شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

ساختار تافل ITP

ساختار تافل ITP

سطح 1: آزمون تافل ITP شامل سه بخش است كه در سطح 1 يعني سطح متوسط تا پيشرفته آزمون در مجموع 140 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 115 دقيقه است.

1- 50 سوال در بخش Listening

2- 40 سوال در بخش Structure and Written Expression

3- 50 سوال در بخش Reading Comprehension

 آزمون دولينگو تضميني

سطح 2: در سطح مبتدي تا متوسط تافل ITP در مجموع 95 سوال مطرح مي شود و مدت زمان انجام آزمون 70 دقيقه است.

1- 30 سوال در بخش Listening

2- 25 سوال در بخش Structure and Written Expression

3- 40 سوال در بخش Reading Comprehension

ساختار آزمون تافل جونيور (تافل نوجوانان)

تافل جونيور در 2 نسخه ارائه مي شود:

1- آزمون استاندارد تافل جونيور: آزمون استاندارد به صورت كتبي و كاغذي برگزار مي شود و مهارت هاي درك مطلب (ريدينگ) و شنيداري (ليسنينگ) و صورت و معناي زباني را ارزيابي مي كند و مهارت هاي نوشتاري (رايتينگ) و گفتاري (اسپيكينگ) مورد سنجش قرار نمي گيرد. اين آزمون در هر بخش 42 سوال و در مجموع 126 سوال دارد و مدت زمان انجام آن يك ساعت و 55 دقيقه است و مقياس نمره هر بخش 200 تا 300 مي باشد.

2- آزمون تافل جونيور comprehensive: اين آزمون به صورت كامپيوتري برگزار مي شود و هر چهار مهارت اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن را مورد ارزيابي قرار مي دهد، از اين رو مدرك تافل جونيور comprehensive از اعتبار بالاتري برخوردار است و مورد پذيرش بسياري از مراكز آموزشي است.

آزمون تافل پريمير (تافل كودكان)

آزمون تافل پريمير برخلاف بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي كه محدوديت سني براي شركت كنندگان ندارند داراي شرط سني است و اين آزمون فقط براي زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار مي شود و در واقع تافل پريمير، آزمون تافل كودكان است.

آزمون تافل پريمير در دو سطح STEP1 و STEP2 برگزار مي شود و شامل دو بخش خواندن (ريدينگ تافل) و شنيداري (ليسنينگ تافل) است كه به صورت كتبي و كاغذي برگزار مي شود.

نمرات بخش ريدينگ تافل پريمير با سنجش هاي Lexile (يكي از معيارهاي توانايي خواندن) تطبيق داده مي شود و نمرات تافل Primary با سطوح CEFR تطبيق داده مي شوند.

براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص آزمون تافل پريمير با كارشناسان ما در شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و مشاوره رايگان دريافت كن.

آزمون تافل CBT 

آزمون تافل CBT يكي از نسخه هاي قديمي آزمون تافل است كه از سال 1998 تا 2006 توسط موسسه ETS برگزار مي شد.

آزمون تافل CBT مانند آزمون تافل IBT يك آزمون مبتني بر كامپيوتر است. سوالات تافل سي بي تي به صورت تطبيقي است، يعني در صورت اشتباه بودن جواب، سوال بعدي آسانتر و با امتياز كمتر خواهد بود.

در سال 2006 برگزاري آزمون تافل CBT به طور كامل متوقف شد و تافل IBT (تافل آنلاين) جايگزين اين آزمون شد.

آزمون تافل CBT همانند تافل آي بي تي و تافل پي بي تي از چهار بخش اصلي تشكيل شده است.

آزمون زبان ناتي براي مهاجرت به استراليا

بخش هاي آزمون تافل CBT عبارتند از:

1- بخش درك مطلب (Reading): در بخش درك مطلب متني در صفحه نمايش به داوطلب نشان داده مي شود كه داوطلب بايد آن را با دقت مطالعه كند و سپس به سوالاتي كه مطرح مي شود پاسخ بدهد.

2- بخش شنيداري (Listening)بخش شنيداري شامل دو قسمت است. در اين بخش فايل هاي صوتي براي داوطلبان پخش مي شود و داوطلبان براساس آنچه شنيده اند بايد به سوالات پاسخ دهند. همچنين علاوه بر فايل هاي صوتي، تصويري هم نمايش داده مي شود.

3- بخش نوشتاري (Writting)در بخش نوشتاري تافل CBT داوطلبان بايد در خصوص موضوع مورد نظر در مدت زمان 30 دقيقه يك انشا بنويسند. همچنين نمره بخش نوشتاري آزمون تافل CBT همانند تافل كاغذي به صورت مجزا محاسبه مي شود.

4- بخش ساختاري (Structure): سوالات بخش ساختار تافل سي بي تي همانند سوالات تافل كاغذي است و در اين بخش داوطلبان به 40 سوال در مدت زمان 20 دقيقه پاسخ مي دهند.

كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين خدمات تضمين قبولي در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت از جمله آزمون تافل تضميني را ارائه مي دهند و با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توني با اطمينان و آرامش بيشتري در آزمون زبان شركت كني.

تفاوت آزمون تافل IBT با تافل CBT 

اولين و مهمترين تفاوت تافل IBT با تافل CBT عدم برگزاري آزمون تافل سي بي تي است؛ همان طور كه گفته شد از سال 2006 آزمون تافل CBT برگزار نمي شود و تافل آي بي تي كه نسخه پيشرفته تر است، جايگزين اين آزمون شد.

از ديگر تفاوت هاي تافل IBT و تافل CBT تفاوت در محتوا و ساختار است، هر چند كه اين آزمون ها هر دو به صورت كامپيوتري انجام مي شوند، اما ساختار آنها با هم متفاوت است.

آزمون تافل IBT داراي چهار بخش درك مطلب، نوشتاري، شنيداري و گفتاري است، اما در تافل CBT همانند تافل كاغذي به جاي بخش گفتاري يك بخش ساختاري (Structure) وجود دارد.

نحوه ي نمره دهي به آزمون تافل IBT و تافل CBT از ديگر تفاوت هاي اين دو آزمون است. نمره آزمون تافل IBT از 0 تا 120 مشخص مي شود و نمره تافل CBT حداكثر تا 300 محاسبه مي شود.

اگر تصميم داري براي اپلاي تحصيلي در آزمون تافل IBT شركت كني، براي اطلاع از قوانين شركت در آزمون تافل IBT و قبولي در آزمون تافل تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و از قوانين شركت در آزمون تافل تضميني مطلع شو.

مدت اعتبار آزمون تافل چقدر است؟

مدت اعتبار آزمون تافل در هر سه نسخه ي آن دو سال است و پس از دو سال اعتبار آن به پايان مي رسد و دارنده آن ديگر نمي تواند از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا مقاصد ديگر مهاجرتي از آن استفاده كند و بايد دوباره در آزمون شركت كرده و مدرك جديدي دريافت نمايد.

لانگ فرمت تافل چيست؟

آزمون تافل داراي يك بخش آزمايشي است كه ممكن است در يكي از بخش هاي درك مطلب (Reading) يا شنيداري (Listning) تافل باشد. كه به اين بخش آزمايشي لانگ فرمت تافل (Long Format) گفته مي شود. در واقع لانگ فرمت تافل شامل تعدادي سوال اضافه در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ است.

نكته حائز اهميت در مورد سوالات آزمايشي يا لانگ فرمت تافل اين است كه نتيجه اين بخش در نمره تافل داوطلبان هيچ تاثيري ندارد. ETS با قرار دادن بخش آزمايشي لانگ فرمت سعي مي كند، سوال هايي را براي استفاده در آزمون هاي آينده استاندارد سازي كند.

بخش لانگ فرمت تافل يا يك pasغير مجاز مي باشدe ريدينگ (درك مطلب) با مدت زمان ۲۰ دقيقه است و يا يك مجموعه فايل صوتي و سوال هاي Listening (شنيداري) كه مدت زمان انجام آن ۳۰ دقيقه است. در مورد سوالات آزمايشي بايد گفت فقط يكي از بخش هاي ريدينگ يا ليسنينگ داراي سوالات لانگ فرمت تافل هستند و هر دوي اين بخش ها نمي توانند سوالات لانگ فرمت داشته باشند.

اينستاگرام شركت مهاجرتي هومان ويزا

دليل وجود بخش آزمايشي لانگ فرمت تافل، طرح سوالات جديد براي آزمون تافل است. مركز برگزاري آزمون تافل (ETS) نمي تواند يك آزمون تكراري را بارها و بارها برگزار كند و بايد دائما نسخه هاي جديدي از آزمون تافل ايجاد كند تا داوطلبان نتوانند سوالات از پيش حدس بزنند و آزمون عادلانه برگزار شود. علاوه بر اين، طراح سوالات بايد مطمئن شوند كه سوالات جديدي كه طرح مي كند، در سطح بقيه سوالات بوده و با آنها سازگار هستند، تا به اين ترتيب يك آزمون استاندارد طراحي شود.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۲۰:۵۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

بخش شنيداري آزمون تافل IBT

بخش شنيداري آزمون تافلIBT

در بخش شنيداري (Listening) آزمون تافل آي بي تي داوطلبان بايد به 6 يا 9 فايل صوتي گوش دهند و براساس آنچه شنيده اند به 34 تا 51 سوال در مدت 60 تا 90 دقيقه پاسخ دهند.

* نكته: يكي از نكاتي كه داوطلبان بايد در پاسخگويي به سوالات آزمون تافل به آن توجه كنند، اين است كه ممكن است آزمون با لهجه ي آمريكاي نباشد و در بخش شنيداري يا ليسنينگ تافل، علاوه بر لهجه ي آمريكايي، لهجه هاي ديگري هم بشنوند، از اين رو داوطلبان در تمرينات خود نبايد تنها روي يك لهجه تمركز كنند.

با استفاده از تكنيك هاي تقويت ليسينينگ تافل مي توانيد نمره بالاتري كسب كنيد. برخي راهكارها عبارتند از:

1- حتما يادداشت برداري كنيد.

2- منابع انگليسي را گوش كنيد.

3- لهجه هاي مختلف زبان انگليسي را بررسي كنيد.

4- توجه به لحن صدا

5- درك مفهوم اصلي موضوع

6- با منابع مختلفي تمرين كنيد.

بخش گفتاري آزمون تافل IBT

بخش گفتاري يا اسپيكينگ تافل IBT پس از يك استراحت ۱۰ دقيقه اي آغاز مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 20 دقيقه مي باشد. در اين بخش داوطلبان بايد به شش سوال پاسخ بدهند.

دو سوال اول (Independent مستقل) مهارت حرف زدن را ارزيابي مي كند و چهار سوال بعدي (Integrated تلفيقي) مهارت داوطلبان را در قالب سوال هاي تركيبي با Reading و Listening ارزيابي مي كند.

برخي تكنيك هاي تقويت اسپيكينگ تافل عبارتند از:

تقويت مهارت شنيداري

تقويت مهارت خواندن

گسترش دايره لغات انگليسي

بازگو كردن يك داستان به زبان انگليسي

آشنايي با لهجه هاي مختلف زبان انلگيسي

زبان پيچان يا Tongue Twister

تمرين مديريت زمان

بخش نوشتاري آزمون تافل IBT

چهارمين بخش آزمون تافل IBT بخش نوشتاري (Writing)

است. در بخش رايتينگ تافل داوطلبان بايد به دو سوال مختلف در مدت 50 دقيقه پاسخ دهند.

سوالات بخش نوشتاري شامل دو نوع  Independent (مستقل) و Integrated (تلفيقي) است.

سوال اول، تركيبي از Reading ، Listening و Writing براي سوال Integrated (تلفيقي) است. داوطلبان ابتدا ۳ دقيقه فرصت دارند، متني كه داراي چهار پاراگراف است را بخوانند و سپس بايد به سخنراني يك استاد در مورد همان متن گوش دهند، سپس داوطلبان براي پاسخ دادن به سوال بايد، علاوه بر اشاره به نكات اصلي متن خوانده شده، در ۲۰ دقيقه در نوشته ي خودشان توضيح بدهند، نظر استاد در مورد متن چه بوده و استاد چطور ادعا و دلايل متن را تحليل كرده است.

در سوال دوم Independent  (مستقل)، به داوطلبان موضوعي داده مي شود و بايد در مورد آن يك متن (انشا) بنويسند. داوطلبان براي نوشتن متن مورد نظر 20 قيقه فرصت دارند و يك پاسخ خوب معمولاً بايد بيشتر از ۳۰۰ كلمه باشد.

* نكته: در بخش نوشتاري آزمون تافل آي بي تي داوطلبان بايد خودشان متن را تايپ كنند، از اين رو بايد حتما روي مهارت تايپ كردنشان نيز تمرين كنند.

نت برداري، گسترش دامنه لغات، بازنويسي، خلاصه نويسي و… از جمله تكنيك هاي تقويت رايتينگ تافل هستند.

براي قبولي در آزمون تافل تضميني و آشنايي با شرايط و مراحل شركت در آزمون توليمو با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

ساختار آزمون تافل آي بي تي هوم اديشن

همان طور كه گفته شد آزمون تافل IBT هوم اديشن از سال 2020 به دليل شيوع ويروس كرونا و عدم امكان برگزاري آزمون هاي حضوري تافل IBT طراحي شده است. اين آزمون به صورت آنلاين و در منزل انجام مي شود و داوطلبان بدون نياز به مراجعه حضوري به محل هاي برگزاري، در آزمون تافل IBT شركت مي كنند.

ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن مانند ساختار تافل IBT است و از چهار بخش درك مطلب، شنيداري، گفتاري و نوشتاري تشكيل شده است و محتوا، قالب و نوع سوالات آن با آزمون تافل IBT يكسان است.

از آنجايي كه ساختار و طراحي آزمون تافل IBT هوم اديشن شبيه به آزمون تافل IBT است؛ محتوا، قالب و نوع سوالات آزمون تافل IBT هوم اديشن با تافل IBT يكسان است، بنابراين مدرك تافل هوم اديشن مانند تافل IBT از اعتبار بالايي برخوردار است و مدرك تافل هوم اديشن براي اپلاي تحصيلي مورد قبول بسياري از دانشگاه هاي معتبر سراسر دنيا است.

ساختار آزمون تافل PBT

در صورتي كه امكان برگزاري آزمون تافل به صورت اينترنتي (تافل IBT و هوم اديشن) نباشد، آزمون تافل به صورت كتبي يا كاغذي (تافل PBT) برگزار مي شود و بيشتر از 97 درصد آزمون هاي تافل در سراسر دنيا به صورت اينترنتي (IBT) برگزار مي شود و فقط درصد بسيار كمي از آزمون تافل به صورت كاغذي برگزار مي شود.

آزمون تافل PBT داراي چهار بخش است كه عبارتند از:

1- بخش درك مطلب (Reading)

2- بخش ساختاري (Structure)

3- بخش شنيداري ((Listening

4- بخش نوشتاري (Writting)

بخش درك مطلب آزمون تافل PBT

بخش درك مطلب آزمون تافل تافل پي بي تي، شامل پنج متن در زمينه ‌هاي علمي و آكادميك است و داوطلبان براي هر متن بايد به 10 سوال پاسخ دهند. داوطلبان در اين بخش بايد به 50 سوال در مدت 55 دقيقه پاسخ دهند.

براي اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان بايد بتوني نمره بالايي در آزمون تافل تضميني كسب كني، از اين رو براي قبولي در آزمون تافل تضميني و امكان شركت مجدد در آزمون تافل، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را براي دريافت مشاوره و راهنمايي به شما معرفي مي كند.  

بخش ساختاري آزمون تافل PBT

بخش ساختاري آزمون تافل PBT (تافل كاغذي) شامل دو دسته سوال در زمينه گرامر و ساختار متن مي باشد. اين بخش داراي 40 سوال است و داوطلبان بايد در مدت 25 دقيقه به سوالات پاسخ بدهند.

دسته اول: در دسته اول سوالات ساختاري يا Structure پرسيده مي شود، به اين ترتيب كه داوطلبان بايد ساختار صحيح و ترتيب لغات را تشخيص دهند. سوالات اين قسمت به صورت جاي خالي مطرح مي شود.

دسته دوم: در دسته دوم داوطلبان بايد به سوالات نگارش يا Written Expression، پاسخ دهند. در اين قسمت جملات كاملي به داوطلبان داده مي شود كه زير چهار مورد از كلمات آن خط كشيده شده و داوطلب بايد كلمه يا عبارت نادرست را تشخيص دهد.

بخش شنيداري آزمون تافل PBT

بخش شنيداري آزمون تافل كاغذي (PBT) شامل 50 سوال است كه داوطلبان بايد در مدت 35 دقيقه به سوالات پاسخ دهند.

بخش شنيداري از سه قسمت تشكيل شده است:

بخش اول: در قسمت اول فايل هاي صوتي پخش مي شود كه مكالمات كوتاه بين دو نفر است و داوطلب بايد در پايان هر مكالمه به پرسشي كه مطرح مي ‌شود، پاسخ دهد.

بخش دوم: اين بخش شامل فايل هاي صوتي از مكالمات گسترده‌ تر بين دو يا چند نفر است.

بخش سوم: فايل هاي صوتي بخش سوم شامل مكالمات و سخنراني ‌هايي است كه بيشتر در رابطه با موضوعات آكادميك مي باشد.

نكته: در چند آزمون اخير سوالات بخش شنيداري به ۷۰ پرسش افزايش يافته است.

بخش نوشتاري آزمون تافل PBT

بخش نوشتاري آزمون تافل پي بي تي، نمره اي بين 0 تا 6 دارد و امتياز آن در كل آزمون محاسبه نمي شود، اكثر دانشگاه ‌ها براي اين بخش سقفي تعيين نمي‌ كنند، ولي برخي دانشگاه ها نمره 4، 4.5 و 5 را به عنوان نمره حداقل تعيين مي كنند.

اگر براي كسب نمره بالا و قبولي در آزمون تافل تضميني نياز به مشاوره و راهنمايي داري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

ساختار تافل Essentials

ساختار آزمون تافل اسنشيالز مانند ساير نسخه هاي آزمون تافل داراي چهار بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي افراد را مورد ارزيابي قرار مي دهد. داوطلبان در مجموع اين چهار بخش بايد به 130 سوال در مدت 90 دقيقه پاسخ بدهند.

سوالات تافل Essentials مهارت زبان انگليسي داوطلبان در زمينه هاي زير ارزيابي مي كند:

1- پاسخ به سوالات مربوط به مكالمات و گفتگوها در مباحث مختلف

2- پاسخ به سوالات مربوط به نگارش آكادميك و غير آكادميك

3- جمله ‌سازي و پاسخ دادن براي موقعيت ‌هاي روزمره

همچنين داوطلبان در تافل Essentials بايد يك ويديوي پنج دقيقه اي از خودشان آپلود كنند و در اين ويديو خود را معرفي كرده و البته اين بخش هيچ امتيازي ندارد.

كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين منابع و راهكارها را براي قبولي در آزمون تافل تضميني به شما معرفي مي كنند.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۱۷:۴۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون تافل

آزمون تافل تضميني 

آزمون تافل صد در صد تضميني (تافل IBT هوم اديشن تضميني)

آزمون تافل تضميني (تافل IBT هوم اديشن تضميني) را همراه با تيم تخصصي شركت مهاجرتي هومان ويزا در كوتاه ترين زمان با كمترين هزينه و بالاترين نمره قبولي تجربه كنيد!

تسويه پس از دريافت كارنامه قبولي

درباره آزمون تافل 

آزمون تافل (TOEFL) كه مخفف Test oEnglish as a Foreign Language است، يكي از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود. آزمون تافل براي اولين بار در سال 1964 ميلادي برگزار شد.

هر ساله افراد زيادي از سراسر دنيا براي اهداف مختلفي به ويژه اپلاي تحصيلي در اين آزمون شركت مي كنند، تا از مزاياي داشتن مدرك تافل بهره مند شوند. مدرك آزمون تافل در بيش از 11 هزار دانشگاه در سطح جهان اعتبار دارد، به همين دليل اين آزمون يكي از معتبرترين آزمون هاي جهان است و تقريبا در تمام كشورهاي دنيا به رسميت شناخته مي شود.

افراد متقاضي ممكن است با اهداف متفاوتي در آزمون تافل شركت كنند، مانند تحصيل در خارج از كشور، دريافت ويزا، مهاجرت و…

حالا وقتشه براي قبولي در آزمون تافل تضميني از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

انواع آزمون تافل

انواع آزمون تافل عبارتند از:

آزمون تافل آنلاين يا تافل IBT

 آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و در محل هاي برگزاري كه از سوي ETS تعيين شده، برگزار مي ‌شود.

آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition)

تافل هوم اديشن نسخه ديگري از تافل آنلاين (IBT) است، اما اين آزمون در خانه و تحت نظارت يك ناظر برگزار مي ‌شود. اين آزمون از سال 2020 به دليل شيوع بيماري كرونا و عدم برگزاري آزمون حضوري برگزار مي شود.

آزمون تافل كاغذي يا كتبي يا تافل PBT

 آزمون تافل PBT در محل هاي برگزاري آزمون به صورت كتبي و كاغذي انجام مي ‌شود.

مي توني با كارشناساي شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري درباره قبولي در آزمون تافل تضميني در ايران مشاوره بگيري.

آزمون تافل اسنشيالز (TOEFL Essentials)

از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل (TOEFL testرا به نام تافل اسنشيالز ارائه كرده است. آزمون تافل اسنشيالز شامل تركيبي از سوالات آكادميك و جنرال (عمومي) است و مدت زمان انجام اين آزمون 90 دقيقه است و تافل اسنشيالز مبتني بر كامپيوتر است و داوطلبان مي توانند با اتصال به اينترنت پرسرعت در خانه يا هر مكان ديگري در تافل اسنشيالز شركت كنند.

 آزمون تافل ITP

 تافل ITP در حال حاضر به صورت كاغذي برگزار مي شود و نسخه ي آنلاين آن موجود نمي باشد، از اين رو براي شركت در آزمون تافل ITP نياز به سيستم كامپيوتري نمي باشد.

آزمون تافل ITP در دو سطح متوسط تا پيشرفته (سطح 1) و سطح مقدماتي تا متوسط (سطح 2) برگزار مي شود.

آزمون تافل Primary 

تافل پريمير براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي كودكان 8 تا 11 برگزار مي شود.

آزمون تافل Junior

تافل جونيور براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي نوجوانان 11 تا 16 سال برگزار مي شود.

تافل مگوش

يك نسخه داخلي و غير رسمي از آزمون تافل است كه توسط ETS (سرويس تست آموزشي) براي دانشگاه ها، مدارس و ساير موسسات آموزشي توسعه يافته است كه صورت كاغذي ارائه مي شود.

تاريخ برگزاري آزمون تافل 1403 (2024)

تاريخ‌هايي كه در اين مقاله ذكر شده، تاريخ‌هاي ثبت نام براي امتحان تافل (Regular Registration) است و ممكن است هر مراكز برگزاري باتوجه به سياست‌هاي خود و اعلام نياز به موسسه ETS، تاريخ‌هايي براي ثبت نام با تاخير (Late Registration) اعلام كند. امكان ثبت نام با تاخير ممكن است كمتر از يك هفته مانده به روز آزمون در وبسايت اصلي ETS اعلام خواهدشد بنابراين حتما به اين وبسايت مراجعه كنيد.

تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در آوريل 2024

تاريخ شمسي

تاريخ ميلادي

14 فروردين

2 آوريل

15 فروردين

3 آوريل

18 فروردين

6 آوريل

25 فروردين

13 آوريل

29 فروردين

17 آوريل

2 ارديبهشت

21 آوريل

5 ارديبهشت

24 آوريل

8 ارديبهشت

27 آوريل

تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در مي 2024

تاريخ شمسي

تاريخ ميلادي

12 ادريبهشت

1 مي

15 ادريبهشت

4 مي

22 ادريبهشت

11 مي

29 ادريبهشت

18 مي

6 خرداد

26 مي

9 خرداد

29 مي

تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در ژوئن 2024

تاريخ شمسي

تاريخ ميلادي

12 خرداد

1 ژوئن

13 خرداد

2 ژوئن

19 خرداد

8 ژوئن

27 خرداد

16 ژوئن

2 تير

22 ژوئن

9 تير

29 ژوئن

10 تير

30 ژوئن

تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در آگوست 2024

تاريخ شمسي

تاريخ ميلادي

13 مرداد

3 آگوست

17 مرداد

7 آگوست

27 مرداد

17 آگوست

31 مرداد

21 آگوست

3 شهريور

24 آگوست

تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در جولاي 2024

تاريخ شمسي

تاريخ ميلادي

16 تير

6 جولاي

20 تير

10 جولاي

23 تير

13 جولاي

31 تير

21 جولاي

3 مرداد

24 جولاي

7 مرداد

28 جولاي

تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل در سپتامبر 2024

تاريخ شمسي

تاريخ ميلادي

11 شهريور

1 سپتامبر

15 شهريور

4 سپتامبر

18 شهريور

7 سپتامبر

ساختار آزمون تافل IBT

همه ي مراحل آزمون تافل IBT به صورت رايانه اي بوده و در بخش Speaking پاسخ شركت كنندگان ضبط شده و بعداً ارزيابي خواهد شد.

* نكته: در آزمون تافل همه ي مهارت ها در يك روز ارزيابي مي شوند.

آزمون تافل IBT مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون OET تضميني، آزمون CPE، آزمون CAE و غيره شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن (درك مطلب)، نوشتن، صحبت كردن و گوش كردن را ارزيابي مي كند.

چهار بخش آزمون تافل عبارتند از:

1- بخش درك مطلب (Reading)

2- بخش شنيداري (Listening)

3- بخش گفتاري (Speaking)

4- بخش نوشتاري (Writing)

 پس از اتمام بخش Listening به مدت ده دقيقه شركت كنندگان در آزمون استراحت خواهند كرد.

البته بايد به اين نكته اشاره كنيم، طي سال هاي اخير تغييراتي در آزمون تافل IBT اعمال شده است از اين رو زمان انجام آزمون كوتاه تر شده و زمان آزمون تافل از 3 ساعت و 30 دقيقه به 3 ساعت كاهش يافته است و زمان بيشتري براي پاسخ دادن به سوالات در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد. البته در خصوص آخرين تغييرات تافل IBT بايد به اين نكته اشاره كرد كه در فرمت كلي و نوع سوالات تافل تغييري ايجاد نشده است.

ميخواي در كوتاهترين زمان، بهترين نتيجه رو تضميني بگيري؟

بخش درك مطلب آزمون تافلIBT

بخش درك مطلب يا ريدينگ تافل IBT اولين مهارتي است كه در اين آزمون مورد و ارزيابي قرار مي گيرد.

بخش درك مطلب آزمون، شامل ۳۶ تا ۵۴ سوال است و از سه يا چهار متن تشكيل شده است و داوطلبان 36 تا 54 دقيقه فرصت دارند تا به سوالات اين بخش پاسخ دهند.

همچنين در اين بخش ده نوع سوال مختلف از داوطلبان پرسيده مي شود و داوطلبان براي كسب نمره بالا بايد با اين ده نوع سوال آشنايي كامل داشته باشند.

متوني كه براي بخش درك مطلب آزمون تافل IBT انتخاب مي شوند، بسيار متنوع است و اغلب از مجلات، كتاب ها، فضاي مجازي و غيره در خصوص موضوعات عمومي و آكادميك روز دنيا انتخاب مي شوند. به طور كلي متن هاي آزمون به سه دسته تقسيم مي شوند، كه عبارتند از:

1- متون روايتي (Narrative): مانند روايت يك اتفاق و رويداد تاريخي يا زندگي نامه مشاهير

2- متون تفسيري (Exposition): متون تفسيري يك موضوع خاص را تفسير و تشريح مي كنند.

3- متون استدلالي (Argumentative): در اين نوع متن، نويسنده نظر و عقايد خود را در مورد يك موضوع خاص بيان مي كند و براي دفاع از نظر خود دليل مي آورد.

مي توانيد براي موفقيت در ريدينگ تافل IBT و كسب نمره بالا در اين بخش از تكنيك هاي تقويت ريدينگ تافل از جمله گسترش دايره لغات انگليسي، شركت در آزمون هاي آزمايشي و بررسي سرعت خواندن با تايمر و غيره استفاده كنيد.

اگر در مورد تفاوت ريدينگ تافل با آيلتس  نياز به اطلاعات به روز و دقيق داري و همچنين نميدوني مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت و اپلاي بهتره با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش!

اين مطلب ادامه دارد...

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۱۳:۱۰ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

كدام مراكز در استراليا آزمون OET را به رسميت مي شناسند؟

كدام مراكز در استراليا آزمون OET را به رسميت مي شناسند؟

همان طور كه گفته شد استراليا يكي از كشورهايي است كه مدرك آزمون OET را براي مهاجرت كادر درمان به رسميت مي شناسد و ارائه مدرك آزمون OET با نمره بالا را نشانه مهارت زبان انگليسي متقاضي مي داند.

وزارت امور داخله استراليا مدرك OET را براي دسته ‌هاي مختلف ويزا از جمله مهاجرت ماهر و ويزاي دانشجويي به رسميت مي‌ شناسد.

مراكزي كه در استراليا آزمون OET را به رسميت مي شناسند، عبارتند از:

هيئت دندانپزشكي استراليا

هيئت پزشكي استراليا

هيئت پزشكي چيني استراليا

هيئت فيزيوتراپي استراليا

هيئت اپتومتري استراليا

هيئت تمرين پرتو پزشكي استراليا

هيئت پرستاري و مامايي استراليا

هيئت داروسازي استراليا

هيئت كاردرماني استراليا

هيئت پيراپزشكي استراليا

هيئت پزشكي پا در استراليا

ساير هيئت ها و شوراها

شوراي دندانپزشكي استراليا

شوراي هيئت هاي دامپزشكي استراليا

موسسه دانشمندان پزشكي استراليا (AIMS)

شوراي اعتباربخشي پرستاري و مامايي استراليا

شوراي داروسازي استراليا

شوراي فيزيوتراپي استراليا

انجمن متخصصين تغذيه استراليا

شوراي كاردرماني استراليا

آسيب شناسي گفتار استراليا

انجمن پزشكي توانبخشي فيزيكي چين و استراليا

آموزش و آموزش پزشكي استرالياي جنوبي

كدام دانشگاه هاي استرليا مدرك آزمون OET را به رسميت مي شناسند؟

دانشگاه هايي كه در استراليا مدرك آزمون OET تضميني به رسميت مي شناسند عبارتند از:

دانشگاه كرتين

دانشگاه اديت كوان

دانشگاه كاتوليك استراليا

دانشگاه چارلز داروين

دانشگاه چارلز استورت

دانشگاه سي كيو

دانشگاه فليندرز

دانشگاه ديكين

دانشگاه فدراسيون

دانشگاه مك كواري

دانشگاه گريفيث

دانشگاه جيمز كوك

دانشگاه مرداك

دانشگاه صنعتي كوئينزلند

دانشگاه RMIT

دانشگاه صليب جنوبي

دانشگاه صنعتي سوئينبرن

دانشگاه نيوكاسل

دانشگاه آدلايد

دانشگاه كانبرا

دانشگاه كوئينزلند

دانشگاه نيوانگلند

دانشگاه ساحل آفتاب

دانشگاه نوتردام استراليا

دانشگاه استرالياي جنوبي

دانشگاه كوئينزلند جنوبي

دانشگاه فناوري سيدني

دانشگاه ولونگونگ

دانشگاه ويكتوريا

دانشگاه وسترن سيدني

TAFEها و مؤسسات آموزش عالي

كالج سلامت ALACC، استراليا

كالج پرستاري استراليا

موسسه باكس هيل

موسسه چيشولم

كالج اديت كوان

كالج كرتين

EQUALS International (Aust) Pty Ltd

موسسه گوردون TAFE

موسسه هومزگلن

كالج لاوسون استراليا

موسسه لونزديل

كالج رودز

موسسه تحقيقاتي شانه سيدني

TAFE International WA

TAFE NSW

TAFE كوئينزلند

TAFE SA

كالج UOW استراليا

مزاياي مهاجرت شغلي پرستاران به استراليا

كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين خدمات براي تضمين قبولي در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت از جمله آزمون OET تضميني را ارائه مي دهند و با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توني با اطمينان و آرامش بيشتري در آزمون زبان شركت كني.

اعتبار آزمون OET در كانادا براي مهاجرت كادر درمان

كانادا يكي از كشورهاي مهاجرپذير در زمينه بهداشت و درمان است و يكي از مهمترين مداركي كه براي مهاجرت شغلي كادر درمان الزامي است، مدرك آزمون زبان انگليسي معتبر با نمره بالا است. چرا كه پزشكان و شاغلان كادر درمان كه به اين كشور مهاجرت مي كنند براي اينكه بتوانند با بيماران و ساير همكاران در محيط كار ارتباط برقرار كنند بايد از مهارت زبان بالايي برخوردار باشند.

مدرك آزمون OET مورد پذيرش بسياري از مراكز مختلف در كانادا مي باشد كه آزمون OET را به رسميت مي شناسند و نمره آزمون OET را به عنوان ملاك ارزيابي مهارت زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند.

مراكز كانادا كه مدرك OET را به رسميت مي شناسند عبارتند از:

* هيئت ها و دانشكده هاي بهداشت و درمان

* كالج پزشكان و جراحان آلبرتا

* كالج پزشكان و جراحان بريتيش كلمبيا

* كالج پزشكان و جراحان مانيتوبا

* كالج پزشكان و جراحان نيوفاندلند و لابراتوار OET

* كالج پزشكان و جراحان ساسكاچوان OET

* فدراسيون مقامات نظارتي پزشكي كانادا (FMRAC)

شركت مهاجرتي هومان ويزا براي دريافت مشاوره رايگان در خصوص شركت در آزمون OET تضميني و كسب نمره بالا بهترين كارشناسان امور مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي و دريافت جواب پرسش هايي مانند خريد مدرك تافل، فروش مدرك تافل با استعلام، مدرك تافل فوري، خريد مدرك تافل هوم اديشن، خريد مدرك تافل در تهران، هزينه گرفتن مدرك تافل …  با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۰۹:۲۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

تفاوت آزمون OET با آزمون هاي ديگر چيست؟

تفاوت آزمون OET با آزمون هاي ديگر چيست؟

در واقع آزمون OET زبان تخصصي در محيط هاي درماني مانند بيمارستان ها، كلينيك ها، آزمايشگاه ها و مراكز مشاوره مي باشد و مانند آزمون هاي ديگر نيازي به سنجيدن لغات و گرامرهاي عمومي متقاضي نيست.

اگر شما از خانواده كادر درمان هستيد و قصد ادامه تحصيل و يا كار در كشورهاي انگليس، استراليا، ايرلند، نيوزلند، امارات متحده عربي را داريد، قطعاً شركت در آزمون OET مي‌ تواند به عنوان گزينه‌ اي كارآمد براي شما باشد.

ثبت نام در آزمون OET دامپزشكي

پزشكان و  كاركنان مراكز درماني كه قصد مهاجرت و كار كردن در مراكز پزشكي و درماني خارج از كشور را دارند مانند كشورهاي كانادا، انگليس، استراليا، نيوزيلند و سنگاپور مي بايست براي اثبات توانايي زباني خود در سطح تخصصي، در آزمون OET شركت نمايند. اين آزمون كه توسط مركز آزمون هاي بين المللي دانشگاه كمبريج طراحي گرديده است، توانايي زباني پرسنل و كاركنان مشاغل حوزه درمان و علوم پزشكي را در زمينه تخصصي آنها مي سنجد تا افراد با صلاحيت را در اختيار مراكز درماني انگليسي زبان قرار دهد.

براي قبولي در مهارت هاي آزمون OET تضميني مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري.

ميدوني حداقل نمره قابل قبول آزمون OET از نظر سازمان نظام پزشكي استراليا (MBA) چه نمره اي است؟
متقاضيان حداقل نمره 350 يا سطح B را در هر يك از چهار مهارت شنيداري، درك مطلب، نوشتاري و گفتاري به صورت مجزا جهت طبابت در حرفه پزشكي در استراليا را كسب كنند.

سازمان نظام پزشكي استراليا (Medical Board of Australia) تمام پزشكان در رجيستريشن اوليه را ملزم دانسته تا مهارت هاي زبان انگليسي مناسب خود را به اثبات برسانند. اين استاندارد در زمان رجيستري نشان مي دهد متقاضي صلاحيت لازم در صحبت كردن و برقراري ارتباط مناسب و كافي به زبان انگليسي را دارد. متقاضيان با شركت در آزمون OET با كسب حداقل سطح B يا نمره 350 در هر يك از چهار مهارت (شنيداري، درك مطلب، نوشتاري و گفتاري) براي طبابت در حرفه پزشكي واجد شرايط بودن خود را اثبات مي رسانند.

محل برگزاري آزمون OET به صورت حضوري براي ايرانيان:

  • قطر
  • تركيه
  • هند
  • مالزي
  • عمان
  • عربستان صعودي

مي باشد، اما در مجموعه هومان ويزا مي توانيد اين آزمون را در تهران و آنلاين و با تضمين قبولي پشت سر بگذاريد.

چه كشورهايي مدرك OET را قبول مي كنند؟

كشورهاي انگليس، استراليا، ايرلند، نيوزلند، امارات متحده عربي و سنگاپور و بيمارستان هاي معتبر و برتر در سراسر دنيا اين آزمون را براي مهاجرت و اشتغال در رشته هاي علوم پزشكي و بهداشت و درمان قبول مي كنند.

البته در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET بايد بدانيد در حال حاضر از بين 12 تخصص آزمون OET كه به آن اشاره كرديم، فقط پزشكان، پرستاران و ماماها مي توانند از نتايج OET براي مهاجرت شغلي به انگلستان استفاده كنند.

براي كسب اطلاعات بيشتر درباره شرايط هر كشور با مشاوران ما تماس بگير.


مراحل ثبت نام و رزرو آزمون OET

مراحل ثبت نام و رزور آزمون OET به شرح زير مي باشد:

1- دليل شركت در آزمون OET تضميني

12 شغل در زمينه درمان و پزشكي وجود دارد كه داوطلب بايد در هنگام ثبت نام مشخص كند قصد شركت در آزمون را براي كداميك از مشاغل دارد كه اين مشاغل عبارتند از:

پزشكي، پرستاري، رژيم درماني، اپتومتري (بينايي سنجي)، كاردرماني، دندانپزشكي، گفتار درماني، راديوگرافي، پاپزشكي، فيزيوتراپي، داروسازي، دامپزشكي

 آزمون OET پرستاري براي مهاجرت پرستاران

2- انتخاب زمان و مكان برگزاري آزمون OET تضميني

در اين مرحله از ثبت نام آزمون OET داوطلب بايد يك مركز برگزاري آزمون در نزديكي خود انتخاب كند. نكته ي مهم براي رزرو آزمون اين است كه 12 حرفه ي درماني كه پيش تر نام برديم در هر مكان و تاريخي موجود نيست و بهتر است داوطلب حداقل سه تاريخ را براي آزمون انتخاب كند، به اين دليل كه اگر ظرفيت مركز برگزاري آزمون تكميل شده باشد و اولين تاريخي كه داوطلب براي رزور آزمون OET انتخاب مي كند، ديگر موجود نباشد. همچنين بايد به اين نكته نيز توجه كرد كه در صورت عدم دريافت نمره‌ در اولين جلسه‌ي آزمون، متقاضي دوباره براي شركت در آزمون داوطلب شود. از اين رو بهتر است متقاضي چند تاريخ را براي رزور آزمون مدنظر قرار دهد.

ده نكته درباره آزمون دولينگو

3- بررسي ظرفيت مكان هاي برگزاري آزمون OET تضميني

تمام تاريخ هاي برگزاري آزمون OET در دسترس داوطلب نيستند و ممكن است، ظرفيت محل برگزاري آزمون OET در تاريخي كه مد نظر داوطلب است، قبلا تكميل شده باشد و داوطلب بايد ابتدا اطلاعاتي در خصوص مكان هايي كه ظرفيت آنها تكميل شده يا به زودي تكميل خواهد شد را به دست آورد.

4- پرداخت هزينه آزمون OET تضميني

پرداخت هزينه ي ثبت نام آزمون OET با دلار استراليا انجام مي شود و داوطلب مي تواند به سه روش هزينه ي آزمون را پرداخت نمايد.

1- پرداخت هزينه آزمون با كارت اعتباري

2- پرداخت با چك بانكي يا حواله كه در اين صورت بايد همراه با فرم رزرو آنلاين به مركز آزمون OET ارسال شود.

3- اداره دولتي يا يك سازمان از طرف داوطلب هزينه را پرداخت نمايد.

5- ايجاد حساب كاربري براي ورود به سيستم MY OET

در اين مرحله داوطلب شركت در آزمون OET بايد يك حساب ورود بهMY OET  جهت رزرو آزمون ايجاد كند.

6- رزرو و ثبت نام آزمون OET به صورت آنلاين

پس از آنكه داوطلب براي ثبت نام آزمون OET مرحله ي پنجم را طي كرد بايد به شبكه‌ ي رسمي اينترنت OET رفته و به حساب كاربري MY OET خود كه ايجاد كرده بود وارد شود و رزرو آزمون را انجام دهد و پس از رزرو آزمون OET، داوطلب بايد به طور منظم ايميل خود را بررسي كند.

آزمون ماك OET (آزمون آزمايشي OET)

Listening : Minute 50

Reading : Minute  60

Reading : 12 Minute

Speaking : 12 Minute

 در آزمون OET بخش هاي ليسنينگ و ريدينگ بين همه رشته ها مشترك مي باشد و رايتينگ و اسپيكينگ براساس رشته موردنظر متفاوت است .

ثبت نام در آزمون آزمايشي OET از طريق ارتباط با مشاوران شركت مهاجرتي هومان ويزا امكانپذير مي باشد. 

اعلام نتايج آزمون آزمايشي OET طي 3 روز كاري صورت مي گيرد .

تعيين وقت مصاحبه (Interview) براي مهارت اسپيكينگ در آزمون OET (Role Play) توسط كادر اداري اين مركز در روز و ساعت مشخص براي هر داوطلب بعد از اتمام امتحان ماك OET صورت مي گيرد .

نتجه آزمون آزمايشي OET بعد از 3 روز كاري در غالب يك كارنامه كاملا رسمي اعلام مي شود .

آزمون اسپيكينگ (Role Play/Interview) هم بصورت حضوري و هم بصورت آنلاين در بستر ادوبي كانكت براي افرادي كه امكان حضور در اين مركز را ندارند برگزار مي شود .

معرفي بهترين وبسايت ها براي يافتن پوزيشن هاي تحصيلي در كشورهاي مختلف

آزمون OET و آيلتس در موارد زير با هم تفاوت دارند:

* تفاوت در محتوا

* تفاوت در هزينه ثبت نام در آزمون

* تفاوت در محل برگزاري آزمون

* تفاوت در پذيرش مدرك آزمون

* تفاوت در شركت مجدد در آزمون

* تفاوت در نمره آزمون

آزمون ناتي براي مهاجرت به استراليا

تفاوت در محتواي آزمون OET و آيلتس

ارزيابي آزمون آيلتس در خصوص موضوعات متنوعي مانند تاريخ، جغرافيا و غيره صورت مي گيرد و داوطلبان در آزمون آيلتس با هر نوع سوالي بروبرو مي شوند، اما سوالات آزمون OET فقط در خصوص رشته هاي علوم پزشكي طراحي شده است و داوطلبان با سوالاتي در زمينه كاري و تخصصي خود روبرو مي ‌شوند، بنابراين داوطلبان در آزمون OET تضميني با واژگان به كار رفته در سوالات، آشنايي دارند، از اين رو پاسخ دادن به سوالات براي آنها آسان ‌تر خواهد بود.

تفاوت در هزينه ثبت نام در آزمون OET و آيلتس

ثبت نام و شركت در آزمون آيلتس نسبت به آزمون OET هزينه بسيار كمتري دارد. هزينه آزمون آيلتس در سال 2022 ميلادي در ايران بين 245 تا 255 دلار آمريكا و هزينه ثبت نام در آزمون OET به 445 دلار آمريكا مي رسد.

تفاوت در محل برگزاري آزمون OET و آيلتس

آزمون آيلتس در 270 مركز در بيش از 110 كشور و آزمون OET در 120 مركز در بيش از 40 كشور دنيا برگزار مي شوند.

همچنين آزمون OET برخلاف آزمون آيلتس در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهايي كه آزمون را برگزار مي كنند مانند تركيه و امارات سفر كنند.

حالا كه با اهميت شركت در آزمون OET آشنا شدي، بهتره قبل از هر اقدامي براي شركت در آزمون OET تضميني، براي كسب اطلاعات لازم با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مشورت كني.

تفاوت در پذيرش مدرك آزمون OET و آيلتس

آزمون آيلتس استاندارد طلا محسوب مي شود و بسياري از كشورها مدرك اين آزمون را براي انواع مهاجرت اعم از مهاجرت تحصيلي، شغلي و غيره به رسميت مي شناسند و مورد قبول دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها، اداره مهاجرت كشورهاي مختلف مي ‌باشد، اما آزمون OET فقط براي ارزيابي مهارت انگليسي شاغلان كادر درمان و حوزه سلامت طراحي شده است، از اين رو به دليل تخصصي بودن آن، مدرك آزمون OET تنها مورد پذيرش بيمارستان ها، مراكز درماني و سازمان هاي مربوطه مي باشد.

تفاوت در شركت مجدد در آزمون OET و آيلتس

در صورتي كه داوطلبان در آزمون آيلتس و OET موفق به كسب نمره حداقل نشوند، مي توانند دوباره در آزمون شركت كنند. اگر داوطلب در يكي از چهار بخش آزمون آيلتس نمره پاييني كسب كند، براي اخذ نمره بالاتر بايد مجددا در هر چهار بخش آزمون آيلتس شركت كند، اما در صورتي كه در يكي از بخش هاي آزمون OET نمره پاييني كسب كند، فقط در همان بخش مجددا شركت خواهد كرد.

آزمون هاي معادل سازي مدرك كادر درمان براي مهاجرت

همان طور كه گفته شد يكي از مدارك مهم براي مهاجرت شغلي پرستاران، پزشكان و ساير كاركنان كادر درمان، ارائه مدرك زبان معتبر و تسط به زبان رسمي كشور مقصد مي باشد، اما براي مهاجرت كاري به كشورهاي ديگر علاوه بر شركت در آزمون زبان، متقاضيان بايد براي تاييد صلاحيت علمي مدرك خود در آزمون هاي ديگري نيز شركت كنند تا مدرك آنها براي اخذ مجوز كار مورد تاييد وزارت بهداشت و ساير سازمان هاي مربوطه قرار بگيرد و مدرك تحصيلي آنها كه مربط با حوزه سلامت است در كشور مقصد معادل سازي شود. برخي آزمون ها براي مهاجرت پزشكان، پرستاران و كادر درمان عبارتند از:

آزمون DHA براي مهاجرت كادر درمان به كشور امارات متحده عربي

آزمون CRNE براي مهاجرت پرستاران به كانادا

آزمون پرومتريك براي مهاجرت كادر درمان به كشورهاي عربي مانند قطر، عمان و…

آزمون STS براي مهاجرت پرستاران به تركيه

آزمون AKV براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در هلند

آزمون ارزيابي CGFNS براي مهاجرت پرستاران به آمريكا

آزمون USMLE براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در آمريكا

آزمون PLAB براي معادل سازي مدرك پزشكي در انگليس

آزمون MCCQE براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در كانادا

آزمون AMC براي معادل سازي مدرك پزشكي در استراليا

بيشتر بخوانيد: تفاوت آزمون OET و DHA

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۰۵:۱۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

بخش نوشتاري (Writing) آزمون OET

بخش نوشتاري (Writing) آزمون OET

مدت زمان انجام مهارت نوشتاري آزمون، به مدت 45 دقيقه است و در اين بخش داوطلب بايد نامه‌ اي بنويسد و محتواي آن براساس تخصص هر يك از رشته هاي علوم پزشكي متفاوت است، يعني متني كه متخصص داروسازي در اين بخش مي نويسد با متني كه پرستاران مي نويسند، متفاوت است.

در بخش نوشتاري آزمون OET عملكرد داوطلب در پنج معيار ارزيابي مي‌ شود و نمره توانايي خاص براي هر معيار داده مي‌ شود:

1- به نتيجه رساندن كامل مهارت

2- تناسب زبان استفاده شده در پاسخگويي

3- درك كامل از محرك‌ هاي زباني

4- ويژگي‌ هاي زباني

5- بكار بردن املاي درست، نقطه‌ گذاري، چيدمان متن

گسترش دايره لغات انگليسي، خواندن مداوم متون انگليسي، آشنايي با اشتباهات رايج در بخش رايتينگ، رعايت تعداد كلمات نوشتار و… از جمله مهمترين نكات رايتينگ آزمون OET براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

اگر از مشاوره هاي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني، به راحتي مي توني تضميني تو اين مهارت قبول بشي هم چنين ميتوني درباره شرايط و مراحل شركت در آزمون توليمو هم از به روزترين اخبار و اطلاعات برخوردار بشي!

بخش گفتاري (Speaking) آزمون OET

بخش‌ هاي آزمون گفتاري جداگانه به داوطلب ارائه مي‌ شود و انجام آن 20 دقيقه طول مي‌ كشد. در اين بخش آزمون از مطالبي استفاده مي‌ شود كه به طور خاص براي تخصص داوطلب طراحي شده است. در هر سناريو، داوطلب بايد نقش تخصص خود را بازي كند.

در هر آزمون گفتاري، نقش‌ ها يك به يك معرفي مي‌ شوند و داوطلب 3 دقيقه زمان دارد كه براي نقش مورد نظر آماده شود. 

انجام نقش در آزمون گفتاري: داوطلب اطلاعاتي را براي اجراي هر نقش بر روي كارت دريافت مي‌ كند. اين كارت موقعيت و آنچه را كه داوطلب بايد انجام دهد را توضيح مي‌ دهد. همچنين او مي‌ تواند در مورد محتواي ايفاي نقش و چگونگي انجام نقش در طول زمان آماده سازي از فرد راهنما سوال بپرسد.

به داوطلب در اين قسمت بر اساس 9 معيار نمره داده مي‌ شود كه عبارتند از:

1- قابليت فهم شامل تلفظ، لحن گفتار، استرس روي كلمات، ريتم صحبت و لهجه

2- روان صحبت كردن

3- تناسب زبان مانند استفاده از زبان، ثبات گفتار و لحني كه مناسب وضعيت بيمار است.

4- منابع گرامري و بيان اصطلاحات

5- ايجاد رابطه مانند ايجاد تعامل مناسب

6- درك و يكپارچه شدن با ديدگاه بيمار

7- ارائه ساختار كه شامل تعيين توالي تعاملات به صورت هدفمند و منطقي، استفاده از تكنيك‌ها براي سازمان‌دهي موضوعات و نشانه‌هاي تغيير در موضوع است.

8- جمع‌آوري اطلاعات مانند استفاده از سوالات مناسب و…

9- ارائه اطلاعات مانند ايجاد شرايط براي بيان آنچه كه بيمار از قبل مي‌داند و پي بردن به اين موقعيت كه آيا بيمار هنوز به اطلاعات بيشتري نياز دارد.

استفاده از منابع مختلف اسپيكينگ OET (كتاب ها و منابع آنلاين)، شركت در آزمون آزمايشي، شركت در دوره هاي آمادگي OET، توجه به اشتباهات رايج در اسپيكينگ، توجه به تلفظ و لحن كلام، مديريت زمان و… از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آزمون OET هستند كه در كسب نتيجه بهتر به شما كمك بسزايي مي كنند.

نمره‌ دهي آزمون OET

آزمون OET داراي نمره رد يا قبولي نمي‌ باشد و نمرات قبولي توسط هيئت‌ ها و شوراها مشخص مي‌ شود. از سال 2018 نحوه نمره دهي آزمون OET تضميني تغيير كرد و نمره آزمون داوطلبان از نمره 0 تا 500 در پنج سطح محاسبه مي شود و تا پيش از اين نمره آزمون OET در سيستم نمره دهي قديمي از A تا E مشخص مي شد.

اغلب نمره قابل قبول براي آزمون OET نمره 350 يا سطح B است و شوراي ارزيابي كننده مدارك، براي صدور مجوز كار در زمينه بهداشت و درمان، تعيين مي‌ كند، نمره قبولي داوطلبان سطح A يا B باشد. البته برخي مراكز نيز نمره سطح C را قبول مي كنند.

نمره آزمون OET تضميني در سيستم نمره دهي جديد و قديمي به صورت زير مي باشد:

1- سطح A نمره 450-500

2- سطح B نمره 350-440

3- سطح C نمره 200-340

4- سطح D نمره 100-190

5- سطح E نمره 0-90

سطح A بالاترين سطح و سطح E پايين ترين سطح آزمون است و در واقع داوطلب در سطح E هيچ اطلاعات قابل ارزيابي در خصوص زبان انگليس نخواهد داشت.

حالا كه تو موفقيت مهارت هاي قبلي به اين نتيجه رسيدي كه مشاوره با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا چقدر مي تونه تضميني كمكت كنه، براي اين مهارت هم اگه تماس بگيري، به خودت يه جايزه خوب دادي! 

مقايسه نمره آزمون OET با آزمون آيلتس

آزمون آيلتس يكي از معتبرترين آزمون هاي زبان انگليسي است كه مدرك آن داراي اعتبار جهاني مي باشد و تمام دانشگاه هاي معتبر دنيا، مراكز علمي، مراكز درماني، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورها مدرك اين آزمون را به رسميت مي شناسند و افراد بسياري هر ساله براي مهاجرت تحصيلي، مهاجرت شغلي و غيره در اين آزمون شركت مي كنند و نمره آزمون آيلتس براي اخذ پذيرش تحصيلي و يا پيشنهاد كار از سوي كارفرما و حتي سرمايه گذاري و راه اندازي كسب و كار در كشورهاي انگليسي زبان و غيره بسيار حائز اهميت است. 

معادل نمره‌ آزمون OET در آيلتس به صورت زير مي‌ باشد:

1- سطح A: نمره 450 تا 500 معادل نمره 8، 8.5 و 9 در آيلتس

2- سطح B: نمره 350 تا 440 معادل نمره 7 و 7.5 در آيلتس

3- سطح C: نمره 200 تا 340 معادل نمره 5.5، 6 و 6.5 در آيلتس

4- سطح D: نمره 100 تا 190 معادل نمره 4، 4.5 و 5 در آيلتس

5- سطح E: نمره 0 تا 90 معادل نمره 0 تا 4 در آيلتس

توانايي داوطلب در هر يك از نمرات آزمون OET چگونه است؟

همان طور كه گفته شد نمرات آزمون OET از نمره 0 تا 500 و در پنج سطح مشخص مي شود. توانايي و مهارت داوطلبان در استفاده از زبان انگليسي در هر يك از نمرات آزمون OET عبارتند از:

1- سطح A نمره 450 تا 500

مهارت زبان انگليسي داوطلب در سطح A بسيار بالا است و توانايي برقراري ارتباط روان و صحيح را با مخاطبان دارد و گفتار نوشتاري يا شفاهي را به آساني درك مي‌كند.

2- سطح B نمره 350 تا 440

داوطلب در سطح B توانايي برقراري ارتباط موثر با مخاطبان را دارد، اما برخي اشتباهات نيز در استفاده از زبان انگليسي وجود دارد كه مانع از برقراري ارتباط نمي ‌شود.

3- سطح C نمره 200 تا 340

در سطح C داوطلب در استفاده از زبان انگليسي اشتباهاتي دارد، اما توانايي برقراري ارتباط مناسب با مخاطبان را با وجود اشتباهاتي كه گاهي رخ مي ‌دهد را دارد و گاهي ممكن است نياز به توضيح داشته باشد.

5- سطح D نمره 100 تا 190

داوطلب در سطح D توانايي تعامل و درك وظايف ساده و معمول را دارد، اما ممكن است نياز به توضيح داشته باشد و اشتباهاتي رخ مي‌ دهد كه موجب ايجاد ضعف در ارتباط با مخاطبان مي ‌شود.

6- سطح E نمره 0 تا 90

سطح E پايين ترين سطح آزمون OET است و داوطلب توانايي درك عبارات آشنا و اساسي زبان انگليسي را دارد و در صورتي مي ‌تواند با مخاطبان ارتباط برقرار كند كه طرف مقابل آماده شفاف سازي اطلاعات باشد.

اعتبار مدرك آزمون OET چقدر است؟

اعتبار آزمون هاي زبان انگليسي بين المللي به دو صورت موقتي يا دائمي است. آزمون هايي كه مدرك آنها موقتي است، داراي اعتبار محدود مي باشند و پس از پايان مدت مقرر مدرك آزمون، فاقد اعتبار خواهد بود، اما آزمون هايي كه مدرك آنها داراي اعتبار دائمي است مانند آزمون CPE و BEC اعتبار آنها تمام نمي شود و مادام العمر است.

مدرك آزمون OET در هر 12 تخصص علوم پزشكي، داراي 2 سال اعتبار است و پس از 2 سال اعتبار آن به پايان مي رسد و در صورتي كه متقاضي بخواهد از مدرك آزمون OET براي مهاجرت شغلي استفاده كند، بايد مجددا در آزمون شركت كرده و مدرك جديدي با حداقل نمره قابل قبول (350 يا سطح B) دريافت كند.

مدرك آزمون OET در چه كشورهايي به رسميت شناخته مي‌ شود؟

كشورهايي كه نتيجه آزمون OET را به عنوان مدرك مهارت زبان انگليسي به رسميت مي‌ شناسند و اين آزمون مورد تاييد شوراهاي مراقبت‌ هاي بهداشتي، دولت‌ ها و دانشگاه‌ ها مي‌ باشد؛ عبارتند از:

انگلستان، ايرلند، استراليا، نيوزيلند، دبي، سنگاپور، ناميبيا، اوكراين، اسپانيا، امارات متحده عربي، ايالات متحده آمريكا، كانادا، مالديو ،مالت، فيليپين، قطر

اعلام نتايج آزمون OET

زمان اعلام نتايج آزمون OET تقريباً 15 روز كاري پس از برگزاري آزمون است و از طريق صفحه شخصي ايجاد شده در سايت رسميOET در اختيار داوطلبان قرار مي‌ گيرد.

اگه تصميم داري در آزمون OET تضميني شركت كني اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كمك بگيري.

اين مطلب ادامه دارد...

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت

 


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۰۱:۴۶ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون OET تضميني

آزمون OET تضميني

آزمون OET صد در صد تضميني

آزمون OET آزمون تخصصي زبان ويژه مشاغل علوم پزشكي و حوزه درمان مانند پزشكان، دندان پزشكان، پرستاران و … است، توسط مركز آزمون‌ هاي بين‌ المللي دانشگاه كمبريج طراحي شده است و توانايي زباني كاركنان مشاغل حوزه درمان و علوم پزشكي را از نظر حرفه‌ اي و تخصصي مورد ارزيابي قرار مي‌ دهد.

آزمون زبان OET ويژه مهاجرت كادر درمان

قبل از معرفي خدمات vip شركت مهاجرتي هومان ويزا درباره ثبت نام و نحوه برگزاري آزمون OET اونم با تضمين قبولي و تسويه بعد از دريافت كارنامه 

آزمون OET، (Occupational English Test) آزمون تخصصي زبان ويژه مشاغل علوم پزشكي و حوزه درمان مانند پزشكان، دندان پزشكان، پرستاران و غيره است، كه مانند آزمون CAE و CPE توسط مركز آزمون‌ هاي بين‌ المللي دانشگاه كمبريج طراحي شده است و توانايي زباني كاركنان مشاغل حوزه درمان و علوم پزشكي را از نظر حرفه‌ اي و تخصصي مورد ارزيابي قرار مي‌ دهد.

آزمون OET به داوطلبان كمك مي‌ كند تا مهارت زباني خود را در زمينه‌ هاي پزشكي در مواجه شدن با بيماران و موارد مربوط به امور پزشكي و درماني افزايش دهند.

اهميت آزمون OET در مهاجرت كادر درمان

افرادي كه در مشاغل علوم پزشكي و درماني مشغول به كار هستند و قصد مهاجرت كاري ، مهاجرت آسان و كار كردن در مراكز پزشكي و درماني خارج از كشور را دارند، بايد براي اثبات توانايي زباني خود در سطح تخصصي، در آزمون او اي تي شركت كنند.

در واقع آزمون OET مهارت هاي زبان انگليسي داوطلبان كه از شاغلان كادر درمان هستند را در سناريوهاي واقعي مورد ارزيابي قرار مي دهد و ارائه مدرك آزمون OET با نمره بالا توسط شاغلان حوزه درمان و پزشكي براي اخذ ويزاي كاري و مجوز كار در زمينه علوم پزشكي ضروري است.

براي دريافت مشاوره رايگان درباره مهاجرت پزشكان، مهاجرت پرستاران، مهاجرت شغلي كادر درمان، كه آزمون OET براش الزاميه، يه راه تضميني توسط شركت مهاجرتي هومان ويزا وجود داره

حالا دوست داري تضميني، با صرف كمترين وقت بهترين نتيجه رو بگيري؟

بزن روي لينك و تماس بگير، كارشناساي ما درباره خدمات ويژه براي اين آزمون رو توضيح ميدن.

آزمون OET براي كدام تخصص ها برگزار مي شود؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET دامپزشكي
  4. OET پا پزشكي
  5. OET كاردرماني
  6. OET فيزيوتراپي
  7. OET رژيم درماني (تغذيه)
  8. OET راديوگرافي
  9. OET داروسازي
  10. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  11. OET پرستاري
  12. OET گفتار درماني

ميدوني اعتبار مدرك آزمون OET چقدره؟

برخلاف برخي آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون زبان CPE و CAE كه مدرك آنها داراي اعتبار دائمي است، اعتبار مدرك آزمون OET موقتي بوده و فقط براي مدت ۲ سال داراي اعتبار است و فرم نمره دهي آزمون در مورد هر يك از مهارت هاي چهارگانه در 5 سطح A, B, C, D, E مي باشد.

مي توني بدون نياز به پيش پرداخت،  تضميني تو اين آزمون قبول بشي و بعد از دريافت كارنامه تسويه كني، حتي مي توني براي قبولي آزمون تافل تضميني و مهاجرت آسان و سريع ، دريافت اقامت و دريافت ويزا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري

ثبت نام در آزمون OET

ثبت‌ نام در آزمون OET تضميني در 12 تخصص حوزه سلامت مانند OET داروسازي، دندانپزشكي و پرستاري و غيره از طريق وب سايت www.occupationalenglishtest.org  انجام مي‌ شود. اين آزمون در بيش از 40 كشور دنيا برگزار مي‌ شود و زمان برگزاري آن با توجه به مركز آزمون گيرنده متفاوت است، اما به طور معمول يك ماه يك بار برگزار مي‌ شود. ثبت‌ نام در آزمون او اي تي بايد حداكثر تا سه هفته پيش از تاريخ برگزاري آزمون انجام شود.

مي خواي بدون دردسر و معطلي بتوني اكانت براي آزمون بخري؟

هزينه آزمون OET چقدر است؟

هزينه آزمون OET در نوع كاغذي، كامپيوتري و خانگي يكسان است، اما با توجه به تخصص متقاضي و نوع آزمون OET و بخش ‌هاي مختلف آزمون هزينه امتحان OET متفاوت است.

هزينه آزمون OET تضميني در هر يك از بخش هاي آزمون در سال 2022 به شرح زير مي باشد:

1- هزينه شركت در هر چهار بخش آزمون OET: 587 دلار استراليا

2- هزينه شركت در سه بخش آزمون OET: 477.50 دلار استراليا

3- هزينه شركت در دو بخش آزمون OET: 399 دلار استراليا

4- هزينه شركت در يك بخش آزمون OET: 200.50 دلار استراليا

همچنين هزينه ثبت نام و رزرو آزمون OET به صورت آنلاين در هر چهار حالت فوق 7 دلار استراليا است و متقاضيان براي درخواست هر كپي اضافي بايد 35 دلار استراليا و هر كپي فيزيكي اضافي 10 دلار استراليا بپردازند.

ووچر آزمون OET

آزمون OET يك آزمون زبان انگليسي بين المللي است و مانند ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون تافل، آيلتس، PTE و غيره هزينه هاي مختلف آزمون كه شامل هزينه ثبت نام و رزرو آزمون OET، هزينه اعتراض به نمره آزمون، ارسال ريپورت OET، تغيير مركز و تاريخ آزمون مي باشد، با استفاده از كارت هاي اعتباري بين المللي مانند مستر كارت يا ويزا كارت يا حساب بين المللي Paypal انجام مي شود، يعني داوطلبان ايراني نمي توانند با ريال و يا كارت هاي اعتباري خود هزينه آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET را پرداخت كنند، اما يك روش آسان تر نيز براي پرداخت هزينه آزمون OET براي داوطلبان ايراني وجود دارد و آن هم خريد ووچر آزمون OET است.

ووچر آزمون OET يك كد 16 رقمي منحصر به فرد است و تنها يك بار قابل استفاده مي باشد و با استفاده از آن مي توانيد بدون داشتن حساب هاي بين المللي پرداخت هاي آنلاين انجام دهيد.

و بسياري از مراكز آموزشي زبان در همان ابتداي ثبت نام دوره OET خدمات ووچر آزمون OET را نيز ارائه مي دهند و در صورتي كه متقاضي بخواهد ووچر OET را تهيه كند، مي تواند تنها با پرداخت هزينه آن به موسسه زبان، كد ۱۶ رقمي ووچر OET را دريافت كند، همچنين مي توانيد براي پرداخت هزينه آزمون OET از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا نيز استفاده كنيد.

پرداخت هزينه آزمون هاي زبان از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

در حال حاضر طبق آخرين آمار منتشر شده توسط وزارت بهداشت و سلامت استراليا، كمبود مشاغل مرتبط به علوم پزشكي، به‌ خصوص نيروي متخصص در شهرهاي بزرگي همچون سيدني و ملبورن، همچنين مناطق كوچك، كم‌ جمعيت و حومه‌ اي به شدت احساس مي‌ شود. پزشكان و دندان‌پزشكان مي‌ توانند با اخذ انواع ويزاهاي موقت و يا اقامت كار دائم، زندگي جديدي را در كشور زيبا و پيشرفتۀ استراليا شروع كنند.

مزاياي آزمون OET بر ديگر آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي

يكي از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص مزاياي شركت آزمون OET نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي است.

_ آزمون او اي تي مختص گروه هاي پزشكي طراحي شده است و با توجه به اينكه فارغ التحصيلان رشته هاي ذكر شده به زبان تخصصي رشته خود اشراف دارند لذا كار سختي در اين مورد نخواهند داشت.

_ اين آزمون در بسياري از كشورهايي كه در زمينه علوم پزشكي موفق هستند، قابل قبول مي باشد.

_ آزمون OET مورد تأييد اداره مهاجرت استراليا و نيوزيلند براي گرفتن هر گونه ويزا مي باشد.

_ آماده شدن براي اين آزمون نسبت به ديگر آزمون هاي مشابه مانند آزمون BEC، آيلتس (IELTS)، تافل (TOEFL) و  آزمون PTE به مراتب براي فارغ التحصيلان رشته هاي پزشكي آسان تر مي باشد.

_ آزمون او اي تي به طور گسترده اي در جهان به عنوان مدرك مهارت انگليسي براي رجيستر شدن، تحصيل و كار در بخش خدمات پزشكي – درماني و همچنين براي اخذ ويزا در برخي از كشورها شناخته شده است.

اگر براي قبولي در آزمون OET تضميني نياز به راهنمايي مشاوران با تجربه در اين زمينه داري، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند تا بتوني از مزاياي شركت در آزمون OET تضميني بهره مند بشي.

 

منابع آزمون OET

 

 

بهترين منابع آزمون OET تضميني عبارتند از:

1- كتاب Official Practice Book 1

2- Nurses’ Guide to the Updated OET 2.0 ( Speaking & Writing) كتاب

3- كتاب Nurses’ Guide to the Updated OET 2.0 ( Speaking & Writing) 

4- كتاب Kaplan Official Guide to OET

5-كتاب Kaplan Official Guide to OET 2.0

6- كتاب OET Updated Prep Plus For Nurses: The 3-in-1 Guide For Writing, Speaking & Listening

7- كتاب MAGGIE RYAN Collection 

8- كتاب How to Pass the OET: For Nurses نوشته آنا هارتفورد

9- كتاب OET Writing Strategy Guide: Everything You Need to Know About the Revised Assessment Criteri

10- كتاب Go For OET

كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين منابع و راهكارها را براي قبولي صد در صد در آزمون OET تضميني براي مهاجرت شغلي پزشكان و ساير كاركنان حوزه سلامت به شما ارائه مي دهند، پس براي اينكه بهترين نتيجه رو ببيني تماس بگير.

ساختار آزمون OET

ساختار آزمون OET براي هر 12 تخصص علوم پزشكي يكسان است و مانند بسياري از آزمون‌ هاي زبان انگليسي از جمله آيلتس و آزمون FCE شامل چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است.

مهارت هاي اصلي زبان انگليسي در چهار بخش آزمون او اي تي ارزيابي مي شود كه عبارتند از:

* بخش شنيداري (Listening) 

* بخش درك مطلب (Reading)

* بخش نوشتاري (Writing) 

* بخش گفتاري (Speaking)

سوالات آزمون OET در بخش درك مطلب و شنيداري براي تمام تخصص ها يكسان طراحي شده است، اما سوالات بخش هاي نوشتاري و گفتاري براي هر يك از رشته هاي علوم پزشكي متفاوت خواهد بود و براي هر تخصص جداگانه طراحي مي شود.

همچنين مدت زمان انجام اين آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است و داوطلبان 2 ساعت و 45 دقيقه فرصت دارند تا به بخش هاي مختلف آزمون پاسخ دهند.

آزمون OET به صورت كاغذي، كامپيوتري و هوم اديشن (خانگي) برگزار مي شود و هيچ تفاوتي بين انواع آزمون OET از نظر فرمت، ساختار و سطح دشواري نمي باشد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.

شركت در آزمون آزمايشي و كلاس هاي آمادگي OET، استفاده از منابع مختلف، مديريت زمان و تمرين روزانه انگليسي، 5 نكته مهم در آزمون OET هستند كه در هر 4 بخش آزمون به كسب نمره بالا به شما كمك مي كند، پس براي اينكه نتيجه ي بهتري بگيريد اين 5 نكته را فراموش نكنيد.

دوست داري بدوني ما چه جوري مي تونيم تو كسب اين مهارت هاي چهارگانه كمكت كنيم؟

تماس بگير تا درباره سوالاتت جواب درست بگيري.

بخش شنيدراي (Listening) آزمون OET

بخش شنيداري آزمون OET شامل سه قسمت است و داوطلبان در اين بخش 40 دقيقه فرصت دارند تا به 42 سوال پاسخ دهند. قسمت هاي مختلف بخش گفتاري به شرح زير مي‌ باشد:

بخش A

 اين بخش توانايي داوطلب را در تشخيص اطلاعات خاص در طول يك مشاوره پزشكي – درماني بين پزشك و بيمار مورد ارزيابي و سنجش قرار مي‌ دهد. به اين صورت كه ابتدا داوطلب به دو مشاوره پنج دقيقه‌اي گوش مي‌ دهد و سپس بايد با استفاده از اطلاعاتي كه شنيده است به 12 سوال از نوع تكميل متن پاسخ دهد. بخش A شامل 24 سوال مي‌ باشد.

بخش B

در اين بخش توانايي داوطلب را در تشخيص اطلاعات جزئي، اصل موضوع مورد بحث، ايده و يا هدف اصلي مكالمات كوتاه از اتفاقات محل كار ارزيابي مي‌شود. داوطلب ابتدا به شش خلاصه مكالمه ضبط شده كه مدت زمان آن يك دقيقه است، گوش مي‌ دهد كه شامل خلاصه جلسات تيمي، گزارشات كاري، يا گفتگو هاي پزشكي–درماني بين پزشك و بيمار است، سپس بايد به ازاي هر مكالمه به يك سوال چند گزينه اي جواب دهد. بخش B مجموعاً شامل 6 سوال است.

بخش C

 اين بخش توانايي داوطلب را در زمينه يك ارائه مطلب يا مصاحبه ضبط شده با طيف شناخته شده‌ اي از موضوعات پزشكي–درماني افراد بين تمام تخصص‌ ها مورد ارزيابي و سنجش قرار مي‌ دهد. به اين صورت كه داوطلب ابتد به دو خلاصه متفاوت كه زمان تقريبي آن 5 دقيقه است گوش مي‌ دهد، سپس به ازاي هر مكالمه به 6 سوال چند گزينه‌ اي جواب مي‌ دهد. در اين بخش داوطلب بايد به 12سوال پاسخ دهد.

آزمون شينداري از بخش‌ هاي مختلفي تشكيل شده است كه هدف اصلي از طراحي اين بخش‌ ها ارزيابي طيف وسيعي از مهارت‌ هاي شنيداري داوطلبان است.

با تقويت مهارت شنيداري خود مي توانيد در اين بخش نمره بهتري بگيريد. براي تقويت مهارت شنيداري انگليسي راهكارهاي مختلفي وجود دارد. افزايش دقت شنيداري، گوش دادن به انگليسي، مطالعه منابع مختلف، تمرين با ساعت و… از جمله مهمترين نكات ليسنينگ آزمون OET است.

بخش درك مطلب (Reading) آزمون OET

مهارت درك مطلب يا ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقيقه وقت دارند به سوالات اين بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درك مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومي است و براي داوطلبان در هر 12 تخصص‌ مشترك هستند.

بخش A

 اين بخش توانايي داوطلب را براي يافتن اطلاعات خاص از چهار متن كوتاه را با شيوه‌ اي سريع ارزيابي مي‌ كند. داوطلب بايد چهار متن كوتاه مربوط به يك موضوع پزشكي–درماني را بخواند و در مدت زمان 15 دقيقه به 20 سوال در اين خصوص پاسخ دهد و اين سوالات شامل سوالات تطبيقي، تكميل متن و پاسخ‌ هاي كوتاه مي‌ باشد.

بخش B

 اين بخش توانايي داوطلب را در تشخيص جزئيات و يا نكته اصلي در 6 متن كوتاه برگرفته از مراكز درماني مورد ارزيابي قرار مي‌ دهد كه هر متن 100 تا 150 كلمه است. براي هر متن، يك سوال سه گزينه‌ اي پرسيده مي‌ شود.

بخش C

در اين بخش توانايي داوطلب در تشخيص معنا و ايده واقعي از دو متن در خصوص موضوعاتي كه به پزشكان يا متخصصان مربوط مي‌ شود، را ارزيابي مي‌ نمايد. هر متن شامل 800 كلمه مي‌ باشد و داوطلب بايد براي هر متن به 8 سوال 4 گزينه‌ اي پاسخ دهد. همچنين براي پاسخگويي به بخش B و C چهل و پنج دقيقه زمان در نظر گرفته شده است.

براي اينكه بتوانيد در اين بخش نتيجه ي بهتري بگيريد بايد از تكنيك هاي مختلفي براي تقويت مهارت ريدينگ استفاده كنيد. گسترش دامنه لغات انگليسي، توجه به محدوديت زمان (زمان خود را مديريت كنيد)، يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning، مطالعه منابع ريدينگ OET و… از جمله مهمترين نكات ريدينگ آزمون OET مي باشند.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۴۷:۱۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مدرك آزمون GRE براي اپلاي تحصيلي كانادا

مدرك آزمون GRE براي اپلاي تحصيلي كانادا

كانادا به دليل داشتن كيفيت آموزشي بالا در تمام مقاطع تحصيلي، دانشگاه هاي معتبر و ارائه مدارك بين المللي، امكان كار پس از تحصيل و غيره يكي از كشورهاي محبوب براي مهاجرت تحصيلي ايرانيان است.

همان طور كه گفته شد كانادا يكي از كشورهايي است كه متقاضيان براي اپلاي تحصيلي و پذيرش دانشجو در مقاطع كارشناسي ارشد و بالاتر بايد در آزمون GRE شركت كنند و ارائه مدرك آزمون GRE با نمره بالا براي اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد ضروري است.

همچنين در خصوص نمره قابل قبول آزمون GRE براي اپلاي تحصيلي كانادا بايد گفت، ملاك پذيرش اكثر دانشگاه‌ هاي كانادا در خصوص آزمون GRE در اكثر موارد نمره نهايي آزمون نمي باشد و اكثرا نمره بخش هاي جداگانه آزمون GRE مورد ارزيابي قرار مي گيرد، از اين رو داوطلبان براي اخذ پذيرش تحصيلي بايد بتوانند در تمام بخش هاي مختلف آزمون GRE كه به آن اشاره شد نمره بالايي كسب كنند.

 كسب نمره بالاي 75 درصد در هر يك از بخش هاي آزمون نمره خوبي محسوب مي شود و شانس موافقت با درخواست پذيرش تحصيلي متقاضي از سوي دانشگاه مقصد بيشتر خواهد شد.

در مورد آزمون هاي ورودي براي اپلاي بيشتر بخوانيد…

افرادي كه متقاضي تحصيل در دانشگاه هاي معتبر دنيا هستند براي دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه مورد نظر بايد در آزمون ورودي دانشگاه ها شركت كنند و در صورت قبولي در آزمون و داشتن ساير شرايط براي اپلاي تحصيلي مانند نداشتن گپ تحصيلي غيرمجاز، شرط سني، ريزنمرات، توصيه نامه تحصيلي، تمكن مالي، استادي پلن يا برنامه تحصيلي، كاورلتر و غيره.

برخي آزمون هاي ورودي براي اپلاي رشته هاي مختلف در مقاطع كارشناسي عبارتند از:

* آزمون ACT براي اپلاي دانشگاه هاي آمريكا

آزمون IMAT براي اپلاي رشته پزشكي و دندانپزشكي در ايتاليا

آزمون UCAT براي اپلاي رشته پزشكي در انگليس

* آزمون SAT براي اپلاي دانشگاه هاي برخي كشورها مانند تركيه و آمريكا

آزمون يوس تركيه براي اپلاي دانشگاه هاي تركيه

آزمون LSAT براي اپلاي رشته حقوق در آمريكا و كانادا

* آزمون GMAT براي اپلاي رشته مديريت در آمريكا

همان طور كه گفته شد مدرك آزمون GRE با نمره بالا، يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري مي باشد و در صورتي كه داوطلب نتواند نمره ي قابل قبول كه از سوي دانشگاه مقصد تعيين شده است را كسب كند، درخواست پذيرش تحصيلي وي از سوي دانشگاه رد مي شود.

البته برخي دانشگاه هاي آمريكا براي اپلاي تحصيلي در مقطع كارشناسي و دكتري رشته هاي مختلف خود ارائه مدرك آزمون GRE را الزامي نمي دانند و در اين صورت نياز به شركت در آزمون GRE نمي باشد.

اپلاي تحصيلي در دانشگاه هاي زير بدون نياز به ارائه مدرك آزمون GRE مي باشد:

* دانشگاه ديتون، اوهايو: دوره هاي مختلف علوم فناوري، مهندسي و رياضي

* دانشگاه شيكاگو: دوره هاي كارشناسي ارشد در زمينه ي مديريت، فناوري اطلاعات، علوم بهداشتي و آموزش

* دانشگاه يوتا: دوره هاي علوم بهداشت، مهندسي، هنرهاي خلاق و آموزش

* دانشگاه كانزاس: دوره هاي مختلف در زمينه ي علوم فناوري اطلاعات، مهندسي، هنرهاي خلاق و رسانه

* دانشگاه نبراسكا، لينكلن: دوره هاي مختلف در زمينه ي تجارت، رسانه، علوم مهندسي

* دانشگاه جيمز مديسون: دوره هاي مختلف در زمينه ي تجارت، علوم بهداشتي و اجتماعي، مطالعات و رسانه، هنرهاي خلاق و آموزش

* دانشگاه فلوريدا: دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري در علوم كامپيوتر

* دانشگاه بريجپورت، كنتيكت: دوره هاي كارشناسي ارشد در علوم كامپيوتر

* دانشگاه ايالتي نيومكزيكو: دوره هاي كارشناسي ارشد علوم كامپيوتر

* دانشگاه اوكلاهما: براي اپلاي تحصيلي دوره هاي كارشناسي ارشد در تمام رشته ها نيازي به ارائه مدرك آزمون GRE نمي باشد.

* دانشگاه جورج ميسون: ارائه مدرك آزمون GRE براي اپلاي كارشناسي ارشد در رشته هاي علوم انساني و علوم اجتماعي اختياري است.

* دانشگاه مريلند، بالتيمور: براي اپلاي تحصيلي در مقطع كارشناسي ارشد در رشته ي مطالعات حرفه اي ارائه مدرك GRE الزامي نيست.

* دانشگاه آلاباما: دوره هاي ارائه شده در زمينه ي علوم كامپيوتر

* دانشگاه سنت پيترز: اپلاي تحصيلي در زمينه ي علوم كامپيوتر

* دانشگاه ايالتي نيويورك: اپلاي تحصيلي در زمينه ي علوم كامپيوتر

* دانشگاه لوتران: براي اپلاي تحصيلي در دوره هاي فناوري نيازي به ارائه مدرك آزمون GRE نمي باشد.

* دانشگاه ايالتي پيتسبورگ: براي اپلاي تحصيلي در دوره هاي فناوري اين دانشگاه ارائه مدرك آزمون GRE الزامي نمي باشد.

علاوه بر دانشگاه هاي فوق كه براي اپلاي تحصلي نيازي به ارائه مدرك آزمون GRE ندارند، دانشگاه هاي ديگري نيز هستند كه براي مهاجرت تحصيلي به آمريكا و اپلاي تحصيلي در دانشگاه مقصد نيازي به ارائه مدرك آزمون GRE نمي باشد.

همان طور كه گفته شد آزمون GRE و GMAT هر دو آزمون هاي ورودي دانشگاه هاي معتبر دنيا هستند و افرادي كه قصد مهاجرت و اپلاي تحصيلي در اين دانشگاه ها را دارند بايد در اين آزمون ها شركت كنند و موفق به كسب نمره بالا شوند تا با درخواست پذيرش تحصيلي آنها از سوي دانشگاه مقصد موافقت شود.

اما آزمون GRE و آزمون GMAT تفاوت هايي با هم دارند كه عبارتند از:

* تفاوت در ساختار آزمون

* تفاوت در ميزان سختي آزمون

* تفاوت در مدت زمان برگزاري آزمون

* تفاوت در محل برگزاري آزمون

* تفاوت در دفعات شركت در آزمون

* تفاوت در نمره قبولي در آزمون

* تفاوت در هزينه ثبت نام آزمون

تفاوت در ساختار آزمون

همان طور كه در مطالب فوق اشاره كرديم، آزمون GRE از سه بخش نگارش تحليلي، لغت و درك مطلب و استدلال رياضي تشكيل شده است، اما آزمون GMAT داراي 4 بخش نگارش تحليلي، واژگان، استدلال يكپارچه و محاسبات است كه قسمت استدلال يكپارچه خود شامل چند بخش متفاوت است.

به طور كلي آزمون GMAT براي سنجش استعداد داوطلبان براي تحصيل در حوزه مديريت و تجارت است و آزمون GRE با توجه به دامنه وسيعي كه دارد براي سنجش سوابق تحصيلي داوطلبان در رشته هاي مختلف برگزار مي شود.

تفاوت در ميزان سختي آزمون

آزمون GMAT نسبت به آزمون GRE سخت تر است و كسب نمره بالا در آزمون GMAT دشوارتر از آزمون GRE است. زيرا در آزمون جي مت سوال ها بيشتر استدلالي هستند، اما در آزمون جي آر اي سوال استدلالي وجود ندارد. در آزمون GMAT امكان تعويض سوال و برگشت به سوال قبل وجود ندارد و هر سوال زمينه ساز سوال بعدي است اما در آزمون GRE اين امكان وجود دارد.

از ديگر دلايل سختي آزمون GMAT نسبت به آزمون GRE بخش Verbal است كه در آزمون GMAT وجود دارد و داراي سه بخش است كه براي پاسخگويي به سوالات آن تنها تسلط به گرامر و زبان انگليسي كافي نيست بلكه داوطلب بايد داراي هوش و دقت بالايي باشد.

يكي ديگر از دلايل سختي آزمون GMAT بخش سوالات تطبيقي است. سوالات در اين بخش به اين صورت است كه با جواب صحيح دادن به يك سوال، سوال بعدي سخت تر مي شود، اما در آزمون GRE با پاسخ دادن به سوالات يك بخش، بخش بعدي روي مانيتور براي داوطلب ظاهر مي شود.

تفاوت در مدت زمان برگزاري آزمون

مدت زمان برگزاري آزمون GRE و آزمون GMAT تقريبا با هم يكسان است و تفاوت چشمگيري با هم ندارند. در آزمون GRE مدت زمان آزمون سه ساعت و چهل و پنج دقيقه است و در اين مدت داوطلبان بايد به هر سه بخش آزمون پاسخ دهند و در آزمون GMAT نيز مدت زمان برگزاري آزمون سه ساعت و سي دقيقه است و از نظر مدت زمان پاسخ دادن به سوالات بين اين دو آزمون تفاوت چنداني وجود ندارد.

تفاوت در محل برگزاري آزمون

يكي از مهمترين تفاوت هاي آزمون GRE با آزمون GMAT محل برگزاري آزمون هاست. آزمون جي آر اي جنرال در ايران زير نظر سازمان سنجش و تقريبا هر هفته برگزار مي شود، اما آزمون GMAT در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان، قطر و غيره سفر كنند، از اين رو شركت در آزمون GMAT براي داوطلبان دشوارتر است و داوطلبان بايد براي شركت در اين آزمون هزينه سفر نيز پرداخت كنند.

تفاوت در تعداد دفعات شركت در آزمون

داوطلبان در صورت عدم كسب نمره قابل قبول در آزمون GRE مي توانند هر 21 روز يك بار در آزمون شركت كنند، اما تعداد دفعات شركت در آزمون GRE در يك سال نبايد بيشتر از 5 بار باشد؛ اما داوطلبان مي توانند هر 16 روز يك بار در آزمون GMAT شركت كنند. البته تعداد دفعات شركت در آزمون GMAT در يك سال نيز مانند آزمون GRE نبايد بيشتر از 5 بار باشد.

تفاوت در نمره دهي آزمون

نمره نهايي آزمون GRE جنرال براساس دو بخش درك مطلب و استدلال رياضي محاسبه مي شود كه داوطلب جمعا مي تواند امتيازي بين 260 تا 340 را كسب كند اما متوسط نمره قابل قبول دانشگاه ‌هاي معتبر براي اپلاي تحصيلي در حدود 300-320 است.

نمره آزمون GRE سابجكت نيز از 220 تا 990 است و در بازه هاي 10 نمره اي تغيير مي كند و نمره بالاتر از 700 براي اين آزمون نمره خوبي محسوب مي شود.

نمره ي آزمون GMAT بين 200 تا 800 است و داوطلب براي پذيرش در دانشگاه هاي معتبر بايد نمره ي 700 به بالا را كسب كند.

تفاوت در هزينه ثبت نام آزمون

هزينه ثبت نام آزمون GRE و آزمون GMAT يكسان است و هزينه شركت در هر دو آزمون 205 دلار آمريكا است، اما به دليل اينكه آزمون GMAT در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان بايد براي شركت در آزمون به كشورهاي همسايه سفر كنند، هزينه سفر نيز براي شركت در آزمون اضافه مي شود.

قبولي صد در صد در آزمون GRE تضميني با دريافت مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا.

اگر سوالي درباره ووچر(Voucher) و خريد اكانت آزمون GRE تضميني و آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي داري، حتما با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا، تماس بگير تا مشاوره رايگان درباره اين موضوع بگيري.

پرداخت هزينه آزمون هاي زبان از طريق كارت‌ هاي اعتباري بين‌ المللي مثل مستر كارت و يا ويزا كارت امكان پذير است. از آنجايي كه صدور اين كارت‌ ها توسط بانك‌ هاي ايراني ممكن نيست، لذا متقاضيان و پزشكان محترم مي‌ توانند براي پرداخت هزينه‌ هاي خود از خدمات پرداخت آنلاين ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي رايگان و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۳۷:۱۵ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

منابع لغت و واژگان براي قبولي در آزمون GRE تضميني

منابع لغت و واژگان براي قبولي در آزمون GRE تضميني

بهترين منابع لغت براي آمادگي و قبولي در آزمون GRE تضميني عبارتند از:

كتاب Magoosh Vocabulary Flashcards

كتاب Manhattan 500 Essential Words – GRE

كتاب Barron’s Essential Words for the GRE

كتاب Barron’s 1100 Words You Need to Know

كتاب Manhattan 500 Advanced Words – GRE

كتاب Verbal Advantage

كتاب Word Smart

منابع بخش وربال براي قبولي در آزمون GRE تضميني

براي افزايش آمادگي در بخش وربال آزمون GRE مطالعه كتاب Official GRE Verbal Reasoning Practice Questions توصيه مي شود.

اگر براي قبولي در آزمون GRE تضميني نياز به مشاوره و راهنمايي داري، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

منابع بخش كوانت براي قبولي در آزمون GRE تضميني

براي افزايش آمادگي در بخش كوانت آزمون و قبولي در آزمون GRE تضميني كتاب هاي زير بهترين منابع هستند:

كتاب Nova’s GRE Math Bible

كتاب Official GRE Quantitative Reasoning Practice Questions

كتاب Magoosh Very Hard Questions

منابع بخش نگارش (نوشتاري) آزمون GRE

بهترين منابع بخش نگارش براي قبولي در آزمون GRE تضميني عبارتند از:

كتاب ETS Pool of Issue and Argument

كتاب GRE Analytical Writing: Solutions to the Real Essay Topics

كتاب On Writing Well: The Classic Guide to Writing Nonfiction

كتاب The Elements of Style

منابع آنلاين براي قبولي در آزمون GRE تضميني

برخي منابع آنلاين براي آمادگي در آزمون GRE تضميني عبارتند از:

منبع آنلاين Online GRE Strategy Session

منبع آنلاين GRE study guide

منبع آنلاين Powerprep II

منبع آنلاين ETS essay topic pools

آيا آزمون GRE در ايران برگزار مي شود؟

خوشبختانه آزمون GRE مانند آزمون آيلتس، آزمون تافل تضميني و آزمون OET تضميني در ايران برگزار مي شود.

آزمون جي آر اي جنرال در ايران زير نظر سازمان سنجش و تقريبا هر هفته برگزار مي شود و آزمون جي آر اي سابجكت تقريبا سه بار در سال برگزار مي شود.

زمان برگزاري آزمون GRE general در همه ي ماه‌ هاي سال برگزار مي‌ شود و آزمون GRE subject فقط در ماه ‌هاي سپتامبر، اكتبر و آپريل برگزار مي ‌شود.

بهتره براي اطلاع از شرايط و مدارك ثبت نام آزمون در آزمون GRE تضميني با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو ما شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

ثبت نام آزمون GRE در ايران

ثبت نام آزمون GRE تضميني در ايران به دو طريق انجام مي شود:

1- ثبت نام در آزمون GRE از طريق سازمان سنجش

2- ثبت نام در آزمون GRE از طريق سايت ETS

ثبت نام آزمون GRE از طريق سازمان سنجش

با ورود به سايت سازمان سنجش و بخش GRE سايت مي توانيد براي آزمون GRE ثبت نام كنيد.

مراحل ثبت نام در آزمون GRE از طريق سنجش به شرح زير است:

1- تكميل فرم هاي اطلاعات فردي داوطلب، اطلاعات جهت برقراري تماس

2- تكميل فرم اطلاعات تحصيلي داوطلب

3- دريافت شماره پرونده ثبت نام (عددي 10 رقمي)

4- ارسال فايل تصويري از چهره داوطلب

5- انتخاب نوع و تاريخ آزمون GRE و پرداخت هزينه از طريق كارت بانكي

6- صدور شماره رهگيري (14 رقمي) كه نشان دهنده موفقيت در ثبت آزمون GRE است.

ثبت نام آزمون GRE از طريق سايت ETS

ثبت نام آزمون GRE از طريق سايت ETS به شرح زير مي باشد:

داوطلب پس از ساختن پروفايل در سايت ETS در قسمت My GRE مي تواند براي آزمون GRE و حوزه امتحاني مورد نظر خود ثبت نام نمايد. پس از تكميل اطلاعات مربوطه، داوطلب بايد هزينه شركت در آزمون را از طريق كارت هاي اعتباري بين المللي پرداخت نموده و در صورت موفقيت آميز بودن ثبت نام يك Confirmation Code  دريافت مي كند. پس از اين مرحله مدتي طول مي كشد تا Admission Ticket صادر شود و در دسترس داوطلب قرار بگيرد.

داوطلبان بايد به اين نكته توجه كنند، ثبت نام از طريق ETS و دريافت كد مربوطه به معني اتمام ثبت نام نمي باشد. پس از اتمام ثبت نام در ETS متقاضي بايد مراحل ثبت نام خود را ( در صورتي كه سنجش را به عنوان محل امتحان خود مشخص كرده باشد) با تشكيل پرونده در سايت سازمان سنجش تكميل كند كه شامل مراحل زير مي باشد:

1- تكميل فرم هاي اطلاعات فردي، اطلاعات جهت برقراري تماس

2- صدور شماره پرونده 10 رقمي

3- ارسال فايل تصويري از چهره داوطلب

4- اعلام آزموني كه در سايت ETS در آن ثبت نام كرده ايد.

5- صدور شماره رهگيري ثبت اطلاعات آزمون

در اين صورت داوطلب مي تواند كارت آزمون خود را از طريق سايت ETS پرينت بگيرد، ولي لازم است داوطلبان يك هفته قبل از آزمون به سازمان سنجش مراجعه كرده و كارت ورود به جلسه آزمون GRE كه شامل اطلاعات مربوط به حوزه آزمون و شماره صندلي داوطلب مي باشد را دريافت كنند.

براي اطلاع از هزينه ثبت نام آزمون GRE تضميني در سال جديد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

هزينه ثبت نام آزمون GRE در ايران

آزمون GRE يكي از معدود آزمون هاي خارجي است كه امكان برگزاري آن در ايران وجود دارد و داوطلبان ايراني براي شركت در اين آزمون مجبور نيستند به كشورهاي همسايه مانند تركيه يا ارمنستان سفر كنند و علاوه بر اينكه هزينه ي ثبت نام و شركت در آزمون GRE را پرداخت مي كنند هزينه هاي گزاف سفر به كشور ديگر براي شركت در آزمون را نيز پرداخت كنند؛ از اين رو برگزاري آزمون GRE در ايران از مزاياي مهم اين آزمون براي ايرانيان مي باشد.

همان طور كه گفته شد آزمون GRE در دو نوع سابجكت و جنرال طراحي شده است كه هزينه آزمون GRE تضميني در ايران براي هر يك از آنها متفاوت است.

هزينه آزمون GRE سابجكت در ايران 150 دلار و هزينه آزمون GRE جنرال در ايران 205 دلار است. همچنين در صورتي كه متقاضي با تاخير بخواهد در آزمون ثبت نام كند، بايد هزينه اي اضافه تر پرداخت كند و علاوه بر هزينه ثبت نام آزمون جي آر اي، 25 دلار اضافه نيز به دليل تاخير در ثبت نام بپردازد.

هزينه انصراف از شركت در آزمون GRE

چنانچه متقاضي در آزمون GRE ثبت نام كند، اما به دلايلي بخواهد از شركت در آزمون GRE انصراف دهد، بايد بداند تمام هزينه اي كه براي ثبت نام پرداخت كرده است به وي مسترد نخواهد شد و كنسل كردن آزمون GRE داراي هزينه است و در صورت انصراف از شركت در آزمون 50 درصد از هزينه ثبت نام به دليل كنسل كردن آزمون GRE از هزينه پرداخت شده توسط متقاضي كسر مي شود و مابقي به حساب وي مسترد مي گردد. در واقع هزينه كنسل كردن آزمون نصف هزينه ثبت نام آزمون GRE تضميني خواهد بود.

نكته: اگر ثبت‌ نام و پرداخت هزينه‌ آزمون توسط يكي از موسسات براي داوطلب انجام شده باشد، استرداد مبلغ به حساب موسسه صورت مي‌ گيرد.

تغيير زمان يا مركز آزمون GRE

شما پس از ثبت نام آزمون GRE در صورتي كه از شركت در آزمون GRE در تاريخ يا مركز انتخاب شده، منصرف شديد، مي توانيد براي تغيير زمان يا مركز آزمون GRE اقدام كنيد. نكته ي قابل توجه در تغيير زمان يا مركز آزمون GRE دقت به مهلت تغيير زمان يا مركز است، چرا كه شما فقط تا 3 روز پيش از تاريخ برگزاري آزمون (به غير از روز آزمون) فرصت داريد تا به صورت آنلاين تاريخ و مركز آزمون GRE را تغيير دهيد. پس از پايان مهلت تعيين شده براي تغيير زمان يا مركز آزمون GRE ديگر امكان اين كار وجود ندارد و در صورتي كه نتوانيد در تاريخ مقرر در آزمون GRE شركت كنيد، هزينه آزمون GRE به شما مسترد نخواهد شد. در صورتي كه تاريخ هاي جديدي توسط ETS تعيين شده باشد، شما مي توانيد  تا 1 سال تاريخ شركت در آزمون را به تعويق بيندازيد.

همچنين تغيير زمان يا مركز آزمون رايگان نيست و متقاضي بايد هزينه اي معادل 50 دلار بپردازد.

تغيير زمان يا مركز آزمون GRE به صورت آنلاين به ترتيب زير مي باشد:

  • به حساب ETS خود در وب سايت رسمي GRE وارد شويد.
  • در صفحه My GRE، روي گزينه Reschedule   كليك كنيد.
  • تاريخ و مركز آزمون جديدي را انتخاب كنيد.
  • جزييات تاريخ جديد آزمون GRE را بررسي كنيد. تا مطمئن شويد تمام اطلاعات دقيق هستند.
  • هزينه برنامه ريزي مجدد را كه معادل 50 دلار است را بپردازيد.
  • پس از تاييد نوبت مجدد آزمون، تاييديه ‌اي با تاريخ، زمان و مركز آزمون جديد دريافت خواهيد كرد.

ووچر آزمون GRE

آزمون GRE مانند آزمون تافل، آيلتس، آزمون OET و… از جمله آزمون هاي بين المللي بشمار مي رود، از اين رو نحوه ي پرداخت هزينه آزمون GRE، تغيير تاريخ آزمون و درخواست ارسال ريپورت GRE به دانشگاه ها مانند ساير آزمون هاي بين المللي از طريق كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا كارت و مستر كارت امكان پذير است؛ اما راه ديگري نيز براي پرداخت هزينه آزمون GRE بدون داشتن كارت هاي اعتباري بين المللي وجود دارد، آن هم خريد ووچر آزمون GRE است.

ووچر آزمون GRE يك كد 16 رقمي است كه توسط سازمان ETS صادر مي ‌شود. از ووچر آزمون GRE به جاي كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا كارت يا مستر كارت براي پرداخت هزينه ثبت نام آزمون GRE در ايران به صورت آنلاين استفاده مي شود. همچنين براي پرداخت هزينه ي آزمون GRE مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا نيز استفاده كنيد.

براي پرداخت هزينه آزمون GRE با استفاده از ووچر، بايد در هنگام ثبت نام GRE، كد ووچر را در قسمت مربوطه وارد كنيد. پس از وارد كردن كد ووچر، هزينه آزمون GRE از حساب شما برداشت مي ‌شود. همچنين مدت اعتبار ووچر آزمون جي آر اي، 12 ماه پس از تاريخ صدور آن است.

صدور كارت ورود به جلسه آزمون GRE

سازمان سنجش يك هفته پيش از برگزاري آزمون GRE كارت آزمون كه از طرف ETS صادر شده است، را توزيع مي كند و داوطلبان مي توانند با ارائه كارت ملي، كارت ورود به جلسه آزمون GRE را دريافت كنند.

آدرس و اطلاعات مربوط به حوزه ي امتحان و شماره صندلي داوطلب در روز آزمون و شماره اي به نام Registration Number كه براي دسترسي به اطلاعات آزمون از طريق پروفايل GRE در سايت ETS مي باشد. داوطلب مي تواند پس از ساختن پروفايل در سايت با وارد كردن اين شماره اطلاعات آزمون GRE را در سايت ETS مشاهده نمايد و از اين طريق نمره ي آزمون خود را به صورت آنلاين مشاهده كرده و درخواست هاي خود مبني بر ارسال و گزارش نمرات به دانشگاه هاي مقصد خود را پيگيري نماييد.

نحوه اعتراض به نمره آزمون GRE

گزارش نمره آزمون GRE بين 10 تا 15 روز پس از برگزاري آزمون GRE بر روي وبسايت ETS قابل مشاهده خواهد بود. متقاضي مي تواند تا 90 روز پس از تاريخ برگزاري آزمون GRE اعتراض خود را در وبسايت ETS ثبت كند و درخواست بازبيني نمره آزمون را بنمايد.

داوطلبان مي توانند به نتيجه هر دو نوع آزمون GRE يعني GRE جنرال و GRE سابجكت اعتراض كنند.

در مورد GRE جنرال متقاضي فقط مي تواند به بخش نوشتاري تحليلي (Analytical Writing) اعتراض كند، اما براي اعتراض به نمره آزمون GRE سابجكت متقاضي مي تواند براي نمره هر ۴ آزمون فيزيك، رياضي، شيمي و روانشناسي درخواست بازبيني نمايند.

مراحل اعتراض به نمره آزمون GRE

1- متقاضي بايد در وبسايت ETS در قسمت View Scores and Score Recipients گزينه Request Score Review را انتخاب كند.

2- سپس بايد نوع آزمون كه جنرال است يا سابجكت را مشخص كرده و هزينه اعتراض به نمره GRE را پرداخت نمايد، كه در صورت عدم پرداخت هزينه، درخواست بازبيني نمره آزمون ثبت نمي شود.

براي تهيه منابع آزمون GRE تضميني و تضمين قبولي در آزمون GRE با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

هزينه اعتراض به نمره آزمون GRE چقدر است؟

همان طور كه گفته شد آزمون GRE در دو نوع جنرال و سابجكت برگزار مي شود و امكان اعتراض به هر دو نوع آزمون GRE وجود دارد، اما اعتراض به نمره GRE رايگان نبوده و متقاضي بايد هزينه آن را پرداخت كند، هزينه اعتراض به نمره آزمون GRE جنرال 60 دلار و هزينه اعتراض به نمره GRE سابجكت 50 دلار است.

همچنين پرداخت هزينه اعتراض از طريق كارت‌ هاي اعتباري مانند مستر كارت و ويزا كارت انجام مي‌ شود.

آزمون GRE براي اپلاي رشته حقوق در آمريكا

همان طور كه گفته شد براي اپلاي تحصيلي رشته حقوق در آمريكا نيازي به ارائه مدرك آزمون GRE نمي باشد، اما براي اپلاي رشته حقوق در برخي از دانشكده هاي حقوق در آمريكا ارائه مدرك آزمون GRE الزامي مي باشد.

اسامي اين دانشگاه ها به قرار زير مي باشد:

American University Washington College of Law

Florida International University College of Law

New York University School of Law

Boston University School of Law

Chicago-Kent College of Law

John Marshall Law School

Columbia Law School

 Harvard Law School

Brooklyn Law School

Cornell Law School

مراكز شركت در آزمون GRE در ايران

همان طور كه گفته شد آزمون GRE در ايران برگزار مي شود.

مراكز برگزار كننده آزمون GRE در ايران عبارتند از:

سازمان سنجش آموزش كشور

موسسه فرهنگي وآموزشي و هنري معرفت

موسسه علامه سخن

موسسه فرهنگي هنري امير بهادر (اديبان)

موسسه آموزش عالي خاتم

پرديس دانشگاه شهيد بهشتي

دانشگاه تبريز

دانشگاه صنعتي اصفهان

سازمان منطقه آزاد قشم

موسسه آموزش عالي كرمان

مركز آموزش علمي كاربردي فذا آمل

موسسه آموزش عالي البرز (استان البرز)

موسسه آموزش عالي امام جواد (استان يزد)

موسسه آموزشي گسترش انفورماتيك زنجان

موسسه انديشه روشن گويا (استان خوزستان)

مركز زبان هاي خارجي آواتاك دانشگاه صنعتي اروميه

موسسه آموزش عالي آزاد انديشه معين (استان خراسان رضوي)

تضمين قبولي در آزمون GRE با دريافت مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا.

آزمون GRE هوم اديشن چيست؟

موسسه ETS در مارس 2020 به دليل شيوع بيماري كرونا و محدوديت هاي ايجاد شده در برگزاري آزمون GRE به صورت حضوري، نسخه GRE هوم اديشن را ارائه كرده است تا داوطلبان بتوانند به صورت آنلاين و در منزل در آزمون GRE شركت كنند. داوطلبان مي توانند در خانه و تحت نظارت يك ناظر در آزمون GRE هوم اديشن شركت كنند.

آزمون GRE هوم اديشن همانند GRE حضوري در دو نسخه جنرال و سابجكت ارائه مي شود و داوطلبان مي توانند در هر يك از انواع آزمون GRE به صورت آنلاين و در منزل شركت كنند. همچنين سوالات، ساختار و نمره دهي آزمون GRE هوم اديشن همانند ساختار آزمون GRE حضوري است، با اين تفاوت كه به جاي حضور در مركز برگزاري، داوطلبان در خانه در آزمون شركت مي كنند.

تجهيزات شركت در آزمون GRE هوم اديشن

داوطلباني كه مي خواهند در آزمون GRE هوم اديشن شركت كنند بايد ابتدا تجهيزات لازم را تهيه كنند.

تجهيزات لازم براي براي شركت در GRE هوم اديشن عبارتند از:

* كامپيوتر روميزي يا لپ‌تاپ: استفاده از تبلت، تلفن همراه و كروم بوك ممنوع است و سيستم عامل بايد تاييد شده باشد و استفاده از نسخه ‌هاي غيرقانوني يا حالت آزمايشي مجاز نيست.

* كامپيوتر روميزي: سيستم عامل ويندوز، نسخه 10 يا 8.

مك : Mac OS X 10.5 يا بالاتر 10.13 High Sierra

* مرورگر كروم يا فايرفاكس

* استفاده از چند مانيتور يا دو صفحه ‌ي نمايش ممنوع است.

* دانلود مرورگر: مرورگر ETS Secure Test Browser را دانلود و بر روي رايانه ‌اي كه مي‌ خواهيد با آن در آزمون شركت كنيد، نصب كنيد. براي نصب كامل مرورگر، فايل را پس از دانلود، اجرا كنيد. پس از مشاهده پيغام زير، مرورگر را ببنديد:

“Success! You have installed the ETS secure test browser.”

* ProctorU Equipment Check را بر روي كامپيوتري كه مي ‌خواهيد در آزمون استفاده كنيد، اجرا كنيد. اگر در بررسي تجهيزات با خطا مواجه شديد، تا قبل از روز شركت در آزمون هر گونه مشكلي را برطرف كنيد.

* فايروال ‌هاي رايانه و برنامه ‌هاي امنيتي مي‌ توانند با نرم افزار آزمون GRE تداخل داشته باشند. بهتر است قبل از آزمون، اين برنامه‌ ها را غيرفعال يا تنظيمات آن را تغيير دهيد.

* اسپيكر: يك بلندگوي داخلي يا خارجي براي شنيدن صداي ناظر (استفاده از هدست يا هدفون ممنوع است.)

* ميكروفون: يك ميكروفون داخلي يا خارجي كه مجزا از هدست است براي برقراري ارتباط با ناظر باشد.

دوربين: دوربين داخلي كامپيوتر يا يك وب كم جداگانه باشد (قبل از آزمون، دوربين بايد حركت داده شود تا نماي 360 درجه از اتاق، از جمله روي ميز را نشان دهد.)

آزمون آزمايشي GRE

علاوه بر مطالعه منابع آزمون GRE كه شامل كتاب ها و منابع آنلاين است و شركت در دوره هاي آمادگي GRE كه به صورت حضوري و آنلاين برگزار مي شود، آزمون‌ هاي آزمايشي GRE نيز يكي از مهم‌ ترين ابزارهايي هستند كه براي آمادگي آزمون GRE به كار گرفته مي شوند.

براي اينكه بتوانيد با شركت در آزمون آزمايشي GRE نقاط قوت و ضعف خود را ارزيابي كنيد و با فرمت و ساختار آزمون GRE اصلي بيشتر آشنا شويد، بايد بتوانيد بهترين آزمون هاي آزمايشي را انتخاب كنيد، چرا كه بسياري از آزمون هاي آزمايشي كيفيت بالايي ندارد و شما با شركت در اين آزمون ها فقط زمان خود را هدر داده ايد، بدون اينكه چيزي ياد گرفته باشيد.

آزمون آزمايشي منهتن  (Manhattan Prep Free GRE Practice Test) و آزمون آزمايشي پرينستون ‌(Princeton Review Free GRE Practice Test) دو نمونه از بهترين آزمون هاي آزمايشي GRE هستند كه به صورت رايگان ارائه مي شوند و شركت در اين آزمون ها شما را براي شركت در آزمون GRE اصلي آماده مي كند. البته در مورد اين دو آزمون آزمايشي بايد به نكته اشاره كنيم كه سوالات اين آزمون ها برخلاف آزمون GRE اصلي تطبيقي نيستند. همان طور كه مي دانيد آزمون GRE در بخش هاي Verbal و Quantitative Reasoning بر اساس سطح و مرحله قابليت تطبيق دارد.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۳۳:۵۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون GRE تضميني

آزمون GRE تضميني

آزمـون GRE صد در صد تضميني

آزمون GRE با هدف ارزيابي توانايي تحصيلي داوطلبان كه متقاضي تحصيل در دانشگاه هاي معتبر دنيا به ويژه كشورهاي ايالات متحده، كانادا، اروپا، انگليس، سنگاپور و منطقه ANZ هستند، برگزار مي شود و اعتبار مدرك آن 5 سال است.

شركت در آزمون GRE براي اپلاي تحصيلي

آزمون gre تضميني در كوتاه ترين زمان با شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون GRE يا (Graduate Record Examination) با هدف ارزيابي توانايي تحصيلي داوطلبان كه متقاضي تحصيل در دانشگاه هاي معتبر دنيا به ويژه كشورهاي ايالات متحده، كانادا، اروپا، انگليس، سنگاپور و منطقه ANZ هستند، برگزار مي شود.

آزمون GRE مانند آزمون تافل (TOEFL test) توسط موسسه ETS برگزار مي شود.

افرادي كه قصد ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي ‌ارشد، دكتري و بالاتر آن را دارند، براي اپلاي تحصيلي بايد در آزمون GRE شركت كنند. نتايج آزمون GRE در بيش از ۱۶۰ كشور جهان و هزاران دانشگاه و موسسه در سرتاسر جهان معتبر است و هر ساله افراد بسياري با هدف اپلاي تحصيلي در مقاطع كارشناسي ارشد و بالاتر در آزمون GRE شركت مي كنند.

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به آمريكا و اپلاي تحصيلي در مقطع كارشناسي ارشد و بالاتر در دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا و در آزمون GRE تضميني شركت كني، براي قبولي در آزمون GRE تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

اهميت تضمين قبولي در آزمون GRE براي اپلاي تحصيلي چيست؟

نتايج آزمون GRE به قدري براي اپلاي تحصيلي اهميت دارد كه اكثر دانشگاه هاي كشورهاي آمريكا و كانادا نمره ي اين آزمون را به عنوان يكي از مدارك درخواست پذيرش داوطلبان در دوره هاي تحصيلات تكميلي مانند كارشناسي ارشد، دكتري و پست داك ملاك قرار مي دهند.

همچنين كسب مدرك آزمون GRE با نمره بالا به دارنده آن كمك مي كند تا در كشور مقصد فردي حرفه ‌اي شناخته شود و در صورتي كه دانشجو بخواهد همزمان با تحصيل به كار كند، براي يافتن شغل مناسب، نيز موقعيت ها و فرصت هاي شغلي بهتري را فراهم مي كند؛ چرا كه نمره بالاي آزمون GRE نشان دهنده بالا بودن سطح علمي متقاضي است.

آزمون GRE براي چه رشته هايي است؟

يكي از سوالات متداولي كه در مورد آزمون GRE مطرح مي شود اين است كه آزمون GRE براي چه رشته هايي است؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت، شما مي توانيد با مراجعه به سايت دانشگاه مقصد از ليست رشته هايي كه براي ادامه تحصيل نياز به مدرك آزمون GRE دارند مطلع شويد و مطمئن شويد براي اپلاي تحصيلي رشته اي كه انتخاب كرده ايد نياز به ارائه مدرك آزمون GRE هست يا خير.

افرادي كه قصد ادامه تحصيل در رشته ‌هاي حقوق و پزشكي را دارند، نيازي به شركت در آزمون GRE و كسب مدرك آن ندارند. تنها براي اپلاي تحصيلي براي تعداد محدودي از دانشكده ‌هاي حقوق در آمريكا ارائه مدرك آزمون GRE الزامي است.

حالا كه با اهميت آزمون GRE براي اپلاي تحصيلي آشنا شدي براي قبولي در آزمون GRE تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

انواع آزمون GRE

آزمون GRE در دو نسخه و با اهداف مختلفي برگزار مي شود. انواع آزمون GRE كه عبارتند از:

1- آزمون GRE جنرال (GRE General Test)

2- آزمون GRE سابجكت (GRE Subject Test)

آزمون GRE جنرال به صورت كامپيوتري و آزمون GRE سابجكت به صورت كتبي برگزار مي شود.

اغلب دانشگاه‌ ها از داوطلبان، نتايج آزمون جنرال رو درخواست مي كنند و نوع سابجكت در رشته ‌هاي تخصصي مانند زيست، شيمي، ادبيات، رياضي، فيزيك و روانشناسي كاربرد دارد.

براي دريافت بهترين راهكارها براي قبولي در آزمون GRE تضميني و اخذ ويزاي تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

آزمـون GRE تضميني

با شركت مهاجرتي هومان ويزا

در كوتاه ترين زمان

ساختار آزمون GRE جنرال

ساختار آزمون GRE جنرال شامل سه بخش است و مدت زمان آزمون GRE جنرال، 3 ساعت و 10 دقيقه است كه براي پاسخگويي سوالات به داوطلبان يك ساعت براي بخش درك مطلب، يك ساعت براي نگارش تحليلي و 70 دقيقه براي بخش استدلال رياضي مهلت داده مي شود و نحوه برگزاري آزمون به صورت كامپيوتري مي باشد.

بخش هاي اصلي آزمون GRE جنرال عبارتند از:

* بخش استدلال كلامي يا درك مطلب (Verbal Reasoning)

* بخش استدلال رياضي (Quantitative Reasoning)

* بخش نوشتار تحليلي (Analytical Writing)

بخش درك مطلب آزمون GRE جنرال

اين بخش آزمون، توانايي درك مطلب داوطلب را ارزيابي مي كند. در اين بخش داوطلب بايد از گفتگوها نتيجه‌گيري كند، داده ‌هاي كامل نشده را استدلال نمايد، سطوح مختلف معنا مانند معناي لفظي، استعاري و منظور نويسنده را درك كند و خلاصه ‌سازي متون را انجام دهد، نكات مهم را از نكات كم ‌اهميت‌ در متن تفكيك و رابطه ميان مفاهيم و معناي لغات و جملات را درك كند.

در بخش استدلال كلامي يا درك مطلب سه نوع سوال وجود دارد كه شامل درك مطلب، تكميل متن و معادل سازي جملات مي باشد. در بخش درك مطلب يك متن در اختيار داوطلب قرار مي گيرد كه بايد بر اساس آن به سوالات مربوطه پاسخ دهد.

متن هايي كه در آزمون GRE جنرال انتخاب مي شود از تناسبي در موضوعات علوم انساني، علوم اجتماعي و علوم طبيعي برخوردار است و اين متون از يك تا پنج پاراگراف تشكيل شده است. سوالات اين بخش به شكل چند گزينه اي يا انتخاب يك عبارت مي باشد.

بخش درك مطلب شامل دو مجموعه 20 تايي سوال است (مجموعا 40 سوال) كه براي پاسخگويي به هر مجموعه 30 دقيقه به داوطلبان فرصت داده مي شود و امتياز اين بخش 130-170 است.

بخش استدلال رياضي آزمون GRE جنرال

بخش رياضيات آزمون GRE جنرال از سوالات جبر، هندسه، تجزيه و تحليل داده ها و حل مسائل تشكيل مي شود.

اين بخش توانايي داوطلب را در درك و تحليل داده‌ هاي كمي، مورد سنجش و ارزيابي قرار مي دهد و داوطلب بايد بتواند مسئله‌ ها را به كمك مدل ‌هاي رياضي حل كرده و با كاربرد هاي اوليه جبر، حساب، هندسه و تحليل داده‌ ها آشنا باشد و تاكيد اين بخش بر مهارت استدلال رياضي است.

بخش استدلال رياضي از 4 نوع سوال تشكيل شده است كه شامل سوالات مقايسه ‌اي كمي، سوالات چند گزينه ‌اي با يك پاسخ صحيح، سوالات چندگزينه ‌اي با بيش از يك پاسخ صحيح، سوالات عددي مي باشد.

اين سوالات ممكن است به صورت مستقل و يا در يك دسته تفسير داده، ارائه شوند. تمامي سوالات بخش تفسير داده ‌ها بر اساس جداول، نمودارها و اطلاعات داده شده مطرح مي ‌شوند.

در اين بخش براي پاسخ دادن به سوالات نياز به سرعت عمل و قدرت تحليل سوالات و پاسخ‌ ها است و داوطلبان مجاز به استفاده از ماشين حساب نيز مي باشند و داوطلب براي رسيدن به نمره مورد نظر خود بايد بيشتر بر روي مهارت‌ هاي رياضي و محاسباتي و همچنين سرعت عمل در پاسخگويي خود تمركز نمايد.

بخش استدلال رياضي شامل دو مجموعه سوال 20 تايي (جمعا 40 سوال) است كه براي پاسخگويي به 40 سوال 70 دقيقه زمان در نظر گرفته شده است. نمره ي اين بخش 130 – 170 امتياز است

بخش نوشتار تحليلي آزمون GRE جنرال

در بخش رايتينگ آزمون، توانايي نگارش تحليلي داوطلبان ارزيابي مي شود. داوطلب بايد بتواند ايده ‌هاي سخت و پيچيده را مفصل ‌بندي كرده و از طريق دلايل و مثال‌ هاي مرتبط پشتيباني كند. ارزيابي ادعاها و شواهد ارائه شده از ديگر مواردي است كه توانايي نگارش تحليلي داوطلب را اثبات مي ‌كند.

در اين بخش دو سوال مطرح مي شود و داوطلبان براي پاسخگويي به سوالات 60 دقيقه زمان دارند.

در بخش نگارش تحليلي داوطلب بايد در هر سوال يك Task يا Argument را تحليل كند. در بخش اول توانايي داوطلب در تفكر نقادانه نسبت به موضوعي عمومي و بيان افكار خود به روشني درباره ي آن موضوع ارزيابي مي‌ شود. هر عبارت داراي يك ادعا بوده كه داوطلب مي ‌تواند از نقطه ‌نظرهاي متفاوت به آن پرداخته و شرايط مختلفي را متصور شود.

در اين بخش، داوطلب با دستورالعمل ‌هايي دقيق روبرو مي ‌شود كه مي ‌خواهد داوطلب، نظر موافق يا مخالف خود را با ادعاي مطرح شده بيان كرده و دلايل كافي را براي آن مطرح نمايد.

* بخش نوشتار تحليلي آزمون GRE شامل دو قسمت Issue writing و Argument writing است.

Issue writing

در اين قسمت داوطلب بايد به يك سوال جواب دهد و 30 دقيقه براي پاسخگويي به او مهلت داده مي شود. داوطلب بايد پاسخ سوال را تايپ نمايد، از اين رو بايد بر روي مهارت تايپ خود نيز كار كند.

Argument writing

 قسمت ديگري كه در بخش نوشتار تحليلي ارزيابي مي شود Argument است و در اين قسمت پاراگرافي از يك نويسنده به عنوان سوال به داوطلب داده مي ‌شود كه شامل تحليل‌ ها و شواهدي براي يك موضوع خاص است كه منجر به يك نتيجه‌ گيري شده است و داوطلب بايد از اين استدلال ‌ها و شواهدي كه نويسنده استفاده كرده است، منطقا ايراد گرفته و نظرات خود را در قالب يك متن ارائه دهد.

توجه به اشتباهات رايج در رايتينگ GRE، تجزيه تحليل سريع، برنامه ريزي براي نوشتن تسك ها از جمله مهمترين نكات رايتينگ GRE براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

ساختار آزمون GRE سابجكت

آزمون GRE سابجكت براي برخي از رشته ‌هاي آكادميك در نظر گرفته شده است كه شامل زيست شناسي، ادبيات انگليسي، رياضيات، شيمي، روانشناسي، فيزيك مي باشد؛ البته در سال ۲۰۱۶ رشته هاي بيوشيمي، زيست شناسي سلولي و ملكولي به اين آزمون اضافه شدند ولي بنا به دلايلي در حال حاضر شامل اين آزمون نمي‌ شوند. مدت زمان انجام آزمون جي آر اي سابجكت 2 ساعت و 50 دقيقه است و اين آزمون به صورت كتبي برگزار مي شود.

داوطلبان با نمره اي كه در اين آزمون كسب مي كنند نشان مي دهند براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري در رشته ي مورد نظر توانايي لازم را دارند يا خير. در صورتي كه بتوانيد در آزمون GRE سابجكت نمره بالايي كسب كنيد در واقع تيم پذيرش دانشگاه مقصد قانع مي شود، شما از آمادگي لازم براي تحصيل در رشته ي مورد نظر برخوردار هستيد، بنابراين احتمال دريافت پذيرش تحصيلي از سوي دانشگاه مقصد بيشتر مي شود.

براي قبولي در آزمون GRE تضميني (GRE سابجكت) با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير تا بهترين نتيجه رو بگيري.

ساختار آزمون GRE Subject زيست ‌شناسي

ساختار آزمون GRE سابجكت در رشته ي زيست ‌شناسي داراي 190 سوال پنج گزينه ‌اي است و برخي از سوالات در مورد توصيف آزمايشگاه، مثال ميداني، نمودار يا نتايج يك آزمايش فرضي است.

GRE سابجكت زيست شناسي داراي 3 موضوع اصلي است كه شامل زيست سلولي و مولكولي، زيست ‌شناسي جانوري و زيست ‌شناسي و تكامل است است و هر يك از اين موضوعات 33 تا 34 درصد از آزمون را شامل مي شود. علاوه بر نمره كلي آزمون GRE سابجكت نمره هر بخش نيز در اختيار داوطلبان قرار مي‌ گيرد.

ساختار آزمون GRE Subject شيمي

ساختار آزمون GRE سابجكت در رشته ي شيمي شامل 130 سوال در مورد شيمي تجزيه، شيمي معدني، شيمي آلي و شيمي فيزيك مي باشد. شيمي تجزيه 15 درصد، شيمي معدني 25 درصد، شيمي آلي 30 درصد و شيمي فيزيك 30 ‌درصد از آزمون GRE سابجكت شيمي را به خود اختصاص مي ‌دهند.

در پاسخ دادن به سوالات، داوطلبان نيازي به استفاده از ماشين حساب ندارند و تمام اطلاعات لازم براي پاسخ دادن به همه ي سوالات مانند جدول تناوبي، ثابت ‌هاي فيزيكي، لگاريتم‌ ها و… در دفترچه ي سوالات در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد.

ساختار آزمون GRE Subject رياضيات

آزمون GRE سابجكت رياضيات شامل شامل 66 سوال چند گزينه اي از مباحث مختلف در زمينه ي محاسبات و كاربردهاي آن مانند حساب و جبر است. اين سوالات از مباحث رياضي كه داوطلبان در دوره ي كارشناسي آموخته اند طراحي شده اند.

ساختار آزمون GRE Subject ادبيات

ساختار آزمون GRE سابجكت ادبيات شامل 230 سوال در زمينه هاي تجزيه و تحليل، نقد ادبي، شناسايي (مانند شناختن نويسنده يك متن)، تاريخ و فرهنگ است. هر يك از سوالات آزمون در مورد يكي از جنبه هاي ادبيات مانند شعر، بيوگرافي، مقاله، داستان كوتاه، رمان، نقد، ادبيات نمايشي و تاريخ زبان مي باشد.

سوالات GRE سابجكت ادبيات اغلب شامل ادبيات انگلستان، ايالات متحده و ساير مناطق جهان است. نيمي از سوالات آزمون ادبيات به تحليل، معني و بلاغت اختصاص دارد. 15 تا 20 درصد از سوالات نيز به شناسايي نويسنده يا سبك پرداخته اند و 20 تا 25 درصد از سوالات به منظور ارزيابي درك داوطلب از زمينه ‌هاي فرهنگي و تاريخي تاثيرگذار طراحي شده اند و بخش آخر در مورد روش‌ هاي مختلف نقد و كاركرد آنها مي باشد.

ساختار آزمون GRE Subject فيزيك

GRE سابجكت روانشناسي شامل 205 سوال چند گزينه ‌اي در زمينه ي توصيف يك آزمايش يا نمودار، موقعيت‌ ها و وضعيت ‌هاي بيماري است. اين آزمون از سه بخش روانشناسي تجربي، روانشناسي اجتماعي و ساير زمينه ‌ها مانند تاريخچه عمومي روانشناسي و مباحث اخلاقي تشكيل شده است. بخش روانشناسي تجربي 40 درصد و روانشناسي اجتماعي 43 درصد از سوالات آزمون را به خود اختصاص داده اند.

ساختار آزمون GRE Subject روانشناسي

ساختار آزمون GRE سابجكت فيزيك شامل 100 سوال ۵ گزينه ‌اي در زمينه هاي الكترومغناطيس، مكانيك كلاسيك، نور و پديده موج، ترموديناميك و مكانيك آماري، مكانيك كوانتوم، فيزيك اتمي و زمينه‌ هاي مرتبط است و سوالات به ‌شكل نمودار، گراف، داده‌ها و توصيفات آزمايشگاه و غيره است.

20 درصد سوالات آزمون GRE سابجكت فيزيك در مورد مكانيك كلاسيك، 18 درصد سوالات به الكترومغناطيس، 9 درصد به اپتيك و 10 درصد شامل ترمودينامك و 12 درصد در زمينه ي مكانيك كوانتومي و 6 درصد در مورد نسبت خاص و 9 درصد در مورد موضوعات خاص مانند واپاشي راديواكتيو و  فيزيك ماده چگال مي باشد.

نمره دهي در آزمون GRE

نمره دهي در آزمون GRE جنرال به اين صورت است كه ، نمره داوطلب در بخش درك مطلب آزمون جي آر اي جنرال 130 تا 170 است و در بخش استدلال رياضي هم 130 تا 170 است و بخش نوشتار تحليلي نيز 6 نمره دارد و نمره نهايي آزمون GRE جنرال براساس دو بخش درك مطلب و استدلال رياضي محاسبه مي شود كه داوطلب جمعا مي تواند امتيازي بين 260 تا 340 را كسب كند اما متوسط نمره قابل قبول دانشگاه ‌هاي معتبر براي اپلاي تحصيلي در حدود 300-320 است.

همچنين نمره آزمون GRE سابجكت نيز از 200 تا 990 است و در بازه هاي 10 نمره اي تغيير مي كند و نمره بالاتر از 700 براي اين آزمون نمره خوبي محسوب مي شود.

 

در مورد حداقل و حداكثر نمره آزمون GRE نيز بايد گفت آزمون GRE نمره رد يا قبولي ندارد و نمره قابل قبول براي اپلاي تحصيلي با توجه به رشته و مقطع تحصيلي مورد نظر از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود.

همان طور كه گفته شد، براي اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر دنيا متقاضي بايد در آزمون GRE شركت كنه و موفق به كسب نمره بالا در آزمون شود، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را براي قبولي در آزمون GRE تضميني به شما معرفي مي كنه.

 

 

 

مدت اعتبار مدرك آزمون GRE چقدر است؟

مدرك آزمون GRE مانند ساير آزمون هاي ورودي دانشگاه ها براي اپلاي تحصيلي و برخي آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تافل تضميني و آيلتس داراي اعتبار موقتي است و تا زماني كه مدرك آزمون معتبر باشد، داوطلب مي تواند، ارسال ريپورت يا گزارش نمره آزمون GRE را براي دانشگاه هاي مقصد درخواست نمايد، اما با پايان مدت اعتبار آزمون، مدرك آن براي اپلاي تحصيلي معتبر نخواهد بود.

نمرات آزمون GRE، پنج سال اعتبار دارد و ETS گزارش نمره ي داوطلبان را تا پنج سال پس از شركت در آزمون در پرونده نگهداري مي كند و هر بار كه داوطلب در آزمون GRE شركت كند، در گزارش نمره آزمون كه در اختيار داوطلب قرار مي گيرد، نمرات آزمون هاي دوره هاي گذشته كه داوطلب در طول 5 سال در آن شركت كرده است، نيز درج مي شود.

پس از پايان 5 سال و انقضاي مدت اعتبار آزمون GRE، نمرات آزمون داوطلبان از پايگاه داده هاي ETS حذف مي شود و دسترسي به نمره GRE امكان پذير نخواهد بود، البته مدرك آزمون GRE بعد از پايان 5 سال اعتبار ندارد و به اين جهت داوطلب نيازي به مدرك GRE نخواهد داشت.

همچنين بايد به اين نكته اشاره كرد، دانشگاه ‌ها در بسياري از موارد، قوانين متفاوتي با ETS دارند و ممكن است مدرك آزمون را كمتر از ۵ سال معتبر بدانند.

 

اعلام نتايج آزمون GRE

 

زمان اعلام نتايج آزمون GRE جنرال كه به صورت كامپيوتري است، 8 تا 10 روز پس از تاريخ برگزاري آزمون است و نتايج آزمون GRE سابجكت كه به صورت كتبي است، 5 هفته پس از برگزاري آزمون جي آر اي سابجكت مي باشد و نتايج آزمون فقط به داوطلب تحويل داده مي شود.

همچنين داوطلبان مي توانند نتايج آزمون را براي چهار دانشگاه به صورت رايگان ارسال كنند و براي تعداد بيشتر بايد هزينه آن را پرداخت نمايند.

تغييرات جديد در آزمون GRE

سازمان ETS از 22 سپتامبر ۲۰۲۳ (31 شهريور 1402) با اعمال برخي تغييرات در بخش هاي مختلف، آزمون GRE جنرال را با فرمت جديد ارائه كرده است، اما محتواي آزمون از جمله بخش هاي آن، نوع سوالات و معيار نمره دهي در آزمون GRE، تغييري نكرده است. 

تغييرات جديد در آزمون GRE جنرال عبارتند از:

  • حذف تكليف Analyze an Argument: تا پيش از اعمال تغييرات در سپتامبر 2023 در بخش نوشتار تحليلي يا رايتينگ آزمون GRE جنرال دو رايتينگ با فرمت هاي متفاوت پرسيده مي شد، اما پس از اعمال تغييرات رايتينگ اول حذف شده است و داوطلبان در اين بخش فقط يك تسك را در مدت 30 دقيقه مي تويسند و با حذف رايتينگ اول 30 دقيقه از زمان انجام اين بخش كوتاهتر شده است.
  • كاهش تعداد سوالات بخش وربال و كوانت (حذف بخش لانگ): تعداد سوالات بخش وربال و كوانت از 40 سوال به 27 سوال كاهش يافته است.
  • حذف Break ده دقيقه اي بين آزمون
  • كاهش مدت زمان آزمون: با كاهش تعداد سوالات در بخش هاي مختلف، مدت زمان انجام آزمون از 3 ساعت و 45 دقيقه به 1 ساعت و 58 كاهش يافته است.
  • اعلام سريع تر نتايج آزمون GRE جنرال: نتايج آزمون تا پيش از اعمال تغييرات بين 10 تا 15 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شد، اما در حال حاضر نمرات داوطلبان بين 8 تا 10 روز پس از شركت در آزمون اعلام مي شود.

تغييرات جديد در آزمون GRE سابجكت

موسسه ETS تغييرات جديد در آزمون GRE سابجكت را از ماه آوريل 2023 اعمال كرده است. آزمون GRE سابجكت در سه رشته ي رياضي، فيزيك و روانشناسي به صورت كتبي برگزار مي شد، اما بعد از اعمال تغييرات، GRE سابجكت به صورت كامپيوتري برگزار مي شود، همچنين نسخه ي هوم اديشن GRE سابجكت نيز ارائه شده است و داوطلبان مي توانند به صورت آنلاين و در منزل در GRE سابجكت هوم اديشن در اين سه رشته شركت كنند.

همچنين پس از برگزاري آزمون شيمي در آوريل ۲۰۲۳، برگزاري اين آزمون متوقف شده است، اما نمرات آن تا پنج سال پس از شركت در آزمون معتبر است. از ديگر تغييرات GRE سابجكت افزايش تعداد دفعات برگزاري و مراكز آزمون است. تا پيش از اين، آزمون GRE سابجكت فقط سه بار در سال و در ماه ‌هاي سپتامبر، اكتبر و آوريل برگزار مي شد، اما از سپتامبر 2023 تعداد دفعات برگزاري و مراكز برگزاركننده آزمون GRE سابجكت بيشتر شده است.

 

بهترين منابع براي قبولي در آزمون GRE تضميني

افرادي كه قصد مهاجرت تحصيلي و ادامه تحصيل در مقاطع آكادميك بالاتر از ليسانس را دارند بايد بتوانند نمره بالايي در آزمون GRE كسب كنند، از اين رو مطالعه منابع جامع و كامل براي هر بخش براي آمادگي در آزمون جهت قبولي در آزمون GRE تضميني بسيار حائز اهميت است؛ بنابراين در ادامه به چند مورد از بهترين منابع آزمون GRE تضميني اشاره مي كنيم.

 

 

 

منابع جامع براي قبولي در آزمون GRE 

از جمله بهترين منابع جامع براي قبولي در آزمون GRE تضميني مي توان به منابع زير اشاره كرد:

كتاب Magoosh GRE Book

كتاب The Official Guide to the GRE Revised General Test

كتاب Manhattan 5 lb. Book of GRE Practice Problems

كتاب PowerPrep and PowerPrep PLUS

كتاب Barron’s 6 GRE Practice Tests

جهت دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به تفاوت تافل با GRE مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۲۶:۱۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: