آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت
اهميت آزمون هاي زبان براي مهاجرت
يكي از مدارك مهمي كه براي انواع مهاجرت مورد نياز است، مدرك آزمون زبان معتبر و بين المللي با نمره قابل قبول است كه از سوي مراكز و سازمان ها مورد تاييد مي باشد. امروزه به دليل افزايش مهاجرت تحصيلي و شغلي به كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، آمريكا، انگليس، كانادا، نيوزيلند و غيره، شركت در آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت بسيار افزايش پيدا كرده است و افراد بسياري در سراسر جهان از جمله ايرانيان در صدد كسب اطلاعات كامل در خصوص آزمون هاي زبان و نحوه ي ثبت نام و شركت در اين آزمون ها هستند. از اين رو در ادامه به معرفي چند آزمون مهم و معتبر بين المللي زبان انگليسي مي پردازيم.
آزمون آيلتس (IELTS)
آزمون آيلتس (IELTS) يك آزمون زبان انگليسي بين المللي است كه با همكاري دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا در بيش از ۲۷۰ مركز در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي شود. اخذ مدرك آيلتس براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها، اداره مهاجرت و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي سطح زبان انگلسي افراد است.
در مورد برگزاري آزمون آيلتس در ايران نيز بايد گفت: آزمون آيلتس در ايران برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند با انتخاب يكي از مراكز برگزار كننده آيلتس در شهرهاي مختلف مانند تهران، زنجان، شيراز و غيره چندين مرتبه در سال در اين آزمون شركت كنند.
انواع آزمون آيلتس
با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون در سه نوع ارائه مي شود.
انواع آزمون آيلتس عبارتند از:
آيلتس جنرال (General)
آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.
آيلتس آكادميك (Academic)
آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.
آزمون آيلتس UKVI
كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.
آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)
از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.
آزمون آيلتس آكادميك
آزمون آيلتس آكادميك دانش زباني داوطلبان را در 4 مهارت اصلي زبان انگليسي يعني نوشتن، خواندن، صحبت كردن و گوش دادن ارزيابي مي كند.
ساختار آزمون آيلتس از 4 بخش تشكيل شده است كه عبارتند از:
- بخش شنيداري (Listening): بخش ليسنينگ آيلتس آكادميك شامل دو قسمت است و داوطلبان 30 دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات اين بخش مهلت دارند. قسمت اول شامل فايل هاي صوتي در خصوص مكالمات اجتماعي بين دو يا چند نفر است. قسمت دوم شامل فايل هاي صوتي در خصوص موضوعات آكادميك است.
- بخش درك مطلب (Reading): در بخش ريدينگ آيلتس آكادميك داوطلبان بايد به 40 سوال در مدت زمان 60 دقيقه پاسخ بدهند. واژه هاي بخش درك مطلب از منابع مختلفي مانند مجلات، روزنامه ها و كتاب ها انتخاب مي شوند. در اين بخش سه متن در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد كه در مجموع شامل 2000 تا 2700 كلمه است.
- بخش نوشتاري (Writing): در بخش رايتينگ آيلتس آكادميك داوطلبان بايد در مدت 60 دقيقه در مورد دو موضوع متني را بنويسند. در موضوع اول داوطلب بايد توضيحاتي در خصوص جدول يا نمودار داده شده ارائه نمايد و متن نوشته شده بايد حداقل داراي 150 كلمه باشد. در قسمت دوم آزمون نوشتاري، داوطلب بايد طي نامه اي كه داراي حداقل 250 كلمه است، نظر خود را نسبت به موضوعي اعلام كند. داوطلب براي نوشتن متن مورد نظر 40 دقيقه مهلت دارد.
- بخش گفتاري (Speaking): بخش اسپيكينگ آيلتس آكادميك شامل سه قسمت است كه مدت زمان انجام آن در مجموع 11 تا 14 دقيقه است. در بخش اول داوطلب بايد در مدت 4 تا 5 دقيقه به سوالاتي در مورد زندگي شخصي خود پاسخ دهد. بخش دوم آزمون گفتاري داوطلب بايد در مورد موضوعي كه از او خواسته مي شود، به مدت 2 دقيقه صحبت كند. در بخش سوم داوطلب بايد با مصاحبه كننده در مورد موضوعي كه در قسمت دوم مطرح شده بود صحبت كند و مدت زمان انجام اين بخش 4 تا 5 دقيقه است.
نمره دهي آزمون آيلتس
در سيستم نمره دهي آزمون آيلتس (IELTS) نمره هر بخش جداگانه محاسبه مي شود و نمره كلي آزمون از ميانگين 4 بخش آيلتس در بازه 0 تا 9 مشخص مي شود. همچنين در مورد نمره منفي آيلتس بايد بدانيد اين آزمون نمره منفي ندارد و شما مي توانيد بدون نگراني از كاهش نمره به تمام سوالات پاسخ بدهيد.
آزمون آيلتس نمره ي رد يا قبولي ندارد و نمره قابل قبول از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود. به طور كلي سطح ۵ نمره ي متوسط و سطح ۶ به بالا نمره خوب محسوب مي شود و براي اپلاي تحصيلي داوطلب در دانشگاه هاي معتبر و مقاطع تحصيلي كارشناسي ارشد و دكتري نمره ي آزمون آيلتس بايد حداقل سطح 7 باشد.
همچنين سطح صفر پايين ترين سطح است و در اين سطح داوطلب هيچ اطلاعات قابل ارزيابي ندارد و سطح 9 بالاترين سطح است و داوطلب در اين سطح مي تواند به خوبي از مهارت زبان انگليسي براي ارتباط موثر با مخاطبان استفاده كند.
مدت اعتبار آزمون آيلتس
نتايج آزمون آيلتس، 13 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود و برخي مراكز برگزاري آزمون در ايران نتيجه را از طريق پيامك و ايميل نيز براي داوطلبان ارسال مي كنند.
همچنين مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس دو سال است و پس از اين مدت، اعتبار گواهي نامه آيلتس به پايان مي رسد و داوطلبان در صورت نياز به مدرك آيلتس پس از دو سال بايد دوباره در اين آزمون شركت و مدرك جديدي دريافت كنند كه بايد نمره ي آن در سطح قابل قبول باشد.
نكته: امكان اعتراض به نتيجه ي آزمون آيلتس نيز براي داوطلبان وجود دارد.
آزمون تافـل (TOEFL)
پس از آزمون آيلتس، آزمون تافل (TOEFL) معتبرترين آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه EST برگزار مي شود. هر ساله افراد بسياري در سراسر دنيا به دليل مزاياي داشتن مدرك تافل با اهداف مختلفي براي مهاجرت در اين آزمون شركت مي كنند. مدرك آزمون تافل در بيش از نه هزار دانشگاه در سراسر جهان اعتبار دارد، به همين دليل اين آزمون يكي از معتبرترين آزمون هاي جهان محسوب شده و در تمام كشورهاي دنيا به رسميت شناخته مي شود.
آزمون تافل در ايران برگزار مي شود و برگزاري آزمون تافل در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون تافل براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود و داوطلبان مي توانند هر يك از مراكز برگزار كننده آزمون تافل در ايران را هنگام ثبت نام انتخاب كنند و به صورت حضوري در اين آزمون شركت كنند.
همچنين داوطلبان مي توانند بدون محدوديت هر 12 روز يك بار در يكي از تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در ايران در آزمون به صورت حضوري يا هوم اديشن شركت كنند.
انواع آزمون تافل
موسسه ETS آزمون تافل را در چند نسخه ارائه مي دهد، انواع آزمون تافل كه عبارتند از:
- آزمون تافل آنلاين يا تافلIBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و حضوري در مراكز برگزار كننده تافل برگزار مي شود.
- آزمون تافلIBT هوم اديشن (Home Edition): تافل هوم اديشن به صورت آنلاين و غيرحضوري برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني ديگري بدون مراجعه به مراكز برگزاري در اين آزمون شركت كنند.
- آزمون تافل كاغذي يا تافلPBT: در حال حاضر آزمون تافل PBT فقط در صورتي كه دسترسي به تافل IBT امكانپذير نباشد برگزار مي شود.
- آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): اين آزمون مانند تافل آنلاين مبتني بر كامپيوتر است و داوطلبان مي توانند با اتصال به اينترنت پرسرعت در خانه يا هر مكان ديگري در آزمون تافل اسنشيالز شركت كنند.
- آزمون تافل ITP: آزمون تافل ITP به صورت كاغذي و در دو سطح متوسط تا پيشرفته (سطح 1) و سطح مقدماتي تا متوسط (سطح 2) برگزار مي شود.
- آزمون تافل جونيور (Junior) يا تافل نوجوانان: آزمون تافل Junior براي زبان آموزان 11 تا 16 ساله ارائه مي شود و براي شركت در اين آزمون محدوديت سني وجود دارد.
- آزمون تافل پريمير (Primary) يا تافل كودكان: آزمون تافل پريمير (Primary) نيز مانند تافل جونيور داراي محدوديت سني است و اين آزمون فقط براي زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار مي شود.
ساختار آزمون تافل
ساختار آزمون تافل (TOEFL) در هر سه نسخه شامل 4 بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي داوطلبان را ارزيابي مي كند.
ساختار آزمون تافل IBT
آزمون تافل IBT شامل 4 بخش درك مطلب، شنيداري، گفتاري و نوشتاري است كه چهار مهارت كليدي زبان انگليسي را كه خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است را ارزيابي مي كند و مدت زمان انجام اين آزمون سه ساعت و نيم تا چهار است.
ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن
آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition)، همان آزمون تافل IBT است، با اين تفاوت كه براي شركت در اين آزمون به جاي مراجعه حضوري به مراكز برگزاري آزمون، داوطلبان مي توانند آزمون تافل را به صورت آنلاين در منزل انجام دهند، از اين رو ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن همانند ساختار آزمون تافل IBT است و محتوا، قالب و نوع سوالات آن با آزمون تافل IBT يكسان است.
ساختار آزمون تافل PBT
آزمون تافل PBT شامل چهار بخش است، كه عبارتند از:
1- بخش درك مطلب (Reading)
2- بخش ساختاري (Structure)
3- بخش شنيداري ((Listening
4- بخش نوشتاري (Writting)
همچنين يكي از تفاوت هاي آزمون تافل IBT با تافل PBT اين است كه آزمون تافل پي بي تي به جاي بخش گفتاري كه در تافل آي بي تي وجود دارد، يك بخش ساختاري دارد كه سوالات آن در خصوص گرامر و Structure است.
نمره دهي آزمون تافل
نمره آزمون تافل آي بي تي از 0 تا 120 است و اين نمره از مجموع نمرات هر يك از چهار بخش آزمون به دست مي آيد كه نمره هر بخش 0 تا 30 امتياز است و نمره آزمون كتبي تافل (PBT) 310 تا 677 امتياز است. مدرك آزمون تافل علاوه بر نمره نهايي آزمون، نمرات هر بخش را نيز جداگانه نشان مي دهد.
آزمون تافل نمره رد يا قبولي ندارد، اما به طور كلي نمره ي قابل قبول براي مراكز علمي، دانشگاه ها، اداره مهاجرت و غيره بين ۸۵ تا ۹۰ است.
براي دريافت راهنمايي و مشاوره در خصوص ثبت نام آزمون تافل IBT هوم اديشن با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.
مدت اعتبار آزمون تافل
مدت اعتبار بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند تافل موقتي و داراي مدت محدودي است و مدت اعتبار آن دو سال پس از تاريخ صدور مدرك است و پس از دو سال اعتبار آن منقضي شده و ديگر معتبر نخواهد بود. همچنين نتايج آزمون تافل 10 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود و داوطلبان با مراجعه به حساب كاربري خود مي توانند نتيجه ي آزمون را مشاهده كنند.
آزمون زبان انگليسي CPE
آزمون CPE نيز همانند آزمون تافل و آيلتس يك آزمون زبان انگليسي است كه از اعتبار بالايي برخوردار است.
آزمون CPE در سطح فوق پيشرفته (C2) و توسط دانشگاه كمبريج در بسياري از كشورهاي جهان برگزار مي شود. سطح اين آزمون از آزمون هاي تافل و آيلتس بالاتر است و به همين دليل از اعتبار بيشتري نيز برخوردار است. اين آزمون چند مرتبه در سال و به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود و مدرك آن براي اپلاي تحصيلي، مهاجرت شغلي و تحصيلي بسيار معتبر مي باشد، چرا كه مدرك آزمون سي پي اي مورد تاييد بسياري از كشورهاي جهان است و بالاترين سطح در سري آزمون هاي ارزيابي مهارت زبان دانشگاه كمبريج مي باشد.
ساختار آزمون CPE
آزمون CPE هر ساله 7 مرتبه در مراكز بسياري در كشورهاي مختلف از جمله تركيه و امارات برگزار مي شود. اين آزمون شامل چهار بخش اصلي است كه مانند ساير آزمون هاي زبان، دانش زبان انگليسي داوطلبان را در مهارت هاي كليدي زبان يعني خواندن، نوشتن، شنيدن، صحبت كردن را ارزيابي مي كند و مدت زمان انجام آزمون 236 دقيقه است و داوطلبان بايد در اين مدت به هر چهار بخش درك مطلب، شنيداري، گفتاري و نوشتاري آزمون پاسخ دهند.
يكي از مزاياي آزمون سي پي اي نداشتن شرط سني براي شركت در آزمون است و داوطلبان در هر گروه سني مي توانند در اين آزمون شركت كنند. فقط داوطلبان زير 18 سال كه به سن قانوني نرسيده اند براي شركت در آزمون بايد رضايت نامه ي والدين خود را ارائه دهند.
اعلام نتايج آزمون CPE
اعلام نتايج آزمون كتبي سي پي اي، ۴ تا ۶ هفته پس از برگزاري آزمون و زمان صدور مدرك آن 7 تا 9 هفته پس از برگزاري آزمون خواهد بود و اعلام نتايج آزمون كامپيوتري نيز ۲ تا ۳ هفته پس از برگزاري آزمون است و مدرك آن 5 تا 6 هفته پس از برگزاري آزمون به داوطلبان ارائه مي شود. همچنين داوطلبان مي توانند در صورت عدم كسب نمره قبولي دوباره در آزمون شركت كنند و محدوديتي در تعداد دفعات شركت در آزمون وجود ندارد.
نمره دهي به آزمون CPE
نمره آزمون CPE از 1 تا 230 است. نمره 180 تا 199 نمره ي قبولي محسوب مي شود و داوطلبان براي دريافت مدرك بايد نمره ي بالاي 180 كسب كنند و نمره مطلوب براي آزمون CPE نمره ي بالاتر از 200 است. در صورتي كه نمره داوطلبان پايين باشد، براي آنها مدركي صادر نمي شود و فقط نتيجه ي آزمون به داوطلبان اعلام مي شود. همچنين مدت اعتبار مدرك آزمون سي پي اي دائمي است و با گذشت زمان اعتبار آن متقضي نمي شود و در صورتي كه داوطلبان در اين آزمون موفق به دريافت مدرك شوند، برخلاف برخي آزمون ها مانند تافل و آيلتس ديگر نيازي به شركت در اين آزمون نخواهد بود.
آزمون زبان انگليسي CAE
آزمون CAE مانند آزمون CPE يك آزمون زبان در سطح C است كه توسط دانشگاه كمبريج برگزار مي شود. مدرك اين آزمون در سطح پيشرفته C1 است و داراي اعتبار جهاني بوده و در 6000 مركز و 20 هزار دانشگاه در 130 كشور دنيا مورد پذيرش مي باشد. از اين رو مدرك آزمون CAE براي مهاجرت شغلي و تحصيلي و غيره بسيار معتبر مي باشد.
اگر تصميم داري براي تحصيل يا كار به كشور مورد علاقت مهاجرت كني، بدون داري قدم بزرگي براي آيندت برمي داري، پس بهتره قبل از هر اقدامي با مشاوران با تجربه در زمينه ي مهاجرت مشورت كني تا بتوني مناسب ترين مسير رو براي مهاجرت انتخاب كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.
ساختار آزمون CAE
آزمون CAE از چهار بخش اصلي درك مطلب، نوشتاري، شنيداري و گفتاري تشكيل شده است كه مهارت هاي كليدي زبان انگليسي را يعني خواندن، نوشتن، گوش كردن و صحبت كردن را مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد. آزمون سي اِي اي در دو روز برگزار مي شود و مدت زمان انجام هر چهار بخش آزمون 4 ساعت طول مي كشد.
در صورتي كه داوطلبان بتوانند در اين آزمون موفق به كسب نمره ي قبولي شوند در واقع مهارت زبان خود را در سطح بالا و پيشرفته اثبات كرده اند و قادر به برقراري ارتباط موثر به زبان انگليسي خواهند بود و مي توانند در دانشگاه هاي معتبر، مراكز علمي و غيره به زبان انگليسي تحصيل كنند و يا به اشتغال بپردازند.
نمره دهي آزمون CAE
نمره داوطلبان در آزمون CAE از 160 تا 210 محاسبه مي شود و براي داوطلبان در سه سطح B2 و C1 و C2 مدرك صادر مي شود. اگر نمره داوطلب بين 160 تا 179 شود، مدرك سطح B2 دريافت مي كند. براي نمره 180 تا 199 مدرك C1 و نمره 200 تا 210 مدرك C2 صادر خواهد شد و براي نمره 142 تا 159 نيز مدركي صادر نمي شود و فقط نتيجه آزمون به داوطلب اعلام مي شود. همچنين داوطلبان براي اخذ نمره ي بالاتر و دريافت مدرك مي توانند مجددا در آزمون شركت كنند.
مدرك آزمون CAE معادل آزمون آيلتس با نمره 7 تا 8 و آزمون تافل با نمره110 تا 120 است.
اعلام نتايج آزمون CAE
همان طور كه گفته شد آزمون CAE به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود. نتايج آزمون سي اِي اي ۲ تا ۳ هفته پس از برگزاري آزمون كامپيوتري و ۴ تا ۶ هفته پس از برگزاري آزمون كتبي، به صورت آنلاين اعلام مي شود و در صورت كسب نمره ي قبولي در يكي از سه سطح B2 و C1 و C2 سه هفته بعد از اعلام نتايج براي داوطلبان مدرك زسمي صادر خواهد شد و داوطلبان مي توانند مدرك خود را از مراكز برگزاري دريافت كنند. همچنين مدرك آزمون سي اِي اي داراي اعتبار دائمي است و با گذشت زمان از اعتبار آن كاسته نمي شود و مدت اعتبار آن منقضي نخواهد شد.
با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت موفق را تجربه كن.
اهميت آزمون OET دامپزشكي براي مهاجرت دامپزشكان
آزمون زبان انگليسي FCE
آزمون زبان FCE مانند آزمون CPE و CAE توسط دانشگاه كمبريج برگزار مي شود و داراي سطح B2 يعني بالاتر از متوسط است. مدرك اين آزمون مانند ساير آزمون هاي زبان دانشگاه كمبريج داراي اعتبار جهاني است و افرادي كه قصد مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان را دارند مي توانند از مدرك اين آزمون براي اپلاي تحصيلي و يا اخذ ويزا استفاده كنند.
همچنين نوع ديگري از آزمون FCE به نام FCE for school برگزار مي شود كه براي ارزيابي سطح زبان دانش آموزان طراحي شده است.
ساختار آزمون FCE
آزمون FCE همانند بسياري از آزمون هاي زبان به دو روش كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود. در بخش هاي اصلي اين آزمون مهارت هاي خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن ارزيابي مي شود و داوطلبان سه ساعت و نيم فرصت دارند تا به سوالات هر چهار بخش آزمون پاسخ دهند.
بخش هاي اصلي آزمون FCE عبارتند از:
- بخش شنيداري (Listening): بخش شنيداري شامل چهار قسمت و 30 سوال است و داوطلبان 40 دقيقه فرصت دارند به سوالات پاسخ دهند.
- بخش گفتاري (Speaking): بخش گفتاري نيز شامل چهار قسمت است و مدت زمان انجام اين بخش 15 دقيقه است. بخش گفتاري با يك يا دو داوطلب ديگر انجام مي شود.
- بخش درك مطلب (Reading): در بخش خواندن يا درك مطلب، داوطلب به 35 سوال در چهار قسمت پاسخ مي دهد و 75 دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات فرصت دارد.
- بخش نوشتاري (Writing): بخش نوشتاري شامل نوشتن دو متن است كه نوشتن يك متن اجباري و متن ديگر اختياري خواهد بود و مدت زمان انجام آن 90 دقيقه است.
نمره دهي به آزمون FCE
نمره دهي به آزمون اف سي اي به اين صورت است كه براي هر يك از بخش هاي آزمون يك نمره جداگانه داده مي شود و ميانگين چهار بخش آزمون، نمره نهايي خواهد بود، كه به صورت زير طبقه بندي مي شود:
1- سطح C1: نمره 180 تا 190 (Grade A)
2- سطح B2: نمره 173 تا 179 (Grade B)
3- سطح B2: نمره 172 تا 160 (Grade C)
4- سطح B1: نمره 140 تا 159
براي داوطلبان كه در يكي از اين 4 سطح، موفق به كسب نمره ي قبولي شده اند مدرك رسمي صادر مي شود و براي نمره پايين تر از 140 مدرك صادر نمي شود و فقط نتيجه آزمون به داوطلب اعلام مي شود و بهترين نمره در اين آزمون نمره 180 تا 190 (سطح A) است و بيشتر دانشگاه ها و مراكز علمي نمره A را براي پذيرش قبول مي كنند.
اين مطلب ادامه دارد..
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،