آزمون PTE آكادميك
شركت مهاجرتي هومان ويزا در حال حاضر در حوزه برگزاري آزمون PTE فعاليت ندارد
آزمون PTE آكادميك براي ارزيابي مهارت هاي ريدينگ، رايتينگ، اسپيكينگ و ليسنينگ زبان انگليسي طراحي شده است و هدف از برگزاري آن سنجش مهارت هاي درك مطلب، نوشتاري، گفتاري و شنيداري در محيط هاي آكادميك و آموزشي است.
آزمون PTE (پيرسون)
آزمون PTE يا پيرسون (Pearson Test of English) يكي از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي است كه توسط انتشارات پيرسون برگزار مي شود و مدرك آن داراي اعتبار جهاني است. افرادي كه مي خواهند براي كار، تحصيل و يا اقامت به يكي از كشورهاي انگليسي زبان مهاجرت كنند، مي توانند براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي خود در آزمون PTE يا پيرسون شركت كنند.
مدرك آزمون PTE مانند آزمون هاي قديمي تر آيلتس و تافل از اعتبار جهاني برخوردار است و بسياري از دانشگاه ها، سازمان ها و مراكز كاري مدرك آن را به عنوان معياري براي ارزيابي سطح زبان انگليسي متقاضيان مي پذيرند و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند رو به افزايش است، با اين حال برخي دانشگاه ها هنوز هم مدرك آزمون آيلتس آكادميك و تافل تضميني را براي اپلاي تحصيلي معتبر مي دانند، از اين رو بايد پيش از شركت در آزمون با مراجعه به سايت دانشگاه ها مطلع شويد كدام دانشگاه ها مدرك PTE را مي پذيرند.
انواع آزمون PTE
آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتي داراي انواع مختلفي است.
انواع آزمون PTE عبارتند از:
- آزمون PTE آكادميك: اين آزمون در سال 2009 براي اپلاي تحصيلي ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد.
- آزمون PTE جنرال: اين آزمون براي مهاجرت غيرتحصيلي كاربرد دارد و افرادي كه مي خواهند براي كار و سرمايه گذاري مهاجرت كنند بايد در آزمون PTE جنرال شركت كنند. اين آزمون جايگزين مناسبي براي آزمون آيلتس جنرال مي باشد.
- آزمون PTE كودكان و نوجوانان: براي ارزيابي مهارت هاي زبان انگليسي گروه سني 7 تا 17 سال در سطح پايه و مبتدي طراحي شده است.
- آزمون PTE Core: اين آزمون جديدترين نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است. افرادي كه خواهند براي كار، تحصيل و اقامت به كانادا مهاجرت كنند، مي توانند در اين آزمون شركت كنند.
- آزمون PTE Home: اين آزمون همانند آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي اخذ ويزاي خانوادگي و تمديد ويزا و دريافت شهروندي انگلستان كاربرد دارد.
آزمون PTE Academic
آزمون PTE آكادميك در سال 2009 ارائه شده است و مورد تاييد شوراي پذيرش مديريت تحصيلات تكميلي (GMAC) مي باشد. اين آزمون مبتني بر كامپيوتر است و به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار مي شود. آزمون PTE آكادميك مانند آيلتس آكادميك براي اپلاي تحصيلي مورد پذيرش بسياري از دانشگاه هاي معتبر دنيا است و تعداد دانشگاه هايي كه مدرك PTE را مي پذيرند در حال افزايش است. در واقع اين آزمون، مهارت هاي زبان انگليسي داوطلبان را براي حضور در موقعيت هاي آكادميك ارزيابي مي كند و يكي از آزمون هاي جايگزين آزمون آيلتس آكادميك و تافل بشمار مي رود.
آزمون PTE آكادميك آنلاين
آزمون PTE آكادميك مانند آزمون تافل IBT هوم اديشن تضميني به صورت غيرحضوري و آنلاين (هوم اديشن) نيز برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند بدون مراجعه به مراكز برگزاركننده در منزل يا هر مكان ديگري با دسترسي به اينترنت پرسرعت و ساير تجهيزات لازم مانند لپتاپ يا كامپيوتر، اسپيكر، وب كم و…. در آزمون PTE آكادميك آنلاين شركت كنند.
آزمون PTE آكادميك آنلاين از نظر ساختار، نمره دهي و اعتبار هيچ تفاوتي با آزمون PTE حضوري ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاري آزمون است. همچنين براي برگزاري آزمون PTE آكادميك آنلاين مانند آيلتس آنلاين و دولينگو و ساير آزمون هاي هوم اديشن قوانين سختگيرانه اي اعمال مي شود كه تقلب در آزمون را دشوار مي كند و شما براي موفقيت در آزمون چاره اي نداريد جز اينكه براي تقويت مهارت هاي PTE تلاش كنيد تا بتوانيد نمره بالايي كسب كنيد.
ساختار آزمون PTE آكادميك
ساختار آزمون PTE آكادميك داراي سه بخش است و مانند آيلتس آكادميك شامل ارزيابي مهارت هاي ريدينگ، رايتينگ، اسپيكينگ و ليسنينگ مي باشد. همان طور كه گفته شد PTE آكادميك به صورت كامپيوتري انجام مي شود و هر سه بخش آزمون در يك روز برگزار مي گردد و مدت زمان انجام PTE آكادميك 2 ساعت و 15 دقيقه است.
بخش هاي اصلي آزمون PTE آكادميك عبارتند از:
- بخش گفتاري و نوشتاري (Writing &Speaking): 54 تا 67 دقيقه
- بخش درك مطلب (Reading): 29 تا 30 دقيقه
- بخش شنيداري (Listening): 30 تا 43 دقيقه
بخش Writing &Speaking آزمون PTE آكادميك
بخش اسپيكينگ و رايتينگ آزمون PTE آكادميك شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقيقه است.
- داوطلب بايد يك متن را از روي كاغذ با صداي بلند بخواند.
- جملاتي براي داوطلب پخش مي شود و بايد آن را تكرار كند.
- نموداري به داوطلب نشان داده مي شود كه بايد دربارهي محتواي آن صحبت كند.
- داوطلب در اين قسمت بايد به يك سخنراني گوش دهد و سپس در مورد محتواي سخنراني با كلمات خود صحبت كند.
- سوالاتي براي داوطلب پخش مي شود كه بايد به آنها جواب كوتاه بدهد.
- سوالي از داوطلب پرسيده مي شود كه بايد با يك متن 200 تا 300 كلمه اي به آن پاسخ دهد و براي پاسخگويي به اين سوال 20 دقيقه به داوطلب فرصت داده مي شود.
- در اين قسمت متني در اختيار داوطلب قرار مي گيرد و بايد آن را با يك جمله حداكثر 75 كلمه اي به طوري خلاصه كند كه تمام نكات كليدي متن در آن جمله وجود داشته باشد و براي پاسخگويي به اين مرحله داوطلب 10 دقيقه فرصت دارد.
بخش Reading آزمون PTE آكادميك
5 نوع سوال در بخش ريدينگ آزمون PTE آكادميك پرسيده مي شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقيقه است.
- در اين قسمت داوطلب بايد بعد از خواندن يك متن به سوالات چند گزينه اي جواب بدهد.
- بعد از خواندن يك متن داوطلب بايد به سوالات چند گزينه اي جواب دهد كه هر سوال بيش از يك پاسخ صحيح دارد.
- در اين بخش از آزمون داوطلب بايد چند پاراگراف را با ترتيب صحيح سر جاي خود قرار دهد تا يك متن كامل به دست آيد.
- جملاتي به داوطلب داده مي شود كه بايد آنها را با كلمات مناسب كامل كند.
- در اين قسمت يك متن ناقص به داوطلب داده مي شود كه بايد آن را با جملات مناسب كامل كند؛ به اين ترتيب كه جملات به صورت يك ليست نشان داده مي شود و داوطلب بايد يكي از آنها را انتخاب نمايد.
بخش Listening آزمون PTE آكادميك
بخش ليسنينگ يا شنيداري آزمونPTE آكادميك شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات اين بخش 30 تا 34 دقيقه است.
- قسمت كوتاهي از يك سخنراني براي داوطلب پخش مي شود كه بايد خلاصه اي 50 تا 70 كلمه اي در مورد آن بنويسد.
- در اين قسمت داوطلب بايد بعد از گوش دادن به صحبت هاي افراد، بهترين جوابي كه مي توان به آنها داد را انتخاب نمايد.
- داوطلب در اين بخش بايد بعد از گوش كردن به يك سخنراني پاسخ هاي صحيح را انتخاب كند.
- 4يك متن ناقص در مقابل داوطلب قرار مي گيرد كه بايد متن را با كلمات مناسب كامل كند.
- در اين قسمت از آزمون داوطلب به يك فايل گوش مي دهد، سپس پاراگرافي كه به بهترين شكل آن را خلاصه مي كند، انتخاب كند.
- بايد بعد از گوش كردن به يك فايل، داوطلب يكي از جملات داخل آن را كه به صورت ناقص نوشته شده است را با كلمه ي مناسب كامل كند.
- يك فايل براي داوطلب پخش مي شود و همزمان نيز متن آن نمايش داده مي شود كه تعدادي اشكال دارد، داوطلب بايد اين اشكالات را پيدا كند.
- جملاتي براي داوطلب پخش مي شود كه بايد به شكل صحيح نوشته يا اصطلاحا Transcribe نمايد.
نمره دهي آزمون PTE آكادميك
آزمون PTE آكادميك از 10 تا 90 نمره دارد. نحوه نمره دهي در آزمون PTE آكادميك به اين صورت است كه نتيجه آزمون PTE در سه نمره اعلام مي شود كه شامل نمره هر 4 مهارت PTE، نمره مهارت هاي زباني و نمره كلي يا OVERAL مي باشد.
- نمره مهارت هاي چهارگانه: اين نمره مربوط به ارزيابي مهارت هاي ريدينگ، رايتينگ، اسپيكينگ و ليسنينگ است نمره اين بخش براي اخذ ويزا بررسي مي شود. و هر مهارت از 10 تا 90 نمره دارد.
- نمره مهارت هاي زباني: اين نمره مربوط به ارزيابي مهارت هاي زباني مانند گرامر، بيان روان، تلفظ، املاي واژگان، دامنه لغات و توان انتقال اطلاعات به صورت نوشتاري است. مهارت هاي زباني نيز از 10 تا 90 نمره دارد.
- نمره نهايي (OVERAL): نمره كلي آزمون PTE آكادميك با در نظر گرفتن نمره مهارت هاي چهارگانه و زباني محاسبه مي شود و از 10 تا 90 نمره دارد.
آزمون PTE آكادميك نمره رد يا قبولي ندارد و مانند آزمون آيلتس و تافل نمره قابل قبول از سوي دانشگاه مقصد تعيين مي شود، اما به طور كلي بايد بتوانيد نمره بالاتر از متوسط را كسب كنيد، هر چه نمره بالاتري در آزمون داشته باشيد، شانس بيشتري براي دريافت پذيرش تحصيلي از دانشگاه مقصد خواهيد داشت.
معادل نمره PTE آكادميك با CEFR
نمره PTE آكادميك |
سطوح مختلف CEFR |
C2 |
85-90 |
C1 |
76-84 |
B2 |
59-75 |
B1 |
36-58 |
A2 |
26-35 |
A1 |
10-25 |
برگزاري آزمون PTE آكادميك در ايران
آزمون PTE آكادميك برخلاف آزمون آيلتس و تافل در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان ايراني براي شركت در اين آزمون بايد به كشورهاي همسايه مانند تركيه، عراق، آذربايجان، امارات و… سفر كنند. مزاياي آزمون PTE آكادميك موجب شده است تا تعداد داوطلبان شركت در اين آزمون افزايش چشمگيري داشته باشد، اما متاسفانه عدم برگزاري PTE آكادميك و ساير انواع آزمون پي تي اي در ايران از جمله معايب بزرگ اين آزمون براي داوطلبان ايراني است.
اعتبار مدرك PTE آكادميك
مدت اعتبار مدرك PTE آكادميك 2 سال است و پس از پايان دو سال اعتبار آن منقضي مي شود و دانشگاه ها مدرك آن را براي اپلاي تحصيلي نمي پذيرند. البته تمام انواع آزمون PTE اعتبار موقتي ندارد، آزمون PTE جنرال و PTE كودكان و نوجوانان اعتبار دائمي و مادام العمر دارند و اعتبار مدرك آنها با گذشت زمان منقضي نمي شود و مدت اعتبار مدرك PTE يكي از تفاوت هاي آزمون PTE جنرال و آكادميك است.
جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي بين المللي مانند آزمون تولك تضميني، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضميني و… از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا كاملترين مشاوره را دريافت كنيد.
ثبت نام آزمون PTE آكادميك
ثبت نام در آزمون PTE آكادميك فقط از طريق پرتال آنلاين انجام مي شود. براي ثبت نام آزمون PTE بايد گذرنامه معتبر و حداقل 16 سال سن داشته باشيد و در صورتي كه داوطلب كمتر 18 سال داشته باشد براي شركت در آزمون بايد رضايت نامه كتبي از والدين ارائه نمايد.
مراحل ثبت نام آزمون PTE:
- اگر براي اولين در آزمون PTE آكادميك شركت مي كنيد بايد به وبسايت رسمي PTE مراجعه و يك كاربري بسازيد.
- اطلاعات شخصي مانند نام و نام خانوادگي، تاريخ تولد، كشور محل اقامت را مطابق گذرنامه خود وارد كنيد.
- پس از پايان ثبت نام آنلاين پس از 48 ساعت ايميلي ارسال مي شود كه حاوي اطلاعات حساب كاربري شما بوده و مي توانيد با استفاده از آن وارد سيستم شده و ثبت نام كنيد.
- با اطلاعات ارسال شده وارد سايت PTE شويد، سپس روي برنامه زمان بندي آزمون كليك كنيد.
- در اين مرحله مركز برگزاركننده آزمون را انتخاب كنيد.
- تاريخ و زمان آزمون را انتخاب كنيد.
- پس از تاييد مركز، تاريخ و زمان آزمون، چند سوال پرسيده مي شود.
- در آخرين مرحله بايد هزينه ثبت نام آزمون PTE آكادميك را با استفاده از كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا كارت يا مستر كارت و يا ووچر آزمون PTE پرداخت كنيد.
- پس از پايان مراحل و نهايي شدن ثبت نام آزمون PTE با پرداخت هزينه، يك ايميل حاوي اطلاعات مربوط به مركز برگزاري آزمون، نحوه رسيدن به آنجا و نكات مهم جلسه آزمون به ايميل شما ارسال خواهد شد.
جهت پرداخت هزينه آزمون PTE و ساير آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي از جمله آزمون OET تضميني، تافل، آيلتس، آزمون هاي زبان كمبريج، دولينگو تضميني و… مي توانيد از خدمات پرداخت ارزي شركت مهاجرتي هومان ويزا استفاده كنيد.
منابع آزمون PTE آكادميك
منابع آزمون PTE آكادميك شامل كتاب ها، منابع آنلاين و اپليكيشن هاي يادگيري زبان انگليسي هستند كه به آساني در دسترس زبان آموزان قرار دارد و استفاده از اين منابع يكي از مهمترين راهكارها براي كسب نمره بالا در آزمون PTE آكادميك است.
برخي كتاب هاي PTE آكادميك عبارتند از:
- كتاب PTE Academic Offline Practice Test
- كتاب The Official Guide to PTE Academic – Teacher Notes
- كتاب PTE Academic Practice Test Plus
- كتاب Expert PTE Academic B1 & B2 Level
- كتاب PTE Academic Testbuilder
- كتاب PTE Academic Official Vocabulary 2020-2022
- كتاب PTE Advantage for the Academic Module
- كتاب هاي PTE Academic Handbook و Score Guide
منابع آزمون PTE علاوه بر كتاب ها به صورت آنلاين نيز ارائه مي شوند و شما مي توانيد به صورت رايگان يا با پرداخت هزينه از منابع آنلاين استفاده كنيد. وبسايت هاي معتبر زيادي هستند كه منابع آزمون PTE را به آساني در اختيار زبان آموزان قرار مي دهند و شما مي توانيد با دانلود آنها از اين منابع استفاده كنيد.
- وبسايت com
- وبسايت net
- وبسايت pearson-pte.com
- وبسايتcom
- وبسايت au
علاوه بر منابعي كه به آنها اشاره كرديم، اپليكيشن رسمي موسسه پيرسون PTE Academic Official Practice App از جمله به روزترين منابع آنلاين PTE آكادميك بشمار مي رود. اين اپليكيشن به داوطلبان كمك مي كند تا بتوانند در آزمون PTE آكادميك با آمادگي بيشتري شركت كنند. اپليكيشن PTE آكادميك شامل تمرينات مربوط به بخش هاي مختلف آزمون، نمونه سوالات واقعي آزمون PTE آكادميك جهت آشنايي با ساختار و نوع سوالات، ارائه نكات مفيد براي بهبود پاسخگويي به سوالات، تنظيم زمان بندي تمرينات براي مديريت زمان، نمره دهي به تمرينات و ارائه بازخورد براي ارزيابي سطح آمادگي داوطلب براي شركت در آزمون PTE آكادميك مي باشد.
براي تغيير اين متن بر روي دكمه ويرايش كليك كنيد. لورم ايپسوم متن ساختگي با توليد سادگي نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيك است.
ووچـر آزمون PTE مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر ، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.
از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت
جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.
مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،