شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

صفر تا صد آزمون تافل

صفر تا صـد آزمـون تافل

آزمون تافل صد در صد تضميني (آزمون تافل هوم اديشن تضميني) 

آزمون تافل يكي از معتبرترين آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي است كه توسط موسسه ETS در 150 كشور جهان از جمله ايران برگزار مي شود. آزمون تافل براي اولين بار در سال 1964 معرفي شده است و نتيجه ي آن يكي از مهمترين مدارك براي اپلاي تحصيلي و ساير اهداف مهاجرتي بشمار مي رود.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل ( Test oEnglish as a Foreign Language) ، يكي از آزمون هاي بين المللي زبان انگليسي است كه براي اولين بار در سال 1964 معرفي شد و در حال حاضر توسط موسسه ETS (دانشگاه پرينستون آمريكا) در بيش از 150 كشور جهان از جمله ايران برگزار مي شود.

به دليل اهميت نمره تافل براي مهاجرت تحصيلي و كاري به كشورهاي انگليسي زبان، هر ساله افراد بسياري در سراسر دنيا با اهداف مختلفي به ويژه اپلاي تحصيلي در اين آزمون شركت مي كنند، تا از مزاياي داشتن مدرك تافل بهره مند شوند. مدرك آزمون تافل در بيش از 11 هزار دانشگاه در سطح جهان اعتبار دارد، به همين دليل اين آزمون يكي از معتبرترين آزمون هاي زبان انگليسي در دنيا محسوب مي شود و تقريبا در تمام كشورهاي دنيا به رسميت شناخته مي شود.

افراد متقاضي ممكن است با اهداف متفاوتي در آزمون تافل شركت كنند، مانند تحصيل در خارج از كشور، دريافت ويزا، مهاجرت و…

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در چند نسخه ارائه مي دهد، انواع آزمون تافل كه عبارتند از:

  • آزمون تافل آنلاين يا تافلIBT
  • آزمون تافلIBT هوم اديشن (Home Edition)
  • آزمون تافل كاغذي يا تافلPBT
  • آزمون تافل اسنشيالز (Essentials)
  • آزمون تافل ITP
  • آزمون تافل جونيور (Junior) يا تافل نوجوانان
  • آزمون تافل پريمير (Primary) يا تافل كودكان

آزمون تافل آنلاين (تافل IBT)

آزمون تافل IBT يك آزمون مبتني بر كامپيوتر است كه به صورت آنلاين برگزار مي شود و داوطلبان به صورت حضوري در مراكز معتبر برگزار كننده آزمون تافل در اين آزمون شركت مي كنند. تافل IBT بيش از 50 مرتبه در سال برگزار مي شود و هيچ محدوديتي در تعداد دفعات شركت در آزمون براي داوطلبان وجود ندارد.

آزمون تافل IBT در سال 2006 جايگزين نسخه ي ديگري از آزمون تافل به نام تافل CBT شد كه اين آزمون نيز مبتني بر كامپيوتر بود كه برگزاري آن در سال 2006 به طور كامل متوقف و تافل IBT جايگزين آن شد.

ساختار آزمون تافل آنلاين مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي شامل 4 بخش ريدينگ، ليسنينگ، رايتينگ و اسپيكينگ است كه 4 مهارت اصلي زبان انگليسي را ارزيابي مي كند كه در ادامه ي مطلب در مورد آن بيشتر توضيح خواهيم داد.

در مورد تفاوت تافل IBT با تافل CBT بايد گفت، هر چند كه تافل IBT جايگزين تافل CBT شده است اما ساختار، فرمت و نمره دهي آنها با هم متفاوت است.

آزمون تافل IBT هوم اديشن

تافل IBT هوم اديشن نسخه ديگري از تافل آنلاين است، اين آزمون از سال 2020 به دليل شيوع بيماري كرونا و عدم برگزاري آزمون تافل به صورت حضوري، برگزار مي شود. تافل هوم اديشن به صورت آنلاين و غيرحضوري برگزار مي شود و داوطلبان مي توانند در منزل و تحت نظارت يك ناظر در آزمون تافل شركت كنند. فرمت و ساختار، نمره دهي و دشواري تافل هوم اديشن هيچ تفاوتي با تافل IBT ندارد، از اين رو مدرك آن مانند تافل IBT از اعتبار بالايي برخوردار است و بسياري از دانشگاه هاي معتبر دنيا مدرك آن را براي اپلاي تحصيلي مي پذيرند.

اگر تصميم داريد در ايتاليا به زبان انگليسي تحصيل كنيد، بايد بدانيد مدرك تافل آنلاين يا تافل هوم اديشن براي سفارت ايتاليا يكي از مدارك مهم براي اثبات مهارت هاي زبان انگليسي است، براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص اپلاي تحصيلي ايتاليا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در تماس باشيد… 

آزمون تافل كاغذي (تافل PBT)

آزمون تافل PBT به صورت حضوري و در مراكز برگزاركننده آزمون تافل به صورت كتبي انجام مي ‌شود و مدت زمان انجام آن 2 ساعت و 30 دقيقه است. تافل كاغذي فقط در كشورهايي برگزار مي شود كه آزمون تافل آنلاين در دسترس نباشد و سازمان ETS از تاريخ 11 آوريل 2021 برگزاري تافل PBT را در بسياري از كشورها لغو كرده است و اكنون آزمون تافل PBT فقط در كشورهايي ارائه مي شود كه از زير ساخت هاي اينترنتي براي برگزاري تافل IBT برخوردار نيستند؛ از اين رو بيشتر از 97 درصد آزمون هاي تافل در سراسر دنيا به صورت آنلاين برگزار مي شود و فقط درصد بسيار كمي از آزمون تافل به صورت كاغذي برگزار مي شود.

تافل IBT و تافل PBT تفاوت هايي با هم دارند. در مورد تفاوت آزمون تافل IBT و تافل PBT مي توان گفت، اين دو آزمون از نظر فرمت و ساختار و نمره دهي و نحوه ي برگزاري با هم فرق دارند، در ساختار تافل PBT به جاي بخش گفتاري يك بخش ساختاري (Structure) وجود دارد و نتيجه ي آزمون داوطلبان از 310 تا 677 نمره دارد.

آزمون تافل اسنشيالز

از فوريه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ي ديگري از آزمون تافل را به نام تافل اسنشيالز (TOEFL Essentials) ارائه كرده است و بيش از 90 درصد دانشگاه هاي معتبر دنيا مدرك آزمون تافل اسنشيالز را مي پذيرند. اين آزمون مانند تافل آنلاين مبتني بر كامپيوتر است و داوطلبان مي توانند با اتصال به اينترنت پرسرعت در خانه يا هر مكان ديگري در تافل اسنشيالز شركت كنند. همچنين سوالات تافل اسنشيالز قابليت انطباقي دارد، يعني سطح سوالات آزمون متناسب با سطح داوطلبان سخت تر يا آسان تر مي شود.

سوالات تافل Essentials مهارت زبان انگليسي داوطلبان در زمينه هاي زير ارزيابي مي كند:

  • پاسخ به سوالات مربوط به مكالمات و گفتگوها در مباحث مختلف
  • پاسخ به سوالات مربوط به نگارش آكادميك و غير آكادميك
  • جمله ‌سازي و پاسخ دادن براي موقعيت ‌هاي روزمره

آزمون تافل ITP

تافل ITP يكي ديگر از نسخه هاي آزمون تافل است كه در حال حاضر به صورت كاغذي برگزار مي شود و نسخه آنلاين آن موجود نمي باشد، از اين رو براي شركت در آزمون تافل ITP نياز به سيستم كامپيوتري نمي باشد. آزمون تافل ITP در دو سطح متوسط تا پيشرفته (سطح 1) و سطح مقدماتي تا متوسط (سطح 2) برگزار مي شود.

تافل ITP اغلب براي مراكز آموزشي، سازمان ها دانشگاه ها براي استفاده داخلي طراحي شده است. مثلا اگر يك سازمان بخواهد سطح زبان انگليسي كارمندان خود را ارزيابي كند.

  • سطح 1: آزمون تافل ITP شامل سه بخش است كه 50 سوال در بخش Listening ، 40 سوال در بخش Structure and Written Expressionو 50 سوال در بخش Reading Comprehension پرسيده مي شود كه در سطح 1 در مجموع 140 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 115 دقيقه است.
  • سطح 2: در سطح مبتدي تا متوسط تافل ITP در مجموع 95 سوال مطرح مي شود و مدت زمان انجام آزمون 70 دقيقه است. كه 30 سوال در بخش Listening و 25 سوال در بخش Structure and Written Expression و 40 سوال در بخش Reading Comprehension پرسيده مي شود.

آزمون تافل جونيور

آزمون تافل Junior براي زبان آموزان 11 تا 16 ساله ارائه مي شود و براي شركت در اين آزمون محدوديت سني وجود دارد و فقط نوجوانان 11 تا 16 سال مي توانند در اين آزمون ثبت نام كنند. اغلب زبان آموزاني كه در آزمون تافل جونيور شركت مي كنند، قصد ادامه تحصيل در مدارس خارج از كشور را دارند و مي خواهند در كشورهاي انگليسي زبان يا ساير كشورها به زبان انگليسي تحصيل كنند.

در حال حاضر آزمون تافل جونيور در بيش از 50 كشور به صورت كاغذي و كامپيوتري برگزار مي شود. مدرك تافل جونيور با سطوح CEFR تطبيق داده مي شود و نمره تافل جونيور بهترين معيار براي سنجش مهارت زبان انگليسي زبان آموزان نوجوان است.

تافل جونيور در 2 نسخه ارائه مي شود:

  • آزمون استاندارد تافل جونيور: آزمون استاندارد به صورت كتبي برگزار مي شود و مهارت هاي ريدينگ و ليسنينگ و صورت و معناي زباني را ارزيابي مي كند اين آزمون در هر بخش 42 سوال و در مجموع 126 سوال دارد و مدت زمان انجام آن يك ساعت و 55 دقيقه است و مقياس نمره هر بخش 200 تا 300 مي باشد. اين آزمون از 600 تا 900 نمره دارد.
  • آزمون comprehensive: اين آزمون به صورت كامپيوتري برگزار مي شود و هر چهار مهارت اصلي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، صحبت كردن و گوش دادن را مورد ارزيابي قرار مي دهد، از اين رو مدرك تافل جونيور comprehensive از اعتبار بالاتري برخوردار است و نمره اين آزمون از 1 تا 6 محاسبه مي شود.

آزمون تافل پريمير

آزمون تافل پريمير (Primary) نيز مانند تافل جونيور داراي محدوديت سني است و اين آزمون فقط براي زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار مي شود و در واقع تافل پريمير، آزمون تافل كودكان است. آزمون تافل پريمير در دو سطح STEP1 و STEP2 برگزار مي شود و شامل دو بخش ريدينگ و ليسنينگ است و به صورت كتبي برگزار مي شود. نمرات بخش ريدينگ تافل پريمير با سنجش هاي Lexile (يكي از معيارهاي توانايي خواندن) تطبيق داده مي شود و نمرات تافلPrimary  با سطوح CEFR تطبيق داده مي شوند.

تافل مگوش (TOEFL Magooshچيست؟

تافل مگوش يك نسخه داخلي و غير رسمي از آزمون تافل است كه توسط ETS براي دانشگاه ها، مدارس و ساير موسسات آموزشي طراحي شده است و نحوه ي برگزاري اين آزمون به صورت كاغذي و كتبي مي باشد.

ساختار و فرمت آزمون تافل مگوش شامل سه بخش ريدينگ، ليسنينگ و قواعد زبان انگليسي است و مانند نسخه رسمي از 300 سوال تشكيل شده است. هر قسمت از آزمون تافل ماگوش در قالب جزوه جداگانه ارائه مي شود و شركت كنندگان بايد به صورت دستي پاسخ سوالات را در پاسخنامه وارد كنند.

يكي از مهمترين نكاتي كه در خصوص تافل مگوش بايد بدانيد محدوديت هاي شركت در اين آزمون است. برخي محدوديت ها شامل، عدم شركت در آزمون بيش از يك بار در هر دوره، امكان شركت در آزمون تنها با دعوت از موسسه برگزار كننده و عدم استفاده از نمره تافل براي پذيرش در دانشگاه هاي خارجي مي باشد.

مدت اعتبار مدرك تافل مگوش مانند ساير نسخه هاي آزمون تافل 2 سال است و پس از پايان اين مدت، اعتبار آن منقضي خواهد شد.

ساختار آزمون تافل

فرمت و ساختار آزمون تافل در نسخه هاي مختلف آن متفاوت است، اما سوالات آزمون هاي مختلف تافل همگي مهارت هاي اصلي زبان انگليسي را كه شامل خواندن يا درك مطلب، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن است را ارزيابي مي كنند، از اين رو نمره آزمون تافل يكي از معتبرترين معيارهاي سنجش مهارت هاي داوطلبان در زبان انگليسي بشمار مي رود.

در واقع نمره آزمون تافل نشان دهنده ي آن است كه آيا داوطلب آمادگي لازم براي حضور در مراكز علمي و محيط هاي آكادميك براي تحصيل به زبان انگليسي را دارد يا خير و يا اينكه مي تواند به طور موثر و مفيد از زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در موقعيت هاي كاري و اجتماعي استفاده كند يا خير.

به دليل اهميت آزمون تافل آنلاين يا تافل IBT براي اپلاي تحصيلي و ساير اهداف مهاجرتي در ادامه توضيحات مختصري در خصوص ساختار آزمون تافل IBT ارائه مي دهيم.

ساختار تافل آنلاين (IBT)

همان طور كه گفته شد ساختار آزمون تافل مانند بسياري از آزمون هاي بين المللي مانند آزمون OET تضميني، آيلتس، آزمون CAE و غيره شامل 4 بخش است كه مهارت هاي اصلي زبان انگليسي كه شامل خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن است را ارزيابي مي كند. در حال حاضر و پس از اعمال تغييرات تافل در سال 2020 مدت زمان انجام آزمون سه ساعت مي باشد.

بخش هاي مختلف تافل IBT عبارتند از:

  • بخش درك مطلب يا ريدينگ تافل (Reading)
  • بخش شنيداري يا ليسنينگ تافل (Listening)
  • بخش گفتاري يا اسپيكينگ تافل (Speaking)
  • بخش نوشتاري يا رايتينگ تافل (Writing)

ريدينگ تافل IBT

بخش درك مطلب يا ريدينگ تافل IBT، از 3 يا 4 متن تشكيل شده است و داوطلبان براي هر متن به 10 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 54 تا 72 دقيقه است.

هر متن در اين بخش تقريبا 700 كلمه است، البته متن هاي جداگانه مي ‌توانند كمي طولاني ‌تر يا كوتاه ‌تر باشند. به طور كلي متن هاي ريدينگ تافل IBT شامل متون روايتي (Narrative)، متون تفسيري (Exposition) و متون استدلالي (Argumentative) است.

و در اين بخش 10 نوع سوال مختلف مطرح مي شود كه به طور كلي شامل اطلاعات پايه، سوالات استنتاجي و سوالات Reading to Learn مي باشد.

يكي از مهمترين تكنيك هاي تقويت ريدينگ تافل آشنايي با 10 نوع سوال مختلف ريدينگ است. براي آشنايي با انواع سوالات اين بخش مي توانيد منابع معتبر تافل را كه شامل كتاب ها و منابع آنلاين هستند را مطالعه كنيد و يا در آزمون هاي آزمايشي تافل شركت كنيد، همچنين شركت در دوره هاي آمادگي تافل IBT كه به صورت آنلاين يا حضوري برگزار مي شود نيز براي تقويت مهارت ريدينگ و ساير بخش هاي تافل بسيار موثر است.

اگر در مورد تفاوت ريدينگ تافل با آيلتس  نياز به اطلاعات به روز و دقيق داري و همچنين نميدوني مدرك تافل يا آيلتس براي مهاجرت و اپلاي بهتره با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باش!

ليسنينگ تافل IBT

لسينينگ تافل آي بي تي شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان براي هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ مي دهند و مدت زمان پاسخگويي به سوالات اين بخش 41 تا 57 دقيقه است.

بخش شنيداري يا ليسنينگ تافلIBT با هدف ارزيابي درك مكالمات و سخنراني‌ ها و مهارت شنيداري زبان انگليسي طراحي شده است. اين بخش شامل ۲ يا ۳ قسمت است. در اين بخش چند مكالمه و سخنراني‌ در سطح آكادميك براي داوطلبان پخش مي شود و داوطلبان بايد براساس آنچه شنيده اند به سوالات پاسخ دهند. فايل هاي صوتي ليسنينگ شامل فايل هاي صوتي Conversation و Lecture مي باشد

در مورد ليسنينگ تافل بايد دقت كنيد فايل هاي صوتي نه تنها با لهجه آمريكايي بلكه با لهجه‌ هاي مختلف مانند بريتيش، استراليايي، نيوزيلندي و غيره خواهد بود؛ از اين رو يكي از مهم‌ ترين مهارت ‌هايي كه داوطلبان براي كسب نمره بالا در اين بخش بايد به آن توجه كنند مهارت درك لهجه ‌هاي مختلف است و بايد براي تقويت اين مهارت به خوبي تمرين كنند. در واقع توجه به لحن صدا و آشنايي با لهجه هاي مختلف زبان انگليسي يكي از تكينك هاي تقويت ليسنينگ تافل است.

اسپيكينگ تافل IBT

در بخش گفتاري يا اسپيكينگ تافل IBT داوطلبان به 4 سوال در مدت زمان 17 دقيقه پاسخ مي دهند. تمام مراحل آزمون تافل IBT به صورت كامپيوتري بوده و پاسخ داوطلبان ضبط شده و بعداً توسط كارشناسان مورد ارزيابي قرار مي گيرد. اسپيكينگ تافل بعد از يك استراحت 10 دقيقه اي آغاز مي شود.

در اسپيكينگ تافل سوالات به دو صورت مستقل (Independent) و تلفيقي (Integrated) مطرح مي شود. سوال مستقل مهارت صحبت كردن را ارزيابي مي كند و سوال تلفيقي مهارت داوطلبان را در قالب سوال هاي تركيبي با مهارت هاي ليسنينگ و ريدينگ مورد ارزيابي قرار مي دهد.

همچنين داوطلبان مي توانند در بخش هاي مختلف تافل از فايل هاي صوتي نت برداري كنند. از اين رو داوطلبان بايد با نحوه صحيح نت برداري در تافل آشنا شوند، چرا كه نت برداري تاثيري بسياري در پاسخ دادن به سوالات دارد و در كسب نمره بالا در هر بخش به داوطلبان كمك بسزايي مي كند. در واقع نت برداري يكي از تكنيك هاي تقويت اسپيكينگ تافل و ليسنينگ است و بدون نت برداري پاسخ دادن به سوالات دشوار مي شود.

رايتينگ تافل IBT

بخش نوشتاري يا رايتينگ تافل IBT شامل دو نوع سوال مستقل (Independent) و تلفيقي (Integrated) است. در اين بخش داوطلبان بايد در مدت زمان 50 دقيقه دو متن بنويسند. داوطلبان براي نوشتن متن خود و پاسخ دادن به سوال تلفيقي 20 دقيقه و براي پاسخ دادن به سوال مستقل 30 دقيقه فرصت دارند.

  • سوال تلفيقي: اين سوال تركيبي از ريدينگ، ليسنينگ و رايتينگ است. داوطلبان ابتدا ۳ دقيقه فرصت دارند، يك متن علمي يا عمومي كه داراي چهار پاراگراف است را بخوانند و سپس به يك فايل صوتي گوش دهند و سپس 20 دقيقه فرصت دارند تا به سوال مطرح شده پاسخ دهند.
  • سوال مستقل: در اين سوال به داوطلبان موضوعي داده مي شود و بايد در مورد آن يك متن بنويسند. داوطلبان براي نوشتن متن مورد نظر 30 قيقه فرصت دارند و يك متن قابل قبول معمولاً بايد بيشتر از ۳۰۰ كلمه باشد.

يكي از نكاتي كه در پاسخ دادن به سوالات رايتينگ تافل بايد به آن توجه كنيد اين است كه در اين بخش داوطلب بايد متن خود را تايپ كند، از اين رو براي صرفه جويي در زمان بايد روي مهارت تايپ كردن خود تمرين كنيد.

نت برداري، گسترش دامنه لغات، بازنويسي، خلاصه نويسي و… از جمله مهمترين تكنيك هاي تقويت رايتينگ تافل هستند، كه در كسب نمره بالا در اين بخش به شما كمك بسزايي مي كنند.

براي قبولي در آزمون تافل تضميني و آشنايي با شرايط و مراحل شركت در آزمون توليمو با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگير و هر سوالي داري بپرس.

آخرين تغييرات تافل در سال 2020

آخرين تغييرات آزمون تافل IBT در سال 2020 در بخش هاي ريدينگ، ليسنينگ و اسپيكينگ اعمال شده و تعداد سوالات كمتر شده است، اما تغييرات چنداني در بخش رايتينگ به وجود نيامده است.

  • تغييرات ريدينگ تافل: در فرمت قديمي تافل 3 يا 4 متن ريدينگ ارائه مي شد و 12 تا 14 سوال براي هر متن پرسيده مي شد و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات 60 تا 80 دقيقه بود، اما بعد از اعمال تغييرات، در فرمت جديد 3 تا 4 متن ارائه شده و به ازاي هر متن 10 سوال پرسيده مي شود و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات 54 تا 72 دقيقه است، بنابراين داوطلبان براي پاسخ دادن به سوالات 16 دقيقه بيشتر زمان دارند.
  • تغييرات ليسنينگ تافل: در فرمت قديمي در بخش شنيداري تافل 4 تا 6 سخنراني پخش مي شد و براي هر سخنراني 6 سوال پرسيده مي شد و 2 تا 3 گفتگو ارائه مي شد و براي هر گفتگو 5 سوال پرسيده مي شد و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 60 تا 90 دقيقه بود. در فرمت جديد تافل در بخش شنيداري تعداد سخنراني ها كمتر شده و 3 تا 4 سخنراني پخش مي شود و به ازاي هر سخنراني 6 سوال پرسيده مي شود و تعداد گفتگوها و سوالات تغييري نكرده است و مدت زمان پاسخگويي به سوالات به 41 تا 57 دقيقه تغيير كرده است و به اين ترتيب زمان كمتري براي جواب دادن به هر سوال نسبت به قبل در دسترس است، اما تعداد كمتر سخنراني به داوطلبان كمك مي كند كه در بخش هاي گفتاري و نوشتاري متمركز بمانند.
  • تغييرات اسپيكينگ تافل: در بخش گفتاري در فرمت قديمي تكاليف گفتاري شامل، تكليف مستقل گفتاري 1، تكليف مستقل گفتاري 2، تركيبي گفتاري 3، تركيبي گفتاري 4، تركيبي گفتاري 5، تركيبي گفتاري 6 بود و مدت زمان پاسخگويي به سوالات 20 دقيقه بود و در فرمت جديد تافل تكليف مستقل گفتاري 1 و تكليف تركيبي گفتاري 5 حذف شده است و مدت زمان پاسخگويي به سوالات در اين بخش در فرمت جديد 17 دقيقه است.
  • تغييرات رايتينگ تافل: در بخش نوشتاري تافل در فرمت جديد داوطلبان بايد مانند فرمت قديمي دو متن را كه شامل تركيبي و مستقل است را در 50 دقيقه بنويسند، اما در فرمت جديد تافل سوال نوشتاري مستقل، طولاني‌ تر و گيج‌ كننده ‌تر است و فرمت قديمي ساده تر بود. به طور كلي در فرمت جديد تافل در اين بخش تغيير چنداني اعمال نشده است.
  • نمره خوب در تافل: تافل علاوه بر تغييرات در بخش هاي مختلف آزمون، فرمت جديد، گزارش نمره جديدي نيز دارد كه شامل نمره خوب در تافل يا «My Best Scores» در اين گزارش است. نمره «My Best Scores» بهترين نمرات هر بخش از تافل را كه داوطلبان در طي 2 سال گذشته كسب كرده اند را انتخاب كرده و آنها را تركيب مي كنند تا بهترين نمره ممكن براي داوطلب حاصل شود.

لانگ فرمت تافل چيست؟

آزمون تافل داراي يك بخش آزمايشي است كه ممكن است در يكي از بخش هاي ريدينگ يا ليسنينگ تافل باشد. كه به اين بخش آزمايشي لانگ فرمت تافل (Long Format) گفته مي شود. در واقع لانگ فرمت تافل شامل تعدادي سوال اضافه در بخش هاي ريدينگ و ليسنينگ است و بخش هاي رايتينگ و اسپيكينگ تافل فاقد سوالات آزمايشي هستند.

نكته حائز اهميت در مورد سوالات آزمايشي يا لانگ فرمت تافل اين است كه نتيجه اين بخش در نمره تافل داوطلبان هيچ تاثيري ندارد. ETS با قرار دادن بخش آزمايشي لانگ فرمت سعي مي كند، سوال هايي را براي استفاده در آزمون هاي آينده استاندارد سازي كند.

براي بخش هاي اسپيكينگ و رايتينگ آزمون تافل تنها يك زمان ثابت وجود دارد، اما زمان ريدينگ و ليسنينگ در بازه متغيري قرار گرفته است؛ چرا كه هر يك از اين دو بخش گاهي اوقات داراي مجموعه ديگري از سوالات آزمايشي بدون نمره يا لانگ فرمت هستند.

اگر در ليسنينگ تافل سه قسمت باشد، مجموعه سوم يك مجموعه كوتاه اضافي خواهد بود. در اين صورت يكي از سخنراني ها و يكي از مكالمات آزمون نمره دهي نمي شود. در بخش درك مطلب يا ريدينگ تافل نيز ممكن است 3 يا 4 متن باشد كه اگر 4 متن باشد، يكي از آنها آزمايشي خواهد بود كه در نمره داوطلب تاثيري ندارد.

تمام آزمون هاي تافل داراي لانگ فرمت (سوالات آزمايشي) ريدينگ و ليسنينگ هستند از اين رو به جاي 3 بخش 4 بخش دارند. به همين دليل داوطلبان زمان دقيق آزمون در بخش هاي ريدينگ وليسنينگ را نمي توانند پيش بيني كنند.

هدف از وجود بخش آزمايشي لانگ فرمت تافل، طرح سوالات جديد براي آزمون تافل است. ETS نمي تواند يك آزمون تكراري را بارها و بارها برگزار كند و بايد دائما نسخه هاي جديدي از آزمون تافل ايجاد كند تا داوطلبان نتوانند سوالات را از پيش حدس بزنند و آزمون عادلانه برگزار شود. علاوه بر اين، طراح سوالات بايد مطمئن شوند كه سوالات جديدي كه طرح مي كند، در سطح بقيه سوالات بوده و با آنها سازگار هستند، تا به اين ترتيب يك آزمون استاندارد طراحي شود.

محاسبه نمره تافل

در مورد نمره دهي آزمون تافل بايد گفت: نمره نهايي آزمون تافل آنلاين و تافل هوم اديشن از 0 تا 120 است كه اين نمره از مجموع نمرات چهار بخش تافل يعني ريدينگ، ليسنينگ، رايتينگ و اسپيكينگ به دست مي آيد. هر يك از بخش هاي تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع مي شود و به اين ترتيب نمره نهايي تافل محاسبه مي شود. با توجه به نوع سوال، به ازاي هر پاسخ صحيح براي هر سوال يك امتياز يا بيشتر در نظر گرفته مي شود و براي پاسخ هاي اشتباه، نمره منفي محاسبه نمي شود.

در نمره دهي آزمون تافل بايد بدانيد امتياز هر بخش دقيقا 30 نمره نيست و تافل دو نمره خام و نمره مقياس بندي شده دارد كه نمره خام طبق برخي معيارها به نمره مقياس بندي شده تبديل مي شود.

اگر تصميم داريد براي اپلاي تحصيلي و اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه هاي معتبر آمريكا در آزمون تافل شركت كنيد، براي اطلاع از حداقل نمره تافل در برترين دانشگاه هاي آمريكا با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا تماس بگيريد.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۴:۳۰:۵۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :