شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

سيستم نمره دهي در آزمون GMAT

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون GMAT فعاليت ندارد

سيستم نمره دهي در آزمون GMAT به اين صورت است كه به داوطلبان در اين آزمون نمره اي از 200 تا 800 داده مي شود. نمره ي كل آزمون از محاسبه نمرات بخش هاي استدلال كمي و استدلال كلامي به دست مي آيد و نمره بخش هاي استدلال يكپارچه و رايتينگ تحليلي در نمره كل آزمون تاثيري ندارند.

آزمون GMAT چيست؟

اگر قصد تحصيل در يكي از دانشگاه هاي آمريكا يا كانادا در مقطع كارشناسي ارشد را در رشته هاي تجارتي يا مديريتي مانند اقتصاد، مديريت، حسابداري، MBA  و غيره را داريد، براي اپلاي تحصيلي بايد در آزمون GAMT شركت كنيد و با كسب نمره ي قبولي در اين آزمون، موفق به اخذ پذيرش تحصيلي در رشته ي مورد نظر خواهيد شد.

آزمون GAMT يا Graduate Management Admission Test يك آزمون بين المللي به زبان انگليسي است و براي پذيرش در رشته هاي MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و كامپيوتري براي ارزيابي توانايي ‌ها و مهارت هاي داوطلبان براي تحصيل در رشته ‌هاي مديريتي و تجارتي برگزار مي شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته هاي رياضي، جبر، هندسه، تجزيه‌ داده و دستور زبان مورد ارزيابي قرار مي ‌دهد.

اگر تصميم داريد براي اهداف تحصيلي خود در آزمون GMAT شركت كنيد بايد بدانيد آزمون GMAT  هر 16 روز يك بار برگزار مي ‌شود و داوطلبان مي توانند حداكثر 5 بار در يك سال در اين آزمون شركت كنند. در مورد برگزاري آزمون GMAT در ايران بايد گفت، اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان ايراني براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه كه آزمون GMAT را برگزار مي كنند مانند تركيه، امارات، ارمنستان، گرجستان و غيره سفر كنند.

براي اطلاع از شرايط و نحوه ثبت نام در آزمون GMAT با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ساختار آزمون GMAT

آزمون GMAT يك آزمون تطبيقي و مبتني بر كامپيوتر است اين آزمون داراي 80 سوال در 4 بخش مي باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقيقه مي باشد. نمره ي اين آزمون بين 200 تا 800 است و داوطلب براي پذيرش در دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا بايد نمره ي 700 و بالاتر را كسب كند.

سوالات آزمون GMAT طوري طراحي مي شوند كه روي مهارت‌ هاي كليدي مديريتي و توانايي ‌هاي مورد نظر بيزنس اسكول ‌ها تمركز دارند، همچنين سوالات آزمون GMAT، توسط شوراي پذيرش مديريت تحصيلات طراحي مي‌ شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار كرده، نمرات را محاسبه مي كند و به شوراي پذيرش ارائه‌ مي‌ دهد.

همچنين شركت در نسخه ي آنلاين آزمون GMAT هيچ محدوديت زماني ندارد و شما مي‌توانيد در هر ساعتي از شبانه ‌روز در اين آزمون به صورت غير حضوري شركت كنيد.

بيشتر بخوانيد: تفاوت آزمون GRE و GMAT

ساختار آزمون GMAT از چهار بخش اصلي تشكيل شده است:

  • نگارش تحليلي يا AWA
  • استدلال يكپارچه يا IR
  • استدلال كمي (تحليل اعداد و ارقام و محاسبات رياضي)
  • استدلال كلامي (مهارت تحليل زباني)

در ماه جولاي سال ۲۰۱۷، امكان انتخاب ترتيب بخش ‌هاي آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شركت‌ كنندگان مي توانند ترتيب پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف آزمون جي مت را خودشان انتخاب كنند.

بخش نگارش تحليلي آزمون GMAT

در بخش نوشتاري تحليلي يا AWA (Analytical Writing Assessment) كه به صورت تشريحي انجام مي شود، داوطلب 30 دقيقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن يك متن تحليلي نشان دهد. در اين بخش، داوطلبان بايد يك مقاله تحليلي درباره موضوع مشخص شده بنويسند و نمره اي بين 0 تا 6 را كسب كنند.

بخش استدلال يكپارچه (IR) آزمون GMAT

بخش تحليل يكپارچه يا IR (Integrated Reasoning) داراي 12 سوال چند بخشي است و داوطلب 30 دقيقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتياز اين بخش از 1 تا 8 و به صورت يك نمره اي متغير است. اين بخش مهارت داوطلب را در تحليل منابع مختلف اطلاعاتي مثل جدول و نمودار ارزيابي مي كند و شامل چهار بخش تفصير بصري، تحليل دو قسمتي، تحليل جدول و استدلال چند منبعي است.

در اين بخش از آزمون GMAT سوالات تحليلي با سوالاتي از روي نمودار و جدول مطرح مي شود و داوطلب بايد بتواند اطلاعات را از انواع فرمت هاي امروزي استخراج كند.

بخش استدلال كمي آزمون GMAT

در بخش مهارت محاسبه يا استدلال كمي (Quantitative) مهارت تحليل و حل مسائل مختلف رياضي داوطلبان ارزيابي مي شود. براي پاسخ دادن به سوالات اين بخش داوطلبان بايد داراي دانش محاسباتي و جبري باشند. مدت پاسخگويي به اين بخش 62 دقيقه و نمره ي آن بين 0 تا 60 است.

اين بخش 31 سوال دارد كه 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحليل داده هاي عددي، جبر، حساب و هندسه ارزيابي مي كند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را مي سنجد.

بخش استدلال كلامي آزمون GMAT

در بخش استدلال كلامي آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاري زبان انگليسي و مهارت خواندن متون گوناگون پيچيده ارزيابي مي شود. اين بخش داراي 41 سوال 5 گزينه اي است و داوطلبان براي پاسخگويي به سوالات 75 دقيقه فرصت دارند.

اين بخش شامل تركيبي از دو نوع سوال چند گزينه ‌اي است:

  • مطالعه مفهومي: يك متن مفهومي حداكثر با 350 كلمه به داوطلب داده مي شود و داوطلب پس از خواندن آن بايد به سوالاتي كه توانايي او را در تفسير متن، استنباط از آن و شناسايي روابط منطقي بين عناصر محتوا ارزيابي مي ‌كند، پاسخ بدهد.
  • استدلال انتقادي: اين قسمت توانايي داوطلب را در استنتاج استدلال ‌هاي كوتاه مورد ارزيابي قرار مي دهد.

نحوه برگزاري آزمون GMAT

در مورد نحوه برگزاري آزمون GMAT بايد گفت، اين آزمون تا سال 2016 به صورت كامپيوتري و كاغذي برگزار مي شد، اما از سال ۲۰۱۶ برگزاري آزمون‌ GMAT به صورت كاغذي لغو شد. به دليل دسترسي آسان به آزمون، نمره دهي بهتر و ذخيره سازي اطلاعات و اطمينان از صحت آزمون، در حال حاضر آزمون GMAT تنها به صورت كامپيوتري برگزار مي شود. همچنين نسخه ي آنلاين آزمون GMAT نيز ارائه شده است و داوطلبان مي توانند به صورت شبانه روزي در آزمون انلاين (هوم اديشن) شركت كنند.

اگر براي مهاجرت تحصيلي به كانادا و آمريكا نياز به راهنمايي داريد، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان امور مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

نمره دهي به آزمون GMAT

همان طور كه گفته شد آزمون GMAT داراي 4 بخش است، نمره ي هر بخش به طور جداگانه محاسبه و ارائه مي شود و در نهايت داوطلبان يك نمره ي كلي از آزمون دريافت مي كنند كه اين نمره فقط براساس بخش هاي استدلال كلامي و استدلال كمي است. همچنين داوطلبان يك رتبه براساس درصد نيز دريافت مي كنند كه عملكرد آنها را با ساير داوطلبان در سال ‌هاي قبل مقايسه مي‌ كند، اما بايد بدانيد براي اپلاي تحصيلي نمره اي كه براي دانشگاه ها اهميت دارد، نمره كل آزمون GMAT است.

نتيجه آزمون جي مت از 200 تا 800 نمره دارد و داوطلب براي پذيرش در دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا بايد نمره ي 700 و بالاتر را كسب كند. نمره هر بخش علاوه بر درست بودن پاسخ ها به دليل تطبيقي بودن آزمون، به ميزان دشواري سوال نيز بستگي دارد. داوطلبان نمره خام آزمون را كه توسط  كامپيوتر محاسبه مي ‌شود، بلافاصله پس از پايان آزمون دريافت مي ‌كنند.

نمره دهي به استدلال كلامي و استدلال كمي

نمره آزمون GMAT در دو بخش استدلال كلامي و استدلال كمي از ۰ تا ۶۰ محاسبه مي ‌شود. چون نمره‌ ها توسط الگوريتم انطباق كامپيوتري كه ميزان دشواري سوال را در نمره دهي لحاظ مي‌ كند محاسبه مي‌ شوند، قابل طبقه بندي هستند، از اين رو تعداد جواب هاي درست مي ‌تواند موجب نمره دهي در بازه ي مشخصي شود. براي درك بهتر اين موضوع به اين مثال توجه كنيد: مثلا با ۲۵ جواب درست ممكن است، داوطلب نمره اي بين ۲۸ تا ۳۰ كسب كند. داده‌ هاي GMAC مشخص مي‌ كنند كه كسب نمره بالا در بخش استدلال كمي نسبت به استدلال كلامي معمول ‌تر است. ميانگين نمرات داوطلبان در بخش استدلال كمي برابر با ۳۹ است، اما ميانگين نمرات در بخش استدلال كلامي ۲۷ است. نمره ۴۶ در بخش استدلال كلامي 99 درصد و در بخش استدلال كمي تنها ۶۲ درصد است.

نمره دهي به بخش استدلال يكپارچه

بايد بدانيد نمره اين بخش در نمره كل آزمون GMAT تاثير ندارد. امتياز بخش استدلال يكپارچه از 1 تا 8 و به صورت يك نمره اي متغير است. اين نمره بر اساس تعداد جواب هاي درست محاسبه مي‌ شود. طبق آمار GMAC متوسط نمره داوطلبان در بخش استدلال يكپارچه حدود ۴/۲۳ است و نمره ۷ معادل ۸۲ درصد و نمره ۸ معادل ۹۲ درصد مي باشد.

نمره بخش رايتينگ تحليلي

نمره ي بخش رايتينگ تحليلي مانند بخش استدلال يكپارچه در نمره كل آزمون تاثيري ندارد. نمره اين بخش توسط يك كارشناس و يك الگوريتم كامپيوتري انجام مي شود و از 0 تا 6 نمره دارد كه به صورت نيم واحدي متغير است. در اين بخش دو نمره داده مي شود كه از ميانگين آنها يك نمره ي نهايي به دست مي آيد، همچنين اگر داوطلب هيچ پاسخي به سوال ندهد براي اين بخش نمره ي صفر به او داده مي شود.

براي نمره دهي به اين بخش هر متن يك بار توسط يك كارشناس و يك بار توسط كامپيوتر ارزيابي مي ‌شود، در صورتي كه دو نتيجه بيشتر از يك نمره با هم تفاوت داشته باشند، كارشناس دوم نيز متن را بررسي مي‌ كند تا ارزيابي مجدد روي متن انجام شود.

آيا آزمون GMAT نمره منفي دارد؟

نكته ي مهمي كه در مورد نمره دهي به آزمون GMAT بايد بدانيد اين است كه آزمون GMAT نمره منفي ندارد، اما در صورت پاسخ ندادن به سوالات از نمره داوطلب كسر خواهد شد. همچنين در صورتي كه داوطلب به تعداد زيادي از سوالات پشت سر هم پاسخ نادرست بدهد، از امتياز وي كم مي شود، چرا كه پاسخ دادن اشتباه به سوالات به اين معني است كه داوطلب جواب هاي درست را نمي دانسته و براي اجتناب از خالي گذاشتن پرسشنامه كه موجب كاهش نمره مي شود به سوالات به طور تصادفي و اشتباه جواب داده است، از اين رو از امتياز او كسر خواهد شد.

يكي از مهمترين راهكارها براي كسب نمره بالا، مطالعه منابع آزمون GMAT است كه به صورت كتاب ها و منابع اينترنتي ارائه مي شود. همچنين با ثبت نام در آزمون GMAT به نرم افزار رايگان كه سايت رسمي جي مت در اختيار داوطلبان قرار مي دهد، دسترسي خواهيد داشت و با استفاده از اين نرم افزار آمادگي بيشتري براي شركت در آزمون پيدا مي كنيد.

ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون GMAT، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۵۸:۵۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ثبت نام در آزمون GMAT

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون GMAT فعاليت ندارد

براي ثبت نام در آزمون GMAT ابتدا به سايت www.mba.com  مراجعه و يك حساب كاربري ايجاد كنيد و ادامه مراحل ثبت نام را طبق راهنمايي انجام دهيد.

آزمون GMAT چيست؟

اگر قصد تحصيل در يكي از دانشگاه هاي آمريكا يا كانادا در مقطع كارشناسي ارشد را در رشته هاي تجارتي يا مديريتي مانند اقتصاد، مديريت، حسابداري، MBA  و غيره را داريد، براي اپلاي تحصيلي بايد در آزمون GAMT شركت كنيد و با كسب نمره ي قبولي در اين آزمون، موفق به اخذ پذيرش تحصيلي در رشته ي مورد نظر خواهيد شد.

آزمون GAMT يا Graduate Management Admission Test يك آزمون بين المللي به زبان انگليسي است و براي پذيرش در رشته هاي MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و كامپيوتري براي ارزيابي توانايي ‌ها و مهارت هاي داوطلبان براي تحصيل در رشته ‌هاي مديريتي و تجارتي برگزار مي شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته هاي رياضي، جبر، هندسه، تجزيه‌ داده و دستور زبان مورد ارزيابي قرار مي ‌دهد.

براي اينكه بتوانيد يك مهاجرت تحصيلي موفق را تجربه كنيد، با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد.

ساختار آزمون GMAT

آزمون GMAT يك آزمون تطبيقي و مبتني بر كامپيوتر است اين آزمون داراي 80 سوال در 4 بخش مي باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقيقه مي باشد. نمره ي اين آزمون بين 200 تا 800 است و داوطلب براي پذيرش در دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا بايد نمره ي 700 و بالاتر را كسب كند.

سوالات آزمون GMAT طوري طراحي مي شوند كه روي مهارت‌ هاي كليدي مديريتي و توانايي ‌هاي مورد نظر بيزنس اسكول ‌ها تمركز دارند، همچنين سوالات آزمون GMAT، توسط شوراي پذيرش مديريت تحصيلات طراحي مي‌ شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار كرده، نمرات را محاسبه مي كند و به شوراي پذيرش ارائه‌ مي‌ دهد.

همچنين شركت در نسخه ي آنلاين آزمون GMAT هيچ محدوديت زماني ندارد و شما مي‌توانيد در هر ساعتي از شبانه ‌روز در اين آزمون به صورت غير حضوري شركت كنيد.

بيشتر بخوانيد: تفاوت آزمون GRE و GMAT

ساختار آزمون GMAT از چهار بخش اصلي تشكيل شده است:

  • نگارش تحليلي يا AWA
  • استدلال يكپارچه يا IR
  • استدلال كمي (تحليل اعداد و ارقام و محاسبات رياضي)
  • استدلال كلامي (مهارت تحليل زباني)

در ماه جولاي سال ۲۰۱۷، امكان انتخاب ترتيب بخش ‌هاي آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شركت‌ كنندگان مي توانند ترتيب پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف آزمون جي مت را خودشان انتخاب كنند.

بخش نگارش تحليلي آزمون GMAT

در بخش نوشتاري تحليلي يا AWA (Analytical Writing Assessment) داوطلب 30 دقيقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن يك متن تحليلي نشان دهد. سيستم نمره‌ دهي در آزمون GMAT در  بخش نكارش تحليلي توسط يك كارشناس و يك الگوريتم كامپيوتري انجام مي شود. اين بخش تشريحي بوده و در نمره ي آزمون لحاظ نمي شود. هدف از برگزاري اين بخش از آزمون ارزيابي مهارت داوطلبان در يك تحليل و نقد آن است. يك متن تحليلي به داوطلب داده مي شود و بايد آن را نقد و بررسي كند و كارشناس و كامپيوتر كيفيت نقد داوطلب را ارزيابي مي كنند.

در اين بخش دو نمره داده مي شود كه از ميانگين آنها يك نمره ي نهايي به دست مي آيد. نمره اين بخش از 0 تا 6 به صورت نيم واحدي متغير است و اگر داوطلب هيچ پاسخي به سوال ندهد براي اين بخش نمره ي صفر به او داده مي شود.

بخش استدلال يكپارچه (IR) آزمون GMAT

بخش تحليل يكپارچه يا IR (Integrated Reasoning) داراي 12 سوال چند بخشي است و داوطلب 30 دقيقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتياز اين بخش از 1 تا 8 و به صورت يك نمره اي متغير است. اين بخش مهارت داوطلب را در تحليل منابع مختلف اطلاعاتي مثل جدول و نمودار ارزيابي مي كند و شامل چهار بخش تفصير بصري، تحليل دو قسمتي، تحليل جدول و استدلال چند منبعي است.

در اين بخش از آزمون GMAT سوالات تحليلي با سوالاتي از روي نمودار و جدول مطرح مي شود و داوطلب بايد بتواند اطلاعات را از انواع فرمت هاي امروزي استخراج كند.

بخش استدلال كمي آزمون GMAT

در بخش مهارت محاسبه يا استدلال كمي (Quantitative) مهارت تحليل و حل مسائل مختلف رياضي داوطلبان ارزيابي مي شود. براي پاسخ دادن به سوالات اين بخش داوطلبان بايد داراي دانش محاسباتي و جبري باشند. مدت پاسخگويي به اين بخش 62 دقيقه و نمره ي آن بين 0 تا 60 است.

اين بخش 31 سوال دارد كه 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحليل داده هاي عددي، جبر، حساب و هندسه ارزيابي مي كند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را مي سنجد.

بخش استدلال كلامي آزمون GMAT

در بخش استدلال كلامي آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاري زبان انگليسي و مهارت خواندن متون گوناگون پيچيده ارزيابي مي شود. اين بخش داراي 41 سوال 5 گزينه اي است و داوطلبان براي پاسخگويي به سوالات 75 دقيقه فرصت دارند.

اين بخش شامل تركيبي از دو نوع سوال چند گزينه ‌اي است:

  • مطالعه مفهومي: يك متن مفهومي حداكثر با 350 كلمه به داوطلب داده مي شود و داوطلب پس از خواندن آن بايد به سوالاتي كه توانايي او را در تفسير متن، استنباط از آن و شناسايي روابط منطقي بين عناصر محتوا ارزيابي مي ‌كند، پاسخ بدهد.
  • استدلال انتقادي: اين قسمت توانايي داوطلب را در استنتاج استدلال ‌هاي كوتاه مورد ارزيابي قرار مي دهد.

برگزاري آزمون GMAT در ايران

اگر تصميم داريد براي اهداف تحصيلي خود در آزمون GMAT شركت كنيد بايد بدانيد آزمون GMAT  هر 16 روز يك بار برگزار مي ‌شود و داوطلبان مي توانند حداكثر 5 بار در يك سال در اين آزمون شركت كنند. در مورد برگزاري آزمون GMAT در ايران بايد گفت، اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان ايراني براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه كه آزمون GMAT را برگزار مي كنند مانند تركيه، امارات، ارمنستان، گرجستان و غيره سفر كنند. محدوديتي براي انتخاب محل برگزاري آزمون وجود ندارد و داوطلبان در هر كشوري كه بخواهند مي توانند در اين آزمون شركت كنند. همچنين كشورهاي چين، آمريكا، كانادا، كره جنوبي و غيره از كشورهاي اصلي برگزار كننده ي آزمون GMAT هستند.

اگر براي مهاجرت تحصيلي به كانادا و آمريكا نياز به راهنمايي داريد، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان امور مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

مراحل ثبت نام آزمون GMAT

  • ابتدا به سايت mba.com مراجعه كنيد و روي گزنيه Register Now كليك كنيد.
  • سپس يك حساب كاربري ايجاد كنيد.
  • اطلاعات شخصي خود را وارد كنيد.
  • بخش profile details را كه شامل تاريخ تولد،جنسيت، مليت ، علت ثبت نام، اطلاعات تحصيلي و كاري است را تكميل كنيد
  • در مرحله يVerify Profile اطلاعاتي كه در حساب كاربري وارد كرده ايد را تاييد كنيد.
  • پس از تكميل پروفايل خود مجددا به حساب كاربري برويد.
  • در بخش Register Now مي توانيد يكي از مراكز برگزار كننده آزمون GMAT در كشور مورد نظر خود را مانند تركيه، امارات، ارمنستان و… را انتخاب كنيد.
  • پس از انتخاب مركز آزمون يكي از تاريخ هاي برگزاري را انتخاب كنيد.
  • سپس براي ثبت نام قطعي در آزمون گزينه Complete Order را كليك كنيد.
  • پس از تاييد اطلاعات پروفايل و موافقت با قوانين به صفحه پرداخت هدايت مي شويد.

با ثبت نام در آزمون GMAT مي توانيد به نرم افزار رايگان سايت رسمي GMAT كه يكي بهترين منابع آزمون GMAT براي آشنايي بيشتر با آزمون است دسترسي داشته باشيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص نحوه ثبت نام و شرايط شركت در آزمون GMAT با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد.

پرداخت هزينه آزمون GMAT

هزينه ثبت نام در آزمون GMAT  تقريبا در همه ي كشورها يكسان است. در هنگام ثبت نام در آزمون مي توانيد ارسال گزارش نمره يا ريپورت GMAT را براي 5 دانشگاه به صورت رايگان درخواست كنيد، اما براي ارسال گزارش نمره اضافه يا بعد از برگزاري آزمون بايد هزينه اي را بپردازيد. همچنين بايد بدانيد امكان لغو و يا تغيير زمان و مركز آزمون و اعتراض به نمره آزمون نيز وجود دارد، اما درخواست اين موارد شامل پرداخت هزينه است.

در صورتي كه لغو كردن آزمون تا 7 روز پيش از تاريخ برگزاري آزمون باشد، بخشي از هزينه ثبت نام به داوطلب مسترد مي شود، ولي پس از اين تاريخ، مبلغي بازگردانده نخواهد شد.

جدول هزينه هاي آزمون GMAT

هزينه خدمات آزمون

آزمون حضوري

آزمون آنلاين

هزينه ثبت‌ نام

275 دلار

300 دلار

هزينه گزارش نمره اضافي

35 دلار

35 دلار

هزينه لغو آزمون

25 دلار

هزينه اعتراض به نمره

25 دلار

هزينه تغيير زمان آزمون بيش از 60 روز قبل از برگزاري

55 دلار

60 دلار

هزينه تغيير زمان آزمون 15 تا 60 روز قبل از برگزاري

110 دلار

120 دلار

هزينه تغيير زمان آزمون 4 روز و كمتر از برگزاري

165 دلار

180 دلار

مبلغ قابل ‌بازگشت با لغو آزمون بيش از 60 روز قبل از برگزاري

110 دلار

120 دلار

مبلغ قابل ‌بازگشت با لغو آزمون 15 تا 60 روز قبل از برگزاري

80 دلار

90 دلار

نحوه پرداخت هزينه آزمون GMAT

پرداخت هزينه آزمون GMAT مانند ساير آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون GRE تضميني و غيره از طريق كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا كارت و مستر كارت و يا حساب هاي بين المللي مانند پي پال انجام مي شود، همچنين مي توانيد با خريد ووچر آزمون GMAT بدون داشتن كارت هاي اعتباري هزينه ثبت نام و ساير هزينه هاي آزمون كه به آن اشاره كرديم را پرداخت كنيد.

ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۵۵:۵۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ساختار آزمون GMAT

شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون GMAT فعاليت ندارد

ساختار آزمون GMAT شامل 80 سوال در 4 بخش نگارش تحليلي (AWA)، استدلال يكپارچه (Integrated Reasoning)، مهارت محاسباتي يا استدلال كمي (Quantitative Reasoning)، استدلال كلامي (Verbal Reasoning) مي باشد و مدت زمان انجام آزمون 3 ساعت و 7 دقيقه است.

آزمون GMAT چيست؟

اگر قصد تحصيل در يكي از دانشگاه هاي آمريكا يا كانادا در مقطع كارشناسي ارشد را در رشته هاي تجارتي يا مديريتي مانند اقتصاد، مديريت، حسابداري، MBA  و غيره را داريد، براي اپلاي تحصيلي بايد در آزمون GAMT شركت كنيد و با كسب نمره ي قبولي در اين آزمون، موفق به اخذ پذيرش تحصيلي در رشته ي مورد نظر خواهيد شد.

آزمون GAMT يا Graduate Management Admission Test يك آزمون بين المللي به زبان انگليسي است و براي پذيرش در رشته هاي MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و كامپيوتري براي ارزيابي توانايي ‌ها و مهارت هاي داوطلبان براي تحصيل در رشته ‌هاي مديريتي و تجارتي برگزار مي شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته هاي رياضي، جبر، هندسه، تجزيه‌ داده و دستور زبان مورد ارزيابي قرار مي ‌دهد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص شرايط شركت و نحوه ثبت نام در آزمون GMAT با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ساختار آزمون GMAT

آزمون GMAT يك آزمون تطبيقي و مبتني بر كامپيوتر است اين آزمون داراي 80 سوال در 4 بخش مي باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقيقه مي باشد.

سوالات آزمون GMAT طوري طراحي مي شوند كه روي مهارت‌ هاي كليدي مديريتي و توانايي ‌هاي مورد نظر بيزنس اسكول ‌ها تمركز دارند، همچنين سوالات آزمون GMAT، توسط شوراي پذيرش مديريت تحصيلات طراحي مي‌ شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار كرده، نمرات را محاسبه مي كند و به شوراي پذيرش ارائه‌ مي‌ دهد.

همچنين شركت در نسخه ي آنلاين آزمون GMAT هيچ محدوديت زماني ندارد و شما مي‌توانيد در هر ساعتي از شبانه ‌روز در اين آزمون به صورت غير حضوري شركت كنيد.

آزمون GMAT از چهار بخش اصلي تشكيل شده است:

  • نگارش تحليلي يا AWA
  • استدلال يكپارچه يا IR
  • استدلال كمي (تحليل اعداد و ارقام و محاسبات رياضي)
  • استدلال كلامي (مهارت تحليل زباني)

در ماه جولاي سال ۲۰۱۷، امكان انتخاب ترتيب بخش ‌هاي آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شركت‌ كنندگان مي توانند ترتيب پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف آزمون جي مت را خودشان انتخاب كنند.

بيشتر بخوانيد: تفاوت آزمون GRE و GMAT

بخش نگارش تحليلي آزمون GMAT

در بخش نوشتاري تحليلي يا AWA (Analytical Writing Assessment) داوطلب 30 دقيقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن يك متن تحليلي نشان دهد. سيستم نمره‌ دهي در آزمون GMAT در بخش رايتينگ تحليلي توسط يك كارشناس و يك الگوريتم كامپيوتري انجام مي شود. اين بخش تشريحي بوده و در نمره ي آزمون لحاظ نمي شود. هدف از برگزاري اين بخش از آزمون ارزيابي مهارت داوطلبان در يك تحليل و نقد آن است. يك متن تحليلي به داوطلب داده مي شود و بايد آن را نقد و بررسي كند و كارشناس و كامپيوتر كيفيت نقد داوطلب را ارزيابي مي كنند.

در اين بخش دو نمره داده مي شود كه از ميانگين آنها يك نمره ي نهايي به دست مي آيد. نمره اين بخش از 0 تا 6 به صورت نيم واحدي متغير است و اگر داوطلب هيچ پاسخي به سوال ندهد براي اين بخش نمره ي صفر به او داده مي شود.

بخش استدلال يكپارچه (IR) آزمون GMAT

بخش تحليل يكپارچه يا IR (Integrated Reasoning) داراي 12 سوال چند بخشي است و داوطلب 30 دقيقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتياز اين بخش از 1 تا 8 و به صورت يك نمره اي متغير است. اين بخش مهارت داوطلب را در تحليل منابع مختلف اطلاعاتي مثل جدول و نمودار ارزيابي مي كند و شامل چهار بخش تفصير بصري، تحليل دو قسمتي، تحليل جدول و استدلال چند منبعي است.

در اين بخش از آزمون GMAT سوالات تحليلي با سوالاتي از روي نمودار و جدول مطرح مي شود و داوطلب بايد بتواند اطلاعات را از انواع فرمت هاي امروزي استخراج كند.

بخش استدلال كمي آزمون GMAT

در بخش مهارت محاسبه يا استدلال كمي (Quantitative) مهارت تحليل و حل مسائل مختلف رياضي داوطلبان ارزيابي مي شود. براي پاسخ دادن به سوالات اين بخش داوطلبان بايد داراي دانش محاسباتي و جبري باشند. مدت پاسخگويي به اين بخش 62 دقيقه و نمره ي آن بين 0 تا 60 است.

اين بخش 31 سوال دارد كه 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحليل داده هاي عددي، جبر، حساب و هندسه ارزيابي مي كند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را مي سنجد.

بخش استدلال كلامي آزمون GMAT

در بخش استدلال كلامي آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاري زبان انگليسي و مهارت خواندن متون گوناگون پيچيده ارزيابي مي شود. اين بخش داراي 41 سوال 5 گزينه اي است و داوطلبان براي پاسخگويي به سوالات 75 دقيقه فرصت دارند.

اين بخش شامل تركيبي از دو نوع سوال چند گزينه ‌اي است:

  • مطالعه مفهومي: يك متن مفهومي حداكثر با 350 كلمه به داوطلب داده مي شود و داوطلب پس از خواندن آن بايد به سوالاتي كه توانايي او را در تفسير متن، استنباط از آن و شناسايي روابط منطقي بين عناصر محتوا ارزيابي مي ‌كند، پاسخ بدهد.
  • استدلال انتقادي: اين قسمت توانايي داوطلب را در استنتاج استدلال ‌هاي كوتاه مورد ارزيابي قرار مي دهد.

نمره دهي به آزمون GMAT

نمره ي اين آزمون بين 200 تا 800 است و داوطلب براي پذيرش در دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا بايد نمره ي 700 و بالاتر را كسب كند.

همان طور كه گفته شد آزمون GMAT يك آزمون تطبيقي است. تطبيقي بودن آزمون به اين معنا است كه در حين آزمون، كامپيوتر عملكرد داوطلب را در پاسخ دادن به سوالات ارزيابي مي‌ كند و تغييراتي را در روند سوالات ايجاد مي ‌كند. تطبيقي بودن آزمون  GMATبه اين صورت است كه قبل از شروع آزمون، سطح داوطلب متوسط در نظر گرفته مي شود و سوالات اوليه ‌اي كه مطرح مي‌ شود، درجه سختي متوسط دارد. در صورتي كه داوطلب به سوال پاسخ صحيح بدهد، سوال بعدي كه پرسيده مي شود سخت‌تر خواهد بود و اگر نتوانيد به سوال پاسخ درست بدهيد سوال بعدي آسان تر مي شود.

يكي از مهمترين راهكارها براي كسب نمره بالا، مطالعه منابع آزمون GMAT است كه به صورت كتاب ها و منابع اينترنتي ارائه مي شود. همچنين با ثبت نام در آزمون GMAT به نرم افزار رايگان كه سايت رسمي جي مت در اختيار داوطلبان قرار مي دهد، دسترسي خواهيد داشت و با استفاده از اين نرم افزار آمادگي بيشتري براي شركت در آزمون پيدا مي كنيد. 

برگزاري آزمون GMAT در ايران

اگر تصميم داريد براي اهداف تحصيلي خود در آزمون GMAT شركت كنيد بايد بدانيد آزمون GMAT  هر 16 روز يك بار برگزار مي ‌شود و داوطلبان مي توانند حداكثر 5 بار در يك سال در اين آزمون شركت كنند. در مورد برگزاري آزمون GMAT در ايران بايد گفت، اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان ايراني براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه كه آزمون GMAT را برگزار مي كنند مانند تركيه، امارات، ارمنستان، گرجستان و غيره سفر كنند. محدوديتي براي انتخاب محل برگزاري آزمون وجود ندارد و داوطلبان در هر كشوري كه بخواهند مي توانند در اين آزمون شركت كنند. همچنين كشورهاي چين، آمريكا، كانادا، كره جنوبي و غيره از كشورهاي اصلي برگزار كننده ي آزمون GMAT هستند.

اگر براي مهاجرت تحصيلي به كانادا و آمريكا نياز به راهنمايي داريد، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان امور مهاجرتي را به شما معرفي مي كند.

ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون GMAT، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۵۳:۱۱ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

شركت در آزمون آزمايشي OET

در ادامه مطلب آزمون OET چيست بايد بدانيد كه..

شركت در آزمون آزمايشي OET

براي اينكه بتوانيد با موفقيت به سوالات بخش هاي مختلف OET پاسخ بدهيد بايد با فرمت و ساختار و سوالات آزمون آشنا شويد، يكي از بهترين راهكارها براي شناخت بيشتر آزمون OET و افزايش آمادگي براي شركت در آزمون، شركت در آزمون آزمايشي OET يا آزمون ماك OET است.

آزمون ماك OET نمونه ي شبيه سازي شده آزمون اصلي OET است، بنابراين سوالات و فرمت آزمون ماك مطابق با آزمون اصلي طراحي شده است. آزمون ماك OET به شكل آزمايشي و براي ارزيابي مهارت ها و معلومات زبان انگليسي و همچنين ارزيابي ميزان آمادگي داوطلبان پيش از شركت در آزمون اصلي OET برگزار مي شود.

آزمون آزمايشي در شرايط واقعي برگزار مي شود و داوطلب با محيط آزمون بيشتر آشنا مي شود، در واقع آزمون ماك OET به داوطلب كمك مي كند تا بتواند خود را در شرايط واقعي آزمون قرار دهد، به همين دليل در هنگام شركت در آزمون اصلي در جلسه ي آزمون استرس كمتري خواهد داشت و مي تواند با تمركز بيشتري به سوالات پاسخ دهد.

در حقيقت آزمون ماك OET بهترين راه براي تعيين پيشرفت كلي زبان آموزان با توجه به استاندارد جهاني و در قياس با زبان انگليسي واقعي محسوب مي شود.

شركت در دوره هاي آمادگي OET

كلاس هاي آمادگي OET كه توسط موسسات زبان معتبر به صورت حضوري و يا آنلاين برگزار مي شوند، بهترين راهكار براي كسب نمره بالا در آزمون OET است، چرا كه در اين كلاس ها با تجربه ترين اساتيد زبان انگليسي به شما آموزش مي دهند و علاوه بر آموزش مهارت هاي OET با بهترين منابع و آزمون هاي آزمايشي و موثرترين تكنيك ها و روش هاي مطالعه و تقويت مهارت هاي زبان انگليسي نيز آشنا مي شويد و با تقويت هر چهار مهارت خود مي توانيد، نمره بالايي در بخش هاي مختلف آزمون OET بگيريد.

مطالعه منابع مختلف آزمون OET

قطعا براي موفقيت در آزمون OET بايد بهترين و مناسب ترين منابع آزمون OET را مطالعه كنيد. منابع آزمون OET به صورت كتاب ها و منابع آنلاين در اختيار زبان آموزان قرار مي گيرد تا بتوانند با استفاده از آنها مهارت هاي OET را كه شامل ريدينگ، ليسنينگ، اسپيكينگ و رايتينگ است را تقويت كنند و با نمونه سوالات آزمون آشنا شوند؛ اما بايد بدانيد مطالعه كتاب هاي OET به تنهايي كافي نمي باشد و بايد از منابع مختلف براي تقويت مهارت هاي OET استفاده كنيد مثلا متون مختلف انگليسي را بخوانيد، به موسيقي و اخبار انگليسي گوش دهيد، فيلم هاي انگليسي ببينيد و…

استفاده از منابع مختلف OET به شما كمك مي كند تا با لغات انگليسي و نكات گرامري و نگارشي و لهجه هاي مختلف انگليسي بيشتر آشنا شويد و بتوانيد نمره ي بهتري در آزمون كسب كنيد، چرا كه گسترش دامنه لغات انگليسي و استفاده صحيح از نكات گرامري و نگارشي و همچنين شناخت لهجه هاي مختلف در بخش هاي آزمون يك ضرورت است و بدون تقويت اين مهارت ها در آزمون OET موفق نخواهيد شد.

مديريت زمان

همان طور كه مي دانيد براي پاسخ دادن به سوالات هر بخش آزمون OET زمان مشخصي در نظر گرفته شده است و شما براي پاسخ دادن به سوالات هر بخش با محدوديت زمان مواجه هستيد، بنابراين بايد بتوانيد به سوالات در وقت تعيين شده پاسخ بدهيد، در غير اين صورت وقت شما تمام مي شود و نمي توانيد به تمام سوالات پاسخ دهيد و نمره خود را از دست خواهيد داد، از اين رو داشتن سرعت عمل بالا در جواب دادن به سوالات و توجه به محدوديت زمان به اندازه تقويت مهارت هاي آزمون براي كسب موفقيت بسيار اهميت دارد؛ به اين منظور شما مي توانيد هنگام تمرين كردن از يك ساعت يا تايمر استفاده كنيد و زمان خود را در پاسخ دادن به سوالات ارزيابي كنيد و به مرور با تمرينات بيشتر و بالا بردن سرعت عمل خود در هنگام آزمون به خوبي زمان خود را مديريت كنيد و بدون اينكه وقت كم بياوريد به تمام سوالات با تمركز و بدون استرس پاسخ بدهيد.

تمرين روزانه و مداوم انگليسي

تمرين روزانه و مداوم انگليسي يكي ديگر از نكات موفقيت در آزمون OET است، شما بايد براي انجام تمرينات انگليسي يك برنامه روزنامه و منظم داشته باشيد و هر روز طبق برنامه به حل تمرينات در بخش هاي مختلف OET بپردازيد. شما بايد هر روز متون انگيسي را بخوانيد و به فايل هاي صوتي و اخبار انگليسي و…گوش دهيد تا با تمرين روزانه در كنار ساير تكنيك هاي موثر براي تقويت مهارت هاي آزمون، بتوانيد نمره بالايي در آزمون OET كسب كنيد و به نتيجه ي دلخواه خود برسيد.

منابع آزمون OET

براي اينكه بتوانيد موفق به كسب حداقل نمره ي قابل قبول (350) شويد، بايد از منابع معتبر آزمون كه به صورت كتاب ها و منابع آنلاين ارائه مي شوند استفاده كنيد.

برخي منابع آزمون OET عبارتند از:

  • كتاب Official Practice Book 1اين كتاب شامل سه تست عملي OET به همراه پاسخنامه است، مروري بر OET و نحوه نمره دهي آزمون، راهنماي اطلاعات داوطلب، معيارهاي مهم ارزيابي و اطلاعات مفيد زبان.
  • كتاب Nurses’ Guide to the Updated OET 2.0 ( Speaking & Writing)اين كتاب شامل كارآمدترين استراتژي ها، تمرين هاي گسترده و توضيح دقيق نحوه ي امتيازدهي مهارت هاي آزمون در بخش گفتاري و نوشتاري است.
  • كتاب OET Preparation (Cambridge) اين كتاب شامل تمرينات مهم در هر چهار مهارت زبان انگليسي است.
  • كتاب Kaplan Official Guide to OETاين كتاب يكي ديگر از منابع ارزشمند آزمون است، راهنماي رسمي OET اولين و تنها كتاب راهنماي تأييد شده توسط (CBLA) است. اين كتاب شامل نكات و استراتژي هاي اصلي آزمون است.
  • كتاب Kaplan Official Guide to OET 2.0اين كتاب شامل تست گوش دادن به آهنگ، سوالات تاليفي واقع بينانه و فعاليت هاي تقويت مهارت براي هر يك از مهارت هاي زبان و نكات خود آموزي است.
  • كتاب OET Updated Prep Plus For Nurses: The 3-in-1 Guide For Writing, Speaking & Listeningمطالب اين كتاب شامل سوالات مفيد در سه مهارت نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن است.
  • كتاب MAGGIE RYAN Collection تمرينات اين كتاب براي تقويت مهارت هاي خواندن، گوش دادن و نوشتن است.
  • كتاب How to Pass the OET: For Nurses اين كتاب داراي چهار آزمون تاليفي كامل است و اطلاعاتي در مورد ساختار آزمون، تمرينات مربوط به مهارت هاي زبان، نحوه آماده سازي و قبولي در آزمون را ارائه مي دهد.
  • كتاب OET Writing Strategy Guide: Everything You Need to Know About the Revised Assessment Criteriaاين كتاب يكي ديگر از منابع معتبر آزمون است و در مورد تقويت مهارت نوشتن است و به بررسي معيارهاي ارزيابي و مراحل نوشتن نامه مي پردازد.

اگر يكي از شاغلان حوزه ي سلامت هستيد و تصميم داريد به كانادا مهاجرت كنيد، اما چيزي در مورد اعتبار آزمون OET در كانادا نمي دونيد، براي كسب اطلاعات كامل با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

مزاياي شركت آزمون OET

آزمون ‌هاي زبان انگليسي مانند آيلتس و تافل با آزمون OET از نظر ساختار شباهت‌ هايي دارند، از جمله اينكه همه آزمون ‌ها شامل چهار بخش اصلي (درك مطلب، شنيداري، گفتاري، نوشتاري) هستند و مهارت زبان داوطلبان را در اين چهار بخش ارزيابي مي‌ كنند، اما آزمون OET در مقايسه با ساير آزمون ‌ها مزايايي دارد كه به برخي از آنها اشاره مي‌ كنيم.

  • در مورد مزاياي شركت در آزمون OET نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون تافل و آيلتس بايد گفت برخلاف ساير آزمون ها، سوالات آزمون OET فقط مختص كادر درمان است و داوطلبان با سوالاتي در خصوص تخصص و زمينه كاري خود روبرو مي ‌شوند، از اين رو پاسخ دادن به سوالات براي آنها آسان ‌تر خواهد بود و مي توانند نمره بهتري كسب كنند. در واقع تخصصي بودن سوالات OET مهمترين تفاوت هاي آزمون OET با آزمون آيلتس، تافل و ساير آزمون هاي زبان انگليسي است.
  • اين آزمون در بسياري از كشورهايي كه در زمينه علوم پزشكي موفق هستند، قابل قبول مي باشد.
  • آزمون OET مورد تأييد اداره مهاجرت استراليا و نيوزيلند براي گرفتن هر گونه ويزا مي باشد.
  • آماده شدن براي اين آزمون نسبت به ديگر آزمون ها به مراتب براي فارغ التحصيلان رشته هاي پزشكي آسان تر مي باشد.
  • آزمون او اي تي به طور گسترده اي در جهان به عنوان مدرك مهارت انگليسي براي رجيستر شدن، تحصيل و كار در بخش خدمات پزشكي – درماني و همچنين براي اخذ ويزا در برخي از كشورها شناخته شده است.
  • برخلاف برخي آزمون ها مانند آزمون DHA در تعداد دفعات شركت در آزمون OET هيچ محدودتي وجود ندارد و داوطلبان مي ‌توانند بارها در آزمون OET شركت كنند و تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون يكي از تفاوت آزمون OET و DHA است.

كدام كشورها مدرك آزمون OET را به رسميت مي شناسند؟

كشورهايي كه نتيجه آزمون OET را به عنوان مدرك مهارت زبان انگليسي به رسميت مي‌ شناسند و اين آزمون مورد تاييد شوراهاي مراقبت‌ هاي بهداشتي، دولت‌ ها و دانشگاه‌ ها مي‌ باشد، عبارتند از:

انگلستان، ايرلند، استراليا، نيوزيلند، دبي، سنگاپور، ناميبيا، اوكراين، اسپانيا، امارات متحده عربي، ايالات متحده آمريكا، كانادا، مالديو ،مالت، فيليپين، قطر

البته در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET بايد بدانيد در حال حاضر از بين 12 تخصص آزمون OET كه به آن اشاره كرديم، فقط پزشكان، پرستاران و ماماها مي توانند از نتايج OET براي مهاجرت شغلي به انگلستان استفاده كنند.

براي اطلاع از مراكز استراليا كه آزمون OET را به رسميت مي شناسند كليك كنيد.

ووچـر آزمون OET مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر ، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۴۹:۱۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

آزمون OET چيست؟

آزمون OET چيست؟

آزمـون OET صد در صد تضميني 

آزمون OET چيست؟ آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و سلامت براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي داوطلبان كه از متخصصين كادر درمان هستند، برگزار مي شود.

آزمون OET

آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشكي برگزار مي شود. مدرك اين آزمون مورد قبول كشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريكا، نيوزيلند، كانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت كادر درمان از جمله پزشكان، پيراپزشكان و پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان است.

كاركنان حوزه سلامت كه قصد دارند به كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، بايد در آزمون زبان OET شركت كنند تا با كسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي كاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات كنند. مدرك اين آزمون با نمره ي بالا يكي از مهمترين مدارك براي دريافت پيشنهاد كار از سوي كارفرما و اخذ مجوز كار و مهاجرت شغلي پزشكان و ساير كاركنان كادر درمان بشمار مي رود.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون OET تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

كدام تخصص ها مي توانند در آزمون OET شركت كنند؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET پرستاري
  4. OET كاردرماني
  5. OET گفتار درماني
  6. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  7. OET راديوگرافي
  8. OET فيزيوتراپي
  9. OET رژيم درماني (تغذيه)
  10. OET داروسازي
  11. OET پاپزشكي (OET Podiatry)
  12. OET دامپزشكي

اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شركت كنيد، براي دريافت كاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون OET پرستاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

نحوه برگزاري آزمون OET

انواع آزمون OET از نظر نحوه برگزاري عبارتند از:

  • آزمون OET كاغذي: اين آزمون به صورت كتبي (كاغذي) و با حضور در مراكز برگزار كننده آزمون OET برگزار مي شود.
  • آزمون OET كامپيوتري: اين آزمون مبتني بر كامپيوتر است و براي شركت در آزمون بايد به يكي از مراكز برگزار كننده OET مراجعه كنيد. در OET كامپيوتري در روز آزمون بخش اسپيكينگ گرفته نمي شود و براي اين قسمت بعدا به صورت آنلاين در فضاي Zoom تست خواهد شد.
  • آزمون OET هوم اديشن: OET خانگي از سال 2023 ارائه شده است و به صورت آنلاين برگزار مي شود و براي شركت در OET خانگي نيازي به حضور در مراكز برگزار كننده OET نمي باشد و شما مي توانيد با دسترسي به پلتفرم زوم و ساير تجهيزات لازم از جمله اينترنت پر سرعت در هر مكاني مانند خانه در آزمون OET هوم اديشن شركت كنيد. در حال حاضر OET خانگي تنها براي تخصص هاي پزشكي و پرستاري در دسترس است.

ساختار آزمون OET

همان طور كه گفته شد، آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشكي براي متقاضيان مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان برگزار مي شود و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است.

ساختار آزمون OET و بخش هاي مختلف آن براي تمام تخصص ها يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون دولينگو، آيلتس، تافل و غيره شامل چهار بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي يعني خواندن (درك مطلب)، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن مورد ارزيابي قرار مي دهد.

بخش هاي مختلف آزمون OET عبارتند از:

  • بخش درك مطلب يا ريدينگ (Reading)
  • بخش شنيداري يا ليسنينگ (Listening)
  • بخش گفتاري يا اسپيكينگ (Speaking)
  • بخش نوشتاري يا رايتينگ (Writing)

يكي از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص تفاوت آزمون OET در تخصص هاي مختلف است. آزمون OET در تخصص هاي مختلف چه تفاوتي با هم دارند؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، سوالات آزمون در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش هاي اسپيكنيگ و رايتينگ سوالات براي هر يك از تخصص ها جداگانه طراحي شده است به يعني به طور مثال سوالات آزمون OET گفتار درماني با سوالات آزمون OET متخصصين تغذيه (رژيم درماني) و OET راديوگرافي متفاوت است.

همچنين هيچ تفاوتي در نحوه ثبت نام، هزينه، مدت اعتبار مدرك آزمون و… در تخصص هاي مختلف و انواع آزمون OET وجود ندارد.

بيشتر بخوانيد: آزمون OET متخصصين تغذيه

ريدينگ آزمون OET

بخش درك مطلب ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقيقه فرصت دارند به سوالات اين بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درك مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومي است و سوالات اين بخش براي تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشكي مشترك هستند.

داوطلبان بخش ريدينگ يا درك مطلب آزمون OET را در دو بخش انجام مي‌ دهند. ابتدا دفترچه متن و دفترچه سوالات بخش A به داوطلبان داده مي‌ شود. وقتي زمان 15 دقيقه بخش A تمام شد، دفترچه ‌ها گرفته مي ‌شود و دفترچه بخش ‌هاي B و C به داوطلبان داده مي شود و مدت زمان انجام اين دو بخش 45 دقيقه است. دستورالعمل هر بخش در برگه سوال داده شده و اطلاعاتي در مورد موضوع، متن و كاري كه بايد داوطلبان انجام دهند به آنها داده مي شود.

بخش هاي ريدينگ آزمون OET

  • بخش Aداوطلب بايد در اين بخش چهار متن كوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقيقه پاسخ بدهد، سوالات اين قسمت شامل سوالات جاي خالي،‌ سوالات ربطي، و پاسخ كوتاه مي باشد.
  • بخش Bداوطلب بايد 6 متن كوتاه را بخواند و براي هر متن به يك سوال پاسخ دهد و در مجموع در اين بخش بايد به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 كلمه اي را مي خواند و براي هر متن به 8 سوال چهار گزينه اي و در مجموع به 16 سوال در اين بخش پاسخ مي دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقيقه است.

از مهمترين نكات ريدينگ آزمون OET مي توان به يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning و گسترش دايره لغات انگليسي، تمرين كردن با ساعت براي مديريت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند كتاب ها و منابع آنلاين و… اشاره كرد.

ليسنينگ آزمون OET

بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگويي به هر سه بخش در مجموع 40 دقيقه است. در بخش شنيداري فايل هاي صوتي با موضوعات پزشكي و درماني پخش مي شود و داوطلبان بايد به فايل هاي صوتي با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنيده اند، به سوالات در بخش هاي مختلف پاسخ دهند. هر فايل صوتي فقط يك بار پخش مي شود و داوطلب بايد بتواند در حين گوش دادن به فايل ها جواب ها را بنويسد.

  • بخش A: در اين بخش داوطلبان به دو فايل صوتي كه شامل دو مشاوره ي 5 دقيقه اي است، گوش مي دهند و پس از آن با توجه به فايل ها به 24 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Bداوطلبان در اين بخش به 6 فايل صوتي كه خلاصه ي مكالمات هستند، گوش مي دهند و سپس با توجه به فايل ها به 6 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Cدر بخش C داوطلبان به دو فايل صوتي گوش مي دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنيده اند پاسخ مي دهند.

در نمره دهي به آزمون OET در بخش ليسنينگ، پاسخ ها مطابق با ملاك هاي تعيين شده توسط طراحان سوالات، بررسي و با توجه به صحت ارائه اطلاعات لازم توسط داوطلب نمره دهي مي شود.

نحوه پاسخ دادن به سوالات ليسنينگ در دفترچه

در قسمت A، جواب هاي خود را مستقيماً روي خطوط ارائه شده براي دو پاسخ در دفترچه سوال بنويسيد. طول خط بايد براي نوشتن پاسخ صحيح كافي باشد. بخش‌ هاي B و C داراي علامت‌گذاري كامپيوتري هستند، بنابراين حتما هنگام وارد كردن جواب هاي خود، دستورالعمل‌ هاي صفحه اول دفترچه را دنبال كنيد. شما بايد دايره اي را كه شامل پاسخ A،B  يا C انتخابي خود است با استفاده از مداد پر كنيد. كل دايره از جمله حرف را با مداد سايه بزنيد تا به وضوح توسط كامپيوتر خوانده شود. اگر مي خواهيد پاسخ خود را تغيير دهيد، آن را پاك كنيد و دايره پاسخي را كه اكنون مي خواهيد انتخاب كنيد پر كنيد.

اگر مي خواهيد به سوالات اين بخش با موفقيت پاسخ بدهيد بايد به مهمترين نكات ليسنينگ آزمون OET كه شامل افزايش دقت شنيداري، گوش دادن روزانه به انگليسي، مطالعه منابع ليسنينگ، شركت در آزمون آزمايشي OET (ماك OET)، شركت در كلاس هاي آمادگي OET و… است در تمرينات خود توجه كنيد.

اسپيكينگ آزمون OET

داوطلبان براي انجام بخش گفتاري يا اسپيكينگ آزمون OET، براي پاسخ دادن به سوالات 30 دقيقه فرصت دارند. سوالات اسپيكينگ OET براي هر يك از 12 تخصص به طور خاص طراحي شده است.

پاسخ دادن به سوالات اسپيكينگ به اين صورت است كه داوطلب بايد نقش تخصص خود را به عنوان پزشك، پرستار و غيره در مقابل ممتحن اجرا كند. نقش ها يك به يك به داوطلب معرفي مي شود و او بايد در مدت زمان 5 دقيقه نقش مورد نظر را ايفا كند. در اين بخش صداي داوطلب هنگام صحبت كردن ضبط مي شود و براساس معيارهايي مانند روان صحبت كردن، قابل فهم بودن، استفاده ي مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ي وي تعيين مي شود.

كارت نقش (role-play card) در اسپيكينگ OET

داوطلب قبل از ايفاي هر نقش 2 تا 3 دقيقه فرصت دارد تا كارت نقش را مطالعه كند و آماده شود. هر دو كارت نقش شبيه هم هستند. بالاي كارت اطلاعاتي در مورد مكاني نوشته شده است كه گفتگو در آنجا انجام مي شود. همچنين داوطلب مي تواند نكاتي را روي كارت يادداشت كند.

كارت نقش(role-play card) ، شرايط و كاري كه داوطلب بايد انجام دهد را توضيح مي دهد. داوطلب مي تواند پيش از شروع مكالمه اگر سوالي در مورد محتوا يا چگونگي اجراي نقش دارد بپرسد.

در پاراگراف بالايي اطلاعات پيشينه اي و شرايط بيمار نوشته شده است. مشخص خواهد شد كه نقش مقابل شما خود بيمار است يا شخصي كه از طرف او صحبت مي كند مانند همراه بيمار. نيمه پاييني كارت شامل اطلاعاتي است كه براي داوطلب مشخص مي كند، در چه راستايي به مكالمه بپردازد. هر كارت نقش حدودا 100 تا 150 كلمه دارد و مدت زمان انجام مكالمه حدودا 5 دقيقه است.

تمركز روي لحن و كلام، كوتاه و دقيق صحبت كردن، ضبط كردن صدا در حين تمرين گفتاري، مطالعه منابع مختلف اسپيكنيگ و… از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آزمون OET است كه به شما در تقويت مهارت گفتاري و كسب نمره بالا كمك بسزايي مي كند.

رايتينگ آزمون OET

در بخش نوشتاري آزمون OET كه مانند بخش گفتاري براي هر يك از 12 تخصص علوم پزشكي جداگانه طراحي مي شود. در اين بخش داوطلب بايد متني را در قالب يك نامه در مدت 45 دقيقه بنويسد. همچنين او مي تواند متن خود را در قالب پاسخ كتبي به يك شكايت يا انتقاد در زمينه تخصصي خود بنويسد.

نحوه ي نوشتن رايتينگ OET به اين صورت است كه اغلب متن ها از 2 يا 3 پاراگراف تشكيل شده است كه بين مقدمه و نتيجه قرار دارند. هر يك از پاراگراف ها بايد يك ايده اصلي داشته باشد همچنين جملات پاراگراف ها بايد با ايده اصلي مرتبط باشند. و تعداد كلمات 180 تا 200 كلمه باشد.

در خصوص نمره دهي در بخش رايتينگ، بايد گفت، پاسخ هاي داوطلبان در اين بخش توسط دو اگزمينر OET بررسي و براساس معيارهاي نوشتاري مانند هدف، محتوا، انسجام متن، شيوه ي نوشتار، سازماندهي و ساختار زباني از لحاظ واژگان و گرامر مورد ارزيابي قرار مي گيرد و نمره اي از 1 تا 6 داده مي شود. هيچ يك از اگزمينرهاي OET از نمره ي اگزمينر ديگر، اطلاعي ندارد. سپس نرم افزار FACETS   تحليلي چند جانبه در مورد نمرات خام داوطلبان صورت داده و نمره ي آن دسته از اگزمينرها كه با توجه به الگوي رفتاري جمع آوري شده از آنها، در طول روند تصحيح بيش از حد سختگير بوده اند يا انعطاف نشان داده اند را تغيير مي دهد. در صورت عدم تناسب نمره ي به دست آمده توسط نرم افزار، اگزمينر سومي رايتينگ مورد نظر را بررسي مي كند و نرم افزار، نمره ي اگزمينر سوم را دوباره مورد تحليل قرار مي دهد تا تناسب آن را ارزيابي كند.

گسترش دايره لغات انگليسي، يادگيري املاي صحيح كلمات، استفاده از صحيح از حروف بزرگ، خواندن متون انگليسي، رعايت نكات گرامر و علائم نگارشي، رعايت تعداد كلمات نوشتار، مطالعه منابع رايتينگ OET و…. از جمله مهمترين نكات رايتينگ آزمون OET براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

نمره ‌دهي به آزمون OET

تا آگوست سال 2018، نمرات آزمون او اي تي داوطلبان به صورت A تا E مشخص مي ‌شد، اما پس از اين تاريخ نمره دهي به آزمون OET تغيير كرده است و در حال حاضر به داوطلبان نمره‌ اي از 0 تا 500 داده مي ‌شود.

نمره‌ دهي و سطح بندي آزمون OET در هر يك از چهار بخش آزمون به صورت زير مي ‌باشد:

  • سطح A نمره 450 تا 500: داوطلب سطح بالايي از مهارت در زبان انگليسي دارد و توانايي برقراري ارتباط روان و دقيق دارد و گفتار نوشتاري يا شفاهي را به راحتي درك مي‌ كند.

  • سطح B نمره 350 تا 440: داوطلب توانايي برقراري ارتباط موثر را دارد، اما برخي از اشتباهات وجود دارد كه مانع از برقراري ارتباط نمي ‌شود.

  • سطح C+ نمره 300 تا 340: داوطلب توانايي برقراري ارتباط مناسب را با وجود اشتباهاتي كه گاهي رخ مي‌ دهد را دارد.
  • سطح C نمره 200 تا 290: داوطلب توانايي درك ورودي استاندارد را دارد، اما ممكن است نياز به توضيح در زبان سطح بالاتر داشته باشد.
  • سطح D نمره 100 تا 190: داوطلب توانايي تعامل و درك وظايف ساده و معمول را دارد، اما ممكن است نياز به توضيح داشته باشد و اشتباهاتي رخ مي ‌دهد كه موجب ايجاد ضعف در ارتباط مي ‌شود.
  • سطح E نمره 0 تا 90: داوطلب توانايي درك عبارات آشنا و اساسي را دارد و در صورتي مي ‌تواند ارتباط داشته باشد كه طرف مقابل آماده شفاف سازي اطلاعات باشد.

مسلم است هر چه نمره داوطلب در آزمون OET بيشتر باشد، شانس بيشتري براي اخذ مجوز كار و ويزاي كاري در حوزه سلامت خواهد داشت.

نمره خوب در آزمون OET چند است؟

نتايج آزمون OET مانند آزمون تافل و آيلتس نمره رد يا قبولي ندارد و همان طور كه گفته شد، داوطلبان نمره اي از 0 تا 500 كسب مي كنند و نمره قابل قبول از سوي مركز درخواست كننده تعيين مي شود. اما به طور كلي نمره ي 350 (نمره B) نمره خوبي محسوب مي شود و بيشتر مراكز درماني از متقاضيان نمره ي 350 و بالاتر را درخواست مي كنند، بنابراين داوطلبان بايد تمام تلاش خود را به كار گيرند تا بتوانند در آزمون OET حداقل نمره 350 را كسب كنند. با توجه به اهميت نمره آزمون OET براي دريافت پيشنهاد كار و مجوز كار در حوزه ي سلامت، بايد گفت هر چه متقاضي نمره بالاتري در آزمون OET داشته باشد، شانس بيشتري براي دريافت پيشنهاد كار خواهد داشت.

زمان اعلام نتايج آزمون OET

زمان اعلام نتايج آزمون OET تقريبا 15 روز كاري پس از شركت در آزمون است و نتايج آزمون از طريق صفحه شخصي ايجاد شده در سايت رسمي OET در اختيار شركت كنندگان قرار مي گيرد. همچنين تا 72 ساعت پس از اعلام نتايج آزمون OET در صورتي كه فكر مي كنيد نمره دهي به آزمون OET صحيح و عادلانه انجام نشده است، مي توانيد به نتيجه ي آزمون اعتراض كنيد و درخواست خود را براي ارزيابي مجدد ثبت كنيد. البته به دليل اينكه كه براي ارزيابي و تصحيح پاسخ ها از دستورالعمل هاي دقيق ارزيابي براي اطمينان از صحت نتايج پيروي مي شود، امكان تغيير نمره پس از اعتراض كم است و ممكن است نمره شما پس از بازبيني تغيير نكند.

اعتراض به نمره OET داراي هزينه اي است و متقاضي بايد براي ثبت اعتراض خود هزينه آن را كه براي OET كامپيوتري 120 دلار و براي OET كاغذي 95 دلار است.

مدت اعتبار مدرك آزمون OET

اعتبار مدرك آزمون OET در هر 12 تخصص و هر 3 نسخه ي آن (كاغذي، كامپيوتري، هوم اديشن) به مدت 2 سال است و پس از پايان 2 سال اعتبار آن منقضي مي شود و در صورت نياز به مدرك OET متقاضي بايد مجددا در آزمون شركت كند و مدرك جديدي دريافت كند و از نظر مدت اعتبار مدرك OET هيچ تفاوتي در انواع آزمون OET وجود ندارد.

بهتره از تجربه و تخصص كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي مهاجرت شغلي كادر درمان به كشورهاي پيشرفته استفاده كنيد تا بدونيد كدام كشورها براي مهاجرت كاري ايرانيان در حوزه سلامت بهتر است، كارشناسان حتما شما را براي انتخاب بهترين كشور راهنمايي مي‌ كنند.

معادل نمره آزمون OET با آيلتس

آزمون آيلتس يكي از معتبرترين آزمون ‌هاي زبان انگليسي در سراسر دنيا است كه مدرك آن مورد قبول دانشگاه‌ ها، سازمان‌ ها و مراكز علمي است و بسياري از كشورها مدرك اين آزمون را معتبر مي ‌دانند، از اين رو بسياري از افرادي كه قصد مهاجرت تحصيلي، شغلي و غيره را به يكي از كشورهاي انگليسي زبان دارند، بايد مدرك آيلتس با نمره قابل قبول را براي اپلاي و يا براي اخذ ويزا به اداره مهاجرت ارائه نمايند. بنابراين معادل نمره آزمون OET نسبت به آزمون آيلتس را مقايسه مي‌ كنيم.

جدول تبديل نمره آزمون OET به آيلتس

نمره OET

نمره آيلتس

450-500

8-8.5-9

350-440

7-7.5

200-340

5.5-6-6.5

100-190

4-4.5-5

0-90

0-4

ثبت نام در آزمون OET

مهلت ثبت نام و رزرو آزمون OET، ده روز قبل از تاريخ برگزاري آزمون و در ساعت 11:59 بعدازظهر به وقت گرينويچ بسته مي شود.

مراحل ثبت نام و رزرو آزمون OET به ترتيب زير مي باشد:

  • ابتدا به سايت مربوط به ثبت نام آزمون OET مراجعه كنيد. (داوطلب بايد يك حساب ورود بهMY OET جهت رزرو آزمون ايجاد كند.)
  • اطلاعات هويتي و آدرس و پسورد خود براي ورود به سايت را وارد كنيد.
  • منطقه و كشور برگزاري آزمون او اي تي را انتخاب كنيد.
  • زمان و مكان آزمون OET خود را انتخاب كنيد.
  • تخصص مورد نظر خود مانند آزمون OET پاپزشكي، پرستاري و غيره را انتخاب كنيد.
  • اطلاعات خواسته شده را مجددا وارد كرده و عكس پرسنلي را با فرمت مناسب بارگزاري نماييد.
  • هزينه ي ثبت نام آزمون OET را پرداخت كنيد.

براي ثبت نام آزمون OET بايد توجه كنيد، 12 حرفه‌ي درماني در هر مكان و تاريخي موجود نيست و بهتر است داوطلب حداقل سه تاريخ را براي آزمون انتخاب كند، به اين دليل كه اگر ظرفيت مركز برگزاري آزمون تكميل شده باشد و اولين تاريخي كه داوطلب براي رزور آزمون OET انتخاب مي كند، ديگر موجود نباشد.

با دريافت راهنمايي و مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي‌توانيد يك مهاجرت شغلي موفق را تجربه كنيد و در كشور مورد علاقه‌ خود اقامت بگيريد و كار كنيد.

هزينه آزمون OET چقدر است؟

علاوه بر اينكه داوطلبان مي توانند در هر چهار بخش آزمون OET شركت كنند، امكان شركت در هر يك از بخش هاي آزمون OET به صورت جداگانه نيز وجود دارد و چنانچه داوطلب بخواهد فقط در يكي از بخش هاي آزمون OET شركت كند، در هنگام ثبت نام فقط هزينه يك بخش را پرداخت مي كند.

هزينه آزمون OET به ترتيب زير مي باشد:

  • هزينه يك بخش آزمون50 دلار استراليا
  • هزينه دو بخش آزمون 399 دلار استراليا
  • هزينه سه بخش آزمون 477.50 دلار استراليا
  • هزينه هر چهار بخش آزمون587 دلار استراليا

براي پرداخت هزينه آزمون OET بايد از كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا كارت يا مستر كارت استفاده كنيد و يا مي توانيد با خريد ووچر آزمون OET هزينه آزمون را پرداخت كنيد، همچنين براي پرداخت هزينه آزمون OET مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا نيز استفاده كنيد.

ووچر آزمون OET

همان طور كه گفته شد، آزمون OET يك آزمون زبان انگليسي بين المللي است و مانند ساير آزمون هاي بين المللي هزينه هاي مختلف آزمون كه شامل هزينه ثبت نام و رزرو آزمون OET، هزينه اعتراض به نمره آزمون، ارسال ريپورت OET، تغيير مركز و تاريخ آزمون مي باشد، با استفاده از كارت هاي اعتباري بين المللي مانند مستر كارت يا ويزا كارت يا حساب بين المللي Paypal انجام مي شود، يعني داوطلبان ايراني نمي توانند با ريال و يا كارت هاي اعتباري خود هزينه آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون OET را پرداخت كنند، اما يك روش آسان تر نيز براي پرداخت هزينه آزمون OET براي داوطلبان ايراني وجود دارد و آن هم خريد ووچر آزمون OET است.

ووچر آزمون OET يك كد 16 رقمي منحصر به فرد است و تنها يك بار قابل استفاده مي باشد و با استفاده از آن مي توانيد بدون داشتن حساب هاي بين المللي پرداخت هاي آنلاين انجام دهيد.

بسياري از مراكز آموزشي زبان در همان ابتداي ثبت نام دوره OET خدمات ووچر آزمون OET را نيز ارائه مي دهند و در صورتي كه متقاضي بخواهد ووچر OET را تهيه كند، مي تواند تنها با پرداخت هزينه آن به موسسه زبان، كد ۱۶ رقمي ووچر OET را دريافت كند.

برگزاري آزمون OET در ايران

آزمون OET هر ماه 2 مرتبه و در بيش از 40 كشور دنيا برگزار مي شود، اما اين آزمون برخلاف آزمون تافل و آيلتس در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات و غيره سفر كنند.

نزديك ترين كشور هاي برگزاركننده آزمون OET براي ايرانيان

نزديك ترين محل برگزاري آزمون OET براي داوطلبان ايراني عبارتند از:

  • قطر: مركز Moon Beam Center در دوحه
  • تركيه: British Side، خدمات آموزش راهنمايي كيفيت بين المللي، Study in UK Education Council (تحصيل در شوراي آموزش انگلستان) در استانبول
  • مالزي: شركت زبان انگليسي ELC (ELC English Language Company) و مركز تست پرومتريك در كوالالامپور، GPEX Penang در پنانگ
  • عمان: هيئت تخصصي پزشكي عمان و موسسه Polyglot در مسقط
  • عربستان: آكادمي بين المللي الفيصل (ويژه بانوان) و آكادمي بين المللي الفيصل (جنسيت مختلط) و دانشگاه الفيصل در رياض- دانشگاه دارالحكمه – پرديس شمالي و دانشگاه دارالحكمه – پرديس جنوبي در جده، HAEL (ويژه آقايان)، HAEL (ويژه بانوان) در حائل، مردان و زنان جده در جده

5 نكته مهم در آزمون OET

5 نكته مهم در آزمون OET كه براي دريافت نتيجه ي بهتري به شما كمك مي كند شامل:

  1. شركت در آزمون آزمايشي OET
  2. شركت در دوره هاي آمادگي OET
  3. مطالعه منابع مختلف آزمون OET
  4. مديريت زمان
  5. تمرين روزانه و مداوم انگليسي

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل، آيلتس، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

اين مطلب ادامه دارد...

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۴۲:۲۷ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مهاجرت به انگلستان با آزمون OET

آزمـون OET صد در صد تضميني

در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET بايد بدانيد، در حال حاضر از بين 12 تخصص آزمون OET كه به آن اشاره كرديم، فقط پزشكان، پرستاران و ماماها مي توانند از نتايج آزمون OET براي مهاجرت شغلي به انگلستان استفاده كنند.

مهاجرت كادر درمان به انگلستان

سيستم مراقبت هاي بهداشتي در انگلستان يا سيستم بهداشت ملي (NHS) در سال 1948 براي ارائه خدمات درماني رايگان افتتاح شد و شهروندان انگليسي مي توانند به صورت رايگان به پزشك عمومي مراجعه كنند و درمان بيمارستاني رايگان دريافت كنند، اما امروزه با افزايش جمعيت در انگستان، ارائه خدمات بهداشتي و درماني رايگان به كليه شهروندان هزينه بيشتري دارد و ارائه به موقع آن دشوار شده است، از اين رو نياز به نيروي كار متخصص در زمينه بهداشت و درمان، بيشتر از گذشته است و دولت انگلستان براي افزايش نيروي كار در اين زمينه، اقدام به جذب متخصصان خارجي مي نمايد.

براي اينكه بتوانيد به كشور انگلستان مهاجرت كنيد و در حوزه بهداشت و درمان مشغول به كار شويد بايد براي دريافت مجوز كار، صلاحيت علمي خود را در تخصص مورد نظر و مهارت زبان انگليسي خود را با شركت در آزمون هاي مختلف اثبات كنيد، به اين منظور بايد اقدام به معادلسازي مدرك خود نماييد و در آزمون زبان انگليسي مورد قبول دولت انگلستان مانند آزمون OET شركت كنيد.

مهاجرت شغلي به انگلستان با آزمون OET

شوراي پرستاري و مامايي انگلستان (NMC) پذيرش نتايج آزمون OET را در تاريخ 9 نوامبر 2017 و شوراي پزشكي عمومي انگلستان (GMC) در 8 فوريه سال جاري آغاز كرده است. در حال حاضر از بين 12 تخصص آزمون OET كه در ادامه به آنها اشاره خواهيم كرد، فقط پزشكان، پرستاران و ماماها مي توانند از نتايج OET براي مهاجرت شغلي به انگلستان استفاده كنند.

پزشكان، پرستاران و ماماها براي مهاجرت شغلي به انگلستان براي اثبات مهارت زبان انگليسي خود براي ايجاد تعامل و ارتباط موثر در محيط كاري با همكاران و بيماران و همراهان بيمار بايد در اين آزمون شركت كنند و موفق به كسب نمره قابل قبول شوند.

اغلب كارفرمايان براي استخدام نيروي كار خارجي در حوزه سلامت و صدور مجوز كار براي آزمون OET نمره 350 و بالاتر را درخواست مي كنند و مدرك آزمون OET با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي مهاجرت شغلي به انگلستان و ساير كشورهاي انگليسي زبان است.

مدت اعتبار آزمون OET براي مهاجرت به انگلستان

يكي از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص مدت اعتبار مدرك آزمون OET است. تا چه مدت مي توانم از مدرك آزمون OET براي مهاجرت شغلي به انگلستان يا ساير كشورها استفاده كنم؟

در پاسخ به اين سوال بايد گفت، مدت اعتبار مدرك انواع آزمون OET اعم از كاغذي، كامپيوتري و هوم اديشن (OET خانگي) در هر 12 تخصص علوم پزشكي 2 سال است و پس از 2 سال اعتبار مدرك آزمون OET منقضي مي شود و متقاضي در صورت نياز به مدرك OET بايد مجددا در آزمون شركت كند و مدرك جديدي با نمره قابل قبول دريافت كند.

آزمون OET چيست؟

آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشكي برگزار مي شود. مدرك اين آزمون مورد قبول كشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريكا، نيوزيلند، كانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت شغلي كادر درمان از جمله پزشكان، پيراپزشكان و پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان است.

كاركنان حوزه سلامت كه قصد دارند به كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، بايد در آزمون زبان OET شركت كنند تا با كسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي كاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات كنند. 

در مورد مزاياي شركت در آزمون OET نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون تافل و آيلتس بايد گفت برخلاف ساير آزمون ها، سوالات آزمون OET فقط مختص كادر درمان است و داوطلبان با سوالاتي در خصوص تخصص و زمينه كاري خود روبرو مي ‌شوند. از اين رو پاسخ دادن به سوالات براي آنها آسان ‌تر خواهد بود و مي توانند نمره بهتري كسب كنند. در واقع تخصصي بودن سوالات OET مهمترين تفاوت هاي آزمون OET با آزمون آيلتس و تافل و ساير آزمون هاي زبان انگليسي است.

اما مهمترين نكته اي كه در مورد آزمون OET بايد بدانيد عدم برگزاري اين آزمون در ايران است. آزمون OET در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در آزمون OET بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه و امارات سفر كنند. با مراجعه به سايت OET مي توانيد از تاريخ هاي برگزاري، و محل برگزاري آزمون OET در كشورهاي مختلف مطلع شويد. 

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون OET تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

كدام مشاغل حوزه درمان به آزمون OET نياز دارند؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET پرستاري
  4. OET كاردرماني
  5. OET گفتار درماني
  6. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  7. OET راديوگرافي
  8. OET فيزيوتراپي
  9. OET رژيم درماني (تغذيه)
  10. OET داروسازي
  11. OET پاپزشكي
  12. OET دامپزشكي

اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شركت كنيد، براي دريافت كاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون OET پرستاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

ساختار آزمون OET

همان طور كه گفته شد آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشكي براي متقاضيان مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان برگزار مي شود. آزمون OET به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود و سال 2023 نيز نسخه ي آنلاين (هوم اديشن) آن ارائه شده است و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است. هيچ تفاوتي بين انواع آزمون OET وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.

ساختار آزمون OET و بخش هاي مختلف آن براي تمام تخصص ها يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون آيلتس، تافل، دولينگو و غيره شامل چهار بخش درك مطلب يا ريدينگ (Reading)، شنيداري يا ليسنينگ (Listening)، گفتاري يا اسپيكينگ (Speaking) و نوشتاري يا رايتينگ (Writing) است. سوالات آزمون در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش هاي اسپيكنيگ و رايتينگ سوالات براي هر يك از تخصص ها جداگانه طراحي شده است.

نحوه ثبت نام و رزرو آزمون OET، نحوه ارسال گزارش نمره و ريپورت، سطح بندي و نمره دهي به آزمون OET، تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون OET، مدت اعتبار مدرك OET، زمان اعلام نتايج آزمون OET و… براي تمام تخصص ها مشابه است و هيچ تفاوتي در تخصص هاي مختلف وجود ندارد.

اسپيكينگ آزمون OET

بخش گفتاري يا اسپيكنيگ آزمون OET شامل دو تسك اسپيكينگ است و مدت انجام اين بخش 20 دقيقه است. سوالات اسپيكينگ OET براي هر يك از 12 تخصص به طور خاص طراحي شده است. به طور مثال سوالات اسپيكينگ آزمون OET راديوگرافي با سوالات اسپيكنيگ OET دندانپزشكي و آزمون OET متخصين تغذيه متفاوت است.

پاسخ دادن به سوالات اسپيكينگ به اين صورت است كه داوطلب بايد نقش تخصص خود را به عنوان پزشك، پرستار و غيره در مقابل ممتحن اجرا كند. نقش ها يك به يك به داوطلب معرفي مي شود و او بايد در مدت زمان 5 دقيقه نقش مورد نظر را ايفا كند. در اين بخش صداي داوطلب هنگام صحبت كردن ضبط مي شود و براساس معيارهايي مانند روان صحبت كردن، قابل فهم بودن، استفاده ي مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ي وي تعيين مي شود.

تمركز روي لحن و كلام، كوتاه و دقيق صحبت كردن، ضبط كردن صدا در حين تمرين گفتاري، مطالعه منابع مختلف اسپيكنيگ و… از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آزمون OET است كه به شما در تقويت مهارت گفتاري و كسب نمره بالا كمك بسزايي مي كند.

ليسنينگ آزمون OET

بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگويي به هر سه بخش در مجموع 40 دقيقه است. در بخش شنيداري فايل هاي صوتي با موضوعات پزشكي و درماني پخش مي شود و داوطلبان بايد به فايل هاي صوتي با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنيده اند، به سوالات در بخش هاي مختلف پاسخ دهند. هر فايل صوتي فقط يك بار پخش مي شود و داوطلب بايد بتواند در حين گوش دادن به فايل ها جواب ها را بنويسد.

  • بخش A: در اين بخش داوطلبان به دو فايل صوتي كه شامل دو مشاوره ي 5 دقيقه اي است، گوش مي دهند و پس از آن با توجه به فايل ها به 24 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Bداوطلبان در اين بخش به 6 فايل صوتي كه خلاصه ي مكالمات هستند، گوش مي دهند و سپس با توجه به فايل ها به 6 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Cدر بخش C داوطلبان به دو فايل صوتي گوش مي دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنيده اند پاسخ مي دهند.

اگر مي خواهيد به سوالات اين بخش با موفقيت پاسخ بدهيد بايد به مهمترين نكات ليسنينگ آزمون OET كه شامل افزايش دقت شنيداري، گوش دادن روزانه به انگليسي، شركت در آزمون آزمايشي، شركت در كلاس هاي آمادگي OET، مطالعه منابع آزمون OET و… است در تمرينات خود توجه كنيد.

ريدينگ آزمون OET

بخش درك مطلب يا ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقيقه فرصت دارند به سوالات اين بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درك مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومي است و سوالات اين بخش براي تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشكي مشترك هستند.

  • بخش Aداوطلب بايد در اين بخش چهار متن كوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقيقه پاسخ بدهد، سوالات اين قسمت شامل سوالات جاي خالي،‌ سوالات ربطي، و پاسخ كوتاه مي باشد.
  • بخش Bداوطلب بايد 6 متن كوتاه را بخواند و براي هر متن به يك سوال پاسخ دهد و در مجموع در اين بخش بايد به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 كلمه اي را مي خواند و براي هر متن به 8 سوال چهار گزينه اي و در مجموع به 16 سوال در اين بخش پاسخ مي دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقيقه است.

از مهمترين نكات ريدينگ آزمون OET مي توان به يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning و گسترش دايره لغات انگليسي، تمرين كردن با ساعت براي مديريت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند كتاب ها و منابع آنلاين، شركت در آزمون ماك OET و… اشاره كرد.

رايتينگ آزمون OET

در بخش نوشتاري آزمون OET كه مانند بخش گفتاري براي هر يك از 12 تخصص علوم پزشكي جداگانه طراحي مي شود. در اين بخش داوطلب بايد متني را در قالب يك نامه در مدت 45 دقيقه بنويسد. همچنين او مي تواند متن خود را در قالب پاسخ كتبي به يك شكايت يا انتقاد در زمينه تخصصي خود بنويسد.

نحوه ي نوشتن رايتينگ OET به اين صورت است كه اغلب متن ها از 2 يا 3 پاراگراف تشكيل شده است كه بين مقدمه و نتيجه قرار دارند. هر يك از پاراگراف ها بايد يك ايده اصلي داشته باشد همچنين جملات پاراگراف ها بايد با ايده اصلي مرتبط باشند و تعداد كلمات 180 تا 200 كلمه باشد.

گسترش دايره لغات انگليسي، يادگيري املاي صحيح كلمات، استفاده از صحيح از حروف بزرگ، خواندن متون انگليسي، رعايت نكات گرامر و علائم نگارشي، رعايت تعداد كلمات نوشتار و…. از جمله مهمترين نكات رايتينگ آزمون OET براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون آيلتس (IELTS)، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ووچـر آزمون (اسم آزمون رو بنويس) مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون OET، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۲۸:۰۰ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

تفاوت آزمون OET و DHA

آزمـون OET صد در صد تضميني (آزمون OET هوم اديشن تضميني) 

در مورد تفاوت آزمون OET و DHA بايد بدانيد، آزمون OET يك آزمون زبان انگليسي براي ارزيابي سطح مهارت هاي زبان انگليسي متخصصين و شاغلين حوزه درمان است، اما آزمون DHA يك آزمون جهت ارزيابي سطح علمي و تاييد صلاحيت شغلي پزشكان و ساير متخصصان كادر درمان و دريافت محوز كار در كشور امارات مي باشد.

آزمون OET چيست؟

آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشكي برگزار مي شود. مدرك اين آزمون مورد قبول كشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريكا، نيوزيلند، كانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت كادر درمان از جمله پزشكان، پيراپزشكان و پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان است.

كاركنان حوزه سلامت كه قصد دارند به كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، بايد در آزمون زبان OET شركت كنند تا با كسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي كاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات كنند. مدرك اين آزمون با نمره ي بالا يكي از مهمترين مدارك براي دريافت پيشنهاد كار از سوي كارفرما و اخذ مجوز كار و مهاجرت شغلي پزشكان و ساير كاركنان كادر درمان بشمار مي رود.

مهمترين چيزي كه در مورد آزمون OET بايد بدانيد عدم برگزاري اين آزمون در ايران است. آزمون OET در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در آزمون OET بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه و امارات سفر كنند. با مراجعه به سايت OET مي توانيد از تاريخ هاي برگزاري، كشورها و محل برگزاري آزمون OET مطلع شويد. 

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون OET تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

كدام تخصص ها مي توانند در آزمون OET شركت كنند؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET پرستاري
  4. OET كاردرماني
  5. OET گفتار درماني
  6. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  7. OET راديوگرافي
  8. OET فيزيوتراپي
  9. OET رژيم درماني (تغذيه)
  10. OET داروسازي
  11. OET پاپزشكي (OET Podiatry)
  12. OET دامپزشكي

اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شركت كنيد، براي دريافت كاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون OET پرستاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

ساختار آزمون OET

همان طور كه گفته شد آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشكي براي متقاضيان مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان برگزار مي شود. آزمون OET به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود و سال 2023 نيز نسخه ي آنلاين (هوم اديشن) آن ارائه شده است و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است. هيچ تفاوتي بين انواع آزمون OET وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.

يكي از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص تفاوت ساختار آزمون OET در تخصص هاي مختلف است. ساختار و سوالات تخصص هاي مختلف OET چه تفاوتي با هم دارند؟

ساختار آزمون OET و بخش هاي مختلف آن براي تمام تخصص ها يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون آيلتس، تافل، دولينگو و غيره شامل چهار بخش درك مطلب يا ريدينگ (Reading)، شنيداري يا ليسنينگ (Listening)، گفتاري يا اسپيكينگ (Speaking) و نوشتاري يا رايتينگ (Writing) است. سوالات آزمون در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش هاي اسپيكنيگ و رايتينگ سوالات براي هر يك از تخصص ها جداگانه طراحي شده است.

نحوه ثبت نام و رزرو آزمون OET، نحوه ارسال گزارش نمره و ريپورت، نمره دهي و سطح بندي آزمون OET، تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون OET، مدت اعتبار مدرك آزمون OET (دو سال) و… براي تمام تخصص ها مشابه است و هيچ تفاوتي در تخصص هاي مختلف وجود ندارد.

بخش هاي آزمون OET

بخش هاي اصلي آزمون OET عبارتند از:

  • بخش درك مطلب يا Reading: بخش ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت و 42 سوال است و مدت پاسخگويي به سوالات 60 دقيقه است.
  • بخش شنيداري يا Listening: بخش شنيداري داراي سه قسمت و 42 سوال است كه داوطلبان بايد در مدت 40 دقيقه به سوالات پاسخ دهند.
  • بخش گفتاري يا Speaking: اين بخش از آزمون او اي تي شامل دو تسك اسپيكينگ است و مدت انجام اين بخش 20 دقيقه است.
  • بخش رايتينگ Writing: بخش نوشتاري آزمون OET شامل يك تسك رايتينگ است كه داوطلبان بايد در مدت 45 دقيقه به سوال پاسخ دهند.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون آيلتس (IELTS)، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

آزمون DHA چيست؟

پزشكان و تمام كساني كه در حوزه ي درمان و پزشكي فعاليت مي كنند و قصد مهاجرت شغلي به امارات متحده ي عربي را دارند بايد در آزمون DHA يا آزمون پرومتريك دبي شركت كنند. اين آزمون به منظور ارزيابي صلاحيت علمي متقاضيان كار در حوزه بهداشت و درمان برگزار مي شود تا سازمان بهداشت و درمان دبي براي پزشكان، پرستاران و پيراپزشكان خارجي مجوزي براي تاييد صلاحيت كاري و تخصصي صادر نمايد.

آزمون پرومتريك يك آزمون به زبان انگليسي است كه توسط سازمان Prometric آمريكا برگزار مي ‌شود و پزشكان خارجي براي پذيرش مهاجرت كاري به امارات بايد مدرك پرومتريك را دريافت نمايند.

اداره ي بهداشت دبي (DHA) با برگزاري اين آزمون براي متقاضيان كادر درمان و پزشكي اقدام به جذب نيروي درماني متخصص براي برطرف كردن نياز داخلي امارات مي كند. متقاضيان براي قبولي در اين آزمون بايد حداقل به 60 درصد از سوالات آزمون پاسخ درست بدهند.

كليه پزشكان و متخصصان كادر درمان براي مهاجرت شغلي به امارات و فعاليت در زمينه حرفه اي و تخصصي خود كه با حوزه سلامت و علوم پزشكي مرتبط است، براي كار در اين كشور بايد ابتدا جهت دريافت مجوز فعاليت حرفه اي گواهي Eligibility Letter (مجوز فعاليت) اقدام كنند و يكي از اصلي ترين مراحل دريافت آن براي بسياري از رشته ها، شركت در آزمون DHA و كسب نمره قبولي است.

اگر قصد شركت در آزمون DHA را داريد بايد بدانيد اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان بايد به كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.

بيشتر بخوانيد: منابع آزمون DHA

كدام تخصص ها بايد در آزمون DHA شركت كنند؟

  • پزشك عمومي
  • كارشناس آزمايشگاه
  • كارشناس ميكروبيولوژي
  • فيزيوتراپيست
  • هماتولوژيست
  • كارشناس بيهوشي
  • متخصص بيهوشي
  • پزشك اطفال
  • پزشك خانواده
  • راديولوژيست
  • پزشك داروساز
  • اورولوژيست
  • پرستار
  • دندانپزشك عمومي
  • تخصص ‌هاي دندانپزشكي
  • روان‌شناس
  • شنوايي ‌سنج
  • چشم پزشك
  • متخصص تغذيه
  • متخصص طب اورژانس
  • متخصص درماتولوژي
  • متخصص گوارش
  • متخصص بيماري ‌هاي داخلي
  • متخصص مغز و اعصاب
  • متخصص قلب و عروق
  • ماما
  • جراح عمومي
  • متخصص زنان و زايمان
  • و …

ساختار آزمون DHA

آزمون DHA يك آزمون كامپيوتري و تستي با سوالات يك يا چند گزينه اي مي باشد كه هر سوال تستي ممكن است يك يا چند پاسخ صحيح داشته باشد. اين آزمون به صورت حضوري در اغلب كشورها برگزار مي‌شود. تعداد سوالات و زمان آزمون DHA براي هر يك از رشته هاي علوم پزشكي متفاوت است و متقاضيان كه شاغلين كادر درمان و حوزه ي سلامت هستند بايد در مدت ‌زمان مشخص‌ شده به سوالات پاسخ دهند. مدت زمان انجام آزمون DHA از 90 دقيقه تا 165 دقيقه متغير است و به ‌سختي سوالات و تعداد آنها بستگي دارد. براي كسب حداقل نمره قبولي در اين آزمون داوطلبان بايد به 60 درصد سوالات پاسخ صحيح بدهند، اما در بعضي از رشته‌ ها 50 يا 70 درصد نيز تغيير مي‌ كند و تعداد سوالات با توجه به تخصص هاي مختلف از 70 تا 150 سوال متفاوت خواهد بود.

تفاوت آزمون OET و DHA چيست؟

همان طور كه گفته شد آزمون OET يك آزمون زبان انگليسي بين المللي در حوزه درمان و پزشكي است كه مدرك آن مانند آزمون تافل و آيلتس مورد تاييد بسياري از كشورها است، اما آزمون DHA آزمون زبان نيست و يك آزمون جهت ارزيابي صلاحيت علمي پزشكان و ساير متخصصين كادر درمان جهت دريافت مجوز كار در حوزه ي سلامت در امارات است.

يكي از مزاياي شركت در آزمون OET تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون است. هيچ محدوديتي در تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون OET وجود ندارد و متقاضي به هر تعداد كه بخواهد مي تواند در اين آزمون شركت كند، اما براي شركت در آزمون DHA محدوديت وجود دارد و متقاضي تنها سه بار مي تواند در اين آزمون شركت كند در صورتي كه داوطلب سه بار در آزمون DHA شركت كند و نتواند حداقل نمره قابل قبول را كسب كند، ديگر نمي تواند در آزمون شركت كند.

همچنين تعداد سوالات و فرمت كلي آزمون OET در تمام تخصص هاي آن يكسان است، اما در آزمون DHA با توجه به هر يك از تخصص ها تعداد سوالات و مدت زمان انجام آزمون و نمره قبولي متفاوت خواهد بود.

ووچـر آزمون OET مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون OET، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۲۳:۴۶ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند

آزمـون OET صد در صد تضميني

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند كدامند؟ آزمون OET در 12 رشته علوم پزشكي و حوزه ي درمان برگزار مي شود كه شامل: پزشكي، دندانپزشكي، پاپزشكي، پرستاري، راديوگرافي، فيزيوتراپي، اپتومتري (بينايي سنجي)، كاردرماني، گفتار درماني، داروسازي، رژيم درماني و دامپزشكي مي باشد.

آزمون OET چيست؟

آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشكي برگزار مي شود. مدرك اين آزمون مورد قبول كشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريكا، نيوزيلند، كانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت شغلي كادر درمان از جمله پزشكان، پيراپزشكان و پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان است.

كاركنان حوزه سلامت كه قصد دارند به كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، بايد در آزمون OET شركت كنند تا با كسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي كاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات كنند. 

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون OET تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

كدام مشاغل حوزه درمان به آزمون OET نياز دارند؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET پرستاري
  4. OET كاردرماني
  5. OET گفتار درماني
  6. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  7. OET راديوگرافي
  8. OET فيزيوتراپي
  9. OET رژيم درماني (تغذيه)
  10. OET داروسازي
  11. OET پاپزشكي
  12. OET دامپزشكي

اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شركت كنيد، براي دريافت كاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون OET پرستاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

اهميت آزمون OET براي مهاجرت كادر درمان

مدرك آزمون OET با نمره بالا يكي از مهمترين مدارك براي مهاجرت شغلي پزشكان و ساير مشاغل كادر درمان به كشورهاي انگليسي زبان است و هر يك از كاركنان علوم پزشكي كه قصد مهاجرت شغلي به كشورهاي انگليسي زبان مانند انگليس، كانادا، استراليا، نيوزيلند، آمريكا و غيره را دارند بايد براي اثبات مهارت زبان انگليسي خود در آزمون OET شركت كنند. در واقع اگر متقاضي از شاغلين كادر درمان مانند پزشك، پرستار، دندانپزشك، داروساز و غيره باشد و بخواهد پس از مهاجرت به كشور مقصد، در آنجا با توجه به تخصص و حرفه اي كه در حوزه علوم پزشكي دارد، مشغول به كار شود، بايد براي دريافت پيشنهاد كار از سوي كارفرما و اخذ مجوز كار و مهاجرت شغلي ابتدا مهارت زبان انگليسي خود را با شركت در آزمون OET و كسب مدرك آزمون با نمره بالا اثبات كند در واقع مدرك OET با نمره بالا (نمره 350 و بالاتر) شانس متقاضي را براي يافتن شغل مناسب و اخذ ويزاي كاري افزايش مي دهد.

نمره بالا در آزمون OET نشان مي دهد كه متقاضي از توانايي و مهارت بالايي در استفاده از زبان انگليسي در موقعيت هاي كاري برخوردار است و در صورت حضور در مراكز درماني مي تواند به خوبي با همكاران و بيماران و همراهان بيمار به خوبي ارتباط برقرار كرده و از زبان انگليسي به طور موثر در ايجاد ارتباط در محيط كاري استفاده كند.

البته در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET بايد بدانيد در حال حاضر از بين 12 تخصص آزمون OET كه به آن اشاره كرديم، فقط پزشكان، پرستاران و ماماها مي توانند از نتايج OET براي مهاجرت شغلي به انگلستان استفاده كنند.

ساختار آزمون OET

همان طور كه گفته شد آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشكي براي متقاضيان مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان برگزار مي شود. آزمون OET به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود و سال 2023 نيز نسخه ي آنلاين (هوم اديشن) آن ارائه شده است و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است. هيچ تفاوتي بين انواع آزمون OET وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.

يكي از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص تفاوت ساختار آزمون OET در تخصص هاي مختلف است. ساختار و سوالات تخصص هاي مختلف OET چه تفاوتي با هم دارند؟

ساختار آزمون OET و بخش هاي مختلف آن براي تمام تخصص ها يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون آيلتس، تافل، دولينگو و غيره شامل چهار بخش درك مطلب يا ريدينگ (Reading)، شنيداري يا ليسنينگ (Listening)، گفتاري يا اسپيكينگ (Speaking) و نوشتاري يا رايتينگ (Writing) است. سوالات آزمون در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش هاي اسپيكنيگ و رايتينگ سوالات براي هر يك از تخصص ها جداگانه طراحي شده است.

نحوه ثبت نام و رزرو آزمون OET، نحوه ارسال گزارش نمره و ريپورت، نمره دهي و سطح بندي آزمون OET، تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون OET، مدت اعتبار مدرك آزمون OET (دو سال) و… براي تمام تخصص ها مشابه است و هيچ تفاوتي در تخصص هاي مختلف وجود ندارد.

اسپيكينگ آزمون OET

بخش گفتاري يا اسپيكنيگ آزمون OET شامل دو تسك اسپيكينگ است و مدت انجام اين بخش 20 دقيقه است. سوالات اسپيكينگ OET براي هر يك از 12 تخصص به طور خاص طراحي شده است. به طور مثال سوالات اسپيكينگ آزمون OET راديوگرافي با سوالات اسپيكنيگ OET دندانپزشكي و آزمون OET متخصين تغذيه متفاوت است.

پاسخ دادن به سوالات اسپيكينگ به اين صورت است كه داوطلب بايد نقش تخصص خود را به عنوان پزشك، پرستار و غيره در مقابل ممتحن اجرا كند. نقش ها يك به يك به داوطلب معرفي مي شود و او بايد در مدت زمان 5 دقيقه نقش مورد نظر را ايفا كند. در اين بخش صداي داوطلب هنگام صحبت كردن ضبط مي شود و براساس معيارهايي مانند روان صحبت كردن، قابل فهم بودن، استفاده ي مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ي وي تعيين مي شود.

تمركز روي لحن و كلام، كوتاه و دقيق صحبت كردن، ضبط كردن صدا در حين تمرين گفتاري، مطالعه منابع مختلف اسپيكنيگ و… از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آزمون OET است كه به شما در تقويت مهارت گفتاري و كسب نمره بالا كمك بسزايي مي كند.

ليسنينگ آزمون OET

بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگويي به هر سه بخش در مجموع 40 دقيقه است. در بخش شنيداري فايل هاي صوتي با موضوعات پزشكي و درماني پخش مي شود و داوطلبان بايد به فايل هاي صوتي با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنيده اند، به سوالات در بخش هاي مختلف پاسخ دهند. هر فايل صوتي فقط يك بار پخش مي شود و داوطلب بايد بتواند در حين گوش دادن به فايل ها جواب ها را بنويسد.

  • بخش A: در اين بخش داوطلبان به دو فايل صوتي كه شامل دو مشاوره ي 5 دقيقه اي است، گوش مي دهند و پس از آن با توجه به فايل ها به 24 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Bداوطلبان در اين بخش به 6 فايل صوتي كه خلاصه ي مكالمات هستند، گوش مي دهند و سپس با توجه به فايل ها به 6 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Cدر بخش C داوطلبان به دو فايل صوتي گوش مي دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنيده اند پاسخ مي دهند.

اگر مي خواهيد به سوالات اين بخش با موفقيت پاسخ بدهيد بايد به مهمترين نكات ليسنينگ آزمون OET كه شامل افزايش دقت شنيداري، گوش دادن روزانه به انگليسي، شركت در آزمون آزمايشي، شركت در كلاس هاي آمادگي OET، مطالعه منابع آزمون OET و… است در تمرينات خود توجه كنيد.

ريدينگ آزمون OET

بخش درك مطلب يا ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقيقه فرصت دارند به سوالات اين بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درك مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومي است و سوالات اين بخش براي تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشكي مشترك هستند.

  • بخش Aداوطلب بايد در اين بخش چهار متن كوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقيقه پاسخ بدهد، سوالات اين قسمت شامل سوالات جاي خالي،‌ سوالات ربطي، و پاسخ كوتاه مي باشد.
  • بخش Bداوطلب بايد 6 متن كوتاه را بخواند و براي هر متن به يك سوال پاسخ دهد و در مجموع در اين بخش بايد به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 كلمه اي را مي خواند و براي هر متن به 8 سوال چهار گزينه اي و در مجموع به 16 سوال در اين بخش پاسخ مي دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقيقه است.

از مهمترين نكات ريدينگ آزمون OET مي توان به يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning و گسترش دايره لغات انگليسي، تمرين كردن با ساعت براي مديريت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند كتاب ها و منابع آنلاين، شركت در آزمون ماك OET و… اشاره كرد.

رايتينگ آزمون OET

در بخش نوشتاري آزمون OET كه مانند بخش گفتاري براي هر يك از 12 تخصص علوم پزشكي جداگانه طراحي مي شود. در اين بخش داوطلب بايد متني را در قالب يك نامه در مدت 45 دقيقه بنويسد. همچنين او مي تواند متن خود را در قالب پاسخ كتبي به يك شكايت يا انتقاد در زمينه تخصصي خود بنويسد.

نحوه ي نوشتن رايتينگ OET به اين صورت است كه اغلب متن ها از 2 يا 3 پاراگراف تشكيل شده است كه بين مقدمه و نتيجه قرار دارند. هر يك از پاراگراف ها بايد يك ايده اصلي داشته باشد همچنين جملات پاراگراف ها بايد با ايده اصلي مرتبط باشند و تعداد كلمات 180 تا 200 كلمه باشد.

گسترش دايره لغات انگليسي، يادگيري املاي صحيح كلمات، استفاده از صحيح از حروف بزرگ، خواندن متون انگليسي، رعايت نكات گرامر و علائم نگارشي، رعايت تعداد كلمات نوشتار و…. از جمله مهمترين نكات رايتينگ آزمون OET براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

مزاياي آزمون OET

همان طور كه مي دانيد علاوه بر آزمون OET آزمون هاي زبان انگليسي ديگري مانند آزمون تافل و آيلتس هستند كه از اعتبار بالايي در دنيا برخوردارند و اكثر كشورهاي جهان مدرك آنها را به رسميت مي شناسند، اما شركت در آزمون OET براي كاركنان كادر درمان نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي مزايايي دارد.

مهمترين مزاياي شركت در آزمون OET تخصصي بودن سوالات آزمون OET است. سوالات آزمون OET با توجه به هر يك از تخصص هاي علوم پزشكي جداگانه طراحي شده است و واژه هاي به كار رفته با حرفه و رشته ي مورد نظر ارتباط دارد، از اين رو پاسخ دادن به سوالات بخش هاي مختلف آزمون OET براي متقاضيان آسان تر از آزمون هاي ديگر خواهد بود. در واقع تخصصي بودن سوالات OET مهمترين تفاوت هاي آزمون OET با آزمون آيلتس و تافل و ساير آزمون هاي زبان انگليسي است.

متاسفانه علي رغم مزايايي كه آزمون OET دارد، اين آزمون در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان ايراني براي شركت در آزمون OET بايد به محل برگزاري آزمون OET در كشورهاي همسايه مانند تركيه و امارات سفر كنند و براي شركت در اين آزمون وقت و هزينه ي مضاعفي را صرف كنند.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون آيلتس (IELTS)، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ووچـر آزمون (اسم آزمون رو بنويس) مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون OET، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۲۱:۱۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

ساختار آزمون OET

آزمـون OET صد در صد تضميني 

ساختار آزمون OET در هر 12 تخصص علوم پزشكي شامل 4 بخش ريدينگ، رايتينگ، اسپيكنيگ و ليسنينگ است. سوالات بخش ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها يكسان است اما سوالات رايتينگ و اسپيكنيگ براي هر يك از رشته ها جداگانه طراحي شده است.

آزمون OET چيست؟

آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشكي برگزار مي شود. مدرك اين آزمون مورد قبول كشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريكا، نيوزيلند، كانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت كادر درمان از جمله پزشكان، پيراپزشكان و پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان است.

كاركنان حوزه سلامت كه قصد دارند به كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، بايد در آزمون زبان OET شركت كنند تا با كسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي كاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات كنند. مدرك اين آزمون با نمره ي بالا يكي از مهمترين مدارك براي دريافت پيشنهاد كار از سوي كارفرما و اخذ مجوز كار و مهاجرت شغلي پزشكان و ساير كاركنان كادر درمان بشمار مي رود.

در مورد مزاياي شركت در آزمون OET نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون تافل و آيلتس بايد گفت برخلاف ساير آزمون ها، سوالات آزمون OET فقط مختص كادر درمان است و داوطلبان با سوالاتي در خصوص تخصص و زمينه كاري خود روبرو مي ‌شوند. از اين رو پاسخ دادن به سوالات براي آنها آسان ‌تر خواهد بود و مي توانند نمره بهتري كسب كنند. در واقع تخصصي بودن سوالات OET مهمترين تفاوت هاي آزمون OET با آزمون آيلتس و تافل و ساير آزمون هاي زبان انگليسي است.

اما مهمترين چيزي كه در مورد آزمون OET بايد بدانيد عدم برگزاري اين آزمون در ايران است. آزمون OET در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در آزمون OET بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه و امارات سفر كنند. با مراجعه به سايت OET مي توانيد از تاريخ هاي برگزاري، كشورها و محل برگزاري آزمون OET مطلع شويد. 

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون OET تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

كدام تخصص ها مي توانند در آزمون OET شركت كنند؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET پرستاري
  4. OET كاردرماني
  5. OET گفتار درماني
  6. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  7. OET راديوگرافي
  8. OET فيزيوتراپي
  9. OET رژيم درماني (تغذيه)
  10. OET داروسازي
  11. OET پاپزشكي (OET Podiatry)
  12. OET دامپزشكي

اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شركت كنيد، براي دريافت كاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون OET پرستاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

ساختار آزمون OET

همان طور كه گفته شد آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشكي براي متقاضيان مهاجرت به كشورهاي انگليسي زبان برگزار مي شود. آزمون OET به دو صورت كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود و سال 2023 نيز نسخه ي آنلاين (هوم اديشن) آن ارائه شده است و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه است. هيچ تفاوتي بين انواع آزمون OET وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.

ساختار آزمون OET و بخش هاي مختلف آن براي تمام تخصص ها يكسان است و مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي مانند آزمون آيلتس، تافل، دولينگو و غيره شامل چهار بخش درك مطلب يا ريدينگ (Reading)، شنيداري يا ليسنينگ (Listening)، گفتاري يا اسپيكينگ (Speaking) و نوشتاري يا رايتينگ (Writing) است. سوالات آزمون در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ براي تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش هاي اسپيكنيگ و رايتينگ سوالات براي هر يك از تخصص ها جداگانه طراحي شده است.

نحوه ثبت نام و رزرو آزمون OET، نحوه ارسال گزارش نمره و ريپورت، نمره دهي و سطح بندي آزمون OET، تعداد دفعات مجاز براي شركت در آزمون OET، مدت اعتبار مدرك آزمون OET (دو سال) و… براي تمام تخصص ها مشابه است و هيچ تفاوتي در تخصص هاي مختلف وجود ندارد.

اسپيكينگ آزمون OET

داوطلبان براي انجام بخش گفتاري يا اسپيكينگ آزمون OET، براي پاسخ دادن به سوالات 30 دقيقه فرصت دارند. سوالات اسپيكينگ OET براي هر يك از 12 تخصص به طور خاص طراحي شده است.

پاسخ دادن به سوالات اسپيكينگ به اين صورت است كه داوطلب بايد نقش تخصص خود را به عنوان پزشك، پرستار و غيره در مقابل ممتحن اجرا كند. نقش ها يك به يك به داوطلب معرفي مي شود و او بايد در مدت زمان 5 دقيقه نقش مورد نظر را ايفا كند. در اين بخش صداي داوطلب هنگام صحبت كردن ضبط مي شود و براساس معيارهايي مانند روان صحبت كردن، قابل فهم بودن، استفاده ي مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ي وي تعيين مي شود.

كارت نقش (role-play card) در اسپيكينگ OET

داوطلب قبل از ايفاي هر نقش 2 تا 3 دقيقه فرصت دارد تا كارت نقش را مطالعه كند و آماده شود. هر دو كارت نقش شبيه هم هستند. بالاي كارت اطلاعاتي در مورد مكاني نوشته شده است كه گفتگو در آنجا انجام مي شود. همچنين داوطلب مي تواند نكاتي را روي كارت يادداشت كند.

كارت نقش(role-play card) ، شرايط و كاري كه داوطلب بايد انجام دهد را توضيح مي دهد. داوطلب مي تواند پيش از شروع مكالمه اگر سوالي در مورد محتوا يا چگونگي اجراي نقش دارد بپرسد.

در پاراگراف بالايي اطلاعات پيشينه اي و شرايط بيمار نوشته شده است. مشخص خواهد شد كه نقش مقابل شما خود بيمار است يا شخصي كه از طرف او صحبت مي كند مانند همراه بيمار. نيمه پاييني كارت شامل اطلاعاتي است كه براي داوطلب مشخص مي كند، در چه راستايي به مكالمه بپردازد. هر كارت نقش حدودا 100 تا 150 كلمه دارد و مدت زمان انجام مكالمه حدودا 5 دقيقه است.

تمركز روي لحن و كلام، كوتاه و دقيق صحبت كردن، ضبط كردن صدا در حين تمرين گفتاري، مطالعه منابع مختلف اسپيكنيگ و… از جمله مهمترين نكات اسپيكينگ آزمون OET است كه به شما در تقويت مهارت گفتاري و كسب نمره بالا كمك بسزايي مي كند.

رايتينگ آزمون OET

در بخش نوشتاري آزمون OET كه مانند بخش گفتاري براي هر يك از 12 تخصص علوم پزشكي جداگانه طراحي مي شود. در اين بخش داوطلب بايد متني را در قالب يك نامه در مدت 45 دقيقه بنويسد. همچنين او مي تواند متن خود را در قالب پاسخ كتبي به يك شكايت يا انتقاد در زمينه تخصصي خود بنويسد.

نحوه ي نوشتن رايتينگ OET به اين صورت است كه اغلب متن ها از 2 يا 3 پاراگراف تشكيل شده است كه بين مقدمه و نتيجه قرار دارند. هر يك از پاراگراف ها بايد يك ايده اصلي داشته باشد همچنين جملات پاراگراف ها بايد با ايده اصلي مرتبط باشند. و تعداد كلمات 180 تا 200 كلمه باشد.

در خصوص نمره دهي به آزمون OET در بخش رايتينگ، بايد گفت، پاسخ هاي داوطلبان در اين بخش توسط دو اگزمينر OET بررسي و براساس معيارهاي نوشتاري مانند هدف، محتوا، انسجام متن، شيوه ي نوشتار، سازماندهي و ساختار زباني از لحاظ واژگان و گرامر مورد ارزيابي قرار مي گيرد و نمره اي از 1 تا 6 داده مي شود. هيچ يك از اگزمينرهاي OET از نمره ي اگزمينر ديگر، اطلاعي ندارد. سپس نرم افزار FACETS   تحليلي چند جانبه در مورد نمرات خام داوطلبان صورت داده و نمره ي آن دسته از اگزمينرها كه با توجه به الگوي رفتاري جمع آوري شده از آنها، در طول روند تصحيح بيش از حد سختگير بوده اند يا انعطاف نشان داده اند را تغيير مي دهد. در صورت عدم تناسب نمره ي به دست آمده توسط نرم افزار، اگزمينر سومي رايتينگ مورد نظر را بررسي مي كند و نرم افزار، نمره ي اگزمينر سوم را دوباره مورد تحليل قرار مي دهد تا تناسب آن را ارزيابي كند.

گسترش دايره لغات انگليسي، يادگيري املاي صحيح كلمات، استفاده از صحيح از حروف بزرگ، خواندن متون انگليسي، رعايت نكات گرامر و علائم نگارشي، رعايت تعداد كلمات نوشتار، مطالعه منابع آزمون OET در بخش رايتينگ و…. از جمله مهمترين نكات رايتينگ آزمون OET براي كسب نمره بالا در اين بخش است.

ريدينگ آزمون OET

بخش درك مطلب ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقيقه فرصت دارند به سوالات اين بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درك مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومي است و سوالات اين بخش براي تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشكي مشترك هستند.

داوطلبان بخش ريدينگ يا درك مطلب آزمون OET را در دو بخش انجام مي‌ دهند. ابتدا دفترچه متن و دفترچه سوالات بخش A به داوطلبان داده مي‌ شود. وقتي زمان 15 دقيقه بخش A تمام شد، دفترچه ‌ها گرفته مي ‌شود و دفترچه بخش ‌هاي B و C به داوطلبان داده مي شود و مدت زمان انجام اين دو بخش 45 دقيقه است. دستورالعمل هر بخش در برگه سوال داده شده و اطلاعاتي در مورد موضوع، متن و كاري كه بايد داوطلبان انجام دهند به آنها داده مي شود.

بخش هاي ريدينگ آزمون OET

  • بخش Aداوطلب بايد در اين بخش چهار متن كوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقيقه پاسخ بدهد، سوالات اين قسمت شامل سوالات جاي خالي،‌ سوالات ربطي، و پاسخ كوتاه مي باشد.
  • بخش Bداوطلب بايد 6 متن كوتاه را بخواند و براي هر متن به يك سوال پاسخ دهد و در مجموع در اين بخش بايد به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 كلمه اي را مي خواند و براي هر متن به 8 سوال چهار گزينه اي و در مجموع به 16 سوال در اين بخش پاسخ مي دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقيقه است.

از مهمترين نكات ريدينگ آزمون OET مي توان به يادگيري مهارت هاي Skimming و Scanning و گسترش دايره لغات انگليسي، تمرين كردن با ساعت براي مديريت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند كتاب ها و منابع آنلاين و… اشاره كرد.

ليسنينگ آزمون OET

بخش شنيداري يا ليسنينگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگويي به هر سه بخش در مجموع 40 دقيقه است. در بخش شنيداري فايل هاي صوتي با موضوعات پزشكي و درماني پخش مي شود و داوطلبان بايد به فايل هاي صوتي با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنيده اند، به سوالات در بخش هاي مختلف پاسخ دهند. هر فايل صوتي فقط يك بار پخش مي شود و داوطلب بايد بتواند در حين گوش دادن به فايل ها جواب ها را بنويسد.

  • بخش A: در اين بخش داوطلبان به دو فايل صوتي كه شامل دو مشاوره ي 5 دقيقه اي است، گوش مي دهند و پس از آن با توجه به فايل ها به 24 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Bداوطلبان در اين بخش به 6 فايل صوتي كه خلاصه ي مكالمات هستند، گوش مي دهند و سپس با توجه به فايل ها به 6 سوال پاسخ مي دهند.
  • بخش Cدر بخش C داوطلبان به دو فايل صوتي گوش مي دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنيده اند پاسخ مي دهند.

در نمره دهي به آزمون OET در بخش ليسنينگ، پاسخ ها مطابق با ملاك هاي تعيين شده توسط طراحان سوالات، بررسي و با توجه به صحت ارائه اطلاعات لازم توسط داوطلب نمره دهي مي شود.

نحوه پاسخ دادن به سوالات ليسنينگ در دفترچه

در قسمت A، جواب هاي خود را مستقيماً روي خطوط ارائه شده براي دو پاسخ در دفترچه سوال بنويسيد. طول خط بايد براي نوشتن پاسخ صحيح كافي باشد. بخش‌ هاي B و C داراي علامت‌گذاري كامپيوتري هستند، بنابراين حتما هنگام وارد كردن جواب هاي خود، دستورالعمل‌ هاي صفحه اول دفترچه را دنبال كنيد. شما بايد دايره اي را كه شامل پاسخ A،B  يا C انتخابي خود است با استفاده از مداد پر كنيد. كل دايره از جمله حرف را با مداد سايه بزنيد تا به وضوح توسط كامپيوتر خوانده شود. اگر مي خواهيد پاسخ خود را تغيير دهيد، آن را پاك كنيد و دايره پاسخي را كه اكنون مي خواهيد انتخاب كنيد پر كنيد.

اگر مي خواهيد به سوالات اين بخش با موفقيت پاسخ بدهيد بايد به مهمترين نكات ليسنينگ آزمون OET كه شامل افزايش دقت شنيداري، گوش دادن روزانه به انگليسي، مطالعه منابع ليسنينگ، شركت در آزمون آزمايشي OET (ماك OET)، شركت در كلاس هاي آمادگي OET و… است در تمرينات خود توجه كنيد.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون آيلتس (IELTS)، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ووچـر آزمون OET مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر آزمون OET، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۱۸:۰۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

سوالات متداول درباره آزمون OET

آزمـون OET صد در صد تضميني

در اين مقاله به برخي سوالات متداول درباره آزمون OET پاسخ مي دهيم. همچنين شما عزيزان مي توانيد براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص سوالات زير به ساير مقالات ما در سايت شركت مهاجرتي هومان ويزا مراجعه فرماييد.

آزمون OET چيست؟

آزمون OET يك آزمون بين المللي زبان انگليسي است كه توسط دانشگاه كمبريج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشكي برگزار مي شود. مدرك اين آزمون مورد قبول كشورهاي بسياري از جمله انگليس، استراليا، آمريكا، نيوزيلند، كانادا، امارات و غيره است. آزمون OET ويژه مهاجرت كادر درمان از جمله پزشكان، پيراپزشكان و پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان است.

كاركنان حوزه سلامت كه قصد دارند به كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، بايد در آزمون زبان OET شركت كنند تا با كسب نمره قابل قبول در اين آزمون، مهارت زبان خود را در زمينه ي كاري و تخصص خود براي تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات كنند. مدرك اين آزمون با نمره ي بالا يكي از مهمترين مدارك براي دريافت پيشنهاد كار از سوي كارفرما و اخذ مجوز كار و مهاجرت شغلي پزشكان و ساير كاركنان كادر درمان بشمار مي رود.

براي دريافت بهترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون OET تضميني با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

ساختار آزمون OET

ساختار آزمون OET مانند بسياري از آزمون هاي معتبر زبان انگليسي مانند آيلتس، تافل و آزمون دولينگو و… شامل 4 بخش است كه مهارت هاي درك مطلب، شنيداري، گفتاري و نوشتاري را ارزيابي مي كنند.

بخش هاي اصلي آزمون OET عبارتند از:

  • بخش درك مطلب يا Reading: بخش ريدينگ آزمون OET شامل سه قسمت و 42 سوال است و مدت پاسخگويي به سوالات 60 دقيقه است.
  • بخش شنيداري يا Listening: بخش شنيداري داراي سه قسمت و 42 سوال است كه داوطلبان بايد در مدت 40 دقيقه به سوالات پاسخ دهند.
  • بخش گفتاري يا Speaking: اين بخش از آزمون او اي تي شامل دو تسك اسپيكينگ است و مدت انجام اين بخش 20 دقيقه است.
  • بخش رايتينگ Writing: بخش نوشتاري آزمون OET شامل يك تسك رايتينگ است كه داوطلبان بايد در مدت 45 دقيقه به سوال پاسخ دهند.

اگر پرستار هستيد و تصميم داريد براي مهاجرت شغلي پرستاران به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مانند استراليا، نيوزيلند و غيره در آزمون OET تضميني شركت كنيد، براي دريافت كاملترين راهنمايي و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون OET پرستاري با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

سوالات متداول در آزمون OET

داوطلباني كه براي اولين مرتبه در آزمون OET شركت مي كنند، سوالات بسياري در مورد آزمون براي آنها مطرح مي شود كه به دنبال يافتن پاسخ آنها هستند تا بتوانند با آگاهي و آمادگي بيشتري در آزمون OET شركت كنند، از اين رو در ادامه به برخي از سوالات متداول درباره آزمون OET اشاره مي كنيم. البته با توجه به 5 راهكار مي توانيد با آمادگي بيشتري در آزمون شركت كنيد و نتيجه ي بهتري كسب كنيد.

شركت در آزمون آزمايشي OET و شركت در دوره هاي آمادگي OET كه توسط موسسات زبان معتبر به صورت حضوري يا آنلاين برگزار مي شود، مديريت زمان، تمرين روزانه و مداوم انگليسي و استفاده از منابع مختلف آزمون OET (منابع آزمون OET شامل كتاب ها و منابع آنلاين هستند و همچنين فايل هاي صوتي، موسيقي، فيلم ها و اخبار انگليسي و… نيز منابع خوبي براي تمرينات زبان انگليسي هستند.) با توجه به اين 5 نكته مهم در آزمون OET مي توانيد در آزمون موفق شويد و به نتيجه ي دلخواه خود برسيد.

جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون ناتي (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون دولينگو (Duolingo)، آزمون آيلتس (IELTS)، آزمون OET، آزمون GRE تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…

كدام تخصص ها مي توانند در آزمون OET شركت كنند؟

مشاغل حوزه درمان كه به آزمون OET نياز دارند، شامل 12 تخصص است كه عبارتند از:

  1. OET پزشكي
  2. OET دندانپزشكي
  3. OET دامپزشكي
  4. OET پاپزشكي
  5. OET پرستاري
  6. OET گفتار درماني
  7. OET كار درماني
  8. OET راديوگرافي
  9. OET اپتومتري (بينايي سنجي)
  10. OET متخصصين تغذيه
  11. OET فيزيوتراپي
  12. OET داروسازي

مدت اعتبار مدرك آزمون OET چقدر است؟

مدت اعتبار مدرك آزمون OET در هر 12 تخصص OET و هر سه نوع آن يعني كاغذي، كامپيوتري و هوم اديشن 2 سال است.

آيا آزمون OET در ايران برگزار مي شود؟

خير آزمون OET در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه، امارات، قطر و غيره سفر كنند. با مراجعه به سايت OET مي توانيد از تاريخ ها و محل برگزاري آزمون OET مطلع شويد.

مدت زمان انجام آزمون OET چقدر است؟

داوطلبان 2 ساعت و 45 دقيقه براي پاسخ دادن به سوالات آزمون OET فرصت دارند.

آيا مي توانم به نتيجه آزمون OET اعتراض كنم؟

بله شما مي توانيد تا 72 ساعت پس از دريافت نتيجه ي آزمون، اعتراض خود را ثبت كنيد. هزينه اعتراض به نمره آزمون OET كاغذي 120 دلار و هزينه اعتراض به نمره OET كامپيوتري 95 دلار است.

چكونه مي توانم هزينه آزمون OET را پرداخت كنم؟

نحوه پرداخت هزينه آزمون OET از طريق كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا كارت يا مستر كارت و يا داشتن حساب بين المللي مانند پي پال است و همچنين شما مي توانيد بدون داشتن حساب بين المللي با خريد ووچر آزمون OET هزينه آزمون OET را پرداخت كنيد و يا از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.

براي شركت در آزمون OET چه هزينه هايي بايد پرداخت كنم؟

هزينه هاي آزمون OET شامل هزينه ثبت نام و رزرو آزمون OET است و اگر بخواهيد مركز يا تاريخ آزمون را تغيير دهيد و يا به نتيجه ي آزمون اعتراض كنيد و يا درخواست كارنامه اضافي داشته باشيد اين موارد نيز شامل هزينه مي شود كه بايد براي ثبت درخواست خود هزينه آن را نيز پرداخت كنيد.

نتايج آزمون OET چه وقت اعلام مي شود؟

زمان اعلام نتايج آزمون OET تقريبا 15 روز كاري پس از برگزاري آزمون است و نتايج آزمون از طريق صفحه ي شخصي داوطلبان در سايت رسمي OET در اختيار آنان قرار مي گيرد.

احتمال تغيير نمره OET پس از اعتراض چقدر است؟

احتمال كمي وجود دارد كه نمره شما پس از اعتراض به نتيجه ي آزمون تغيير كند، چرا كه مصحح ها ارزيابي آزمون را طبق دستورالعمل هاي دقيق انجام مي دهند، از اين رو احتمال اينكه اشتباهي در تصحيح آزمون رخ دهد بسيار اندك است.

سطح بندي آزمون OET چگونه است؟

  • نمره 500-450 سطح A (بالاترين نمره)
  • نمره 440-350 سطح B
  • نمره 340-200 سطح C
  • نمره 190-100 سطح D
  • نمره 90-0 سطح E (پايين ترين نمره)

نمره خوب در آزمون OET چند است؟

آزمون OET مانند آزمون آيلتس و تافل نمره رد يا قبولي ندارد و نمره قابل قبول را مركز درخواست كننده مدرك OET تعيين مي كند، اما به طور كلي نمره 350 نمره خوبي محسوب مي شود و براي موفقيت بايد بتوانيد نمره 350 و بالاتر را كسب كنيد. همچنين بايد بدانيد تا آگوست سال 2018، نتيجه ي آزمون OET به صورت A تا E مشخص مي‌ شد، اما در حال حاضر به داوطلبان نمره ‌اي از 0 تا 500 داده مي ‌شود.

تبديل نمره OET به آيلتس چگونه است؟

نمره OET

نمره آيلتس

500-450

8-8.5-9

440-350

7-7.5

340-200

5.5-6-6.5

190-100

4-4.5-5

90-0

0-4

هزينه آزمون OET چقدر است؟

هزينه آزمون OET 587 دلار استراليا يا 439.68 دلار آمريكا مي باشد.

نحوه برگزاري آزمون OET چگونه است؟

آزمون OET به صورت كاغذي، كامپيوتري و هوم اديشن برگزار مي شود و از نظر ساختار و سوالات و سطح دشواري آزمون هيچ تفاوتي بين انواع آزمون OET وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است.

كدام مهارت ها در آزمون OET ارزيابي مي شوند؟

مانند آزمون تافل و آيلتس، چهار مهارت اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن در چهار بخش آزمون OET كه شامل رايتينگ، ليسنينگ و اسپيكنيگ و ريدينگ آزمون OET مي باشد، ارزيابي مي گردد.

آزمون OET در تخصص هاي مختلف از چه نظر با هم تفاوت دارند؟

نحوه ثبت نام و هزينه، ساختار، نمره دهي به آزمون OET، زمان اعلام نتايج و مدت اعتبار مدرك آزمون OET در تمام تخصص ها يكسان است و تفاوت آزمون OET در رشته هاي مختلف در بخش هاي اسپيكينگ و رايتينگ آزمون است و سوالات اين دو بخش براي هر يك از تخصص ها جداگانه طراحي مي شود، اما سوالات بخش هاي ليسنينگ و ريدينگ در تمام تخصص ها يكسان است.

تجهيزات لازم براي شركت در آزمون OET هوم اديشن چيست؟

با دسترسي به پلتفرم زوم و اينترنت پر سرعت و ساير تجهيزات كه شامل لپ تاپ يا كامپيوتر مجهز به اسپيكر، ميكروفن و دوربين است مي توانيد در آزمون OET خانگي شركت كنيد.

آخرين مهلت براي ثبت نام در آزمون OET هوم اديشن چه وقت است؟

تا 7 روز پيش از تاريخ برگزاري آزمون OET هوم اديشن تاريخ مورد نظر بسته مي شود و امكان ثبت نام وجود نخواهد داشت.

آزمون OET چند مرتبه در سال برگزار مي شود؟

آزمون OET هر ماه 2 مرتبه و در سال 24 مرتبه برگزار مي شود.

مزاياي شركت در آزمون OET نسبت به ساير آزمون هاي زبان انگليسي چيست؟

سوالات آزمون OET فقط مختص كادر درمان است و داوطلبان با سوالاتي در خصوص تخصص و زمينه كاري خود روبرو مي ‌شوند. از اين رو پاسخ دادن به سوالات براي آنها آسان ‌تر خواهد بود و مي توانند نمره بهتري كسب كنند. در واقع تخصصي بودن سوالات OET يكي از مهمترين تفاوت هاي آزمون OET با آزمون آيلتس و تافل و ساير آزمون هاي زبان انگليسي است.

ووچـر آزمون (اسم آزمون رو بنويس) مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر ، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.

از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت

جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.

مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۱۴:۳۶ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع: