شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون USMLE چيست؟

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون USMLE فعاليت ندارد.

آزمون USMLE چيست؟

 آزمون USMLE توسط فدراسيون هيأت مديره پزشكي دولتي (FSMB) و هيأت ملي پزشكان معاينه پزشكي (NBME) و در سه مرحله براي مهاجرت شغلي پزشكان به آمريكا برگزار مي شود.

آزمون USMLE براي اخذ مجوز طبابت در آمريكا

براي مهاجرت شغلي پزشكان به آمريكا بايد متقاضي ابتدا مجوز طبابت در اين كشور را دريافت نمايد. از اين رو براي اينكه افراد بتوانند در اين كشور به شغل طبابت بپردازند و يا در رشته‌ هاي تخصصي تحصيل كنند، بايد در آزمون صدور مجوز پزشكي ايالات متحده به نام آزمون USMLE شركت كنند. اين آزمون توسط فدراسيون هيأت مديره پزشكي دولتي (FSMB) و هيأت ملي پزشكان معاينه پزشكي (NBME) و در سه مرحله برگزار مي‌ شود.

آزمون USMLE در تمام طول سال برگزار مي‌ شود و مراحل مختلفي دارد كه هر كدام در بازه‌‌ هاي زماني خاصي برگزار مي‌ شوند. داوطلبان با اخذ نمره‌ ي قبولي در اين آزمون، جواز طبابت و ورود به دوره‌ ي تخصصي پزشكي را خواهند داشت. تمامي فارغ التحصيلان رشته‌ هاي پزشكي در داخل و خارج از آمريكا، بايد براي ادامه‌ تحصيل يا كار در اين آزمون شركت كنند.

همچنين فارغ التحصيلاني كه در دانشگاه‌ هاي خارج از آمريكا تحصيل كرده‌ اند، مدرك تحصيلي آنها براي شركت در اين آزمون بايد مورد تاييد موسسه ECFMG  قرار بگيرد.

آزمون OET تضميني

براي دريافت مشاوره و راهنمايي هاي لازم در خصوص مهاجرت شغلي كادر درمان مانند پزشكان، دندانپزشكان و پرستاران با مشاوران با تجربه در زمينه مهاجرت مشورت كن، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم، تا با انتخاب بهترين كشور براي مهاجرت دندانپزشكان و پزشكان آينده شغلي خودت رو تضمين كني.

مراحل آزمون USMLE

آزمون USMLE در سه مرحله برگزار مي‌شود:

مرحله اول آزمون USMLE

مرحله‌ ي اول آزمون كتبي است و به صورت اينترنتي برگزار مي‌ شود و 8 ساعت طول مي‌ كشد. اين مرحله شامل 7 قسمت است كه هر قسمت شامل 46 سوال بوده و داوطلبان براي هر قسمت 60 دقيقه فرصت دارند.

سوالات آزمون USMLE از مجموعه دروس علوم پايه پزشكي طراحي شده است و شامل: آناتومي، علوم رفتاري، بيوشيمي، آمار بيولوژي و اپيدميولوژي، ميكروبيولوژي، آسيب شناسي، فارماكولوژي و فيزيولوژي، ژنتيك، ايمونولوژي، زيست شناسي سلولي و مولكولي، تغذيه و غيره است. در اين مرحله از آزمون داوطلبان بايد به تفسير جدول‌ ها و شكل‌ هاي مختلف پرداخته و از دانش علوم پايه خود در حل مسائل استفاده كنند.

مرحله دوم آزمون USMLE

اين مرحله شامل 8 قسمت است و هر قسمت داراي 44 بوده و داوطلبان براي هر بخش 60 دقيقه فرصت دارند. مرحله دوم اين آزمون به دو قسمت تقسيم مي‌ شود:

الف) دانش باليني (CK)

اين قسمت از آزمون به صورت كتبي برگزار مي‌ شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات آن 9 ساعت است. در اين بخش محتواي مربوط به اكثر سيستم‌هاي بدن ارزيابي شده و سوالات در خصوص فرآيندهاي فيزيولوژيكي و آسيب شناختي است. هدف از برگزاري اين بخش از آزمون ارزيابي داوطلبان در استفاده از دانش پزشكي، مهارت‌ ها و درك علوم باليني، براي ارائه مراقبت از بيمار تحت نظارت است.

ب) مهارت‌هاي باليني (CS)

اين آزمون به صورت شفاهي و عملي برگزار مي‌ شود و مجموعه مهارت‌ هايي كه در بخش CK ارزيابي شده بودند، در اين قسمت به صورت عملي مورد سنجش و ارزيابي قرار مي‌ گيرد. در اين مرحله هر داوطلب با 12 بيمار ملاقات مي‌ كند و 15 دقيقه فرصت چكاپ و ويزيت بيمار و 10 دقيقه فرصت براي نوشتن يادداشت در مورد هر بيمار فرصت دارد.

مرحله سوم آزمون USMLE

مرحله سوم آزمون USMLE هم به صورت كتبي و هم عملي برگزار مي‌ شود و مدت زمان انجام اين مرحله دو روز طول مي‌ كشد. در اين بخش تمام مباحث مربوط به پزشكي باليني را شامل مي‌ شود و ارزيابي مي‌ كند آيا داوطلبان مي‌ توانند از دانش پزشكي و درك علوم پزشكي براي انجام عمليات بدون نظارت و مديريت بيمار در محيط‌ هاي درماني، به كار گيرند يا خير.

روز اول آزمون كتبي شامل 180 سوال و در 7 ساعت برگزار مي‌ شود و در روز دوم آزمون به صورت تركيبي كتبي و عملي برگزار خواهد شد.

با دريافت راهنمايي و مشاوره كامل در خصوص مهاجرت پزشكان از ايران از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت شغلي موفق را تجربه كن.

شرايط شركت در آزمون USMLE

داوطلبان براي شركت در مرحله اول و دوم آزمون USMLE، بايد در يكي از دانشكده پزشكي خارج از ايالات متحده ثبت نام كرده باشد و كليه معيارهاي ECFMG را رعايت كرده و داوطلب بايد عزل و يا از دانشكده پزشكي اخراج نشده باشد.

همچنين شرايط شركت در مرحله ي سوم آزمون داشتن مدرك پزشكي يا معادل آن از دانشكده پزشكي خارج از آمريكا و كانادا و داشتن مجوز ECFMG است و داوطلب بايد مرحله ي اول و دوم آزمون را با موفقيت پشت سر گذاشته باشد.

چند نكته در مورد آزمون USMLE

* هر سه مرحله آزمون USMLE بايد در نهايت طي 7 سال انجام شوند، در غير اين صورت اعتبار مراحل قبل كه داوطلب در آن شركت كرده است از بين مي رود.

* دانشجويان خارجي براي شركت در اين آزمون بايد به زبان انگليسي تسلط بالايي داشته باشند.

* براي شركت در اين آزمون محدوديت سني وجود ندارد.

آزمون USMLE در چه كشورهايي برگزار مي‌شود؟

امكان برگزاري اين آزمون در ايران وجود ندارد و ايرانيان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه و امارات سفر كنند. مرحله اول و مرحله (CK) كه مراحل كتبي آزمون هستند در كشورهاي مختلفي برگزار مي‌ شود و مرحله (CS) و مرحله ي سوم كه مراحل عملي آزمون هستند در آمريكا برگزار مي‌ شود. البته مرحله (CS) فقط در يكي از مراكز ايالات لس آنجلس، آتلانتا، هيوستون، فيلادلفيا و شيكاگو برگزار مي‌ شود.

براي انتخاب بهترين كشور براي شركت در آزمون USMLE با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشورت كن.

چند مرتبه مي‌توان در آزمون USMLE شركت كرد؟

داوطلبان مي‌ توانند در يك دوره 12 ماهه بيش از سه مرتبه در يك مرحله از آزمون شركت كنند. در صورتي كه متقاضي موفق به كسب نمره ي قابل قبول در آزمون USMLE نشد، مي‌ تواند مجددا در آزمون شركت كنند. اگر داوطلب براي مرتبه‌ ي چهارم در آزمون شركت مي‌ كند بايد حداقل 12 ماه پس از شركت در اولين مرتبه و 6 ماه از آخرين مرتبه گذشته باشد.

اعلام نتايج آزمون USMLE

نتيجه ي آزمون به صورت آنلاين سه تا چهار هفته پس از برگزاري آزمون توسط NBME منتشر مي‌ شود و گزارش نمره‌ ي آزمون در قالب الكترونيكي خواهد بود. داوطلبان بايد حداقل نمره را در هر مرحله كسب كرده باشند. نمره دهي به مراحل آزمون به ترتيب زير است:

مرحله 1: بين 1 تا 300 نمره دارد و حداقل نمره ي قبولي 194 است.

مرحله ي 2 (CK): بين 1 تا 300 نمره دارد و نمره ي قبولي اين بخش 209 است.

مرحله ي 2 (CS): اين مرحله به صورت شفاهي برگزار مي‌ شود و نتيجه رد يا قبولي به داوطلب اعلام مي‌ شود.

مرحله ي سوم: بين 1 تا 300 نمره دارد حداقل نمره ي قبولي در اين مرحله 196 است.

قوانين شركت در آزمون USMLE

* عدم استفاده از خودكار و غلط‌ گير

* به همراه داشتن پاسپورت معتبر در جلسه برگزاري آزمون

* داشتن پرت از كارت ورود به جلسه

* عدم صحبت با ساير داوطلبان

* به همراه نداشتن وسايل الكترونيكي و ديكشنري

* هماهنگي با مسئولين و مراقبين جلسه براي خروج از آزمون

بيشتر بدانيد: مهاجرت شغلي داروسازان به استراليا

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۵۳:۲۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون UCAT

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون UCAT فعاليت ندارد.

آزمون UCAT (استعداد باليني دانشگاهي) براي پذيرش در رشته‌ هاي پزشكي و دندانپزشكي در دانشگاه‌ هاي استراليا، نيوزيلند و انگليس برگزار مي‌ شود.

آزمون UCAT براي اپلاي تحصيلي رشته پزشكي

آزمون UCAT (استعداد باليني دانشگاهي) براي پذيرش در رشته‌ هاي پزشكي و دندانپزشكي در دانشگاه‌ هاي استراليا، نيوزيلند و انگليس برگزار مي‌ شود.

براي پذيرش دانشگاه‌ ها در رشته‌ هاي پزشكي، دندانپزشكي و ساير رشته‌ هاي مرتبط با حوزه‌ ي سلامت سه معيار وجود دارد كه شامل، آزمون UCAT، عملكرد در امتحانات و مصاحبه‌ هاي دانشگاهي است.

هر چه نمره‌ ي متقاضي در آزمون UCAT بيشتر باشد، احتمال پذيرش تحصيلي در رشته‌ هاي پزشكي و دندانپزشكي در دانشگاه‌ هاي معتبر نيوزيلند، استراليا و انگليس بيشتر خواهد شد.

براي مهاجرت تحصيلي به اروپا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و راهنمايي هاي لازم را در اين زمينه دريافت كن.

آزمون UCAT مانند آزمون LSAT براي اپلاي رشته حقوق در آمريكا و آزمون SAT براي اپلاي دانشگاه هاي برخي كشورها مانند تركيه و آزمون IMAT براي اپلاي رشته پزشكي در ايتاليا و آزمون GMAT براي اپلاي رشته مديريت در آمريكا و آزمون يوس تركيه و  آزمون GRE براي اپلاي مقطع كارشناسي ارشد، يك آزمون ورودي دانشگاه هاي معتبر براي اپلاي تحصيلي و اخذ پذيرش است.

آزمون UCAT يك آزمون ۲ ساعته و رايانه‌ اي است كه اكنون در 130 كشور جهان و به زبان انگليسي برگزار مي شود و با هدف ارزيابي توانايي و رفتار حرفه‌ اي نسبت به دانش پزشكي طراحي شده است. شركت در اين آزمون براي تمامي متقاضيان با هر هدف تحصيلي كه مدرك ديپلم داشته باشند، امكان پذير است.

براي شركت در اين آزمون محدوديت سني وجود ندارد و مدت اعتبار آن نيز يك سال است.

افرادي كه قصد مهاجرت تحصيلي به كشورهاي نيوزيلند، استراليا و انگليس را دارند، براي اخذ پذيرش تحصيلي در رشته‌ هاي پزشكي و دندانپزشكي، براساس نمره‌ ي آزمون UCAT به همراه رزومه‌ ي تحصيلي و معدل GPA مقطع دبيرستان و عملكرد متقاضي در مصاحبه، براي درخواست پذيرش تصميم‌ گيري مي‌ شود.

ساختار آزمون UCAT

آزمون UCAT شامل 233 سوال در بخش هاي مختلف است. بخش هاي مختلف آزمون عبارتند از:

بخش استدلال كلامي

بخش استدلال كلامي شامل ۴۴ سوال است و داوطبان بايد در ۲۲ دقيقه به سوالات پاسخ بدهند. اين بخش توانايي داوطلبان را در خواندن و در نظر گرفتن اطلاعاتي كه در متن هاي مختلف ارائه شده است را ارزيابي مي كند. بعضي سوالات، منطق بحراني هستند و داوطلبان بايد متن را با دقت بخوانند و استدلال و نتيجه‌ گيري صحيحي را انجام دهند.

بخش استدلال كمي يا عددي

بخش استدلال كمي آزمون شامل ۳۶ سوال است و در 25 دقيقه انجام مي شود. اين بخش، توانايي‌ هاي رياضي داوطلبان را با استفاده از تكنيك‌هاي مختلف براي حل مسئله از طريق نمودار، جدول و ساير مجموعه اطلاعات عددي ارزيابي مي‌ كند. بعضي سوالات داراي ۴ بخش جداگانه‌ ي مرتبط با هم است. سوالات اين بخش ۵ گزينه‌ اي است و داوطلب بايد گزينه ي صحيح را انتخاب كند.

آزمون OET تضميني

بخش استدلال انتزاعي

بخش استدلال انتزاعي شامل ۵۵ سوال است و داوطلبان براي پاسخگويي ۱۳ دقيقه فرصت دارند. سوالات اين بخش ۴ نوع هستند، كه شامل:

* نوع اول: داراي دو مجموعه A و B از اشكال مختلف است و داوطلب بايد تعيين كند شكل داده شده در سوال مرتبط با كدام مجموعه است و يا هيچ ارتباطي با آن دو ندارد.

* نوع دوم: در نوع دوم سوالات، مجموعه‌ اي از اشكال به داوطلب داده مي‌شود و بايد شكل بعدي مجموعه را از بين گزينه‌ ها انتخاب كند.

* نوع سوم: داراي عبارتي متشكل از شكل‌هاي مختلف است و داوطلب بايد مشخص كند كدام شكل از گزينه‌ها، عبارت سوال را تكميل مي‌كند.

* نوع چهارم: در اين بخش نيز دو مجموعه A و B از اشكال مختلف به داوطلب داده مي‌ شود كه بايد مشخص كند كدام به مجموعه‌ ي A و كدام به مجموعه ي B تعلق دارد.

بخش تصميم‌ گيري

بخش تصميم‌ گيري آزمون حاوي ۲۹ سوال است و براي پاسخگويي به سوالات به داوطلبان ۳۲ دقيقه فرصت داده مي‌ شود. اين بخش براي ارزيابي توانايي افراد در رمزگشايي اطلاعات رمزگذاري شده طراحي شده است.

بخش قضاوت موقعيتي

بخش قضاوت موقعيتي آزمون UCAT شامل ۶۹ سوال با ۲۱ سناريو است و داوطلبان بايد در مدت ۲۷ دقيقه به سوالات پاسخ دهند. اين بخش براساس شرايط، توانايي داوطلبان را در ارزيابي و درك سناريوهاي كار واقع گرايانه ارزيابي مي‌ كند. پس از خواندن توضيحات سناريو، داوطلب بايد عوامل مهم را تعيين و بر‌اساس آن عمل نمايد.

نمره‌ دهي به آزمون UCAT چگونه است؟

نمره‌ ي كلي آزمون UCAT ۳۶۰۰ است و هر بخش بين ۳۰۰ تا ۹۰۰ نمره دارد و نمره ‌ي بالاي ۷۰۰ براي هر بخش مناسب است. بخش پنجم نمره‌ اي بين ۱ تا ۴ دارد. براي اين بخش اگر داوطلب جوابي كه به سوال داده است صحيح باشد، نمره‌‌ ي كامل و در صورتي كه به جواب صحيح نزديك باشد، نصف نمره‌‌ ي كامل را كسب مي‌ كند و اين نمره توسط هر دانشگاه‌ جداگانه ارزيابي خواهدشد.

بخش‌ هاي ۱ تا ۴ آزمون از اهميت يكساني برخوردارند، اما بخش پنجم مهمتر از ساير بخش‌ ها است كه توسط دانشگاه مقصد براساس عملكرد داوطلب در سال آخر دبيرستان و نمره‌ ي مصاحبه، مشخص مي‌ كنند كه داوطلب پذيرش مي‌ شود يا خير. سوالات اين بخش نقش مهمي در پذيرش داوطلبان در دانشگاه مقصد دارد.

اعلام نتايج آزمون UCAT

نتايج آزمون UCAT بلافاصله پس از پايان آزمون منتشر مي‌ شود و داوطلبان مي‌ توانند نمره ي آزمون را در اكانت شخصي خود در سايت آزمون مشاهده كنند و براساس نمره‌ اي كه در آزمون كسب كرده‌ اند، نسبت به ثبت‌نام در دانشگاه مقصد اقدام كنند.

همچنين امكان اعتراض به نتايج آزمون وجود دارد و داوطلبان مي توانند در همان روز به سايت برگزار كننده‌ آزمون مراجعه كرده و فرم اعتراض را تكميل و ارسال نمايند.

براي پذيرش كدام دانشگاه‌ ها بايد در آزمون UCAT شركت كرد؟

همان طور كه گفته شد شركت در آزمون UCAT براي پذيرش دانشجو در رشته‌ هاي پزشكي و دندانپزشكي در دانشگاه‌ هاي كشورهاي نيوزيلند، استراليا و انگليس الزامي است.

شركت در آزمون UCAT براي پذيرش دانشگاه هاي زير الزامي است:

ليست دانشگاه‌ هاي انگليس

دانشگاه ابردين (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه آنگليا راسكين (داروسازي)

دانشگاه استون (داروسازي)

دانشگاه بيرمنگام (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه بريستول (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه كارديف (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه داندي (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه آنجلياي شرقي (داروسازي، پزشكي)

دانشگاه اج هيل (داروسازي، پزشكي)

دانشگاه ادينبورگ (داروسازي)

دانشگاه اكستر (داروسازي)

دانشگاه گلاسگ (داروسازي، دندانپزشكي)

دانشكده پزشكي هال يورك (داروسازي، پزشكي)

دانشگاه كيل (پزشكي)

دانشكده پزشكي كنت و مدوي (داروسازي)

كالج كينگ لندن (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه لستر (داروسازي، پزشكي)

دانشگاه ليورپول (دندانپزشكي)

دانشگاه منچستر (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه نيوكاسل (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه ناتينگهام (داروسازي، پزشكي)

دانشگاه پليموث (دندانپزشكي)

دانشگاه كوئين ماري لندن (داروسازي، پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه كوئين بلفاست (دندانپزشكي)

دانشگاه شفيلد (پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه ساوتهمپتون (پزشكي)

دانشگاه سنت اندروز (دندانپزشكي)

سنت جورجز، دانشگاه لندن (داروسازي)

دانشگاه ساندرلند (داروسازي)

دانشگاه وارويك (پزشكي)

ليست دانشگاه‌ هاي نيوزيلند

دانشگاه اوكلند (پزشكي)

دانشگاه اوتاگو (پزشكي، جراحي دندان)

ليست دانشگاه‌ هاي استراليا

دانشگاه موناش (پزشكي)

دانشگاه آدلايد (پزشكي، جراحي دندان)

دانشگاه نيوكاسل / دانشگاه نيوانگلند (پزشكي)

دانشگاه نيو ساوت ولز (پزشكي)

دانشگاه وسترن سيدني (پزشكي)

دانشگاه كوئينزلند (پزشكي، علوم دندانپزشكي)

دانشگاه گريفيت (دندانپزشكي)

دانشگاه تاسماني (پزشكي)

دانشگاه استرالياي غربي (پزشكي، دندانپزشكي)

دانشگاه كرتين (پزشكي)

دانشگاه چارلز استورت (پزشكي، علوم دندانپزشكي)

دانشگاه فليندرز (علوم باليني، پزشكي)

دانشگاه چارلز داروين (علوم باليني)

اگر سوالي درباره ووچر(Voucher) و خريد آزمون ucat داري، حتما با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا، تماس بگير تا مشاوره رايگان درباره اين موضوع بگيري.

پرداخت هزينه آزمون ucat از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد. براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۵۰:۳۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

استادي پلن (Study Plan) يا برنامه تحصيلي

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه نگارش استادي پلن فعاليت ندارد

برنامه ي تحصيلي يا استادي پلن (Study Plan) هدف متقاضي را از تحصيل در كشور مقصد را نشان مي دهد، اينكه چگونه تحصيل در دانشگاه كشور مقصد با اهداف آينده تان هماهنگي دارد. متقاضي با نوشتن استادي پلن بايد افسر پرونده را متقاعد كند كه او فردي مناسب براي موقعيت تحصيلي مورد نظر و دريافت ويزا است.

نوشتن استادي پلن براي اپلاي تحصيلي

افرادي كه قصد مهاجرت تحصيلي دارند و مي خواهند در يكي از دانشگاه هاي معتبر كشورهاي توسعه يافته تحصيل كنند و با اخذ مدرك تحصيلي معتبر و بين المللي از دانشگاه مقصد موقعيت شغلي و اجتماعي بهتري در آينده به دست آورند. بايد پس از اپلاي تحصيلي و اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد، براي دريافت ويزاي تحصيلي به سفارت كشور مقصد مراجعه كنند و از شرايط و مدارك لازم براي اخذ ويزاي تحصيلي آگاه شوند.

از جمله مدارك لازم براي اخذ ويزاي تحصيلي، برنامه ي تحصيلي يا استادي پلن (Study Plan) است. به طور كلي استادي پلن هدف متقاضي را از تحصيل در كشور مقصد را نشان مي دهد، اينكه چگونه تحصيل در دانشگاه كشور مقصد با اهداف آينده تان هماهنگي دارد.

استادي پلن يا برنامه ي تحصيلي در قالب يك نامه است كه بايد كوتاه و واضح نوشته شود و متقاضي بايد در مورد اينكه چگونه تحصيل در كشور مقصد به او كمك مي كند تا به اهداف تحصيلي و شغلي خود برسد، توضيحاتي ارائه نمايد. در واقع متقاضي با نوشتن استادي پلن بايد افسر پرونده را متقاعد كند كه او فردي مناسب براي موقعيت تحصيلي مورد نظر و دريافت ويزا است.

* نكته: نوشتن استادي پلن مانند نوشتن توصيه نامه تحصيلي، انگيزه نامه يا بيانيه هدف، رزومه تحصيلي و كاورلتر براي مهاجرت تحصيلي بسيار حائز اهميت است.

چگونه استادي پلن بنويسيم؟

همان طور كه گفته شد استادي پلن (Study Plan) يك نامه است كه متقاضي در آن اهداف خود را از تحصيل در كشور مقصد مشخص مي كند. متقاضي براي نوشتن استادي پلن بايد اطلاعات تحصيلي خود را با ذكر جرئيات مانند معدل هر دوره ي تحصيلي، تاريخ پايان دوره ها، نام و آدرس دانشگاه يا مركز آموزشي كه متقاضي در آن تحصيل كرده است، موضوع پايان نامه و غيره را بيان كند.

از ديگر اطلاعاتي كه متقاضي بايد در استادي پلن به آن اشاره كند، متاهل يا مجرد بودن و اينكه داراي فرزند است يا خير. همچنين اگر در كشور خود به كاري اشتغال دارد بايد در نامه ذكر كند.

متقاضي بايد در خصوص اينكه چگونه با تحصيل در كشور مقصد به اهداف تحصيلي و شغلي خود مي رسد، توضيحاتي ارائه دهد، در واقع متقاضي بايد بتواند با نوشتن استادي پلن، دور نماي كاري خود را پس از پايان دوره ي تحصيلي به صورت واضح و روشن بيان كند.

همچنين متقاضي مي تواند طي سوالاتي كه در استادي پلن پرسيده مي شود، به تمكن مالي خود اشاره كند و نشان دهد كه براي پرداخت هزينه هاي اقامت و تحصيل در كشور مقصد از توانايي مالي كافي برخوردار است. اگر متقاضي سابقه ي سفر به كشورهاي خارجي را داشته باشد، بايد آن را نيز در استادي پلن قيد كند.

سفر به كشورهاي خارجي يكي از راه هاي اثبات تمكن مالي متقاضي است، اما در عين حال نداشتن سابقه ي سفرهاي خارجي تاثير منفي در استادي پلن نخواهد داشت. و در آخر براي نوشتن يك استادي پلن قوي و موثر بايد متقاضي بتواند سوابق تحصيلي و سوابق كاري خود را به هم مرتبط سازد.

براي نوشتن استادي پلن بايد به چه نكاتي توجه كنيم؟

چون استادي پلن يا برنامه ي تحصيلي يكي از مدارك مهم براي اخذ ويزاي تحصيلي است، پس متقاضي بايد آن را با دقت بنويسد و براي نوشتن آن وقت كافي صرف كند و يا با افراد با تجربه در اين خصوص مشورت نمايد. متقاضي براي نگارش استادي پلن بايد به نكات زير توجه كند:

* ابتدا متقاضي براي نوشتن استادي پلن بايد به سايت دانشگاه مقصد مراجعه كند تا اگر دانشگاه براي نوشتن استادي پلن فرم خاصي را در نظر گرفته است از آن استفاده كند.

* استادي پلن نبايد طولاني باشد و حداكثر 2 تا 3 صفحه كافي است، اما متن استادي پلن براي مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد نبايد كمتر از 800 كلمه باشد.

* براي نوشتن استادي پلن از زياده گويي اجتناب كنيد و مختصر و كوتاه بنويسيد.

* متقاضي نبايد از روي استادي پلن هاي ديگر كپي كند و فقط مي تواند از آنها براي نوشتن استادي پلن خود كمك بگيرد.

* در پاسخ به سوالاتي كه در استادي پلن مطرح مي شود، متقاضي بايد توضيحات خود را مختصر و واضح بيان كند.

* هرگز در پاسخ به سوالات نبايد پاسخ هاي كذب و غير واقع داد و متقاضي بايد فقط حقيقت را بيان كند.

* نامه ي استادي پلن بايد فاقد اشتباهات دستوري و نگارشي باشد، به همين دليل پس از پايان نوشتن نامه، بايد متن آن دوباره ويرايش شود.

بهترين سبك نوشتن استادي پلن چيست؟

براي نوشتن استادي پلن سبك هاي مختلفي وجود دارد، مانند:

استادي پلن در قالب مقاله:

در صورت نوشتن استادي پلن در قالب مقاله متقاضي مي تواند مطالب را پاراگراف بندي كند و اولويت هاي خود را با روندي منظم و دقيق بنويسد. از مزاياي نوشتن استادي پلن به اين روش، امكان ارتباط سوابق شغلي و سوابق تحصيلي است.

استادي پلن در قالب پاسخ به سوالات:

در اين روش متقاضي مي تواند استادي پلن خود را در قالب پاسخ به پرسش هاي خاصي كه در ادامه مثال مي زنيم بنويسد. از مزاياي نوشتن استادي پلن به روش پرسش و پاسخ، امكان دسته بندي مطالب به صورت مرتب است.

آزمون آيلتس يكي از آزمونهاي پذيرفته شده در اكثر دانشگاه هاي معتبر دنياست جهت كسب موفقيت تضميني در اين آزمون مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد.

براي نوشتن استادي پلن چه سوالاتي مطرح مي شود؟

به طور كلي سوالات استادي پلن در مورد برنامه هاي تحصيلي متقاضي است كه برخي از آنها به شرح زير مي باشند:

چرا مايل به تحصيل در كشور مقصد هستيد؟

پاسخ متقاضي به اين سوال بايد قانع كننده باشد، مانند داشتن سيستم آموزشي با كيفيت بالا و يا داشتن اساتيد باتجربه و…

هدف شما از تحصيل در رشته ي مورد نظر چيست؟

متقاضي مي تواند اهداف خود را براي تحصيل بيان كند، مانند كسب مهارت و تخصص لازم براي اشتغال، يافتن فرصت هاي شغلي بهتر و…

چرا مايل به تحصيل در كشور خودتان نيستيد؟

براي پاسخ به اين سوال متقاضي بايد پاسخ متقاعد كننده و منطقي را بيان كند، مثلا كمبود كار تخصصي در رشته ي مورد نظر و عدم نياز به نيروي كار ماهر در زمينه ي تحصيلي متقاضي و…

چه تعلقاتي در كشور خودتان داريد؟

در پاسخ به اين سوال متقاضي بايد اطلاعاتي در مورد خانواده ي خود، تجرد يا تاهل و يا داشتن فرزند بدهد و اگر به كاري در كشور خود اشتغال دارد بايد آن را توضيح دهد. 

ددلاين (Deadlin)  تحصيلي

سوابق تحصيلي‌تان چيست؟

متقاضي سوابق تحصيلي خود را در رزومه ي تحصيلي (CV) به صورت مفصل تر بيان مي كند و در نوشتن استادي پلن بايد در مورد سوابق تحصيلي خود به طور خلاصه توضيحاتي ارائه دهد.

اگر براي اطلاع از شرايط و مدارك لازم براي اپلاي تحصيلي نياز به راهنمايي و مشاوره داري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۷:۵۵ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

گپ تحصيلي (Study Gap)

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه گپ تحصيلي و ويزاي تحصيلي فعاليت ندارد

به فاصله زماني بين دو مقطع تحصيلي يعني تاريخ اخذ آخرين مدرك تحصيلي و تاريخ اقدام براي تحصيل در مقطع بعدي گپ تحصيلي يا وقفه ي تحصيلي گفته مي شود.

گپ تحصيلي براي اپلاي

افرادي كه قصد تحصيل در دانشگاه هاي خارج از كشور را دارند بايد بدانند يكي از شرايطي كه براي اپلاي دانشگاه ها و اخذ پذيرش تحصيلي وجود دارد، نداشتن گپ تحصيلي (Study Gap) است. در صورت داشتن گپ تحصيلي غيرمجاز، متقاضي موفق به اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد نخواهدشد.

به فاصله زماني بين دو مقطع تحصيلي يعني تاريخ اخذ آخرين مدرك تحصيلي و تاريخ اقدام براي تحصيل در مقطع بعدي گپ تحصيلي يا وقفه ي تحصيلي گفته مي شود. با افزايش گپ تحصيلي، امكان آمادگي ذهني متقاضي از نظر يادگيري براي ادامه ي تحصيل در مقطع بعدي كاهش يافته و ممكن است متقاضي را در طي كردن مقطع تحصيلي با مشكل مواجه كند، از اين رو بسياري از دانشگاه هاي معتبر دنيا نداشتن گپ تحصيلي زياد را يكي از شرايط مهم براي پذيرش دانشجويان خارجي تعيين كرده اند.

البته دانشگاه هاي خصوصي نسبت به دانشگاه هاي دولتي نسبت به گپ تحصيلي سختگيري كمتري دارند و از اين رو پروسه ي اپلاي كمتر با مشكل مواجه مي شود.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت تحصيلي موفق را تجربه كن.

دلايل گپ تحصيلي چيست؟

همان طور كه گفته شد يكي از شرايط اپلاي تحصيلي نداشتن گپ تحصيلي زياد و غير موجه است، يعني چنانچه متقاضي اپلاي دلايل موجه و قابل پذيرش براي وقفه ي تحصيلي به دانشگاه مقصد ارائه نمايد و دليل وقفه ي تحصيلي خود را توجيه كند، ممكن است درخواست پذيرش وي در صورت واجد شرايط بودن از سوي دانشگاه پذيرفته شود. متقاضي بايد دليل قانع كننده اي براي وقفه زماني بين دو مقطع تحصيلي داشته باشد تا موفق به اخذ پذيرش شود. حال سوال اين است چه دلايلي مي تواند گپ تحصيلي زياد را توجيه كند؟ و مهمترين دلايل گپ تحصيلي كدام است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، مهمترين دلايل گپ تحصيلي به شرح زير مي باشد:

1- بيماري يا مصدوميت:

ممكن است متقاضي اپلاي به دليل بيماري، تصادف و مصدوميت شديد قادر به ادامه ي تحصيل در مقطع مورد نظر نبوده از اين رو يك وقفه ي تحصيلي ايجاد شده باشد. در اين صورت متقاضي پس از بهبودي با ارائه مدارك پزشكي مي تواند براي اخذ پذيرش تحصيلي و ويزاي دانشجويي اقدام كند.

2- مسائل مالي و خانوادگي:

ممكن است گپ تحصيلي به دليل مسائل خانوادگي مانند طلاق يا ازدواج يا مشكلات مالي ايجاد شده باشد و متقاضي نتواند در زمان مناسب اقدام به اپلاي نمايد، از اين رو پس از رفع موانع مي تواند با ارائه مدارك معتبر در جهت اثبات ادعاي خود براي توجيه گپ تحصيلي اقدام به اپلاي و اخذ ويزاي تحصيلي نمايد.

3- فعاليت هاي شغلي:

متقاضي بايد با ارائه اسناد و مدارك شغلي محكم بتواند گپ تحصيلي خود را براي دانشگاه مقصد و افسر پرونده توجيه كند.

4- انجام پروژه هاي تحقيقاتي يا گذارندان دوره هاي زبان:

چنانچه وقفه ي تحصيلي متقاضي به دليل انجام پروژه هاي تحقيقاتي در راستاي بالا بردن دانش و مهارت در رشته ي تخصصي خود بوده و يا براي ارتقاي سطح زبان خود و شركت در دوره هاي آزمون زبان انگليسي بين المللي مانند آزمون آيلتس و آزمون تافل و غيره بوده، مي تواند با ارائه مدارك شركت در پرژه يا دوره هاي زبان، گپ تحصيلي خود را توجيه كند.

5- خدمت سربازي:

گذراندن خدمت سربازي براي متقاضيان اپلاي، موجب وقفه ي تحصيلي مي شود و متقاضي مي تواند به دليل طي كردن خدمت سربازي، گپ تحصيلي خود را فقط در مدت زمان خدمت توجيه كند و گپ تحصيلي بيشتر از زمان گذراندن خدمت سربازي قابل توجيه نخواهد بود.

اگر تصميم داري براي اپلاي تحصيلي اقدام كني، بهتره قبل از هر كاري ابتدا با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند.

گپ تحصيلي مجاز براي اپلاي چقدر است؟

مقدار گپ تحصيلي براي اپلاي تحصيلي در دانشگاه هاي مختلف، متفاوت است و هر دانشگاه تعيين مي كند، وقفه ي تحصيلي مجاز چقدر مي تواند باشد و داشتن گپ تحصيلي بيشتر از حد مجاز منجر به رد درخواست پذيرش از سوي دانشگاه مي شود، بنابراين متقاضي بايد با مراجعه به سايت دانشگاه از شرايط و مقدار مجاز گپ تحصيلي براي رشته ي مورد نظر خود مطلع شود، اما به طور كلي متقاضي تحصيل در كشورهاي خارجي بايد 2 تا 3 سال پس از اخذ مدرك ديپلم خود براي اپلاي تحصيلي در مقطع بالاتر اقدام كند و اغلب دانشگاه هاي معتبر دنيا براي گپ تحصيلي در مقطع فوق ليسانس وقفه و گپ 5 ساله را در نظر مي گيرند و گپ تحصيلي براي اپلاي در مقطع دكتري چندان اهميت ندارد و گپ تحصيلي در اين مقطع با ارائه مدارك و سوابق شغلي متقاضي قابل توجيه است.

اگر هر سوالي در مورد مهاجرت تحصيلي داري داري از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بپرس.

شرط نداشتن گپ تحصيلي براي اخذ ويزاي تحصيلي

كساني كه قصد تحصيل در يكي از دانشگاه هاي كشور خارجي را دارند، بايد علاوه بر اپلاي و اخذ پذيرش تحصيلي براي دريافت ويزاي تحصيلي (ويزاي دانشجويي) كشور مقصد نيز اقدام كنند. در واقع ويزاي تحصيلي مجوز ورود و اقامت در كشور مقصد است و بدون اخذ ويزا امكان ورود به خاك كشور مقصد وجود نخواهد داشت.

ممكن است متقاضي با وجود گپ تحصيلي موفق به دريافت پذيرش دانشگاه مقصد شده باشد، اما اخذ پذيرش تحصيلي از سوي دانشگاه براي دريافت ويزاي تحصيلي كافي نيست، چرا كه سفارت برخي كشورها در خصوص گپ تحصيلي قوانين سختگيرانه اي دارند و متقاضي ويزاي دانشجويي بايد بتواند گپ تحصيلي غير مجاز را با ارائه مدارك مناسب و معتبر توجيه كند، در غير اين صورت در روند دريافت ويزاي تحصيلي با مشكل مواجه شده و ممكن است با درخواست اخذ ويزاي تحصيلي او موافقت نشود.

در صورت داشتن گپ تحصيلي غير مجاز، متقاضي بايد تمام تلاش خود را براي تهيه مدارك توجيه گپ تحصيلي به كار گيرد تا بتواند مدارك معتبر و مستدلي ارائه نمايد تا هم كميته پذيرش دانشگاه و هم افسر پرونده را براي وقفه ي تحصيلي موجود توجيه كند تا بتواند موفق به اخذ پذيرش تحصيلي و ويزاي دانشجويي شود. البته توصيه مي شود در خصوص تهيه مدارك براي توجيه گپ تحصيلي با يك فرد با تجربه مانند يك وكيل متخصص در امور مهاجرت و اپلاي تحصيلي مشورت كنيد. وكيل مهاجرت به شما راهكارهاي مناسبي را براي تهيه مدارك و توجيه گپ تحصيلي ارائه مي دهد و مي تواند براي تكميل مدارك اپلاي و اخذ ويزا بيشترين كمك را به شما بنمايد.

براي ارائه مدارك توجيه گپ تحصيلي چقدر زمان دارم؟

يكي از نكاتي كه متقاضيان اپلاي در خصوص گپ تحصيلي بايد به آن توجه كنند، مدت زمان محدود براي ارائه مدارك اپلاي تحصيلي است.

بيانيه هدف (SOP) يا انگيزه نامه، توصيه نامه تحصيلي، روزمه تحصيلي، كاورلتر و برنامه تحصيلي (Study Plan) يا استادي پلن از جمله مدارك اپلاي تحصيلي هستند كه بايد متقاضي در مهلت تعيين شده ارائه نمايد.

متقاضي براي اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد بايد براساس خواسته ي دانشگاه، كليه مدارك خود را براي اپلاي در حداكثر تاريخ مشخص شده (ددلاين) ارائه نمايد.

چنانچه گپ تحصيلي متقاضي بيشتر از حد مجاز باشد، بايد براي توجيه وقفه ي تحصيلي خود مدارك مناسبي ارائه دهد و مدت زمان ارسال مدارك نبايد بيشتر از تاريخ مشخص شده براي اپلاي باشد، بنابراين متقاضيان بايد قبل از اپلاي به سايت دانشگاه مقصد مراجعه كنند و از كليه شرايط پذيرش دانشجو در رشته ي مورد نظر از جمله گپ تحصيلي مطلع شوند و در صورت داشتن گپ تحصيلي غير مجاز براي توجيه آن اقدام به تهيه مدارك مناسب بنمايد تا بتواند مدارك خود را در زمان مقرر تهيه و ارائه نمايد، در غير اين صورت با درخواست پذيرش تحصيلي او موافقت نخواهد شد.

براي اينكه بدوني مدارك و شرايط لازم براي اخذ ويزاي تحصيلي چيه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي ،پزشكان و كادر درمان يا براي هر متقاضي ديگري قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزاي شينگن، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۹:۵۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون IMAT چبست؟

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون IMAT فعاليت ندارد

آزمون IMAT چيست؟ 

آزمون IMAT براي پذيرش دانشگاه هاي دولتي ايتاليا هر ساله يك بار در اوايل سپتامبر (شهريور) برگزار مي شود و تاريخ پيش ثبت نام برخي دانشگاه ها فروردين يا ادريبهشت است و ثبت نام در تير ماه انجام مي شود.

 آزمون ورودي IMAT براي مهاجرت تحصيلي به ايتاليا

آزمون IMAT يا International Medical Entrance Test يك آزمون ورودي براي تحصيل در رشته پزشكي و دندانپزشكي در ايتاليا است و افرادي كه قصد دريافت پذيرش تحصيلي از يكي از دانشگاه هاي ايتاليا را در يكي از رشته هاي پزشكي و دندانپزشكي دارند، بايد در آزمون IMAT شركت كنند.

10 دانشگاه دولتي و 4 دانشگاه خصوصي در ايتاليا براي اپلاي تحصيلي و پذيرش دانشجو در رشته پزشكي شركت در آزمون IMAT را يكي از شرايط ضروري براي تحصيل در دانشكده هاي پزشكي مي دانند و داوطلبان بايد در اين آزمون شركت كرده و موفق به اخذ نمره ي قابل قبول دانشگاه مقصد شوند. البته نمره ي قبولي مشخصي براي اين آزمون وجود ندارد و هر دانشگاهي در وب سايت خود نمره ي قابل قبول را براي پذيرش دانشجو اعلام مي كنند.

براي دريافت راهنمايي و مشاوره براي مهاجرت تحصيلي به اروپا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

ساختار آزمون IMAT

آزمون IMAT به صورت كاغذي و به زبان انگليسي برگزار مي شود. ساختار آزمون IMAT شامل 4 بخش و 60 سوال تستي 5 گزينه اي است و مدت زمان انجام آزمون 100 دقيقه است. داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد مهارت زبان انگليسي خود را حداقل در سطح B2 مانند مدرك آيلتس با نمره 6 يا آزمون دولينگو با نمره 90 و آزمون تافل تضميني با نمره  78 تقويت كنند.

ساختار آزمون IMAT شامل بخش هاي زير مي باشد:

  • بخش اول: استدلال منطقي (Logical Reasoning) و دانش عمومي (General Knowledge): اين بخش شامل ۹ سوال چند گزينه‌ اي است و سوالات اين بخش مهارت ‌هاي عمومي در حل مسئله، درك استدلال، تجزيه‌ و تحليل داده‌ ها، استنتاج و دانش عمومي را ارزيابي مي‌ كند.
  • بخش دوم: زيست‌ شناسي (Biology): در بخش زيست ‌شناسي ۲۳ سوال چند گزينه ‌اي پرسيده مي شود كه توانايي داوطلبان را در به‌كارگيري دانش زيست‌ شناسي ارزيابي مي ‌كند. موضوعاتي كه در بخش زيست شناسي مطرح مي شود، شامل سلول و زندگي آن، شيمي موجودات زنده، توليد مثل و وراثت، انرژي زيستي، آناتومي و فيزيولوژي انسان و حيوانات است.
  • بخش سوم: شيمي (Chemistry): بخش شيمي شامل ۱۵ سوال چند گزينه ‌اي است كه توانايي استفاده از دانش شيمي مدرسه را ارزيابي مي كند. موضوعات بخش شيمي شامل جدول تناوبي، تركيب مواد، پيوند شيميايي، مباني شيمي معدني، مباني شيمي آلي، ساختار اتم و… است.
  • بخش چهارم: رياضي و فيزيك (Math/Physics): اين بخش داراي ۱۳ سوال چند گزينه ‌اي است كه توانايي به‌كارگيري دانش رياضي و فيزيك مدرسه را مورد سنجش قرار مي دهد. سوالات فيزيك در اين بخش شامل موضوعات ترموديناميك، الكتروديناميك، مكانيك سيالات و الكترواستاتيك است و سوالات رياضي شامل جبر، هندسه، احتمال و آمار مي باشد.

همچنين بايد بدانيد سالانه تعداد سوالات در هر بخش تغيير مي‌ كند و تعداد سوالات ذكر شده در بخش هاي مختلف براساس آخرين تغييرات در سال 2023 است.

براي اينكه بتوني يك مهاجرت تحصيلي موفق رو تجربه كني، بايد بدوني متناسب با توانايي تحصيلي مورد نظرت ميتوني در كدوم آزمون زبان بين المللي شركت كني، براي دريافت مشاوره و راهنمايي در اين خصوص ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

نمره دهي در آزمون IMAT

در مورد نمره دهي در آزمون IMAT بايد بدانيد، آزمون آي مت 90 نمره دارد و براي هر پاسخ صحيح 1.5 امتياز در نظر گرفته شده است و پاسخ هاي اشتباه نيز نمره منفي دارد و به ازاي هر پاسخ اشتباه 0.4 امتياز كسر مي شود و سوالات بدون پاسخ امتيازي ندارد. در پايان، يك نمره كلي به همراه يك نمره براي هر بخش گزارش مي ‌شود.

براي دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه ها بايد داوطلب بتواند، حداقل نمره 45 و بالاتر را كسب كند و هر چه داوطلب نمره بالاتري در آزمون IMAT كسب كند، شانس بيشتري براي دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد خواهد داشت.

نمره بخش هاي مختلف آزمون عبارتند از:

  • بخش اول (استدلال منطقي و دانش عمومي): 13.5 نمره
  • بخش دوم (زيست شناسي):23 نمره
  • بخش سوم (شيمي): 15 نمره
  • بخش چهارم (رياضي و فيزيك): 13 نمره

حداقل نمره قبولي در آزمون IMAT

در مورد حداقل نمره قبولي در آزمون IMAT بايد بدانيد حداقل نمره قبولي براي اپلاي تحصيلي و پذيرش دانشجوي خارجي از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود و دانشگاه هاي مختلف نمرات متفاوتي را براي آزمون IMAT جهت پذيرش تحصيلي متقاضيان در ر شته پزشكي و دندانپزشكي قبول مي كنند

در وبسايت آزمون آيمت حداقل نمره قبولي در آزمون IMAT براي قرار گرفتن در رتبه‌ بندي داوطلبان ۲۰ است، اما كسب اين نمره براي اپلاي تحصيلي در رشته پزشكي ايتاليا كافي نيست و داوطلبان بايد حداقل موفق به كسب نمره 45 و بالاتر شوند تا بتوانند پذيرش تحصيلي دريافت كنند.

به دست آوردن نمره بالا در آزمون IMAT كار چندان ساده اي نيست. هر ساله تقريبا ۱۰ هزار نفر براي تحصيل در رشته پزشكي و دندانپزشكي در ايتاليا در آزمون IMAT شركت مي‌كنند و تنها ۱۰ تا ۱۵ نفر موفق به كسب نمره بالاتر از ۶۸ مي شوند، بنابراين اگر مي خواهيد نمره خوبي در اين آزمون بگيريد، بايد تمام تلاش خود را به كار بگيريد و از بهترين روش ها از جمله مطالعه منابع آزمون IMAT، شركت در آزمون آزمايشي، شركت در دوره پري مديكال (MFP) و… براي آمادگي در آزمون استفاده كنيد.

حداقل نمره قبولي در آزمون IMAT سال ۲۰۲۳

حداقل نمره قبولي در آزمون IMAT

دانشگاه مقصد

50.8

دانشگاه ساپينزاي رم

60.2

دانشگاه ميلان

53.3

دانشگاه پاويا

59.1

دانشگاه بولونيا

49.5

دانشگاه پادووا

53.4

دانشگاه تورورگاتا رم

49

دانشگاه تورين

54.2

دانشگاه بيكوكا ميلان

52

دانشگاه فدريكو دوم

36.9

دانشگاه مسينا

47.3

دانشگاه كامپانيا لوئيجي وان ويتلي

31.2

دانشگاه باري

43

دانشگاه پلي تكنيك دل ماركه

50.1

دانشگاه پارما

اعلام نتايج آزمون IMAT

اعلام نتايج آزمون IMAT دو تا سه هفته پس از برگزاري آزمون انجام مي شود و يك هفته پس از اعلام نتايج آزمون، دانشگاه ها ليست رتبه بندي خود را براي پذيرش دانشجو در رشته ي پزشكي به شماره شناسايي داوطلبان ارسال مي كنند و متقاضي با مطالعه ي ليست رتبه بندي مطلع مي شود كه در دانشگاه مقصد پذيرفته شده است يا خير. سپس مي تواند اقدام به اخذ ويزاي تحصيلي ايتاليا بنمايد.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون آيلتس، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون تافل، آزمون GRE، آزمون OET تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

برگزاري آزمون IMAT در ايران

در مورد برگزاري آزمون IMAT در ايران بايد بدانيد، آزمون IMAT در 20 كشور دنيا برگزار مي شود، اما اين آزمون برخلاف آزمون تافل، آيلتس و آزمون GRE تضميني در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه مانند امارات، قطر، تركيه، آذربايجان و غيره سفر كنند.

آزمون IMAT براي پذيرش دانشگاه هاي دولتي هر ساله يك بار در اوايل سپتامبر (شهريور) برگزار مي شود و تاريخ پيش ثبت نام برخي دانشگاه ها فروردين يا ادريبهشت است و ثبت نام در تير ماه انجام مي شود. داوطلبان براي ثبت نام در آزمون بايد به وب سايت universitaly مراجعه كنند.

كشورهاي برگزار كننده آزمون IMAT

كشور برگزار كننده

شهر برگزار كننده

آذربايجان

باكو

برزيل

سائوپائولو

كانادا

تورنتو

قبرس

نيكوزيا (سيسل)

چين

پكن

فرانسه

پاريس

آلمان

فرانكفورت- مونيخ

سوييس

زوريخ

اسپانيا

مادريد

يونان

آتن

هنگ كنگ

هنگ كنگ

هند

دهلي نو

ايتاليا

باري – پاويا – ميلان- ناپل – بلونيا- رم – پارما – پادووا – تورينو – سيه‌نا- مسينا – آنكونا – كاتانيا

پاكستان

لاهور

لهستان

ورشو

تركيه

استانبول- آنكارا

عربستان

جده

آفريقاي جنوبي

يوهانسبورگ

امارات متحده عربي

دبي

انگلستان

لندن

آمريكا

نيويورك

هزينه ووچر و ثبت نام آزمون IMAT

هزينه ثبت نام در آزمون IMAT معادل 164 دلار يا 130 يورو يا 116 پوند مي باشد. بايد بدانيد پس از ثبت نام در آزمون IMAT امكان لغو آزمون يا تغيير مركز آزمون نيز وجود دارد.

در صورتي كه به هر دليلي بخواهيد از شركت در آزمون IMAT انصراف بدهيد، مي‌توانيد ثبت نام خود را از طريق وبسايت Universitaly لغو كنيد و با توجه به زمان لغو آزمون، تمام يا بخشي از پول خود را پس بگيريد. البته در صورتي كه در روز آزمون براي لغو كردن اقدام كنيد، هزينه اي به شما مسترد نخواهد شد. ريفاند هزينه آزمون آيمت ممكن است تا 21 روز طول بكشد.

ووچر آزمون IMAT

آزمون IMAT يك آزمون خارجي است و مانند ساير آزمون هاي خارجي يا بين المللي از جمله آزمون دولينگو، GRE و غيره هزينه هاي مختلف آزمون كه شامل هزينه ثبت نام آزمون IMAT، هزينه اعتراض به نمره آزمون، ارسال ريپورت اضافه به دانشگاه ها، تغيير مركز و تاريخ آزمون مي باشد، با استفاده از كارت هاي اعتباري بين المللي مانند مستر كارت يا ويزا كارت يا حساب بين المللي Paypal انجام مي شود، يعني داوطلبان ايراني نمي توانند با ريال و يا كارت هاي اعتباري خود هزينه آزمون هاي خارجي يا بين المللي از جمله آزمون IMAT را پرداخت كنند، اما يك روش آسان تر نيز براي پرداخت هزينه آزمون IMAT براي داوطلبان ايراني وجود دارد و آن هم خريد ووچر آزمون IMAT است.

ووچر آزمون IMAT يك كد 16 رقمي منحصر به فرد است و تنها يك بار قابل استفاده مي باشد و با استفاده از آن مي توانيد بدون داشتن حساب هاي بين المللي پرداخت هاي آنلاين انجام دهيد.

بسياري از مراكز آموزشي در همان ابتداي ثبت نام دوره IMAT خدمات ووچر آزمون IMAT را نيز ارائه مي دهند و در صورتي كه متقاضي بخواهد ووچر IMAT را تهيه كند، مي تواند تنها با پرداخت هزينه آن به موسسه، كد ۱۶ رقمي ووچر را دريافت كند.

آمادگي براي شركت در آزمون IMAT

براي اينكه داوطلبان بتوانند براي اخذ پذيرش تحصيلي در رشته ي پزشكي و يا دندانپزشكي دانشگاه هاي ايتاليا موفق به كسب نمره ي قابل قبول شوند، بايد آمادگي لازم براي شركت در آزمون را داشته باشند. از اين رو داوطلبان براي موفقيت در آزمون مي توانند در دوره هاي آمادگي كه در ايران نيز برگزار مي شود، شركت كنند و با ساختار و نمونه سوالات آزمون اصلي آشنا شوند، همچنين مي توانند براي تقويت مهارت هاي خود براي شركت در آزمون از منابع مختلفي كه در دسترس داوطلبان قرار دارد، استفاده كنند، مانند كتاب هاي كمبريج در دروس شيمي و بيولوژي و غيره. لازم به ذكر است منابع آزمون IMAT به زبان انگليسي بوده ، بنابراين مهارت زبان انگليسي داوطلبان نيز تقويت خواهد شد.

مهمترين منابع آزمون IMAT

مهمترين منابع آزمون IMAT عبارتند از:

  • كتاب IMAT  Alpha test Medicina in inglese: اين كتاب از مهمترين و اصلي ترين منابع آزمون IMAT بشمار مي رود و مورد تاييد دانشگاه هاي انگليسي زبان ايتاليا قرار گرفته است. اين كتاب شامل دو بخش است. بخش اول شامل درسنامه هاي دروس زيست شناسي، شيمي، رياضيات و فيزيك است و بخش دوم نيز شامل نمونه سوالات اين دروس مي باشد.
  • كتاب editest ESERCIZI commentate: اين كتاب توسط انتشارات كمبريج منتشر شده است و مكمل كتاب آلفا تست بوده و شامل نمونه سوالات دروس رياضي، فيزيك، شيمي، زيست مي باشد.
  • كتاب editest manuale di Teoria: اين كتاب توسط انتشارات كمبريج منتشر شده و به زبان انگليسي نوشته شده است و براي آشنايي با اصطلاحات علمي به زبان انگليسي بسيار مفيد است.
  • مجموعه كتاب هاي thinking skills critical thinking and problem solving: اين مجموعه كتاب يكي از بهترين منابع براي سوالات منطق و استدلال آزمون IMAT بشمار مي رود و موجب تقويت و افزايش مهارت هاي تفكر براي پاسخ دادن به سوالات منطق و استدلال مي شود.
  • كتاب1200 سوال آلفا تست: اين كتاب شامل 1200 سوال چند گزينه اي است كه توسط انتشارات آلفا تست منتشر شده است و شامل سوالات متعددي مرتبط با آزمون IMAT به همراه راه حل ها مي باشد.
  • كتاب 400 سوال BMAT: اين كتاب از منابع آزمون پزشكي بريتانيا است و مطالعه اين كتاب به كساني كه قصد دارند در آزمون IMAT شركت كنند توصيه مي شود، چرا كه نمونه سوالات اين كتاب مانند نمونه سوالات آزمون IMAT مي باشد و براي شناخت بيشتر آزمون آي مت به داوطلبان كمك بسزايي مي كند.
  • كتاب How to master BMAT: اين كتاب شامل 200 سوال در موضوعات رياضي، فيزيك، شيمي و زيست شناسي به همراه يادداشت هاي اضافي براي حل مسئله است.
  • كتاب A Level Biology: اين كتاب كه توسط انتشارات كمبريج منتشر شده است، يكي از بهترين منابع زيست شناسي براي پاسخ دادن به سوالات زيست شناسي آزمون مي باشد.
  • كتاب A level chemistry: اين كتاب نيز توسط انتشارات كمبريج منتشر شده است و شامل مفاهيم اصلي رشته شيمي است و مطالعه آن به شناخت سوالات شيمي آزمون IMAT بسيار كمك مي كند و با مطالعه اين كتاب داوطلبان با طيف وسيعي از موضوعات مختلف در درس شيمي آشنا مي شوند.
  • كتاب Molecular biology of the cell: اين كتاب با موضوع بيولوژي مولكولي و توسط انتشارات دانشگاه كمبريج منتشر شده است و مطالعه آن براي تقويت و شناخت سوالات زيست شناسي آزمون IMAT به داوطلبان توصيه مي شود.
  • كتاب Human Molecular Genetics: اين كتاب با موضوع ژنتيك مولكولي انساني به تقويت رشته زيست شناسي كمك مي كند.
  • كتاب هاي آزمون IMAT در جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران: جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران به عنوان مركز تخصصي آموزشي آزمون IMAT براي هر يك از دروس آزمون IMAT كتاب هاي آموزشي ارائه كرده است و كتاب هاي ارائه شده از بهترين منابع آزمون IMAT بشمار مي رود.

ثبت نام آزمون IMAT

براي ثبت نام آزمون IMAT بايد ابتدا مدارك مورد نياز را تهيه كنيد. داوطلبان ايراني و ساير دانشجويان غير اروپايي براي ثبت نام آزمون IMAT بايد ابتدا مرحله پيش ثبت نام را انجام دهند، به اين منظور بايد از اول آوريل تا آخر ژوئن به سفارت ايتاليا مراجه كنيد و مدارك خود را به سفارت ايتاليا تحويل دهيد.

مدارك پيش ثبت نام آزمون IMAT عبارتند از:

  • تكميل فرم A كه شامل اطلاعات فردي متقاضي و سوابق تحصيلي و ساير اطلاعات مرتبط مي باشد.
  • مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي به همراه ترجمه مدارك به زبان ايتاليايي
  • كپي گذرنامه معتبر
  • يك قطعه عكس جديد

پس از آنكه در مهلت تعيين شده مدارك خود را به سفارت يا كنسولگري ايتاليا تحويل داديد، مدارك شما از سوي سفارت بررسي مي شود و پس از آن مدرك ارزشيابي تحصيلي (DOV) صادر مي شود. اين مدرك اثبات مي كند 12 سال تحصيل كرده ايد و مدرك ديپلم شما تاييد مي شود و به اين ترتيب شما واجد شرايط تحصيل در دانشگاه هاي ايتاليا خواهيد بود و مي توانيد براي ثبت نام آزمون IMAT اقدام كنيد.

مراحل ثبت نام آزمون IMAT

مراحل ثبت نام آزمون IMAT شامل:

  • ابتدا بايد در وب سايت يونيورسيتالي يك اكانت كاربري بسازيد. براي ساخت اكانت كاربري، بايد اطلاعاتي خود مانند نام، نام خانوادگي، كشور و شهر محل تولد، تاريخ تولد، ماه، سال، جنسيت را وارد كنيد.
  • در مرحله ي دوم بايد وارد صفحه اصلي شويد و لينك IMAT را بازكنيد. اكنون در اين صفحه مي توانيد دانشگاه ها را انتخاب كنيد. داوطلبان ايراني و ساير متقاضيان غير اروپايي بايد در مورد اولين انتخاب دانشگاه مطمئن باشند، چرا كه به عنوان يك غير اروپايي، گزينه هاي ديگر، در نظر گرفته نمي شوند، بنابراين بايد مطمئن شويد كه اولين انتخاب خود را درست انجام داده ايد.

دانشگاه هايي كه براي اپلاي تحصيلي و پذيرش دانشجو در رشته پزشكي و دندانپزشكي در ايتاليا شركت در آزمون IMAT و ارائه مدرك آن با حداقل نمره قبولي در آزمون IMAT را ضروري مي دانند عبارتند از:

  • دانشگاه باري
  • دانشگاه بولونيا
  • دانشگاه مسينا
  • دانشگاه ميلان
  • دانشگاه ميلانو بيكوكا
  • دانشگاه فدريكو دوم
  • دانشگاه لوئيجي وان ويتلي
  • دانشگاه پاويا
  • دانشگاه ساپينزا
  • دانشگاه تورورگاتا
  • دانشگاه سينا
  • دانشگاه تورين
  • دانشگاه پادوا
  • دانشگاه پارما
  • دانشگاه دل ماركه
  • دانشگاه دندانپزشكي ساپينزا

قوانين شركت در آزمون IMAT

افرادي كه قصد دارند در آزمون آيمت شركت كنند بايد حتما با قوانين حضور در جلسه آزمون آشنايي داشته باشند، تا از حضور آنها در جلسه جلوگيري نشود، مهمترين قوانين شركت در جلسه آزمون كه بايد بدانيد شامل موارد زير است:

  • به همراه داشتن گواهي ثبت نام در سايت يونيورسيتالي و ايميل هايي كه براي ثبت نام در آزمون IMAT دريافت كرده ايد، ضروري است.
  • همراه داشتن پاسپورت معتبر الزامي است و كپي آن قابل قبول نيست.
  • در هنگام حضور در جلسه آزمون نبايد وسايل الكترونيكي مانند ساعت هوشمند، ماشين حساب، تلفن همراه، دوربين، هدفون، هندزفري و غيره را همراه داشته باشيد.
  • همراه داشتن غلط گير، ماژيك هايلايت و مداد رنگي ممنوع است.
  • همراه داشتن خوراكي و سيگار كشيدن ممنوع است.
  • همراه داشتن ديكشنري و كپي برداري ممنوع است.
  • صحبت كردن داوطلب با ساير داوطلبان ممنوع است.
  • خارج كردن برگه آزمون توسط داوطلب بدون هماهنگي تخلف محسوب مي شود.
  • خروج داوطلب از جلسه آزمون بدون هماهنگي تخلف محسوب مي شود.
  • درب مركز برگزار كننده آزمون در ساعت مقرر بسته خواهد شد، بنابراين بهتر است زودتر به مركز برگزاري آزمون برويد تا پيش از بسته شدن درب در جلسه حاضر شويد.
  • پس از دريافت دفترچه سوالات اطلاعات روي جلد را با اطلاعات خود مطابقت دهيد، تا مطمئن شويد اشتباهي رخ نداده است.

اخذ ويزاي تحصيلي ايتاليا پس از قبولي در آزمون IMAT

پس از اعلام نتايج آزمون IMAT در صورت پذيرفته شدن داوطلب براي تحصيل در رشته ي پزشكي در يكي از دانشگاه هاي معتبر ايتاليا، داوطلب بايد اقدام به اخذ ويزاي تحصيلي براي مهاجرت تحصيلي بنمايد تا اجازه ي ورود و اقامت و تحصيل در اين كشور را داشته باشد. متقاضي بايد به سفارت ايتاليا مراجعه كرده و مدارك خواسته شده از سوي سفارت را ارائه نمايد.

مدارك لازم جهت اخذ ويزاي تحصيلي ايتاليا عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • مدارك شناسايي مانند شناسنامه و كارت ملي
  • نامه پذيرش تحصيلي دانشگاه مقصد
  • توصيه نامه تحصيلي هاي رسمي
  •  تكميل فرم درخواست ويزاي تحصيلي ايتاليا
  • ريز نمرات دبيرستان
  • مدارك اثبات تمكن مالي متقاضي براي پرداخت شهريه و هزينه هاي زندگي در ايتاليا
  • عكس جديد
  • مدارك اثبات بيمه درماني

ووچـر آزمون IMAT مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

هم چنين با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا درباره شرايط و مراحل اخذ ويزاي تجاري ايتاليا و بهترين مسير دريافت ويزاي سرمايه گذاري ايتاليا مناسب با تخصص و مهارت خود مي توانيد يك مهاجرت شغلي موفق را با كمترين ريسك تجربه كنيد و درباره دريافت انواع ويزاي شينگن ايتاليا با كمترين مدارك در كوتاه ترين زمان مانند اخذ ويزاي توريستي ايتاليا و اپلاي تحصيلي براي ويزاي تحصيلي ايتاليا از به روزترين اخبار و اطلاعات قوانين مهاجرت به ايتاليا مطلع باشيد.

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۵:۵۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان

بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان كدام است؟

در طي سال هاي اخير ايرانيان بسياري علاقمند به مهاجرت به كشورهاي پيشرفته و توسعه يافته براي كار و اشتغال هستند، از جمله مهاجرت پزشكان از ايران، از اين رو يكي از مهمترين دغدغه هاي مهاجران ايراني، يافتن بهترين كشور براي مهاجرت شغلي است.

اولين و در واقع مهمترين مرحله ي مهاجرت كاري ايرانيان يافتن بهترين كشور براي مهاجرت خواهد بود. بهترين كشور براي مهاجرت كاري براساس شرايط، تحصيلات، تمكن مالي، مهارت و تخصص هاي متقاضي تعيين مي شود و متقاضي بايد بازار كار كشور مقصد را براساس مهارت هاي خود بررسي كند.

به طور كلي بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان، كشورهايي هستند كه درآمد بيشتري براي تخصص و مهارت نيروي كار خارجي پرداخت مي كنند و در خصوص مهارت متقاضي بايد بازار كار مناسبي در كشور مقصد وجود داشته باشد و دستمزدي كه در كشور مقصد به نيروي كار خارجي پرداخت مي شود با مخارج و هزينه هاي زندگي در آن كشور هماهنگ باشد تا متقاضي بتواند با كار كردن در كشور مقصد هزينه هاي زندگي خود و خانواده اش را تامين كند.

اينستاگرام شركت مهاجرتي هومان ويزا

همچنين ايرانياني كه قصد مهاجرت كاري به كشورهاي ديگري را دارند، بايد با قانون كار كشور مقصد در خصوص شرايط اشتغال نيروي كار خارجي آشنا شوند و بررسي كنند، آيا در اين كشور براي نيروي كار خارجي امنيت شغلي و درآمد بالا وجود دارد يا خير و اينكه نرخ تورم، ثبات اقتصادي، نرخ بيكاري و ميزان رضايت مندي از زندگي در اين كشور چقدر است و با در نظر گرفتن برخي معيارها بهترين كشور را براي مهاجرت كاري انتخاب كنند.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در خصوص مهاجرت شغلي پزشكان يك مهاجرت شغلي موفق را تجربه كن.

استفاده از حقوق شهروندي با مهاجرت كاري ايرانيان

يكي از مهمترين ويژگي هاي كشورهاي خارجي براي مهاجرت كاري ايرانيان، اخذ اقامت و استفاده از حقوق شهروندي براي نيروي كار ايراني است و اينكه متقاضي بتواند با اخذ ويزاي كاري، براي دريافت ويزاي همراه كاري نيز براي بستگان درجه يك يعني همسر و فرزندان زير 18 تا 22 سال خود درخواست دهد و براي آنها اقدام به اخذ ويزا و اقامت نمايد. برخي كشورها براي نيروي كار ايراني كه با ويزاي كار به همراه خانواده به اين كشور مهاجرت كرده اند و اجازه ي اقامت دارند، حقوق شهروندي بيشتري در نظر مي گيرند و برخي كشورها براي نيروي كار خارجي حقوق شهروندي كمتري قائل مي شوند.

صدور اجازه ي كار براي همسر متقاضي، اجازه ي تحصيل رايگان در مدارس دولتي كشور مقصد براي فرزندان زير 18 سال، استفاده از خدمات درماني رايگان از جمله حقوق شهروندي هستند كه متقاضي با اخذ ويزاي كاري مي تواند از آنها استفاده كند. البته قوانين مهاجرت در كشورهاي مختلف در خصوص استفاده از امكانات رفاهي، درماني، تحصيلي و غيره توسط شهروندان خارجي كه اقامت كشور مقصد را دارند، متفاوت است.

ايرانياني كه قصد مهاجرت كاري به كشورهاي خارجي را دارند، بايد قوانين مهاجرت كشور مقصد را در خصوص استفاده از حقوق شهروندي به دقت بررسي كنند تا بتوانند بهترين كشور را براي مهاجرت كاري انتخاب كنند، تا با اشتغال و اقامت در كشور مورد نظر از امكانات بيشتري برخوردار شوند.

با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا درباره شرايط و مراحل اخذ ويزاي تجاري ايتاليا و بهترين مسير دريافت ويزاي كاري ايتاليا مناسب با تخصص و مهارت خود مي توانيد يك مهاجرت شغلي موفق را با كمترين ريسك تجربه كنيد.

بهترين كشورها براي اخذ ويزاي كاري براي ايرانيان

يكي از چالش هاي ديگر براي ايرانياني كه قصد مهاجرت كاري به كشورهاي ديگر را دارند، اخذ ويزاي كاري كشور مقصد است. بنابراين بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان كشورهايي هستند كه با سهولت بيشتري ويزاي كاري براي نيروي كار خارجي صادر مي كنند، چرا كه برخي از كشورهاي پيشرفته براي صدور ويزاي كاري براي مهاجران قوانين سختگيرانه اي اعمال مي كنند، از اين رو ممكن است متقاضي موفق به اخذ ويزاي كاري نشود و درخواست وي مبني بر صدور ويزاي كاري از سوي اداره ي مهاجرت كشور مقصد رد شود.

كشورهايي كه با سهولت بيشتري ويزاي كاري صادر مي كنند، كشورهايي هستند كه با كمبود نيروي كار در زمينه ي تخصص و مهارت متقاضي مواجه هستند، بنابراين براي جذب نيروي كار خارجي قوانين آسانتري دارند را اعمال مي كنند.

با توجه به آنچه گفته شد، بهترين كشور براي مهاجرت كاري ايرانيان كشوري است كه بازار كار خوبي در زمينه ي مهارت و تحصيلات متقاضي دارد و با كمبود نيروي كار محلي در حوزه ي مورد نظر مواجه است.

اگر از شاغلان كادر درمان هستي و تصميم داري به يكي از كشورهاي اروپايي مهارجرت كني، براي دريافت مشاوره و راهنمايي كامل در زمينه مهاجرت شغلي كادر درمان با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان مسلمان

تبعيض نژاد از نظر مليت، مذهب و غيره هميشه در بسياري از كشورهاي جهان، خصوصا كشورهاي توسعه يافته مطرح بوده و برخي از كشورها براي مليت يا مذهب خاصي تبعيض قائل مي شوند و از صدور ويزا و ورود اين افراد به خاك كشور خود اجتناب مي كنند. بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان كشورهايي هستند كه بدون توجه به نژاد، مليت و مذهب افراد به تخصص و مهارت آنها توجه مي كنند و براي نيروي كار ماهر و تحصيل كرده، ارزش زيادي قائل هستند.

آلمان، استراليا، سوئيس، امارات، ژاپن، كانادا، انگليس و بلژيك از جمله بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان هستند.

معيارهاي انتخاب بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان

مهمترين معيارها براي انتخاب بهترين كشورها براي مهاجرت كاري، براساس اعلام سازمان همكاري توسعه اقتصادي (OECD) عبارتند از:

* حداقل درآمد نيروي كار خارجي

* رضايت شهروندان از زندگي

* تعادل ميان كار و زندگي افراد

* نرخ بيكاري

* ميزان امنيت شغلي

* نزديكي كشور مقصد به ايران و سهولت اخذ ويزاي كاري

* نسبت هزينه ملك به درآمد نيروي كار خارجي

اگر پرستاري هستي و تصميم داري براي مهاجرت كاري اقدام كني، براي انتخاب بهترين كشورها براي مهاجرت پرستاران بهتره با مشاوران با تجربه در زمينه مهاجرت شغلي مشورت كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

اخذ ويزاي كاري براي ايرانيان

براي اينكه ايرانيان بتوانند براي كار، تحصيل و يا سرمايه گذاري و غيره به كشورهاي ديگر مهاجرت كنند، بايد از اداره ي مهاجرت كشور مقصد ويزاي مورد نظر را دريافت كند. شرايط و مدارك براي اخذ ويزاي كاري براي كشورهاي مختلف، متفاوت است و متقاضي بايد شرايط و مدارك لازم براي اخذ ويزاي كاري را براساس خواسته ي سفارت كشور مقصد فراهم نمايد. متقاضي بايد با دقت، مدارك لازم را فراهم نمايد، چرا كه در صورت نقص پرونده ي مهاجرت درخواست او براي اخذ ويزاي كاري رد خواهد شد و متقاضي بايد اقدام به تكميل مدارك خود نمايد و سپس براي اخذ ويزاي كاري مجددا اقدام نمايد و بايد هزينه هاي بررسي پرونده را دوباره پرداخت كند.

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

مزاياي اخذ ويزاي كاري براي ايرانيان

اخذ ويزاي كاري براي ايرانيان مزايايي دارد كه عبارتند از:

* ايرانيان مي توانند بعد از چند سال كار و تمديد ويزاي كاري، اقامت دائم كشور مقصد را براي خود و خانواده شان دريافت كنند.

* ايرانياني كه موفق به اخذ ويزاي كاري شوند، مي توانند براي بستگان درجه يك خود، ويزاي همراه دريافت كنند.

* ايرانيان مي توانند با داشتن ويزاي كاري از ابتداي ورود به كشور مقصد مشغول به كار شوند.

* ايرانيان با اخذ ويزاي كاري مي توانند از مزايا و امكانات اقامتي مانند اجازه ي كار براي همسر و تحصيل رايگان براي فرزندان استفاده كنند.

* ايرانياني كه با ويزاي كاري مهاجرت كرده اند، مي توانند با كار در كشور مقصد در حوزه ي تخصص و تحصيلات خود درآمد بالايي كسب كنند.

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد و پاسخ دقيق به سوالاتي مانند امكان گرفتن پناهندگي با ويزاي توريستي ايتاليا و …. توصيه ما دريافت مشاوره از متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره اخذ اقامت كشورهاي خارجي، اخذ ويزاي تضميني، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۲:۲۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ويزاي كار مستقل ماهر استراليا (ويزاي 189)

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

ويزاي كار مستقل ماهر يا ويزاي 189 استراليا يك ويزاي كاري است كه به متقاضي امكان اقامت نامحدود در اين كشور را مي دهد. مي توان گفت يكي از بهترين راه هاي مهاجرت به استراليا، اخذ ويزاي 189 است، چرا كه دارندگان اين ويزا از ابتدا با اقامت دائم وارد اين كشور مي شوند.

ويزاي كار مستقل ماهر يا ويزاي 198 استراليا چيست؟

استراليا يكي از كشورهاي مهاجرپذير است كه براي جبران كمبود نيروي كار ماهر، اقدام به جذب نيروي كار خارجي مي نمايد. افرادي كه قصد مهاجرت شغلي به استراليا را دارند مي توانند با اخذ ويزاي كاري استراليا به اين كشور مهاجرت و اجازه ي كار و اقامت دريافت كنند. متقاضيان بايد براي اخذ ويزاي كاري استراليا حداقل 65 امتياز از جدول امتيازبندي ويزاي كاري استراليا را كسب كنند و هر چه امتياز بالاتري به دست آورد، شانس اخذ ويزاي كاري نيز بيشتر خواهد شد.

درباره ويزاي مستقل ماهر استراليا مي توني از متخصصان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشاوره رايگان بگيري.

براي اينكه كه متقاضي بتواند حداقل امتياز اخذ ويزاي كاري را دريافت كند، بايد شرايط زير را داشته باشد:

* داشتن تحصيلات دانشگاهي و يا مدرك فني و حرفه اي

* داشتن سن 18 تا 45 سال

* مدرك زبان آيلتس با نمره ي حداقل 6 و يا ساير مدارك زبان معتبر كه مورد تاييد اداره مهاجرت استراليا باشد با حداقل نمره ي قابل قبول

* برخورداري از سلامت جسماني

* عدم سوء پيشينه‌

انواع ويزاي كاري استراليا

طي چند سال اخير درخواست ايرانيان براي مهاجرت كاري به استراليا افزايش پيدا كرده است و افراد متخصص و ماهر كه مهارت، تخصص و يا تحصيلاتشان مورد نياز بازار كار اين كشور است، براي دست يافتن به موقعيت شغلي مناسب تر با درآمد بالا، از طريق اخذ ويزاي كاري استراليا (اسكيل وركر) به اين كشور مهاجرت مي كنند. به طور كلي بيش از 10 ويزاي كاري براي مهاجرت به استراليا وجود دارد، كه مهمترين آنها عبارتند از:

* ويزاي ساب كلاس 189

* ويزاي ساب كلاس 190

* ويزاي ساب كلاس 491

* ويزاي ساب كلاس 191

* ويزاي ساب كلاس 476

اگه در مورد اخذ ويزاي 494 استراليا براي مهاجرت كاري داروسازان به استراليا نمي دوني كليك كن.

اگر تصميم داري براي مهاجرت شغلي به استراليا اقدام كني، اما نمي دوني براي اخذ ويزاي كار استراليا از كجا بايد شروع كني، براي دريافت مشاوره و راهنمايي هاي لازم در اين زمينه، ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

شرايط اخذ ويزاي كار مستقل ماهر يا ويزاي 189 استراليا

ويزاي كار مستقل ماهر يا ويزاي 189 استراليا يك ويزاي كاري است كه به متقاضي امكان اقامت نامحدود در اين كشور را مي دهد. مي توان گفت يكي از بهترين راه هاي مهاجرت به استراليا، اخذ ويزاي 189 است، چرا كه دارندگان اين ويزا از ابتدا با اقامت دائم وارد اين كشور مي شوند.

براي اينكه متقاضي بتواند ويزاي 189 استراليا را دريافت كند بايد:

* تخصص متقاضي در ليست مشاغل مورد نياز استراليا باشد.

* سن متقاضي بايد حداكثر 45 سال باشد.

* متقاضي بايد داراي مدرك زبان آيلتس با نمره ي حداقل 6 و يا معادل آن باشد.

* متقاضي بايد بتواند در جدول امتيازبندي ويزاي كاري استراليا حداقل 65 امتياز كسب كند.

* ارزيابي سوابق كاري متقاضي توسط سازمان‌ هاي مربوطه

نحوه امتياز دهي براي اخذ ويزاي كار مستقل ماهر استراليا

1- امتياز سن متقاضي

بهترين سن براي اخذ ويزاي كار مستقل ماهر بين 25 تا 32 سال است كه داراي بيشترين امتياز و حداكثر 45 سال است كه داراي كمترين امتياز مي باشد. نحوه ي امتياز بندي سن براي اخذ ويزاي 189 به صورت زير مي باشد:

* سن 18 تا 24 سال: 25 امتياز

* سن 25 تا 32 سال: 30 امتياز

* سن 33 تا 39 سال: 25 امتياز

* سن 40 تا 44 سال: 15 امتياز

2- امتياز مدرك زبان انگليسي

استراليا يك كشور انگليس زبان است، از اين رو متقاضي براي اخذ ويزاي 189 استراليا بايد به زبان انگليسي تسلط داشته باشد. مدرك زبان آيلتس به صورت زير امتيازبندي مي شود:

* حداقل نمره ي 6 براي هر چهار مهارت (خواندن، نوشتن، گوش كردن، درك مطلب): امتياز صفر (قابل قبول)

* حداقل نمره ي 7 براي هر چهار مهارت: 10 امتياز (خوب)

* حداقل نمره ي 8 براي هر چهار مهارت: 20 امتياز (عالي)

3- امتياز مدرك تحصيلي

مدارك تحصيلي كه متقاضي براي اخذ ويزاي كار مستقل ماهر ارائه مي دهد، بايد معتبر و مورد تاييد مراكز علمي اين كشور باشد.

* مدرك ارزيابي شده، معادل مقطع دكتري: 20 امتياز

* مدرك ارزيابي شده، معادل مقطع كارشناسي: 15 امتياز

* مدرك ارزيابي شده، معادل مقطع كارداني: 10 امتياز

* مدرك پايان دوره ي ارزيابي شده، مرتبط با تخصص متقاضي: 10 امتياز

4- امتياز سابقه كاري

امتياز سابقه كار متقاضي به دو صورت محاسبه مي شود:

1- متقاضي داراي سابقه كاري مرتبط در استراليا در 10 سال اخير باشد

* سابقه كار كمتر از يك سال: 0 امتياز

* سابقه كار 1 تا 2 سال: 5 امتياز

* سابقه كار 3 تا 4 سال: 10 امتياز

* سابقه كار 5 تا 7 سال: 15 امتياز

* سابقه كار 8 تا 10 سال: 20 امتياز

2- متقاضي داراي سابقه ي كاري مرتبط در خارج از استراليا در 10 سال اخير باشد

* سابقه كار كمتر از ۳ سال: ۰ امتياز

* سابقه كار ۳ تا ۴ سال: ۵ امتياز

* سابقه كار ۵ تا ۷ سال: ۱۰ امتياز

* سابقه كار ۸ تا ۱۰ سال: ۱۵ امتياز

5– امتياز صلاحيت تحصيلات تخصصي

داشتن مدرك كارشناسي ارشد پژوهش محور يا دكتري از موسسات تحصيلي استراليا كه حداقل شامل ۲ سال آكادميك باشد: 10 امتياز

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

6- در صورتي كه متقاضي در استراليا تحصيل كرده باشد

اگر متقاضي در اين كشور تحصيل كرده باشد، امتياز او به ترتيب زير خواهد بود:

* اگر متقاضي در مناطق كم‌ جمعيت استراليا تحصيل كرده باشد: 5 امتياز

* اگر متقاضي حداقل در يك مقطع تحصيلي مانند ديپلم در استراليا تحصيل كرده باشد: 5 امتياز

7- متقاضي بايد آزمايش ‌هاي لازم براي تست سلامت را انجام دهد و از نظر سلامت جسماني در وضعيت مطلوبي باشد.

8- متقاضي بايد گواهي عدم سوء پيشينه را از سن 16 سالگي از هر كشوري كه حداقل 10 سال اقامت داشته است، ارائه دهد.

9- ساير امتيازات

* تسلط به يكي از زبان هاي خاص: 5 امتياز

* داشتن اسپانسر ايالتي يا فاميلي: 5 امتياز (البته امتياز دقيق به نوع ويزا بستگي دارد.)

* امتياز همسر در صورت تاهل: 5 تا 10 امتياز

* مجرد بودن متقاضي: 10 امتياز

معادل سازي مدارك متقاضي براي اخذ ويزاي كار مستقل ماهر استراليا

يكي از مهمترين مراحل اخذ ويزاي كار مستقل ماهر استراليا يا ويزاي 189 استراليا، معادل ‌سازي مدارك متقاضي مطابق با يكي از ارگان ‌هاي مربوطه در استراليا است. مدت زمان معادل‌ سازي مدارك با توجه به كد رشته انتخابي و سازمان ارزيابي‌ كننده، ممكن است يك هفته تا ۴ ماه طول بكشد.

بهتره از تجربه و تخصص كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي مهاجرت شغلي به استراليا و يا ثبت شركت در خارج از كشور استفاده كني تا يك مهاجرت شغلي موفق به كشور مورد علاقت را تجربه كني.

مزاياي اخذ ويزاي كار مستقل ماهر

* اخذ اقامت دائم از ابتداي ورود به استراليا

* اجازه ي اقامت در هر منطقه اي در اين كشور بدون محدوديت

* اجازه ي كار تمام وقت براي متقاضي و اعضاي خانواده ي او

* استفاده از خدمات درماني رايگان

* اجازه تحصيل در استراليا

* دارندگان ويزاي كار مستقل ماهر در صورت دارا بودن شرايط لازم، مي توانند براي دريافت شهروندي اين كشور اقدام كنند.

* دارنده ي اين ويزا مي تواند اسپانسر ديگر اعضاي خانواده ي خود براي اخذ ويزا باشد.

* نكته: افرادي كه با اخذ ويزاي كاري به استراليا مهاجرت مي كنند مي توانند با اخذ ويزاي همراه براي خانواده خود يعني همسر و فرزندان زير 18 سال اجازه اقامت دريافت كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره رايگان با متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۲۸:۵۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

يكي از معايب اخذ ويزاي استارتاپ كانادا آن است كه به دليل رقابت بالاي متقاضيان و سختگيري براي دريافت نامه ي حمايت، متقاضي بايد بتواند بيزينس پلن (طرح تجاري) بسيار قوي ارائه دهد تا بتواند با ساير طرح هاي تجاري رقابت نمايد.

معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا چيست؟

كانادا يكي از كشورهاي صنعتي و توسعه يافته جهان است كه طي چند سال گذشته افراد بسياري از سراسر دنيا با مقاصد مختلف به اين كشور مهاجرت كرده اند و برخي نيز موفق به اخذ اقامت دائم اين كشور شده اند.

متقاضيان مهاجرت به كانادا مي توانند با توجه به شرايط و امكانات خود از طريق تحصيل، كار، سرمايه گذاري و غيره به اين كشور مهاجرت كنند.

يكي از بهترين روش هاي مهاجرت به كانادا سرمايه گذاري از طريق استارت آپ در اين كشور است، كه مستقيما منجر به دريافت اقامت دائم كانادا مي شود.

اگر تصميم داري از طريق سرمايه گذاري به كانادا مهاجرت كني، براي كسب اطلاعات در مورد تفاوت ويزاي استارت آپ كانادا با كارآفريني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

متقاضي مهاجرت از طريق استارت آپ كانادا بايد داراي يك ايده ي تجاري جديد باشد كه بتواند با ساير طرح هاي تجاري رقابت كند و قادر به جذب سرمايه گذار در اين كشور باشد تا بتواند بيزينس خود را در كانادا با حمايت يك شركت سرمايه گذار حامي راه اندازي كند. همچنين متقاضي بايد از تمكن مالي براي سرمايه گذاري و پرداخت هزينه هاي اقامت در اين كشور برخوردار باشد.

براي مهاجرت كاري به كانادا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد شرايط مهاجرت از طريق استارت آپ، اخذ ويزاي خوداشتغالي كانادا و يا اخذ ورك پرميت كانادا داري، بپرس.

همان طور كه گفته شد متقاضي مهاجرت به كانادا مي تواند از طرق مختلفي به اين كشور مهاجرت كند و اما هريك از اين روش هاي مهاجرتي مزايا و معايبي دارند كه ممكن است پروسه ي مهاجرت را با دشواري و مشكل مواجه كنند و حتي ممكن است متقاضي، موفق به اخذ ويزا و دريافت اقامت نشود.

مهاجرت به كانادا از طريق استارت آپ نيز مانند ساير روش هاي ديگر داراي مزايا و معايبي است كه در ادامه آنها را توضيح خواهيم داد.

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

مراحل اخذ ويزاي استارت آپ كانادا

چنانچه شخصي متقاضي مهاجرت به كانادا از طريق استارت آپ است، براي مهاجرت و اخذ اقامت دائم اين كشور ابتدا بايد يك بيزينس پلن و طرح تجاري قوي بنويسد، طرح او بايد بتواند با ساير طرح هاي اقتصادي رقابت كند و طرحي نوآورانه و خلاقانه باشد كه تا به حال مشابه آن ارائه نشده است، بيزينسي كه متقاضي براي استارت آپ انتخاب مي كند بايد ظرفيت جذب نيروي كار و ايجاد اشتغال داشته باشد، پس از ارائه ي چنين طرح تجاري، متقاضي بايد طرح و بيزينس خود را به شركت هاي سرمايه گذار كانادايي كه از استارت آپ هاي خارجي حمايت مي كنند، ارائه دهد و شركت هاي سرمايه گذار با بررسي طرح تجاري در صورت پذيرفتن و تاييد آن، يك نامه ي ساپورت براي قبول حمايت و سرمايه گذاري در بيزينس متقاضي براي وي صادر مي شود و يك نامه حمايت از سوي سازمان حامي (نامه ساپورت) نيز براي اداره ي مهاجرت ارسال مي كنند. پس از اخذ نامه ي حمايت، متقاضي بايد براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا اقدام كند و ساير مدارك و شرايط اخذ ويزا را تهيه و ارائه نمايد.

* نكته: افرادي كه با روش هاي مختلف مانند تحصيل، كار و يا سرمايه گذاري به كانادا مهاجرت مي كنند مي توانند با اخذ ويزاي همراه براي خانواده خود يعني همسر و فرزندان زير 18 سال، اجازه اقامت دريافت كنند.

معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا

دريافت ويزاي استارت آپ كانادا براي كليه متقاضيان به طور كلي دشواري هايي دارد كه شامل موارد زير مي باشد:

* به دليل رقابت بالاي متقاضيان و سختگيري براي دريافت نامه ي حمايت، متقاضي بايد بتواند بيزينس پلن (طرح تجاري) بسيار قوي ارائه دهد تا بتواند با ساير طرح هاي تجاري رقابت نمايد و موفق به دريافت نامه ي حمايت از سوي سازمان حامي كانادايي شود. در واقع يكي از دشوارترين مراحل اخذ ويزاي استارت آپ كانادا داشتن يك طرح تجاري جديد با قابليت رقابت است.

* رقابت بالا براي اخذ حمايت از سازمان هاي حامي كانادايي

*طولاني بودن بررسي پرونده ي مهاجرت

* وجود قوانين سختگيرانه براي دريافت نامه ي حمايت

* ضروري بودن ارائه مدرك آزمون زبان انگليسي يا فرانسه با نمره ي قابل قبول (CLB5)

* هزينه هاي دريافت ويزاي استارت آپ كانادا نسبت به برخي كشورها مانند فرانسه بيشتر است.

* با اخذ ويزاي استارت آپ كانادا دارنده ي آن اجازه ي اشتغال در اين كشور را نخواهد داشت و بايد ابتدا اقامت دائم كانادا را دريافت كند تا بتواند براي جستجوي كار اقدام نمايد.

* براي استارت آپ كانادا ابتدا بايد سرمايه گذاري پروژه مشخص شود و بايد متقاضي ابتدا براي طرح تجاري خود سرمايه گذار كانادايي پيدا كند، اما در برخي كشورها متقاضي مي تواند ابتدا ويزاي استارت آپ را دريافت و سپس اقدام به يافتن سرمايه گذار نمايد.

معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي اشخاصي كه تمكن مالي ندارند:

افرادي كه قصد مهاجرت به كانادا را از طريق استارت آپ و سرمايه گذاري دارند به دو گروه تقسيم مي شوند، يك گروه افراد جواني هستند كه طرح هاي تجاري جديدي دارند و خلاق هستند و مي خواهند بيزينس خود را در اين كشور راه اندازي كنند، اما از تمكن مالي كافي براي سرمايه گذاري و پرداخت هزينه ها برخوردار نيستند و با كمبود سرمايه مواجه اند، بنابراين اين افراد براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا با مشكلاتي روبرو هستند.

 معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي آنها به شرح زير مي باشد:
* داشتن هزينه‌ ي وكالت سنگين براي مشاوره و پيگيري پرونده ي مهاجرت

* داشتن تمكن مالي براي سرمايه گذاري در پروژه ي استارت آپ (متقاضي بايد حداقل مالك 10 درصد از سهام شركت باشد.)

* اثبات تمكن مالي براي پرداخت هزينه هاي زندگي در كانادا تا زمان دريافت اقامت دائم (چرا كه تا دريافت اقامت دائم اجازه ي كار به او داده نمي شود.)

* متقاضي بايد توانايي همكاري با ساير اعضاي پروژه را داشته باشد.

در مشاوره با تيم متخصصان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توني همه اين موارد رو با موفقيت پشت سر بذاري.

معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي افراد ميانسال

دسته ي دوم كه براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا اقدام مي كنند و قصد دارند از طريق سرمايه گذاري و راه اندازي كسب و كار خود در اين كشور اقامت دائم كسب كنند، افرادي هستند كه سن بالاتري دارند و از تمكن مالي كافي براي سرمايه گذاري و پرداخت تمام هزينه هاي اخذ ويزا و اقامت در اين كشور برخوردار هستند. اين افراد به دليل بالا بودن سن خود نمي توانند به روش هاي ديگر كه داراي محدوديت سني هستند، مهاجرت كنند، از اين رو بهترين روش براي مهاجرت آنها از طريق استارت آپ كانادا و سرمايه گذاري است، اما اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي آنها معايبي خواهد داشت.

معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي افراد ميانسال عبارتند از:

* به دليل بالا بودن سن اين افراد، اخذ مدرك زبان (انگليسي يا فرانسه) در سطح CLB5 براي آنها مشكل است.

* اين افراد بايد بتوانند در پروژه استارت آپ با ساير اعضاي جوان تر گروه كه دانش بيشتري دارند، ارتباط برقرار كرده و همكاري نمايند.

* متقاضي بايد حداقل به مدت دو سال و تا پايان پروسه ي اخذ اقامت دائم به ايران سفر نكنند.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي‌توني يك مهاجرت موفق را تجربه كني و درباره بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان باتوجه به توانايي هاي شغلي و تحصيلي راهنمايي دريافت كني!

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره رايگان با متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۲۴:۵۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي مهاجرت

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا 

سرمايه گذاري و استارت آپ كانادا يكي از بهترين روش ها براي مهاجرت سرمايه گذاران مبتكر با ايده هاي خلاقانه براي راه اندازي كسب و كارهاي جديد در اين كشور است، در واقع كشور كانادا با صدور ويزاي استارت آپ و اخذ اقامت دائم براي متقاضيان، اقدام به جذب طرح هاي تجاري جديد و سرمايه گذاران خارجي نموده است. سرمايه گذاران خلاق با ارائه يك طرح تجاري جديد مي توانند با ساير متقاضيان رقابت كنند و موفق به اخذ ويزاي استارت آپ كانادا شوند.

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

مراحل اخذ ويزاي استارت آپ كانادا

اولين قدم براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا ارائه ي يك ايده ي تجاري جديد براي راه اندازي كسب و كار است. متقاضي مهاجرت از طريق استارت آپ، قبل از اينكه براي اخذ ويزا اقدام نمايد، ابتدا بايد طرح تجاري (بيزينس پلن) خود را براي پيدا كردن حامي و سرمايه گذار كانادايي آماده نمايد و با ارائه ي طرح خود به سازمان هاي حمايت كننده ي كانادايي كه از استارت آپ هاي خارجي حمايت مي كنند، نامه ساپورت (نامه حمايت) دريافت كند. در واقع با اخذ نامه حمايت از سوي سازمان حامي كانادايي، پروسه ي دريافت ويزاي استارت آپ كانادا شروع خواهد شد.

در مشاوره با متخصصان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توني بهترين سازمان هاي حمايت كننده كانادايي رو بشناسي.

سازمان حامي، نامه ي ساپورت را به اداره ي مهاجرت ارسال مي كند و متقاضي بايد پس از آن براي تهيه مدارك ديگر اقدام نمايد. علاوه بر ارائه ي نامه ي ساپورت و تعهدنامه از سوي سازمان حامي متقاضي بايد مدارك زير را نيز ارائه دهد:

* گذرنامه ي معتبر

* مدارك شناسايي (شناسنامه و كارت ملي)

* گواهي عدم سوء پيشينه

* مدارك اثبات تمكن مالي براي پرداخت هزينه ها

* مدرك آزمون زبان انگليسي يا فرانسه با نمره ي قابل قبول

* مدرك تحصيلي (متقاضي بايد حداقل داراي يك سال تحصيلات دانشگاهي باشد.)

 ويزاي سرمايه گذاري كويت براي ايرانيان

در صورت دريافت نامه ي ساپورت و تكميل بودن مدارك پرونده ي مهاجرتي و واجد شرايط بودن متقاضي براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا، كارآفرين و سرمايه گذار مي تواند به كانادا مهاجرت كند و پس از مدتي اقامت دائم اين كشور را از طريق اجراي پروژه ي استارت آپ دريافت كند و به اين ترتيب از حقوق شهروندي كانادا برخوردار شود.

درباره مزاياي حقوق شهروندي كانادا با سرمايه گذاري خارجي مي توني از مشاوره هاي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني!

مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا

مهاجرت از طريق برنامه ي استارت آپ كانادا مزايايي دارد كه عبارتند از:

1- اخذ اقامت دائم كانادا به صورت مستقيم

2- نياز به مدرك زبان (انگليسي يا فرانسه ) با سطح پايين تر

2- سريع ترين راه براي اخذ اقامت دائم كانادا

3- انتخاب استان و شهر مورد علاقه براي اقامت

4- راه اندازي پروژه ي استارت آپ با گروه 5 نفره

5- جذب سرمايه گذار براي اجراي پروژه استارت آپ

6- امكان دريافت پاسپورت كانادا پس از 3 سال

ميخواي تو هر مرحله از مهاجرت به كانادا بهترين راه در كوتاه ترين زمان رو داشته باشي؟ با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

اخذ اقامت دائم كانادا به صورت مستقيم

مهمترين مزاياي مهاجرت از طريق اخذ ويزاي استارت آپ كانادا نسبت به ساير روش هاي مهاجرتي مانند مهاجرت تحصيلي و كار، امكان دريافت اقامت دائم اين كشور به صورت مستقيم است و متقاضي مي تواند با سرمايه گذاري و اجراي پروژه ي استارت آپ در كانادا اقامت دائم اين كشور را به صورت مستقيم دريافت كند. همچنين به صورت همزمان به متقاضي، همسر و فرزندان زير 22 سال، اقامت دائم كانادا اعطا مي شود.

 ورك پرميت كانادا براي ايرانيان

در ساير روش هاي مهاجرتي ابتدا براي متقاضي يك ويزاي موقت مانند ويزاي دانشجويي يا ويزاي كاري صادر مي شود. متقاضي با اخذ ويزاي دانشجويي يا ويزاي كاري اقامت موقت كانادا را دريافت خواهد كرد و با پايان اعتبار ويزا بايد يا ويزا را تمديد نمايد يا خاك اين كشور را ترك كند. البته لازم به ذكر است متقاضي تا قبل از دريافت اقامت دائم، اجازه ي كار كردن در كانادا را نخواهد داشت.

با دريافت اقامت دائم متقاضي و خانواده ي او مي توانند از حقوق شهروندي كانادا مانند تحصيل رايگان فرزندان، اجازه ي كار تمام وقت براي متقاضي و همسر او و غيره استفاده كنند.

تفاوت هاي ديگري هم در اخذ اقامت دائم كانادا با ويزاي استارتاپ كانادا وجود داره كه مي توني با تماس با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا بدوني.

نياز به مدرك زبان با سطح پايين تر

برخلاف ساير روش هاي مهاجرتي مانند مهاجرت تحصيلي، يكي از مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا نياز به مدرك زبان انگليسي يا فرانسه با سطح پايين تر است و براي اخذ اين ويزا مهارت زبان در سطح CLB5 كافي است، مانند آيلتس جنرال با نمره ي 5، اما براي مهاجرت تحصيلي متقاضي بايد داراي مهارت زباني بالاتري باشد، مانند آيلتس با نمره ي 6 يا 7 به بالا (با توجه به مقطع تحصيلي)

سريع ترين راه براي اخذ اقامت دائم كانادا

پرونده ي مهاجرتي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا نسبت به ساير روش هاي مهاجرتي با سرعت بيشتري بررسي مي شود و پروسه ي اخذ اقامت دائم از طريق برنامه ي استارت آپ كانادا معمولا 12 تا 16 ماه طول مي كشد، اما پروسه ي اخذ اقامت دائم براي ساير روش هاي مهاجرت اغلب 48 تا 60 ماه طول مي كشد.

* نكته: افرادي كه با انواع روش ها به كانادا مهاجرت مي كنند مي توانند با اخذ ويزاي همراه براي خانواده خود يعني همسر و فرزندان زير 18 سال، اجازه اقامت در اين كشور را دريافت كنند.

براي تهيه مدارك مورد نياز درخواست اقامت دائم مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري.

انتخاب استان و شهر مورد علاقه براي اقامت

يكي ديگر از مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا، آزادي در انتخاب استان و شهر مورد نظر براي اقامت و راه اندازي كسب و كار است. متقاضي بايد براي انتخاب شهر مورد نظر براي اجراي پروژه ي استارت آپ خود با دقت و هوشمندانه عمل كند و شهري را انتخاب كند كه با زمينه ي فعاليت استارت آپ و همچنين سرمايه ي شركت هماهنگي داشته باشد. از اين رو در هر شهري در كشور كانادا به جز استان كبك كه مناسب براي اجراي پروژه است مي تواند اقامت كند. استانهايي كه براي راه اندازي كسب و كار پروژه مناسب هستن رو ميشناسي؟ تماس بگير تا از خدمات شركت مهاجرتي هومان ويزا در اين باره استفاده كني!

اجراي پروژه استارت آپ با گروه 5 نفره

يكي ديگر از مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا كه مهاجرت از اين طريق را جذاب تر مي كند، امكان تشكيل تيم 5 نفره براي اجراي پروژه ي استارت آپ است و از سوي اداره ي مهاجرت كانادا براي هر 5 نفر به همراه اعضاي خانواده اقامت دائم اعطا مي شود، البته به اين نكته بايد توجه داشت كه هر يك از اعضا بايد مالك حداقل 10 درصد از سهام شركت باشند و از اعضاي اصلي پروژه محسوب شوند.

جذب سرمايه گذار براي پروژه استارت آپ

در صورتي كه طرح تجاري متقاضي از سوي سازمان هاي حمايت كننده ي كانادايي پذيرفته شود، متقاضي مي تواند مورد حمايت سازمان هاي سرمايه گذار كانادايي قرار بگيرد و اين سازمان ها با سرمايه گذاري در پروژه ي استارت آپ به راه اندازي كسب و كار جديد كمك بسزايي نمايند و متقاضي و شركاي او مي توانند بخشي از سرمايه ي خود را از اين طريق تامين كنند.

اگر دوست داري در مورد اخذ ويزاي دوركاري يا ديجيتال نومد بدوني كليك كن.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره رايگان با متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۱۴:۴۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

نامه حمايت از سازمان حامي براي ويزاي استارتاپ كانادا

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

نامه ي حمايت (Letter of Support) اولين و مهمترين مدركي است كه متقاضي بايد براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا دريافت نمايد. در واقع قبل از ارائه درخواست اخذ ويزا بايد اقدام به اخذ نامه حمايت (نامه ساپورت) از يك سازمان حامي كه مورد تاييد دولت كانادا باشد، بنمايد.

نحوه دريافت نامه حمايت از سازمان حامي براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا 

ويزاي استارت آپ كانادا براي كارآفرينان و سرمايه گذاران خارجي صادر مي شود كه داراي ايده اي نوآورانه و خلاق تجاري و كسب و كاري جديد هستند و قصد دارند كسب و كار و بيزينس خود را در اين كشور راه اندازي كنند.

طراح ايده تجاري براي راه اندازي كسب و كار خود بايد ابتدا ويزاي استارت آپ كانادا را دريافت كند تا اجازه ي ورود و اقامت در خاك اين كشور را داشته باشد و متقاضي بايد واجد شرايط اخذ ويزا باشد. از شرايط مهم براي درخواست اخذ ويزاي استارت آپ كانادا داشتن مدرك آزمون زبان انگليسي يا فرانسه با نمره ي قابل قبول، مدارك اثبات تمكن مالي، داشتن پاسپورت معتبر و غيره است. متقاضي ويزاي استارت آپ كانادا بايد حداقل مالك 10 درصد از سهام شركت باشد و شركت مي تواند حداكثر داراي 5 سرمايه گذار باشد و سرمايه گذاران در مجموع بايد مالك حداقل 50 درصد سهام شركت باشند و مهمترين مدرك براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا اخذ نامه ي حمايت از سازمان هاي حامي مورد تاييد كانادا است. براي يك مهاجرت استارتاپي موفق مي توني با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري.

نامه حمايت (Letter of Support) استارت آپ كانادا چيست؟

همان طور كه گفته شد نامه ي حمايت (Letter of Support) اولين و مهمترين مدركي است كه متقاضي بايد براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا دريافت نمايد. در واقع قبل از ارائه درخواست اخذ ويزا بايد اقدام به اخذ نامه حمايت (نامه ساپورت) از يك سازمان حامي كه مورد تاييد دولت كانادا باشد، بنمايد. پس از دريافت اين نامه مي تواند براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا درخواست دهد تا در صورت داشتن شرايط و مدارك درخواستي از سوي اداره ي مهاجرت كانادا موفق به اخذ ويزاي استارت آپ كانادا شود و با داشتن اين ويزا مي تواند به اين كشور وارد شده و اجازه ي اقامت و راه اندازي كسب و كار و اجراي طرح تجاري و بيزينس پلن خود را خواهد داشت.

درباره نكات ضروري بيزنس پلن و سرمايه گذاري خارجي در كانادا مي توني با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري.

طراح ايده ي تجاري بايد با يك سرمايه گذار و سازمان كانادايي ارتباط برقرار كند و بيزينس پلن و طرح تجاري خود را براي او ارسال كند و سازمان حامي را براي اجراي طرح تجاري و بيزينس خود متقاعد سازد. سازمان حامي كانادايي بيزينس پلن را بررسي كرده و در صورتي كه داراي سه شرط مهم باشد، يعني طرح تجاري نوآورانه، جديد و خلاقانه باشد، طرح بايد براي شهروندان كانادايي ايجاد اشتغال نمايد و همچنين قابليت رقابت داشته باشد، در اين صورت سازمان حمايت كننده ي كانادايي براي اجرا و راه اندازي كسب و كار متقاضي حاضر به سرمايه گذاري خواهد بود، از اين رو يك نامه ي حمايت يا نامه ي ساپورت مستقيم براي طراح ايده و يك نامه ي حمايت براي اداره ي مهاجرت كانادا ارسال مي كند تا متقاضي بتواند براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا اقدام كند.

در صورت عدم تاييد و رد شدن بيزينس پلن از سوي سازمان حمايت كنند ه ي كانادايي، متقاضي نمي تواند براي دريافت ويزاي استارت آپ كانادا اقدام كند، لازمه ي دريافت اين ويزا ابتدا اخذ نامه ي ساپورت از يك سازمان حامي كانادايي است. درباره علت عدم تاييد بيزنس پلن مي توني از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

كدام سازمان هاي كانادايي از استارت آپ خارجي حمايت مي كنند؟

سه نوع سازمان حامي در كانادا وجود دارد كه از ايده ها و طرح هاي نوآورانه ي كارآفرينان خارجي در برنامه ي استارت آپ كانادا حمايت و سرمايه گذاري مي كنند، كه عبارتند از:

1- صندوق سرمايه گذاري ريسك پذير كانادا (Venture Capital Firms):

22 شركت سرمايه گذار ريسك پذير در كانادا وجود دارند كه مورد تاييد دولت كانادا هستند.

2- سازمان هاي فرشته كانادا (Angel Investor Groups):

9 شركت سرمايه گذار فرشته در كانادا مورد تاييد هستند.

3- سازمان هاي انكوباتور (مركز رشد) كانادا (Business Incubators):

38 شركت سرمايه گذار انكوباتور كانادايي نيز براي حمايت از طرح هاي تجاري متقاضيان خارجي مورد تاييد مي باشد.

در مجموع 69 شركت سرمايه گذار كانادايي مورد تاييد دولت كانادا هستند كه پس از بررسي طرح هاي تجاري، در صورت پذيرفتن طرح، براي متقاضي نامه حمايت يا نامه ي ساپورت صادر مي كنند.

كدام يك از سازمان هاي حامي كانادايي براي اخذ نامه ي حمايت بهتر است؟

انتخاب نوع سازمان حامي كانادايي بستگي به نوع استارت آپ و بيزينس پلن متقاضي و معيارهاي ديگري دارد، مثلا سازمان هاي ريسك پذير در طرح هاي تجاري كه داراي پتانسيل بالا و ريسك پذيري بيشتري هستند، سرمايه گذاري مي كنند. اما سازمان هاي انكوباتور (مركز رشد) بيشترين سرمايه گذاري و حمايت را از استارت آپ هاي خارجي مي كنند. طبق آمارها طي سال هاي اخير سازمان هاي حامي انكوباتور بيشترين حمايت و سازمان هاي ريسك پذير كمترين حمايت را از استارت آپ هاي خارجي كرده اند.

بهترين راه شناخت شركت هاي انكوباتور در كانادا مشاوره با حوزه بين المللي شركت مهاجرتي هومان ويزا است.

ليست شركت هاي انكوباتور در كانادا

افراد غير كانادايي تنها مجاز به همكاري با انكوباتورهاي مشخصي هستند كه توسط مقامات كانادايي اعلام شده اند، كه در پايين مشاهده مي كنيم.

  • Alacrity Foundation

    Alberta Agriculture and Forestry

    Agrivalue Processing Business Incubator

    Food Processing Development Centre

    Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)

    Creative Destruction Lab

    Empowered Startups Ltd.

    Extreme Innovations

    Genesis Centre

    Highline BETA Inc.

    Innovacorp

    Innovation Cluster – Peterborough and the Kawarthas

    Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara

    Invest Ottawa

    Knowledge Park o/a Planet Hatch

    LatAm Startups

    Launch Academy – Vancouver

    LaunchPad PEI Inc.

    Millworks Centre for Entrepreneurship

    NEXT Canada

    North Forge East Ltd.

    North Forge Technology Exchange

    Platform Calgary

    Pycap Inc (o/a Pycap Venture Partners)

    Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel

    Ryerson Futures Inc.

    Spark Commercialization and Innovation Centre

    Spring Activator

    The DMZ at Ryerson University

    Toronto Business Development Centre (TBDC)

    TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)

    University of Toronto Entrepreneurship Hatchery

    VIATECWaterloo Accelerator Centre

  • York Entrepreneurship Development Institute

حمايت سازمان هاي حامي كانادايي از استارت آپ ها چه تفاوتي با هم دارند؟

تفاوت حمايت شركت هاي سرمايه گذار حامي كانادايي در ميزان سرمايه گذاري آنها براي استارت آپ است، مثلا شركت هاي فرشته حداقل 75000 دلار و شركت هاي ريسك پذير حداقل 200000 دلار براي راه اندازي كسب و كار سرمايه گذاري مي كنند و به ميزان سرمايه گذاري خود صاحب بخشي از سهام شركت خواهند بود. همچنين شركت هاي انكوباتور براي حمايت از استارت آپ خارجي، سرمايه گذاري نقدي انجام نمي دهند و براي حمايت از بيزينس، پذيرفته شدن در برنامه هاي آنها كافي است، البته براي به دست آوردن حمايت اين شركت ها رقابت بسياري وجود دارد و متقاضي بايد بيزينس پلن قوي كه قابليت رقابت با طرح هاي ديگر را داشته باشد، ارائه نمايد.

* نكته: متقاضي مي تواند براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا از چند سازمان حامي كانادايي نامه حمايت دريافت كند.

برنامه ي استارت آپ و راه اندازي كسب و كار با ايده هاي جديد و خلاقانه يكي از بهترين روش ها براي مهاجرت و دريافت اقامت دائم و برخورداري از حقوق شهروندي كانادا است. در واقع سرمايه گذاران كانادايي با حمايت از استارت آپ هاي خارجي و طرح ها و ايده هاي جديد و كارآفرينان خلاق در زمينه هاي مختلف تجاري، امكان مهاجرت و اخذ اقامت دائم اين افراد را به كشور كانادا فراهم كرده است، از اين رو افراد بسياري با حمايت و سرمايه گذاري سازمان هاي حامي كانادايي توانسته اند بيزينس خود را در اين كشور راه اندازي نمايند و اقامت دائم اين كشور را براي خود و خانواده شان به دست آورند.

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

باتوجه به گستردگي ارتباطات بين المللي در حوزه كاري و سرمايه گذاري بسياري برآنند تا با حفظ سرمايه خود به رشد و ارتقاي آن نيز دست يابند و اين مهم امكانپذير نيست تا افراد با متخصصان اين حوزه كه تحصيلات و تجربه بين المللي دارند مشاوره دريافت كنند ، تيم مهاجرتي هومان ويزا با ارائه خدمات مهاجرتي گسترده در اين حوزه و سالها تجربه موفق توانسته كسب و كارهاي زيادي را در عرصه بين المللي راه اندازي نمايد.

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۱۱:۰۵ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: