطلب در آزمون آيلتس ثبت نام كند، اما به دلايلي مانند بيماري، تصادف و… نتواند در جلسه آزمون حاضر شود. اگر داوطلب با دلايل موجه در جلسه برگزاري آزمون آيلتس شركت نكند، مي تواند با ارائه مدارك خود مانند گواهي پزشكي، گواهي فوت، گزارش پليس و… اثبات كند به چه دليل نتوانسته در آزمون شركت كند. پس از ارائه مدارك از سوي داوطلب، مدارك و دلايل او بررسي مي شود و اگر عدم حضور او در آزمون موجه باشد، هزينه ثبت نام در آيلتس با كسر 25 درصد به داوطلب مسترد مي شود.

همچنين در صورتي كه داوطلب نتواند به دليل موجه در آزمون حاضر شود، مي تواند با پرداخت هزينه، درخواست تغيير تاريخ آزمون را بنمايد و تاريخ ديگري را براي شركت در آيلتس انتخاب كند.

ممكن است داوطلب در آزمون آيلتس ثبت نام كند، اما به دلايلي مانند بيماري، تصادف و… نتواند در جلسه آزمون حاضر شود. اگر داوطلب با دلايل موجه در جلسه برگزاري آزمون آيلتس شركت نكند، مي تواند با ارائه مدارك خود مانند گواهي پزشكي، گواهي فوت، گزارش پليس و… اثبات كند به چه دليل نتوانسته در آزمون شركت كند. پس از ارائه مدارك از سوي داوطلب، مدارك و دلايل او بررسي مي شود و اگر عدم حضور او در آزمون موجه باشد، هزينه ثبت نام در آيلتس با كسر 25 درصد به داوطلب مسترد مي شود.

همچنين در صورتي كه داوطلب نتواند به دليل موجه در آزمون حاضر شود، مي تواند با پرداخت هزينه، درخواست تغيير تاريخ آزمون را بنمايد و تاريخ ديگري را براي شركت در آيلتس انتخاب كند.

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس

مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

داوطلبان مي توانند در هنگام ثبت نام در آزمون براي ارسال گزارش نمره يا ريپورت آيلتس به صورت رايگان 5 دانشگاه و يا سازمان را معرفي كنند تا پس از اعلام نتايج آزمون، ريپورت آيلتس براي سازمان يا دانشگاه هاي مقصد ارسال شود.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس براي كسب نمره بالا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۹:۴۵ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ليسنينگ آزمون آيلتس

ليسنينگ آزمون آيلتس يكي از چهار بخش آزمون آيلتس آكادميك و جنرال است. بخش شنيداري يا ليسنينگ آيلتس شامل چهار فايل صوتي است و داوطلبان به 40 سوال در اين بخش پاسخ مي دهند و زمان پاسخگويي به سوالات ليسنينگ تقريبا 40 دقيقه مي باشد.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه شامل:

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند و فاقد بخش هاي ريدينگ و رايتنيگ آيلتس است. در واقع تفاوت در ساختار و هدف برگزاري از جمله مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.

آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس يكسان هستند و نداشتن نمره منفي آيلتس نيز از شباهت هاي اين دو آزمون است.

بخش ليسنينگ آيلتس

بخش ليسنينگ (Listening) مانند ريدينگ آيلتس در آزمون آكادميك و جنرال داراي فرمت و سوالات يكسان است، اما سوالات بخش هاي اسپيكينگ و رايتينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است.

بخش شنيداري يا ليسنينگ آيلتس شامل چهار فايل صوتي است و براي هر فايل 10 سوال و جمعا 40 سوال طراحي شده است و زمان پاسخگويي به سوالات ليسنينگ تقريبا 40 دقيقه مي باشد.

ليسنينگ آيلتس، مهارت داوطلب را در فهميدن موضوع اصلي گفتگو، داده‌ هاي پراكنده و گوش دادن به موضوعات مختلف را ارزيابي مي كند و شركت كننده در آزمون فقط يك مرتبه فرصت دارد تا به هر فايل صوتي گوش دهد.

ليسنينگ آيلتس موضوعات مختلفي را در بر مي گيرد، كه شامل:

  • مكالمه ي روزمره كه بين دو شخص انجام مي شود.
  • يك فرد پيرامون يك موضوع عمومي و روزمره صحبت مي كند.
  • گفتگو بين چند نفركه بيشتر جنبه علمي يا آموزشي دارد.
  • فردي در خصوص يك موضوع علمي يا تخصصي صحبت مي كند و اطلاعات تخصصي و دقيقي ارائه مي دهد كه داراي داده ها و نكات زيادي بوده و داوطلب بايد بتواند داده‌ ها را از هم تفكيك نمايد.

پس از اتمام سي دي، داوطلب در آزمون كتبي ۱۰ دقيقه و در آزمون رايانه اي ۲ دقيقه زمان دارد تا جواب ‌ها را از دفترچه سوالات به پاسخنامه منتقل كند.

بخش هاي رايتينگ و اسپيكينگ توسط اگزمينر آيلتس تصحيح مي شود و بخش ليسنينگ و ريدينگ نيازي به ممتحن ندارد.

يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در آيلتس آكادميك و جنرال براي هر يك از بخش هاي آيلتس، از جمله مهارت ليسنينگ شركت در آزمون ماك تك مهارتي آيلتس است. در آزمون ماك تك مهارتي سوالات فقط در مورد يكي از بخش هاي آيلتس مطرح مي شود.

فايل هاي صوتي ليسنينگ

در ليسنينگ آيلتس آكادميك و جنرال، 4 فايل صوتي پخش مي شود كه دو فايل صوتي اول در مورد موضوعات اجتماعي روزمره و متداول است و فايل صوتي سوم و چهارم در مورد موضوعات علمي و آكادميك است و پس از پخش هر فايل صوتي داوطلب بايد براساس آنچه شنيده است، به 10 سوال در مورد هر فايل صوتي پاسخ دهد و در اين بخش به 40 سوال جواب دهد.

  • فايل اول: اولين فايل صوتي كه در بخش ليسنينگ آيلتس پخش مي شود، مكالمه بين دو نفر در زمينه اجتماعي و گپ روزانه است كه ممكن است به صورت حضوري يا تلفني باشد، در اين فايل گوينده آهسته صحبت مي‌كند و به اندازه كافي مكث دارد و اطلاعات كليدي اغلب تكرار مي ‌شود، بنابراين اين بخش ساده ترين قسمت ليسنينگ به شمار مي رود.
  • فايل دوم: اين فايل يك مونولوگ (تك گويي) در زمينه اجتماعي روزمره، مانند يك سخنراني است. در اين مونولوگ نيز گوينده آهسته صحبت مي‌كند، اما نسبت به فايل صوتي اول، مكث كمتري در صحبت كردن دارد.
  • فايل سوم: فايل صوتي سوم، گفتگو بين دو تا چهار نفر و در زمينه علمي و آكادميك است، مانند مكالمه يك استاد راهنما با يك دانشجو در مورد پايان نامه. در فايل صوتي اين بخش سخنرانان با سرعت بيشتري در مورد موضوعات صحبت مي كنند و از لغات پيچيده تري استفاده مي كنند به همين دليل اين بخش از دو بخش قبلي دشوارتر است.
  • فايل چهارم: در اين بخش يك مونولوگ در مورد موضوعي آكادميك مانند سخنراني در مورد يك موضوع علمي است. در اين بخش گوينده وقفه ‌اي در صحبت كردن ندارد و خيلي سريع صحبت مي كند. در اين مونولوگ از لغات پيچيده تري استفاده مي شود و طيف وسيعي از لغات به كار رفته است.

براي گسترش دايره لغات انگليسي و موفقيت در بخش هاي مختلف آيلتس از جمله ليسنينگ يكي از بهترين روش ها، يادگيري لغات آيلتس به روش كدينگ است. با استفاده از اين روش مي توانيد در مدت زمان كوتاهتري لغات بيشتري ياد بگيريد و به راحتي آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آوريد.

يكي ديگر از مهارت هايي كه براي كسب نمره بالا در آزمون ضروري است، استفاده از مهارت پارافريزينگ در آيلتس است. پارافريزينگ به بازنويسي يك عبارت يا جمله با كلمات متفاوت گفته مي شود به طوري كه معناي جمله تغيير نكند. 

انواع سوالات ليسنينگ آيلتس

  • سوالات چند گزينه اي
  • سوالات تطبيقي
  • سوالات برچسب گذاري پلان، نقشه و نمودار
  • سوالات فرم، يادداشت، جدول، فلوچارت، تكميل خلاصه
  • سوالات تكميل جمله
  • سوالات با پاسخ كوتاه

در پاسخ دادن به سوالات ليسنينگ داوطلبان بايد به مهمترين نكات ليسنينگ آيلتس توجه كنند تا بتوانند نمره بالايي در اين بخش كسب كنند. يكي از اشتباهات رايج در آيلتس در بخش ليسنينگ، توجه نكردن به املاي صحيح كلمات است، اگر املاي كلمات را اشتباه بنويسيد، پاسخ شما رد مي شود و نمره خود را از دست مي دهيد. همچنين شما بايد طيف وسيعي از واژگان را در اين بخش بدانيد تا بتوانيد به سوالات پاسخ دهيد، پس بهتر است دايره لغات خود را گسترش دهيد.

داوطلبان بايد توضيح سوال را با دقت مطالعه كنند و كلمات كليدي و اصلي هر سوال را مشخص كرده و زير آن خط بكشند. براي پاسخ دادن به هر سوال زماني در نظر گرفته شد و شما نمي توانيد بيش از حد براي يك سوال وقت بگذاريد اگر جواب سوالي را نمي دانيد، سريع به سوال بعدي برويد.

شركت در آزمون آزمايشي آيلتس، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس، مطالعه منابع آيلتس و سوالات استاندارد در بخش ليسنينگ، شركت در دوره آيلتس اكسپرس و.. از جمله مهمترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آيلتس هستند.

اگر مدرس آيلتس هستي و براي ارتقاي سطح زبان خود تصميم داري در دوره TTC آيلتس شركت كني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

داوطلبان مي توانند در هنگام ثبت نام در آزمون براي ارسال گزارش نمره يا ريپورت آيلتس به صورت رايگان 5 دانشگاه و يا سازمان را معرفي كنند تا پس از اعلام نتايج آزمون، ريپورت آيلتس براي سازمان يا دانشگاه هاي مقصد ارسال شود.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

يكي از پرسش هاي متداول درباره آيلتس در خصوص امكان شركت در آزمون آيلتس در ايران است.

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس براي كسب نمره بالا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۵:۳۷ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

اسپيكينگ آزمون آيلتس

اسپيكينگ آزمون آيلتس يكي از چهار بخش آزمون آيلتس آكادميك و جنرال است و مهارت گفتاري زبان انگليسي را ارزيابي مي كند. اسپيكينگ (Speaking) آيلتس، شامل مصاحبه بين داوطلب و ممتحن است و در سه پارت انجام مي شود و زمان پاسخ دادن به سوالات 11 الي 14 دقيقه است.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه شامل:

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند و فاقد بخش هاي ريدينگ و رايتنيگ آيلتس است. در واقع تفاوت در ساختار و هدف برگزاري از جمله مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.

آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس يكسان هستند و نداشتن نمره منفي آيلتس نيز از شباهت هاي اين دو آزمون است.

 بخش اسپيكينگ آيلتس

فرمت و محتواي سوالات بخش اسپيكينگ همانند ليسنينگ آيلتس در هر دو آزمون آيلتس آكادميك و جنرال يكسان است و هيچ تفاوتي با هم ندارند. سوالات بخش اسپيكينگ آيلتس مهارت گفتاري داوطلبان به زبان انگليسي در زمينه هاي مشخص شده را مورد ارزيابي قرار مي گيرد. اسپيكينگ آيلتس، شامل مصاحبه است كه زمان آن بين 11 الي 14 دقيقه است.

مصاحبه بخش گفتاري (Speaking) شامل سه بخش است:

  • بخش اول: شامل سوالات شخصي و عمومي در مورد وضعيت خانوادگي، شغلي و محل زندگي داوطلب است، همچنين سوالاتي در خصوص علايق وي پرسيده خواهد شد.
  • بخش دوم: به داوطلب موضوعي داده مي شود تا در مورد آن دو دقيقه صحبت كند و نظر خود را در خصوص موضوع مورد نظر بيان كند.
  • بخش سوم: در اين بخش شخص مصاحبه كننده به مدت 4 تا 5 دقيقه در مورد موضوع مطرح شده با داوطلب بحث و تبادل نظر خواهد كرد.

بخش هاي ليسنينگ، ريدينگ و رايتينگ آيلتس در يك روز برگزار مي شود، اما بخش اسپيكينگ ممكن است يك هفته قبل يا بعد از آزمون آيلتس برگزار مي شود.

شركت در آزمون آزمايشي آيلتس (ماك)، گسترش دايره لغات انگليسي، مديريت زمان (تمرين صحبت كردن با ساعت)، مطالعه منابع آيلتس و سوالات استاندارد در بخش اسپيكينگ، آشنايي با مهمترين نكات گرامر در آيلتس، تقويت مهارت نت برداري، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس در بخش گفتاري، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس و… از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آيلتس براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

بخش اول اسپيكينگ آيلتس

اين بخش شامل سوالات شخصي و عمومي در مورد وضعيت خانوادگي، شغلي و محل زندگي داوطلب است، همچنين سوالاتي در خصوص علايق وي پرسيده خواهد شد. در بخش اول اسپيكينگ آيلتس توانايي داوطلبان در برقراري ارتباط، بيان نظرات و ارائه اطلاعات در مورد موضوعات روزمره يا موقعيت هاي رايج مورد ارزيابي قرار مي گيرد. در اين بخش 9 تا 12 سوال در سه فريم پرسيده مي شود. در فريم اول سوالاتي در مورد شغل، تحصيلات، خانواده، محله، خانه و كشور محل زندگي داوطلب پرسيده مي شود و در فريم دوم و سوم نيز سوالاتي در مورد موضوعات فريم اول پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخ دادن به بخش اول اسپيكينگ آيلتس 4 تا 5 دقيقه است.

بخش دوم اسپيكينگ آيلتس

در بخش دوم اسپيكينگ آيلتس كارتي به داوطلب داده مي شود كه روي آن يك موضوع به همراه سوالاتي در مورد آن نوشته شده است و از داوطلب خواسته مي شود در مورد موضوع مورد نظر صحبت كند و نظر خود را در مورد آن بيان كند. براي پاسخ دادن به سوالات بخش دوم يك مداد و كاغذ به داوطلب داده مي شود تا از موضوع نت برداري كند. قبل از پاسخ دادن به سوال و صحبت كردن درباره موضوع داده شده، يك دقيقه فرصت دارد تا خود را براي پاسخ دادن به سوال و صحبت كردن به مدت 2 دقيقه آماده كند و سپس از داوطلب خواسته مي شود به يك يا دو سوال در مورد همان موضوع پاسخ دهد. مدت زمان انجام بخش دوم اسپيكينگ آيلتس 3 تا 4 دقيقه است.

بخش سوم اسپيكينگ آيلتس

در بخش سوم اسپيكينگ آيلتس سوالاتي در مورد موضوعي كه در بخش دوم به داوطلب داده شده بود، پرسيده مي شود و داوطلب بايد در مورد ايده ها و موضوعات انتزاعي بيشتري بحث و تبادل نظر كند. در واقع بخش سوم اسپيكينگ آيلتس، توانايي بيان و توجيه نظرات و تجزيه و تحليل، بحث و تبادل نظر در مورد يك موضوع را ارزيابي مي كند. در اين بخش 6 تا 9 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي 4 تا 5 دقيقه است.

براي گسترش دايره لغات انگليسي و موفقيت در بخش هاي مختلف آيلتس از جمله اسپيكينگ يكي از بهترين روش ها، يادگيري لغات آيلتس به روش كدينگ است. با استفاده از اين روش مي توانيد در مدت زمان كوتاهتري لغات بيشتري ياد بگيريد و به راحتي آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آوريد.

يكي از مهارت هايي كه براي كسب نمره بالا در آيلتس ضروري است و شما مي توانيد به اگزمينر آيلتس اثبات كنيد از دايره لغات وسيعي برخوردار هستيد، استفاده از مهارت پارافريزينگ در آيلتس است. پارافريزينگ به بازنويسي يك عبارت يا جمله با كلمات متفاوت گفته مي شود به طوري كه معناي جمله تغيير نكند. همچنين استفاده از كالوكيشن هاي آيلتس در بخش گفتاري ضروري است و با استفاده از كالوكيشن ها مي توانيد روان، دقيق و قابل فهم صحبت كنيد.

يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در آيلتس آكادميك و جنرال براي هر يك از بخش هاي آيلتس، از جمله مهارت اسپيكينگ شركت در آزمون ماك تك مهارتي آيلتس است. در آزمون ماك تك مهارتي سوالات فقط در مورد يكي از بخش هاي آيلتس مطرح مي شود.

همچنين براي دريافت بهترين نتيجه در هر چهار مهارت آزمون آيلتس، شركت در دوره آيلتس اكسپرس را به شما عزيزان پيشنهاد مي كنيم.

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

داوطلبان مي توانند در هنگام ثبت نام در آزمون براي ارسال گزارش نمره يا ريپورت آيلتس به صورت رايگان 5 دانشگاه و يا سازمان را معرفي كنند تا پس از اعلام نتايج آزمون، ريپورت آيلتس براي سازمان يا دانشگاه هاي مقصد ارسال شود.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

يكي از پرسش هاي متداول درباره آيلتس در خصوص امكان شركت در آزمون آيلتس در ايران است.

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

اگر مدرس آيلتس هستي، براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس در كلاس ها و دوره TTC آيلتس شركت كن. براي دريافت مشاوره در اين زمينه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۲:۳۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ريدينگ آزمون آيلتس

ريدينگ آزمون آيلتس يكي از چهار بخش آيلتس آكادميك و جنرال است كه مهارت خوانداري (Reading) زبان انگليسي را ارزيابي مي كند. در بخش ريدينگ آيلتس سه ريدينگ طراحي شده و سوالاتي در مورد هر يك پرسيده مي شود و مدت زمان انجام اين بخش 60 دقيقه است.

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

به دليل اهميت آزمون آيلتس براي اپلاي تحصيلي بهتر است براي كسب نمره بالا از راهكارها و تكنيك هاي تقويت مهارت هاي زبان انگليسي مانند توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس و غيره استفاده كنيد.

هر چند كه ساختار آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش درك مطلب، گفتاري، نوشتاري و شنيداري تشكيل شده اند اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در كاربرد مدرك آيلتس و محتواي سوالات در بخش هاي مختلف آزمون ها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

تفاوت در ساختار و هدف برگزاري از جمله مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه شامل:

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

اگر مدرس آيلتس هستي و براي ارتقاي سطح زبان خود تصميم داري در دوره TTC آيلتس شركت كني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

ساختار آزمون آيلتس

ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading)
  2. بخش شنيداري (Listening)
  3. بخش گفتاري (Speaking)
  4. بخش نوشتاري (Writing)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند.

براي اطلاع از مهمترين نكات ليسنينگ آيلتس براي كسب نمره بالا كليك كن.

يكي از پرسش هاي متداول درباره آزمون آيلتس در مورد قالب هاي برگزاري آزمون است. اينكه آيلتس با چه روش هايي برگزار مي شود.

آزمون آيلتس به سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس مشابه و يكسان هستند.

ريدينگ آزمون آيلتس

به دليل اينكه آيلتس آكادميك براي ارزيابي مهارت هاي زبان داوطلبان در موقعيت هاي آكادميك طراحي شده است، بنابراين سوالات بخش ريدينگ آيلتس آكادميك مربوط به موضوعات علمي، فناوري و دانشگاهي است و سوالات محتواي پيچيده تري دارند، اما آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي افراد را در موقعيت هاي اجتماعي و كاري ارزيابي مي كند، بنابراين در محتواي سوالات از موضوعات روزمره در محل كار مانند نامه ها و آگهي هاي شغلي، كار آفريني و غيره استفاده مي شود.

شكرت در دوره هاي آمادگي آيلتس، شركت در آزمون آزمايشي آيلتس (آزمون ماك تك مهارتي و آزمون ماك چهار مهارتي)، گسترش دايره لغات انگليسي، مديريت زمان، مطالعه منابع آيلتس و سوالات استاندارد در بخش ريدينگ، توجه به علائم نگارشي و يادگيري درست شمردن كلمات، توجه به اشتباهات رايج در آيلتس، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، استفاده از مهارت پارافريزينگ در آيلتس، شركت در دوره آيلتس اكسپرس و… از جمله مهمترين نكات ريدينگ آيلتس براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

ريدينگ آيلتس آكادميك

در بخش ريدينگ آيلتس آكادميك نيز مانند بخش ريدينگ جنرال، دفترچه اي داراي سه متن كه جمعا 2000 تا 2700 كلمه دارند در اختيار داوطلب قرار مي گيرد كه بايد به 40 سوال در 60 دقيقه پاسخ دهد، در اين بخش سه متن با طول يكسان در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد و متون معمولا حقيقي، توصيف، تشريحي يا تحليلي هستند.

در بخش ريدينگ آيلتس آكادميك برخلاف بخش رايتينگ آيلتس زمان اضافه‌ اي براي انتقال جواب ها به پاسخنامه در نظر گرفته نشده است، داوطلبان بايد زمان خود را به خوبي مديريت كنند و زماني را براي انتقال جواب ها به پاسخ نامه اختصاص دهند تا با كمبود وقت مواجه نشوند.

متن هاي بكار رفته در ريدينگ آيلتس آكادميك از مجلات علمي، جزوات، كتاب ها و ژورنال ها، روزنامه ها انتخاب مي شود.

  • متون ريدينگ آيلتس آكادميك جنبه علمي دارند و داوطلب بايد سطح بيشتري از لغات را بداند.
  • حداقل يكي از سه متن نوشتاري، استدلالي است.
  • متن سوم از متن اول و دوم سطح زبان بالاتري را نياز دارد.

در خصوص ريدينگ آزمون آيلتس جنرال و آيلتس آكادميك بايد گفت فرمت هر دو آزمون يكسان است، اما در قسمت محتوا در آزمون آكادميك داوطلبان با محتواهاي طولاني ‌تر و تخصصي روبرو مي شوند، ولي در آيلتس جنرال بيشتر با مباحث عمومي و كار آفريني و لغات ساده تري روبرو هستند.

با استفاده از مهارت پارافريزينگ در آيلتس در بخش اسپكينگ به اگزمينر آيلتس اثبات مي كنيد كه دامنه لغات وسيعي داريد و مي توانيد نمره بهتري بگيريد.

ريدينگ آيلتس جنرال

در بخش ريدينگ آيلتس جنرال دفترچه اي داراي متن هايي كه در مجموع 2000 تا 2700 كلمه است را در اختيار داوطلب قرار مي دهند و او بايد به 40 سوال در 60 دقيقه پاسخ دهد و در اين بخش زمان اضافه ‌اي براي انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه به داوطلب داده نمي شود.

ريدينگ آيلتس جنرال شامل سه بخش است، در بخش اول 2 تا 3 متن حقيقي كه موضوع آنها در مورد زندگي روزمره است در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد و در بخش دوم، موضوع متن ها در مورد كار است و در بخش سوم يك متن يك متن پيچيده در مورد يك موضوع عمومي وجود دارد.

متن هاي بكار رفته در ريدينگ آيلتس جنرال از منابعي گرفته مي شود كه زبان انگليسي كاربرد روزمره دارد و از كتاب ها ،مجلات و روزنامه ها، اعلاميه ها و اعلانات، تبليغات، هند بوك ها و… انتخاب مي شوند و مخاطب آن افراد غير متخصص مي باشند.

بخش اول در خصوص امور روزمره اجتماعي و بخش دوم در مورد جزوات آموزشي و احتياجات رفاهي و بخش سوم نيز شامل يك متن بلند با موضوعي عمومي مي باشد.

براي گسترش دايره لغات انگليسي و موفقيت در بخش هاي مختلف آيلتس يكي از بهترين روش ها، يادگيري لغات آيلتس به روش كدينگ است. با استفاده از اين روش مي توانيد در مدت زمان كوتاهتري لغات بيشتري ياد بگيريد و به راحتي آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آوريد.

نمره دهي ريدينگ آيلتس آكادميك

تعداد پاسخ هاي درست

نمره ريدينگ آيلتس

40-39

9

38-37

8.5

36-35

8

34-33

7.5

32-30

7

29-27

6.5

26-23

6

22-19

5.5

18-15

5

14-13

4.5

12-10

4

9-8

3.5

7-6

3

5-4

2.5

نمره دهي ريدينگ آيلتس جنرال

تعداد پاسخ هاي درست

نمره ريدينگ آيلتس

40

9

39

8.5

38-37

8

36

7.5

35-34

7

33-32

6.5

31-30

6

29-27

5.5

26-23

5

22-19

4.5

18-15

4

14-12

3.5

11-9

3

8-6

2.5

يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در آيلتس آكادميك و جنرال براي هر يك از بخش هاي آيلتس، از جمله بخش ريدينگ شركت در آزمون ماك تك مهارتي آيلتس است. در آزمون ماك تك مهارتي سوالات فقط در مورد يكي از بخش هاي آيلتس مطرح مي شود.

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس

مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

داوطلبان مي توانند در هنگام ثبت نام در آزمون براي ارسال گزارش نمره يا ريپورت آيلتس به صورت رايگان 5 دانشگاه و يا سازمان را معرفي كنند تا پس از اعلام نتايج آزمون، ريپورت آيلتس براي سازمان يا دانشگاه هاي مقصد ارسال شود.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران

برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.

نكته: هيچ محدوديت و شرايط سني براي شركت در آزمون آيلتس وجود ندارد و داوطلبان در هر سني مي توانند در اين آزمون شركت كنند.

مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نمي‌توان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.

درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارت‌هاي اعتباري بين‌المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ها توسط بانك‌هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌توانند براي پرداخت هزينه‌هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت كشورهاي خارجي، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… اخذ ويزاي شينگن تضميني… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۱۹:۳۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: