انواع آزمون آيلتس
انواع آزمون آيلتس عبارتند از، آزمون آيلتس جنرال، آيلتس آكادميك و آيلتس لايف اسكيلز. هر يك از انواع آزمون آيلتس براي اهداف مختلف مهاجرتي مانند تحصيل، كار و سرمايه گذاري به يكي از كشورهاي انگليسي زبان طراحي شده است.
آزمون آيلتس
آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي شود.
يكي از سوالات مهمي كه در خصوص آزمون آيلتس مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟
در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.
همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.
با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس داري، بپرس.
انواع آزمون آيلتس
با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف آزمون آيلتس در سه نوع ارائه مي شود.
انواع آزمون آيلتس عبارتند از:
آيلتس جنرال (General)
آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.
آيلتس آكادميك (Academic)
آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.
آزمون آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش تشكيل شده و براي اهداف مهاجرتي به كشورهاي انگليسي زبان طراحي شده اند، اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند. تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در محتواي سوالات و كاربرد آنها است.
نمره آزمون آيلتس براي اپلاي تحصيلي و دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر بسيار حائز اهميت است، در خصوص اهميت آزمون آيلتس براي اپلاي تحصيلي بايد تاكيد كرد، داوطلبان بدون داشتن مدرك آيلتس با نمره بالا هرگز موفق به دريافت پذيرش تحصيلي نمي شوند و در صورتي كه نمره آزمون آيلتس آنها پايين تر از نمره قابل قبولي باشد كه از سوي دانشگاه مقصد تعيين شده است، داوطلب شانس خود را براي اپلاي تحصيلي از دست خواهد داد، چرا كه نمره آيلتس نشان دهنده ميزان آمادگي و مهارت هاي زبان داوطلبان براي تحصيل در مقاطع دانشگاهي است.
داوطلبان مي توانند براي كسب نمره بالا در آزمون آزمايشي آيلتس شركت كنند تا با ساختار و سوالات آزمون بيشتر آشنا شوند، همچنين با شناخت مهمترين نكات گرامر در آيلتس مهارت هاي زبان انگليسي خود را براي شركت در آيلتس تقويت كنند. البته شناخت و توجه به اشتباهات رايج در آيلتس نيز يكي ديگر از راهكارهاي تقويت مهارت هاي زبان انلگيسي براي كسب نمره بالا در آيلتس است.
آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)
از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.
آزمون آيلتس UKVI
كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.
براي اينكه بتوني با موفقيت در آزمون آيلتس شركت كني، بهتره با قوانين شركت در آزمون آيلتس مطلع بشي، از اين رو براي دريافت مشاوره ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.
ساختار آزمون آيلتس
ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.
بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:
- بخش درك مطلب (Reading)
- بخش شنيداري (Listening)
- بخش گفتاري (Speaking)
- بخش نوشتاري (Writing)
همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش گفتاري و شنيداري تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند. در واقع تفاوت در ساختار و هدف برگزاري از جمله مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.
بخش هاي رايتينگ و اسپيكينگ توسط اگزمينر آيلتس تصحيح مي شود و بخش ليسنينگ و ريدينگ نيازي به ممتحن ندارد.
آزمون آيلتس با سه روش كاغذي يا كتبي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود. تفاوت آيلتس كاغذي و كامپيوتري تنها در شيوه برگزاري، اعلام نتايج و زمان برگزاري آزمون است و آيلتس كاغذي و كامپيوتري هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهي آيلتس، ثبت نام و اعتبار مدرك آيلتس يكسان هستند و نداشتن نمره منفي آيلتس نيز از شباهت هاي اين دو آزمون است.
ساختار آزمون آيلتس آكادميك
ساختار آزمون آيلتس آكادميك شامل بخش هاي زير مي باشد:
بخش شنيداري آيلتس آكادميك
بخش شنيداري آزمون آيلتس آكادميك شامل دو قسمت است و داوطلبان 30 دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات اين بخش مهلت دارند.
قسمت اول شامل فايل هاي صوتي در خصوص مكالمات اجتماعي بين دو يا چند نفر است.
قسمت دوم شامل فايل هاي صوتي در خصوص موضوعات آكادميك است.
فايل هاي صوتي در بخش شنيداري فقط يك بار پخش مي شود و داوطلبان بايد با دقت به فايل ها گوش دهند و براساس آنچه شنيده اند به سوالات پاسخ دهند.
براي اينكه بدوني مهمترين نكات ليسنينگ آيلتس چيه كليك كن.
بخش درك مطلب آيلتس آكادميك
در بخش درك مطلب يا ريدينگ آيلتس آكادميك داوطلبان بايد به 40 سوال در مدت زمان 60 دقيقه پاسخ بدهند. واژه هاي بخش درك مطلب از منابع مختلفي مانند مجلات، روزنامه ها و كتاب ها انتخاب مي شوند.
در اين بخش سه متن در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد كه در مجموع شامل 2000 تا 2700 كلمه است.
يكي از مهمترين نكات ريدينگ آيلتس براي تقويت درك مطلب، مهارت هاي Skimming و Scanning است. اسكيمينگ به معناي خواندن سريع متن و جستجو براي پيدا كردن يك اصطلاح يا كلمه خاص است. يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning براي تندخواني متن و صرفه جويي در زمان بسيار ضروري است.
بخش نوشتاري آيلتس آكادميك
در بخش رايتينگ آيلتس آكادميك داوطلبان بايد در مدت 60 دقيقه در مورد دو موضوع متني را بنويسند.در موضوع اول داوطلب بايد توضيحاتي در خصوص جدول يا نمودار داده شده ارائه نمايد و متن نوشته شده بايد حداقل داراي 150 كلمه باشد.
در قسمت دوم آزمون نوشتاري، داوطلب بايد طي نامه اي كه داراي حداقل 250 كلمه است، نظر خود را نسبت به موضوعي اعلام كند. داوطلب براي نوشتن متن مورد نظر 40 دقيقه مهلت دارد.
براي اينكه بتوانيد در بخش رايتينگ دقيق و قابل فهم بنويسيد بايد حتما در جملات خود از كالوكيشن هاي آيلتس استفاده كنيد در غير اين صورت آنچه مي نويسيد واضح و قابل درك نخواهد بود.
همچنين براي اينكه بتوانيد در تسك 2 رايتينگ آيلتس نمره بالايي بگيرد بايد بتوانيد نكات Writing Conclusion در آزمون آيلتس (پاراگراف نتيجه گيري) را رعايت كنيد و يك Conclusion قوي بنويسيد.
بخش گفتاري آيلتس آكادميك
بخش اسپيكينگ آيلتس آكادميك شامل سه قسمت است كه مدت زمان انجام آن در مجموع 11 تا 14 دقيقه است. در بخش اول داوطلب بايد در مدت 4 تا 5 دقيقه به سوالاتي در مورد زندگي شخصي خود پاسخ دهد.
بخش دوم آزمون گفتاري داوطلب بايد در مورد موضوعي كه از او خواسته مي شود، به مدت 2 دقيقه صحبت كند.
در بخش سوم داوطلب بايد با مصاحبه كننده در مورد موضوعي كه در قسمت دوم مطرح شده بود صحبت كند و مدت زمان انجام اين بخش 4 تا 5 دقيقه است.
با استفاده از راهكارهاي تقويت اسپيكينگ و توجه به مهمترين نكات اسپيكينگ آيلتس مي توانيد نمره بالايي در اين بخش كسب كنيد.
ساختار آزمون آيلتس جنرال
ساختار آزمون آيلتس جنرال شامل بخش هاي زير مي باشد:
بخش شنيداري آيلتس جنرال
داوطلبان در بخش شنيداري آيلتس جنرال به 40 سوال در مدت 40 دقيقه پاسخ مي دهند. فايل هاي صوتي در اين بخش فقط يك بار پخش مي شود و داوطلبان بايد با دقت به فايل ها گوش دهند.
قسمت اول و دوم، مكالمه اغلب دو نفر درباره موضوعات روزمره و امور اجتماعي است.
قسمت هاي سوم و چهارم، افراد در گروه هاي سه يا چهار نفره مكالمات يا كنفرانس هاي كمي تخصصي تر را با هم انجام مي دهند.
بخش شنيداري آيلتس جنرال و آكادميك با هم تفاوتي ندارد و پرسش ها يكسان هستند.
بخش درك مطلب آيلتس جنرال
در اين بخش 40 سوال مطرح مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 60 دقيقه است. در بخش درك مطلب آيلتس جنرال داوطلبان بايد 2 تا 3 متن را بخوانند و به سوالاتي در مورد متن ها پاسخ دهند. متن اول درباره موضوعات و امور اجتماعي است. متن دوم در مورد موضوعاتي از قبيل مسايل آموزشي و رفاهي است و متن سوم كه متني طولاني تر است. در اين بخش براي انتقال جواب ها به پاسخنامه زماني در نظر گرفته نشده است.
يكي از مهمترين نكات ريدينگ آيلتس براي تقويت درك مطلب، مهارت هاي Skimming و Scanning است. اسكيمينگ به معناي خواندن سريع متن و جستجو براي پيدا كردن يك اصطلاح يا كلمه خاص است. يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning براي تندخواني متن و صرفه جويي در زمان بسيار ضروري است.
بخش نوشتاري آيلتس جنرال
سومين بخش آزمون، بخش نوشتاري است و در اين بخش توانايي داوطلبان در نوشتن متون به زبان انگليسي ارزيابي مي شود. در بخش نوشتاري داوطلبان 60 دقيقه فرصت دارند تا دو متن را بنويسند.
متن اول بايد حداقل با 150 كلمه و متن دوم حداقل با 250 كلمه نوشته شود.
استفاده از ساختارهاي مختلف جمله، شركت در آزمون آزمايشي، گسترش دامنه لغات، مديريت زمان و تمرين نوشتن با ساعت از جمله مهمترين نكات رايتينگ آيتلس هستند كه به شما كمك مي كند بتوانيد نمره بالاتري در آيلتس كسب كنيد.
بخش گفتاري آيلتس جنرال
آخرين بخش آزمون آيلتس جنرال بخش گفتاري است. اين بخش به صورت جداگانه قبل يا بعد از ساير بخش هاي آيلتس جنرال برگزار مي شود و داوطلبان براي پاسخ دادن به سوالات 20 دقيقه فرصت دارند.
بخش گفتاري از سه قسمت تشكيل شده است. در بخش اول مصاحبه كنندگان با پيش كشيدن موضوعاتي مانند زندگي شخصي، محل زندگي و شغل داوطلب توانايي او را ارزيابي مي كنند. در قسمت دوم، موضوعي مطرح مي شود و داوطلب يك دقيقه براي فكر كردن درباره آن زمان دارد و سپس به چند پرسش در مورد آن پاسخ مي دهد. در قسمت بعد مصاحبه كننده درباره موضوع بخش دوم با داوطلب گفتگو مي كند.
يكي از راهكارهاي كسب نمره بالا در آيلتس آكادميك و جنرال براي هر يك از بخش هاي آيلتس، شركت در آزمون ماك تك مهارتي آيلتس است. در آزمون ماك تك مهارتي سوالات فقط در مورد يكي از بخش هاي آيلتس مطرح مي شود. همچنين براي دريافت بهترين نتيجه در هر چهار مهارت آزمون آيلتس، شركت در دوره آيلتس اكسپرس را به شما عزيزان پيشنهاد مي كنيم.
ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز
آزمون آيلتس لايف اسكيلز در دو بخش گفتاري و شنيداري برگزار مي شود. براي انجام آزمون ابتدا هر كدام از داوطلبين در ۳ تا ۴ دقيقه خود را معرفي مي كنند، سپس به سوالات ممتحن پاسخ مي دهند و در مرحله بعدي به يك فايل صوتي كه گوش مي دهند و سوالات بعدي ممتحن از متن فايل صوتي طراحي مي شود.
آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه مطابق سطح بندي CEFR اروپا هستند.
آزمون سطح A1: شركت در آزمون آيلتس لايف اسكيلز A1 براي افرادي است كه تقاضاي ويزاي اعضاي خانواده در انگلستان را دارند.
آزمون سطح A2: آزمون آيلتس لايف اسكيلز A2 براي تمديد ويزاي Family Member مي باشد و فقط در كشور انگلستان برگزار مي شود. يعني اين آزمون براي داوطلبان در ايران كه ويزاي انگلستان ندارد، برگزار نمي شود.
آزمون سطح B1: افرادي كه براي اخذ اقامت نامحدود يا شهروندي انگلستان اقدام كرده اند بايد در آزمون آيلتس لايف اسكيلز B1 شركت كنند.
نكته: بهتر است متقاضيان قبل از ثبت نام در سايت سفارت انگلستان از سطح مورد نظر براي نوع ويزاي خود اطمينان حاصل كنند.
اگر مدرس آيلتس هستي، براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس در كلاس ها و دوره TTC آيلتس شركت كن. براي دريافت مشاوره در اين زمينه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.
نتايج آزمون آيلتس چه وقت اعلام مي شود؟
نتايج آزمون آيلتس جنرال و آكادميك 13 روز كاري پس از برگزاري آزمون بر روي سايت مركز برگزاري، اعلام و سپس كارنامه آن براي داوطلبان پست مي شود. برخي مراكز برگزاري آزمون آيلتس آكادميك نتيجه را از طريق پيامك و ايميل نيز براي داوطلبان ارسال مي كنند. همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.
نتيجه آزمون آيلتس لايف اسكيلز 7 روز كاري پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود.
داوطلبان مي توانند از مركز برگزاري درخواست كنند تا كارنامه آزمون را براي ۵ سازمان به صورت رايگان ارسال كند؛ اما متقاضي براي ارسال تعداد بيشتر از 5 كارنامه بايد هزينه آن را پرداخت نمايد.
نكته اي كه در مورد زمان اعلام نتايج آزمون آيلتس بهتر است به آن اشاره كنيم در خصوص Withheld شدن در آيلتس است، يعني ممكن است به دلايلي، اعلام نتايج آزمون با تعويق باشد و در زمان مقرر نتايج اعلام نشود
اگر در مورد معادل نمرات آيلتس با سطوح CEFR نمي دوني كليك كن.
مدت اعتبار مدرك آيلتس
مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.
داوطلبان مي توانند در هنگام ثبت نام در آزمون براي ارسال گزارش نمره يا ريپورت آيلتس به صورت رايگان 5 دانشگاه و يا سازمان را معرفي كنند تا پس از اعلام نتايج آزمون، ريپورت آيلتس براي سازمان يا دانشگاه هاي مقصد ارسال شود.
اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.
برگزاري آزمون آيلتس در ايران
برخلاف بسياري از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي كه در ايران برگزار نمي شود، آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره ي كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي شود.
در واقع برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود، چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و متقاضيان بايد براي شركت در اين آزمون ها به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.
در صورتي كه داوطلب موفق به كسب نمره مورد نظر براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي خود نشود اين امكان وجود دارد كه مجددا در آزمون آيلتس شركت كند. داوطلبان مي توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آيلتس و تاريخ ها همچنين مراكز برگزاري آزمون آيلتس در ايران، حداكثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آيلتس شركت كنند.
نكته: هيچ محدوديت و شرايط سني براي شركت در آزمون آيلتس وجود ندارد و داوطلبان در هر سني مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
براي اينكه بدوني نمره خوب آيلتس آكادميك يا جنرال براي كانادا چنده كليك كن.
مانند هزينه خريد ووچر آزمون تافل، آزمون آيلتس نيز نيازمند تهيه ووچر مي باشد. قيمت و هزينه آزمون آيلتس باتوجه به مركز برگزار كننده متفاوت است. بنابراين نميتوان براي قيمت آزمون آيلتس نرخ مشخصي را عنوان كرد. به طور كلي هزينه امتحان آيلتس حدودا بين ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار مي باشد.
درباره ددلاين تحصيلي و ساير موارد مربوط به اپلاي مانند ديفر كردن تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…
پرداخت هزينه آزمون آيلتس و آزمون هاي زبان از طريق كارتهاي اعتباري بينالمللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارتها توسط بانكهاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم ميتوانند براي پرداخت هزينههاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.
از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت
جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.
مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب