تبديل نمره آيلتس به تافل
آزمـون تافل هوم اديشن تضميني
از آنجا كه آزمون IELTS و TOEFL داراي سيستمهاي ارزيابي متفاوتي هستند، تبديل نمره آيلتس به تافل به صورت مستقيم امكانپذير نمي باشد. هر آزمون داراي معيارها و روشهاي ارزيابي خاص خود براي سنجش چهار مهارت زبان انگليسي متقاضي است.
سيستم آزمون آيلتس از 9 باند براي نمرهدهي استفاده ميكند، در حالي كه نمرات ارزيابي در آزمون تافل از ۰ تا ۱۲۰ انجام ميشود.
تافل و آيلتس در يك نگاه
آزمون تافل و آيلتس داراي چهار بخش گوش دادن (Listening)، خواندن (Reading)، صحبت كردن (Speaking) و نوشتن (Writing) هستند كه محتواي بخشهاي ريدينگ و رايتينگ با يكديگر تفاوت دارند و ليسنينگ و اسپيكينگ آنها يكسان است.
مدرك بين المللي آزمون آيلتس (IELTS: International English Language Testing System) در بيش از ده هزار موسسه و دانشگاه و بيش از 140 كشور قابل قبول و پذير است.
در واقع برگزاري آزمون آيلتس و تافل در ايران يكي از مزاياي شركت در آزمون آيلتس و تافل براي ايرانيان محسوب مي شود چرا كه بسياري از آزمون هاي زبان در ايران برگزار نمي شود و داوطلبان براي شركت در اين آزمون ها بايد به يكي از كشورهاي برگزار كننده مانند تركيه، امارات، ارمنستان و غيره سفر كنند.
آزمون تافل(TOEFL: Test of English as a Foreign Language) است، بر خلاف آيلتس بر مبناي انگليسيِ آمريكايي است. از اين رو بيشتر موسسات و دانشگاههاي آمريكا مدرك آزمون تافل را به آيلتس ترجيح ميدهند. بهتر است با توجه به نيازهاي خود و الزامات آموزشي يا مهاجرتي، و درك تفاوت ساختار و محتواي آيلتس و تافل بر اساس نياز خود مناسب ترين آزمون براي خود را انتخاب كنيد.
از آنجا كه بيشتر مراكز معتبر آموزشي و دانشگاهها هر دو مدرك را قبول دارند، با توجه به هدفي كه داريد مي توانيد نوع آزمون را انتخاب و درآن شركت كنيد.
در مقالات گذشته درباره تبديل نمره تافل به آيلتس توضيحاتي داده شد اما در اين مطلب ميخواهيم درباره تبديل نمره آيلتس به تافل به تفسير بپردازيم…
انواع آزمون آيلتس
آزمون آيلتس (IELTS) در دو دسته بندي General(عمومي) و Academic (آكادميك) برگزار مي شود و مانند برخي آزمون هاي ديگر از جمله آزمون FCE و OET و آزمون BEC به دو روش كتبي و كامپيوتري برگزار مي شود. در روش كتبي داوطلبان سوال ها را روي برگه گرفته و سپس با مداد جواب ها را در پاسخنامه وارد مي كنند. در روش كامپيوتري سوال ها و پاسخ آنها بر روي كامپيوترهاي مركز در مقابل داوطلبان قرار مي گيرد و آنها با استفاده از كيبورد و ماوس پاسخ ها را بر روي رايانه وارد مي كنند.
برگزاري آزمون آيلتس به هر دو روش از نظر زمان، محتوا، نوع سوالات، نحوه برگزاري آزمون Speaking و رعايت موارد امنيتي يكسان هستند.
آزمون آيلتس جنرال و آكادميك هر دو از چهار بخش تشكيل شده و براي اهداف مهاجرتي به كشورهاي انگليسي زبان طراحي شده اند، اما اين دو آزمون تفاوت هايي با هم دارند. تفاوت آزمون جنرال و آكادميك آيلتس در محتواي سوالات و كاربرد آنها است.
اعتبار و سنجش تبديل نمرات آيلتس به تافل
از آنجا كه آزمون IELTS و TOEFL داراي سيستمهاي ارزيابي متفاوتي هستند، تبديل نمره آيلتس به تافل به صورت مستقيم امكانپذير نمي باشد. هر آزمون داراي معيارها و روشهاي ارزيابي خاص خود براي سنجش چهار مهارت زبان انگليسي متقاضي است.( درباره ساختار آزمون تافل مطالعه كنيد.)
سيستم آزمون آيلتس از 9 باند براي نمرهدهي استفاده ميكند، در حالي كه نمرات ارزيابي در آزمون تافل از ۰ تا ۱۲۰ انجام ميشود.
اما برخي سازمانها و مؤسسات آموزشي ميتوانند براساس الگوها و جداول آماري و تبديلي خود نمرات اين دو آزمون را به يكديگر تبديل كنند اما هيچ گونه مطابقت رسمي بين نمرههاي آيلتس و تافل وجود ندارد. مثلا نمرههاي بين ۶.۵ تا ۷.۵ در آيلتس معادل نمرههاي ۸۰ تا ۹۰ در تافل قرار مي گيرد. لازم به ذكر است كه دانشگاه ها و موسسات هر دو آزمون آيلتس و تافل را با نمراتي متناسب با برنامههاي تحصيلي يا مهاجرتي خود مورد پذيرش قرارميدهند. بنابراين گاهي، يك نمره مشابه دراسپيكينگ آيلتس و تافل كه مي تواند نشان دهنده سطح زباني مشابه باشد، براي دانشگاه مقصد اين تطابق صد در صد قابل قبول نباشد. اما اينكه نمره خوب تافل يا آيلتس چه نمره اي است حتما بايد با دانشگاه مقصد مكاتبه داشته باشيد.
همان طور كه ميدانيم آيلتس و تافل امتحانات اوليه ارزيابي زبان انگليسي براي افراد غير انگليسي زبان هستند. هر دو آزمون راه را براي پذيرش در دانشگاه هاي عالي رتبه دنيا، ارتقاي شغلي در كشورهاي انگليسي زبان و همچنين فرصت هاي مهاجرت هموار مي كنند، بنابراين پاسخ به اين سوال كه مدرك آيلتس يا تافل براي مهاجرت بهتر است ؟ جواب مطالعه اين مقاله مي باشد…
باتوجه به اينكه نمودارهاي تبديل و مقايسه نمرات تافل و آيلتس موجود است به شما مي توانيد نمره كل تافل و همچنين نمرات مقطعي خود را در صورتي كه نمرات آيلتس خود را در دسترس داريد تعيين سطح كنيد. اين كار ميتواند نشان دهد كه در نهايت كدام آزمون را بايد دنبال كنيد يا حتي با ادامه برنامهها و آمادگي آزمون، موفقيت تضميني شما در كدام آزمون حتمي خواهدبود. صرف نظر از دليل شما براي دانستن نمره تافل و ساخت اكانت كاربري تافل بر اساس نمره آيلتس، در ادامه نحوه انجام آن را خواهيد ديد.
اصول كلي آزمون آيلتس در مقابل تافل
اگر مي خواهيد نمره تافل پيش بيني شده خود را از نمره آيلتس خود بدانيد، به احتمال زياد تا حدودي با تفاوت هاي بين آزمون ها آشنا هستيد. در حالي كه برخي مدارس يا مؤسسات به نمره يكي از اين دو آزمون نياز دارند، برخي نيز با كمال ميل هر دو را مي پذيرند و دانشجويان را مجبور مي كنند تا با جزئيات هر دو آزمون آشنا شوند. قبل از اينكه به جزئيات تبديل نمره آيلتس به تافل بپردازيم، ضروري است كه نگاهي به آزمون آيلتس و آزمون تافل از ديدگاه كلان بيندازيم و شباهت ها و تفاوت هاي آنها را از هم تشخيص دهيم. در حالي كه تفاوتهاي آنها بسيار ظريفتر از آن چيزي است كه جدول زير نشان ميدهد، اما اين داده ها به شما ايدهاي از طول آزمون، محدوده امتيازدهي، بخشها و مقبوليت كلي هر كدام را خواهد داد.
آيلتس يك امتحان كوتاهتر و شايد دقيقتر با طيف وسيعتري از سؤالات و تكاليف بوده و ارتباط مستقيم با يك ممتحن دارد هزينه دارد، در حالي كه آيلتس تا حدودي گرانتر است و متغير است. در نهايت اينكه كدام امتحان براي شما بهتر است بستگي به نظر شخصيتان دارد. هر آزمون توسط صدها موسسه در سراسر جهان تأييد شده و پذيرفته ميشوند.
باند امتياز در آزمون آيلتس
باند امتياز در آزمون آيلتس به ميزان سطح شما در هر يك از چهار بخش آزمون :شنيداري (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتاري (Writing) و مكالمه (Speaking) ارزيابي و ارائه ميشود. هر باند امتياز نشان دهنده يك سطح زباني است. باند امتياز در آيلتس براساس نمرههاي شما در هر يك از اين چهار بخش از 0 تا 9 تعيين ميشود كه امتياز كلي آزمون براساس ميانگين امتياز شما در اين چهار بخش ارزيابي ميشود. چنانچه در آزمون آيلتس براي ورود به دانشگاه يا مهاجرت به يك كشور خاص مي خواهيد شركت كنيد، بهتر است با نيازها و چارت آن مقصد آشنا باشيد زيرا هر مؤسسهاي كه آزمون آيلتس برگزار ميكند و مدرك آن را مي پذيرد ممكن است براي قبولي در برنامهها و مقاطع تحصيلي خاص، سطح باند حداقل مشخصي را در نظر داشته باشد.
آيلتس: مدت زمان آزمون 2 ساعت و 45 دقيقه
محدوده امتيازدهي 0-9 بوده
ترتيب بخش هاي آزمون: Listening، Reading، Writing و Speaking
هزينه ووچر آيلتس بين 140 تا 300 دلار آمريكا باتوجه به لوكيشن كشور، شهر، نوع آزمون (آكادميك يا عمومي) و سازمان برگزار كننده آزمون قيمت ووچر متفاوت است )
تافل: مدت زمان آزمون 3.5 ساعت
محدوده امتيازدهي 0-120 بوده
ترتيب بخش هاي آزمون: Reading، Listening، Speaking و Writing.
هزينه ووچر تافل 365 دلار كانادا
ميزان امتياز و سطح معادل باند در آيلتس:
– باند 9: ماهر (Expert User)
– باند 8: خوب (Very Good User)
– باند 7: خوب (Good User)
– باند 6: متوسط (Competent User)
– باند 5: متوسط به پايين (Modest User)
– باند 4: ضعيف (Limited User)
– باند 3: ضعيف (Extremely Limited User)
– باند 2: ناقص (Intermittent User)
– باند 1: ناقص (Non User)
– باند 0: هيچ امتيازي نگرفته (Did not attempt the test)
درجه سختي آزمون آيلتس
درجه سختي در آزمون آيلتس به ميزان پيچيدگي و سطح سوالات مورد استفاده در آزمون گفته مي شود. انواع آزمون آيلتس عبارتند از : آزمون آيلتس عمومي (General Training) و آزمون آيلتس تخصصي (Academic).
در آزمون آيلتس عمومي، سوالات به گونهاي طراحي شدهاند كه مهارتهاي عمومي زبان انگليسي افراد را سنجيده و ارزيابي مي شوند. اين آزمون معمولاً مناسب براي افراديست كه قصد مهاجرت، كار و يا تحصيل در كشورهاي انگليسي زبان را دارند. ميزان درجه سختي آزمون آيلتس بر اساس سطح عمومي آزمون ها (در سطح پايه، متوسط، پيشرفته) تنظيم ميشود از اين رو آمادگي شركت كننده در بخش هاي آزمون آيلتس بسيار مهم است
سوالات آزمون آيلتس تخصصي، مهارتهاي تحصيلي و علمي افراد را مورد ارزيابي قرار ميدهد و مناسب براي متقاضيان تحصيل در دانشگاهها و مؤسسات تحصيلي خارج از كشور مي باشد.
در هر دو نوع آزمون، درجه سختي سوالات به تركيب 4 مهارت خواندن (Reading)، نوشتن (Writing)، گوش دادن (Listening) و صحبت كردن (Speaking) بستگي دارد.
نمره ي معدل كلي يا Overall در آزمون تافل و آيلتس
نحوه امتياز و نمره دهي در آزمون تافل و آيلتس با يكديگر متفاوت است و هر آزمون سطح بندي و سيستم ارزيابي خاص خود را دارد. در هر دو آزمون، نمرات در هر چهار بخش (خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت كردن) به صورت جداگانه سنجيده ميشود و در نهايت يك نمره كلي يا Overall براي آزمون داده مي شود.
هر بخش آزمون تافل (Reading، Listening، Speaking، Writing) نمره جداگانهاي دارد كه بين 0 و 30 است. پس از محاسبه نمرات بخشها، نمره كلي و اورال تافل براي هر آزمون دهنده بين 0 و 120 مي باشد.
نمره هر بخش آزمون آيلتس (Listening، Reading، Writing، Speaking) از 0 تا 9 مي باشد. نمره كلي و اورال آزمون آيلتس بين 0 و 9 است كه باتوجه به سطح مراكز برگزار كننده، نيم نمره را نيز محاسبه مي كنند (مثلاً 6.5 يا 7.5).
برخي دانشگاهها و مؤسسات، به نمرات تمامي بخشهاي آزمون توجه ميكنند و نمره اورال (overall) را مورد تاييد و ارزيابي قرار ميدهند ، برخي ديگر از موسسات تنها بخشهاي خاصي را مورد توجه قرار ميدهند بنابراين با توجه به مهارتهاي خود و بررسي نيازهاي دانشگاه يا مؤسسه مقصد، با مطالعه و تحقيق درباره ساختار، منابع، مطالعه و شركت در آزمون هاي ماك و آزمايشي (آزمون تافل ماك) شبيه سازي شده با ارزيابي هر بخش از آزمون، ميتوانيد ضمن جلوگيري از هولد شدن در آزمون برنامهريزي مناسب جهت ايجاد آمادگي خود براي شركت و موفقيت تضميني انجام دهيد.
مقايسه نمره كلي آيلتس به تافل
اگر قبلاً در آيلتس شركت كرده ايد، چه از طريق يك آزمون آنلاين آزمايشي و يا به صورت واقعي، مي توانيد نمره تافل خود را با نمره آيلتس تان تعيين سطح كنيد. محدوده نمرات آيلتس در مقياس 0-9 است، در حالي كه، تافل 0-120 است.
آيلتس |
تافل |
9 |
118-120 |
8.5 |
115-117 |
8 |
110-114 |
7.5 |
102-109 |
7 |
94-101 |
6.5 |
79-93 |
6 |
60-78 |
5.5 |
46-59 |
5 |
35-45 |
4.5 |
32-34 |
0-4 |
0-31 |
مقايسه بخش رايتينگ آيلتس و تافل
بخش رايتينگ آزمون آيلتس از دو تسك تشكيل شده است:
تسك 1 (نوشتن نامه يا گزارش) كه شركتكننده بايد براساس دادههاي ارائه شده يك گزارش يا نامه تدوين نمايد و بنويسد.
تسك 2 (نوشتن مقاله تحليلي يا نظريهپردازي) كه متقاضي بايد يك مقاله نظريه پردازي يا تحليلي بنويسد.
در آيلتس، نمره رايتينگ بر اساس عواملي مانند دستور زبان و واژگان تنوع و كيفيت مطالب، سازماندهي و تنظيم متن استفاده شده تدوين مي شود، اما در تافل، نمره رايتينگ بر اساس استراتژي ها و تكنيكهاي استفاده شده چهارچوب دستور زبان، واژگان و ساختار مقاله ارائه شده سنجيده ميشود.
بخش رايتينگ تافل از دو تسك تشكيل شده است:
تسك 1 (نوشتن يك توضيح كوتاه) كه شركتكننده بايد توضيحي كوتاه بر اساس نمودار يا تصوير بنويسد.
تسك 2 (نوشتن يك مقاله تحليلي) شركت كننده بايد يك مقاله تحليلي بنويسد كه در آن بايد نظر خود را درباره يك موضوع خاص بيان كند و توانايي دفاع و توجيه آنرا داشته باشد.
آيلتس |
تافل |
9 |
30 |
8.5 |
30 |
8 |
30 |
7.5 |
29 |
7 |
27-28 |
6.5 |
24-26 |
6 |
21-23 |
5.5 |
18-20 |
5 |
14-17 |
4.5 |
12-13 |
0-4 |
0-11 |
هر دو آزمون براي بررسي توانايي نوشتاري و تحليلي زبان آزموندهنده طراحي شدهاند. اما سبك و محتوا در هر آزمون ممكن است متفاوت باشد. جهت مطالعه ده سوال متداول در آزمون تافل با ما همراه باشيد.
مقايسه نمره اسپيكينگ آيلتس و تافل:
چهار معيار محاسبه و ارزيابي براي نمرهدهي بخش اسپيكينگ آيلتس :
فلوئنسي (Fluency)، كاربرد لغات (Vocabulary)، دستور زبان (Grammar) و تلفظ (Pronunciation).
هر يك از اين معيارها بر اساس يك سيستم نمرهدهي 9 باندي سنجش و ارزيابي ميشوند.
نمره كل بخش اسپيكينگ آيلتس بر حسب ميانگين اين چهار معيار محاسبه ميگردد.
سه معيار اصلي نمرهدهي بخش اسپيكينگ تافل
تحليل و بررسي (Delivery)، محتوا (Content) و زبان (Language Use).
كه براساس سيستم نمرهدهي 4 باندي ارزيابي ميشوند. نمره كل بخش اسپيكينگ تافل بر حسب ميانگين اين سه جنبه محاسبه ميشود.
هر بخش در آيلتس در مقياس 0-9 درجه بندي مي شود، در حالي كه بخش هاي تافل 0-30 است. از آنجايي كه تفاوت بسيار زيادي بين هر كدام از نظر امتيازدهي وجود دارد، جداول تبديل براي هر بخش مهم است. به هر حال، برخي از مدارس يا مؤسسات به حداقل نمرات مقطعي نياز داشته و تأكيد زيادي بر رواني صحبت كردن دارند.در آيلتس امتياز كلي از 0 تا 9 براي بخش اسپيكينگ درنظر گرفته ميشود، در حالي كه در تافل امتياز كلي از 0 تا 30 است و اسكيل نمرهدهي آنها با يكديگر متفاوت است.
به صورت كلي براي استفاده از نمرات اسپيكينگ در آزمونهاي آيلتس و تافل، بهتر است با اسكيل ها و سيستم نمرهدهي دو آزمون آشنا باشيد تا باتوجه به نياز خود براي مهاجرت يا اپلاي، تصميمگيري نماييد.
در زير جدول تبديل نمره آيلتس به تافل در بخش اسپيكينگ آورده شده است. اميدواريم با نمره اسپيكينگ آيلتس خود، بتوانيد تعيين كنيد كه چقدر در اين بخش خاص از آزمون تافل ibt موفق خواهيد بود.
آيلتس |
تافل |
9 |
30 |
8.5 |
28-29 |
8 |
26-27 |
7.5 |
24-25 |
7 |
23 |
6.5 |
20-22 |
6 |
18-19 |
5.5 |
16-17 |
5 |
14-15 |
4.5 |
12-13 |
0-4 |
0-11 |
مقايسه نمره ليسنينگ آيلتس و تافل:
ليسنينگ آزمون آيلتس 40 سوال دارد كه شامل چهار بخش با سوالات چند گزينه اي است. باتوجه به پاسخ درست به هر سؤال در يكي از باندهاي 0 تا 40 نمرهبندي ميشود كه نمره كل بخش ليسنينگ آيلتس بر مبناي تعداد پاسخهاي درست تعيين ميشود.
بخش ليسنينگ تافل شامل يك سري سؤال چندگزينهاي است. هر سؤال بر اساس شنيدن يك متن صوتي و تستهاي مربوط به آن پرسيده و ارزيابي ميشود كه هر سوال نمره اختصاص دارد و نمره دهي ليسنينگ تافل بر حسب تعداد پاسخهاي درست محاسبه ميشود.
باتوجه به تفاوت اسكيل نمرهدهي و ساختار سؤالات دو آزمون امتياز كلي بخش ليسنينگ آيلتس از 0 تا 40 و بخش ليسنينگ تافل از 0 تا 30 است.
آيلتس |
تافل |
9 |
30 |
8.5 |
29 |
8 |
28 |
7.5 |
27 |
7 |
24-26 |
6.5 |
20-23 |
6 |
12-19 |
5.5 |
7-11 |
5 |
4-6 |
4.5 |
3 |
0-4 |
0-2 |
مقايسه نمره ريدينگ آيلتس و تافل
امتياز كلي براي بخش ريدينگ آيلتس از 0 تا 40 و براي بخش ريدينگ تافل از 0 تا 30 مي باشد
سطح پيچيدگي، محتواي متون، ساختار و نحوه نمرهدهي در هر آزمون متفاوت است.
ريدينگ آزمون آيلتس شامل سه بخش است كه در مجموع 40 سؤال دارد. بخش اول،داراي يك متن كوتاه با سؤالات چندگزينهاي است. بخش دوم و سوم نيز متنهاي طولانيتري دارند و شامل سؤالاتي از نوع تفسيري، تكميل جمله و تطابق عبارتها با متن مي باشند. محاسبه نمره كل بخش ريدينگ آيلتس براساس تعداد پاسخهاي صحيح به هر سوال انجام ميشود.
بخش ريدينگ آزمون تافل شامل سه تا چهار متن بين 10 تا 14 سؤال مي باشد. اين بخش شامل سوالات تفسير متن، تكميل جمله، تطابق جملات و مفاهيم، نمودارها و جداول است. محاسبه نمره ريدينگ تافل براساس تعداد پاسخهاي صحيح به هر سوال انجام ميشود. درباره تفاوت ريدينگ تافل و آيلتس بيشتر بخوانيد…
آيلتس |
تافل |
9 |
30 |
8.5 |
29 |
8 |
29 |
7.5 |
27-28 |
7 |
24-26 |
6.5 |
19-23 |
6 |
13-18 |
5.5 |
8-12 |
5 |
4-7 |
4.5 |
3 |
0-4 |
0-2 |
تعيين سطح زبان با نمره آيلتس 5.5
شما نمره 5.5 را در آيلتس دريافت كرديد و مي خواهيد بدانيد كه آيا اين نشان دهنده سطح خوب زبان انگليسي است؟ با مراجعه به جدول تبديل بالا، مي توانيد چندين چيز را درك كنيد:
نمره 5.5 در آيلتس معادل نمره تافل بين 46 تا 59 است.
نمره 5.5 در آيلتس به طور كلي نشان دهنده سطح متوسط انگليسي است.
به عبارت ديگر، درست نيست كه بگوييم رتبه خوبي است، اما همه چيز از دست نرفته است ! اين نمره بالاتر از حد متوسط است و مربوط به سطح پايين B2 است كه به مراتب از سطح بد نيست. براي اينكه بتوانيد در تمام موقعيتهاي زندگي روزمره، از جمله حرفهاي، خود را به زبان انگليسي بفهميد و درك كنيد، بايد كمي پيشرفت كنيد . براي رسيدن به اين هدف و افزايش اهميت آزمون آيلتس براي اپلاي چندين راه حل در دسترس شماست و نياز به مشاوره با كارشناسان و متخصصان شركت مهاجرتي هومان ويزا داريد.
مهمترين عوامل براي شركت در آزمون تافل و آيلتس
قبل از تصميم گيري درباره برگزاري و شركت در ازمون آيلتس و تافل با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا در ارتباط باشيد تا باتوجه به مقاصد تحصيلي و مهاجرتي شما و تجربه سالها فعاليت شما را به بهترين مسير را هدايت نمايند.
اولويت دانشگاه: دانشگاهي كه قصد تحصيل در آن را داريد كدام مدرك را مي پذيرد؟
زمان آمادگي شركت در آزمون:
به طور مثال براي آمادگي حضور در آزمون تافل 2 تا 3 ماه و براي آمادگي آزمون آيلتس 3 تا 6 هفته و زمان نياز داريد.باتوجه به دانشگاه مقصد اگر مهلت درخواست شما چند ماه است، شركت در آيلتس مي تواند مناسبتر باشد.
نوع پذيرش بر مبناي كامپيوتري يا كاغذي بودن برگزاري آزمون :
باتوجه به اينكه انواع آزمون تافل و آيلتس به صورت كاغذي و رايانه اي در سنتر و يا مراكز برگزاري انجام مي شود اطلاع از اين موضوع كه دانشگاه مقصد مدرك كدام يك از انواع نحوه برگزاري آزمون را قبول مي كند بسيار مهم است!
اطلاع از پذيرش دانشگاه مقصد درباره تافل يا آيلتس آكادميك
بيش از 9000 دانشگاه و موسسه معتبر در جهان مدرك آيلتس يا تافل يا هر دو را ميپذيرند. . به صورت تخصصي تر دانشگاههاي آمريكا، تافل (TOEFL) را تا حد زيادي قبول ميكنند اما اگر براي دانشگاههاي انگليس يا استراليا اپلاي مي كنيد، آيلتس به پذيرفته تر است.
از مطالعه مقاله فوق مي توان نتيجه گرفت
جهت كسب موفقيت تضميني در آزمون هاي زبان ويژه مهاجرت شغلي و تحصيلي قدم اول استفاده از مشـاوره هاي تخصصي و تمـاس با كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا براي تهيه و خريد اكانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و كسب مهارت هاي مورد نياز در اين آزمون ها مي باشد.
مهاجرت تحصيلي موفق نيازمند دريافت آخرين اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جايگاه شغلي و يا مقصد مورد نظر است، متقاضيان با مشاوره از كارشناسان شركت مهاجرتي هومان ويزا مي توانند از دانش به روز در اين باره بهره مند شوند.
لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا
برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،