CC يا Coherence and Cohesion در رايتينگ آيلتس
CC يا Coherence and Cohesion در رايتينگ آيلتس به معني انسجام و پيوستگي است. انسجام و پيوستگي يكي از چهار معيار نمره دهي به بخش رايتينگ آيلتس است.
آزمون آيلتس
آزمون آيلتس (IELTS)، يك آزمون زبان انگليسي بين المللي است كه با همكاري مشترك دانشگاه كمبريج، كنسولگري انگلستان و سازمان IDP استراليا برگزار مي شود و نشان دهنده توانايي افراد در بكارگيري زبان انگليسي براي برقراري ارتباط در محيط هاي اجتماعي، كاري و آكادميك است. آزمون آيلتس در بيش از ۲۷۰ مركز واقع در ۱۱۰ كشور مختلف دنيا برگزار مي شود.
همچنين مدرك آزمون آيلتس مانند آزمون تافل تضميني از اعتبار زيادي برخوردار است و مورد تاييد بسياري از دانشگاه ها، مراكز علمي، اداره مهاجرت و سازمان هاي كشورهاي مختلف مي باشد.
آزمون آيلتس در موسسات و مراكز معتبر در شهرهاي تهران، كرج، مشهد، اهواز، همدان دزفول، كرمانشاه، تبريز، رشت، شيراز، جزيره ي كيش، اصفهان، كرمان و ساري برگزار مي شود.
برگزاري آزمون آيلتس در ايران توسط مراكز مشخص شده به تعداد هر ماه چهار مرتبه و در يك سال 48 بار انجام مي شود كه اين ويژگي مي تواند يكي از مهمترين مزاياي شركت در آزمون آيلتس براي داوطلبان ايراني باشد. پس از دريافت مدرك آيلتس دارنده آن جهت استفاده براي اهداف و مقاصد دانشگاهي، مهاجرتي يا شغلي به مدت دو سال مي تواند از اعتبار گواهي نامه آيلتس استفاده نمايد و پس از اتمام اين زمان ، مدرك آيلتس اعتبار خود را از دست ميدهد و متقاضي بايد مجدد آزمون را برگزار نمايد.
اگر تصميم داري براي اپلاي تحصيلي در آزمون آيلتس شركت كني و نياز به راهنمايي و مشاوره داري، شركت مهاجرتي هومان ويزا بهترين كارشناسان را به شما معرفي مي كند.
انواع آزمون آيلتس
با توجه به كاربرد و اهداف مهاجرتي مختلف داوطلبان براي شركت در آزمون آيلتس، اين آزمون در سه نوع ارائه مي شود.
انواع آزمون آيلتس عبارتند از:
- آيلتس جنرال (General): آيلتس جنرال مهارت زبان انگليسي داوطلبان را در زمينه فعاليت هاي روزمره كاري و اجتماعي مورد ارزيابي قرار مي دهد. در واقع سوالات آزمون آيلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگليسي در محل كار و موقعيت هاي اجتماعي است.
- آيلتس آكادميك (Academic): آزمون آيلتس آكادميك، توانايي داوطلبان را در استفاده از زبان انگليسي در مقاطع تحصيلي دانشگاهي مورد ارزيابي و سنجش قرار مي دهد و كسب نمره بالا در اين آزمون نشان مي دهد داوطلب در استفاده از زبان انگليسي براي تحصيل در دانشگاه از مهارت و آمادگي لازم برخوردار است. در واقع مهمترين تفاوت آيلتس جنرال و آكادميك در كاربرد آنها براي مهاجرت است.
- آيلتس لايف اسكيلز (IELTS LIFE SKILLS): از آوريل سال 2015 علاوه بر آزمون آيلتس آكادميك و جنرال نسخه ي ديگري از آزمون آيلتس به نام آيلتس لايف اسكيلز نيز طراحي شد كه با هدف ارزيابي دانش زبان انگليسي افراد در دو مهارت گفتاري (Speaking) و شنيداري (Listening) برگزار مي شود. آزمون آيلتس لايف اسكيلز براي كساني طراحي شده است كه قصد دريافت ويزاي غيرتحصيلي انگلستان را دارند.
- آزمون آيلتس UKVI: كساني كه قصد مهاجرت به انگلستان را دارند بايد در آزمون آيلتس UKVI شركت كنند. آيلتس UKVI در مراكز مورد تاييد دولت انگلستان برگزار مي شود و قوانين آزمون را نيز سازمان ويزا و مهاجرت انگلستان تعيين مي كند. همچنين آيلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتي انواع مختلفي دارد.
جهت كسب موفقيت در كوتاه ترين زمان و دريافت بهترين نتيجه در آزمون هاي زبان بين المللي مانند آزمون تولك، آزمون آيلتس، آزمون ناتي، آزمون تافل، آزمون GRE، آزمون پرومتريك، آزمون دولينگو، آزمون OET تضميني و… مي توانيد با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد…
ساختار آزمون آيلتس
ساختار آزمون آيلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آكادميك مانند بسياري از آزمون هاي زبان انگليسي از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون FCE شامل چهار بخش است كه چهار مهارت اصلي و كليدي زبان انگليسي يعني خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن را ارزيابي مي كند. در آزمون آيلتس آكادميك و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپيكينگ و ليسنينگ آيلتس يكسان است اما بخش هاي رايتينگ و ريدينگ آيلتس در اين دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات اين بخش براساس نوع كاربرد آزمون ها و اهداف برگزاري آنها طراحي شده است.
بخش هاي اصلي آزمون آيلتس عبارتند از:
- بخش درك مطلب (Reading)
- بخش شنيداري (Listening)
- بخش گفتاري (Speaking)
- بخش نوشتاري (Writing)
همان طور كه گفته شد ساختار آزمون آيلتس لايف اسكيلز از دو بخش ليسنينگ و اسپيكينگ آيلتس تشكيل شده است و فقط دو مهارت صحبت كردن و گوش دادن را ارزيابي مي كند.
رايتينگ آزمون آيلتس
سوالات رايتينگ آيلتس آكادميك و جنرال با هم متفاوت است، اما مدت زمان پاسخ به سوالات بخش نوشتاري براي آيلتس جنرال و آكادميك 60 دقيقه است و هر كدام از آزمون ها شامل دو task مي باشد، در آيلتس آكادميك، Task1 نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غيره است. و Task2 در مورد نوشتن يك مقاله مي باشد و براي آزمون آيلتس جنرال، Task1 نوشتن نامه و Task2 نوشتن يك مقاله است.
شركت در آزمون آزمايشي آيلتس (ماك)، گسترش دايره لغات انگليسي (يادگيري لغات آيلتس به روش كدينگ)، توجه به مهمترين نكات گرامر در آيلتس، مديريت زمان، توجه به علائم نگارشي، استفاده از مهارت پارافريزينگ در آيلتس، يادگيري درست شمردن كلمات، شركت در دوره آيلتس اكسپرس و… از جمله مهمترين نكات رايتينگ آيلتس است.
رايتينگ آيلتس آكادميك
بخش رايتينگ آيلتس آكادميك شامل دو تسك است:
تسك 1: تسك 1 در رايتينگ آيلتس آكادميك شامل يك نمودار يا جدول است و داوطلب بايد با حداقل 150 كلمه آن را توصيف كند و براي پاسخ دادن به اين سوال 20 دقيقه در نظر گرفته شده است.
تسك 2: تسك 2 شامل نوشتن يك مقاله است و داوطلب بايد در مورد يك ديدگاه، استدلال يا مشكل بنويسد و تعداد كلمات مقاله بايد كمتر از 250 كلمه نباشد و داوطلب 40 دقيقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنويسد و به پاسخ نامه منتقل كند. نوشتن در دو تسك رايتينگ بايد به صورت رسمي باشد.
رايتينگ آيلتس جنرال
بخش رايتينگ آيلتس جنرال شامل دو تسك است:
تسك 1: در تسك 1 آيلتس جنرال داوطلب بايد در مورد موضوعي كه به آنها داده مي شود يك نامه بنويسد. در اين نامه اطلاعاتي را درخواست كند و يا يك وضعيت را توضيح دهد و تعداد كلمات اين نامه بايد كمتر از 150 كلمه نباشد و براي نوشتن آن 20 دقيقه زمان در نظر گرفته شده است.
تسك 2: در تسك 2 داوطلب بايد يك مقاله در پاسخ به يك ديدگاه، استدلال يا مشكل بنويسد. تعداد كلمات مقاله بايد كمتر از 250 كلمه نباشد و داوطلب 40 دقيقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنويسد.
براي اينكه بتوانيد در تسك 2 رايتينگ آيلتس آكادميك و جنرال نمره بالايي بگيرد بايد بتوانيد نكات Writing Conclusion در آزمون آيلتس (پاراگراف نتيجه گيري) را رعايت كنيد و يك Conclusion قوي بنويسيد.
معيارهاي نمره دهي به رايتينگ آيلتس
براي ارزيابي و نمره دهي پاسخ سوالات در بخش رايتينگ آيلتس چهار معيار وجود دارد كه عبارتند از:
- انسجام و پيوستگي Coherence and Cohesion
- رعايت تعداد لغات در تسك 1 و 2 Task Achievement/Task Response
- دامنه لغات Lexical Resource
- تنوع گرامر و ميزان صحت Grammatical Range and Accuracy
معيارهاي فوق براي ارزيابي تسك هاي 1 و 2 رايتينگ داراي ارزش يكساني هستند و رعايت هر معيار 9 نمره دارد و مجموع نمره اين معيارها بر چهار تقسيم مي شود و نمره كل رايتينگ آيلتس به دست مي آيد. همچنين نمره نهايي آيلتس از 1 تا 9 نمره دارد و براي نمره دهي آيلتس ميانگين نمرات هر چهار بخش آزمون را محاسبه مي كنند.
انسجام يا Coherence در رايتينگ آيلتس
در ارزيابي و نمره دهي بخش رايتينگ آيلتس، Coherence به معناي انسجام متن و قابل فهم بودن نوشتار است، يعني در نوشته ايده ها به طور مناسب سازمانده هي شوند و يك توالي منطقي در نوشته وجود داشته باشد. براي ايجاد انسجام در متن بايد بين جملات همبستگي و نظم وجود داشته باشد و پاراگراف هايي مرتبط با يكديگر ارائه شود. ايده هاي اصلي نوشته بايد به درستي به هم متصل شوند و در جملات و پاراگراف ها گسستگي نباشد در واقع يك ارتباط مناسب گرامري و لغوي در جمله ها باشد تا متن انسجام داشته باشد.
انسجام متن در تسك 2 رايتينگ، مهارت داوطلب را در نوشتن متني دقيق و قابل درك نشان مي دهد. اگر بخواهيد نمره بالاتري در تسك 2 رايتينگ به دست آوريد بايد در هر پاراگراف يك ايده داشته باشيد و سپس از پاراگراف هاي ديگر براي توضيح همان ايده استفاده شود. نامفهوم بودن پاراگراف ها، وجود اشتباهات گرامري، استفاده از كلمات نامناسب و غير دقيق در جملات موجب كاهش نمره در بخش رايتينگ آيلتس مي شود.
پيوستگي يا Cohesion در رايتينگ آيلتس
منظور از Cohesion يكپارچگي و پيوستگي جملات و سازماندهي آنهاست. در واقع به نحوه ي اتصال جملات به يكديگر براي تشكيل يك پاراگراف معنادار و نحوه اتصال پاراگراف ها براي تشكيل يك نوشتار قابل درك و دقيق Cohesion گفته مي شود. پيوستگي جملات در پاراگراف ها براي كسب نمره بالا در بخش رايتينگ آيلتس بسيار اهميت دارد. در واقع پيوستگي يا Cohesion يعني چگونه ايده شما به صورت يكپارچه و منطقي از يكي به ديگري دنبال مي شوند.
براي ايجاد پيوستگي بين جملات يك پاراگراف بايد براي افزايش وضوح در هر پاراگراف فقط روي يك ايده تمركز كنيد و با استفاده مناسب از نقطه گذاري جملات پيچيده تري بنويسيد همچنين به جاي استفاده زياد از كلمات و عبارات ربطي ايده هاي خود را با Syntax (چيدمان كلمات در جملات) وصل كنيد.
براي اينكه اگزمينر آيلتس نمره بهتري در بخش رايتينگ به شما بدهد بايد بين جملات و پاراگراف هاي نوشتار شما پيوستگي و انسجام باشد. در واقع 25 درصد نمره رايتينگ آيلتس مربوط به رعايتCoherence and Cohesion در نوشتار است و اگر انسجام و پيوستگي را در نوشته هاي خود رعايت نكنيد 25 درصد از نمره خود را در اين بخش از دست مي دهيد.
انسجام و پيوستگي يكي از مهمترين نكات رايتينگ آيلتس است كه براي كسب نمره بالا بايد حتما به آن توجه كنيد تا بتوانيد نوشتاري دقيق، واضح و قابل فهم بنويسيد.
ووچـر آزمون آيلتس مانند ووچر آزمون تافل و ساير آزمون هاي زبان بين المللي از طريق كارت هاي ارزي اعتباري قابل خريد مي باشد ، متقاضيان مي توانند در ارتباط با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا ضمن دريافت مشـاوره رايگان درباره شرايط و مراحل نحوه خريد ووچر ، در كوتاه ترين زمان مناسبترين نتيجه را كسب نمايند.
از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت
جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي رايگان و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.
مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،