شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

ويزاي دوركاري يا ويزاي ديجيتال نومد

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزاي نومد فعاليت ندارد.

به افرادي كه در كشورهاي خارجي از طريق دوركاري فعاليت مي كنند، كوچ گرد ديجيتال يا ديجيتال نومد گفته مي شود كه بايد ويزاي ديجيتال نومد دريافت نمايند.

ديجيتال نومد به چه كسي گفته مي شود؟

ويزاي دوركاري يا ويزاي ديجيتال نومد (ويزاي كوچ گردي) يكي از انواع ويزا براي مهاجران است، كه در برخي كشورها براي مهاجران صادر مي شود. به افرادي كه در كشورهاي خارجي از طريق دوركاري فعاليت مي كنند، كوچ گرد ديجيتال يا ديجيتال نومد گفته مي شود.

مهاجران مي توانند با اخذ ويزاي دوركاري براي شركت هاي متقاضي از دور و بدون نياز به حضور در محل كار، به اشتغال بپردازند. هدف از صدور ويزاي ديجيتال، جذب نيروي كار «بسيار ماهر» است. متقاضيان با داشتن ويزاي ديجيتال نومد مي توانند در كشور مقصد اقامت داشته باشند و كار كنند به شرط اينكه در بازار كار محلي وارد نشوند و مستقل از كارفرمايان محلي كار كنند.

در واقع براي افرادي كه از فناوري براي كار از راه دور و بدون حضور در محل استفاده مي كنند، ويزاي ديجيتال نومد صادر مي شود. ويزاي ديجيتال نومد به افرادي كه در كشورهاي خارجي اقامت دارند، اجازه ي كار از راه دور را مي دهد. همچنين متقاضيان با داشتن ويزاي ديجيتال نومد اجازه ي كار براي كارفرمايان و شركت هاي محلي را نخواهند داشت.

زمان و مكان كسب و كار ديجيتال نومدها محدوديتي ندارد و آنها مي توانند در هر مكان و زماني به صورت آنلاين به كار خود بپردازند و از طريق دوركاري كسب درآمد كنند.

با اخذ ويزاي شينگن به چه كشورهايي مي توان سفر كرد؟

براي كسب اطلاعات كامل در خصوص مهاجرت شغلي و اخذ انواع ويزاي كاري كشورهاي مختلف با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير تا كاملترين راهنمايي را در اين زمينه دريافت كني.

بهترين كشورها براي اخذ ويزاي دوركاري (ديجيتال نومد) كدامند؟

افرادي كه از طريق دوركاري كسب درآمد مي كنند و شغل آنها به مكان خاصي وابسته نيست، مي توانند به عنوان ديجيتال نومد به كشور مورد علاقه خود مهاجرت كنند. برخي از بهترين كشورها كه براي متقاضيان ويزاي دوركاري يا ويزاي ديجيتال نومد را صادر مي كنند، عبارتند از:

1- تايلند

2- آلمان

3- كاستاريكا

4- جمهوري چك

5- نروژ

6- پرتغال

7- مكزيك

8- استوني

9- گرجستان

10- دانمارك

11- استراليا

12- كانادا

13- سوئيس

14- هلند

15- سنگاپور و….

كشور تايلند براساس معيارهاي تعيين شده توسط Club Med به عنوان برترين كشور دنيا براي ديجيتال نومد شناخته مي شود.

اگر تصميم داري با اخذ ويزاي دوركاري در يكي از كشورهاي خارجي فعاليت شغلي داشته باشي، اما در انتخاب بهترين كشورها براي دوركاري و اخذ ويزا مشكل داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و هر سوالي در اين زمينه داري بپرسي تا بتوني بهترين كشور رو براي دوركاري انتخاب كني و يك مهاجرت شغلي موفق رو تجربه كني.

آيا براي دوركاري در كشور خارجي نياز به اخذ ويزا است؟

اگر متقاضي بيش از مدت زمان اعتبار ويزاي توريستي در كشور مقصد اقامت داشته باشد، در صورت واجد شرايط بودن، بايد اقدام به اخذ ويزاي ديجيتال نومد يا ويزاي دوركاري نمايد. شرايط اخذ ويزاي ديجيتال نومد با توجه به قوانين كشور مقصد متفاوت است، اما با اخذ اين ويزا در تمام كشورها يك وجه اشتراك وجود دارد، اينكه دارندگان اين ويزا اجازه ي كار براي كارفرمايان محلي را نخواهند داشت.

آيا ديجيتال نومدها براي دور كاري ماليات پرداخت مي كنند؟

يكي از سوالات مهم در زمينه ي دوركاري در خصوص پرداخت ماليات توسط ديجيتال نومدها است. آيا ديجيتال نومدها كه اجازه ي دوركاري دارند، بايد ماليات پرداخت كنند؟

پرداخت ماليات توسط ديجيتال نومدها به قوانين مالياتي كشور مقصد بستگي دارد و هر كشور قوانين خود را در اين خصوص اعمال مي كند. مثلا در صورتي كه در كشور كانادا ديجيتال نومد هستيد، اگر در هر سال مالياتي، 183 روز در اين كشور حضور نداشته باشيد و فاقد دارايي هاي قابل توجه باشيد، مشمول پرداخت ماليات نخواهيد بود، اما در اين صورت براي متقاضي ويزاي دوركاري يا ديجيتال نومد كانادا صادر نمي شود.

براي اطلاع از نحوه مهاجرت از طريق اخذ ويزاي خوداشتغالي كانادا كليك كن.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت شغلي موفق را تجربه كن.

مزاياي ديجيتال نومَد چيست؟

مزاياي اخذ ويزاي ديجيتال نومد و دوركاري عبارتند از:

1- با دوركاري مي توانيد در جايي كه آزادي بيشتري داريد، در هر زمان و مكاني كار كنيد.

2- ديجيتال نومدها مي توانند در حالي كه به مكان هاي مختلف دنيا سفر مي كنند به كار خود بپردازند و آشنايي با فرهنگ هاي كشورهاي مختلف را تجربه كنند.

3- به دليل دسترسي گسترده به واي فاي انجام كار آنلاين در همه جاي دنيا فراهم شده است.

4- ارتباط با مسافران دوركار، ديجيتال نومد را با فضاي كار جمعي، راه هاي كنترل هزينه زندگي و غيره آشنا مي كند.

5- ديجيتال نومدها با دوركاري، از فضاي كاري خسته كننده، از پشت ميز نشستن هاي طولاني و استرس هاي محيط كار رها مي شوند.

با توجه به آنچه در مورد مزاياي دوركاري در كشورهاي خارجي گفته شد، اگر تصميم داري با دوركاري به كشور مورد علاقت مهاجرت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني و شرايط و مدارك لازم چيه، بايد با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

معايب كار به شيوه ي ديجيتال نومد چيست؟

درست است كسب درآمد از طريق دوركاري مزايايي دارد، اما اشتغال به كار از راه دور براي ديجيتال نومدها معايب و مشكلاتي نيز به همراه دارد، كه عبارتند از:

1- هزينه هاي سفر: ديجيتال نومدها به دليل جا به جايي مداوم بايد هزينه هاي سنگيني براي سفر و جا به جايي بپردازند و فرصت پس انداز نخواهند داشت، از اين رو پرداخت هزينه هاي سفر يكي از معايب دوركاري به شيوه ي ديجيتال نومد است.

2- دلتنگي براي خانواده و دوستان: ديجيتال نومدها به دليل سفرهاي پي در پي از خانواده ي خود دور مي شوند و از اين رو ممكن است براي دوستان و بستگان خود احساس دلتنگي كنند.

3- كم شدن انگيزه ي كاري: كار كردن با همكاران به صورت حضوري در فضاهاي اشتراكي به افزايش تمركز، رقابت و انگيزه ي كاري نيروي كار كمك بسزايي مي كند. از اين رو ممكن است گاهي افراد دوركار انگيزه ي خود را براي كار از دست بدهند.

4- كار كردن در چند منطقه ي زماني: يكي از مشكلات دوركاري اختلاف ساعت محل اقامت ديجيتال نومد با محل اقامت كارفرما مي باشد. بنابراين برنامه ريزي براي انجام كار براي ديجيتال نومدها دشوار خواهد شد.

چگونه به يك ديجيتال نومد تبديل شويم؟

ديجيتال نومدها به صورت مستقل از مكان كار مي كنند و افرادي كه قصد دارند يك ديجيتال نومد باشند، بايد بتوانند كسب و كاري را مستقل از مكان راه اندازي كنند. ديجيتال نومدها به شيوه هاي زير كار مي كنند:

* كارمند دوركار: كارمند دوركار بايد به يك شركت متعهد باشد.

* فريلنسر: فريلنسرها مي توانند بدون تعهد به شركت ها دوركاري نمايند.

* كارآفرينان دوركار

درآمد ديجيتال نومدها چقدر است؟

درآمد ديجيتال نومدها بستگي به نوع كسب و كار آنها دارد، اگر به عنوان يك كارمند دوركار مشغول به كار باشند، حقوق آنها به اندازه ي يك كارمند معمولي است. در صورتي كه ديجيتال نومد به عنوان يك فريلنسر كار كند، به دليل سطح بالاي دامنه ي كاري، فريلنسرها با توجه به مهارت هاي خود مي توانند درآمد بيشتري كسب كنند، اما ممكن است گاهي اوقات نيز به دلايلي موفق به كسب درآمد نباشد.

كارآفرينان به دليل استفاده از دارايي ها و سرمايه هاي خود، ظرفيت بيشتري براي كسب درآمد از طريق دوركاري خواهند داشت، از اين رو درآمد آنها از فريلنسرها و كارمندان دور كار بيشتر است.

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد و پاسخ دقيق به سوالاتي مانند امكان گرفتن پناهندگي با ويزاي توريستي ايتاليا و …. توصيه ما دريافت مشاوره از متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره اخذ اقامت كشورهاي خارجي، اخذ ويزاي تضميني، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۷:۰۷ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مهاجرت شغلي داروسازان به استراليا

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت به استراليا و اخذ ويزا فعاليت ندارد

دلايل مهاجرت داروسازان به استراليا

داروسازي يكي از رشته هاي پرطرفدار در دنيا است كه در برخي كشورهاي توسعه يافته موقعيت هاي شغلي مناسب با حقوق بالا در اين زمينه وجود دارد، از اين رو مقصد بسياري از داروسازان در سراسر دنيا است.

همچنين برخي كشورها به دليل كمبود نيروي كار ماهر در زمينه ي داروسازي، براي جبران كمبود نيروي كار در اين حوزه، اقدام به جذب مهاجر مي نمايند.

كشور استراليا يكي از مقصدهاي مناسب براي مهاجرت كاري داروسازان است. بازار كار استراليا با كمبود نيروي كار ماهر در زمينه داروسازي مواجه شده است، از اين رو يكي از كشورهاي مهاجر پذير در حوزه ي داروسازي است و داروسازان مي توانند با مهاجرت به اين كشور، پس از سه سال كار، اقامت دائم استراليا را به دست آورند.

كمبود داروساز، درآمد بالاي داروسازان و امكان اخذ اقامت دائم و تابعيت استراليا از جمله دلايلي هستند كه موجب شده است داروسازان خارجي به اين كشور مهاجرت كنند و از مزاياي اقامت و كار در اين كشور برخوردار شوند.

اگر از شاغلان كادر درمان هستي و تصميم داري به استراليا مهاجرت كني، اما از شرايط و مدارك لازم براي مهاجرت شغلي كادر درمان اطلاعي نداري، براي كسب اطلاعات كامل در اين زمينه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مراحل مهاجرت داروسازان به استراليا

مهمترين مراحل مهاجرت داروسازان به استراليا عبارتند از:

1- تاييديه ثبت نام در انجمن داروسازي استراليا (AHPRA)

2- اخذ ويزاي كاري 494 (ويزاي موقت)

3- شركت در آزمون شواري داروسازي استراليا و كسب نمره ي قابل قبول

4- تكميل دوره تمرين تحت نظارت كارفرما

بيشتر بدانيد: آزمون OET داروسازي ويژه مهاجرت داروسازان به كشورهاي انگليسي زبان

1- تاييديه ثبت نام در انجمن داروسازي استراليا (AHPRA)

داروسازان براي مهاجرت كاري به استراليا ابتدا بايد در انجمن داروسازي استراليا (AHPRA) ثبت نام كنند. پيش از تاييد ثبت نام، سابقه ي كيفري بين المللي متقاضي بررسي مي شود و در صورت تاييد، اجازه ي ثبت نام در انجمن داروسازي استراليا داده خواهد شد.

براي دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان را انتخاب كن.

2- اخذ ويزاي كاري 494 براي مهاجرت داروسازان به استراليا

مهمترين شرايط اخذ ويزاي كاري 494 عبارتند از:

* متقاضي براي دريافت ويزاي 494 استراليا بايد موفق به يافتن شغل مناسب شود و كارفرما بايد تاييديه از سازمان صدور گواهي منطقه را داشته باشد.

* كارفرما و محل كاري كه متقاضي انتخاب مي كند، بايد در منطقه ‌هايي به جز بريزبن، سيدني و ملبورن باشد.

* شغل متقاضي بايد تمام وقت و مرتبط با داروسازي بوده و بايد در ليست مشاغل مورد نياز استراليا باشد.

* سن متقاضي كمتر از 45 سال باشد.

* ارائه مدرك آزمون زبان انگليسي معتبر مانند آيلتس با امتياز بالاي 7

* گواهي عدم سوء پيشينه

* ارزيابي پزشكي

* متقاضي بايد همزمان در انجمن داروسازي استراليا و درخواست ويزاي 494، ثبت نام كند.

متقاضي براي اخذ اقامت و دريافت ويزاي 191 بايد 3 سال در شغل مورد نظر به صورت تمام وقت فعاليت كرده باشد.

3- شركت در آزمون شواري داروسازي استراليا

در اين مرحله متقاضي بايد در آزمون دانش و آزمون مهارت (شايستگي) كه شوراي داروسازي استراليا برگزار مي كند، شركت كند تا دانش و مهارت او بررسي شود. متقاضي بايد يك دوره ي كارآموزي را نيز سپري كند.

* داروسازان خارجي كه مدرك داروسازي خود را از دانشگاه هايي به جز كشورهاي استراليا، آمريكا، نيوزلند، كانادا، ايرلند و بريتانيا دريافت كرده اند، بايد در آزمون ارزيابي دانش علوم دارويي شركت كنند و موفق به كسب نمره ي قابل قبول شوند.

* داروسازان خارجي كه مدرك خود را از دانشگاه هاي فوق دريافت كرده باشند، بايد در آزمون شايستگي (مهارت) شركت كنند.

4- تكميل دوره ي تمرين تحت نظارت كارفرما

در اين مرحله داروسازان خارجي بايد يك دوره ي تمريني زير نظر كارفرما بگذرانند. متقاضي پس از طي كردن 75 درصد از ساعات تعيين شده، مي توانند در هر يك از آزمون هاي دانش يا مهارت ثبت نام كنند.

در اين آزمون، داروسازان خارجي به صورت شفاهي و كتبي مورد ارزيابي قرار مي‌ گيرند.

دوره ي كارآموزي مهاجرت داروسازان به استراليا

يكي از شرايط مهاجرت كاري داروسازان به استراليا گذراندن دوره ي كارآموزي به مدت يك سال است و داروسازان خارجي بايد در منطقه اي كه كارفرما تعيين مي كند دوره ي كارآموزي خود را بگذراند و كارآموز بايد شغلي را انتخاب كند كه در ليست مشاغل مورد نياز استراليا باشد.

پس از پايان دوره ي كارآموزي داروسازان خارجي و اخذ گواهي، متقاضي مي تواند به عنوان يك داروساز فعاليت نمايد.

شركت در دوره ي كارآموزي داروسازي مزايايي دارد، مانند كار با انواع داروها، يادگيري توزيع دارو و روش نگهداري آن، آشنايي با محيط كار داروسازي و غيره، از اين رو گذراندن اين دوره براي داروسازان بسيار مفيد خواهد بود.

معادل سازي مدرك داروسازي در استراليا

چنانچه داروساز خارجي قصد مهاجرت به استراليا را داشته باشد و بخواهد به عنوان يك داروساز در مشاغل مرتبط با اين رشته وارد بازار كار استراليا شود، بايد ابتدا مدرك داروسازي خود را معادل سازي كند و اعتبار آن به تاييد سازمان هاي مربوطه برسد.

انجمن دولتي داروسازان استراليا يكي از سازمان هايي است كه معادل سازي مدرك داروسازي را زير نظر سازمان بهداشت استراليا انجام مي دهد، همچنين اداره VETASSESS نيز يكي از مراكز معادل سازي مدارك فارغ التحصيلان بين المللي است و مدرك تحصيلي متقاضيان را در چهار دسته A، B، C، D تقسيم بندي مي كند. مركز APEC استراليا وظيفه ي نظارت بر فارغ التحصيلان رشته ي داروسازي را دارد.

اقامت دائم و تابعيت استراليا براي داروسازان

داروسازاني كه قصد اقامت در استراليا با مهاجرت كاري را دارند، ابتدا با اخذ ويزاي 498 اقامت دو ساله ي استراليا را دريافت مي كنند، سپس با اخذ ويزاي 190 اقدام به اخذ اقامت دائم استراليا را نمايد.

داروسازان خارجي پس از چهار سال كار و پرداخت بيمه و ماليات مي توانند اقدام به اخذ اقامت دائم نمايد و پس از آن درخواست پاسپورت و تابعيت اين كشور را نمايد.

بدون با مهاجرت شغلي به استراليا داري قدم بزرگي براي آيندت بر مي داري پس بهتره قبل از هر اقدامي با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورتي كني، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند.

مدارك داروسازان براي مهاجرت به استراليا

مهمترين مدارك براي مهاجرت داروسازان به استراليا عبارتند از:

* گذرنامه معتبر

* مدارك شناسايي مانند شناسنامه و كارت ملي

* عكس پاسپورت

* مدرك زبان انگليسي معتبر مانند آيلتس با حداقل نمره ي ٧

* مدارك ترجمه شده ي پيش دانشگاهي

* مدارك كارشناسي داروسازي و بالاتر (در صورت وجود) با ترجمه ي انگليسي

* سوابق كاري

* مدارك سلامت پزشكي

* گواهي ازدواج در صورت تاهل

دلايل مهاجرت شغلي پزشكان از ايران

اخذ ويزاي همراه

يكي از مزاياي مهاجرت كاري داروسازان به استراليا امكان اخذ ويزاي همراه براي خانواده ي متقاضي مي باشد. در صورتي كه متقاضي متاهل بوده و داراي همسر و فرزند باشد، براي همسر و فرزندان زير 18 سال وي نيز ويزاي همراه صادر مي شود و امكان كار و تحصيل رايگان در مدارس دولتي استراليا براي آنها وجود دارد.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت شغلي موفق را به كشور مورد علاقت تجربه كن.

آزمون هاي معادل سازي براي مهاجرت كادر درمان

شاغلان كادر درمان از جلمه پزشكان، داروسازان، پرستاران و… براي مهاجرت شغلي به كشورهاي مختلف ابتدا بايد مدرك تحصيلي خود را معادل سازي كرده تا صلاحيت علمي آن به تاييد سازمان بهداشت و درمان كشور مقصد برسد؛ از اين رو بايد در آزمون هايي جهت تاييد صلاحيت علمي مدرك خود شركت كنند كه برخي از آنها عبارتند از:

آزمون پرومتريك براي مهاجرت كادر درمان به كشورهاي عربي مانند قطر، عمان و…

آزمون USMLE براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در آمريكا

آزمون CRNE براي مهاجرت پرستاران به كانادا

آزمون MCCQE براي معادل سازي مدرك پزشكان و دندانپزشكان در كانادا

آزمون STS براي مهاجرت پرستاران به تركيه

آزمون DHA امارات براي مهاجرت كادر درمان به امارات متحده عربي

آزمون ارزيابي CGFNS براي معادل سازي مدرك پرستاران در آمريكا

آزمون AKV براي مهاجرت پزشكان و دندانپزشكان به هلند.

اگر در مورد منابع آزمون DHA نمي دوني كليك كن.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

باتوجه به گستردگي ارتباطات بين المللي در حوزه كاري و سرمايه گذاري بسياري برآنند تا با حفظ سرمايه خود به رشد و ارتقاي آن نيز دست يابند و اين مهم امكانپذير نيست تا افراد با متخصصان اين حوزه كه تحصيلات و تجربه بين المللي دارند مشاوره دريافت كنند ، تيم مهاجرتي هومان ويزا با ارائه خدمات مهاجرتي گسترده در اين حوزه و سالها تجربه موفق توانسته كسب و كارهاي زيادي را در عرصه بين المللي راه اندازي نمايد.

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۲:۳۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ويزاي همراه (Escort Visa)

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه اخذ ويزا و مهاجرت فعاليت ندارد.

افرادي كه براي تحصيل، كار يا سرمايه گذاري و … ويزا دريافت كرده اند و اجازه ي ورود و اقامت موقت در كشور مقصد را دارند، مي توانند براي بستگان درجه ي يك خود مانند همسر و فرزندان زير 18 سال خود كه تحت تكفل و سرپرستي متقاضي هستند، درخواست صدور ويزاي همراه را بنمايد.

اخذ اقامت با ويزاي همراه

امروزه افراد بسياري در سرتاسر دنيا براي اهداف مختلفي اقدام به مهاجرت مي كنند و از طريق اخذ انواع مختلف ويزا مانند ويزاي تحصيلي يا دانشجويي، ويزاي كاري، ويزاي سرمايه گذاري، ويزاي توريستي و غيره اجازه ي ورود و اقامت در خاك كشور مقصد را براي مدت معيني (كوتاه مدت يا بلند مدت) دريافت مي كنند.

يكي از چالش هايي كه مهاجرين در كشورهاي مقصد با آن مواجه هستند، دوري از خانواده است، اما بسياري از كشورهاي مهاجر پذير با صدور نوع خاصي از ويزا براي خانواده ي مهاجرين به نام ويزاي همراه اين مشكل را حل نموده و مهاجرين مي توانند علاوه بر اخذ ويزا براي خود براي خانواده شان نيز ويزاي همراه دريافت كنند و دارندگان ويزاي همراه اجازه ي ورود و اقامت در خاك كشور مقصد را خواهند داشت و مي توانند از مزاياي آن كه در ادامه توضيح خواهيم داد، استفاده كنند.

ويزاي همراه براي چه كساني صادر مي شود؟

افرادي كه براي تحصيل يا كار كردن يا سرمايه گذاري يا اهداف ديگر ويزاي تحصيلي، ويزاي كار و غيره را دريافت كرده اند و به اين ترتيب اجازه ي ورود و اقامت موقت در كشور مقصد را دارند و مي توانند براي بستگان درجه ي يك خود مانند همسر (يا شريك عرفي) و فرزندان زير 18 سال خود (و فرزند خوانده) كه تحت تكفل و سرپرستي متقاضي هستند، درخواست صدور ويزاي همراه را بنمايد و در صورت واجد شرايط بودن افراد همراه، براي آنها ويزاي همراه دانشجويي، ويزاي همراه شغلي و غيره صادر خواهد شد.

همچنين براي يكي از والدين افراد زير 18 سال كه براي تحصيل در مدارس كشور مقصد ويزاي تحصيلي دريافت كرده اند، ويزاي همراه صادر مي شود.

براي اينكه بتوني با خانوادت به كشور مورد علاقت مهاجرت كني، بايد از شرايط و مدارك لازم براي اخذ ويزاي همراه اطلاع داشته باشي، از اين رو براي كسب اطلاعات كامل در اين زمينه ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

مزاياي اخذ ويزاي همراه

اخذ ويزاي همراه علاوه بر اجازه ي ورود و اقامت در كشور مقصد، مزاياي ديگري نيز براي دارندگان آن خواهد داشت. چنانچه دارنده ي ويزاي همراه كمتر از 18 سال داشته باشد، مي تواند به صورت رايگان در مدارس دولتي كشور مقصد به تحصيل بپردازد، همچنين همسر متقاضي كه موفق به اخذ ويزاي همراه شده است، اجازه ي كار در كشور مقصد را خواهد داشت، بدون نياز به داشتن پيشنهاد شغلي از سوي كارفرما (جاب آفر).

تقريبا 350 كشور مهاجر پذير در دنيا مانند هلند، كانادا، استراليا و غيره وجود دارد كه براي همسر مهاجران كه با ويزاي همراه اجازه ي اقامت در كشور مقصد را دريافت كرده است، مجوز كار تمام وقت صادر مي كند. اما برخي كشورها مانند سنگاپور، مالزي و غيره مجوز كامل كار آزاد را صادر نمي كند.

البته بايد به اين نكته توجه داشت كه با اخذ ويزا و اقامت موقت كشور مقصد، دارندگان آن تنها از برخي حقوق شهروندي برخوردار خواهند شد، ولي در صورت داشتن اقامت دائم از حقوق شهروندي بيشتري بهره مند مي شوند و مي توانند بدون محدوديت، به كار و يا تحصيل بپردازند و يا براي تفريح به كشورهاي مجاور كه نياز به اخذ ويزا ندارند، سفر كند.

مدت اعتبار ويزاي همراه چقدر است؟

ويزاي همراه براي بستگان درجه يك افرادي صادر مي شود كه به قصد تحصيل، كار، سرمايه گذاري و غيره به كشور ديگري مهاجرت كرده اند. مهاجرين با اخذ ويزاي تحصيلي، كاري و غيره، اجازه ي اقامت موقت در كشور مقصد را خواهند داشت و متقاضي با پايان اعتبار ويزا بايد خاك كشور مقصد را ترك كند و يا ويزاي خود را تمديد كند. مدت اعتبار ويزاي همراه نيز به مدت زمان اعتبار ويزاي متقاضي اصلي كه براي همراهان خود ويزاي همراه دريافت كرده است، بستگي دارد و با پايان اعتبار ويزاي مهاجر اصلي، اعتبار ويزاي همراهان او نيز به پايان مي رسد. در واقع تا زماني كه متقاضي اصلي به صورت قانوني در خاك كشور مقصد اقامت داشته باشد، همراهان او نيز اجازه اقامت، كار و تحصيل در كشور مقصد را خواهند داشت و در صورت پايان مدت اقامت متقاضي اصلي، همراهان او نيز ديگر اجازه ي اقامت در كشور مقصد را نخواهند نداشت.

انواع ويزاي همراه

ويزاي همراه از نظر مدت اقامت به دو دسته تقسيم مي شود:

ويزاي همراه موقت

ويزاي همراه موقت براي بستگان درجه يك و همراهان دارندگان ويزاي موقت مانند ويزاي تحصيلي، ويزاي سرمايه گذاري، ويزاي كاري و غيره كه براي كار، تحصيل و يا سرمايه گذاري در كشور مقصد اقامت موقت دارند، صادر مي شود.

ويزاي همراه دائم

ويزاي همراه دائمي براي خانواده دارندگان ويزاي اقامت دائمي صادر مي شود. يعني كساني كه داراي اقامت دائمي كشور مقصد باشند، مي توانند براي خانواده خود ويزاي همراه دائم دريافت كنند.

براي دريافت مشاوره و راهنمايي در خصوص اخذ انواع ويزاي همراه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

شرايط اخذ ويزاي همراه چيست؟

شرايط اخذ ويزاي همراه در كشورهاي مختلف با توجه به قوانين مهاجرت هر كشور متفاوت است و براي درخواست ويزاي همراه بايد متقاضي اصلي و همراهان او بايد واجد شرايط لازم باشند.

* يكي از شرايط درخواست ويزاي همراه، مدت اقامت متقاضي اصلي در كشور مقصد است، در صورتي متقاضي مي تواند براي خانواده ي خود ويزاي همراه دريافت كند كه مدت اقامتش در كشور مقصد بيش از 6 يا 9 ماه باشد. همچنين اعضاي خانواده ي متقاضي بايد واجد شرايط اخذ ويزاي همراه باشند، كه عبارتند از:

1- همسر، نامزد يا شريك قانوني متقاضي: نامزد يا شريك عرفي متقاضي در صورتي كه حداقل 6 ماه متوالي با وي زندگي كرده باشد با اثبات اين موضوع مي تواند ويزاي همراه دريافت كند.

2- فرزندان: فرزندان متقاضي كه مجرد هستند و ازدواج نكرده اند مي توانند ويزاي همراه دريافت كنند البته سن فرزندان متقاضي در كشورهاي مختلف براي صدور ويزاي همراه متفاوت است، مثلا در برخي كشورها براي فرزندان زير 18 و در برخي كشورها براي فرزندان زير 25 سال ويزاي همراه صادر مي شود.

3- فرزند خوانده: متقاضي مي تواند براي فرزند خوانده ي خود كه به صورت قانوني سرپرستي او را به عهده دارد، با ارائه مدارك حضانت و سرپرستي فرزند خوانده براي او درخواست صدور ويزاي همراه نمايد.

4- والدين متقاضي: در صورتي براي والدين متقاضي ويزاي همراه صادر مي شود كه متقاضي اثبات كند والدين او از نظر مالي و روحي به فرزند خود وابسته بوده و در واقع تحت تكفل فرزند خود هستند.

* براي اينكه متقاضي بتواند براي خانواده ي خود درخواست ويزاي همراه نمايد بايد بتواند تمكن مالي خود را براي پرداخت هزينه هاي اقامت مانند، خوراك، تحصيل، مسكن، پزشكي و غيره به مدت 2 سال اثبات كند.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و در هر سوالي در زمينه انواع مهاجرت (مهاجرت تحصيلي، شغلي، سرمايه گذاري و…) و اخذ ويزاي همراه داري، بپرس.

مدارك اخذ ويزاي همراه

مدارك لازم براي اخذ ويزاي همراه با توجه به قوانين مهاجرتي كشورهاي مختلف و نوع ويزاي متقاضي و مدت اعتبار آن متفاوت است، اما به طور كلي مهمترين مدارك اخذ ويزاي همراه عبارتند از:

* همراهان بايد داراي پاسپورت معتبر باشند.

* مدارك اثبات رابطه ي خانوادگي فرد همراه با متقاضي

* ويزاي شخصي كه براي خانواده ي خود درخواست ويزا داده است.

* مشخصات فردي مانند وضعيت تاهل، محل كار و غيره

* بيمه مسافرتي

* مدارك اثبات تمكن مالي متقاضي براي پرداخت هزينه ها

* ارائه مدارك معاينات پزشكي همراهان

اگر تصميم داري براي كار به يه كشور خارجي مهاجرت كني، اما در انتخاب بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان نياز به راهنمايي داري، مي توني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيري و كاملترين مشاوره و راهنمايي در اين زمينه رو دريافت كني.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره رايگان با متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۳۹:۳۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

دوره آوسبيلدونگ آلمان (كارآموزي) چيست؟

يكي از روش هاي مهاجرت كاري به آلمان دوره آوسبيلدونگ آلمان يا همان دوره ي كارآموزي اين امكان را براي متقاضيان فراهم مي كند كه بدون داشتن تحصيلات دانشگاهي و با شركت در دوره هاي كارآموزي و كسب مهارت و تخصص لازم اقدام به مهاجرت كاري نمايند و موفق به اخذ اقامت آلمان شوند.

مهاجرت به آلمان از طريق آوسبيلدونگ

آلمان يكي از صنعتي ترين و پيشرفته ترين كشورهاي اروپايي است كه از اقتصاد قدرتمندي برخوردار است، اما به دليل كاهش رشد جمعيت، اين كشور با مشكل تامين نيروي كار مواجه شده است، از اين رو با جذب نيروي كار خارجي، كمبود نيروي كار خود را در بخش هاي مختلف صنعتي، پزشكي، پرستاري و غيره جبران مي كند. به همين دليل اين كشور، مقصد بسياري از مهاجران از سراسر دنيا خصوصا ايران است. طبق آمار حدود 319 هزار ايراني در آلمان زندگي مي كنند و اين آمار نشان مي دهد، بسياري از ايرانيان براي مهاجرت، اين كشور را به عنوان مقصد خود انتخاب مي كنند.

كساني كه قصد مهاجرت كاري به آلمان را دارند بايد ابتدا موفق به اخذ ويزاي كاري آلمان شوند و براي اخذ ويزا مي توانند از راه هاي مختلفي اقدام كنند. يكي از روش هاي مهاجرت كاري به آلمان آوسبيلدونگ يا همان دوره ي كارآموزي است.

آوسبيلدونگ آلمان اين امكان را براي متقاضيان فراهم مي كند كه بدون داشتن تحصيلات دانشگاهي و با شركت در دوره هاي كارآموزي و كسب مهارت و تخصص لازم اقدام به مهاجرت كاري نمايند و موفق به اخذ اقامت آلمان شوند.

براي آشنايي با بهترين روش هاي مهاجرت به آلمان با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

انواع آوسبيلدونگ آلمان

آوسبيلدونگ آلمان شامل دو نوع است:

آوسبيلدونگ آموزشي

در آوسبيلدونگ آموزشي مدت زمان تحصيل بيشتر از كار عملي است و در رشته هاي مختلفي ارائه مي شود. در واقع در اين نوع آوسبيدونگ به صورت آكادميك به كارآموز آموزش هايي مي دهد، همچنين آوسبيلدونگ آموزشي توسط مدارس دولتي و خصوصي مختلف ارائه مي شود. در طول دوره آموزشي اين نوع آوسبيلدونگ، كارآموز هفته اي 10 ساعت اجازه ي كار دارد. براي شركت در دوره ي كارآموزي آوسبيلدونگ آموزشي، متقاضي بايد در مدرسه يا كالج ثبت نام كند. هر چه نمرات و مهارت زباني متقاضي بيشتر باشد احتمال پذيرفته شدن در اين دوره ها نيز افزايش مي يابد.

آوسبيلدونگ دوگانه (دوآله)

 آوسبيلدونگ دوگانه (دوآله) تركيبي از آموزش تئوري و عملي است و اين دوره ها سه سال و نيم يا چهار سال طول مي كشد و در اين روش، كارآموز دو يا سه روز در هفته در يك مدرسه ي فني به صورت تئوري تحصيل مي كنند و براي گذراندن دوره ي عملي آوسبيلدونگ دوگانه در يك شركت يا كارخانه به كارآموزي مشغول مي شوند و كارآموز در ازاي كاري كه در دوره ي عملي انجام مي دهد حقوق دريافت مي كند. امكان كار و دريافت حقوق در دوره ي كارآموزي يكي از مزاياي آوسبيلدونگ است.

شرايط اخذ ويزاي آوسبيلدونگ

متقاضيان براي شركت در آوسبيلدونگ (دوره كارآموزي) بايد ابتدا درخواست ويزاي كارآموزي نمايند و براي اخذ ويزا بايد شرايط زير را داشته باشد:

* شرايط دريافت ويزاي كارآموزي آلمان

* شرايط سن آوسبيلدونگ كه حداقل سن براي درخواست ويزاي كارآموزي 18 سال است و حداكثر سن 35 سال است و البته شرط سني كارآموز بستگي به رشته ي مورد نظر دارد.

* تمكن مالي: اگر كارآموز در طول اخذ ويزاي كارآموزي حقوق ندارد، هنگام درخواست ويزاي كارآموزي، بايد براي اثبات تمكن مالي مداركي ارائه دهد.

* متقاضي بايد مدرك زبان آلماني حداقل در سطح B1 آلماني را ارائه نمايد. دوره ي كارآموزي به زبان آلماني تدريس مي شود، از اين رو كارآموز بايد به زبان آلماني تسلط داشته باشد.

* بيمه درماني تا شروع آوسبيلدونگ

مراحل مهاجرت از طريق آوسبيلدونگ آلمان

شركت ‌ها معمولا يك سال قبل از شروع دوره ي آوسبيلدونگ به جستجوي كارآموزان مي پردازند، از اين رو متقاضي بايد از يك سال قبل اقدام نمايد.

1- انتخاب محل آموزش حرفه ‌اي در شركت يا كمپاني آلماني

2- ارسال درخواست آوسبيلدونگ آلمان: درخواست بايد به زبان آلماني براي محل كارآموزي آوسبيلدونگ ارسال شود. درخواست شامل مدارك زير است:

* CV (برنامه تحصيلي يا شغلي)

* انگيزه نامه و گواهينامه هاي ترجمه شده به زبان آلماني است. متقاضي بايد در انگيزه نامه دليل انتخاب مدرسه و كارفرما را بيان كند.

* رزومه: رزومه بايد مختصر و شامل اطلاعات تحصيلي دقيق، سوابق كاري و غيره باشد.

* گواهي ديپلم و مدرك تحصيلي كه به آلماني ترجمه شده باشد.

3- دريافت نامه رضايت ZAV از سوي كارفرما: ZAV يك مجوز كار است كه به دارنده ي آن اجازه ي كار در آلمان را مي دهد.

4- دريافت تاييديه توسط آژانس كار فدرال آلمان( در صورت نياز)

5- ارائه مدارك اثبات تمكن مالي متقاضي

6- اثبات اقامت در آلمان

اقامت كارآموز پس از پايان آوسبيلدونگ آلمان

پس از پايان آوسبيلدونگ آلمان و آموزش حرفه اي ،كارآموزان مي توانند اقامت خود را براي يك سال تمديد كنند تا در اين مدت شغل مناسبي پيدا كنند و پس از دو سال كار مي توانند اقامت دائم آلمان را دريافت كنند.

در واقع آوسبيلدونگ آلمان يك روش براي مهاجرت و اخذ اقامت كشور آلمان است و متقاضي با گذراندن دوره كارآموزي (آوسبيلدونگ) در يك شركت آلماني علاوه بر يادگيري مهارت و تخصص و دريافت حقوق، مي تواند اقامت آلمان را اخذ نمايد.

اقامت بلند مدت با ويزاي كارآموزي

اگر كارآموز 5 سال در آلمان اقامت داشته باشد و بتواند هزينه هاي زندگي خود و اعضاي خانواده اش را تامين كند و به زبان آلماني تسلط داشته باشد، مي تواند اجازه ي اقامت بلند مدت آلمان را دريافت كند.

براي اطلاع از شرايط و مدارك لازم براي مهاجرت از طريق آوسبيلدونگ آلمان با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

براي آوسبيلدونگ كدام رشته را انتخاب كنم؟

رشته هاي بسياري در ليست آوسبيلدونگ آلمان قرار دارند كه متقاضيان با توجه به شرايط خود مي توانند يكي از آنها را انتخاب كنند. اما برخي رشته ها به دليل داشتن درآمد بالا و كمبود نيروي كار در آن حوزه، متقاضيان بيشتري دارند. بهترين رشته هاي آوسبيلدونگ عبارتند از:

* كنترل كننده ترافيك هوايي

* پرستاري

* مكانيك كشتي

* متخصص IT: در زمينه ي فناوري اطلاعات علاقه مندان مي توانند رشته هاي متخصص توسعه برنامه، متخصص در يكپارچه سازي سيستم، شبكه هاي ديجيتال و تجزيه و تحليل داده ها و فرآيندها را انتخاب كنند.

* نمايندگان املاك

* متخصصين بهداشت دندان

* كارمند بانك

* مكانيك هواپيما

* متخصص مكاترونيك

* تكنسين الكترونيك

* پليس

* راننده كاميون

بافوگ چيست؟

بافوگ طرحي براي حمايت از دانش آموزان بي بضاعت است كه براي شركت در آن متقاضي بايد شرايط زير را داشته باشد:

* متقاضي بايد شهروند يكي از شهرهاي اتحاديه اروپا باشد.

* حداقل 15 ماه در آلمان زندگي كرده و اقامت قانوني داشته باش.د

* متقاضي حداقل 5 سال در آلمان زندگي كرده و سابقه ي كار در آلمان را داشته باشد.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا از ليست بهترين كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان مطلع شو و با انتخاب بهترين كشور يك مهاجرت كاري موفق را تجربه كن.

هم چنين با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا درباره شرايط و مراحل اخذ ويزاي تجاري ايتاليا و بهترين مسير دريافت ويزاي سرمايه گذاري ايتاليا مناسب با تخصص و مهارت خود مي توانيد يك مهاجرت شغلي موفق را با كمترين ريسك تجربه كنيد و درباره دريافت انواع ويزاي شينگن ايتاليا با كمترين مدارك در كوتاه ترين زمان مانند اخذ ويزاي توريستي ايتاليا و اپلاي تحصيلي براي ويزاي تحصيلي ايتاليا از به روزترين اخبار و اطلاعات قوانين مهاجرت به ايتاليا مطلع باشيد.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان مهاجرت مانند تولك و تعيين ميزان اهميت مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشاوره هاي رايگان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

 براي دريافت به روزترين اطلاعات مربوط به آزمون هاي زبان مهاجرت ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش.

 يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزاي شينگن، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۳۲:۰۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

انواع ويزاي عمان

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزاي عمان فعاليت ندارد.

انواع ويزاي عمان عبارتند از: ويزاي كاري – ويزاي تحصيلي و ساير ويزاهاي اين كشور كه در متن مقاله درباره آنها توضيح داده شده است.

مزاياي مهاجرت به عمان

عمان كشوري در حاشيه خليج فارس و در شرق شبه جزيره ي عربستان واقع شده است. عمان با كشورهاي عربستان، امارات و يمن هم مرز است و با ايران داراي مرز دريايي است. واحد پول اين كشور ريال عمان است.

افرادي كه قصد ورود به خاك اين كشور را دارند، بايد اقدام به اخذ ويزاي عمان بنمايند.

پاسپورت عمان از نظر اعتبار در رتبه ي 52 جهان قرار دارد و دارندگان آن مي توانند بدون نياز به اخذ ويزا به 41 كشور دنيا سفر كنند و براي سفر به 43 كشور در هنگام ورود بايد درخواست ويزا دهند و براي ورود به 114 كشور ديگر نيز بايد قبل از ورود به خاك كشور مقصد درخواست ويزا نمايند و تنها با اخذ ويزاي كشور مقصد مي توانند به آن كشور به صورت قانوني وارد شوند.

ويزاي شينگن تضميني

ايرانيان با داشتن پاسپورت ايراني مي توانند از طريق اخذ ويزاي الكترونيكي به عمان سفر كرده و 30 روز نيز اجازه ي اقامت در اين كشور را دارند.

انواع ويزاي عمان براساس مدت اقامت متقاضي در اين كشور به دو دسته ويزاي كوتاه مدت و ويزاي بلند مدت (داراي اعتبار بيشتر از 90 روز) تقسيم مي شود و از نظر تعداد مجاز ورود به عمان به سه ويزاي يك بار ورود، ويزاي دو بار ورود و ويزاي چند بار ورود تقسيم مي شود.

اگر تصميم داري براي تحصيل، كار، سرمايه گذاري، تفريح و… به كشور عمان مهاجرت كني، اما نمي دوني براي اخذ ويزاي عمان از كجا بايد شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

انواع ويزاي عمان چيست؟

انواع ويزاي عمان عبارتند از:

ويزاي كاري

ويزاي تحصيلي

* ويزاي پيمانكاري

* ويزاي توريستي

* ويزاي سرمايه گذاري

* ويزاي جاده اي

* ويزاي اكسپرس

* ويزاي ترانزيت

* ويزاي ورود چندگانه

* ويزاي بازديد رسمي

* ويزاي تحقيقات علمي

* ويزاي مشترك با قطر

* ويزاي اعضا و خدمه ي كشتي

* نكته: متقاضيان مهاجرت به عمان مي توانند براي خانواده خود يعني همسر و فرزندان زير 18 سال خود درخواست اخذ ويزاي همراه نمايند.

با دريافت مشاوره و راهنمايي از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت تحصيلي و شغلي موفق به عمان رو تجربه كن.

ويزاي فرودگاهي عمان چيست؟

مسافران مي توانند به محض رسيدن به فرودگاه كشور عمان، با پرداخت هزينه، ويزاي فرودگاهي عمان را دريافت كنند و با اين ويزا به مدت 10 روز اجازه ي اقامت در اين كشور خواهند داشت. همچنين ايرانيان از سال 97 مي توانند با اخذ ويزاي فرودگاهي وارد كشور عمان شوند و 10 روز اقامت كنند.

مدارك اخذ ويزاي عمان

مدارك اخذ ويزاي عمان براي انواع ويزا متفاوت است، اما به طور كلي مدارك مشترك براي اخذ انواع ويزاي عمان عبارتند از:

* فرم درخواست ويزاي عمان

* اصل شناسنامه

* پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار

* عكس يا اسكن از اولين صفحه ي پاسپورت

* عكس رنگي با زمينه ي سفيد (عكس بايد جديد باشد.)

* چك ضمانت براي بازگشت

* رزرو هتل و بليط هواپيما

* مشخص‌ كردن تاريخ ورود و خروج به عمان

بدون با مهاجرت شغلي به عمان داري قدم بزرگي براي آيندت برمي داري، پس بهتره قبل از هر اقدامي با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

دلايل ريجكت ويزاي عمان

گاهي به دلايل مختلف ممكن است، درخواست اخذ ويزاي عمان از سوي اداره ي مهاجرت عمان ريجكت شود يعني با درخواست متقاضي براي اخذ ويزاي عمان موافقت نشود. برخي دلايل ريجكت ويزاي عمان عبارتند از:

* داشتن سوء پيشينه

* ارائه مدارك جعلي توسط متقاضي

* ارائه اطلاعات نادرست و خلاف واقع

* پاسپورت نامعتبر

* عدم تمكن مالي براي پرداخت هزينه ها

* بيمه نامه ي فاقد اعتبار

* عدم اثبات بازگشت به كشور مبدا از سوي متقاضي

* نداشتن هدف مشخص از سفر به اين كشور

* مشخص نبودن محل اقامت متقاضي پس از ورود به كشور عمان

آيا مي توان به ريجكت ويزاي عمان اعتراض كرد؟

متقاضي مي تواند پس از رد شدن درخواست اخذ ويزاي عمان به رد شدن درخواست خود اعتراض كند. به اين منظور متقاضي بايد ابتدا نامه ي اعتراض به ريجكت ويزا را ارائه نمايد. نامه ي اعتراض بايد به زبان انگليسي نوشته شود. براي نگارش نامه ي اعتراض، متقاضي بايد اطلاعات شخصي مانند نام و نام خانوادگي، تاريخ و محل تولد، شماره ي پاسپورت، تاريخ رد شدن ويزا را قيد كند، همچنين متقاضي بايد دليل ريجكت ويزا از سوي سفارت را توضيح دهد و نيز علت اعتراض خود به رد شدن ويزا را بيان كند.

شرايط اخذ ويزاي تحصيلي عمان

متقاضيان مي توانند با اخذ ويزاي تحصيلي عمان به اين كشور مهاجرت كرده و در دانشگاه هاي عمان در مقاطع مختلف به تحصيل بپردازند. براي اخذ ويزا تحصيلي عمان ابتدا بايد متقاضي از يكي از دانشگاه هاي اين كشور پذيرش تحصيلي دريافت كند و پس از آن اقدام به اخذ ويزاي تحصيلي نمايد.

دانشجويان خارجي براي تحصيل در دانشگاه هاي اين كشور بايد داراي مدرك زبان آيلتس باشند. براي دريافت پذيرش تحصيلي در مقطع كارشناسي، مدرك آزمون آيلتس با حداقل نمره ي قابل قبول 6 و در مقطع كارشناسي ارشد 6.5 و در مقطع دكتري حداقل نمره ي 7 را ارائه نمايد.

همچنين براي دريافت پذيرش تحصيلي در مقطع دكتري بايد متقاضي داراي استاد راهنما و مقالات ISI باشد.

* نكته: برخلاف برخي از كشورها كه دانشجويان خارجي اجازه ي كار پاره وقت دارند، در اين كشور دانشجويان خارجي اجازه ي كار در دوران تحصيل را نخواهند داشت.

شرايط اخذ ويزاي كاري عمان

يكي از راه هاي مهاجرت به كشور عمان از طريق اخذ ويزاي كاري عمان است. براي دريافت ويزاي كاري، متقاضي بايد يك پيشنهاد شغلي از سوي كارفرماي عماني (جاب آفر ) داشته باشد و به اين ترتيب متقاضي در اين كشور دعوت به كار مي شود و كارفرما بايد براي استخدام نيروي كار خارجي اقدام به اخذ مجوزهاي لازم بنمايد و متقاضي براي همان شغلي كه اجازه ي كار دريافت كرده است، مي تواند ويزاي كاري دريافت كند.

مدت زمان اعتبار ويزاي كاري عمان 3 ماه است و قابليت تمديد و چند بار ورود دارد.

اگر دوست داري در مورد اخذ ويزاي دوركاري يا ديجيتال نومد بدوني كليلك كن.

شرايط اخذ ويزاي سرمايه گذاري عمان

سرمايه گذاران خارجي مي توانند با سرمايه گذاري با روش هاي مختلف در كشور عمان، اقامت اين كشور را دريافت كنند و به اين منظور بايد ابتدا ويزاي سرمايه گذاري عمان را دريافت نمايند.

مدت اعتبار ويزاي سرمايه گذاري عمان 6 ماه است و پس از تاييد نوع سرمايه گذاري از سوي سازمان هاي مربوطه، ويزاي سرمايه گذاري عمان به مدت دو سال ديگر تمديد خواهد شد.

سرمايه گذاران خارجي مي توانند با روش هاي مختلف در كشور عمان اقدام به سرمايه گذاري خارجي نمايند، انواع روش هاي سرمايه گذاري در عمان عبارتند از:

* سرمايه گذاري از طريق خريد املاك

* سرمايه گذاري از طريق ثبت شركت

* سرمايه گذاري از طريق خريد اوراق قرضه و سهام

* سرمايه گذاري از طريق سپرده ي بانكي

براي كسب اطلاعات كامل در مورد شرايط انواع روش هاي سرمايه گذاري در عمان و اخذ ويزاي سرمايه گذاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و كاملترين راهنمايي را در اين زمينه دريافت كن، تا با آگاهي بيشتري براي سرمايه گذاري در اين كشور اقدام كني.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره رايگان با متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۷:۴۶ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

انواع ويزاي كويت

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت به كويت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

كويت كشوري مهاجرپذير است و تقريبا نيمي از جمعيت اين كشور را مهاجران تشكيل مي دهند، اما شرايط مهاجرت به اين كشور براي ايرانيان متفاوت است و اخذ ويزا براي ايرانيان دشوار خواهد بود.

افرادي كه قصد ورود و اقامت در خاك اين كشور را دارند، ابتدا بايد اقدام به اخذ ويزاي كويت نمايند.

مزاياي مهاجرت به كويت

كويت كشوري در غرب آسيا است كه با كشورهاي عراق و عربستان داراي مرز خاكي و با ايران از راه خليج فارس داراي مزر آبي است و پايتخت آن شهر كويت مي باشد.

اين كشور داراي اقتصاد قدرتمند و رو به رشدي است و پول اين كشور (دينار) از ارزش بالايي برخوردار است. داشتن رفاه اجتماعي براي شهروندان، پايين بودن نرخ تورم و بيكاري، عدم اخذ ماليات از كسب و كارها، همچنين نزديكي اين كشور به ايران موجب شده است، ايرانيان بسياري علاقمند به مهاجرت به اين كشور باشند و كويت را به عنوان مقصد مهاجرتي خود انتخاب كنند.

كويت كشوري مهاجرپذير است و تقريبا نيمي از جمعيت اين كشور را مهاجران تشكيل مي دهند، اما شرايط مهاجرت به اين كشور براي ايرانيان متفاوت است و اخذ ويزا براي ايرانيان دشوار خواهد بود.

افرادي كه قصد ورود و اقامت در خاك اين كشور را دارند، ابتدا بايد اقدام به اخذ ويزاي كويت نمايند تا بتوانند به صورت قانوني وارد اين كشور شوند و با توجه به نوع ويزا و مدت اقامت خود از امكانات شهروندي اين كشور استفاده كنند.

* نكته: افرادي كه قصد مهاجرت به كويت را دارند مي توانند با اخذ ويزاي همراه براي خانواده خود يعني همسر و فرزندان زير 18 سال خود اجازه اقامت دريافت نمايند.

براي اطلاع از انواع روش هاي مهاجرت به كشور كويت و اخذ ويزا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مراحل اخذ ويزاي كويت براي ايرانيان

نحوه ي درخواست ويزاي كويت از سال 2016 به صورت آنلاين مي باشد و متقاضيان كشورهاي مختلف مي توانند به صورت آنلاين براي دريافت ويزاي اين كشور اقدام كنند، اما امكان درخواست اخذ ويزاي كويت براي ايرانيان به صورت آنلاين فراهم نشده است و متقاضيان بايد به صورت حضوري به سفارت اين كشور مراجعه كنند.

براي اينكه متقاضيان بتوانند ويزاي كويت را دريافت كنند، بايد شخصي در اين كشور كفالت او را به عهده بگيرد و متقاضي بايد از سوي كفيل به كشور كويت دعوت شود تا بتواند براي اخذ ويزا اقدام نمايد.

براي اخذ ويزاي كويت ابتدا بايد متقاضي پرونده ي مهاجرتي تشكيل بدهد و براي اين كار كفيل متقاضي در كويت، اسكن گذرنامه و مدارك لازم را به سازمان گذرنامه و ويزاي كويت ارائه مي دهد و براي متقاضي پرونده ي مهاجرتي تشكيل مي‌ دهد و در اين مرحله نيازي به مراجعه ي متقاضي به سفارت كويت در ايران نمي باشد، سپس پرونده ي مهاجرتي بررسي شده و در صورت تكميل مدارك و واجد شرايط بودن متقاضي، درخواست او براي اخذ ويزاي كويت پذيرفته مي شود و كفيل مداركي را از سوي سازمان گذرنامه و ويزاي كويت براي او ارسال مي كند و در مرحله ي بعد متقاضي پس از دريافت مدارك، براي ادامه ي پروسه ي اخذ ويزا بايد به سفارت كويت در ايران مراجعه كند.

مدارك اخذ ويزاي كويت براي ايرانيان

همان طور كه گفته شد پس از پذيرش درخواست اخذ ويزا، كفيل مداركي را از سوي سازمان گذرنامه و ويزاي كويت براي متقاضي ارسال مي كند و متقاضي بايد با داشتن مدارك زير به سفارت كويت در ايران مراجعه كند:

* پاسپورت معتبر كه بايد داراي حداقل 2 صفحه خالي و 2 سال اعتبار باشد.

* اسكن پارسپورت متقاضي

* عكس پاسپورتي رنگي با زمينه ي سفيد (عكس بايد جديد باشد.)

* اسكن عكس

* مداركي كه توسط كفيل متقاضي از سوي سازمان گذرنامه و ويزاي كويت ارسال شده.

* چك ضمانت (مبلغ چك متغير است و با توجه به شرايط قابل تغيير مي باشد.)

انواع ويزاي كويت

دارندگان ويزاي كويت مي توانند به صورت قانوني به خاك اين كشور وارد شوند و با اهداف مختلفي مانند تحصيل، كار، سرمايه گذاري و غيره در اين كشور اقامت كنند.

انواع ويزاي كويت عبارتند از:

* ويزاي كاري

ويزاي تحصيلي

* ويزاي گردشگري

* ويزاي سرمايه گذاري و…

اگر تصميم داري براي تحصيل، كار يا سرمايه گذاري به كويت مهاجرت كني، اما نمي دوني از كجا بايد شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و كاملترين راهنمايي را در خصوص انواع روش هاي مهاجرت به كويت دريافت كن.

اخذ ويزاي كاري كويت براي ايرانيان

به دليل پايين بودن نرخ بيكاري و تورم و همچنين ارزش بالاي پول كويت، افراد بسياري علاقمند به مهاجرت به اين كشور به منظور كار و اشتغال هستند. ويزاي كاري كويت يك ويزاي موقتي است و با پايان يا فسخ قرارداد كاري اعتبار اين ويزا نيز تمام مي شود و در صورتي كه قرارداد كاري تمديد شود، ويزاي كاري نيز تمديد خواهد شد.

متقاضي براي اخذ ويزاي كاري كويت مي تواند به دو صورت اقدام كند:

1- متقاضي مي تواند براي اخذ ويزاي كاري كويت، ابتدا يك كفيل در اين كشور پيدا كند و كفيل امور مربوط به اخذ ويزاي كاري را انجام دهد و همزمان با انجام پروسه ي اخذ ويزاي كاري، متقاضي بايد به جستجوي يك كارفرما در اين كشور بپردازد و با او مكاتبه كند.

2- متقاضي مي تواند ابتدا يك شغل در اين كشور پيدا كند و در صورتي كه با كارفرماي كويتي به توافق رسيد، كارفرما كفيل او شود.

كفيل بايد براي اخذ ويزا كاري كويت به اداره ي گذرنامه و ويزاي كويت مراجعه كند و همچنين مدارك متقاضي را به اداره ي كار نيز ارائه دهد.

مدارك اخذ ويزاي كويت عبارتند از:

* پاسپورت با اعتبار حداقل 2 ساله

* گواهي اجازه ي كار در كويت

* گواهي عدم سوء پيشينه

* نتيجه ي منفي آزمايش HIV

* گواهي پزشكي براي اثبات سلامت جسمي متقاضي

* اطلاعات مربوط به درخواست ويزاي كاري كويت

اگر دوست داري در مورد اخذ ويزاي دوركاري يا ديجيتال نومد بدوني كليك كن.

اخذ ويزاي تحصيلي كويت براي ايرانيان

دانشگاه هاي برتر كشور كويت از رتبه ي بالايي در ميان دانشگاه هاي معتبر كشورهاي ديگر مانند استراليا، آمريكا ،كانادا و غيره برخوردار نمي باشند، از اين رو مهاجرت تحصيلي به كويت و تحصيل در دانشگاه هاي اين كشور متقاضي چنداني ندارد و اكثر دانشجويان اين كشور از افراد بومي و يا مقيم اين كشور هستند و دانشجويان خارجي تمايلي براي تحصيل در اين كشور ندارند. البته ويزاي تحصيلي كويت اغلب براي ايرانيان صادر نمي ‌شود و احتمال اخذ آن بسيار كم است.

اخذ ويزاي سرمايه‌گذاري كويت براي ايرانيان

يكي ديگر از روش هاي مهاجرت به كشور كويت، اخذ ويزاي سرمايه گذاري كويت است و متقاضيان مي توانند با سرمايه گذاري خارجي، اجازه ي اقامت در اين كشور را دريافت كنند.

بيشتر سرمايه گذاري ها در كشور كويت در حوزه ي املاك، نفت و گاز است و سرمايه گذاران خارجي بيشتر تمايل دارند در اين حوزه ها سرمايه گذاري كنند. يكي از مزاياي سرمايه گذاري در كويت براي سرمايه گذاران خارجي امكان تاسيس شركت با مالكيت 100 درصد است. در سال 2015 قانوني تصويب شد، كه براساس آن سرمايه گذاران خارجي مي توانند مالك 100 درصد سهام شركت بوده و همچنين معاف از پرداخت ماليات باشند.

اگر تصميم داري با ثبت شركت در خارج از كشور در كويت سرمايه گذاري كني و در اين زمينه نياز به راهنمايي و مشاوره داري، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

بيشتر بدانيد: براي كسب اطلاعات در مورد ثبت شركت در امارات كليك كن.

اخذ ويزاي توريستي كويت براي ايرانيان

ويزاي توريستي يا گردشگري كويت از نوع ويزاي سينگل است و دارنده ي آن فقط يك بار اجازه دارد وارد خاك اين كشور شود. براي اخذ ويزاي توريستي كويت متقاضي بايد به صورت آنلاين اقدام كند و در صورت تكميل مدارك و دارا بودن شرايط لازم، درخواست اخذ ويزاي توريستي پذيرفته شده و طي 1 تا 3 روز براي متقاضي ويزاي توريسي صادر خواهد شد.

همان طور كه گفته شد ايرانيان امكان دسترسي به سايت آنلاين براي درخواست ويزاي كويت را ندارند و براي اخذ ويزاي توريستي بايد به صورت حضوري به سفارت كويت مراجعه كنند. ايرانيان براي اخذ ويزاي توريستي كويت بايد از بستگان نزديك خود در اين كشور دعوت نامه دريافت كنند. مدت اعتبار ويزاي توريستي 90 روز است و متقاضي مي تواند با اين ويزا 30 روز در اين كشور اقامت كند.

با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا يك مهاجرت شغلي يا تحصيلي موفق را تجربه كن.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

براي دانستن اين موضوع كه با توجه به توانايي ها و تخصص هاي افراد چه نوع مهاجرتي موفق است و مي توان به صورت تضميني براي اخذ اقامت كشور مقصد اقدام كرد توصيه ما دريافت مشاوره رايگان با متخصصين شركت مهاجرتي هومان ويزا است تا با صرف كمترين وقت مناسب ترين نتيجه را دريافت كنيد

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۲۴:۴۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ثبت شركت در امارات

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزاي امارات فعاليت ندارد.

يكي از مزاياي ثبت شركت در امارات دريافت اجازه ي اقامت 3 ساله با امكان تمديد نامحدود براي سرمايه گذار و خانواده وي مي باشد.

مزاياي ثبت شركت در امارات متحده عربي

امارات متحده عربي، كشوري كوچك و ثروتمند در غرب آسيا است كه از شيخ‌ نشين هاي ابوظبي، عجمان، دبي، فجيره، رأس‌الخيمه، شارجه و ام‌القيوين تشكيل شده است.

كساني كه قصد مهاجرت و دريافت اقامت امارات را دارند، مي توانند از چند طريق مانند تحصيل، كار و يا سرمايه گذاري و ثبت شركت و غيره اقدام نمايند. ثبت شركت در اين كشور يكي از بهترين راه ها براي اخذ اقامت اين كشور است.

كشور امارات، به دليل داشتن اقتصاد رو به رشد و پايدار و ايجاد 45 منطقه آزاد تجاري يكي از بهترين كشورها براي سرمايه گذاران خارجي براي ثبت شركت و راه اندازي كسب و كار است.

سرمايه گذار خارجي مي تواند با ثبت شركت در امارات براي خود و خانواده اش اجازه ي اقامت 3 ساله با امكان تمديد نامحدود دريافت نمايد.

اگر قصد ثبت شركت در اين كشور را داريد بايد بدانيد هر كدام از شيخ نشين هاي امارات براي ثبت شركت قوانين خاص خود را دارند و قوانين آنها در اين خصوص با يكديگر متفاوت است، اما همه ي آنها از پادشاهي اين كشور پيروي مي كنند.

اگر تصميم داري براي مهاجرت به امارات متحده عربي از طريق ثبت شركت و سرمايه گذاري در اين كشور اقدام كني، اما نمي دوني از كجا بايد شروع كني، براي دريافت مشاوره و راهنمايي هاي لازم در اين زمينه با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و كاملترين راهنمايي را دريافت كن.

داشتن كفيل براي ثبت شركت در امارات

در طي سال هاي اخير به دليل موقعيت تجاري كه امارات براي سرمايه گذاران خارجي ايجاد كرده است مهاجرت و اخذ اقامت براي راه اندازي كسب و كار و تجارت در اين كشور افزايش يافته است. همچنين كشور امارات براي جذب سرمايه گذاران خارجي امكان ثبت شركت با مالكيت 100 درصد و بدون نياز به داشتن كفيل را فراهم كرده است.

در سال هاي گذشته براي اخذ اقامت از طريق ثبت شركت در امارات سرمايه گذاران خارجي فقط مي‌توانستند مالكيت 49 درصد سهام شركت را داشته باشند و بقيه سهم (51 درصد) متعلق به كفيل اماراتي بود، اما در شرايط جديد براي اخذ اقامت امارات، اين امكان براي سرمايه گذار خارجي فراهم شده است تا بتواند مالك 100 درصد سهام شركت باشد و همچنين امكان ثبت شركت و سرمايه گذاري بدون داشتن دفتر كار در اين كشور نيز امكان پذير شده است.

براي دريافت مشاوره و راهنمايي در خصوص سرمايه گذاري خارجي و ثبت شركت در خارج از كشور با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

انواع مجوز ثبت شركت در امارات

براي اينكه سرمايه گذاران خارجي بتوانند در كشور امارات شركت تجاري ثبت نمايند، ابتدا بايد اقدام به اخذ مجوز تجارت بنمايند. اين مجوز با توجه به نوع فعاليت و هدف شركت صادر مي شود. پس از اينكه زمينه ي فعاليت شركت تجاري مشخص شد، سرمايه گذار بايد اقدام به اخذ مجوز تجاري مربوطه نمايد. مجوزهاي تجاري براي ثبت شركت در امارات به سه دسته تقسيم مي شود:

* مجوز تجاري

* مجوز حرفه اي خدماتي

* مجوز صنعتي

اخذ مجوز تجاري براي ثبت شركت در امارات

سرمايه گذار خارجي با اخذ مجوز تجاري (Commercial License) مي تواند به فعاليت هاي بازرگاني مانند خريد و فروش انواع كالاها و واردات و صادرات كالاهايي مانند لباس، طلا و غيره بپردازد، همچنين با مجوز تجاري، سرمايه گذار مي تواند خدماتي مانند خريد و فروش ملك را نيز انجام دهد و امكان ثبت شركت مجازي در امارات نيز امكان پذير خواهد بود.

نوع مالكيت شركت با مجوز تجاري به صورت 51 درصد براي كفيل و 49 درصد براي سرمايه گذار خارجي است. البته با اخذ اين مجوز در صورت عدم نياز به كفيل، امكان مالكيت 100 درصد شركت براي سرمايه گذار خارجي نيز وجود دارد.

سرمايه گذار خارجي با داشتن شرط سني 18 تا 60 سال مي تواند براي اخذ اين مجوز اقدام نمايد.

در صورت اخذ مجوز تجاري براي ثبت شركت در امارات براي سرمايه گذار ويزاي پارتنر (ويزاي سرمايه گذاري) صادر خواهد شد.

اخذ مجوز حرفه اي براي ثبت شركت در امارات

مجوز حرفه ‌اي (Professional License) براي ثبت شركت در زمينه هاي خدماتي، هنري، صنعتي و غيره است. در واقع مجوز حرفه اي مخصوص مشاغل خدماتي و مشاغلي است كه نيازمند تحصيلات دانشگاهي و روش ‌هاي علمي هستند، شركت هاي حسابداري و مشاوره اي و شركت هاي حقوقي از جمله اين شركت ها هستند. همچنين با دريافت مجوز حرفه اي امكان ثبت شركت مجازي نيز وجود دارد.

با اخذ اين مجوز براي سرمايه گذار خارجي ويزاي سرمايه گذاري امارات با اقامت سه ساله و قابل تمديد صادر مي شود و شرط سني براي ثبت شركت 18 تا 60 سال است.

اگر تصميم داري براي سرمايه گذاري با ثبت شركت در اروپا اقدام كني، بهتره اول با مشاوران با تجربه در زمينه مهاجرت و سرمايه گذاري در خارج از كشور مشورت كني، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

اخذ مجوز صنعتي براي ثبت شركت در امارات

در صورتي كه سرمايه گذار خارجي قصد داشته باشد شركتي در زمينه ي توليدي، صنعتي و بسته بندي ثبت نمايد، بايد مجوز صنعتي (Industrial License) دريافت كند. نفت و گاز، مواد صنعتي، توليدات محصولات چوبي و غيره از جمله كالا‌هاي داراي مجوز توليد در امارات مي باشند. همچنين با اخذ مجوز صنعتي امكان ثبت شركت مجازي در امارات وجود ندارد و سرمايه گذار خارجي براي ثبت شركت با مجوز صنعتي بايد كارخانه توليدي يا دفتر كاري در امارات داشته باشد.

مالكيت ثبت شركت با مجوز صنعتي به صورت 51 درصد سهام براي كفيل و 49 درصد سهام براي سرمايه گذار خارجي است.

شرط سني براي اخذ مجوز صنعتي 18 تا 60 است و براي سرمايه گذار خارجي كه براي ثبت شركت در امارات مجوز صنعتي دريافت كرده است، ويزاي پارتنر با قابليت تمديد نامحدود صادر خواهد شد.

براي ثبت شركت در امارات چه هزينه هاي بايد پرداخت كنيم؟

براي ثبت شركت در امارات سرمايه گذار خارجي بايد سه هزينه پرداخت كند كه شامل هزينه هاي دفتري، هزينه هاي اخذ مجوز كه مقدار آن بستگي به نوع مجوز دارد و هزينه هاي اجرايي ثبت شركت كه شامل جذب نيروي كار و اجاره ي دفتر و غيره است كه با توجه به نوع كسب و كار مقدار آن متفاوت خواهد بود.

براي دريافت مشاوره و راهنمايي كامل در زمينه سرمايه گذاري خارجي و ثبت شركت در خارج از كشور و كسب اطلاعات در مورد شرايط و مدارك لازم، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مدارك ثبت شركت در امارات

* تكميل فرم درخواست ثبت شركت در امارات

* بيزينس پلن يا همان طرح كسب و كار (طرح تجاري)

* پاسپورت معتبر مديران شركت

* اساس‌ نامه شركت

* كارت ملي

* پاسپورت و كارت شناسايي كفيل اماراتي

* ارائه NOC از سوي اسپانسر

* معرفي نامه بانكي براي سهامداران

* كپي ويزاي توريستي

* در صورت ثبت شركت بايد اجاره ‌نامه ي دفتر ارائه شود.

* عكس با زمينه ي سفيد

تبديل ويزاي توريستي به ويزاي سرمايه گذاري امارات

سرمايه گذار خارجي ابتدا بايد با اخذ ويزاي توريستي وارد امارات شود و پس از دريافت مجوز ثبت شركت، ويزاي توريستي را به ويزاي سرمايه گذاري (پارتنري) تبديل كند. مدت اعتبار اين ويزا سه سال است و قابليت تمديد به تعداد دفعات نامحدود دارد.

مراحل ثبت شركت در امارات

مراحل ثبت شركت در امارات متحده عربي به ترتيب زير مي باشد:

1- سرمايه گذار بايد ابتدا نوع فعاليت شركت و نام آن را مشخص نمايد.

2- تهيه، تنظيم و ترجمه ي مدارك به زبان عربي يا انگليسي

3- ارسال مدارك به مرجع مربوطه و پر كردن تقاضانامه ي شركت

4- افتتاح حساب بانكي و واريز سرمايه تاسيس شركت

5- دريافت تاييديه هاي لازم

6- اخذ مجوزهاي لازم مانند مجوزهاي زيست محيطي، واردات و صادرات و غيره

شريك اماراتي يا كفيل كيست؟

شريك اماراتي يا كفيل، شخصي بومي امارات است كه وقتي سرمايه گذار در امارات حضور ندارد، نماينده او خواهد بود. البته نام كفيل فقط در قرارداد ذكر مي شود و امكان دسترسي به حساب هاي شركت از سوي كفيل وجود ندارد و مالكيت 100 درصد شركت به سرمايه گذار خارجي اعطا مي شود. همچنين هر ساله بايد مبلغي به كفيل براي حمايت از كسب و كار پرداخت شود.

هم چنين با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا درباره شرايط و مراحل اخذ ويزاي تجاري ايتاليا و بهترين مسير دريافت ويزاي سرمايه گذاري ايتاليا مناسب با تخصص و مهارت خود مي توانيد يك مهاجرت شغلي موفق را با كمترين ريسك تجربه كنيد و درباره دريافت انواع ويزاي ايتاليا با كمترين مدارك در كوتاه ترين زمان مانند اخذ ويزاي توريستي ايتاليا و اپلاي تحصيلي براي ويزاي تحصيلي ايتاليا از به روزترين اخبار و اطلاعات قوانين مهاجرت به ايتاليا مطلع باشيد.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

باتوجه به گستردگي ارتباطات بين المللي در حوزه كاري و سرمايه گذاري بسياري برآنند تا با حفظ سرمايه خود به رشد و ارتقاي آن نيز دست يابند و اين مهم امكانپذير نيست تا افراد با متخصصان اين حوزه كه تحصيلات و تجربه بين المللي دارند مشاوره دريافت كنند ، تيم مهاجرتي هومان ويزا با ارائه خدمات مهاجرتي گسترده در اين حوزه و سالها تجربه موفق توانسته كسب و كارهاي زيادي را در عرصه بين المللي راه اندازي نمايد.

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۱۷:۴۷ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. 

آزمون آيلتس

آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود.

يكي از پرسش هاي متداول درباره آيلتس كه مطرح مي شود اين است كه آزمون آيلتس براي چه كشورهايي مناسب است؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، سازمان ها و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.

همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.

براي اينكه بتوني يك مهاجرت موفق را تجربه كني، بايد بدوني با توجه به نوع مهاجرت (مهاجرت تحصيلي و شغلي و…) و قوانين مهاجرت كشور مقصد بايد در كدوم آزمون زبان شركت كني، از اين رو براي دريافت راهنمايي و مشاوره در اين زمينه شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان امور مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

انواع آزمون آيلتس

با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون  در سه نوع ارائه مي شود.

انواع آزمون آيلتس عبارتند از:

آيلتس جنرال (General)

آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است. همچنين اخذ مدرك آيلتس جنرال براي اشخاصي كه قصد مهاجرت به كشورهاي استراليا، كانادا و يا نيوزيلند را دارند، الزامي است. آيلتس جنرال در دو بخش كتبي و شفاهي و در دو روز برگزار مي شود. روز اول آزمون كتبي و روز دوم آزمون شفاهي برگزار مي شود.

آيلتس آكادميك (Academic)

آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.

آزمون آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش تشكيل شده و براي اهداف مهاجرتي به كشورهاي انگليسي زبان طراحي شده اند، اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند. تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در محتواي سوالات و كاربرد آنها است.

آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس UKVI

كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي ‌كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.

با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي در مورد آزمون آيلتس (نحوه ثبت نام و كنسل كردن آزمون آيلتس، تغيير تاريخ آزمون و…) در آزمون آيلتس تضميني داري، بپرس.

اهميت آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي مهاجرت به انگلستان

از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند، با طراحي آزمون آيلتس لايف اسكيلز متقاضيان به جاي شركت در آزمون آيلتس جنرال در اين آزمون شركت مي كنند.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در مدت زمان كوتاهي مورد استقبال افراد بسياري كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند قرار گرفت؛ چرا كه آزمون آيلتس لايف اسكيلز برخلاف آيلتس جنرال فقط دو مهارت زبان انگليسي را ارزيابي مي كند، از اين رو كسب نمره قبولي در اين آزمون آسان تر از آزمون آيلتس جنرال است. در واقع هدف از برگزاري آيلتس لايف اسكيلز مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال بشمار مي رود.

براي اينكه بتوني يك مهاجرت موفق را تجربه كني بايد بدوني با توجه به هدفي كه داري بايد در كدوم آزمون زبان شركت كني، از اين رو براي كسب اطلاعات كامل و به روز درباره امكان تبديل نمره آيلتس به تافل مي توني از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين راهنمايي رو دريافت كني.

ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز

ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز در دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس برگزار مي شود و فقط مهارت هاي گفتاري و شنيداري زبان انگليسي ارزيابي مي شود و برخلاف آيلتس آكادميك و جنرال، فاقد بخش هاي ريدينگ آيلتس (درك مطلب) و رايتينگ آيلتس (نوشتاري) است و براي كسب نمره بالا در آيلتس لايف اسكيلز داوطلبان بايد مهارت هاي گفتاري و شنيداري خود را تقويت كنند.

براي انجام آزمون ابتدا هر كدام از داوطلبين در ۳ تا ۴ دقيقه خود را معرفي مي كنند، سپس به سوالات ممتحن پاسخ مي دهند و در مرحله بعدي به يك فايل صوتي كه گوش مي‌ دهند و سوالات بعدي ممتحن از متن فايل صوتي طراحي مي ‌شود.

براي اينكه بتوانيد در بخش اسپيكينگ آيلتس روان و دقيق و قابل فهم صحبت كنيد و نمره خوبي كسب كنيد بايد در جملات حتما از كالوكيشن هاي آيلتس استفاده كنيد در غير اين صورت آنچه مي گوييد براي شنونده واضح و قابل فهم نخواهد بود.

با شركت كلاس هاي آمادگي آيلتس و شركت در آزمون آزمايشي آيلتس و رعايت قوانين گرامر زبان انگليسي باعث مي شود، نمره آيلتس بهتري دريافت كنيد، از اين رو توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس براي كسب نمره بالا بسيار حائز اهميت است. مطالعه منابع آزمون آيلتس و  شناخت و توجه به اشتباهات رايج در آيلتس نيز از ديگر راهكارهاي تقويت مهارت هاي زبان انلگيسي براي كسب نمره بالا در آيلتس است. 

اگر تصميم داري براي مهاجرت به انگلستان در آزمون آيلتس شركت كني، اما نمي دوني بايد از كجا شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در چه سطحي برگزار مي شود؟

آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار مي شود كه مطابق سطح بندي CEFR اروپا هستند.

آزمون سطح A1

شركت در آزمون آيلتس لايف اسكيلز A1 براي افرادي مناسب است كه تقاضاي ويزاي اعضاي خانواده در انگلستان را دارند.

آزمون سطح A2

آزمون آيلتس لايف اسكيلز A2 براي تمديد ويزاي Family Member مي ‌باشد و فقط در كشور انگلستان برگزار مي‌ شود. يعني اين آزمون براي داوطلبان در ايران كه ويزاي انگلستان ندارد، برگزار نمي شود.

آزمون سطح B1

افرادي كه براي اخذ اقامت نامحدود يا شهروندي انگلستان اقدام كرده اند بايد در آزمون آيلتس لايف اسكيلز B1 شركت كنند.

نكته: بهتر است متقاضيان قبل از ثبت نام در آزمون آيلتس لايف اسكيلز در سايت سفارت انگلستان از سطح مورد نظر براي نوع ويزاي خود اطمينان حاصل كنند.

نمره قبولي آزمون آيلتس لايف اسكيلز چند است؟

يكي از نكات مهم در خصوص نمره دهي آيلتس اين است كه، آزمون آيلتس نمره رد يا قبولي ندارد و نتايج آزمون آكادميك و جنرال داوطلبان براساس نمره از 0 تا 9 طبقه بندي مي شود، اما نتيجه آزمون آيلتس لايف اسكيلز (Life Skills) برخلاف آزمون آيلتس آكادميك و جنرال داراي نتيجه رد (Fail) يا قبولي (Pass) است و نتيجه آزمون داوطلبان به صورت عددي در نظر گرفته نمي شود، بلكه داوطلبان در اين آزمون قبول يا رد مي شوند و هيچ سطحي براي آنها به صورت عددي محاسبه نمي شود.

براي اينكه بدوني نمره خوب آيلتس آكادميك يا جنرال براي كانادا چنده كليك كن.

اعلام نتايج آزمون آيلتس لايف اسكيلز

نتيجه آزمون آيلتس لايف اسكيلز 7 روز كاري پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود.

در صورتي كه داوطلب در آزمون آيلتس لايف اسكيلز قبول نشود مي ‌تواند بلافاصله در آزمون بعدي شركت كند و داوطلبي كه در آزمون قبول شده باشد تا ۲ سال ديگر اجازه شركت در آزمون در همان سطح را نخواهد داشت.

براي دريافت مشاوره و راهنمايي در خصوص آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

مدت اعتبار مدرك آيلتس لايف اسكيلز

مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس مانند بسياري از آزمون هاي زبان معتبر مانند آزمون OET تضميني موقتي است و پس از انقضاي مدت اعتبار مدرك آيلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت اين مدت اعتبار مدرك منقضي شده و در صورتي كه متقاضي پس از 2 سال بخواهد از مدرك آزمون براي اپلاي تحصيلي يا ساير اهداف مهاجرتي استفاده كند، بايد دوباره در آزمون آيلتس شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول اخذ نمايد.

همچنين تا 6 هفته پس از دريافت نتيجه آزمون امكان اعتراض به نمره آيلتس وجود دارد و داوطلبان مي توانند با پرداخت هزينه آن، اعتراض به نمره خود را براي تصحيح مجدد ثبت كنند.

پس از اعلام نتايج آزمون، به درخواست متقاضي در هنگام ثبت نام، ريپورت آيلتس به صورت رايگان به 5 دانشگاه يا سازمان ارسال مي شود. 

اگر تصميم داري براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد علاقت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني شركت كني، مي توني براي پرداخت هزينه شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون ها از خدمات ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كني.

آيا آزمون آيلتس لايف اسكيلز در ايران برگزار مي شود؟

انواع آزمون آيلتس در ايران توسط سازمان IDP و موسسات ديگر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره ي كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي ‌شود.

برگزاري آزمون آيلتس در ايران يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي ايرانيان محسوب مي شود چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون ها بايد به يكي از كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

نكته: هيچ محدوديت و شرايط سني براي شركت در آزمون آيلتس وجود ندارد و داوطلبان در هر سني مي توانند در اين آزمون شركت كنند.

يكي از نكاتي كه داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس بايد به آن توجه كنند، اطلاع از قوانين شركت در آزمون آيلتس است چون ممكن است به دليل نا آگاهي از قوانين و دستورالعمل هاي شركت در آزمون و عدم رعايت قوانين، متخلف شناخته شوند و از ورود داوطلب به جلسه آزمون جلوگيري شود. 

براي دريافت مهمترين راهكارها و بهترين مهارت هاي اساسي موفقيت در آيلتس براي كسب نمره بالا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

تفاوت آزمون آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال

1- آزمون آيلتس لايف اسكيلز، فقط داراي دو بخش گفتاري و شنيداري است و فاقد بخش هاي نوشتاري و درك مطلب است، اما آزمون آيلتس آكادميك و جنرال داري هر چهار بخش درك مطلب، نوشتاري، گفتاري و شنيداري است، از اين رو كسب نتيجه مطلوب در آيلتس لايف اسكيلز آسانتر خواهد بود.

2- آزمون آيلتس آكادميك و جنرال به صورت فردي برگزار مي شود اما آيلتس لايف اسكيلز با يك شركت كننده ديگر برگزار مي شود.

3- آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نمره رد يا قبولي ندارد و نتيجه آزمون داوطلب به صورت عددي از 0 تا 9 مشخص مي شود، ولي نتيجه آزمون آيلتس لايف اسكيلز نمره عددي ندارد و نتيجه آزمون به صورت رد يا قبولي مشخص مي شود.

4- نتيجه آيلتس آكادميك و جنرال 13 روز و آيلتس لايف اسكيلز 7 روز كاري پس از آزمون اعلام مي شود.

براي دريافت مهمترين نكات اسپيكينگ آيلتس و بهترين راهكارها براي قبولي در آيلتس تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۱۵:۰۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ويزاي كار پس از تحصيل كانادا (PGWP)

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

افرادي كه از طريق تحصيل به كانادا مهاجرت مي كنند، پس از فارغ التحصيلي مي توانند در صورت واجد شرايط بودن، ويزاي كار پس از تحصيل كانادا (PGWP) را دريافت نمايند. فارغ التحصيلان مقاطع دانشگاهي با اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا مي توانند حداكثر تا 3 سال بعد از پايان تحصيلات خود در اين كشور بمانند و مشغول به كار شوند.

اشتغال پس از تحصيل در كانادا

افرادي كه از طريق تحصيل به كانادا مهاجرت مي كنند، پس از فارغ التحصيلي مي توانند در صورت واجد شرايط بودن، ويزاي كار پس از تحصيل كانادا (PGWP) را دريافت نمايند. فارغ التحصيلان مقاطع دانشگاهي با اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا مي توانند حداكثر تا 3 سال بعد از پايان تحصيلات خود در اين كشور بمانند و مشغول به كار شوند. از ويژگي هاي ويزاي كار پس از تحصيل كانادا اين است كه متقاضي مجاز است در تمام كانادا براي هر كارفرمايي كه بخواهد مشغول به كار شود.

نكته: متقاضيان تحصيل در كانادا بايد ليست DLI كانادا را بررسي كنند تا دانشگاه ها و موسسات آموزشي مورد تاييد اداره مهاجرت كانادا را براي تحصيل انتخاب كنند تا بتوانند پس از پايان تحصيلات از طريق اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا در اين كشور مشغول به كار شوند.

اگر براي مهاجرت شغلي يا تحصيلي به كانادا به راهنمايي و مشاوره نياز داري، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند.

شرايط اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا

شرايط اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا (PGWP) يا برنامه Post-Graduation Work Permit عبارتند از:

* طول دوره تحصيل متقاضي در كانادا بايد بيش از 8 ماه يا 900 روز باشد.

* سن متقاضي بيش از 18 سال باشد.

* تحصيلات دانشگاهي متقاضي به صورت تمام وقت و پيوسته باشد.

* ارائه نامه فارغ التحصيلي براي اثبات پايان يافتن تحصيلات

* متقاضي بايد در كالج يا دانشكده فني يا در استان كبك (CEGEP) تحصيل كرده باشد.

* متقاضي بايد در كالج يا موسسه فني در استان كبك 900 ساعت تحصيل كرده باشد كه به فارغ التحصيلان، مدرك ديپلم DEP يا ASP ارائه مي دهد.

* متقاضي بايد در دانشكده، موسسه و يا كالج خصوصي كه تحت قوانين استاني فعاليت مي كند، تحصيل كرده باشد.

* متقاضي حداكثر تا 180 روز پس از فارغ التحصيلي مي تواند اقدام به اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا نمايد.

* متقاضي بايد ويزاي تحصيلي معتبر داشته باشد.

* در صورتي كه متقاضي بخشي از تحصيلات خود را در يك دانشگاه كانادايي در خارج از اين كشور گذرانده باشد فقط براي مدت زماني كه در كانادا تحصيل كرده است، واجد شرايط دريافت اين ويزا خواهد بود.

براي چه كساني ويزاي كار پس از تحصيل كانادا صادر نمي شود؟

همان طور كه گفته شد متقاضي اخذ ويزاي PGWP بايد واجد شرايط دريافت اين ويزا باشد و در صورت داشتن برخي شرايط براي او ويزاي كار پس از تحصيل كانادا صادر نمي شود. شرايط عدم صدور ويزاي PGWP عبارتند از:

* متقاضي در برنامه هاي بورسيه Canadian Commonwealth Scholarship تحصيل كرده باشد.

* متقاضي در برنامهGAC تحصيل كرده باشد.

* متقاضي در برنامه تحصيلي بورسيه كانادا – چين شركت كرده باشد.

* متقاضي در برنامه تحصيلي بورسيه كانادا – شيلي شركت كرده باشد.

* متقاضي در برنامه آموزش از راه دور تحصيل كرده باشد.

* متقاضي داراي ويزاي كار پس از تحصيل كانادا باشد كه از برنامه تحصيلي قبلي دريافت كرده است.

* همان طور كه گفته شد براي اخذ اين ويزا بايد در مدت زمان تحصيلات متقاضي وقفه اي وجود نداشته باشد و بايد به صورت تمام وقت و پيوسته تحصيل كرده باشد. در صورت وجود وقفه در تحصيلات براي او ويزاي PGWP صادر نمي شود، مثلا متقاضي يك ترم مرخصي گرفته باشد.

بهتره بدوني با مهاجرت تحصيلي به كانادا داري قدم بزرگي براي آيندت برمي داري، پس بهتره قبل از هر اقدامي اول با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

براي اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا چه موقع بايد اقدام كرد؟

متقاضي براي اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا بايد زماني براي ارائه درخواست ويزا اقدام نمايد كه تمام واحدهاي درسي خود را گذرانده باشد و نامه ي پايان تحصيلات خود را از دانشگاه يا موسسه آموزشي دريافت كرده باشد. اين نامه پس از پايان تحصيلات به صورت رسمي در سربرگ دانشگاه يا موسسه صادر خواهد شد.

متقاضي مي تواند حداكثر تا 180 روز پس از فارغ التحصيلي و دريافت نامه پايان تحصيلات با تهيه اسناد و مدارك لازم براي اخذ ويزاي PGWP اقدام نمايد.

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

مدت اعتبار ويزاي كار پس از تحصيل كانادا چقدر است؟

دارندگان ويزاي كار پس از تحصيل كانادا (PGWP) مي توانند به مدت 8 ماه تا 3 سال پس از پايان تحصيلات خود در اين كشور مانده و كار كنند. مدت اعتبار اين ويزا بستگي به مدت تحصيل متقاضي در كانادا دارد.

در صورتي كه مدت تحصيل متقاضي 8 ماه تا 2 سال باشد به اندازه ي مدت تحصيل براي او ويزا صادر مي شود، مثلا اگر متقاضي به مدت 8 ماه در كانادا تحصيل كرده باشد، ويزاي او 8 ماه اعتبار خواهد داشت.

در صورتي كه متقاضي در مقطع تحصيلي بلند مدت و بيشتر از 2 سال تحصيل كرده باشد، براي او ويزاي PGWP با اعتبار 3 ساله صادر مي شود.

اگر سوالي در مورد شرايط و مدارك تحصيل و اخذ ويزاي كار پس از تحصيل در كانادا داري، براي دريافت مشاوره و راهنمايي در اين خصوص با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و از مشاوران با تجربه، كاملترين راهنمايي را دريافت كن.

آيا اعتبار ويزاي كار پس از تحصيل كانادا قابل تمديد است؟

ويزاي كار پس از تحصيل كانادا يا PGWP قابليت تمديد ندارد و متقاضي بايد بتواند در طول دوره ي مورد نظر كار تمام وقت پيدا كند و براي اخذ اقامت اقدام نمايد. همچنين اين ويزا فقط يك بار و براي يك دوره ي تحصيلي براي متقاضي صادر مي شود و در صورتي كه متقاضي براي يك دوره ي تحصيلي اين ويزا را دريافت كرده باشد، در پايان تحصيلات در يك دوره ي ديگر براي او ويزاي PGWP صادر نخواهد شد.

مدت اعتبار پاسپورت براي اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا

براي اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا مدت اعتبار پاسپورت (گذرنامه) بسيار اهميت دارد. در صورتي كه براي دريافت اعتبار كامل اين ويزا نياز به تمديد پاسپورت باشد براي تمديد آن به متقاضي اطلاع مي دهند، در غير اين صورت ويزاي PGWP تنها تا زمان اعتبار پاسپورت معتبر است و در صورت پايان اعتبار پاسپورت، اعتبار ويزاي كار پس از تحصيل كانادا نيز منقضي مي شود.

مزاياي اخذ ويزاي كار پس از تحصيل كانادا

ويزاي كار پس از تحصيل كانادا (PGWP) اين امكان را براي فارغ التحصيلان خارجي فراهم كرده است كه بدون داشتن پيشنهاد شغلي از سوي كارفرماي كانادايي بتوانند براي اخذ ويزاي كار اقدام نمايند و بدون محدوديت و براي هر كارفرمايي در سراسر اين كشور به كار مشغول شوند.

متقاضي مي تواند از طريق برنامه‌ ويزاي PGWP مجوز كار آزاد يا ورك پرميت كانادا را با اعتبار حداكثر 3 ساله دريافت كند. دارندگان اين ويزا مي توانند در صورت يافتن يك شغل تمام وقت براي اخذ اقامت دائم اين كشور اقدام كنند.

متقاضيان مي توانند علاوه بر تحصيل با روش هاي ديگري مانند كار و سرمايه گذاري (با ارائه يك بيزينس پلن جديد) به كانادا مهاجرت كنند، مانند مهاجرت از طريق اخذ ويزاي استارت آپ كانادا، كارآفريني و ويزاي خوداشتغالي كانادا و…

* نكته: افرادي كه براي كار يا تحصيل و يا سرمايه گذاري به كشور كانادا مهاجرت مي كنند مي توانند با اخذ ويزاي همراه براي خانواده خود يعني همسر و فرزندان زير 18 سال، اجازه اقامت در اين كشور را دريافت كنند.

براي اينكه بدوني مناسب ترين روش مهاجرت به كانادا براي شما چيست، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در اين مورد مشورت كن، تا با توجه به شرايط و امكانات خود، با بهترين روش به اين كشور مهاجرت كني و موفق به اخذ اقامت دائم كانادا بشي.

شرايط اخذ انواع ويزاي عمان براي ايرانيان

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

باتوجه به گستردگي ارتباطات بين المللي در حوزه كاري و سرمايه گذاري بسياري برآنند تا با حفظ سرمايه خود به رشد و ارتقاي آن نيز دست يابند و اين مهم امكانپذير نيست تا افراد با متخصصان اين حوزه كه تحصيلات و تجربه بين المللي دارند مشاوره دريافت كنند ، تيم مهاجرتي هومان ويزا با ارائه خدمات مهاجرتي گسترده در اين حوزه و سالها تجربه موفق توانسته كسب و كارهاي زيادي را در عرصه بين المللي راه اندازي نمايد.

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۰۴:۴۳ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

دلايل ريجكت ويزاي استارت آپ كانادا

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه مهاجرت و اخذ ويزا فعاليت ندارد.

مهمترين دلايل ريجكتي ويزاي استارتاپ كانادا :

1- عدم ارائه تمام مدارك درخواست شده از سوي سفارت

2- عدم ارائه اسناد مالي معتبر براي اثبات تمكن مالي متقاضي

و ساير دلايل مهم ديگري كه در متن مقاله به آن اشاره شده است!

مهاجرت به كانادا از طريق استارت آپ

يكي از روش هاي مهاجرت به كانادا براي سرمايه گذاران خارجي، سرمايه گذاري در كانادا از طريق اخذ ويزاي استارت آپ، اخذ ويزاي خوداشتغالي كانادا و ويزاي كارآفريني است.

كانادا يكي از كشورهاي توسعه يافته و مهاجر پذير دنيا است كه از ايده ها و طرح هاي خلاقانه براي راه اندازي كسب و كار استقبال كرده و با صدور ويزاي استارت آپ براي كارآفرينان خارجي بستري براي راه اندازي كسب و كارهاي جديد و توسعه ي آن فراهم نموده است.

سرمايه گذاران خارجي مي توانند به تنهايي و يا با داشتن شركاي ديگر (حداكثر 5 شريك) كسب و كار خود را در اين كشور راه اندازي كنند و يكي از مزاياي مهم اين برنامه، ايجاد اشتغال براي شهروندان كانادايي خواهد بود.

گاهي ممكن است متقاضيان كه قصد سرمايه گذاري خارجي از طريق استارت آپ كانادا را دارند، به دلايل مختلف كه در ادامه توضيح خواهيم داد، درخواست آنها براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا از سوي اداره مهاجرت اين كشور پذيرفته نشود و ويزاي استارت آپ كانادا ريجكت شود.

اگر تصميم داري با ايده و طرح تجاري و سرمايه اي كه داري براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا اقدام كني، اما نمي دوني از كجا بايد شروع كني، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و با دريافت مشاوره و راهنمايي هاي لازم در اين زمينه يك مهاجرت موفق به كانادا را تجربه كن.

مراحل اخذ ويزاي استارت آپ كانادا

متقاضي براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا و راه اندازي كسب و كار خود در اين كشور، بايد ابتدا يك طرح اقتصادي جديد و خلاقانه داشته باشد و يك بيزنس پلن قوي (طرح تجاري) بنويسد، سپس بايد ايده و طرح خود را براي شركت ها و سازمان هاي حامي ارسال كند. سازمان حامي، ايده و طرح اقتصادي متقاضي را بررسي مي كند و در صورتي كه طرح متقاضي از سوي سازمان پذيرفته شود، يك نامه حمايت از سوي سازمان حامي كانادايي براي طراح ايده و يك نامه حمايت (نامه ساپورت) و يك تعهدنامه براي اداره ي مهاجرت كانادا ارسال مي كند. پس از ارسال نامه ي ساپورت طراح ايده و طرح تجاري مي تواند براي دريافت ويزاي استارت آپ كانادا اقدام كند.

متقاضي براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا بايد مداركي مانند پاسپورت معتبر، مدرك آزمون زبان انگليسي يا فرانسه با نمره ي قابل قبول، تمكن مالي، حداقل يك سال تحصيلات دانشگاهي و غيره را ارائه نمايد.

طرح تجاري متقاضي بايد داراي ويژگي هايي باشد تا از سوي سازمان حامي مورد تاييد قرار بگيرد. طرح تجاري (كسب و كار) بايد جديد و خلاقانه باشد و ايجاد اشتغال نمايد و قابليت رقابت داشته باشد، در اين صورت توسط سازمان حامي تاييد مي شود و براي آن نامه ي ساپورت صادر مي شود.

براي مهاجرت به كانادا از طريق استارت آپ بهتره اول با مزايا و معايب اخذ ويزاي استارت آپ كانادا آشنا بشي و با مشاوران با تجربه در اين زمينه مشورت كني، از اين رو ما كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا را به شما معرفي مي كنيم.

مهمترين دلايل ريجكت ويزاي استارت آپ كانادا

در صورتي كه درخواست متقاضي براي اخذ ويزاي استارت آپ ريجكت شود، ديگر متقاضي نمي تواند به صورت قانوني وارد كشور كانادا شود و مجوزهاي لازم براي راه اندازي كسب و كار را دريافت كند و بدون ويزا از ورود او به كشور ممانعت خواهد شد. ويزاي استارت آپ به دلايل مختلفي ممكن است ريجكت شود، مهمترين دلايل ريجكت و رد شدن ويزا عبارتند از:

1- عدم ارائه تمام مدارك درخواست شده از سوي سفارت

چنانچه متقاضي نتواند كليه مدارك درخواستي سفارت را تهيه و ارائه نمايد، به دليل نقص پرونده ي مهاجرت با درخواست ويزاي استارت آپ وي موافقت نخواهد شد و متقاضي مي تواند پس از ريجكت ويزاي استارت آپ كانادا با تكميل مدارك خود دوباره درخواست ويزا نمايد.

2- عدم ارائه اسناد مالي معتبر براي اثبات تمكن مالي متقاضي

متقاضي بايد بتواند با مدارك قانوني و معتبري كه به اداره ي مهاجرت ارائه مي دهد، استطاعت مالي خود را براي پرداخت هزينه هاي اقامت و زندگي در اين كشور را اثبات كند و داشتن توانايي مالي متقاضي براي افسر پرونده بايد محرز شود، در صورت عدم ارائه مدارك تمكن مالي، درخواست ويزاي او از سوي اداره مهاجرت رد خواهد شد.

3- عدم رعايت استانداردهاي امنيت بين ‌المللي

متقاضي بايد گواهي عدم سوء پيشينه را كه به تاييد پليس رسيده باشد ارائه دهد تا اثبات كند ورود او به خاك اين كشور خطر امنيتي نخواهد داشت، در غير اين صورت با ريجكت ويزاي استارت آپ كانادا مواجه خواهد شد.

4- عدم ارائه مدارك پزشكي

متقاضي بايد مدارك معتبر پزشكي مبني بر عدم ابتلا به بيماري هاي خطرناك و داشتن سلامت رواني و جسمي را ارائه دهد، تا اثبات كند اقامت او براي شهروندان كانادايي خطري ندارد و متقاضي، درخواست بيش از حد براي استفاده از خدمات اجتماعي يا بهداشتي كانادا نخواهد داشت، بنابراين بايد مدارك معاينه پزشكي را ارائه نمايد.

5- عدم ارائه مدرك زبان (انگليسي يا فرانسوي)

متقاضي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا بايد به يكي از دو زبان اين كشور يعني فرانسه و يا انگليسي تسلط داشته باشد، از اين رو براي اثبات مهارت زباني بايد در آزمون هاي معتبر زبان انگليسي يا فرانسه شركت كند و نمره ي قابل قبول كه از سوي اداره مهاجرت تعيين مي شود را كسب كند. در صورت اخذ نمره ي پايين در هر يك از آزمون هاي زبان، درخواست ويزا رد خواهد شد.

6- عدم ارائه نامه ساپورت از سازمان حامي

ارائه نامه ساپورت از سوي سازمان حامي كانادايي بسيار حائز اهميت است و متقاضي بايد قبل از درخوست ويزاي استارت آپ كانادا براي اخذ نامه ساپورت از سازمان حامي اقدام نمايد.

براي اطلاع از مدارك و شرايط لازم براي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

درخواست مجدد اخذ ويزاي استارت آپ كانادا پس از ريجكت شدن

متقاضي پس از ريجكت ويزاي استارت آپ كانادا مي تواند، به رد شدن درخواست خود اعتراض كند و يا مجددا با ارائه ي مدارك يا اطلاعات جديد براي اخذ ويزا درخواست نمايد، اما تحت شرايطي متقاضي پس از ريجكت ويزاي استارت آپ اجازه ي درخواست مجدد را نخواهد داشت، اين شرايط به شرح زير مي باشد:

1- افرادي كه اظهارات نادرست و يا كذب در پرونده ي خود داشته باشند، به مدت 5 سال از درخواست ويزا منع مي شوند.

2- افرادي كه داراي سابقه ي كيفري غيرقابل پذيرش در كانادا باشند.

3- افرادي كه به كار يا تحصيل غيرقانوني در اين كشور مشغول هستند، تا زماني كه يك دوره ۶ ماهه از پايان كار يا تحصيل غيرمجاز خود در كانادا نگذرد، نمي توانند درخواست ويزاي استارت آپ نمايند.

ريجكت ويزاي استارت آپ اعضاي اصلي پروژه

چنانچه درخواست اقامت و اخذ ويزاي يكي از اعضاي اصلي پروژه ي استارت آپ از سوي اداره مهاجرت كانادا رد شود، درخواست تمام اعضاي گروه براي اخذ ويزا و اقامت رد خواهد شد. اما اگر شخصي كه با درخواست اقامت او موافقت نشده است، از اعضاي اصلي نباشد، تاثيري در اخذ ويزاي استارت آپ ساير اعضاي گروه نخواهد داشت.

درخواست تجديد نظر پس از ريجكت ويزاي استارت آپ كانادا

متقاضي پس از دريافت رد درخواست ويزاي استارت آپ كانادا بايد بلافاصله درخواست تجديدنظر را به دفتر مركزي پذيرش يا پست ويزا كه درخواست را رد كرده و يا به شعبه ي مديريت پرونده ارسال نمايد چرا كه تأخير در ارسال درخواست بررسي مجدد ممكن است، موجب ناديده گرفته شدن درخواست يا بايگاني يا از بين رفتن اسناد شود، همچنين با گذشت مدت زمان طولاني اسناد ارائه شده ديگر قابل اعتماد نخواهد بود.

همان طور كه گفته شد، استارت آپ و كارآفريني هر دو از روش هاي سرمايه گذاري در كانادا هستند و سرمايه گذاريان خارجي مي توانند با سرمايه گذاري به كانادا مهاجرت كنند و اقامت اين كشور را دريافت كنند. اما استارت آپ و خوداشتغالي با هم تفاوت هايي دارند، كه به شرح زير مي باشند:

1- در صورت اخذ ويزاي استارت آپ كانادا براي سرمايه گذار خارجي و خانواده ي او بلافاصله اقامت دائم كانادا داده مي شود و اين يكي از مزاياي اخذ ويزاي استارت آپ كانادا است، اما در صورت اخذ ويزاي كارآفريني، سرمايه گذار ابتدا با ويزاي كار وارد كانادا مي شود و پس از گذشت 12 تا 18 ماه و تاييد طرح تجاري و بيزينس پلن توسط دولت كانادا، به متقاضي اقامت دائم اعطا مي شود.

2- براي اخذ ويزاي كارآفريني كانادا با توجه به اينكه سيستم امتيازي و استاني است هر چه سن، تحصيلات و سابقه كاري مرتبط سرمايه گذار مناسب تر باشد در كسب امتياز بالاتر براي اخذ ويزاي كارآفريني كانادا موثر خواهد بود، اما براي اخذ ويزاي استارت آپ شرط سني براي سرمايه گذار وجود ندارد.

3- براي اخذ ويزاي كارآفريني كانادا سرمايه گذار بايد در كانادا 9 تا 10 ماه در سال حضور داشته باشد و براي اخذ ويزاي استارت آپ، سرمايه گذار بايد در مدت 5 سال، 2 سال در كانادا حضور داشته باشد.

يكي ديگر از روش هاي مهاجرت شغلي به اين كشور، ورك پرميت كانادا است، براي كسب اطلاعات كامل در مورد ورك پرميت كانادا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير.

4- براي اخذ ويزاي كارآفريني، متقاضي بايد مدرك آزمون زبان انگليسي يا فرانسه حداقل در سطح CLB5 و برخي استان ها CLB4 را ارائه نمايد و هر چه مدرك زبان نمره ي بالاتري داشته باشد، امتياز بيشتري خواهد داشت؛ ولي براي اخذ ويزاي استارت آپ حداقل مدرك زبان CLB5 مي باشد.

براي سرمايه گذاري در كشورهاي خارجي از جمله كانادا، بهتره اول با مشاوران با تجربه در زمينه سرمايه گذاري خارجي مشورت كني، از اين رو شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند.

اگر در مورد مهاجرت به كانادا با برنامه مهاجرتي آلبرتا نمي دوني كليك كن.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

باتوجه به گستردگي ارتباطات بين المللي در حوزه كاري و سرمايه گذاري بسياري برآنند تا با حفظ سرمايه خود به رشد و ارتقاي آن نيز دست يابند و اين مهم امكانپذير نيست تا افراد با متخصصان اين حوزه كه تحصيلات و تجربه بين المللي دارند مشاوره دريافت كنند ، تيم مهاجرتي هومان ويزا با ارائه خدمات مهاجرتي گسترده در اين حوزه و سالها تجربه موفق توانسته كسب و كارهاي زيادي را در عرصه بين المللي راه اندازي نمايد.

يكي از خدمات ويژه اين تيم، مشاوره رايگان اخذ اقامت، اخذ ويزا، سرمايه گذاري خارجي، ثبت شركت در خارج از كشور، اروپا، امارات… مي باشد.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۰۱:۴۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: