ساختار آزمون آيلتس UKVI
ساختار آزمون UKVI آكادميك و جنرال همانند ساختار آيلتس آكادميك و جنرال شامل 4 بخش رايتينگ، ريدينگ، اسپيكينگ و ليسنينگ است و ساختار آيلتس لايف اسكيلز كه يكي از انواع آيلتس UKVI است، دو مهارت اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس را در سه بخش ارزيابي مي كند.
آزمون آيلتس
آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون زبان انگليسي بين المللي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي شود.
مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد. براي مهاجرت به كشورهاي كانادا، استراليا و نيوزيلند داشتن مدرك آيلتس الزامي است و نمره ي اين آزمون براي بسياري از دانشگاه ها، صنايع دولتي و غيره در كشورهايي مانند كانادا، استراليا، انگلستان و نيوزيلند، ملاك اصلي براي ارزيابي مهارت زبان انگليسي افراد است.
انواع آزمون آيلتس
انواع آزمون آيلتس عبارتند از:
- آيلتس جنرال (General): آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است.
- آيلتس آكادميك (Academic): آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است.
- آزمون آيلتس UKVI: افرادي كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. اين آزمون در ساختار، محتوا، نمره دهي، مدت اعتبار و سطح دشواري با آيلتس آكادميك و جنرال فرقي ندارد و تنها تفاوت آيلتس UKVI با آيلتس آكادميك و جنرال در محل برگزاري آزمون است.
آزمون آيلتس UKVI چيست؟
افرادي كه قصد دارند براي اهداف مختلفي مانند تحصيل، كار، سرمايه گذاري و اقامت دائم به كشور انگلستان مهاجرت كنند براي درخواست پذيرش تحصيلي از دانشگاه يا اخذ انواع ويزاي انگلستان براي اثبات مهارت زبان انگليسي خود بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند و موفق به كسب نمره قابل قبول شوند كه از سوي دانشگاه، مراكز علمي و يا اداره مهاجرت انگلستان تعيين شده است.
آيلتس UKVI برخلاف آيلتس آكادميك و جنرال در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي كند. در مورد مراكز برگزاري آزمون آيلتس UKVI در ايران بايد بدانيد، موسسه ايرسافام تنها مركز برگزار كننده آيلتس UKVI است كه مورد تاييد دولت انگلستان مي باشد.
آزمون آيلتس UKVI به دو صورت كامپيوتري (Computer Delivered) و كاغذي (Paper Based) انجام مي شود و مدت اعتبار گواهي نامه آيلتس UKVI مانند بسياري از آزمون هاي بين المللي از جمله آزمون تافل (آزمون تافل IBT هوم اديشن) 2 سال است.
انواع آيلتس UKVI
آزمون آيلتس UKVI انواع مختلفي دارد و داوطلبان بايد براساس اهداف مهاجرتي خود به انگلستان در يكي از انواع آيلتس UKVI شركت كنند.
انواع آيلتس UKVI عبارتند از:
- آيلتس Academic UKVI: افراي كه قصد تحصيل در يكي از دانشگاه هاي انگلستان را دارند بايد در آيلتس UKVI آكادميك شركت كنند.
- آيلتس UKVI General Training: افرادي بايد در آيلتس UKVI جنرال شركت كنند كه مي خواهند به انگلستان مهاجرت كنند و يا دانش آموزاني هستند كه مي خواهند در مقاطع قبل از دانشگاه در اين كشور تحصيل نمايند.
- آيلتس UKVI Life Skills A1: افرادي كه مي خواهند به خانواده خود كه در انگلستان اقامت دارند، ملحق شوند بايد در آزمون آيلتس لايف اسكيلز A1 شركت كنند.
- آيلتس UKVI Life Skills A2: افرادي كه با ويزاي خانوادگي در انگلستان اقامت دارند، بايد براي تمديد ويزاي (Family Member) در آيلتس لايف اسكيلز A2 شركت كنند، بنابراين لايف اسكيلز A2 فقط در انگلستان برگزار مي شود.
- آيلتس UKVI Life Skills B1 : آيلتس لايف اسكيلز B1 براي افرادي طراحي شده است كه قصد دريافت اقامت دائم يا شهروندي انگلستان را دارند.
نكته مهمي كه در مورد انواع آيلتس UKVI بايد بدانيد اين است كه نمره آيلتس UKVI براي انواع ويزاي انگلستان متفاوت است و براي اخذ هر يك از انواع ويزاي انگلستان بايد موفق به كسب حداقل نمره تعيين شده از سوي سفارت انگلستان شويد.
ساختار آيلتس UKVI
ساختار آزمون آيلتس UKVI آكادميك و جنرال مانند آيلتس آكادميك و جنرال شامل 4 بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي را ارزيابي مي كند كه شامل:
- بخش درك مطلب يا ريدينگ (Reading)
- بخش شنيداري يا ليسنينگ(Listening)
- بخش نوشتاري يا رايتينگ (Writing)
- بخش گفتاري يا اسپيكنيگ (Speaking)
ساختار آيلتس لايف اسكيلز نيز شامل ارزيابي مهارت هاي اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس است و از سه بخش تشكيل شده است. اين آزمون به صورت شفاهي با يك اگزمينر آيلتس و دو داوطلب به مدت 16 تا 22 دقيقه برگزار مي شود. در آزمون دو داوطلب با هم آزمون مي دهند و نمره هر يك مستقل از ديگري محاسبه مي شود. در واقع تفاوت در ساختار، نمره دهي و اعتبار آزمون مهمترين تفاوت آيلتس لايف اسكيلز با آزمون آكادميك و جنرال است.
همچنين نتيجه آزمون آيلتس آكادميك و جنرال از 0 تا 9 نمره دارد و آيلتس آكادميك و جنرال نمره رد يا قبولي ندارند و حداقل نمره قابل قبول از سوي دانشگاه يا سازمان درخواست كننده تعيين مي شود، اما در سيستم نمره دهي آزمون آيلتس لايف اسكيلز نتيجه آزمون داوطلبان به صورت نمره بيان نمي شود و نتيجه آزمون به صورت قبولي در سه سطح A1، A2 و B1 مشخص مي شود.
مطالعه منابع آزمون آيلتس UKVI، شركت در كلاس هاي آمادگي آيلتس كه به صورت حضوري يا آنلاين برگزار مي شود و شركت در آزمون آزمايشي آيلتس از جمله مهمترين راهكارها براي قبولي در هر يك از انواع آيلتس UKVI است.
ساختار آيلتس آكادميك
ساختار آزمون آيلتس آكادميك (و آيلتس UKVI آكادميك) مانند بسياري از آزمون هاي زبان بين المللي از جمله آزمون OET تضميني، تافل، دولينگو و… شامل چهار بخش است كه عبارتند از:
ريدينگ آيلتس آكادميك
در بخش ريدينگ آزمون آيلتس آكادميك دفترچه اي داراي سه متن كه جمعا 2000 تا 2700 كلمه دارند در اختيار داوطلب قرار مي گيرد كه بايد به 40 سوال در 60 دقيقه پاسخ دهد، در اين بخش سه متن با طول يكسان در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد و متون معمولا حقيقي، توصيف، تشريحي يا تحليلي هستند.
اسپيكينگ آيلتس آكادميك
بخش اسپيكينگ آيلتس آكادميك، شامل مصاحبه است كه زمان آن بين 11 الي 14 دقيقه است. مصاحبه بخش گفتاري شامل سه بخش مي باشد. در بخش اول 9 تا 12 سوال در سه فريم پرسيده مي شود. در بخش دوم كارتي به داوطلب داده مي شود كه روي آن يك موضوع به همراه سوالاتي در مورد آن نوشته شده است و داوطلب بايد به يك يا دو سوال در مورد همان موضوع پاسخ دهد. مدت زمان انجام بخش دوم 3 تا 4 دقيقه است. در بخش سوم 6 تا 9 سوال در مورد موضوع بخش دوم پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي 4 تا 5 دقيقه است.
رايتينگ آيلتس آكادميك
مدت زمان پاسخ به سوالات رايتينگ آيلتس آكادميك 60 دقيقه و شامل دو task مي باشد، در آيلتس آكادميك،Task1 نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غيره است. و Task2 در مورد نوشتن يك مقاله مي باشد. در تسك 1 داوطلب بايد با حداقل 150 كلمه آن را توصيف كند و براي پاسخ دادن به اين سوال 20 دقيقه فرصت دارد. تسك 2 شامل نوشتن يك مقاله است و داوطلب بايد در مورد يك ديدگاه، استدلال يا مشكل بنويسد و تعداد كلمات مقاله بايد كمتر از 250 كلمه نباشد و داوطلب 40 دقيقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنويسد.
اگر تصميم داريد براي مهاجرت تحصيلي به كشور مورد نظرتون در آزمون آيلتس و يا ساير آزمون هاي بين المللي براي اپلاي تحصيلي مانند آزمون GRE تضميني، آزمون IMAT ايتاليا، انواع آزمون تولك تضميني و… شركت كنيد، مي توانيد براي پرداخت هزينه شركت در آزمون هاي بين المللي از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.
ساختار آيلتس جنرال
ساختار آيلتس جنرال (و آيلتس UKVI جنرال) نيز مانند آيلتس آكادميك شامل چهار بخش است. سوالات بخش ريدينگ و رايتينگ آيلتس آكادميك و جنرال متفاوت است، اما سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ در هر دو آزمون آكادميك و جنرال يكسان طراحي شده است.
ريدينگ آيلتس جنرال
در بخش ريدينگ آيلتس جنرال دفترچه اي داراي متن هايي كه در مجموع 2000 تا 2700 كلمه است را در اختيار داوطلب قرار مي دهند و او بايد به 40 سوال در 60 دقيقه پاسخ دهد. ريدينگ آيلتس جنرال شامل سه بخش است، در بخش اول 2 تا 3 متن حقيقي كه موضوع آنها در مورد زندگي روزمره است در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد و در بخش دوم، موضوع متن ها در مورد كار است و در بخش سوم يك متن يك متن پيچيده در مورد يك موضوع عمومي وجود دارد.
ليسنينگ آيلتس جنرال
در ليسنينگ آيلتس جنرال مانند آيلتس آكادميك، 4 فايل صوتي پخش مي شود كه دو فايل صوتي اول در مورد موضوعات اجتماعي روزمره و متداول است و فايل صوتي سوم و چهارم در مورد موضوعات علمي و آكادميك است و پس از پخش هر فايل صوتي داوطلب بايد براساس آنچه شنيده است، به 10 سوال در مورد هر فايل صوتي پاسخ دهد و در اين بخش به 40 سوال جواب دهد.
اسپيكينگ آيلتس جنرال
فرمت و محتواي سوالات بخش اسپيكينگ همانند ليسنينگ آيلتس در هر دو آزمون آيلتس آكادميك و جنرال يكسان است و هيچ تفاوتي با هم ندارند. سوالات بخش اسپيكينگ آيلتس مهارت گفتاري داوطلبان به زبان انگليسي در زمينه هاي مشخص شده را مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
رايتينگ آيلتس جنرال
مدت زمان پاسخ به سوالات رايتينگ آيلتس جنرال 60 دقيقه و شامل دو task مي باشد، در آيلتس جنرال،Task1 نوشتن نامه و Task2 نوشتن يك مقاله است. در تسك 1 تعداد كلمات نامه بايد كمتر از 150 كلمه نباشد و براي نوشتن آن 20 دقيقه زمان در نظر گرفته شده است. در تسك 2 داوطلب بايد يك مقاله در پاسخ به يك ديدگاه، استدلال يا مشكل بنويسد. تعداد كلمات مقاله بايد كمتر از 250 كلمه نباشد و داوطلب 40 دقيقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنويسد.
اگر هر سوالي در مورد نحوه ثبت نام و شركت در آزمون آيلتس و ساير آزمون هاي زبان انگليسي ويژه مهاجرت از جمله آزمون دولينگو، OET، تافل، آيلتس و… داريد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…
ساختار آيلتس لايف اسكيلز
همان طور كه گفته شد، ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز نيز شامل ارزيابي مهارت هاي ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس است و از سه بخش تشكيل شده است. اين آزمون به صورت شفاهي با يك اگزمينر آيلتس و دو داوطلب به مدت 16 تا 22 دقيقه برگزار مي شود.
در سيستم نمره دهي آزمون آيلتس لايف اسكيلز نتيجه آزمون داوطلبان به صورت نمره بيان نمي شود و نتيجه آزمون به صورت قبولي در سه سطح A1، A2 و B1 مشخص مي شود.
ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز A1 شامل سه بخش است كه مهارت هاي گفتاري و شنيداري داوطلبان را ارزيابي مي كند.
بخش اول آيلتس لايف اسكيلز
اين بخش 5 دقيقه است و اگزمينر از شما و داوطلب ديگر سوالات شخصي مانند نام، خانواده، محل زندگي، ميزان تحصيلات، كار و علاقه مندي ها و… را مي پرسد. سپس اگزمينر به هر يك از داوطلبان يك موضوع مي دهد و آنها 90 ثانيه فرصت دارند كه سوالات خود را روي برگه بنويسند و در 2 دقيقه، حداقل 5 سوال از يكديگر در مورد موضوع مورد نظر بپرسند.
بخش دوم آيلتس لايف اسكيلز
در بخش دوم، مهارت ليسنينگ ارزيابي مي شود. ابتدا اگزمينر سوالي به هر دو داوطلب مي دهد و يك فايل صوتي پخش مي شود، سپس داوطلبان بايد با توجه به اطلاعاتي كه در فايل صوتي شنيده اند به سوال پاسخ دهند. بعد از پاسخ دادن به اين سوال، اگزمينر مجددا همان فايل صوتي را پخش مي كند و اين بار داوطلبان بايد با توجه به اطلاعاتي كه در فايل صوتي شنيده اند به دو سوال پاسخ دهند.
بخش سوم آيلتس لايف اسكيلز
در بخش سوم، مهارت سوال پرسيدن داوطلبان ارزيابي مي شود. اگزمينر يك موضوع به هر يك از دو داوطلبان مي دهد و آنها بايد در خصوص موضوع مورد نظر با هم گفتگو كنند. با سوال پرسيدن و دادن پاسخ هاي مناسب و سريع مي توانيد در اين بخش موفق شويد.
ووچـر آزمون آيلتس مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.
از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت
جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.
مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،