شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

معايب و مزاياي تافل هوم اديشن

آزمـون تافل هوم اديشن تضميني

معايب و مزاياي تافل هوم اديشن چيست؟ اعتبار مدرك تافل هوم اديشن، نمره دهي عادلانه، صرفه جويي در وقت و هزينه، كاهش استرس و تمركز بيشتر در هنگام آزمون، انتخاب تاريخ و زمان آزمون و… از جمله مزاياي آزمون تافل هوم اديشن بشمار مي رود.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل (TOEFL) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران برگزار مي‌ شود. شركت در آزمون تافل و اخذ مدرك آن با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي در مقاطع مختلف در دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان است.

به دليل مزاياي داشتن مدرك تافل، هر ساله افراد زيادي از سراسر دنيا براي اهداف مختلفي به ويژه اپلاي تحصيلي در آزمون تافل شركت مي كنند. در حال حاضر آزمون تافل در بيش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود و مدرك آزمون تافل تضميني مورد پذيرش بسياري از دانشگاه‌ ها، مراكز آموزشي و علمي، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورهاي مختلف مي ‌باشد و افراد مي ‌توانند از مدرك تافل علاوه بر اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه ‌هاي معتبر براي مهاجرت شغلي به كشورهاي انگليسي زبان، دريافت پيشنهاد كاري و اخذ ويزاي كاري نيز استفاده كنند.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس در ايران برگزار مي شود، در واقع برگزاري آزمون تافل در ايران يكي از مزاياي شركت در آزمون تافل براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه بسياري از آزمون هاي بين المللي در ايران برگزار نمي شود.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه هاي مختلفي ارائه كرده است و داوطلبان با توجه به اهداف خود براي اخذ مدرك TOEFL در يكي از انواع آن شركت مي كنند و تمام نسخه هاي تافل داراي مدرك معتبر بوده و در بسياري از كشورهاي جهان به رسميت شناخته مي شود و از اعتبار بالايي برخوردار هستند.

انواع آزمون تافل عبارتند از:

  • آزمون تافل IBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و در محل هاي برگزاري كه از سوي ETS تعيين شده، برگزار مي ‌شود.
  • آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition): نسخه ديگري از تافل IBT است، آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني در خانه و تحت نظارت يك ناظر تعيين شده برگزار مي ‌شود و داوطلبان مانند آزمون دولينگو تضميني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات لازم مي توانند در اين آزمون به صورت غيرحضوري شركت كنند.
  • آزمون تافل كاغذي (كتبي) يا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل هاي برگزاري آزمون به صورت كتبي و كاغذي انجام مي ‌شود و تافل كتبي فقط در جايي برگزار مي شود كه شركت در تافل آنلاين امكانپذير نباشد
  • آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل را به نام تافل اسنشيالز ارائه كرده است. اين آزمون به صورت آنلاين و مبتني بر كامپيوتر است.
  • آزمون تافل ITPتافل ITP جهت استفاده داخلي مراكز آموزشي، سازمان‌ ها، دانشگاه‌ ها و… طراحي شده است.
  • آزمون تافل جونيور (JUNIOR): براي شركت در تافل جونيور محدوديت سني وجود دارد و اين آزمون براي نوجوانان 11 تا 16 سال طراحي شده است.
  • آزمون تافل پريمير (PRIMARY): تافل پريمير نيز مانند تافل جونيور داراي شرط سني است و براي كودكان 8 تا 11 سال طراحي شده است.

آزمون تافل IBT هوم اديشن

تافل IBT هوم اديشن همان تافل IBT است و هر دو آزمون از فرمت، ساختار و سوالات، نمره دهي و اعتبار يكساني برخوردار هستند و مهمترين تفاوت تافل هوم اديشن و تافل معمولي فقط در نحوه برگزاري آزمون است.

تافل IBT هوم اديشن و آزمون تافل IBT ساختار يكساني دارند و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون دولينگو، آيلتس و غيره چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن را در چهار بخش مورد ارزيابي قرار مي دهد.

ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني شامل 4 بخش است كه عبارتند از:

  1. درك مطلب (Reading)
  2. گفتاري (Speaking)
  3. نوشتاري (Writing)
  4. شنيداري (Listening)

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

ساختار تافل IBT هوم اديشن

ساختار آزمون تافل IBT هوم اديشن و تافل IBT شامل 4 بخش است كه شامل:

  • بخش ريدينگ: بخش درك مطلب يا ريدينگ تافل IBT هوم اديشن شامل سه متن 650 تا 750 كلمه اي است. اين بخش داراي 30 تا 40 سوال است و و مدت زمان پاسخگويي به اين بخش 54 تا 72 دقيقه است.
  • بخش ليسنينگ: بخش شنيداري يا ليسنينگ تافل هوم اديشن شامل دو مكالمه و چهار سخنراني است و اين بخش مجموعا 28 تا 39 سوال دارد و مدت زمان پاسخگويي به سوالات بخش شنيداري 41 تا 57 دقيقه است. هر متن سخنراني سه تا پنج دقيقه و هر بخش مكالمه سه دقيقه طول مي كشد.
  • بخش اسپيكينگ: بخش گفتاري يا اسپيكينگ تافل هوم اديشن پس از استراحت 10 دقيقه اي شروع مي شود. اين بخش شامل چهار تسك است و داوطلب از طريق ميكروفون به آنها جواب مي ‌دهد. مدت زمان پاسخگويي به اين بخش 17 دقيقه است.
  • بخش رايتينگ: در بخش نوشتاري يا رايتينگ تافل هوم اديشن داوطلب بايد دو متن را در مدت زمان 50 دقيقه بنويسد. ابتدا يك متن كوتاه 250 تا 300 كلمه اي را خوانده سپس به يك فايل مرتبط گوش داده و در پايان داوطلب با توجه به متن هاي قبلي بايد به سوالات پاسخ دهد. داوطلبان براي نوشتن متن اول 20 دقيقه و براي متن دوم 30 زمان زمان دارند.

نمره دهي تافل هوم اديشن

نمره نهايي آزمون تافل هوم اديشن از 0 تا 120 است كه محاسبه نمره تافل از مجموع نمرات چهار بخش تافل به دست مي آيد. هر يك از بخش هاي تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع مي شود و به اين ترتيب نمره نهايي تافل محاسبه مي شود. در نمره دهي آزمون تافل با توجه به نوع سوال، به ازاي هر پاسخ صحيح براي هر سوال يك امتياز يا بيشتر در نظر گرفته مي شود و براي پاسخ هاي اشتباه، نمره منفي محاسبه نمي شود.

بايد بدانيد امتياز هر بخش دقيقا 30 نمره نيست و تافل دو نمره خام و نمره مقياس بندي شده دارد كه نمره خام طبق برخي معيارها به نمره مقياس بندي شده تبديل مي شود.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس، OET تضميني و دولينگو نمره رد يا قبولي ندارد و نمره خوب در تافل از سوي مركز يا دانشگاه مقصد تعيين مي شود. مدرك آزمون تافل 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها، كالج ها تا 2 سال مدرك تافل هوم اديشن براي اپلاي تحصيلي را مي پذيرند و پس از آن اعتبار آزمون تافل منقضي مي شود.

تجهيزات لازم براي تافل هوم اديشن

داوطلبان براي شركت در آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني بايد تجهيزاتي را فراهم كنند تا بتوانند در آزمون شركت كنند، تجهيزات مورد نياز براي شركت در آزمون تافل IBT هوم اديشن عبارتند از:

  • كامپيوتر يا لپتاپ
  • دوربين كامپيوتر يا لپتاپ
  • ميكروفون
  • اسپيكر (استفاده از هدفون و هندزفيري غيرمجاز است.)
  • نصب مرورگر ETS روي كامپيوتر

مي توانيد براي چك كردن تجهيزات خود به صفحه ProctorU Equipment Check مراجعه كنيد و از تجهيزات مورد نياز براي شركت در آزمون تافل IBT هوم اديشن مطلع شويد. بايد بدانيد عدم رعايت قوانين شركت در تافل IBT هوم اديشن تخلف محسوب مي شود و ممكن است از شركت شما در آزمون جلوگيري شود و در اين صورت هزينه اي به حساب شما مسترد نخواهد شد.

جهت پرداخت هزينه ثبت نام در آزمون تافل و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

مزاياي تافل IBT هوم اديشن

  • اعتبار تافل IBT هوم اديشن: فرمت و ساختار، سوالات و نحوه نمره دهي آزمون تافل هوم اديشن با تافل حضوري يكسان است، همچنين آزمون تافل هوم اديشن داراي ناظر انساني و از راه دور است كه هنگام برگزاري آزمون وظيفه نظارت و كمك به داوطلب را به عهده دارد و به دليل قوانين سختگيرانه اي كه در برگزاري تافل هوم اديشن اعمال مي شود، امكان تقلب در آزمون وجود ندارد، بنابراين مدرك تافل هوم اديشن به اندازه تافل حضوري معتبر است و دانشگاه ها و مراكز آموزشي و سازمان ها آن را مي پذيرند، البته برخي دانشگاه ها هنوز ريپورت يا گزارش نمره تافل حضوري را معتبر مي دانند و براي اپلاي تحصيلي مدرك تافل IBT يا آيلتس آكادميك را درخواست مي كنند.
  • نمره دهي عادلانه: تافل هوم اديشن نيز مانند تافل IBT توسط مصحح انساني و فناوري هوش مصنوعي نمره‌ دهي مي ‌شود، بنابراين نمره دهي آزمون تافل هوم اديشن بدون خطا و عادلانه انجام مي شود، با اين حال امكان اعتراض به نمره تافل هوم اديشن مانند تافل IBT وجود دارد و شما پس از دريافت نتيجه آزمون مي توانيد به نمرات خود اعتراض كنيد.
  • صرفه جويي در وقت و هزينه: آزمون تافل IBT در همه شهرها برگزار نمي شود و داوطلب براي شركت در آزمون بايد به يكي از شهرها كه آزمون در آن برگزار مي شود، سفر كند و براي شركت در آزمون وقت و هزينه ي بيشتري را صرف كند، اما با شركت در تافل هوم اديشن مي توانيد در خانه خود و بدون صرف هيچ هزينه و وقت بيشتري در آزمون شركت كنيد و مدرك خود را دريافت كنيد.
  • انتخاب تاريخ برگزاري آزمون: آزمون تافل هوم اديشن 4 روز در هفته و 24 ساعت شبانه روز برگزار مي شود، بنابراين براي تعيين تاريخ برگزاري آزمون تافل انتخاب هاي بيشتري وجود دارد. در صورتي كه شما شاغليد يا داراي شرايط ويژه مانند معلوليت يا بيماري هستيد و نمي توانيد به صورت حضوري در آزمون تافل شركت كنيد، تافل هوم اديشن اين امكان را براي شما فراهم مي كند كه بتوانيد با توجه به شرايط خود بهترين زمان را در طول شبانه روز براي شركت در آزمون تافل انتخاب كنيد.
  • استرس و حواس پرتي كمتر: وقتي در خانه خود در آزمون تافل هوم اديشن شركت مي كنيد در يك محيط آرام و ساكت و بدون هيچ عامل حواس پرتي هستيد و استرس كمتري داريد، اما در مراكز برگزاري آزمون، تعداد زيادي از داوطلبان حضور دارند و سر و صدا در مركز آزمون بيشتر است و شما تمركز كمتري در هنگام آزمون داريد و استرس بيشتري خواهيد داشت.
  • استرس كمتر در اسپيكينگ تافل: در بخش اسپيكينگ تافل هوم اديشن ديگر نيازي به حضور در مقابل اگزمينر نمي باشد و پاسخ هاي خود را در ميكروفون بيان مي كنيد، بنابراين در پاسخ دادن به اين بخش استرس كمتري خواهيد داشت، همچنين پاسخ هاي شما در اين بخش توسط ۳ تا ۶ اگزمينر ETS ارزيابي و عادلانه ترين نمره به شما داده مي شود.
  • فراوان بودن منابع و محتواي آموزشي: آزمون تافل يك آزمون قديمي، شناخته شده و پرطرفدار است، بنابراين منابع بسياري براي آموزش و تمرين آزمون تافل ارائه شده است. انواع منابع آزمون تافل كه شامل كتاب ها و منابع آنلاين، وبسايت هاي يادگيري آزمون تافل، اپليكيشن هاي يادگيري آزمون تافل، آزمون هاي آزمايشي تافل و… مي باشد.

معايب تافل IBT هوم اديشن

  • تجهيزات لازم براي تافل هوم اديشن: در صورتي كه در آزمون تافل هوم اديشن شركت مي كنيد، بايد از كامپيوتر يا لپتاپ شخصي و ساير تجهيزات خود مانند ميكروفون، اسپيكر، وب كم و غيره استفاده كنيد. بايد مطمئن باشيد سيستم و ساير تجهيزات شما براي آزمون بدون نقص و مورد تاييد هستند و اگر هر گونه مشكل فني در تجهيزات شما وجود داشته باشد، ممكن است نتوانيد در آزمون شركت كنيد و در صورت عدم شركت در آزمون هزينه اي به شما مسترد نخواهد شد.
  • عدم امكان شركت در تافل هوم اديشن با IP ايران: با IP ايران نمي توانيد در آزمون تافل هوم اديشن ثبت نام كنيد و بايد از برنامه هايي كه IP را تغيير مي دهند استفاده كنيد تا بتوانيد در تافل هوم اديشن ثبت نام كنيد.
  • نياز به اينترنت پرسرعت: براي شركت در تافل هوم اديشن مانند ساير آزمون هاي آنلاين (دولينگو تضميني، آيلتس آنلاين و…) بايد به اينترنت پر سرعت دسترسي داشته باشيد و ممكن است به دليل هر گونه مشكل در اتصال به اينترنت و قطع و وصل شدن آن يا پايين بودن سرعت اينترنت نتوانيد در تاريخ مورد نظر در آزمون شركت كنيد و به همين دليل براي شركت در تافل هوم اديشن بايد از سرعت و ثبات اينترنت مطمئن باشيد.
  • امكان وقوع مشكلات در طول آزمون: ممكن است در طول آزمون با مشكلاتي مواجه شويد مثلا برخي داوطلبان گزارش داده اند كه در هنگام آزمون در استفاده از ProctorU دچار مشكل شده اند و نتوانستند در آزمون شركت كنند. احتمال وقوع چنين مشكلاتي در طول آزمون بسيار كم است، اما بايد براي اجتناب از چنين مشكلاتي آگاهي و برنامه ريزي داشته باشيد.
  • نوبت آزمون زود پر مي شود: به دليل اينكه داوطلبان شركت در تافل هوم اديشن زياد است نوبت هاي آزمون زود پر مي شود، بنابراين بايد پيش از ددلاين دانشگاه در آزمون ثبت نام كنيد تا زودتر بتوانيد ريپورت يا گزارش نمره تافل هوم اديشن را به دانشگاه ها ارسال كنيد.

ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۳۵:۳۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

تفاوت هاي تافل هوم اديشن و تافل معمولي چيست؟

آزمـون تافل هوم اديشن تضميني

تفاوت هاي تافل هوم اديشن و تافل معمولي چيست؟ تافل هوم اديشن همان تافل معمولي (تافل IBT) است و تنها تفاوت آنها در محل برگزاري آزمون است. آزمون تافل IBT به صورت حضوري و در مراكز معتبر برگزار مي شود، اما تافل هوم اديشن به صورت غير حضوري و آنلاين برگزار مي شود و در هر مكاني مي توانيد در اين آزمون شركت كنيد.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل (TOEFL) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران برگزار مي‌ شود. شركت در آزمون تافل و اخذ مدرك آن با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي در مقاطع مختلف در دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان است.

به دليل مزاياي داشتن مدرك تافل، هر ساله افراد زيادي از سراسر دنيا براي اهداف مختلفي به ويژه اپلاي تحصيلي در آزمون تافل شركت مي كنند. در حال حاضر آزمون تافل در بيش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود و مدرك آزمون تافل مورد پذيرش بسياري از دانشگاه‌ ها، مراكز آموزشي و علمي، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورهاي مختلف مي ‌باشد و افراد مي ‌توانند از مدرك تافل علاوه بر اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه ‌هاي معتبر براي مهاجرت شغلي به كشورهاي انگليسي زبان، دريافت پيشنهاد كاري و اخذ ويزاي كاري نيز استفاده كنند.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس در ايران برگزار مي شود، در واقع برگزاري آزمون تافل در ايران يكي از مزاياي شركت در آزمون تافل براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه بسياري از آزمون هاي بين المللي در ايران برگزار نمي شود.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه هاي مختلفي ارائه كرده است و داوطلبان با توجه به اهداف خود براي اخذ مدرك TOEFL در يكي از انواع آن شركت مي كنند و تمام نسخه هاي تافل داراي مدرك معتبر بوده و در بسياري از كشورهاي جهان به رسميت شناخته مي شود و از اعتبار بالايي برخوردار هستند.

انواع آزمون تافل عبارتند از:

  • آزمون تافل IBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و در محل هاي برگزاري كه از سوي ETS تعيين شده، برگزار مي ‌شود.
  • آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition): نسخه ديگري از تافل IBT است، آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني در خانه و تحت نظارت يك ناظر تعيين شده برگزار مي ‌شود و داوطلبان مانند آزمون دولينگو تضميني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات لازم مي توانند در اين آزمون به صورت غيرحضوري شركت كنند.
  • آزمون تافل كاغذي (كتبي) يا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل هاي برگزاري آزمون به صورت كتبي و كاغذي انجام مي ‌شود و تافل كتبي فقط در جايي برگزار مي شود كه شركت در تافل آنلاين امكانپذير نباشد
  • آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل را به نام تافل اسنشيالز ارائه كرده است. اين آزمون به صورت آنلاين و مبتني بر كامپيوتر است.
  • آزمون تافل ITPتافل ITP جهت استفاده داخلي مراكز آموزشي، سازمان‌ ها، دانشگاه‌ ها و… طراحي شده است.
  • آزمون تافل جونيور (JUNIOR): براي شركت در تافل جونيور محدوديت سني وجود دارد و اين آزمون براي نوجوانان 11 تا 16 سال طراحي شده است.
  • آزمون تافل پريمير (PRIMARY): تافل پريمير نيز مانند تافل جونيور داراي شرط سني است و براي كودكان 8 تا 11 سال طراحي شده است.

ساختار آزمون تافل

ساختار آزمون تافل IBT و تافل هوم اديشن يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون OET تضميني شامل چهار بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي را كه شامل خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است را ارزيابي مي كند. مدت زمان انجام تافل 3 ساعت است و داوطلبان 3 ساعت فرصت دارند تا به تمام سوالات هر چهار بخش تافل پاسخ بدهند. مدت زمان پاسخ دادن به سوالات در بخش هاي مختلف متفاوت است و پس از پايان مدت، داوطلب بايد به سوالات بخش بعدي پاسخ دهد، از اين رو توجه به زمان و مديريت زمان براي جواب دادن به سوالات براي موفقيت در آزمون بسيار اهميت دارد.

در مورد آزمون تافل تضميني بايد بدانيد در صورتي كه نتوانيد نمره هدف خود را در آزمون تافل به دست آوريد، مي توانيد دوباره در آزمون شركت كنيد و محدوديتي در تعداد دفعات براي شركت مجدد در تافل وجود ندارد و داوطلبان به هر تعداد كه بخواهند مي توانند در آزمون شركت كنند.  

بخش هاي مختلف آزمون تافل عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading): ريدينگ تافل IBT، از 3 يا 4 متن تشكيل شده است و داوطلبان براي هر متن به 10 سوال جواب مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 54 تا 72 دقيقه است.
  2. بخش شنيداري (Listening): ليسنينگ تافل شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان براي هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 41 تا 57 دقيقه است.
  3. بخش گفتاري (Speaking): در بخش اسپيكينگ تافل 4 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 17 دقيقه است.
  4. بخش نوشتاري (Writing): در بخش رايتينگ تافل IBT دو سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي 50 دقيقه است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

نمره دهي تافل IBT

نمره نهايي آزمون تافل آنلاين از 0 تا 120 است كه محاسبه نمره تافل از مجموع نمرات چهار بخش تافل به دست مي آيد. هر يك از بخش هاي تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع مي شود و به اين ترتيب نمره نهايي تافل محاسبه مي شود. در نمره دهي آزمون تافل با توجه به نوع سوال، به ازاي هر پاسخ صحيح براي هر سوال يك امتياز يا بيشتر در نظر گرفته مي شود و براي پاسخ هاي اشتباه، نمره منفي محاسبه نمي شود.

بايد بدانيد امتياز هر بخش دقيقا 30 نمره نيست و تافل دو نمره خام و نمره مقياس بندي شده دارد كه نمره خام طبق برخي معيارها به نمره مقياس بندي شده تبديل مي شود.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس، OET تضميني و دولينگو نمره رد يا قبولي ندارد و نمره خوب در تافل از سوي مركز يا دانشگاه مقصد تعيين مي شود. مدرك آزمون تافل 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها، كالج ها تا 2 سال مدرك تافل هوم اديشن براي اپلاي تحصيلي را مي پذيرند و پس از آن اعتبار آزمون تافل منقضي مي شود.

تفاوت هاي تافل هوم اديشن با تافل IBT

همان طور كه گفته شد، آزمون تافل IBT هوم اديشن همان آزمون تافل معمولي (تافل IBT) است و اين دو آزمون از نظر فرمت و سوالات، مدت زمان آزمون، نحوه نمره دهي، مدت اعتبار ريپورت يا گزارش نمره تافل و… با هم يكسان هستند و تفاوت هاي اندكي با هم دارند.

تفاوت هاي تافل هوم اديشن و تافل معمولي عبارتند از:

  • تفاوت در اعلام نتايج آزمون تافل: نتيجه آزمون تافل آي بي تي 6 روز پس از برگزاري آزمون تافل اعلام مي شود، اما نتيجه تافل هوم اديشن 10 روز پس از برگزاري آزمون اعلام مي شود.
  • تعيين تاريخ و زمان برگزاري: آزمون تافل هوم اديشن 4 روز در هفته و در 24 ساعت شبانه روز برگزار مي شود و داوطلبان راحت تر مي توانند با توجه به شرايط خود يكي از تاريخ هاي برگزاري آزمون تافل را براي شركت در آزمون انتخاب كنند، در صورتي كه براي شركت در تافل معمولي يا تافل IBT حق انتخاب كمتري داريد، همچنين مراكز برگزاركننده آزمون تافل در همه شهرها وجود ندارد و آزمون تافل فقط در برخي شهرهاي ايران برگزار مي شود و داوطلب براي شركت در تافل حضوري بايد به شهر ديگري سفر كند و هزينه و زمان بيشتري را براي شركت در آزمون صرف كند.
  • اعتبار مدرك آزمون: بسياري از مراكز آموزشي و دانشگاه هاي معتبر دنيا مدرك تافل هوم اديشن را براي اپلاي تحصيلي مي پذيرند، اما هنوز هم برخي دانشگاه ها و كالج ها به مدرك تافل حضوري اعتماد بيشتري دارند و براي اپلاي تحصيلي مدرك تافل حضوري را درخواست مي كنند.
  • مشكلات فني: اگر در آزمون تافل معمولي به صورت حضوري شركت كنيد، ديگر نگران مشكلات فني سيستم و تجهيزات لازم براي آزمون نيستيد، چون در مراكز برگزاركننده تافل تجهيزات رايانه اي دائما مورد بررسي قرار مي گيرند و هنگام آزمون مشكلات فني وجود نخواهد داشت، اما در صورتي كه در منزل در آزمون تافل هوم اديشن شركت مي كنيد، بايد حتما از كيفيت تجهيزات لازم براي آزمون مطمئن شويد و اين خود يك چالش براي آزمون هاي هوم اديشن مانند تافل هوم اديشن، دولينگو و… محسوب مي شود.
  • محيط آزمون: در صورتي كه در آزمون تافل هوم اديشن شركت كنيد در خانه و يك محيط آرام قرار داريد و هيچ سر و صدا و عاملي براي ايجاد حواس پرتي شما وجود ندارد و شما در هنگام آزمون تمركز بيشتري داريد، اما در مراكز برگزاري آزمون به دليل اينكه داوطلبان ديگر نيز در حال آزمون دادن هستند سر و صدا وجود دارد و ممكن است باعث حواس پرتي و عدم تمركز شما در هنگام آزمون شود و شما نتوانيد به دليل حواس پرتي به سوالات به خوبي جواب بدهيد و نمره كمتري بگيريد.
  • يادداشت برداري: در آزمون تافل معمولي براي يادداشت برداري چند كاغذ به شما داده مي شود، اما براي يادداشت برداري در تافل هوم اديشن استفاده از كاغذ معمولي ممنوع است و فقط مي توانيد از يك تخته كوچك و ماژيك استفاده كنيد و در انتها بايد تمام يادداشت ها را پاك كنيد.

جهت پرداخت هزينه ثبت نام در آزمون تافل و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آيلتس (آيلتس آكادميك و جنرال)، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ بهمن ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۴۲:۳۰ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

كالوكيشن هاي تافل

آزمـون تافل هوم اديشن تضميني

كالوكيشن هاي تافل به كلماتي گفته مي‌ شود كه در كنار هم بكار مي روند و معني خاصي را ايجاد مي كنند و اگر يك كلمه از كالوكيشن ‌هاي (Collocation) انگليسي را حذف كنيد، آن عبارت بي‌ معني مي ‌شود.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل (TOEFL) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران برگزار مي‌ شود. شركت در آزمون تافل و اخذ مدرك آن با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي در مقاطع مختلف در دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان است.

به دليل مزاياي داشتن مدرك تافل، هر ساله افراد زيادي از سراسر دنيا براي اهداف مختلفي به ويژه اپلاي تحصيلي در آزمون تافل شركت مي كنند. در حال حاضر آزمون تافل در بيش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود و مدرك آزمون تافل مورد پذيرش بسياري از دانشگاه‌ ها، مراكز آموزشي و علمي، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورهاي مختلف مي ‌باشد و افراد مي ‌توانند از مدرك تافل علاوه بر اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه ‌هاي معتبر براي مهاجرت شغلي به كشورهاي انگليسي زبان، دريافت پيشنهاد كاري و اخذ ويزاي كاري نيز استفاده كنند.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس در ايران برگزار مي شود، در واقع برگزاري آزمون تافل در ايران يكي از مزاياي شركت در آزمون تافل براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه بسياري از آزمون هاي بين المللي در ايران برگزار نمي شود.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه هاي مختلفي ارائه كرده است و داوطلبان با توجه به اهداف خود براي اخذ مدرك TOEFL در يكي از انواع آن شركت مي كنند و تمام نسخه هاي تافل داراي مدرك معتبر بوده و در بسياري از كشورهاي جهان به رسميت شناخته مي شود و از اعتبار بالايي برخوردار هستند.

انواع آزمون تافل عبارتند از:

  • آزمون تافل IBT: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و در محل هاي برگزاري كه از سوي ETS تعيين شده، برگزار مي ‌شود.
  • آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition): نسخه ديگري از تافل آنلاين (IBT) است، آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني در خانه و تحت نظارت يك ناظر تعيين شده برگزار مي ‌شود و داوطلبان مانند آزمون دولينگو تضميني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات لازم مي توانند در اين آزمون به صورت غيرحضوري شركت كنند.
  • آزمون تافل كاغذي (كتبي) يا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل هاي برگزاري آزمون به صورت كتبي و كاغذي انجام مي ‌شود و تافل كتبي فقط در جايي برگزار مي شود كه شركت در تافل آنلاين امكانپذير نباشد
  • آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل را به نام تافل اسنشيالز ارائه كرده است. اين آزمون به صورت آنلاين و مبتني بر كامپيوتر است.
  • آزمون تافل ITPتافل ITP جهت استفاده داخلي مراكز آموزشي، سازمان‌ ها، دانشگاه‌ ها و… طراحي شده است.
  • آزمون تافل جونيور (JUNIOR): براي شركت در تافل جونيور محدوديت سني وجود دارد و اين آزمون براي نوجوانان 11 تا 16 سال طراحي شده است.
  • آزمون تافل پريمير (PRIMARY): تافل پريمير نيز مانند تافل جونيور داراي شرط سني است و براي كودكان 8 تا 11 سال طراحي شده است.

ساختار آزمون تافل

ساختار آزمون تافل IBT و تافل هوم اديشن يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون OET تضميني شامل چهار بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي را كه شامل خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است را ارزيابي مي كند. مدت زمان انجام تافل 3 ساعت است و داوطلبان 3 ساعت فرصت دارند تا به تمام سوالات هر چهار بخش تافل پاسخ بدهند. مدت زمان پاسخ دادن به سوالات در بخش هاي مختلف متفاوت است و پس از پايان مدت، داوطلب بايد به سوالات بخش بعدي پاسخ دهد، از اين رو توجه به زمان و مديريت زمان براي جواب دادن به سوالات براي موفقيت در آزمون بسيار اهميت دارد.

در مورد آزمون تافل تضميني بايد بدانيد در صورتي كه نتوانيد نمره هدف خود را در آزمون تافل به دست آوريد، مي توانيد دوباره در آزمون شركت كنيد و محدوديتي در تعداد دفعات براي شركت مجدد در تافل وجود ندارد و داوطلبان به هر تعداد كه بخواهند مي توانند در آزمون شركت كنند.  

بخش هاي مختلف آزمون تافل عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading): ريدينگ تافل IBT، از 3 يا 4 متن تشكيل شده است و داوطلبان براي هر متن به 10 سوال جواب مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 54 تا 72 دقيقه است.
  2. بخش شنيداري (Listening): ليسنينگ تافل شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان براي هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 41 تا 57 دقيقه است.
  3. بخش گفتاري (Speaking): در بخش اسپيكينگ تافل 4 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 17 دقيقه است.
  4. بخش نوشتاري (Writing): در بخش رايتينگ تافل IBT دو سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي 50 دقيقه است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

نمره دهي تافل IBT

نمره نهايي آزمون تافل آنلاين از 0 تا 120 است كه محاسبه نمره تافل از مجموع نمرات چهار بخش تافل به دست مي آيد. هر يك از بخش هاي تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع مي شود و به اين ترتيب نمره نهايي تافل محاسبه مي شود. در نمره دهي آزمون تافل با توجه به نوع سوال، به ازاي هر پاسخ صحيح براي هر سوال يك امتياز يا بيشتر در نظر گرفته مي شود و براي پاسخ هاي اشتباه، نمره منفي محاسبه نمي شود.

بايد بدانيد امتياز هر بخش دقيقا 30 نمره نيست و تافل دو نمره خام و نمره مقياس بندي شده دارد كه نمره خام طبق برخي معيارها به نمره مقياس بندي شده تبديل مي شود.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس، OET تضميني و دولينگو نمره رد يا قبولي ندارد و نمره خوب در تافل از سوي مركز يا دانشگاه مقصد تعيين مي شود. نمره آزمون تافل 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها و مراكز تا 2 سال مدرك تافل را مي پذيرند و پس از آن اعتبار آزمون تافل منقضي مي شود.

كالوكيشن هاي تافل چيست؟

يكي از مهمترين نكات موفقيت در آزمون تافل، آيلتس و ساير آزمون هاي زبان انگليسي گسترش دايره لغات و دانستن معني و نحوه كاربرد كلمات در جمله است. در واقع دانش لغات در پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف آزمون بسيار موثر است. يكي از زيرمجموعه هاي دانش لغات استفاده از كالوكيشن ها است.

كالوكيشن ها به كلماتي گفته مي‌ شود كه در كنار هم بكار مي روند و معني خاصي را ايجاد مي كنند و اگر يك كلمه از كالوكيشن ‌هاي انگليسي را حذف كنيد، آن عبارت بي‌ معني مي ‌شود. كالوكيشن ها فقط مخصوص زبان انگليسي نيست و همه ي زبان ها داراي كالوكيشن هاي خاص خود هستند.

با استفاده از كالوكيشن ها شما مي توانيد روان تر و دقيق تر صحبت كنيد و متن هاي پيچيده تري را بنويسيد. اگر در صحبت كردن و يا نوشتن از كالوكيشن ها استفاده نكنيد آنچه گفته ايد يا نوشته ايد براي مخاطب نامفهوم و گيج كننده است و متوجه منظور شما نمي شود، بنابراين يادگيري استفاده از كالوكيشن هاي تافل براي كسب نمره بالا در بخش هاي رايتينگ و اسپيكينگ تافل بسيار ضروري است.

انواع كالوكيشن هاي تافل

انواع كالوكيشن هاي زبان انگليسي عبارتند از:

  • كالوكيشن هاي قوي (strong):كالوكيشن هايي قوي هستند كه در آنها كلمات وابستگي نزديكي با يكديگر دارند، در واقع كالوكيشن هاي قوي يك تركيب خاص از واژه ها هستند كه به ندرت دركنار بقيه واژه ها ديده مي شوند. مثال: Inclement weather (هواي ناخوشايند)- Inclement تقريباً فقط با weather  بكار مي رود.
  • كالوكيشن هاي ثابت (Fixed collocations)كالوكيشن هايي كه در آنها به اندازه اي وابستگي تركيب واژه ها به هم قوي باشد، كه نتوان آنها را تغيير داد. مثال: to and from به معناي رفت و برگشت است و هيچ كلمه اي نمي تواند جايگزين اجزاي اين كالوكيشن شود، بنابراين يك كالوكيشن ثابت است.
  • كالوكيشن هاي ضعيف (weak collocations): كالوكيشن هاي ضعيف از واژه هايي تشكيل شده ‌اند كه با دامنه وسيعي از واژه ها تركيب مي شوند. مثال: in broad agreement يك كالوكيشن ضعيف است چون واژه هاي اين كالوكيشن خصوصا broad با واژه هاي ديگر تركيب مي شود.

دسته بندي گرامري كالوكيشن هاي تافل

دسته بندي گرامري كالوكيشن ها عبارتند از:

  • فعل + اسم (verb + noun)
  • اسم + اسم (noun + noun)
  • كالوكيشن هاي اسم + اسم براي توصيف گروه ها يا دسته ها استفاده مي شوند.
  • كالوكيشن هاي اسم + اسم همراه با اسامي غير قابل شمارش استفاده مي شوند.
  • اسم + فعل (noun + verb)
  • صفت + اسم (adjective + noun)
  • قيد + صفت (adverb + adjective)
  • فعل + قيد و يا عبارت اضافه (verb + adverb or prepositional phrase)

فعل و قيد، از پركاربردترين كالوكيشن ‌هاي انگليسي هستند كه براي توصيف نحوه انجام كار استفاده مي ‌شوند.

جهت پرداخت هزينه ثبت نام آزمون تافل و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آيلتس (آيلتس آكادميك و جنرال)، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

كاربردي ترين كالوكيشن هاي تافل

40 كالوكيشن كاربردي زبان انگليسي براي آزمون تافل و آيلتس عبارتند از:

  • Make a decision
  • Take a break
  • Catch someone’s attention
  • Have a chat
  • Do business
  • Give a hand
  • Pay attention
  • Make an effort
  • Take an exam
  • Break the news
  • Give a speech
  • Have a meal
  • Do the dishes
  • Take a look
  • Pay a visit
  • Make an appointment
  • Take a photo
  • Break a record
  • Give advice
  • Have a party
  • Keep a secret
  • Take a seat
  • Take a trip
  • Give an example
  • Have a dream
  • Keep a journal
  • Pay a fine
  • Make an impact
  • Take a risk
  • Break the ice
  • Give an interview
  • Run a business
  • Take a nap
  • Keep a promise
  • Make an exception
  • Take a chance
  • Pay a compliment
  • Do research
  • Break a rule
  • Keep in touch

ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ بهمن ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۱۵:۳۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ساختار آزمون ناتي

آزمـون ناتي صد در صد تضميني 

ساختار آزمون ناتي براي داوطلبان ايراني شامل دو مكالمه بين يك فرد فارسي زبان و يك فرد انگليسي زبان است و هر مكالمه متشكل از 300 كلمه است و شامل تقريبا 8 قسمت كوچك (segment) است كه حداكثر 30 تا 35 كلمه دارد.

آزمون ناتي (NATTI)

آزمون ناتي (NATTI) يك آزمون زبان انگليسي است و براي افرادي برگزار مي شود كه مي خواهند به استراليا مهاجرت كاري بنمايند. سازمان ناتي مرجع اعتبار بخشي ملي به مترجمان كتبي و شفاهي و برگزار كننده اين آزمون است. ناتي يك سازمان استراليايي غير دولتي است كه معيارهايي را براي مترجمان مستقر در استراليا تعيين مي ‌كند. اگر بتوانيد در آزمون ناتي قبول شويد 5 امتياز براي مهاجرت به استراليا كسب مي كنيد.

سازمان ناتي در سال 2018 آزمون NATTI CCL را طراحي نموده و افرادي كه قصد مهاجرت به استراليا را دارند با كسب امتياز قابل قبول يعني 63 از 90 امتياز مي توانند 5 امتياز براي اخذ ويزا و مهاجرت خود طبق جدول امتيازبندي به دست آورند. آزمون ناتي تنها براي افزايش 5 امتياز مهاجرت است و قبولي در اين آزمون به معني اين نيست كه متقاضي حق كار كردن به عنوان يك مترجم رسمي را خواهد داشت.

آزمون NATTI CCL

يكي از اصلي ترين بخش هاي آزمون ناتي بخش CCL است. داوطلباني كه در اين بخش از آزمون قبول مي شوند در صورتي كه در كشور استراليا اقامت داشته باشند مي توانند به عنوان مترجم رسمي و مورد تاييد استراليا در اين كشور فعاليت كنند، در غير اين صورت با قبولي در آزمون ناتي نمي توانيد مجوز فعاليت در استراليا به عنوان مترجم رسمي را دريافت كنيد، اما مي توانيد 5 امتياز براي مهاجرت دريافت كنيد و شانس بيشتري براي اخذ ويزاي كاري استراليا داشته باشيد.

آزمون ناتي CCL مانند آزمون دولينگو تضميني به صورت آنلاين برگزار مي شود. اين آزمون روزهاي دوشنبه و جمعه هر هفته در پلتفرم ProctorExam برگزار مي شود و داوطلباني كه در آزمون ناتي ثبت نام كرده اند حدود يك هفته پيش از برگزاري آزمون، يك ايميل از سوي ProctorExam دريافت مي كنند كه حاوي نحوه استفاده از پلتفرم ProctorExam و راهنمايي براي چك كردن كامپيوتر يا لپتاپ داوطلب براي شركت در آزمون است. چك كردن سيستمي كه مي خواهيد با آن در آزمون شركت كنيد بايد تا 48 ساعت پيش از برگزاري آزمون انجام شود و سيستم از سوي ProctorExam تاييد شود، پس از تاييد سيستم توسط ProctorExam لينك آزمون براي داوطلب ايميل مي شود و داوطلب مي تواند در تاريخ مورد نظر با استفاده از لينك ارسال شده در آزمون NATTI CCL شركت كند.

ساختار آزمون ناتي

آزمون ناتي يك آزمون شفاهي است كه مانند آزمون تافل تضميني با كامپيوتر انجام مي شود و نحوه برگزاري آن به دو صورت حضوري و آنلاين است و داوطلبان مي توانند مانند آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني و دولينگو با دسترسي به اينترنت پر سرعت و ساير تجهيزات لازم در آزمون ناتي آنلاين به صورت غيرحضوري و در منزل شركت كنند. مدت زمان انجام آزمون ناتي تنها 20 دقيقه است و براي پاسخ دادن به هر مكالمه 10 دقيقه فرصت داريد.

ساختار آزمون ناتي شامل دو مكالمه است كه براي داوطلبان ايراني اين مكالمه بين يك فرد انگليسي زبان و يك فرد فارسي زبان انجام مي شود. هر مكالمه در مورد موضوع متفاوتي مانند كسب و كار، استخدام، مسكن، تحصيل، سلامت و… است و توانايي شما در برقراري ارتباط در موقعيت هاي مختلف را ارزيابي مي كند

هر مكالمه شامل 300 كلمه است كه تقريبا از 8 قسمت كوچك (segment) كه داراي 30 تا 35 كلمه مي باشد، تشكيل شده است. دو مكالمه به صورت فايل صوتي براي داوطلب پخش مي شود و دو شخص فارسي زبان و انگليسي زبان با يكديگر در خصوص موضوعات مختلف روزمره صحبت مي كنند.

اگزمينر فايل صوتي را براي شما پخش مي كند و در پايان هر segment فايل صوتي را متوقف مي كند و شما بايد مكالمه را ترجمه كنيد. تا پايان آزمون شما بايد مانند يك مترجم هر segment را از فارسي به انگليسي و از انگليسي به فارسي ترجمه كنيد.

سطوح آزمون ناتي

آزمون ناتي به سطح هاي مختلفي از مبتدي تا پيشرفته تقسيم شده است و با توجه به سطح آزمون، ساختار و محتواي سوالات در آزمون هاي مختلف متفاوت است. با توجه به تجربه مترجمان و ميزان تقاضا در هر يك از سطوح زبان انگليسي، گواهينامه هاي مختلفي صادر مي شود كه در جدول زير به آن اشاره شده است.

سطوح مترجمي رسمي NATTI

سطوح

عناوين

سطح 1

مترجم مورد تاييد

سطح 2

مترجم نيمه حرفه اي

سطح 3

مترجم حرفه اي

سطخ 4

مترجم پيشرفته

سطح 5

مترجم پيشرفته ارشد

شرايط شركت در آزمون ناتي

براي شركت در آزمون ناتي شرايط خاصي وجود ندارد و براي ثبت نام در آزمون ناتي فقط بايد حداقل 18 سال سن داشته باشيد و جهت صلاحيت شركت در آزمون ناتي استراليا مدرك آيلتس يا آزمون PTE با نمره قابل قبول را ارائه نماييد. همان طور كه مي دانيد آزمون PTE و آيلتس از جمله آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي هستند كه سطح زبان انگليسي داوطلبان را در چهار مهارت ريدينگ، رايتينگ، ليسنينگ و اسپيكينگ ارزيابي مي كنند و نمرات اين دو آزمون مورد تاييد اداره مهاجرت استراليا مي باشد.

اعتبار آزمون ناتي

مدت اعتبار آزمون ناتي نيز مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي (تافل، آيلتس، دولينگو و…) موقتي است. نمرات آزمون ناتي به مدت 3 سال اعتبار دارد و پس از 3 سال اعتبار آن منقضي مي شود و در صورتي كه متقاضي به مدرك آزمون ناتي براي مهاجرت به استراليا نياز داشته باشد بايد دوباره در آزمون شركت كند و مدرك جديدي دريافت نمايد.

جهت پرداخت هزينه ثبت نام آزمون ناتي و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آيلتس (آيلتس آكادميك و جنرال)، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون OET تضميني و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

آزمون ناتي براي چه زبان هايي برگزار مي شود؟

آزمون ناتي براي 47 زبان برگزار مي شود كه عبارتند از:

فارسي

اندونزيايي

فرانسوي

كرواتي

عربي

لائوس

ايتاليايي

آلماني

چك

آشوري

مالايي

ژاپني

يوناني

دري

بنگلا

ماندارين

خمر

هزاره

هلندي

بوسنيايي

پشتو

كره اي

هندي

فيليپيني

بلغاريبرمه

نپالي

سواحيلي

اردو

تيگرينيا

تاميل

لهستاني

اسپانيايي

ويتنامي

تركي

تايلندي

مجارستاني

فنلاندي

كانتوني

آلبانيايي

 

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

ووچـر آزمون ناتي مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ بهمن ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۵۳:۳۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

بهترين وبسايت هاي يادگيري آزمون تافل

آزمـون تافل صد در صد تضميني (تافل IBT هوم اديشن تضميني) 

بهترين وبسايت هاي يادگيري آزمون تافل عبارتند از: وبسايت Magoosh، وبسايت Documentaries، وبسايت Purdue OWL، وبسايت Learn 4 good، وبسايت EduSynch، وبسايت English Club، وبسايت New York Times و…

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل (TOEFL) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران برگزار مي‌ شود. شركت در آزمون تافل و اخذ مدرك آن با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي در مقاطع مختلف در دانشگاه هاي معتبر كشورهاي انگليسي زبان است.

در حال حاضر آزمون تافل در بيش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود و مدرك آزمون تافل مورد پذيرش بسياري از دانشگاه‌ ها، مراكز آموزشي و علمي، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورهاي مختلف مي ‌باشد و افراد مي ‌توانند از مدرك تافل علاوه بر اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه ‌هاي معتبر براي مهاجرت شغلي به كشورهاي انگليسي زبان، دريافت پيشنهاد كاري و اخذ ويزاي كاري نيز استفاده كنند.

آزمون تافل مانند آزمون آيلتس در ايران برگزار مي شود، در واقع برگزاري آزمون تافل در ايران يكي از مزاياي شركت در آزمون تافل براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه بسياري از آزمون هاي بين المللي در ايران برگزار نمي شود.

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه هاي مختلفي ارائه كرده است و داوطلبان با توجه به اهداف خود براي اخذ مدرك TOEFL در يكي از انواع آن شركت مي كنند و تمام نسخه هاي تافل داراي مدرك معتبر بوده و در بسياري از كشورهاي جهان به رسميت شناخته مي شود و از اعتبار بالايي برخوردار هستند.

انواع آزمون تافل عبارتند از:

  • آزمون تافل IBT يا تافل آنلاين: آزمون تافل IBT به صورت آنلاين و در محل هاي برگزاري كه از سوي ETS تعيين شده، برگزار مي ‌شود.
  • آزمون تافل IBT هوم اديشن (Home Edition): نسخه ديگري از تافل آنلاين (IBT) است، آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني در خانه و تحت نظارت يك ناظر تعيين شده برگزار مي ‌شود و داوطلبان مانند آزمون دولينگو تضميني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات لازم مي توانند در اين آزمون به صورت غيرحضوري شركت كنند.
  • آزمون تافل كاغذي (كتبي) يا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل هاي برگزاري آزمون به صورت كتبي و كاغذي انجام مي ‌شود و تافل كتبي فقط در جايي برگزار مي شود كه شركت در تافل آنلاين امكانپذير نباشد
  • آزمون تافل اسنشيالز (Essentials): از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل را به نام تافل اسنشيالز ارائه كرده است. اين آزمون به صورت آنلاين و مبتني بر كامپيوتر است.
  • آزمون تافل ITPتافل ITP جهت استفاده داخلي مراكز آموزشي، سازمان‌ ها، دانشگاه‌ ها و… طراحي شده است.
  • آزمون تافل جونيور (JUNIOR): براي شركت در تافل جونيور محدوديت سني وجود دارد و اين آزمون براي نوجوانان 11 تا 16 سال طراحي شده است.
  • آزمون تافل پريمير (PRIMARY): تافل پريمير نيز مانند تافل جونيور داراي شرط سني است و براي كودكان 8 تا 11 سال طراحي شده است.

ساختار آزمون تافل

ساختار آزمون تافل IBT و تافل هوم اديشن يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون OET تضميني شامل چهار بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي را كه شامل خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن است را ارزيابي مي كند. مدت زمان انجام تافل 3 ساعت است و داوطلبان 3 ساعت فرصت دارند تا به تمام سوالات هر چهار بخش تافل پاسخ بدهند. مدت زمان پاسخ دادن به سوالات در بخش هاي مختلف متفاوت است و پس از پايان مدت، داوطلب بايد به سوالات بخش بعدي پاسخ دهد، از اين رو توجه به زمان و مديريت زمان براي جواب دادن به سوالات براي موفقيت در آزمون بسيار اهميت دارد.

در مورد آزمون تافل تضميني بايد بدانيد در صورتي كه نتوانيد نمره هدف خود را در آزمون تافل به دست آوريد، مي توانيد دوباره در آزمون شركت كنيد و محدوديتي در تعداد دفعات براي شركت مجدد در تافل وجود ندارد و داوطلبان به هر تعداد كه بخواهند مي توانند در آزمون شركت كنند.  

بخش هاي مختلف آزمون تافل عبارتند از:

  1. بخش درك مطلب (Reading): ريدينگ تافل IBT، از 3 يا 4 متن تشكيل شده است و داوطلبان براي هر متن به 10 سوال جواب مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 54 تا 72 دقيقه است.
  2. بخش شنيداري (Listening): لسينينگ تافل شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان براي هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 41 تا 57 دقيقه است.
  3. بخش گفتاري (Speaking): در بخش اسپيكينگ تافل 4 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 17 دقيقه است.
  4. بخش نوشتاري (Writing): در بخش رايتينگ تافل IBT دو سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي 50 دقيقه است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

بهترين وبسايت هاي آموزش آزمون تافل

همان طور كه مي دانيد اولين قدم در آشنايي با آزمون تافل و تقويت مهارت هاي تافل، استفاده از منابع آزمون تافل است كه به صورت كتاب ها، منابع آنلاين، اپليكيشن هاي آمادگي براي آزمون تافل ارائه مي شوند. امروزه براي يادگيري تافل روش ها و ابزارهاي كارآمد و جديدي ارائه شده است. در حال حاضر بهترين منابع آزمون تافل و آزمون هاي آزمايشي توسط وبسايت هاي معتبر ارائه مي شود كه به راحتي به صورت رايگان يا با پرداخت هزينه در دسترس كاربران قرار دارد و استفاده از آنها طرفداران بسياري در سراسر دنيا دارد.

  • سايت ETS :ETS طراح و برگزاركننده آزمون تافل مي باشد. سايت ETS بهترين منابع آنلاين و تمرينات متنوع و آزمون هاي آزمايشي تافل را براي موفقيت در اين آزمون ارائه مي دهد و از بالاترين جايگاه در ليست بهترين وبسايت هاي يادگيري آزمون تافل برخوردار است.
  • وبسايت Magoosh: وبسايت مگوش جهت يادگيري آزمون تافل شامل پست‌ هاي وبلاگ، تمرينات متنوع در هر بخش، ليست لغات 200 كلمه ‌اي كه حاوي واژه هاي پر تكرار تافل است، فلش كارت هاي آنلاين تعاملي و يك آزمون آزمايشي كوچك مي باشد. همچنين اين سايت براي آموزش مهارت ليسنينگ تافل فايل هاي صوتي ارائه كرده است.
  • وبسايت  EduSynch: در وبسايت EduSynch بيش از ۱۲۰۰ سوال در زمينه مهارت هاي ليسنينگ و ريدينگ تافل ارائه شده است. اين وبسايت علاوه بر ارائه سوالات مفيد و استاندارد آزمون تافل نتايج آزمون شما را نيز بررسي و تحليل مي كند. پس از پايان هر جلسه نتايج آزمون شما تحليل مي شود و برنامه نقاط ضعف و قوت شما را در بخش هاي مختلف آزمون نشان مي دهد.
  • وبسايت English Club: در اين وبسايت مقالاتي جهت يادگيري آزمون تافل ارائه شده است و شما مي توانيد در آزمون هاي آزمايشي تافل كه در هر 4 مهارت آزمون تافل (ليسنينگ، ريدينگ، رايتينگ، اسپيكنيگ) طراحي شده است شركت كنيد و با سوالات و فرمت آزمون تافل اصلي بيشتر آشنا شويد.
  • وبسايت New York Times: وبسايت نيويورك تايمز يكي از بهترين منابع آزمون تافل بشمار مي رود. در اين وبسايت براي آموزش تافل مقالاتي توسط بهترين نويسندگان نوشته شده است. براي نوشتن اين مقالات از سبك نوشتاري عالي و لغات انگليسي متنوع استفاه شده است.
  • وبسايت Learn4goodاين وبسايت به صورت رايگان در دسترس كاربران قرار دارد و شامل ۱۱ آزمون كوتاه با ۲۵ سوال، ۱۷ تمرين سريع بخش ريدينگ و رايتينگ تافل و… مي باشد. همچنين فهرست كامل و جامعي از موضوعات بخش رايتينگ تافل و لغات ضروري تافل را ارائه مي‌ دهد.
  • وبسايت  Elllo: وبسايت Elllo شامل بيش از ۲۵۰۰ درس براي آموزش تافل است كه به صورت رايگان در اختيار كاربران قرار گرفته است. در اين وبسايت بسياري از لهجه هاي مختلف انگليسي ارائه شده است، اما براي آزمون تافل فقط كافي است لهجه آمريكايي را انتخاب كنيد. اين سايت علاوه بر اينكه مكالمات روزمره را با تنوع زيادي ارائه مي‌ دهد، مكالمات يك دقيقه‌ اي (ميكسر) را نيز ارائه مي ‌دهد كه در آن ۶ نفر به يك سوال پاسخ مي ‌دهند، اين مكالمات براي تقويت مهارت ليسنينگ و اسپيكينگ تافل بسيار مفيد است.
  • وبسايت TOEFL Resource: اين وبسايت جهت يادگيري آزمون تافل، تمرينات، تست‌ها، آزمون هاي آزمايشي و نكات لازم براي تقويت مهارت هاي تافل را ارائه كرده است. آزمون‌ هاي آزمايشي اين سايت براساس آزمون واقعي تافل شبيه سازي شده است و نمرات كسب شده در اين آزمون ها بهترين معيار ارزيابي سطح مهارت هاي زبان انگليسي داوطلب است.
  • وبسايت TOEFL Bank: سايت بانك تافل يكي ديگر از بهترين وبسايت هاي يادگيري آزمون تافل است و با درس هايي كه ارائه مي دهد براي كسب آمادگي بيشتر در آزمون تافل بسيار كمك كننده است.
  • وبسايت Exam Englishاين وبسايت از جمله سايت هايي است كه به صورت رايگان در دسترس كاربران قرار گرفته است و تمام آنچه را كه براي يادگيري آزمون تافل به آن نياز داريد در اختيار شما قرار مي دهد.
  • وبسايت Kaplanروش يادگيري سايت Kaplan براي آمادگي در آزمون تافل براساس فيلم‌ هايي است كه اساتيد زبان انگليسي (تافل) در آنها تدريس مي‌ كنند و كاربران مي توانند با استفاده از اين فيلم ها سطح مهارت هاي خود را ارتقا دهند و نمره بالاتري در آزمون تافل كسب كنند.
  • وبسايت Documentaries : اين وبسايت از طريق فايل هاي تصويري، فيلم ها و برنامه هاي تلويزيوني مهارت هاي تافل را آموزش مي دهد. با استفاده از فايل هاي تصويري كاربران با زبان اصلي و روزمره انگليسي بيشتر آشنا مي شوند.
  • وبسايت Purdue OWLاين وبسايت جهت تقويت مهارت رايتينگ تافل طراحي شده است و با استفاده از تمرينات و راهكارهاي ارائه شده در اين سايت مي توانيد نمره بهتري در بخش رايتينگ تافل بگيريد.

جهت پرداخت هزينه ثبت نام آزمون تافل و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آيلتس (آيلتس آكادميك و جنرال)، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ بهمن ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۲۴:۱۴ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون PTE براي مهاجرت به استراليا

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون PTE فعاليت ندارد

نمره آزمون PTE براي مهاجرت به استراليا يكي از مدارك مهم براي اخذ ويزاي اين كشور مي باشد و متقاضي بايد براي اخذ ويزا موفق به كسب حداقل نمره قبولي شود، كه در ادامه در مورد آن توضيح خواهيم داد.

مدرك زبان انگليسي براي مهاجرت به استراليا

كشور استراليا در سال هاي اخير به يكي از مقاصد محبوب براي مهاجرت (كاري، تحصيلي، سرمايه گذاري و…) تبديل شده است و هر ساله افراد بسياري از سراسر دنيا اقدام به اخذ ويزاي اين كشور مي كنند. همچنين مهاجرت از طريق تحصيل يكي از شيوه هاي پرطرفدار در بين جوانان براي مهاجرت به اين كشور و اخذ ويزا مي باشد. از بين تمام كشورهايي كه اقدام به پذيرش دانشجوي خارجي و صدور ويزاي تحصيلي مي كنند، كشور استراليا پس از ايالت متحده ي آمريكا يكي از محبوب ترين كشورها از نظر دانشجويان بين المللي براي تحصيل در دانشگاه ها ،كالج ها و مراكز آموزشي مي باشد. دلايل زيادي براي گرايش دانشجويان براي تحصيل در استراليا وجود دارد، از جمله داشتن برترين نظام آموزشي، امكان اشتغال در مدت تحصيل و امكان دريافت اقامت دائم پس از پايان تحصيل و غيره.

استراليا يك كشور انگليسي زبان است، بنابراين يكي از مهمترين شرايط جهت مهاجرت به استراليا تسلط به زبان انگليسي است و متقاضيان براي اثبات تسلط خود به زبان انگليسي بايد مدرك آزمون زبان انگليسي معتبر مانند آزمون PTE، آزمون تافل، آيلتس و…. با حداقل نمره قبولي را ارائه نمايند.

مدرك PTE براي مهاجرت به استراليا

آزمون PTE يكي از آزمون هاي زبان انگليسي است كه مورد تاييد اداره مهاجرت و دانشگاه هاي اين كشور مي باشد و متقاضيان مي توانند براي اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه و اخذ ويزا مدرك آزمون PTE را ارائه دهند. بايد بدانيد براي اخذ ويزاي استراليا با توجه به نوع ويزا، نمره اي كه براي آزمون PTE درخواست مي شود، متفاوت خواهد بود. به طور مثال براي اخذ ويزاي 189، ويزاي 190 و ويزاي 489 حداقل نمره تعيين شده در آزمون PTE نمره 65 است كه معادل نمره 7 در آزمون آيلتس مي باشد.

همچنين براي دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه ها با توجه به رشته و مقطع تحصيلي نمره درخواست شده در آزمون PTE آكادميك از سوي دانشگاه ها متفاوت خواهد بود و داوطلبان جهت اطلاع از نمره هدف در آزمون PTE آكادميك بايد به سايت دانشگاه مقصد مراجعه كنند.

آزمون PTE (پيرسون)

آزمون PTE يا پيرسون (Pearson Test of English) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است. افرادي كه مي خواهند براي كار، تحصيل و يا اقامت به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، مي توانند براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي خود در آزمون PTE يا پيرسون شركت كنند.

مدرك آزمون PTE مانند آزمون هاي قديمي تر آيلتس و تافل از اعتبار جهاني برخوردار است و بسياري از دانشگاه ها، سازمان ها و مراكز كاري مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند رو به افزايش است، با اين حال برخي دانشگاه ها هنوز هم مدرك آزمون آيلتس آكادميك و تافل را براي اپلاي تحصيلي معتبر مي دانند، از اين رو بايد پيش از شركت در آزمون با مراجعه به سايت دانشگاه ها مطلع شويد كدام دانشگاه ها مدرك PTE را مي پذيرند.

اگر مي خواهيد در آزمون PTE ثبت نام كنيد بايد بدانيد اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و در هنگام ثبت نام بايد يكي از مراكز و تاريخ هاي برگزاري آزمون PTE را در كشورهاي همسايه مانند تركيه، امارات، ارمنستان و… انتخاب كنيد.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتي داراي انواع مختلفي است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آكادميك: اين آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد. آزمون PTE آكادميك مبتني بر كامپيوتر است و به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار مي شود. اين آزمون يكي از جايگزين هاي آزمون آيلتس آكادميك است و مي توانيد براي اپلاي تحصيلي مدرك اين آزمون را ارائه بدهيد. البته آزمون PTE آكادميك مانند تافل IBT هوم اديشن تضميني و دولينگو به صورت آنلاين و غيرحضوري نيز برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون PTE جنرال: اين آزمون براي مهاجرت غيرتحصيلي كاربرد دارد و افرادي كه مي خواهند براي كار و سرمايه گذاري مهاجرت كنند بايد در آزمون PTE جنرال شركت كنند. PTE جنرال يكي از بهترين آزمون هاي جايگزين آيلتس جنرال و تافل بشمار مي رود.
  • آزمون PTE كودكان و نوجوانان: براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي گروه سني 7 تا 12 سال در سطح پايه و مبتدي طراحي شده است.
  • آزمون PTE Coreاين آزمون جديدترين نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادي كه خواهند براي كار، تحصيل و اقامت به كانادا مهاجرت كنند، مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون  PTE Homeاين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي اخذ ويزاي خانوادگي و تمديد ويزا و دريافت اقامت دائم و شهروندي انگلستان كاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

همان طور كه گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفي دارد و ساختار آزمون هاي PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتي آزمون طراحي شده اند، با اين حال به طور كلي آزمون PTE مانند ساير آزمون هاي زبان انگليسي مهارت هاي اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

  • ساختار آزمون PTE آكادميك: ساختار PTE آكادميك شامل سه بخش است كه مهارت هاي ريدينگ، رايتينگ، اسپيكنيگ و ليسنينگ را ارزيابي مي كند. مدت زمان انجام اين آزمون 2 ساعت و 15 دقيقه است.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار آزمون PTE جنرال شامل دو بخش شفاهي و كتبي است كه مهارت هاي ليسنينگ، رايتينگ و ريدينگ در آزمون كتبي و مهارت هاي ارتباطي در يك آزمون شفاهي ارزيابي مي شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آكادميك است و هر 4 مهارت زبان انگليسي را مورد ارزيابي قرار مي گيرد. اما محتواي سوالات غير آكادميك مي باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار اين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز مي باشد و تنها شامل ارزيابي دو مهارت اسپيكينگ و ليسنينگ مي باشد و مدت زمان انجام آن كوتاه و 20 تا 25 دقيقه است.

بخش هاي مختلف آزمون PTE

ساختار آزمون PTE آكادميك شامل 3 بخش است و مانند آزمون آيلتس آكادميك، تافل و دولينگو تضميني هر چهار مهارت زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

بخش هاي اصلي آزمون PTE عبارتند از:

  • بخش Speaking & Writing: بخش اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقيقه است. ابتدا 5 سوال اسپيكينگ PTE پرسيده مي شود و سپس داوطلبان مي توانند به 2 سوال رايتينگ پاسخ بدهند و براي مهارت هاي اسپيكينگ و رايتينگ بخش جداگانه اي در نظر گرفته نشده است.
  • بخش Reading: در بخش درك مطلب يا ريدينگ آزمون PTE پنج نوع سوال پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 32 تا 41 دقيقه است.
  • بخش Listeningبخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات اين بخش 30 تا 34 دقيقه است.

سطوح زبان انگليسي براي مهاجرت به استراليا

اداره مهاجرت استراليا سطح دانش زبان انگليسي متقاضيان را در ۵ سطح طبقه بندي كرده است:

  • سطح كاربردي (Functional English)
  • سطح حرفه اي (Vocational English)
  • سطح قابل قبول (Competent English)
  • سطح مسلط به زبان انگليسي (Proficient English)
  • سطح عالي (Superior English)

نمره PTE براي مهاجرت تحصيلي به استراليا

همان طور كه گفته شد با توجه به رشته و مقطع تحصيلي، نمرات متفاوتي از سوي دانشگاه هاي مختلف براي اعطاي پذيرش تحصيلي و يا اخذ ويزاي تحصيلي استراليا درخواست مي شود.

حداقل نمره PTE براي مهاجرت تحصيلي به استراليا

مقطع تحصيلي

حداقل نمره PTE

ديپلم

36

كارشناسي

46

كارشناسي ارشد

50

دكترا

65

نمره PTE براي مهاجرت كاري به استراليا

افرادي كه مي خواهند از طريق اخذ ويزاي كاري به استراليا مهاجرت كنند بايد به زبان انگليسي در حد قابل قبولي تسلط داشته باشند تا بتوانند در موقعيت هاي اجتماعي و كاري با ساير افراد ارتباط برقرار كنند. همان طور كه گفته شد حداقل نمره درخواستي براي آزمون PTE با توجه به نوع ويزا متفاوت است.

حداقل نمره PTE براي اخذ برخي ويزاي استراليا

نوع ويزا

حداقل نمره PTE

ويزاي 188

30

ويزاي 858

30

ويزاي 189

50

ويزاي 190

50

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

اعتبار مدرك PTE براي مهاجرت به استراليا

در مورد مدت اعتبار مدرك آزمون PTE براي مهاجرت به استراليا بايد بدانيد مدت اعتبار مدرك آزمون PTE كه از سوي موسسه پيرسون تعيين شده است با مدت اعتبار مدرك PTE كه از سوي اداره مهاجرت استراليا جهت اخذ ويزا تعيين شده است، متفاوت است. مدت اعتبار PTE آكادميك 2 سال است و آزمون PTE جنرال اعتبار مدام العمر و دائمي دارد و با گذشت زمان اعتبار آن منقضي نمي شود. اما براي اخذ هر يك از ويزاهاي استراليا با توجه به سطح زبان انگليسي مدت اعتبار متفاوتي براي مدرك آزمون PTE تعيين شده است.

مدت اعتبار PTE براي مهاجرت به استراليا

سطح نمره PTE

مدت اعتبار PTE

سطح كاربردي

1 سال

سطح حرفه اي

3 سال

سطح قابل قبول

3 سال

سطح مسلط

3 سال

سطح عالي

3 سال

آزمون هاي زبان مورد تاييد استراليا

آزمون هاي مورد تاييد اداره مهاجرت استراليا عبارتند از:

  • آزمون PTE: همان طور كه گفته شد آزمون PTE يكي از آزمون هاي زبان انگليسي است كه براي اخذ ويزا مورد اداره مهاجرت استراليا جهت اخذ ويزا مي باشد
  • آزمون آيلتس: آزمون آيلتس، يك آزمون بين المللي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي ‌شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي ‌شود. آزمون آيلتس از 0 تا 9 نمره دارد.
  • آزمون تافل: آزمون تافل توسط موسسه ETS در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران برگزار مي‌ شود. در حال حاضر آزمون تافل در بيش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بيش از 150 كشور جهان برگزار مي شود و مدرك آزمون تافل تضميني مورد پذيرش بسياري از دانشگاه‌ ها، مراكز آموزشي و علمي، سازمان ها و اداره مهاجرت كشورهاي مختلف از جمله استراليا مي ‌باشد. آزمون تافل از 0 تا 120 نمره دارد.
  • آزمون OET: آزمون OET يكي ديگر از آزمون هاي معتبر زبان انگليسي است كه براي مهاجرت كاري پزشكان و كادر درمان طراحي شده است و سطح زبان انگليسي داوطلبان را در چهار مهارت ريدينگ، رايتينگ، اسپيكنيگ و ليسنينگ ارزيابي مي كند. آزمون OET تضميني از 0 تا 500 نمره دارد.
  • آزمون CAE: آزمون CAE در سطح پيشرفته (C1) و توسط دانشگاه كمبريج برگزار مي شود. اين آزمون از 160 تا 210 نمره دارد و نمره 180 و بالاتر به عنوان نمره قبولي در نظر گرفته مي شود.

جهت پرداخت هزينه ثبت نام آزمون PTE و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET، آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر PTE، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ دى ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۰۴:۳۰ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

كالوكيشن هاي PTE

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون PTE فعاليت ندارد

كالوكيشن هاي PTE به كلماتي گفته مي‌ شود كه در كنار هم بكار مي روند و معني خاصي را ايجاد مي كنند و اگر يك كلمه از كالوكيشن ‌هاي (Collocation) انگليسي را حذف كنيد، آن عبارت بي‌ معني مي ‌شود.

آزمون PTE (پيرسون)

آزمون PTE يا پيرسون (Pearson Test of English) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است. افرادي كه مي خواهند براي كار، تحصيل و يا اقامت به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، مي توانند براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي خود در آزمون PTE يا پيرسون شركت كنند.

مدرك آزمون PTE مانند آزمون هاي قديمي تر آيلتس و تافل تضميني از اعتبار جهاني برخوردار است و بسياري از دانشگاه ها، سازمان ها و مراكز كاري مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند رو به افزايش است، با اين حال برخي دانشگاه ها هنوز هم مدرك آزمون آيلتس آكادميك و تافل را براي اپلاي تحصيلي معتبر مي دانند، از اين رو بايد پيش از شركت در آزمون با مراجعه به سايت دانشگاه ها مطلع شويد كدام دانشگاه ها مدرك PTE را مي پذيرند

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتي داراي انواع مختلفي است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آكادميك: اين آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد. آزمون PTE آكادميك مبتني بر كامپيوتر است و به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار مي شود. اين آزمون يكي از جايگزين هاي آزمون آيلتس آكادميك است و مي توانيد براي اپلاي تحصيلي مدرك اين آزمون را ارائه بدهيد. البته آزمون PTE آكادميك مانند تافل IBT هوم اديشن تضميني و دولينگو به صورت آنلاين و غيرحضوري نيز برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون PTE جنرال: اين آزمون براي مهاجرت غيرتحصيلي كاربرد دارد و افرادي كه مي خواهند براي كار و سرمايه گذاري مهاجرت كنند بايد در آزمون PTE جنرال شركت كنند. PTE جنرال يكي از بهترين آزمون هاي جايگزين آيلتس جنرال و تافل بشمار مي رود.
  • آزمون PTE كودكان و نوجوانان: براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي گروه سني 7 تا 12 سال در سطح پايه و مبتدي طراحي شده است.
  • آزمون PTE Coreاين آزمون جديدترين نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادي كه خواهند براي كار، تحصيل و اقامت به كانادا مهاجرت كنند، مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون  PTE Homeاين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي اخذ ويزاي خانوادگي و تمديد ويزا و دريافت اقامت دائم و شهروندي انگلستان كاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

همان طور كه گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفي دارد و ساختار آزمون هاي PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتي آزمون طراحي شده اند، با اين حال به طور كلي آزمون PTE مانند ساير آزمون هاي زبان انگليسي مهارت هاي اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

  • ساختار آزمون PTE آكادميك: ساختار PTE آكادميك شامل سه بخش است كه مهارت هاي ريدينگ، رايتينگ، اسپيكنيگ و ليسنينگ را ارزيابي مي كند. مدت زمان انجام اين آزمون 2 ساعت و 15 دقيقه است.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار آزمون PTE جنرال شامل دو بخش شفاهي و كتبي است كه مهارت هاي ليسنينگ، رايتينگ و ريدينگ در آزمون كتبي و مهارت هاي ارتباطي در يك آزمون شفاهي ارزيابي مي شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آكادميك است و هر 4 مهارت زبان انگليسي را مورد ارزيابي قرار مي گيرد. اما محتواي سوالات غير آكادميك مي باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار اين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز مي باشد و تنها شامل ارزيابي دو مهارت اسپيكينگ و ليسنينگ مي باشد و مدت زمان انجام آن كوتاه و 20 تا 25 دقيقه است.

بخش Speaking & Writing آزمون PTE

بخش اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE آكادميك شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقيقه است. ابتدا 5 سوال بخش اسپيكينك آزمون PTE و سپس 2 سوال رايتينگ پرسيده مي شود.

  1. داوطلب بايد يك متن را از روي كاغذ با صداي بلند بخواند.
  2. جملاتي براي داوطلب پخش مي شود و بايد آن را تكرار كند.
  3. نموداري به داوطلب نشان داده مي شود كه بايد درباره‌ي محتواي آن صحبت كند.
  4. داوطلب در اين قسمت بايد به يك سخنراني گوش دهد و سپس در مورد محتواي سخنراني با كلمات خود صحبت كند.
  5. سوالاتي براي داوطلب پخش مي شود كه بايد به آنها جواب كوتاه بدهد.
  6. سوالي از داوطلب پرسيده مي شود كه بايد با يك متن 200 تا 300 كلمه اي به آن پاسخ دهد و براي پاسخگويي به اين سوال 20 دقيقه به داوطلب فرصت داده مي شود.
  7. در اين قسمت متني در اختيار داوطلب قرار مي گيرد و بايد آن را با يك جمله حداكثر 75 كلمه اي به طوري خلاصه كند كه تمام نكات كليدي متن در آن جمله وجود داشته باشد و براي پاسخگويي به اين مرحله داوطلب 10 دقيقه فرصت دارد.

پس از اعمال تغييرات آزمون PTE در سال 2023 سوالات اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE شامل تسك هايي است كه سناريوهاي آكادميك واقعي را منعكس مي ‌كنند.

بخش Reading آزمون PTE

5 نوع سوال در بخش ريدينگ آزمون PTE آكادميك پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقيقه است.

  1. در اين قسمت داوطلب بايد بعد از خواندن يك متن به سوالات چند گزينه ‌اي جواب بدهد.
  2. بعد از خواندن يك متن داوطلب بايد به سوالات چند گزينه ‌اي جواب دهد كه هر سوال بيش از يك پاسخ صحيح دارد.
  3. در اين بخش از آزمون داوطلب بايد چند پاراگراف را با ترتيب صحيح سر جاي خود قرار دهد تا يك متن كامل به دست آيد.
  4. جملاتي به داوطلب داده مي شود كه بايد آنها را با كلمات مناسب كامل كند.
  5. در اين قسمت يك متن ناقص به داوطلب داده مي شود كه بايد آن را با جملات مناسب كامل كند؛ به اين ترتيب كه جملات به صورت يك ليست نشان داده مي شود و داوطلب بايد يكي از آنها را انتخاب نمايد.

بخش Listening آزمون PTE

بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون PTE آكادميك شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات اين بخش 30 تا 34 دقيقه است.

  1. قسمت كوتاهي از يك سخنراني براي داوطلب پخش مي شود كه بايد خلاصه اي 50 تا 70 كلمه اي در مورد آن بنويسد.
  2. در اين قسمت داوطلب بايد بعد از گوش دادن به صحبت ‌هاي افراد، بهترين جوابي كه مي ‌توان به آنها داد را انتخاب نمايد.
  3. داوطلب در اين بخش بايد بعد از گوش كردن به يك سخنراني پاسخ هاي صحيح را انتخاب كند.
  4. يك متن ناقص در مقابل داوطلب قرار مي گيرد كه بايد متن را با كلمات مناسب كامل كند.
  5. در اين قسمت از آزمون داوطلب به يك فايل گوش مي دهد، سپس پاراگرافي كه به بهترين شكل آن را خلاصه مي‌ كند، انتخاب كند.
  6. بايد بعد از گوش كردن به يك فايل، داوطلب يكي از جملات داخل آن را كه به صورت ناقص نوشته شده است را با كلمه ي مناسب كامل كند.
  7. يك فايل براي داوطلب پخش مي شود و همزمان نيز متن آن نمايش داده مي ‌شود كه تعدادي اشكال دارد، داوطلب بايد اين اشكالات را پيدا كند.
  8. جملاتي براي داوطلب پخش مي ‌شود كه بايد به شكل صحيح نوشته يا اصطلاحاTranscribe نمايد.

كالوكيشن هاي آزمون PTE چيست؟

يكي از مهمترين نكات موفقيت در آزمون PTE گسترش دايره لغات و دانستن معني و نحوه كاربرد كلمات در جمله است. در واقع دانش لغات در پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف آزمون به ويژه ريدينگ آزمون PTE بسيار موثر است. يكي از زيرمجموعه هاي دانش لغات استفاده از كالوكيشن هاي انگليسي است. براي موفقيت در ساير آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون آيلتس، تافل، دولينگو تضميني و… بايد بتوانيد از كالوكيشن ها به خوبي استفاده كنيد.

كالوكيشن ها به كلماتي گفته مي‌ شود كه در كنار هم بكار مي روند و معني خاصي را ايجاد مي كنند و اگر يك كلمه از كالوكيشن ‌هاي انگليسي را حذف كنيد، آن عبارت بي‌ معني مي ‌شود. كالوكيشن ها فقط مخصوص زبان انگليسي نيست و همه ي زبان ها داراي كالوكيشن هاي خاص خود هستند.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

انواع كالوكيشن هاي PTE

  • كالوكيشن هاي قوي (strong):كالوكيشن هايي قوي هستند كه در آنها كلمات وابستگي نزديكي با يكديگر دارند، در واقع كالوكيشن هاي قوي يك تركيب خاص از واژه ها هستند كه به ندرت دركنار بقيه واژه ها ديده مي شوند. مثال: Inclement weather (هواي ناخوشايند)- Inclement تقريباً فقط با weather  بكار مي رود.
  • كالوكيشن هاي ثابت (Fixed collocations)كالوكيشن هايي كه در آنها به اندازه اي وابستگي تركيب واژه ها به هم قوي باشد، كه نتوان آنها را تغيير داد. مثال: to and from به معناي رفت و برگشت است و هيچ كلمه اي نمي تواند جايگزين اجزاي اين كالوكيشن شود، بنابراين يك كالوكيشن ثابت است.
  • كالوكيشن هاي ضعيف (weak collocations): كالوكيشن هاي ضعيف از واژه هايي تشكيل شده ‌اند كه با دامنه وسيعي از واژه ها تركيب مي شوند. مثال: in broad agreement  يك كالوكيشن ضعيف است چون واژه هاي اين كالوكيشن خصوصا broad با واژه هاي ديگر تركيب مي شود.

دسته بندي گرامري كالوكيشن هاي PTE

دسته بندي گرامري كالوكيشن هاي PTE عبارتند از:

  • فعل + اسم (verb + noun)
  • اسم + اسم (noun + noun)
  • كالوكيشن هاي اسم + اسم براي توصيف گروه ها يا دسته ها استفاده مي شوند.
  • كالوكيشن هاي اسم + اسم همراه با اسامي غير قابل شمارش استفاده مي شوند.
  • اسم + فعل (noun + verb)
  • صفت + اسم (adjective + noun)
  • قيد + صفت (adverb + adjective)
  • فعل + قيد و يا عبارت اضافه (verb + adverb or prepositional phrase)

فعل و قيد، از پركاربردترين كالوكيشن ‌هاي انگليسي هستند كه براي توصيف نحوه انجام كار استفاده مي ‌شوند.

تاثير كالوكيشن‌هاي PTE در نمره دهي

كالوكيشن ها نقش مهمي در نمره دهي آزمون PTE دارند و با شناخت آنها مي توانيد نمره بالاتري در آزمون به ويژه بخش ريدينگ كسب كنيد.

  • درك بهتر و سريع‌تر متون: اگر با كالوكيشن ‌هاي مختلف آشنا باشيد، ارتباط معنايي بين كلمات و عبارات را سريع تر درك مي كنيد و مفهوم اصلي متن را بهتر و سريع تر متوجه مي شويد، بنابراين مي توانيد به راحتي به سوالات كامل كردن جاهاي خالي پاسخ بدهيد.
  • پيدا كردن پاسخ ‌هاي صحيح در سوالات چندگزينه اي: بسياري از سوالات چند گزينه‌ اي ريدينگ بر اساس كالوكيشن ‌هاي رايج انگليسي ساخته مي ‌شوند، بنابراين با شناخت كالوكيشن ها مي توانيد گزينه صحيح را سريع تر پيدا كنيد.
  • آشنايي با سبك نوشتاري متون: بسياري از متوني كه در ريدينگ PTE استفاده مي ‌شوند، شامل كالوكيشن ‌هاي رايج انگليسي هستند، بنابراين با شناخت كالوكيشن ها، سبك نوشتاري متون آكادميك را بهتر مي شناسيد و متون ريدينگ را راحت تر درك مي كنيد.

جهت پرداخت هزينه آزمون PTE و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET تضميني، آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر PTE، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ دى ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۱۲:۴۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

تغييرات آزمون PTE

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون PTE فعاليت ندارد

تغييرات آزمون PTE در نوامبر 2024 شامل تغييرات در امتيازدهي آزمون PTE مي باشد و در سال 2023 نيز بر اساس تحقيقات و بازخورد كه از داوطلبان و موسسات انجام شد، تغييراتي در انواع تسك ها اعمال شده و برخي به روزرساني ها نيز انجام شده است.

آزمون PTE (پيرسون)

آزمون PTE يا پيرسون (Pearson Test of English) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است. افرادي كه مي خواهند براي كار، تحصيل و يا اقامت به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، مي توانند براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي خود در آزمون PTE يا پيرسون شركت كنند.

مدرك آزمون PTE مانند آزمون هاي قديمي تر آيلتس و تافل از اعتبار جهاني برخوردار است و بسياري از دانشگاه ها، سازمان ها و مراكز كاري مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند رو به افزايش است، با اين حال برخي دانشگاه ها هنوز هم مدرك آزمون آيلتس آكادميك و تافل را براي اپلاي تحصيلي معتبر مي دانند، از اين رو بايد پيش از شركت در آزمون با مراجعه به سايت دانشگاه ها مطلع شويد كدام دانشگاه ها مدرك PTE را مي پذيرند

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتي داراي انواع مختلفي است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آكادميك: اين آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد. آزمون PTE آكادميك مبتني بر كامپيوتر است و به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار مي شود. اين آزمون يكي از جايگزين هاي آزمون آيلتس آكادميك است و مي توانيد براي اپلاي تحصيلي مدرك اين آزمون را ارائه بدهيد. البته آزمون PTE آكادميك مانند تافل IBT هوم اديشن تضميني و دولينگو به صورت آنلاين و غيرحضوري نيز برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون PTE جنرال: اين آزمون براي مهاجرت غيرتحصيلي كاربرد دارد و افرادي كه مي خواهند براي كار و سرمايه گذاري مهاجرت كنند بايد در آزمون PTE جنرال شركت كنند. PTE جنرال يكي از بهترين آزمون هاي جايگزين آيلتس جنرال و تافل بشمار مي رود.
  • آزمون PTE كودكان و نوجوانان: براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي گروه سني 7 تا 12 سال در سطح پايه و مبتدي طراحي شده است.
  • آزمون PTE Coreاين آزمون جديدترين نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادي كه خواهند براي كار، تحصيل و اقامت به كانادا مهاجرت كنند، مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون  PTE Homeاين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي اخذ ويزاي خانوادگي و تمديد ويزا و دريافت اقامت دائم و شهروندي انگلستان كاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

همان طور كه گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفي دارد و ساختار آزمون هاي PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتي آزمون طراحي شده اند، با اين حال به طور كلي آزمون PTE مانند ساير آزمون هاي زبان انگليسي مهارت هاي اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

  • ساختار آزمون PTE آكادميك: ساختار PTE آكادميك شامل سه بخش است كه مهارت هاي ريدينگ، رايتينگ، اسپيكنيگ و ليسنينگ را ارزيابي مي كند. مدت زمان انجام اين آزمون 2 ساعت و 15 دقيقه است.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار آزمون PTE جنرال شامل دو بخش شفاهي و كتبي است كه مهارت هاي ليسنينگ، رايتينگ و ريدينگ در آزمون كتبي و مهارت هاي ارتباطي در يك آزمون شفاهي ارزيابي مي شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آكادميك است و هر 4 مهارت زبان انگليسي را مورد ارزيابي قرار مي گيرد. اما محتواي سوالات غير آكادميك مي باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار اين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز مي باشد و تنها شامل ارزيابي دو مهارت اسپيكينگ و ليسنينگ مي باشد و مدت زمان انجام آن كوتاه و 20 تا 25 دقيقه است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

بخش Speaking & Writing آزمون PTE

بخش اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE آكادميك شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقيقه است. ابتدا 5 سوال بخش اسپيكينك آزمون PTE و سپس 2 سوال رايتينگ پرسيده مي شود.

  1. داوطلب بايد يك متن را از روي كاغذ با صداي بلند بخواند.
  2. جملاتي براي داوطلب پخش مي شود و بايد آن را تكرار كند.
  3. نموداري به داوطلب نشان داده مي شود كه بايد درباره‌ي محتواي آن صحبت كند.
  4. داوطلب در اين قسمت بايد به يك سخنراني گوش دهد و سپس در مورد محتواي سخنراني با كلمات خود صحبت كند.
  5. سوالاتي براي داوطلب پخش مي شود كه بايد به آنها جواب كوتاه بدهد.
  6. سوالي از داوطلب پرسيده مي شود كه بايد با يك متن 200 تا 300 كلمه اي به آن پاسخ دهد و براي پاسخگويي به اين سوال 20 دقيقه به داوطلب فرصت داده مي شود.
  7. در اين قسمت متني در اختيار داوطلب قرار مي گيرد و بايد آن را با يك جمله حداكثر 75 كلمه اي به طوري خلاصه كند كه تمام نكات كليدي متن در آن جمله وجود داشته باشد و براي پاسخگويي به اين مرحله داوطلب 10 دقيقه فرصت دارد.

بخش Reading آزمون PTE

5 نوع سوال در بخش ريدينگ آزمون PTE آكادميك پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقيقه است.

  1. در اين قسمت داوطلب بايد بعد از خواندن يك متن به سوالات چند گزينه ‌اي جواب بدهد.
  2. بعد از خواندن يك متن داوطلب بايد به سوالات چند گزينه ‌اي جواب دهد كه هر سوال بيش از يك پاسخ صحيح دارد.
  3. در اين بخش از آزمون داوطلب بايد چند پاراگراف را با ترتيب صحيح سر جاي خود قرار دهد تا يك متن كامل به دست آيد.
  4. جملاتي به داوطلب داده مي شود كه بايد آنها را با كلمات مناسب كامل كند.
  5. در اين قسمت يك متن ناقص به داوطلب داده مي شود كه بايد آن را با جملات مناسب كامل كند؛ به اين ترتيب كه جملات به صورت يك ليست نشان داده مي شود و داوطلب بايد يكي از آنها را انتخاب نمايد.

بخش Listening آزمون PTE

بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون PTE آكادميك شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات اين بخش 30 تا 34 دقيقه است.

  1. قسمت كوتاهي از يك سخنراني براي داوطلب پخش مي شود كه بايد خلاصه اي 50 تا 70 كلمه اي در مورد آن بنويسد.
  2. در اين قسمت داوطلب بايد بعد از گوش دادن به صحبت ‌هاي افراد، بهترين جوابي كه مي ‌توان به آنها داد را انتخاب نمايد.
  3. داوطلب در اين بخش بايد بعد از گوش كردن به يك سخنراني پاسخ هاي صحيح را انتخاب كند.
  4. يك متن ناقص در مقابل داوطلب قرار مي گيرد كه بايد متن را با كلمات مناسب كامل كند.
  5. در اين قسمت از آزمون داوطلب به يك فايل گوش مي دهد، سپس پاراگرافي كه به بهترين شكل آن را خلاصه مي‌ كند، انتخاب كند.
  6. بايد بعد از گوش كردن به يك فايل، داوطلب يكي از جملات داخل آن را كه به صورت ناقص نوشته شده است را با كلمه ي مناسب كامل كند.
  7. يك فايل براي داوطلب پخش مي شود و همزمان نيز متن آن نمايش داده مي ‌شود كه تعدادي اشكال دارد، داوطلب بايد اين اشكالات را پيدا كند.
  8. جملاتي براي داوطلب پخش مي ‌شود كه بايد به شكل صحيح نوشته يا اصطلاحاTranscribe نمايد.

نمره دهي آزمون PTE

آزمون PTE آكادميك از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهي در آزمون PTE آكادميك توسط كامپيوتر و با استفاده از هوش مصنوعي و همزمان با آزمون انجام مي شود، بنابراين نمره دهي به آزمون بسيار دقيق و بدون خطا انجام مي شود، با اين حال امكان اعتراض به نمره آزمون PTE نيز فراهم شده است و مي توانيد تا 14 روز پس از اعلام نتايج آزمون PTE اعتراض به نتيجه آزمون را ثبت نماييد.

آزمون PTE آكادميك مانند تافل تضميني و آيلتس نمره رد يا قبولي ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود، اما نتيجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) يا قبول (Pass) اعلام مي شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولي را كسب كند در آزمون مردود مي شود و بايد براي دريافت مدرك PTE جنرال مجددا در آزمون شركت كند.

تغييرات آزمون PTE

براساس تحقيقات و بازخورد داوطلبان براي بهبود كيفيت آزمون، تغييراتي در سال 2023 در آزمون PTE آكادميك اعمال شده است. هدف از اعمال تغييرات آزمون PTE ارزيابي معتبرتر و مرتبط تر از مهارت هاي زبان انگليسي داوطلبان است و با اين تغييرات، مهارت هاي داوطلبان در استفاده موثر از زبان انگليسي در محيط هاي آكادميك و حرفه اي به طور دقيق تر ارزيابي مي شود.

تغييرات آزمون PTE آكادميك شامل:

  • معرفي تسك ‌هاي جديد
  • به‌روزرساني تسك‌ هاي فعلي
  • سوالات اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE پس از اعمال تغييرات شامل تسك هايي است كه سناريوهاي آكادميك واقعي را منعكس مي ‌كنند.
  • جهت ارزيابي جامع تر مهارت خواندن، ريدينگ آزمون PTE شامل بخش‌هايي از رشته ‌هاي مختلف آكادميك در در بخش ليسنينگ هم فايل هاي صوتي به‌روزرساني شده ‌اند و طيف وسيع‌تري از لهجه‌ ها و زمينه ها را شامل مي شوند و از تعاملات زباني در دنياي واقعي تقليد مي كنند.

تغييرات آزمون PTE در سال 2024

از نوامبر 2024، موسسه پيرسون تغييرات قابل توجهي را در نحوه نمره دهي آزمون  PTEآكادميك اعمال كرده است. اصلي ترين تغيير در امتيازدهي آزمون، اضافه شدن ارزيابي انساني در بعضي بخش‌ هاي اسپيكينگ آزمون PTE است. تا پيش از اعمال تغييرات، نمره دهي در آزمون PTE آكادميك فقط توسط كامپيوتر و با استفاده از هوش مصنوعي انجام مي شد.

5 سوال در بخش اسپيكينگ پرسيده مي شود كه نمره دهي به 2 سوال توصيف تصوير و بازگويي سخنراني طبق آنچه گفته شد، تغيير كرده است. در روش جديد امتيازدهي، ارزيابي مهارت هاي فوق توسط هوش مصنوعي و ارزيابي انساني و امتيازدهي تركيبي انجام مي شود. بايد بدانيد با تغييراتي كه در نحوه امتيازدهي آزمون PTE اعمال شده است هيچ تغييري در قالب اصلي آزمون ايجاد نشده و فقط دقت نمره دهي افزايش يافته است.

تغييرات PTE آكادميك در سال 2024

از نوامبر 2024، موسسه پيرسون تغييرات قابل توجهي را در نحوه نمره دهي آزمون PTE آكادميك اعمال كرده است. اصلي ترين تغيير در امتيازدهي آزمون، اضافه شدن ارزيابي انساني در بعضي بخش‌ هاي اسپيكينگ آزمون PTE است. تا پيش از اعمال تغييرات، نمره دهي در آزمون PTE آكادميك فقط توسط كامپيوتر و با استفاده از هوش مصنوعي انجام مي شد.

5 سوال در بخش اسپيكينگ پرسيده مي شود كه نمره دهي به 2 سوال توصيف تصوير و بازگويي سخنراني طبق آنچه گفته شد، تغيير كرده است. در روش جديد امتيازدهي، ارزيابي مهارت هاي فوق توسط هوش مصنوعي و ارزيابي انساني و امتيازدهي تركيبي انجام مي شود. بايد بدانيد با تغييراتي كه در نحوه امتيازدهي آزمون PTE اعمال شده است هيچ تغييري در قالب اصلي آزمون ايجاد نشده و فقط دقت نمره دهي افزايش يافته است.

معادل نمره PTE با آيلتس پس از تغييرات

با اعمال تغييرات جديد در نمره دهي آزمون PTE معادل نمره اين آزمون با آزمون آيلتس طبق جدول زير كاهش يافته است.

نمره PTE قبل از تغييرات

نمره PTE بعد از تغييرات

نمره آيلتس

58

56

6.5

50

46

6

42

36

5.5

36

29

5

30

23

4.5

29

22

4

در صورتي كه بخواهيد نمره PTE شما معادل نمره 7 و 8 آزمون آيلتس باشد بايد بدانيد اين تغيير برخلاف نمرات ديگر طبق جدول زير افزايش يافته است و در آيلتس 9 نيز تغييري اعمال نشده است.

نمره PTE قبل از تغييرات

نمره PTE بعد از تغييرات

نمره آيلتس

79

84

8

73

76

7.5

65

66

7

جهت پرداخت هزينه آزمون PTE و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET تضميني، آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

برگزاري آزمون PTE در ايران

اگر مي خواهيد در اين آزمون شركت كنيد، بايد بدانيد آزمون PTE در ايران برگزار نمي شود، بنابراين داوطلبان بايد در هنگام ثبت نام آزمون PTE يكي از مراكز و تاريخ هاي برگزاري آزمون PTE را در يكي از كشورهاي همسايه مانند تركيه، امارات، ارمنستان و… انتخاب كنند. در واقع عدم برگزاري آزمون PTE در ايران يكي از بزرگترين معايب آزمون PTE براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه براي شركت در اين آزمون علاوه بر پرداخت هزينه ثبت نام آزمون PTE بايد هزينه هاي اقامت و سفر به كشور ديگري را پرداخت نمايند و زمان بيشتري نيز صرف كنند.

براساس تحقيقات و بازخورد داوطلبان براي بهبود كيفيت آزمون، تغييراتي در سال 2023 در آزمون PTE آكادميك اعمال شده است. هدف از اعمال تغييرات در آزمون PTE ارزيابي معتبرتر و مرتبط تر از مهارت هاي زبان انگليسي داوطلبان است و با اين تغييرات، مهارت هاي داوطلبان در استفاده موثر از زبان انگليسي در محيط هاي آكادميك و حرفه اي به طور دقيق تر ارزيابي مي شود.

تغييرات آزمون PTE آكادميك شامل:

  • معرفي تسك ‌هاي جديد
  • به‌روزرساني تسك‌ هاي فعلي
  • سوالات اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE پس از اعمال تغييرات شامل تسك هايي است كه سناريوهاي آكادميك واقعي را منعكس مي ‌كنند.
  • جهت ارزيابي جامع تر مهارت خواندن، ريدينگ آزمون PTE شامل بخش‌هايي از رشته ‌هاي مختلف آكادميك در در بخش ليسنينگ هم فايل هاي صوتي به‌روزرساني شده ‌اند و طيف وسيع‌تري از لهجه‌ ها و زمينه ها را شامل مي شوند و از تعاملات زباني در دنياي واقعي تقليد مي كنند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ دى ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۰۵:۱۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مهمترين نكات موفقيت در آزمون PTE

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون PTE فعاليت ندارد

مهمترين نكات موفقيت در آزمون PTE شامل: تسلط كار با كامپيوتر، تقويت مهارت يادداشت برداري، شركت در آزمون ماك PTE، استفاده از منابع متنوع آزمون مانند كتاب ها، منابع آنلاين، اپليكيشن هاي آمادگي PTE، شركت در ويبينارهاي PTE و… مي باشد.

آزمون PTE (پيرسون)

آزمون PTE يا پيرسون (Pearson Test of English) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است. افرادي كه مي خواهند براي كار، تحصيل و يا اقامت به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، مي توانند براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي خود در آزمون PTE يا پيرسون شركت كنند.

مدرك آزمون PTE مانند آزمون هاي قديمي تر آيلتس و تافل از اعتبار جهاني برخوردار است و بسياري از دانشگاه ها، سازمان ها و مراكز كاري مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند رو به افزايش است، با اين حال برخي دانشگاه ها هنوز هم مدرك آزمون آيلتس آكادميك و تافل را براي اپلاي تحصيلي معتبر مي دانند، از اين رو بايد پيش از شركت در آزمون با مراجعه به سايت دانشگاه ها مطلع شويد كدام دانشگاه ها مدرك PTE را مي پذيرند

اگر مي خواهيد در اين آزمون شركت كنيد، بايد بدانيد آزمون PTE در ايران برگزار نمي شود، بنابراين داوطلبان بايد در هنگام ثبت نام آزمون PTE يكي از مراكز و تاريخ هاي برگزاري آزمون PTE را در يكي از كشورهاي همسايه مانند تركيه، امارات، ارمنستان و… انتخاب كنند. در واقع عدم برگزاري آزمون PTE در ايران يكي از بزرگترين معايب آزمون PTE براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه براي شركت در اين آزمون علاوه بر پرداخت هزينه ثبت نام آزمون PTE بايد هزينه هاي اقامت و سفر به كشور ديگري را پرداخت نمايند و زمان بيشتري نيز صرف كنند.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتي داراي انواع مختلفي است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آكادميك: اين آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد. آزمون PTE آكادميك مبتني بر كامپيوتر است و به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار مي شود. اين آزمون يكي از جايگزين هاي آزمون آيلتس آكادميك است و مي توانيد براي اپلاي تحصيلي مدرك اين آزمون را ارائه بدهيد. البته آزمون PTE آكادميك مانند تافل IBT هوم اديشن تضميني و دولينگو به صورت آنلاين و غيرحضوري نيز برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون PTE جنرال: اين آزمون براي مهاجرت غيرتحصيلي كاربرد دارد و افرادي كه مي خواهند براي كار و سرمايه گذاري مهاجرت كنند بايد در آزمون PTE جنرال شركت كنند. PTE جنرال يكي از بهترين آزمون هاي جايگزين آيلتس جنرال و تافل بشمار مي رود.
  • آزمون PTE كودكان و نوجوانان: براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي گروه سني 7 تا 12 سال در سطح پايه و مبتدي طراحي شده است.
  • آزمون PTE Coreاين آزمون جديدترين نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادي كه خواهند براي كار، تحصيل و اقامت به كانادا مهاجرت كنند، مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون  PTE Homeاين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي اخذ ويزاي خانوادگي و تمديد ويزا و دريافت اقامت دائم و شهروندي انگلستان كاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

ساختار آزمون PTE آكادميك شامل 3 بخش است و مانند آزمون آيلتس آكادميك، تافل و دولينگو تضميني هر چهار مهارت زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

بخش هاي اصلي آزمون PTE عبارتند از:

  • بخش Speaking & Writing: بخش اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقيقه است. 5 سوال مربوط به اسپيكينگ آزمون PTE است و پس از پايان سوالات اسپيكينگ، 2 سوال رايتينگ پرسيده مي شود.
  • بخش Reading: پنج نوع سوال در بخش درك مطلب يا ريدينگ آزمون PTE پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقيقه است.
  • بخش Listeningبخش ليسنينگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات اين بخش 30 تا 34 دقيقه است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

نمره دهي آزمون PTE

آزمون PTE آكادميك از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهي در آزمون PTE آكادميك توسط كامپيوتر و با استفاده از هوش مصنوعي و همزمان با آزمون انجام مي شود، بنابراين نمره دهي به آزمون بسيار دقيق و بدون خطا انجام مي شود، با اين حال امكان اعتراض به نمره آزمون PTE نيز فراهم شده است و مي توانيد تا 14 روز پس از اعلام نتايج آزمون PTE اعتراض به نتيجه آزمون را ثبت نماييد.

آزمون PTE آكادميك مانند تافل تضميني و آيلتس نمره رد يا قبولي ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود، اما نتيجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) يا قبول (Pass) اعلام مي شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولي را كسب كند در آزمون مردود مي شود و بايد براي دريافت مدرك PTE جنرال مجددا در آزمون شركت كند.

نكات موفقيت در PTE

نمرات آزمون PTE براي مهاجرت، به ويژه مهاجرت تحصيلي و اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه بسيار اهميت دارد، بنابراين داوطلبان بايد براي موفقيت در آزمون PTE و كسب نمره قبولي تمام تلاش خود را به كار بگيرند تا بتوانند نمره بالايي در آزمون كسب كنند، چرا كه هر چه نمره آزمون PTE بالاتر باشد، شانس دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه نيز بيشتر مي شود.

مهمترين نكات موفقيت در آزمون PTE عبارتند از:

  • تسلط كار با كاميپوتر: همان طور كه مي دانيد آزمون PTE يك آزمون كامپيوتري است، بنابراين داوطلبان بايد در استفاده از كامپيوتر مسلط باشند و بدانند چطور بايد به صورت كامپيوتري به سوالات پاسخ بدهند. همچنين بايد مهارت تايپ كردن خود را نيز تقويت كنند تا براي تايپ كردن پاسخ برخي سوالات زمان كمتري صرف شود.
  • تقويت مهارت يادداشت برداري: يادداشت برداري در پاسخ دادن به سوالات، بسيار اهميت دارد، بنابراين بايد بدانيد چطور از نكات مهم يادداشت برداري كنيد.
  • مديريت زمان: براي هر سوال مدت زماني در نظر گرفته شده است و داوطلبان بايد در زمان تعيين شده به سوالات پاسخ بدهند، بنابراين مديريت زمان در پاسخ دادن به سوالات بسيار مهم است. براي اين كار شما مي توانيد در هنگام تمرين كردن از يك تايمر استفاده كنيد و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات را اندازه گيري كنيد و به مرور زمان سرعت عمل خود را افزايش دهيد و پيشرفت خود را ارزيابي كنيد.
  • شركت در دوره هاي آمادگي آزمون PTE: اگر مي خواهيد در كوتاه ترين زمان و بدون اتلاف وقت و سردرگمي مهارت هاي پي تي اي را تقويت كنيد، بهترين راهكار شركت در دوره هاي آمادگي PTE است كه به صورت حضوري يا آنلاين برگزار مي شود. اساتيد كلاس هاي آمادگي PTE بهترين منابع و پكيج هاي آموزشي و موثرترين راهكارها را براي تقويت مهارت هاي PTE معرفي مي كنند و با ارزيابي سطح مهارت هاي شما بهترين برنامه آموزشي را به شما ارائه مي دهند كه با استفاده از آنها مي توانيد موفق به كسب نمره بالايي شويد.
  • شركت در آزمون ماك PTE: شركت در آزمون ماك و آزمون هاي شبيه ساز PTE از جمله بهترين راهكار براي آشنايي با فرمت و نمونه سوالات آزمون PTE است، چرا كه فرمت و سوالات اين آزمون ها مشابه با آزمون اصلي طراحي شده است، بنابراين با شركت در آزمون ماك و آزمون هاي شبيه ساز با ساختار و سوالات PTE بيشتر آشنا مي شويد و به نقاط ضعف و قوت خود پي مي بريد.
  • استفاده از منابع متنوع PTE: مطالعه و تمرين منظم با منابع آموزشي متنوع شانس شما را براي موفقيت در آزمون PTE افزايش مي دهد منابع آزمون PTE به صورت كتاب ها و پكيج هاي آموزشي، مقالات، فيلم هاي آموزشي، نرم افزارها و اپليكيشن ها و آزمون هاي تمريني ارائه مي شود. همچنين دسترسي آسان به منابع آنلاين نيز فراهم شده است و زبان آموزان مي توانند به صورت رايگان يا با پرداخت هزينه از اين منابع نيز استفاده كنند.
  • استفاده از اپليكيشن آمادگي آزمون PTE: به دليل اهميت نمره PTE و افزايش داوطلبان براي شركت در اين آزمون، بسياري از سايت ها و آموزشگاه هاي معتبر زبان، منابع و ابزارهاي جديدي براي تقويت مهارت هاي PTE در اختيار داوطلبان قرار مي دهند. يكي از به روزترين ابزار تقويت مهارت هاي زبان انگليسي، اپليكيشن آمادگي آزمون PTE مي باشد كه به دليل دسترسي آسان و ارائه آموزش هاي موثر و مفيد، طرفداران بسياري دارد و بسياري از داوطلبان براي آشنايي با آزمون PTE و تقويت مهارت هاي آن از اين اپليكيشن ها استفاده مي كنند.
  • شركت در وبينارهاي PTE: يكي ديگر از روش هاي موفقيت در PTE شركت در وبينارهايي است كه جهت آشنايي با آزمون PTE و تقويت مهارت هاي PTE برگزار مي شود. برخي وبينارها به صورت رايگان برگزار مي شود و براي شركت در بعضي ديگر بايد هزينه اي را پرداخت كنيد.

جهت پرداخت هزينه آزمون PTE و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET تضميني، آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر PTE، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ دى ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۱۵:۲۵ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مهمترين نكات ريدينگ آزمون PTE

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون PTE فعاليت ندارد

مهمترين نكات ريدينگ آزمون PTE شامل: تقويت مهارت گرامر، گسترش دايره لغات، استفاده از كالوكيشن ها، تقويت مهارت هاي تستي زني مانند تندخواني، درك مطلب سريع و… مي باشد.

آزمون PTE (پيرسون)

آزمون PTE يا پيرسون (Pearson Test of English) يكي از آزمون ‌هاي بين ‌المللي زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است. افرادي كه مي خواهند براي كار، تحصيل و يا اقامت به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، مي توانند براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي خود در آزمون PTE يا پيرسون شركت كنند.

مدرك آزمون PTE مانند آزمون هاي قديمي تر آيلتس و تافل از اعتبار جهاني برخوردار است و بسياري از دانشگاه ها، سازمان ها و مراكز كاري مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند رو به افزايش است، با اين حال برخي دانشگاه ها هنوز هم مدرك آزمون آيلتس آكادميك و تافل را براي اپلاي تحصيلي معتبر مي دانند، از اين رو بايد پيش از شركت در آزمون با مراجعه به سايت دانشگاه ها مطلع شويد كدام دانشگاه ها مدرك PTE را مي پذيرند

اگر مي خواهيد در اين آزمون شركت كنيد، بايد بدانيد آزمون PTE در ايران برگزار نمي شود، بنابراين داوطلبان بايد در هنگام ثبت نام آزمون PTE يكي از تاريخ ها و مراكز برگزاري آزمون PTE را در يكي از كشورهاي همسايه مانند تركيه، امارات، ارمنستان و… انتخاب كنند. در واقع عدم برگزاري آزمون PTE در ايران يكي از بزرگترين معايب آزمون PTE براي داوطلبان ايراني بشمار مي رود، چرا كه براي شركت در اين آزمون علاوه بر پرداخت هزينه ثبت نام آزمون PTE بايد هزينه هاي اقامت و سفر به كشور ديگري را پرداخت نمايند و زمان بيشتري نيز صرف كنند.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتي داراي انواع مختلفي است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آكادميك: اين آزمون در سال 2009 ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد. آزمون PTE آكادميك مبتني بر كامپيوتر است و به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار مي شود. اين آزمون يكي از جايگزين هاي آزمون آيلتس آكادميك است و مي توانيد براي اپلاي تحصيلي مدرك اين آزمون را ارائه بدهيد. البته آزمون PTE آكادميك مانند تافل IBT هوم اديشن تضميني و دولينگو به صورت آنلاين و غيرحضوري نيز برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل يا هر مكاني با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون PTE جنرال: اين آزمون براي مهاجرت غيرتحصيلي كاربرد دارد و افرادي كه مي خواهند براي كار و سرمايه گذاري مهاجرت كنند بايد در آزمون PTE جنرال شركت كنند. PTE جنرال يكي از بهترين آزمون هاي جايگزين آيلتس جنرال و تافل بشمار مي رود.
  • آزمون PTE كودكان و نوجوانان: براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي گروه سني 7 تا 12 سال در سطح پايه و مبتدي طراحي شده است.
  • آزمون PTE Coreاين آزمون جديدترين نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادي كه خواهند براي كار، تحصيل و اقامت به كانادا مهاجرت كنند، مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
  • آزمون  PTE Homeاين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي اخذ ويزاي خانوادگي و تمديد ويزا و دريافت اقامت دائم و شهروندي انگلستان كاربرد دارد.

ساختار آزمون PTE

ساختار آزمون PTE آكادميك شامل 3 بخش است و مانند آزمون آيلتس آكادميك، تافل و دولينگو تضميني هر چهار مهارت زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند.

بخش هاي اصلي آزمون PTE عبارتند از:

  • بخش Speaking & Writing: بخش اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقيقه است. 5 سوال مربوط به اسپيكينگ آزمون PTE است و پس از پايان سوالات اسپيكينگ، 2 سوال رايتينگ پرسيده مي شود.
  • بخش Reading: پنج نوع سوال در بخش درك مطلب يا ريدينگ آزمون PTE پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقيقه است.
  • بخش Listeningبخش ليسنينگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات اين بخش 30 تا 34 دقيقه است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي ورودي دانشگاه ها مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.

ريدينگ آزمون PTE

ريدينگ آزمون PTE شامل 5 قسمت است و 15 تا 20 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 32 تا 41 دقيقه مي باشد و زمان در نظر گرفته شده براي پاسخ‌ دادن به هر قسمت به طول متن داده شده بستگي دارد. در اين بخش بايد به سوالات چند گزينه ‌اي پاسخ دهيد، جاهاي خالي را كامل و پاراگراف ‌ها را مرتب كنيد. بايد بدانيد تمام نمره مهارت ريدينگ را از اين بخش دريافت نمي كنيد و فقط 55 تا 60 درصد نمره ريدينگ از سوالات بخش ريدينگ محاسبه مي شود و بقيه نمره از ساير بخش هاي آزمون به دست مي آيد. حدود 25 درصد نمره ريدينگ را از بخش اسپيكينگ، حدود 10 درصد نمره را از بخش رايتينگ و حدود 10 درصد را از بخش ليسنينگ به دست مي آوريد.

سوالات ريدينگ آزمون PTE

در بخش ريدينگ آزمون PTE مهارت درك مطلب مورد ارزيابي قرار مي گيرد و در اين بخش 15 تا 20 سوال مختلف پرسيده مي شود.

  • سوال چند گزينه ‌اي با يك پاسخ صحيح (Multiple choice, single answer): در اين سوال ريدينگ يك متن با حداكثر 110 كلمه‌ داده مي‌ شود و بايد پس از خواندن متن به يك يا دو سوال چند گزينه ‌اي پاسخ دهيد و گزينه صحيح را از بين چند گزينه‌ انتخاب كنيد. فقط يكي از گزينه ها پاسخ صحيح مي باشد.
  • سوال چند گزينه ‌اي با بيش از يك پاسخ صحيح (Multiple choice, multiple answer)در اين نوع سوال ريدينگ آزمون PTE يك متن 300 كلمه ‌اي داده مي شود. بايد متن را بخوانيد و براساس آن به يك يا دو سوال چند گزينه اي پاسخ بدهيد و بيشتر از يك گزينه پاسخ صحيح مي باشد. در اين سوال براي هر گزينه‌ صحيح كه انتخاب كنيد نمره اي در نظر گرفته شده است و به ازاي هر گزينه‌ نادرست كه انتخاب كنيد نمره‌ آن بخش را از دست مي دهيد.
  • مرتب كردن پاراگراف ‌ها (Reorder paragraphs): در اين نوع سوال تعدادي جمله نامرتب داده مي‌ شود و براي پاسخ دادن به اين سوال بايد جملات را به ترتيب درست مرتب كنيد تا يك پاراگراف حداكثر 150 كلمه‌ اي ساخته شود. دو يا سه سوال از اين نوع در بخش ريدينگ پرسيده مي شود.
  • پر كردن جاهاي خالي (Reading Fill in the blanks): در سوال پر كردن جاهاي خالي يك متن حداكثر 85 كلمه اي با چند جاي خالي داده مي شود و در زير متن، كلمات مختلفي وجود دارد. بايد گزينه درست را از بين كلمات داده شده انتخاب كنيد. برخي جاهاي خالي را مي توانيد با توجه به كالوكيشن ها و يا دانش گرامر كامل كنيد. 4 يا 5 سوال از اين نوع پرسيده مي شود.
  • پر كردن جاهاي خالي ريدينگ و رايتينگ (Reading and Writing Fill in the blanks)در اين نوع سوال يك متن حداكثر 300 كلمه ‌اي با چند جاي خالي داده مي ‌شود و با كليك روي هر جاي خالي يك ليست 4 گزينه ‌اي باز مي شود كه بايد پاسخ صحيح را از بين گزينه ها انتخاب كنيد. 5 يا 6 سوال از اين نوع داده مي شود.

سوالات ريدينگ در بخش هاي مختلف PTE

همان طور كه گفته شد، مهارت ريدينگ علاوه بر بخش ريدينگ در ساير بخش هاي آزمون نيز ارزيابي مي شود كه به صورت زير مي باشد:

  • سوال اول اسپيكينگ PTEدر سوال اول اسپيكينگ كه خواندن صوتي (Read aloud) است، هم نمره اسپيكينگ و هم نمره ريدينگ را دريافت مي كنيد. در اين سوال يك متن كوتاه روي صفحه، نمايش داده مي شود كه بايد از روي آن با صداي بلند روخواني كنيد. براي پاسخ دادن به اين سوال 30 تا 40 ثانيه وقت داريد تا آماده شويد و پس از آن بايد سريع صحبت كنيد. 6 يا 7 سوال از اين نوع پرسيده مي شود.
  • سوال اول رايتينگ PTE: در سوال اول رايتينگ كه خلاصه كردن متن (Summarize written text) است، علاوه بر مهارت رايتينگ، مهارت ريدينگ نيز ارزيابي مي شود. در اين سوال يك متن كوتاه داده مي شود و شما بايد متن را بخوانيد و آن را در يك جمله با 5 تا 75 كلمه خلاصه كنيد.
  • سوال هفتم ليسنينگ PTE: سوال هايلايت كردن كلمات نادرست (Highlight incorrect words) هر دو مهارت ليسنينگ و ريدينگ را ارزيابي مي كند. در اين سوال يك فايل صوتي 15 تا 50 ثانيه ‌اي پخش مي‌ شود و متن فايل نيز داده مي ‌شود. برخي كلمات كه در متن داده شده است با فايل صوتي كه گوينده آن را روخواني مي كند، متفاوت است و داوطلب بايد كلمات متفاوت را تشخيص داده و آنها را كليك كند. 2 يا 3 سوال از اين نوع پرسيده مي شود.

نكات ريدينگ آزمون PTE

مهمترين نكات ريدينگ آزمون PTE عبارتند از:

  • براي پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف PTE بايد به دانش گرامر مسلط باشيد، اما در بخش ريدينگ گرامر نقش بيشتري دارد، مثلا براي كامل كردن جاهاي خالي بايد با استفاده از ساختار و نقش كلمات گزينه صحيح را انتخاب كنيد.
  • دايره لغات خود را گسترش دهيد و تنها به دانستن معني كلمات اكتفا نكنيد و به كاربرد، ساختار كلمات و نحوه استفاده از آنها در جمله دقت كنيد.
  • در پاسخ دادن به سوالات از كالوكيشن ها استفاده كنيد و كالوكيشن هاي پر تكرار را بشناسيد.
  • مهارت هاي تست زني مانند تندخواني و درك سريع متن، ارتباط معنايي و روابط بين گزينه ها و… را تقويت كنيد.
  • سوالات پر تكرار اسپيكنيگ را تمرين كنيد.
  • در آزمون ماك PTE شركت كنيد.
  • مديريت زمان را فراموش نكنيد. براي اينكه بتوانيد نمره خوبي از اين بخش بگيريد، بايد بتوانيد در مدت زمان تعيين شده به سوالات پاسخ بدهيد.
  • براي تقويت مهارت هاي PTE از اپليكيشن آمادگي آزمون PTE استفاده كنيد.

نمره دهي آزمون PTE

آزمون PTE آكادميك از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد. نمره دهي در آزمون PTE آكادميك توسط كامپيوتر و با استفاده از هوش مصنوعي و همزمان با آزمون انجام مي شود، بنابراين نمره دهي به آزمون بسيار دقيق و بدون خطا انجام مي شود، با اين حال امكان اعتراض به نمره آزمون PTE نيز فراهم شده است و مي توانيد تا 14 روز پس از اعلام نتايج آزمون PTE اعتراض به نتيجه آزمون را ثبت نماييد.

آزمون PTE آكادميك مانند تافل تضميني و آيلتس نمره رد يا قبولي ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود، اما نتيجه آزمون PTE جنرال به صورت نمره رد (Fail) يا قبول (Pass) اعلام مي شود و اگر داوطلب نتواند نمره قبولي را كسب كند در آزمون مردود مي شود و بايد براي دريافت مدرك PTE جنرال مجددا در آزمون شركت كند.

جهت پرداخت هزينه آزمون PTE و ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET تضميني، آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، آزمون دولينگو، آزمون ناتي (NAATI) و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر PTE، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ دى ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۱۲:۰۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: