شركت مهاجرتي هومان ويزا شركت مهاجرتي هومان ويزا .

شركت مهاجرتي هومان ويزا

مدارك مورد نياز ويزاي كاري فرانسه

در ادامه مطلب ويزاي فرانسه تضميني بايد بدانيد كه ..

مدارك موردنياز ويزاي كاري فرانسه

پس از دريافت پيشنهاد شغلي و تأييد آن از سوي مسئولين مربوطه فرانسه، نوبت به جمع‌آوري مدارك موردنياز و ارسال آنها مي‌رسد. اين مدارك شامل موارد زير هستند:

گذرنامه معتبر با سه ماه اعتبار

دو قطعه عكس

كپي صفحه اول پاسپورت

گواهي اثبات مهارت‌هاي كاري مرتبط

رزومه شخصي

فرم تكميل درخواست ويزا

پرداخت هزينه درخواست ويزا

مدارك تحصيلي

فرم قرارداد كاري بين متقاضي و كارفرما

نامه اثبات تمكن مالي

بيمه‌نامه درماني

دعوت‌نامه كاري

كارآموزي و آوسبيلدونگ آلمان

كارفرما بايد ضمانت‌نامه‌اي مبني بر پوشش تمام هزينه‌هاي متقاضي به همراه مجوز كارت اقامت و مدارك هويتي متقاضي به مسئولين مربوطه در فرانسه ارائه دهد. علاوه‌برآن ميزان درآمد بايد در قرارداد كاري توسط كارفرما درج شود تا متناسب با آن ميزان تمكن مالي فرد متقاضي تعيين و مدرك اثبات آن خواسته شود. قرارداد كاري تنظيم شده نيز نياز به مهر تأييد مسئولين مربوطه فرانسه در مراكزي مانند اداره اتباع خارجي و اداره كار اين كشور دارد. براي اثبات وجود محل اقامت در فرانسه بايد مداركي را نيز ارائه دهيد.

 علاوه بر مدارك متقاضي، كارفرما نيز بايد مدارك خود را ارائه دهد كه عبارت‌اند از:

نامه‌اي مبني بر دلايل استخدام متقاضي و نقش آن در شركت

روزمه كاري و مهارت‌هاي متقاضي

فرم مجوز كار

كپي از پاسپورت و مدارك هويتي متقاضي

كپي مدارك موردنياز مرتبط با كار

ارائه اطلاعات توضيحي اگر متقاضي در خارج از فرانسه باشد

كشور فرانسه براي افرادي كه داراي پيشنهاد شغلي نيستند ويزا صادر نمي‌كند و اين امكان وجود ندارد كه براي جستجوي كار درخواست ويزا دهيد. از اين‌رو مي‌توانيد به شركت‌ها و مؤسسات كاريابي اين كشور مراجعه كنيد كه داراي وب‌سايت هستند و از اين طريق پيشنهاد شغلي دريافت نماييد. يكي از ديگر راه‌هاي دريافت اين ويزا، تحصيل در فرانسه است. افرادي كه در فرانسه مشغول به تحصيل هستند مي‌توانند در مدت تحصيل خود به يك رزومه كاري حرفه‌اي برسند و پس از فارغ‌التحصيل شدن براي ويزاي كاري اقدام نمايند.

از نكات مهم جهت دريافت ويزاي كاري فرانسه براي كارگران مي‌توان به اخذ كارت آبي يا بلو كارت اشاره نمود. كارگران بسيار ماهر يا تحصيل‌كرده مي‌توانند مانند بلوكارت ايتاليا با گرفتن اين كارت موفق به دريافت مجوز اقامت كاري يك تا سه سال در كشورهاي اتحاديه اروپا مانند فرانسه شوند. اين متقاضيان بايد مداركي مانند پنج سال سابقه كار حرفه‌اي مرتبط، مدرك تحصيلي حداقل ديپلم يا سه سال تحصيلات عالي و قرارداد كاري به مدت حداقل يك سال ارائه دهند. دريافت كارت آبي مزاياي فراواني دارد كه يكي از آنها كار كردن در مشاغل مختلف است كه در اين صورت مي‌توان پيشنهادهاي بهتر با درآمد بالاتر كسب نمود.

شرايط و نحوه دريافت ويزاي ازدواج فرانسه

فرانسه محبوبيت زيادي در بين مهاجرين ايراني دارد براي همين درصدد يافتن راهي براي مهاجرت و زندگي در اين كشور هستند. اين كشور داراي رفاه و امكانات بسيار پيشرفته است كه هر كسي را ترغيب به زندگي در آن مي‌كند. راه‌هاي زيادي براي مهاجرت به فرانسه وجود دارد كه يكي از آنها ازدواج است. جالب است كه بدانيد مهاجرت از طريق ازدواج يكي از پرطرفدارترين راه‌ها براي مهاجرت به شما مي‌رود. افرادي كه داراي همسر فرانسوي يا مقيم اين كشور به مدت طولاني هستند مي‌توانند از طريق ويزاي ازدواج به اين كشور مهاجرت نمايند.

مهم‌ترين شرط براي دريافت ويزاي ازدواج فرانسه ازدواج با كسي است كه تابعيت اين كشور را در اختيار دارد. ازدواج بايد واقعي باشد و در صورت صوري بودن ازدواج نه تنها موفق به دريافت اين ويزا نمي‌شويد؛ بلكه دچار ارتكاب جرم شده و جرايم سنگين در انتظارتان است. ارائه سند ازدواج به‌تنهايي كفايت نمي‌كند و بايد ثابت كنيد كه با هم هستيد. به‌اين‌ترتيب مي‌توانيد مدارك شخصي مانند تصاوير عروسي، پرينت مكالمات دونفره و… را به سفارت تحويل دهيد.

مدارك و اسناد لازم از طريق همسر فرانسوي بايد به دولت فرانسه ارائه داده شود. لازم به ذكر است كه در صورت تأييد واقعي بودن ازدواج، همسر فرانسوي بايد تمكن مالي خود را اثبات كند كه مي‌تواند علاوه بر هزينه‌هاي خود، مخارج زندگي همسرش را تأمين نمايد. داشتن مكان مناسب براي زندگي دو نفر از ديگر شرايطي است كه بايد مدارك آن ارائه شوند. ويزاي ازدواج داراي محدوديت سني است و طرفين بايد بيشتر از 18 سال سن داشته باشند.

مراحل دريافت ويزاي ازدواج فرانسه

براي مهاجرت به فرانسه از طريق ويزاي ازدواج بايد در ابتدا به‌صورت رسمي و قانوني ازدواج نماييد و سپس به دنبال ديگر مراحل آن باشيد. پس از ثبت ازدواج، متقاضي بايد به دفاتر اداره بهداشت و امور اجتماعي يا دفتر OFII مراجعه كند و درخواست خود را مطرح نمايد. در اين مراكز سؤالاتي درباره اثبات تمكن مالي و وجود محل زندگي پرسيده مي‌شود كه در صورت تأييد مي‌توانيد موفق به اخذ ويزا شويد. براي اين راه مهاجرتي بايد ويزاي بلندمدت دريافت كنيد كه به مدت يك سال اعتبار داشته باشد. مجوز اقامت به‌صورت رايگان صادر مي‌شود. پس از آن كه ويزا صادر شد به مدت 3 ماه فرصت داريد وارد كشور فرانسه شده و در شعبه محلي اداره مهاجرت ثبت‌نام نماييد. از مهم‌ترين مراحل براي دريافت ويزا ارائه دلايل و مداركي مانند سند ازدواج است كه دولت فرانسه را از واقعي بودن اين اتفاق مطمئن مي‌كند.

مدارك موردنياز دريافت ويزاي ازدواج فرانسه

برخي از متقاضيان دريافت ويزاي ازدواج، دست به سوءاستفاده مي‌زنند و از طريق ازدواج‌هاي صوري به دنبال اخذ اين ويزا هستند. به همين دليل دولت فرانسه اقداماتي را تدبير نموده تا افراد نتوانند مرتكب اين امر شوند. به همين منظور بايد مستنداتي ارائه داده شود تا مأمور رسيدگي پرونده پي به واقعي بودن ازدواج ببرد و موافقت خود را براي صدور ويزا اعلام كند. پس از ازدواج بايد مداركي را آماده كنيد و آنها را به سفارت تحويل دهيد تا ويزاي ازدواج صادر شود. موارد زير شامل مدارك لازم براي اخذ ويزاي ازدواج هستند:

تكميل فرم‌هاي درخواست شده

سند ازدواج ثبت شده

پاسپورت معتبر

مدارك هويتي مانند شناسنامه و كپي از آنها

گواهي ازدواج

3 قطعه عكس با ابعاد پاسپورت

اثبات تمكن مالي از سوي همسر فرانسوي

اثبات وجود اقامت همسر فرانسوي

اثبات وجود محل زندگي مناسب در فرانسه

مدرك زبان فرانسوي

مداركي براي اثبات حقيقي بودن ازدواج از متقاضيان خواسته مي‌شود كه اعم از عكس‌هاي خانوادگي، ايميل‌هاي طرفين، پرينت تماس‌هاي تلفني، بليت سفرهاي مشترك و… هستند. هنگام مراجعه به سفارت براي تحويل مدارك، سندي از سوي سفارت تنظيم مي‌شود كه تحت عنوان تعهدنامه است. در اين سند موارد تعهد به همسر ذكر شده كه نياز است امضا كنيد و توسط كنسولگري ثبت مي‌شود. كامل و درست بودن مدارك بسيار اهميت دارد و در صورت هر گونه نقص يا اشتباه درخواست شما ريجكت مي‌شود.

دريافت اقامت دائم فرانسه از طريق ويزاي ازدواج

افرادي كه موفق شوند ويزاي فرانسه را به دست آورند مي‌توانند با زندگي در اين كشور و گذشت زمان براي اخذ اقامت دائم آن درخواست دهند. به اين منظور بايد 4 سال از زندگي و سكونت در فرانسه گذشته باشد. علاوه‌برآن زندگي زناشويي بايد تداوم داشته باشد و در كنار هم زندگي كنيد. راه‌هاي ديگري براي دريافت اقامت دائم اين كشور از طريق ازدواج وجود دارد كه در زير ذكر شده‌اند:

با كسي كه داراي تابعيت فرانسه است ازدواج كرده باشيد. 6 تا 12 ماه زمان براي دريافت اقامت از اين طريق نياز است.

با كسي ازدواج كرده باشيد كه داراي اقامت موقت است و قصد دارد از طريق ويزاي همراه، همسر خود را وارد فرانسه كند. با اين روش مي‌توانيد كمتر از 6 ماه ويزا و اقامت فرانسه را دريافت نماييد.

با كسي كه داراي اقامت دائم است ازدواج كرده باشيد. در اين صورت امكان دريافت ويزاي همراه براي همسر وجود دارد و روند مهاجرت آن سريع‌تر پيش مي‌رود.

گفتني است كه از طريق ازدواج مي‌توانيد تابعيت فرانسه را نيز كسب كنيد. تابعيت فرانسه مزاياي زيادي را براي شما به ارمغان خواهد آورد و مانند يكي از شهروندان عادي اين كشور از تمامي حقوق آن برخوردار مي‌شود. شرايط اخذ تابعيت و شهروندي فرانسه از طريق ويزاي ازدواج به شرح زير است:

بيش از 4 سال از زندگي زناشويي و سكونت در فرانسه گذشته باشد.

3 سال به‌صورت مستمر در كنار همسر خود در فرانسه سپري شده باشد.

ثبت ازدواج در اداره ثبت مدني فرانسه در صورت ازدواج در اين كشور لازم است.

در صورت زندگي براي مدتي در خارج از فرانسه، همسر فرانسوي بايد در يكي از سازمان‌هاي فرانسوي خارج از كشور داراي عضويت باشد.

وارد سايت CAI  شده و فرم آن تكميل و امضا شود. در اين فرم اطلاعاتي از قبيل سطح مهارت زبان، سطح اطلاعات درباره كشور فرانسه و سطح مهارت ايجاد يك زندگي اجتماعي موفق پرسيده مي‌شود. 19 ماه براي ارزيابي اين فرم زمان نياز است تا نتيجه آن اعلام گردد.

با ويزاي ازدواج مي‌توان به اقامت و در نهايت تابعيت اين كشور رسيد كه آرزوي بسياري از مهاجرين است. ويزاي ازدواج نيازي به پيچيدگي خاصي ندارد و با داشتن شرايط لازم و ارائه مستندات مي‌توان به راحتي آن را درخواست نمود.

شرايط و نحوه دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه

فرانسه از كشورهاي محبوب و پرطرفدار در بين مهاجرين است كه سالانه هزاران نفر به مهاجرت و اقامت در آن مي‌پردازند. مهاجرت به فرانسه از راه‌هاي مختلفي امكان‌پذير است كه يكي از پرطرفدارترين آنها اخذ ويزاي خودحمايتي است. ويزاي خودحمايتي داراي مزاياي زيادي است كه بيشترين توجه مهاجرين را به خود جلب نموده است. از ويژگي‌هاي آن مي‌توان به عدم محدوديت سني اشاره نمود. اين ويزا براي افرادي صادر مي‌شود كه داراي تمكن مالي هستند و توانايي پرداخت هزينه‌هاي زندگي در فرانسه را دارند. همچنين اين ويزا نيازي به ارائه مدرك زبان و مدرك تحصيلي ندارد و بدون نياز به سرمايه‌گذاري مي‌توان آن را دريافت نمود. بااين‌وجود شرايطي براي اخذ اين ويزا وجود دارد كه متقاضيان بايد واجد آن باشند.

شرايط دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه

اولين شرط براي درخواست اين ويزا اثبات تمكن مالي است. نياز است ثابت كنيد تا هزينه‌هاي زندگي خود و خانواده را در فرانسه مي‌توانيد پوشش دهيد. به اين منظور بايد ميزان سرمايه حساب بانكي در ايران را ارائه دهيد. اگر داراي املاك و دارايي هستيد ارائه مدارك مرتبط با آن تأثير مثبتي در روند درخواست شما خواهد داشت. قوانين و شرايط لازم براي دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه به عبارت زير هستند:

ارائه مدرك زبان و مدرك تحصيلي نياز نيست.

حفظ اقامت در فرانسه با حضور و زندگي در اين كشور الزامي نيست.

نياز است يك‌بار قبل از درخواست ويزاي خودحمايتي، به فرانسه سفر كرده باشيد.

محدوديت سني ندارد.

تمكن مالي براي متقاضي به ارزش 40 هزار يورو، براي همسر 20 هزار يورو و براي فرزندان زير 17 سال 10 هزار يورو است كه در حساب بانكي بايد وجود داشته باشند.

اجاره ملك در فرانسه الزامي است.

مراحل دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه

در صورت داشتن شرايط بالا بايد درخواست صدور ويزا دهيد. براي درخواست ويزاي خودحمايتي بايد مراحل مربوطه را به ترتيب طي كنيد. اولين مرحله دريافت ويزاي يك ساله از نوع D و سفر به فرانسه است. پس از آن نوبت پر كردن فرم درخواست ويزا و تهيه مدارك موردنياز است. مدارك لازم براي اخذ اين ويزا در ادامه به‌صورت كامل بيان شده است. پس از آن بايد از سفارت فرانسه وقت قبلي بگيريد و در تاريخ مقرر در آنجا حضور پيدا كنيد. در مصاحبه حضوري از سوي مسئولين سفارت سؤالاتي از متقاضي پرسيده مي‌شود و به بررسي مدارك مي‌پردازند. بررسي مدارك برخلاف ويزاهاي ديگر بسيار زمان بر بوده و 3 الي 8 ماه زمان براي اعلام نتيجه بايد منتظر باشيد.

حتماً توجه داشته باشيد كه اشتباه يا ناقص بودن مدارك منجر به ريجكت درخواست شما مي‌شود. پس از حضور به سفارت و ارائه مدارك بايد فرم ويزاي خودحمايتي را دريافت و تكميل نماييد و از اداره مهاجرت فرانسه دعوت‌نامه و مجوز اقامت يك ساله دريافت كنيد. ويزاي خودحمايتي داراي يك سال اعتبار است كه نياز است هر سال آن را تمديد كنيد. پس از آن كه 5 سال از صدور ويزا و زندگي در فرانسه گذشت مي‌توانيد براي دريافت اقامت اين كشور درخواست دهيد. گفتني است كه پس از دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه و گذشت 10 سال زندگي در اين كشور، مي‌توانيد پاسپورت فرانسه را دريافت كنيد و از شهروندان اين كشور شويد.

مدارك موردنياز دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه

براي دريافت ويزاي خودحمايتي نياز به تهيه مداركي است كه در روز سفارت بايد تحويل داده شوند. جمع‌آوري مدارك از مهم‌ترين مراحل براي دريافت ويزا است و بايد در زمان مناسب نسبت به آن اقدام نمود.

مدارك اخذ ويزاي خودحمايتي فرانسه

پاسپورت معتبر

تكميل فرم درخواست ويزا

مدارك هويتي

عكس با ابعاد پاسپورت

نامه اثبات تمكن مالي با توجه به ميزان تعيين شده

بيمه درماني تا سقف 30 هزار يورو

اظهارنامه‌اي مبني بر عدم قصد انجام كار در فرانسه

اثبات محل اقامت در فرانسه

اثبات حداقل يك‌بار سفر به فرانسه

گزارش عدم سوءپيشينه

مدارك در صورت عدم اعتبار و ناقص بودن از سوي مسئول سفارت رد شده و درخواست صدور ويزا با شكست روبه‌رو مي‌شود. پس اهميت و حساسيت مدارك از جهت درستي و كامل بودن بسيار بالا است.

نكات دريافت ويزاي خودحمايتي فرانسه

افرادي كه قصد درخواست ويزاي خودحمايتي و مهاجرت به فرانسه را دارند بهتر است با نكاتي در اين رابطه آشنا شوند. يكي از اين نكات عدم كار كردن در فرانسه است. متقاضيان با اخذ اين ويزا نبايد در فرانسه كار كنند و حتي موظف هستند مداركي مبني بر اين شرط ارائه دهند. در اين صورت پيشنهاد مي‌شود كه توانايي مالي خود به همراه ميزان هزينه‌هاي زندگي در فرانسه را بررسي كنيد و سپس تصميم‌گيري نماييد. البته عدم اجازه كار در فرانسه در 5 سال اول مطرح است و شما در صورت ماندگاري در اين فاصله و دريافت اقامت بعد از 5 سال مي‌توانيد مجوز كار دريافت كنيد. نكته ديگر عدم اجازه راه‌اندازي شركت و سرمايه‌گذاري است. ناگفته نماند كه افراد مي‌توانند دست به خريد ملك و اجاره آن بزنند و از اين راه كسب درآمد كنند. بخشي از تمكن مالي خود را مي‌توانيد با داشتن املاك و دارايي در ايران نشان دهيد. اين نكته در بررسي پرونده شما تأثير بسيار خوبي دارد و توجه مسئولين را به خود جلب مي‌نمايد.

شرايط تمديد ويزاي خودحمايتي فرانسه

ويزاي صادر شده تنها يك سال اعتبار دارد و افراد بايد چند روز قبل از منقضي شدن آن نسبت به تمديد ويزا اقدام نمايند. ويزاي خودحمايتي نياز به تمديد هر ساله دارد و علاوه‌برآن شرايطي براي تمديد آن وجود دارد كه عبارت‌اند از:

داشتن بيمه درماني براي تمام اعضاي خانواده

عدم بدهي و تراكنش‌هاي مشكوك بانكي

عدم ارتكاب جرم و تخلفات سنگين رانندگي

پرداخت به موقع هزينه‌هاي اجاره و قبوض

اثبات وجود محل اقامت از ديگر شروط است. قرارداد اجاره محل اقامت از مداركي است كه براي تمديد ويزا به اداره مهاجرت فرانسه بايد تحويل داده است. معتبر بودن آدرس بسيار مهم است و متراژ ملك بايد متناسب با تعداد اعضاي خانواده باشد. شرط ديگر كه از اهميت بسيار بالايي برخوردار بوده داشتن درآمد ماهانه ثابت است. داشتن منبع درآمد كه به‌صورت ماهانه حساب شخص را شارژ مي‌كند مدركي براي حفظ تمكن مالي است. داشتن تمام اين شروط و ارائه مدارك كامل و صحيح براي تمديد ويزا لازم است و در غير اين صورت ويزا تمديد نمي‌شود و فرد شكست مي‌خورد.

شرايط و نحوه دريافت ويزاي خوداشتغالي فرانسه

فرانسه از بهترين كشورها براي ايجاد كسب‌وكار و خوداشتغالي است. اين كشور از وضعيت اقتصادي و بازار كار بسيار خوبي بهره‌مند بوده و لقب ششمين اقتصاد دنيا را به خود اختصاص داده است. كارآفريني در فرانسه نسبت به بسياري از كشورها آسان است و يكي از مناسب‌ترين راه‌ها براي مهاجرت و زندگي در اين كشور محسوب مي‌شود. براي خوداشتغالي در فرانسه مي‌توانيد يكي از دسته‌هاي زير را انتخاب كنيد:

تجارت و صنعت مانند اداره فروشگاه، كارخانه و…

كشاورزي

كارگزاران تجاري با هدف مذاكره و فروش از سوي شركت خارجي

مشاغل مستقل و حرفه‌اي مانند دندانپزشكي، مترجم، موسيقيدان و…

ساخت‌وساز و توليد

اگر قصد خوداشتغالي در مشاغلي داريد كه تحت‌نظر سازمان مربوطه است بايد در آن ثبت‌نام كنيد. در اين صورت بايد ثابت كنيد كه مهارت و تجربه كافي در زمينه مربوطه را داريد.

شرايط دريافت ويزاي خوداشتغالي فرانسه

اولين شرط براي موفق شدن در مهاجرت شغلي و دريافت اين ويزا داشتن تمكن مالي و ارائه گواهي آن است. اين گواهي بايد مطابق با حداقل دستمزد قانوني فرانسه باشد كه حدود 20 هزار يورو است. داشتن طرح كسب‌وكار از ديگر شروط است. متقاضي نياز است طرح كسب‌وكار يا بيزنس پلن خود را به كامل ارائه دهد كه مطابق با الگوها و قوانين كاري كشور فرانسه است. طرح شما بايد توسط يكي از مراكز شتاب‌دهنده فرانسوي بررسي و تأييد شود. كارآفرينان عزيز بايد يك مجوز اقامت خاص براي مدت حضور خود جهت راه‌اندازي كسب‌وكار در فرانسه تهيه كنند كه موقت است. براي راه‌اندازي شركت و طرح كاري خود نياز به داشتن سرمايه به ميزان حداقل 30 هزار يورو است. خلاصه شرايط دريافت ويزاي خوداشتغالي در زير بيان شده‌اند:

داشتن يك طرح تجاري مقرون‌به‌صرفه و نوآورانه

ارائه مداركي مبني بر توانايي فرد براي انجام فعاليت‌هاي تجاري

ارائه ضمانت‌نامه از شركت بيمه معتبر يا مؤسسه اعتباري فرانسوي

گزارش پروژه به‌صورت كتبي و بودجه تخمين چند ساله

وجود 20 هزار يورو در حساب بانكي خود

داشتن اقامت موقت APS فرانسه براي خوداشتغالي از ديگر شروط است كه در صورت منقضي شدن بايد اقامت كوتاه‌مدت دريافت نماييد.

مراحل دريافت ويزاي خوداشتغالي فرانسه

تكميل پروسه دريافت ويزاي خوداشتغالي نياز به طي كردن مراحلي دارد كه ترتيب آنها لازم است. براي همين در ادامه مراحل اخذ ويزا با رعايت ترتيب عنوان شده‌اند:

دريافت نامه حمايتي: براي اولين مرحله نياز است طرح تجاري خود را براي يكي از مراكز معتبر و مربوطه در فرانسه ارسال كنيد تا تأييد شود كه شامل يكي از سازمان‌هاي تحقيقاتي، شركت سرمايه‌گذاري يا انكوباتور است. از در صورت تأييد، نامه حمايتي شما صادر و ارسال مي‌شود.

دريافت گواهي نوآورانه بودن طرح تجاري: پس از آن كه موفق به دريافت نامه حمايتي شديد مي‌توانيد براي دريافت گواهي نوآورانه بودن طرح تجاري اقدام كنيد. براي اين كار بايد وارد وب‌سايت مربوطه شده و فرم‌هاي آنلاين را پر كنيد. وزارت اقتصاد فرانسه بايد طرح شما را بررسي و تأييد نمايد. در صورت تأييد، گواهي صادر مي‌شود كه همراه با مدارك براي دريافت ويزا بايد ضميمه پرونده كنيد.

تكميل و ارسال فرم درخواست ويزا و تهيه مدارك موردنياز: در اين مرحله بايد به سفارت فرانسه در ايران مراجعه نموده و فرم درخواست ويزا را تكميل كنيد. همچنين ارائه مدارك لازم در اين مرحله لازم است.

دريافت ويزاي خوداشتغالي: فرم درخواست و مدارك توسط مسئول كنسولگري بررسي مي‌شوند و در صورت تأييد و موافقت ويزاي شما صادر خواهد شد.

دريافت مجوز اقامت: بعد از دريافت ويزاي خوداشتغالي مي‌توانيد به فرانسه مهاجرت كنيد. پس از ورود به فرانسه نياز است به يك دفتر اداري دولتي مراجعه نموده و با ارائه توضيحات و مدارك لازم، مجوز اقامت دريافت كنيد. اين مجوز براي 4 سال صادر مي‌شود.

مدت زمان لازم براي صدور ويزاي خوداشتغالي 3 سال است. همچنين كل زمان لازم براي طي كردن مراحل بالا حداكثر يك سال برآورد شده است. ناگفته نماند كه اعتبار ويزاي خوداشتغالي 4 سال بوده كه پس از گذشت اين زمان بايد آن را تمديد كنيد. تمديد ويزا نيازمند ارائه مداركي است كه نشان دهد تجارت شما در حال فعاليت و سودآور است. گزارش پيشرفت كسب‌وكار و فعاليت‌هاي انجام شده در طول اين 4 سال از ديگر مداركي هستند كه بايد ارائه شوند

اين مطلب ادامه دارد..

لينك هاي كاربردي شركت مهاجرتي هومان ويزا

آزمون هاي زبان مهاجرت


برچسب: شركت مهاجرتي هومان ويزا،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۲:۴۷:۴۸ توسط:شركت مهاجرتي هومان ويزا موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :