شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

امكان پناهندگي به كشور فنلاند

در ادامه مطلب ويزاي فنلاند تضميني بايد بدانيد كه ..

امكان پناهندگي به كشور فنلاند

مهاجرت به فنلاند روش‌هاي گوناگون دارد كه يكي از آنها پناهندگي است. پناهندگي برخلاف دريافت ويزا و دعوتنامه فرم درخواست ندارد و شرايط آن كاملا متفاوت بوده و با خطراتي همراه است. امكان پناهندگي به كشور فنلاند براي شهروندان ايراني وجود دارد كه بايد شرايط آن را داشته باشيد. مهم‌ترين شرط براي درخواست پناهندگي فنلاند آوردن دليل قانع كننده است. متقاضيان تنها در صورتي مي‌توانند درخواست پناهندگي بدهند كه در مرز‌هاي اين كشور مستقر باشند. پس از ورود به خاك اين كشور بايد به اداره پليس مراجعه نموده و درخواست خود را به اطلاع آنها برسانيد. پليس اطلاعات اوليه را از فرد تقاضا و ثبت مي‌نمايد و مراحل انگشت‌نگاري را انجام مي‌دهد. سپس متقاضي به اردوگاه پناهجويان منتقل داده مي‌شود تا نتيجه نهايي اعلام گردد. درخواست متقاضي توسط اداره كل مهاجرت فنلاند بررسي مي‌شود و در اين مدت اگر در جاي ديگري غير از اردوگاه سكونت نمود، تمام هزينه‌هاي زندگي به عهده فرد است. از شرايط پناهندگي فنلاند مي‌توان به داشتن محدوديت سني اشاره نمود. براي متقاضي در صورت سن زير ١٨ سال نماينده تعيين مي‌شود تا امور پرونده درخواست پناهندگي آن را انجام دهد. جالب است بد‌انيد كه اين شخص حق رفتن به مدرسه، سكونت، استفاده از خدمات بهداشتي و غذا را دارد. ممكن است بررسي درخواست شما توسط مقامات اداره كل مهاجرت فنلاند چندين ماه طول بكشد. در اين مدت نمي‌توانيد از اين كشور خارج شويد؛ چرا كه در غير اين صورت احتمال لغو ‌درخواست پناهندگي از سوي مقامات فنلاندي وجود دارد. پس از ارزيابي درخواست پناهندگي، اداره كل مهاجرت براي شما وقت مصاحبه تعيين نموده و دعوتنامه ارسال مي‌كند. مصاحبه مهم‌ترين بخش از پناهندگي است كه دلايل مربوطه براي اين درخواست از فرد پرسيده مي‌شود. امكان استفاده از مشاوره حقوقي در مصاحبه پناهندگي وجود دارد كه مي‌تواند با راهنمايي‌هاي لازم تاثير مثبتي بر روند اين موضوع داشته باشيد. اگر در كشور خود به هر يك از دلايل مليت، قوميت، مذهب، عقايد سياسي و تعلق گرفتن به گروه اجتماعي خاص مورد اذيت و آزار قرار گرفتيد، مي‌توانيد پناهندگي فنلاند را به‌دست آوريد. در صورت داشتن يكي از دلايل ذكر شده اگر همچنان اداره كل مهاجرت با پناهندگي شما موافقت نكند مي‌توانيد بر اساس قانون حفاظت درجه دو موفق به اجازه اقامت شويد.

در صورت دريافت تهديد‌هاي زير امكان موافقت با پناهندگي شما بسيار افزايش مي‌يابد:

– مجازات غير انساني يا شكنجه

– تهديد به مرگ و اعدام

– قرار گرفتن در خطر ناشي از درگيري مسلحانه

امكان دريافت پاسخ منفي از سوي اداره كل مهاجرت براي فرد متقاضي وجود دارد. در اين صورت نه ‌تنها به فرد اجازه پناهندگي داده نمي‌شود بلكه نمي‌تواند اجازه اقامت بگيرد و در‌ نهايت از كشور ديپورت مي‌شود. فرد اين امكان را دارد كه به دادگاه اداري مراجعه نموده و درخواست تجديد نظر دهد. افرادي كه از بين راه‌هاي مهاجرت به فنلاند يا هر كشور ديگر پناهندگي را انتخاب مي‌كنند بايد بد‌انند كه ممكن است خطراتي آنها را تهديد نمايد. پس بهتر است كه از راه‌هاي ديگر وارد اين كشور شويد. تحصيل، سرمايه‌گذاري، كار و ازدواج از راه‌هايي هستند كه مي‌توانند جايگزين پناهندگي شوند و مهاجرت امني را براي فرد در پي داشته باشند. تعداد اندكي از افراد كه با مشكلات جدي مانند خطر مرگ و جنگ‌زدگي مواجه هستند مي‌توانند پناهندگي فنلاند را به ‌دست آورده و در ادامه موفق به اخذ پاسپورت اين كشور شوند. پناهجويان پس از گذشت ٣ ماه زندگي در فنلاند مي‌توانند درخواست كار دهند. پناهجويان تا زماني كه در اردوگاه به سر مي‌برند و منتظر نتيجه درخواست خود هستند نمي‌توانند از خدمات اجتماعي اين كشور بهره‌مند شوند. در اين مدت توسط دولت فنلاند مبلغ بسيار نا‌چيزي به افراد داده مي‌شود. پس از موافقت با درخواست پناهندگي و اخذ اقامت، امكان بهره‌مندي از خدمات اجتماعي براي فرد فراهم مي‌شود و مي‌تواند مشغول به‌ كار و زندگي شود.

دلايل ريجكتي ويزاي فنلاند

مهاجرت به فنلاند از اهداف بسياري از اتباع خارجي است كه برخي از شهروندان ايراني نيز چنين قصدي دارند. براي ورود به خاك فنلاند بايد دعوتنامه دريافت كنيد و درخواست ويزا دهيد. دعوتنامه انواع گوناگوني دارد كه در مباحث پيشين شرح مختصري از آن داده شد. مهاجرين پس از طي كردن مراحل براي درخواست ويزا منتظر نتيجه آن از اداره كل مهاجرت فنلاند هستند تا با درخواست آنها موافقت گردد. برخي از اين افراد ممكن است هنگام مشاهده نتيجه با كلمه‌اي به نام ريجكت مواجه شوند. ريجكت به معناي عدم موافقت با درخواست ويزا است و به دلايل مختلف درخواست شما براي اقامت اين كشور رد مي‌شود. طبق تحقيقات به عمل آمده شهروندان ايراني كه با ريجكت شدن ويزا مواجه مي‌شوند دليل قانع كننده‌اي براي مهاجرت به اين كشور ارائه نمي‌دهند و يا ممكن است مدارك كافي را ارسال نكنند. ريجكت شدن ويزا دلايل بسيار متعددي دارد كه در موارد زير ذكر شده‌اند:

– عدم اعتبار پاسپورت: پاسپورتي كه بيش از ١٠ سال استفاده شود و يا دچار آسيب‌ديدگي شود نشانه نا‌معتبر بودن آن است.

– عدم اعتبار نامه‌هاي مرجع: نامه‌هاي مرجع بايد از سوي افراد و شركت‌هاي معتبر نوشته شده باشند.

درست نبودن مدارك پرواز: ارائه كارت شناسايي جعلي موجب ريجكت درخواست ويزا مي‌شود و عواقب قانوني جدي در پي دارد.

– وجود اقدامات مجرمانه و سوء سابقه: داشتن جرايم و سوء‌پيشينه كه منجر شود دولت فنلاند شما را يك تهديد براي كشور خود حساب كند در ريجكت شدن ويزا تاثير بالايي دارد.

درج نادرست اطلاعات: اطلاعاتي از قبيل تاريخ تولد و تاريخ ازدواج در صورت ثبت اشتباه منجر به ريجكتي ويزا مي‌گردد.

– نا‌معتبر بودن بيمه سفر: از ديگر دلايل ريجكتي ويزا عدم توانايي پرداخت مبلغ در مدت زمان لازم از سوي بيمه است.

– موجه نبودن دليل مهاجرت: اگر جهت حضور در كشور فنلاند دلايل خود را به‌ درستي بيان نكنيد و يا قانع كننده نباشد، مسئولين اداره كل مهاجرت ويزاي شما را ريجكت مي‌كنند.

هدف خود را با كلمات تاثيرگذار و قاطع در نامه‌اي به افسران ويزا در سفارت فنلاند تحويل دهيد تا آنها را متقاعد نمايد. اين عمل از مهم‌ترين شرايط براي موافقت با صدور ويزاي شما به شمار مي‌رود. متقاضي بايد مداركي جهت اثبات توانايي مالي براي پرداخت هزينه‌هاي خود در فنلاند ارائه دهد. اگر از تمكن مالي برخوردار نباشيد با صدور ويزا موافقت نخواهد شد و درخواست ريجكت مي‌شود. تمكن مالي و داشتن گردش حساب در كنار دعوتنامه براي اخذ ويزا الزامي هستند. افرادي كه دعوتنامه ندارند نمي‌توانند درخواست ويزا دهند. بر حسب آمار بسياري از افرادي كه از راه‌هاي درست و با داشتن شرايط فوق به فنلاند مهاجرت نموده‌اند توانسته‌اند اقامت اين كشور را كسب كنند. افرادي كه با درخواست صدور ويزاي آنها موافقت نشده و ريجكت شده‌اند كمتر از ٢ درصد هستند. ريجكت شدن به اين معني نيست كه شما نمي‌توانيد به اين كشور مهاجرت كنيد. اين شانس را داريد تا شرايط ريجكت خود را تغيير دهيد و مجدد درخواست خود را ارسال نماييد. با ريجكت شدن ويزا اميد خود را از دست ندهيد و از مشاورين حقوقي در اين راه كمك بگيريد تا شما را آگاه نمايند. دست از تلاش بر نداريد و با راه‌هاي موجود، دوباره درخواست خود را ارسال كنيد و سعي كنيد دلايل ريجكتي را برطرف نماييد. دلايل ذكر شده براي انواع ويزا وجود دارد. البته با توجه به نوع ويزا و نداشتن شرايط مربوط به آن، ممكن است دلايل قطعي براي ريجكت شدن به وجود آيد. بر فرض مثال براي دريافت ويزاي ازدواج اگر زير ١٨ سال سن داشته باشيد با درخواست شما موافقت نمي‌شود و ويزا ريجكت مي‌گردد. راهكار‌هايي براي تجديد نظر و اعتراض به ريجكت ويزا وجود دارد كه در ادامه به‌ صورت مفصل به شرح آن خواهيم پرداخت.

اعتراض و نحوه رفع ريجكتي ويزاي فنلاند

براي درخواست ويزاي فنلاند نياز به ارسال درست و كامل مدارك و داشتن شرايط مرتبط با ويزا است. درخواست ويزا هميشه برابر با موافقت و صدور آن نيست و ممكن است به دلايلي از سوي مقامات اداره كل مهاجرت فنلاند رد يا ريجكت شود. پس از ريجكت شدن ويزا، مسئول مربوطه دليل يا دلايل ريجكت شدن ويزا را يادداشت نموده و در نامه‌اي استاندارد براي شما ارسال مي‌كند. اگر باور داريد كه علت ريجكت شدن ويزا نادرست است و اشتباهاتي صورت گرفته مي‌توانيد نسبت به آن اعتراض كنيد. در ادامه نياز است تا مدارك خود را مجدد جمع آوري كنيد و پس از رفع علت ريجكت ويزا، دوباره درخواست خود را جهت اخذ ويزا تكرار كنيد. لازم به ذكر است كه پس از ريجكتي ويزا به مدت ٦ ماه نمي‌توانيد درخواست مجدد دهيد. پس از گذشت ٦ ماه و ارائه مستندات كافي مي‌توانيد براي اخذ ويزا اقدامات لازم را انجام دهيد. در قسمت پايين برگه ريجكت، آدرس پستي يا آدرس ايميل درج شده است. اعتراض خود را مي‌توانيد به اين آدرس‌ها ارسال نماييد. براي نوشتن نامه اعتراض بايد از زبان انگليسي استفاده كنيد و تمام تلاش خود را براي متقاعد كردن افسران كنسولگري فنلاند به ‌كار ببريد. نتيجه نهايي و رسيدگي به نامه اعتراض ريجكت ويزا پس از ٤۵ روز كاري صادر مي‌شود. اگر اطمينان داريد كه اقدامات و مدارك ويزاي شما به درستي انجام شده مي‌توانيد بدون درخواست مجدد ويزا آن را اخذ كنيد. اين راه بسيار آسان‌تر است و وقت كم‌تري مي‌گيرد. در اين ‌روش نياز است درخواست كتبي خود را تحت عنوان نامه فرجام‌خواهي به سفارت فنلاند ارسال كنيد. اين نامه تاثير بالايي در جذب افسران كنسولگري دارد. بنابراين بايد حساسيت و دقت بالايي به خرج دهيد. بهتر است از افرادي كه در اين زمينه متخصص هستند كمك بگيريد تا بتوانند افسران را متقاعد كنند. رعايت اصول نگارشي ‌از مهم‌ترين نكاتي است كه در نوشتن نامه فرجام‌خواهي بايد مورد‌ توجه قرار بگيرد. به‌ كار بردن لحن صميمانه و مسالمت‌آميز از ديگر نكات است. به‌ هيچ‌ عنوان از جملات و كلمات دستوري استفاده نكنيد. نوشتن نامه به زبان انگليسي به ‌صورت خوانا و صحيح نيز اهميت ويژه‌اي دارد. نامه حتما بايد در زمينه علت ريجكت شدن ويزا نوشته شود و دليل مخالفت شما بايد شرح داده شود. اگر در مدارك شما نقصي به وجود آمده بايد مدارك كامل را به ‌صورت يك فايل، ضميمه نامه خود كنيد. نامه بايد كمتر از ٢ صفحه نوشته شود و به‌ صورت مختصر و جامع دلايل خود را عنوان كنيد. نامه‌هاي اعتراض فراواني به سفارت ارسال مي‌شوند و طولاني بودن متن نامه از حوصله افسران خارج است و ممكن است مورد بي‌توجهي قرار بگيرد

علاوه بر ذكر دلايل ريجكتي نياز به ثبت اطلاعات زير در نامه است:

نام و نام خانوادگي

شماره شناسنامه

پاسپورت معتبر

تاريخ ريجكتي ويزا

امضاي متقاضي و وكيل

امكان درخواست تجديد نظر به زبان فنلاندي و سوئدي نيز وجود دارد. قبل از انجام درخواست تجديد نظر بايد مبلغ ١٧٠ يورو پرداخت نماييد. در صورت اقامت موقت در خاك فنلاند، نامه فرجام‌خواهي به وزارت امور خارجه فنلاند تحويل داده مي‌شود كه امكان ارجاع آن به دادگاه اداري هلسينكي وجود دارد. اگر در كشور ديگري به سر مي‌بريد نامه را بايد به سفارت فنلاند تحويل دهيد. افرادي كه در كشور‌هاي اتحاديه اروپا به سر مي‌برند براي درخواست تجديد نظر بدون نوشتن نامه و طي كردن اين مراحل مي‌توانند درخواست خود را به دادگاه اداري هلسينكي ارائه دهند. عدم امكان بازگشت به كشور از ديگر علل ريجكت شدن ويزا است. متقاضي بايد به دولت فنلاند اطمينان دهد كه به كشور خود باز مي‌گردد. افرادي كه به دلايل مختلف مانند روابط امنيتي و بين‌المللي ورودشان به فنلاند ممنوع است، شانس بسيار كمي براي موافقت با درخواست ويزاي اين كشور دارند و معمولا ريجكت مي‌شوند.

اعتبار ويزاي فنلاند

فنلاند مقصد بسياري از مهاجرين است كه همه‌ ساله بسياري از مردم از سراسر دنيا به آن سفر مي‌كنند. براي مهاجرت به فنلاند بايد به اخذ ويزا روي آوريد كه ويزا به نوبه خود انواع گوناگوني دارد. يكي از مهم‌ترين مدارك براي اقامت در فنلاند اعتبار ويزا است. در زير انواع ويزا به همراه مدت اعتبار آنها ذكر شده است:

– ويزاي توريستي: داراي ٩٠ روز اعتبار است. براي مهاجراني كه براي گردشگري و بازديد از اين كشور زيبا سفر مي‌كنند صادر مي‌شود.

– ويزاي درماني: ٩٠ روز اعتبار دارد كه براي انجام معاينات و معالجات متقاضي قابل اخذ است.

ويزاي تجاري: افرادي كه براي مهاجرت و سفر به منطقه شنگن وارد فنلاند مي‌شوند مي‌توانند اين ويزا را اخذ كنند كه ٩٠ روز اعتبار دارد.

– ويزاي مهمان: داراي ١٨٠ روز اعتبار است و اگر در حوزه شنگن قصد اقامت داشته باشيد تنها مدت ٩٠ روز مي‌توانيد بمانيد. ديدار از اقوام و آشنايان با شرط دريافت دعوتنامه از طرف آنها منجر به اخذ اين ويزا مي‌شود.

– ويزاي كاري فصلي: جهت كار به ‌صورت فصلي مي‌توانيد وارد اين كشور شويد و ٩٠ روز اعتبار دارد. براي اخذ اين ويزا بايد يك پيشنهاد كاري داشته باشيد.

– ويزاي تحقيقاتي: افرادي كه در موسسات و مراكز علمي فنلاند ملزم به انجام كار‌هاي تحقيقاتي هستند اين ويزا را دريافت مي‌كنند. مدت اعتبار اين ويزا بستگي به موضوعات تحقيق دارد و متغير است.

ويزاي دوره‌هاي آموزشي زبان: اعتبار اين ويزا متغير بوده و از ٣ تا ١٢ ماه است. دوره‌هاي آموزشي از نظر زمان داراي تفاوت هستند و با توجه به آن ويزاي متقاضي تمديد مي‌شود.

– ويزاي فرهنگي: به مدت ١٨٠ روز اعتبار دارد. البته اگر قصد اقامت در منطقه شنگن داشته باشيد امكان اين كه بيشتر از ٩٠ روز در فنلاند بمانيد وجود ندارد. شركت در انواع رويداد‌هاي مذهبي، فرهنگي و ورزشي ملزم به دريافت اين ويزا است.
– ويزاي تحصيلي: برخلاف بسياري از انواع ويزا، داراي بيشتر از ٩٠ روز اعتبار است. در صورت پذيرفته شدن در يكي از مدارس يا دانشگاه‌هاي فنلاند مي‌توان اين ويزا را دريافت نمود.

ويزا به دو بخش ويزاي بلند ‌مدت و كوتاه‌ مدت تقسيم مي‌شود. ويزا‌هايي كه ٩٠ روز و يا كمتر از آن اعتبار دارند مانند ويزاي توريستي در دسته ويزاي كوتاه‌ مدت قرار مي‌گيرند. ويزايي كه اعتبار آن بيشتر از ٩٠ روز است مانند ويزاي تحصيلي، در دسته ويزاي بلند‌ مدت قرار داده مي‌شود. قابليت تمديد براي انواع ويزا وجود دارد و به اين طريق مي‌توان اقامت فنلاند را به ‌دست آورد. ويزاي شنگن فنلاند داراي ١٨٠ روز اعتبار بوده اما چون فنلاند از كشور‌هاي حوزه شنگن است نمي‌توانيد بيشتر از ٩٠ روز در آن بمانيد. در صورت گذشت ٩٠ روز از ويزا و خارج نشدن شما از فنلاند مشمول پرداخت جريمه، بازداشت و حتي ممنوعيت سفر مي‌شويد. ويزاي بلند ‌مدت معمولا ٦ ماه اعتبار دارد كه بستگي به نوع ويزا نيز دارد.

ويزا از نظر تعداد دفعات ورود به فنلاند نيز در سه بخش ويزاي يك بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود جاي داده مي‌شود. با داشتن ويزاي يك بار ورود تنها يك بار مي‌توانيد وارد اين كشور شويد و اعتبار آن بين ٩٠ تا ١٨٠ روز است. با ويزاي دو بار ورود، متقاضي اجاره دارد دو بار وارد اين كشور شود و اعتبار آن از ٩٠ تا ١٨٠ روز تعيين مي‌شود. ويزاي چند بار ورود اين امكان را به وجود آورده تا متقاضيان چندين بار اجازه ورود به اين كشور داشته باشند. اين ويزا به مدت ۵ سال اعتبار دارد كه البته در دوره‌هاي ٩٠ تا ١8٠ روز مي‌توانيد در فنلاند بمانيد و بيشتر از آن اجازه ماندگاري نداريد. با توجه به نوع ويزا مي‌توانيد اقامت فنلاند را كسب نموده و بيشتر از مدت تعيين شده در اين كشور بمانيد.

امكان تمديد ويزاي فنلاند

علاوه بر اخذ ويزا، تمديد آن از اهميت ويژه‌اي برخوردار بوده كه مهاجرين بايد حواسشان به اين موضوع باشد و در اسرع وقت نسبت به تمديد ويزاي خود اقدام نمايند. امكان تمديد ويزا براي تمام مهاجرين با توجه به نوع ويزا و واجد شرايط بودن، وجود دارد. براي تمديد ويزا بايد به اداره پليس محلي مراجعه كنيد تا پس از بررسي‌هاي لازم، ويزا را تمديد نمايند. اگر امكان خروج از فنلاند را نداشته باشيد و اعتبار ويزا رو به اتمام باشد بايد چند روز قبل از اتمام اعتبار، به اداره پليس مراجعه و اقدامات لازم براي تمديد را انجام دهيد. دلايل مختلفي براي تمديد ويزا وجود دارد كه نوع ويزا در اين امر بسيار موثر است. هزينه‌اي كه براي تمديد ويزاي فنلاند براي اولين‌ بار گرفته مي‌شود ٣٠ يورو است. البته اگر دلايل ناگهاني براي تمديد ويزا پيش آيد هزينه‌اي اخذ نمي‌شود. هزينه تمديد ويزاي فنلاند براي دومين بار ٦٠ يورو براي بزرگسالان و ٣٠ يورو براي افراد زير ١٨ سال است. گفتني است كه هزينه‌ها با توجه به تعداد دفعات تمديد و با توجه به ديگر شرايط متغير هستند. اگر به هر دليل با تمديد ويزا از سوي پليس فنلاند موافقت نشد، هزينه‌اي به مهاجر بازگردانده نمي‌شود. دلايل زير از نظر پليس فنلاند براي تمديد ويزاي مهاجرين قابل توجيه است:

لغو پرواز كه علت آن ممكن است شرايط نامساعد جوي يا اعتصاب باشد.

وجود بيماري غير منتظره كه به ‌دستور پزشك امكان پرواز را از مهاجر مي‌گيرد.

اگر يكي از اقوام ساكن فنلاند فوت شده باشد.

طول كشيدن مذاكرات تجاري كه از اهميت بالايي برخوردار هستند.

در صورتي كه مسائل امنيتي و سياسي پيش آيد.

بلاياي طبيعي مانند سيل، سونامي، زلزله و… رخ دهد.

متقاضي با تبعه فنلاندي يا كسي كه اقامت طولاني دارد ازدواج كند.

تمديد ويزا به ‌راحتي اتفاق نمي‌افتد و حتما بايد دليل موجهي داشته باشيد. بي‌توجهي به تمديد ويزا براي فرد متقاضي عواقب قانوني در پي دارد و با مجازات سنگين رو‌به‌رو خواهد شد. اقدامات لازم براي تمديد اعتبار ويزا بايد چند روز قبل از منقضي شدن آن صورت بگيرد. براي تمديد اعتبار ويزا نياز به ارائه مدارك مانند مدارك هويتي است. همچنين با توجه به نوع ويزا بايد مدارك مربوطه را تحويل دهيد. به‌ عنوان مثال افرادي كه داراي ويزاي كاري هستند و موفق به دريافت پيشنهاد كاري شده‌اند، بايد قرارداد منعقد شده بين متقاضي و كارفرما را به پليس تحويل دهند.

مهاجرين تحصيلي نيز در صورت پذيرش آنها از سوي دانشگاه و موسسات عالي بايد مدارك مربوطه را در كنار گذرنامه و اطلاعات شخصي خود به اداره پليس تحويل دهند.

مهاجرين كاري و تحصيلي در صورت داشتن شرايط مي‌توانند در ادامه اجازه اقامت موقت اين كشور را به‌ دست آورده و بدون دغدغه در فنلاند زندگي كنند.

نحوه تمديد اعتبار ويزا با اخذ ويزا با يكديگر متفاوت بوده كه اساسي‌ترين تفاوت آن مسئله زمان است. در بين انواع ويزا، ويزاي شينگن از حساسيت بيشتري برخوردار است و بايد در اسرع وقت به تمديد آن رسيدگي شود. به اين منظور بايد يك هفته زود‌تر به اداره پليس مراجعه كنيد و دلايل لازم براي تمديد ويزا را ارائه دهيد. اقامت كردن تنها يك روز بيشتر از اعتبار ويزاي شنگن، غير قانوني بوده و ممكن است حتي بدون بررسي كردن پرونده و جويا شدن علت، از فنلاند و كشور‌هاي اتحاديه اروپا خارج شويد. دلايل شخص حتي در صورت قوي بودن، كمترين شانس را براي تمديد ويزا دارند. يكي از دلايلي كه امكان تمديد ويزا را براي مهاجرين ميسر مي‌كند ورود دير‌تر از تاريخ صدور ويزا است. دلايل محكم و قوي براي ورود دير‌تر خود به كشور فنلاند بايد ارائه دهيد تا امكان تمديد آن مهيا شود. اين امكان براي ويزا‌هاي كوتاه‌ مدت يك بار ورود امكان‌پذير است.

امكان دريافت ويزاي فنلاند بدون مدرك زبان

بدون شك يكي از مهم‌ترين مدارك براي اخذ ويزا مدرك زبان انگليسي است. از معدود كشور‌هايي كه براي محصلان و دانشجويان ويزاي بدون مدرك زبان صادر مي‌كند مي‌توان به فنلاند اشاره نمود. افرادي كه به زبان انگليسي به طور كامل تسلط ندارند و مدرك آن را دريافت نكرده‌اند مي‌توانند در صورت داشتن مدرك زبان فنلاندي يا سوئدي براي گرفتن ويزا درخواست دهند. اين دسته از مهاجرين مي‌توانند از راه‌هاي ديگر ويزا را به ‌دست آورند كه به اين منظور مصاحبه حضوري، مصاحبه تلفني يا آزمون‌هاي ارزيابي از شما گرفته مي‌شود. پذيرش در موسسات عالي و دانشگاه‌هاي فنلاند در صورتي كه تسلط نسبي به زبان داشته باشيد كافي است. نيازي به ارائه مدرك آيلتس و تافل نيست و از طريق مصاحبه‌هاي صورت گرفته سطح زبان شما سنجيده مي‌شود. تعدادي از دانشگاه‌هاي فنلاند موقعيت فوق‌العاده‌اي براي دانشجويان خارجي فراهم نموده تا بتوانند در دوره‌هاي آموزشي زبان فنلاندي به‌ صورت رايگان شركت كنند و زبان خود را تقويت نمايند. در پايان اين دوره‌ها مي‌توانيد مدرك زبان را دريافت كنيد. پيشنهاد مي‌شود براي افزايش شانس شما جهت پذيرش در دانشگاه‌هاي فنلاند، مدرك زبان تافل يا آيلتس خود را گرفته باشيد تا در اولويت قرار بگيريد. شرايطي وجود دارد كه در صورت داشتن هر ‌كدام، امكان دريافت ويزاي فنلاند بدون مدرك زبان متقاضي وجود دارد. اين شرايط به شرح زير هستند:

داراي مدرك تحصيلي زبان انگليسي باشد.

زبان مادري آن انگليسي باشد.

تحصيل در يكي از موسسات آموزشي زبان انگليسي كه در اتحاديه اروپا واقع شده است.

ساكن كانادا، استراليا، نيوزلند و آمريكا باشيد.

نداشتن مدرك زبان براي تحصيل در هر كدام از مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري وجود دارد. همچنين در هر رشته‌اي كه تمايل داريد مي‌توانيد مانند ويزاي تحصيلي ايتاليا درخواست ويزاي تحصيلي مربوطه بدهيد. براي دريافت اين ويزا بايد اقداماتي را طي كنيد كه اولين مرحله آن ارسال درخواست است. مي‌توانيد درباره موسسات آموزشي و دانشگاه‌هاي فنلاند از طريق وب‌سايت رسمي هر ‌كدام تحقيق كنيد كه امكان پذيرش دانشجويان خارجي بدون مدرك زبان را دارند يا خير. پس از ارسال درخواست، نوبت به مصاحبه ويدئويي مي‌رسد. در اين مصاحبه ميزان تسلط متقاضي به زبان انگليسي و مهارت آن سنجيده مي‌شود كه بايد به بهترين شكل ظاهر شده و توانايي پاسخگويي به سوالات را داشته باشيد. اين موسسات بورسيه‌هاي تحصيلي گوناگوني را در اختيار متقاضيان قرار مي‌دهند كه براي پرداخت شهريه دوره‌هاي آموزشي مناسب هستند. در نتيجه مي‌توانيد با مطالعه شرايط و نحوه دريافت بورسيه اقدام به درخواست آن كنيد. مرحله بعدي پرداخت هزينه‌هاي تحصيل است كه بين ٦٠٠٠ تا ١٨٠٠٠ يورو محاسبه شده است. در آخرين مرحله مي‌توانيد اقدامات لازم براي درخواست ويزا را انجام دهيد و منتظر بمانيد تا صادر شود. افرادي كه مدرك زبان فنلاندي يا سوئدي دارند مي‌توانند به ‌صورت رايگان در مراكز آموزشي و دانشگاه فنلاند تحصيل كنند و نيازي به پرداخت شهريه نيست. هر‌ چند كه ميزان شهريه‌ها در فنلاند بالا نيست و حتي دوره دكتري به‌ صورت رايگان تدريس مي‌شود.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۷:۴۲ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :