شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

روش هاي كاريابي در فنلاند

در ادامه مطلب ويزاي فنلاند تضميني بايد بدانيد كه ..

روش هاي كاريابي در فنلاند

براي كار‌يابي در فنلاند روش‌هاي مختلفي وجود دارد. يكي از اين روش‌ها مراجعه به وب‌سايت‌هاي كار‌يابي فنلاند است. در اين وب‌سايت فرصت‌هاي شغلي بسيار متنوعي درج شده كه از سوي سازمان‌هاي خصوصي و دولتي كشور هستند. شركت‌هاي مختلف فنلاندي در رويداد‌ها و نمايشگاه‌هاي حضوري شركت نموده و به جذب افراد براي كار مي‌پردازند. اين فرصت خوبي براي متقاضيان است كه در رويداد‌ها شركت نموده و خود را به شركت‌ها براي استخدام معرفي نمايند. مراجعه به شبكه‌هاي اجتماعي از ديگر روش‌ها براي ارزيابي موقعيت‌هاي شغلي است. يكي از كاربردي‌ترين شبكه‌هاي جتماعي در اين زمينه، برنامه Linkedin است كه كمك مي‌كند تا كارجويان با شركت‌هايي كه به ‌دنبال جذب نيرو براي كار هستند ارتباط برقرار نمايند. از نكات مهم در رابطه با ويزاي كاري توجه به اعتبار آن است. قبل از آن كه ويزا منقضي شود بايد درخواست خود را براي تمديد آن به مراجع مربوطه در فنلاند ارسال نماييد. علاوه بر آن در صورت تمام شدن اقامت در فنلاند نياز است تا سريعا براي ويزاي كار جديد درخواست دهيد. بعد ‌از ‌آن كه موفق به دريافت ويزاي كاري فنلاند شديد، اگر خواهان ماندن بيشتر از ٩٠ روز در اين كشور باشيد بايد قبل از آن كه به فنلاند وارد شويد درخواست اقامت دهيد. پس از گذشت ٣ ماه به سفارت فنلاند مراجعه كنيد و مدارك خواسته شده را تحويل دهيد. بررسي‌ها توسط اداره اشتغال توسعه اقتصادي فنلاند انجام مي‌گيرد و پس از تاييد، كارت اجازه اقامت براي متقاضي صادر خواهد شد. اين كارت داراي يك سال اعتبار است كه امكان تمديد آن وجود دارد.

امكان كار پس از تحصيل براي مهاجرين در فنلاند

فنلاند كشوري بسيار زيبا با موقعيت‌هاي شغلي قابل توجه در زمينه‌هاي مختلف براي مهاجرت شغلي است. خوشبختانه امكان كار پس از تحصيل براي مهاجرين در فنلاند وجود دارد. امنيت شغلي بالا و رفاه زندگي، فنلاند را به يكي از بهترين كشورها براي مهاجرت ايرانيان و اتباع كشور‌هاي خارج از اتحاديه اروپا تبديل كرده است. فنلاند داراي اقتصاد رو‌به‌رشد است و از نظر اقتصادي در جايگاه ويژه‌اي قرار دارد. اين دلايل موجب شده تا بسياري از دانشجويان پس از اتمام تحصيل خود تمايل به اشتغال و زندگي در اين كشور داشته باشند. در نتيجه مي‌توان ويزاي تحصيلي را به ويزاي كاري تبديل كرد و اقامت فنلاند را به ‌دست آورد. پس از فارغ‌التحصيلي و دريافت مدرك براي ماندن در كشور بايد سريعا براي گرفتن ويزاي كاري درخواست دهيد تا اقامت شما به مشكل نخورد.

 دولت فنلاند به مدت يك سال اجازه مي‌دهد تا به دنبال كار بگرديد. در اين مدت نياز به دريافت پيشنهاد شغلي و بستن قرارداد با يك شركت معتبر است. در غير اين صورت مجبور به ترك اين كشور هستيد. پس اولين شرط پيدا كردن شغل مناسب با مهارت‌هاي شما است.

 در ادامه بايد اقداماتي را براي تغيير ويزاي تحصيلي به ويزاي كاري انجام دهيد. افرادي كه در حين تحصيل خود توانسته باشند از يك كارفرماي معتبر پيشنهاد كاري دريافت نمايند، روند اخذ ويزاي كاري براي آنها بسيار راحت‌تر و سريع‌تر پيش مي‌رود. براي درخواست ويزاي كاري بايد مدارك معتبر ارائه دهيد كه در زير عنوان شده‌اند :

گواهي سلامت

ارائه قرارداد كاري بين كارفرما و متقاضي

مدارك هويتي مانند شناسنامه، عكس و پاسپورت معتبر

مدرك تحصيلي معتبر به همراه ريزنمرات

مجوز كار

مشاغل اداري، هنري، صنعتي، فني، مديريتي، تجاري، گردشگري در فنلاند بيشترين جذب نيرو را دارند. قبل از آن كه تصميم به ‌كار در فنلاند داشته باشيد بايد نياز‌هاي شغلي مرتبط با مدرك تحصيلي و مهارت‌هاي خود را بررسي كنيد. در مباحث قبلي درباره نحوه كار‌يابي در فنلاند به‌ صورت كامل صحبت شد كه از طريق آنها مي‌توانيد پيشنهادات شغلي را پيدا و بررسي كنيد. پس از گذشت ٤ سال كار و زندگي در اين كشور و پرداخت ماليات مي‌توانيد براي دريافت اقامت دائم درخواست دهيد. توانايي پرداخت هزينه‌هاي زندگي در فنلاند از قوانين بسيار مهمي است كه مدرك مربوط به آن را بايد ارائه دهيد. در اين صورت حتي مي‌توانيد در ادامه براي خانواده خود ويزاي همراه صادر كنيد و در آينده تابعيت فنلاند را به ‌دست آوريد. دانش زبان نيز از شرايط مهم براي امكان كار و اقامت در اين كشور است. تسلط به زبان انگليسي و فنلاندي براي به ‌دست آوردن اقامت اين كشور كافي هستند. جالب است بد‌انيد كه زبان سوئدي از ديگر زبان‌هاي اين كشور است كه با داشتن تسلط بر آن مي‌توانيد زندگي راحتي داشته باشيد و با مردم ارتباط برقرار كنيد.

 تسلط بر زبان‌هاي فنلاندي و سوئدي شانس متقاضي را براي پيدا كردن كار بيشتر مي‌كند و سريع‌تر وارد بازار كار اين كشور مي‌شوند. دانشجوياني كه در يكي از دانشگاه‌هاي فنلاند در رشته‌هاي مكانيكي و ساخت ‌و ‌ساز تحصيل نموده و مدرك آن را دريافت كرده باشند از گارانتي كار بهره‌مند مي‌شوند. فنلاند از كشور‌هاي كم‌ جمعيت به شمار مي‌رود و بنابراين با كمبود نيرو مواجه است. از اين‌ رو دولت اين كشور از نيرو‌هاي خارجي بسيار استقبال مي‌كند و با ايجاد رفاه و ارائه خدمات اجتماعي، زندگي خوبي را براي اين افراد به وجود خواهد آورد. يكي‌ از مزيت‌هاي تحصيل در فنلاند اين است كه پس از گذشت نيمي از زمان تحصيل، نيم ديگر به ‌عنوان اقامت كاري براي دانشجو محسوب مي‌شود. اين امر موجب شده تا سريع‌تر بتوانيد اقامت اين كشور را دريافت كنيد. دانشجويان در زمان تحصيل نيز اجازه كار دارند و با فعاليت در سازمان‌هاي اين كشور مي‌توانند به سابقه كاري حرفه‌اي دست پيدا كنند. كار حين تحصيل شانس شما را براي دريافت بهترين پيشنهادات شغلي با درآمد بالا بيش ‌از ‌پيش مي‌كند، از اين رو فنلاند مي تواند يك گزينه مناسب براي مهاجرت پزشكان باشد كه مي توانند با اخذ مدرك آزمون OET در اين كشور به اشتغال و به تبع آن اخذ اقامت اقدام نمايند.

نرخ بيكاري و تورم در كشور فنلاند

فنلاند از كشور‌هاي اروپايي با جمعيت كم ‌است كه نرخ بيكاري و تورم در آن بسيار مناسب است. فنلاند بازار كار پر رونقي دارد و از مهاجرين براي كار در اين كشور بسيار استقبال مي‌كند. اين كشور سرشار از فرصت‌هاي شغلي متنوع بوده و امكان رسيدن به درآمد بالا و زندگي ايده‌آل را براي مهاجرين هموار نموده است. شما مي‌توانيد با داشتن مدرك تحصيلي معتبر و مهارت تخصصي در يكي از شركت‌هاي فنلاندي مشغول به‌ كار شويد. در اين بخش به بررسي نرخ بيكاري و تورم در اين كشور پرداخته مي‌شود كه آگاهي و درك شما از ورود به بازار كار فنلاند را افزايش مي‌دهد. طبق آمار و تحقيقات كارشناسان مربوطه از سال ٢٠١٩ تا به امروز، نرخ تورم در فنلاند به بيش از يك درصد رسيده است. اين در صورتي است كه نرخ بيكاري در اين مقطع زماني ١٩ درصد برآورد شده است. در سال ٢٠١٩ نرخ بيكاري حدود ٦. ۵٩ درصد اعلام‌ شده كه با توجه به شواهد موجود تا سال ‌جاري اين نرخ افزايش پيدا كرده است. بسياري از مشاغل در فنلاند رشد ۵٩ درصدي داشته‌اند و بيشتر از ٢ ميليون و ۵٠٠ هزار نيروي كار در اين كشور وجود دارد. متوسط حقوق ماهانه در فنلاند ٣۵٠٠ يورو بوده كه در مقايسه با مخارج زندگي كه در اين كشور كه ١٧٠٠ يورو براي يك خانواده اعلام‌ شده، نسبتا مناسب است چرا كه مخارج ‌زندگي در فنلاند بالا به شمار مي‌رود. ميزان دستمزد بستگي به عوامل گوناگون دارد كه از مهم‌ترين آنها مي‌توان موارد زير را نام برد :

مدرك تحصيلي

تجربه و سابقه كار

نوع و سختي كار

جنسيت

سن

منطقه جغرافيايي زندگي و محل كار

افرادي كه داراي سابقه كاري هستند و مدرك تحصيلي خود را از دانشگاه‌هاي فنلاند كسب نموده‌اند، فرصت‌هاي شغلي بهتري را مي‌توانند به ‌دست آورند. اين امر باعث مي‌شود تا حقوق بيشتري دريافت كنيد. باتوجه به امكانات ويژه شغلي براي پزشكان در فنلاند اين كشور مي تواند مقصد مناسبي براي مهاجرت پزشكان از ايران باشد. جنسيت از ديگر عوامل مهم است كه ميزان حقوق فرد را تعيين مي‌كند و دستمزد مردان از زنان بيشتر است. از مزيت‌هاي كار در فنلاند مي‌توان به عدم نابساماني‌هاي اقتصادي اشاره نمود. اقتصاد فنلاند نه ‌تنها داراي تزلزل نيست بلكه رو‌به‌رشد و صعود است. در نتيجه مي‌توان گفت فنلاند آينده اقتصادي و كاري درخشاني دارد و كشور مناسبي براي مهاجرت و زندگي به‌ حساب مي‌آيد. اين قضيه ممكن است تورم در فنلاند را در سال‌هاي آتي كاهش دهد. دوران كويد از مهم‌ترين عوامل تاثيرگذار بر رشد نرخ بيكاري و تورم در تمام كشور‌ها شناخته شده كه فنلاند نيز از اين قائده مستني نيست. كرونا نرخ بيكاري در فنلاند را افزايش داده و اين كشور را با كمبود نيرو مواجه نمود. ناگفته نماند كه فنلاند در زمان شيوع كرونا برخلاف بسياري از كشور‌ها توانست اوضاع اقتصادي را كنترل و مديريت نمايد و ضربه سهمگيني به اقتصاد اين كشور وارد نشد.

 نرخ تورم بر اساس آمار و ارقام در حال حاضر ٤. ٦٦ درصد اعلام‌ شده كه از مهم‌ترين فاكتور‌هاي تاثيرگذار در وضعيت اقتصادي اين كشور است. فنلاند از نظر تناسب بين مخارج و هزينه‌هاي زندگي با درآمد افراد در موقعيت خوبي قرار گرفته و مردم در اين كشور دغدغه مسائل مالي ندارند يا حداقل است. علاوه بر مهاجرين، اكثر مردم فنلاند داراي شغل با دستمزد مناسب هستند. تمام اين موارد نشان‌دهنده قوي بودن اقتصاد فنلاند است. با تمام اين تفاسير فنلاند مقصد مناسبي براي مهاجرين از جهت ورود به بازار كار به شمار مي‌رود. با داشتن شرايط لازم از‌ جمله توانايي مالي، داشتن تخصص و مدرك تحصيلي و… مي‌توان فنلاند را در ليست كشور‌هاي مناسب براي مهاجرت قرار داد. ايجاد كسب ‌و ‌كار و كارآفريني در فنلاند نيز از گزينه‌هاي مناسب براي مهاجرين است كه از اين راه مي‌توانند به درآمد بالايي برسند. كافي است تا شرايط گفته شده در بخش‌هاي پيشين را بررسي نماييد.

شرايط و نحوه دريافت ويزاي استارتاپ فنلاند

فنلاند از كشور‌هاي پيشرفته و توسعه‌يافته اروپايي است كه محبوبيت زيادي در نزد مهاجرين دارد. براي مهاجرت و ورود به اين كشور راه‌هاي مختلفي وجود دارد كه يكي از آنها دريافت ويزاي استارتاپ است. در اين بخش اطلاعات مفيدي از شرايط و نحوه دريافت ويزاي استارتاپ فنلاند ذكر شده است. سازمان مهاجرت و سازمان تجارت فنلاند امكاني را پيش ‌روي مهاجرين قرار داده‌اند تا با گرفتن ويزاي استارتاپ، پلن‌هاي تجاري خود را در اين كشور اجرا نمايند. افرادي كه داراي برنامه تجاري با پتانسيل رشد بين‌المللي هستند مي‌توانند موفق به اخذ اين ويزا شوند. اين ويزا ٢ سال اعتبار دارد كه در اين مدت مي‌توانيد طرح تجاري خود را اجرا نموده و استارتاپ خود را تشكيل دهيد. در صورت نياز امكان تمديد ويزا به مدت ٢ سال ديگر وجود دارد. اما قبل از آن نياز است تا اقداماتي را براي گرفتن ويزاي استارتاپ انجام دهيد و به بررسي شرايط استارتاپ در اين كشور بپردازيد. يكي‌ از نكات مثبت دريافت اين ويزا عدم نياز به مدرك زبان است. همچنين مي‌توانيد با خانواده خود به اين كشور مهاجرت نماييد. دولت فنلاند فرصت‌هاي مالي بسياري را براي مهاجرين فراهم نموده تا بتوانند تيم كارآفريني خود را با موفقيت تشكيل دهند. موارد زير شرايط دريافت ويزاي استارتاپ فنلاند را ذكر نموده‌اند:

ارائه طرح تجاري و اخذ تاييديه از شركت تجاري فنلاند

داشتن طرح كسب ‌و ‌كار نوآورانه

داشتن تمكن مالي براي پرداخت مخارج زندگي

ارائه تعهدنامه براي تاسيس شركت پس از ورود به فنلاند

داشتن ٦٠ درصد هزينه براي راه اندازي و توسعه كسب‌ و ‌كار

خلاقانه بودن برنامه تجاري از مهم‌ترين مسائلي است كه نظر دولت فنلاند را به خود جلب مي‌كند. امكان راه اندازي استارتاپ با كمترين هزينه از ويژگي‌هاي مطلوب ايده‌هاي تجاري در اين كشور است. يكي از ويژگي‌هاي استارتاپ كه دولت فنلاند اهميت ويژه‌اي به آن مي‌دهد، سودآور بودن استارتاپ است. شما بايد پس از راه اندازي ايده تجاري خود در پايان سال به سود برسيد و در سال‌هاي آينده نيز همين روند را طي كنيد. اگر در كار خود موفق شديد مي‌توانيد بعد از ٤ سال، اقامت دائم اين كشور را از آن خود كنيد. نحوه دريافت ويزاي استارتاپ داراي بخش‌هاي مهمي است كه بايد مراحل آن را به‌ درستي طي نمود كه به‌ صورت زير هستند:

در ابتدا بايد طرح تجاري خود را ارائه دهيد و بيانيه واجد شرايط بودن را دريافت نماييد.

پس از تاييد شدن طرح تجاري و داشتن شرايط، درخواست ويزاي استارتاپ را بايد به اداره مهاجرت فنلاند ارسال كنيد.

به فنلاند سفر نموده و يك حساب بانكي براي پرداخت هزينه‌هاي زندگي مانند قبوض باز كنيد.

به سازمان تجارت فنلاند و اداره ماليات مراجعه كنيد و شركت خود را به ثبت برسانيد.

در صورت داشتن شريك نياز است به شركت‌هاي سرمايه‌گذاري مراجعه نماييد و بودجه مورد نياز خود را دريافت كنيد. بررسي درخواست شما با در نظر گرفتن ارسال مدارك و انجام تمام مراحل جهت اخذ اين ويزا مدت يك تا ٢ ماه طول مي‌كشد. هزينه دريافت ويزاي استارتاپ در صورت ثبت‌نام الكترونيكي ٣۵٠ يورو و به‌ صورت كاغذي ٤٨٠ يورو محاسبه مي‌شود. براي تمديد آن نيز به‌ صورت جداگانه بايد هزينه پرداخت كنيد. مدارك هويتي، صورت حساب مالي، طرح كسب‌ و ‌كار، رزومه و مشخصات تيم، بيانيه واجد شرايط بودن، مدارك پشتيبان مالي و تحقيقات درباره بازار كار فنلاند از مداركي هستند كه بايد جمع آوري و در سايت سفارت آپلود نماييد. افرادي كه سوء پيشينه كيفري دارند مشمول دريافت اين نوع ويزا نمي‌شوند. ايرانيان بسياري در فنلاند موفق به‌ كارآفريني شده‌اند و با حمايت حكومت فنلاند توانسته‌اند به توسعه كار خود بپردازند. امكان سرمايه‌گذاري ۵٠٠٠٠ هزار يورويي از سازمان‌هاي خصوصي براي مهاجرين وجود دارد. شبكه‌سازي و توسعه كار در فنلاند آسان بوده و در مدت اندك كوتاه مي‌توان به سود خوبي دست پيدا نمود.

شرايط و نحوه دريافت ويزاي ازدواج فنلاند

كشور فنلاند با موقعيت اقتصادي عالي و فرهنگ مطلوبي كه دارد از بهترين مكان‌ها براي زندگي به شمار مي‌رود. بسياري از افراد از سراسر جهان به ‌دنبال راهي براي مهاجرت به فنلاند هستند تا از رفاه اجتماعي و زندگي شاد در آن برخوردار شوند. ازدواج يكي از بهترين راه‌ها براي دريافت اقامت و تابعيت كشور فنلاند است كه جهت شناخت بيشتر به شرايط و نحوه دريافت ويزاي آن در اين بخش صحبت نموده‌ايم. براي دريافت ويزاي ازدواج فنلاند مانند ويزاي ازدواج ايتاليا مي‌توان با يكي از افراد تبعه اين كشور ازدواج نمود. علاوه بر آن ازدواج با فردي كه در مدت زمان طولاني ساكن فنلاند بوده و داراي اقامت است راهي براي گرفتن‌ اين ويزا محسوب مي‌شود. متاسفانه در سال‌هاي گذشته بسياري از افراد با ازدواج ساختگي وارد اين كشور شده و اقدام به اخذ ويزا شده‌اند. در نتيجه دولت فنلاند شرايط سخت‌گيرانه‌اي وضع كرده تا افراد مستندات محكمي از حقيقي بودن ازدواج خود ارائه دهند. از شرايطي كه براي اخذ ويزاي ازدواج فنلاند لازم است مي‌توان موارد زير را نام برد:

عدم ازدواج طرفين و ارائه مداركي براي اثبات مجرد بودن لازم است.

در صورت ازدواج، گواهي فوت همسر قبلي بايد ارائه شود.

مدارك مبني بر تمكن مالي و پرداخت هزينه‌هاي مالي همسر بايد عرضه شود.

در صورت ثبت ازدواج در كشور ديگر بايد نسبت به دريافت اقامت موقت فنلاند اقدام نمود.

محل ثبت ازدواج براي سفارت اهميت بالايي دارد و بايد سند آن استعلام گرفته شود. اگر ازدواج در فنلاند ثبت شده باشد، سفارت فنلاند مي‌تواند از اداره مربوطه حقيقي بودن ازدواج را استعلام بگيرد. اگر ازدواج در كشور ديگري ثبت شده باشد از ادارات ثبت محلي مي‌توان نسبت به استعلام آن اقدام نمود.

 ازدواج در فنلاند روند اخذ ويزا را آسان‌تر مي‌كند و بررسي‌هاي لازم از سوي مقامات اين كشور در زمان كمتر اتفاق مي‌افتد. علاوه بر آن اگر با اتباع فنلاندي ازدواج كنيد اين پروسه سريع‌تر طي مي‌شود. ارائه سند ازدواج براي اثبات واقعي بودن رابطه كافي نيست. در كنار آن مي‌توان عكس‌هاي خانوادگي و پرينت تماس‌هاي هر دو طرف را ارائه داد تا صحت رابطه ثابت شود. البته اين مدارك خصوصي هستند و دولت نمي‌تواند افراد را ملزم به گرفتن اين مدارك نمايد. در صورت نامزد بودن نيز مي‌توان موفق به دريافت اين ويزا شد. به اين افراد پيشنهاد مي‌شود كه براي گرفتن سريع اقامت، در فنلاند ازدواج خود را ثبت كنند. گفتني است افرادي كه متاهل هستند نمي‌توانند براي گرفتن اين ويزا درخواست دهند. كساني كه همسر آنها فوت شده بايد گواهي فوت ارائه داده و كساني كه جدا شده‌اند بايد مدارك طلاق خود را تحويل دهند.

افرادي كه با ازدواج صوري و ساختگي قصد مهاجرت به فنلاند دارند، با بررسي‌هاي لازم توسط دولت و برملا شدن اين اتفاق ممكن است براي هميشه شانس ورود به اين كشور را از دست بدهند و مشمول جريمه‌هاي سنگين شوند. در صورت داشتن شرايط و تاييديه از سوي دولت فنلاند، پس از چند سال زندگي متوالي مي‌توانيد تابعيت اين كشور را به‌ دست آوريد.

گرفتن تابعيت فنلاند باعث مي‌شود تا از تمام حقوق شهروندي اين كشور برخوردار شويد و مانند يك شهروند عادي با شما برخورد مي‌شود. جنسيت براي دريافت ويزاي ازدواج در فنلاند مطرح نيست و چه مرد و چه زن مي‌توانند براي همسر خود درخواست ويزا دهند. مدارك هويتي مانند سند ازدواج، شناسنامه و پاسپورت، مدارك مربوط به تمكن مالي مانند حساب‌هاي بانكي با داشتن مبلغ تعيين شده، مدارك مرتبط با حقيقي بودن ازدواج مانند پرينت‌هاي تلفن و عكس‌هاي خانوادگي و… از‌ جمله مداركي هستند كه براي اخذ ويزاي ازدواج بايد ارائه دهيد. تحويل مدارك و اسناد به‌ صورت الكترونيكي امكان‌پذير است و يا مي‌توانيد به‌ واسطه همسر خود به‌ صورت حضوري آنها را به مقامات فنلاند عرضه كنيد.

شرايط و نحوه دريافت ويزاي پارتنرشيپ فنلاند

ويزاي پارتنرشيپ از انواع ويزا است كه امروزه درخواست آن نسبت به سال‌هاي گذشته بسيار افزايش داشته است. كشور‌هاي بسياري از‌ جمله فنلاند ويزاي پارتنرشيپ را براي متقاضيان صادر مي‌كنند كه نوعي ويزاي ازدواج به ‌حساب مي‌آيد. براي درك بهتر اين موضوع بايد گفت كه پارتنر به فردي گفته مي‌شود كه با شخص متقاضي داراي روابط عاطفي است و زندگي مشترك دارند. ويزاي پارتنرشيپ انواع مختلفي دارد كه در زير عنوان شده‌اند:

همسر: همسر به پارتنري گفته مي‌شود كه فرد متقاضي به ‌صورت قانوني با او ازدواج نموده و داراي زندگي مشترك هستند. در اين نوع ويزا زندگي طولاني مدت طرفين بايد اثبات شود و مداركي مانند سند ازدواج، پرينت تلفن طرفين و عكس‌هاي خانوادگي ارائه گردد. ارائه اين مدارك باعث شده تا افراد از ازدواج صوري براي درخواست ويزا استفاده نكنند.

– پارتنر عرفي: به فردي گفته مي‌شود كه حداقل به ميزان يك سال با متقاضي زندگي مشترك داشته باشد. علاوه بر آن ديدار‌هاي اين زوجين بايد كوتاه و موقت باشد. اين دسته از افراد نيازي به ازدواج قانوني ندارند و درخواست ويزا براي آنها صادر مي‌شود. افراد همجنس‌گرا نيز در اين گروه جاي داده مي‌شوند و اگر ١٢ ماه با يكديگر زندگي كرده باشند مي‌توانند به درخواست اين ويزا اقدام كنند. اشخاصي كه در زندگي مشترك خود دچار شكست يا طلاق شده‌اند مي‌توانند در صورت برگشت به يكديگر و زندگي مشترك با گذشت يك سال، درخواست ويزاي پارتنرشيپ دهند.

– پارتنر زناشويي: زوج‌هايي كه به مدت يك سال زندگي زناشويي با يكديگر را تجربه كرده باشند در اين دسته قرار مي‌گيرند. اين ويزا هم شامل زوج‌هاي هم جنس‌گرا و هم زوج‌هايي با جنس مخالف مي‌شود. تفاوت اين گروه با گروه قبلي در محدوديت‌هاي آنها است. اين محدوديت‌ها داراي مواردي مانند محدوديت مذهبي، گرايش‌هاي جنسي و يا محدويت‌هاي مهاجرتي هستند كه امكان زندگي مشترك براي آنها وجود ندارد.

پارتنر‌ها مي‌توانند براي اثبات روابط خود مداركي مانند پاسپورت، ويزا، رسيد‌هاي تفريحي مشترك، نامه از محل كار، بليت پرواز تهيه و تحويل دهند. ويزاي پارتنرشيپ در صورتي قابل اخذ است كه متقاضي پارتنر در فنلاند زندگي نكند و اقامت اين كشور را نداشته باشد. از شرايط اخذ ويزاي پارتنرشيپ بايد به محدوديت سني اشاره كرد. طرفين بايد به سن قانوني رسيده و ١٨ سال سن داشته باشند. پارتنر متقاضي نياز است كه تابعه كشور فنلاند باشد يا اقامت دائم و طولاني مدت در فنلاند داشته باشد. اين فرد نياز است مداركي براي اثبات تامين هزينه‌هاي پارتنر خود در فنلاند ارائه دهد و از دولت توقع كمك مالي نداشته باشد. 

مدارك درخواست ويزاي پارتنر شيپ فنلاند

مداركي كه براي درخواست ويزاي پارتنرشيپ لازم است عبارتند از:

مدارك هويتي دو طرف

پاسپورت معتبر

عكس رنگي با ابعاد پاسپورت

تعهدنامه و تكميل فرم درخواست

پرسش‌نامه اطلاعات روابط طرفين و حمايت مالي

مدارك اثبات ثبت ازدواج يا زندگي مشترك

معاينات پزشكي و بيومتريك

گواهي تولد فرزندخوانده در صورت وجود

گواهي ازدواج در صورت وجود

عكس‌هاي عروسي

دعوت نامه

تمام مدارك ذكر شده را به‌ صورت كامل جمع آوري كنيد و در سايت سفارت آپلود نماييد. بعد ‌از ‌آن هزينه ويزا را پرداخت نماييد تا درخواست شما در صف بررسي قرار بگيرد. توصيه مي‌شود قبل از ارسال مدارك و درخواست، از مدارك خود كپي بگيريد كه در صورت نياز داشتن به سوابق و اطلاعات خود به مشكل نخوريد. بهتر است قبل از ارسال درخواست، تمام شرايط موجود براي دريافت اين ويزا را به طور دقيق مطالعه كنيد كه از واجد شرايط بودن آن مطمئن شويد. براي ثابت كردن محل زندگي بايد فرم‌هاي مالياتي يا قبوض را به دولت تحويل دهيد. همچنين ممكن است دولت از شما حساب بانكي مشترك يا مدركي مبني بر وجود دارايي مشترك بخواهد. اگر پارتنر شما داراي فرزند باشد مي‌توانيد براي آن هم درخواست ويزا دهيد. دلايلي وجود دارند كه ممكن است اجازه درخواست ويزاي پارتنر شيپ نداشته باشيد. از‌ جمله اين دلايل مي‌توان به داشتن بدهي مالي و عدم توانايي پرداخت هزينه‌هاي زندگي خود و پارتنر، سن كمتر از ١٨ سال، عدم ارائه دليل قانع كننده براي زندگي خود و پارتنر در فنلاند، عدم اقامت و داشتن تابعيت فنلاند و… اشاره نمود.

شرايط دريافت ويزاي فنلاند با دعوتنامه

كشور‌هاي اروپايي بيشترين مهاجرين را به خود اختصاص داده‌اند كه به خاطر داشتن مزاياي متعدد از ‌جمله رفاه اجتماعي، امنيت شغلي بالا و… است. فنلاند يكي از اين كشور‌ها است كه بسياري از افراد براي اقامت و زندگي در آن علاقه زيادي از خود نشان مي‌دهند. به اين منظور مي‌توان از طريق ويزا و دعوتنامه وارد فنلاند شد. دعوتنامه فنلاند به‌ صورت كوتاه ‌مدت و بلند ‌مدت صادر مي‌شود و رايج‌ترين راه براي مهاجرت به اين كشور است. دعوتنامه‌ها در دو دسته رسمي و غير رسمي قرار مي‌گيرند. دعوتنامه فنلاند انواع مختلفي دارد كه علاوه بر معرفي، شرح مفيد و مختصري از شرايط دريافت آنها در زير بيان شده است:

– دعوتنامه توريستي: اين دعوتنامه از رايج‌ترين راه‌ها براي ورود به اين كشور است كه اكثر مهاجرين به اين صورت وارد فنلاند مي‌شوند. فنلاند از كشور‌هاي بسيار زيبا با مناظر شگفت‌انگيز است كه براي مهاجرت توريستي مقصد مناسبي به شمار مي‌رود. مانند دعوتنامه توريستي ايتاليا اين دعوتنامه نيز بايد از سوي يكي از اقوام يا آشنايان مقيم فنلاند دريافت نماييد. اين دعوتنامه يك مزيت بسيار بزرگ دارد و آن هم گرفتن ويزاي شنگن و تسريع روند آن است.

– دعوتنامه تجاري: اگر افراد به ‌دنبال گسترش كسب‌ و ‌كار خود، بستن قرارداد، توسعه و برقراري روابط تجاري در فنلاند هستند، مي‌توانند از طرف يك شركت معتبر فنلاندي دعوتنامه دريافت كنند. براي درخواست ويزاي تجاري، ارائه دعوتنامه به همراه ساير مدارك الزامي است. مداركي كه براي دريافت دعوتنامه تجاري بايد ارائه دهيد شامل پروانه ثبت شركت ايراني، كپي تمام مدارك، نامه هدف از سفر، گواهي رسمي از شركت به زبان انگليسي، تعيين مدت زمان مهاجرت، صورت حساب بانكي در مدت ٦ ماه گذشته و تاييديه بانكي از متقاضي يا كارفرما هستند.

– دعوتنامه تحصيلي: اين نوع دعوتنامه از طرف دانشگاه فنلاند براي متقاضي ارسال مي‌شود. براي درخواست آن نياز است با دانشگاه مد‌نظر مكاتبات لازم را انجام دهيد. با دريافت اين دعوتنامه مي‌توانيد براي گرفتن ويزاي تحصيلي درخواست دهيد.

– دعوتنامه نمايشگاهي: هر سال در فنلاند نمايشگاه‌هاي بين‌المللي برگزار مي‌شود كه امكان شركت در آن براي شهروندان ايراني نيز وجود دارد. از سوي يكي از مسئولين ارگان‌هاي فنلاند يا شركت‌هاي حاضر در نمايشگاه مي‌توان اين دعوتنامه را دريافت كرد. هدف از مهاجرت در دعوتنامه به ‌صورت دقيق و كامل بايد شرح داده شود. اعتبار اين دعوتنامه از شروع تا پايان نمايشگاه است كه امكان دريافت ويزاي فنلاند در اين بازه زماني وجود دارد.

– دعوتنامه كاري: در صورت داشتن پيشنهاد شغلي از سوي يكي از شركت‌هاي معتبر فنلاند، دعوتنامه‌اي از شركت براي فرد متقاضي ارسال مي‌شود. اين دعوتنامه تنها با مقاصد كاري قابل دريافت است. دريافت دعوتنامه كاري نسبت به انواع ديگر كمي سخت است. براي دريافت آن نياز است تا كارفرما و شركت مربوطه شما را تضمين نمايد. همين ويژگي سبب شده تا ارسال دعوتنامه از شركت‌هاي فنلاندي با استقبال كم‌تري مواجه گردد. بهتر است كه به قوانين كار و زندگي در فنلاند آشنا باشيد. در غير اين صورت و سر زدن هر‌ گونه خطا از جانب شما به ضرر كارفرما و شركت تمام مي‌شود.

– دعوتنامه خويشاوندي: براي ديدار از اقوام خود در فنلاند مي‌توانيد از جانب آنها دعوتنامه دريافت نماييد. پس از دريافت دعوتنامه و ورود به فنلاند مي‌توانيد ويزاي اين كشور را درخواست دهيد كه در ابتدا ملزم به داشتن شرايط آن هستيد. لازم است شخص متقاضي براي دريافت ويزا به ‌صورت حضوري به سفارت مراجعه كند. پاسپورت متقاضي بايد معتبر بوده و داراي ٣ ماه اعتبار باشد. اگر فرد متقاضي كمتر از ١٨ سال سن داشته باشد براي درخواست ويزا بايد از سوي والدين خود نامه رسمي به سفارت عرضه كند. همرا‌هان متقاضي به صورت جداگانه بايد فرم درخواست را پر كنند.

دعوتنامه‌ها از سوي اشخاص يا ارگان‌هاي نام برد شده به‌ صورت الكترونيكي ارسال مي‌شوند و كد رهگيري را در اختيار شما قرار مي‌دهند. همانطور كه گفتيم دعوتنامه‌ها به ‌صورت رسمي يا غير رسمي ارسال مي‌شوند. منظور از دعوتنامه رسمي اين است كه فرد ارسال كننده بايد هزينه‌هاي سفر متقاضي را پرداخت نمايد. در دعوتنامه غير رسمي شخص ارسال كننده هزينه سفر متقاضي را تقبل نمي‌كند.

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۳۱:۳۹ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :